Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă
Permalink to Degetul pe rană

joi, 28 mai 2020, 2:43

Degetul pe rană

Deși FRF a aprobat efectuarea a 5 schimbări și lărgirea băncii tehnice de la 7 la 9 fotbaliști, modificări explicabile prin aceea că restul sezonului se va disputa într-un ritm intens, să notăm că inițiativa nu i-a aparținut.

Permalink to Temeri exagerate

Temeri exagerate

FRF a interpretat drept o victorie faptul că UEFA i-a aprobat cererea de a întârzia cu o săptămână, de la 25 mai la 1 iunie, termenul de comunicare a formulei în care se va încheia Liga 1.

marți, 26 mai 2020, 2:35

Permalink to L-a durut în cot!

L-a durut în cot!

Din februarie curent, de când a fost numit președinte la Poli Iași după 6 ani petrecuți ca director în FRF, Ciprian Paraschiv a devenit foarte prezent la televiziunile de sport și în ziare.

luni, 25 mai 2020, 2:35

Permalink to Fără cap și fără coadă

Fără cap și fără coadă

Treptat, fotbalul reintră în actualitate. Echipele din Liga 1 și-au reluat pregătirile, chiar dacă momentan sub forma antrenamentelor în grupuri restrânse.

duminică, 24 mai 2020, 2:22

Permalink to O mizerie

O mizerie

M-am numărat printre cei care au cerut ca formația patronată de Adrian Mititelu să fie lăsată să joace, contra cost, pe noul "Oblemenco", arenă construită din bani publici.

vineri, 22 mai 2020, 3:38

Permalink to Pipa păcii

Pipa păcii

FCSB are destule motive să se plângă de Harlem Gnohere. Acesta a refuzat ca pe durata pandemiei să-i fie redus salariul de 15.000 de euro lunar și chiar a amenințat că va da clubul în judecată. Totodată, deranjat de declarațiile [...]

joi, 21 mai 2020, 2:44

Permalink to Noaptea minții

Noaptea minții

În perspectiva reînceperii campionatului, echipele din L1, majoritatea lor, au reluat pregătirile în aceste zile. Ele ar trebui să respecte ad litteram Ordinul comun dat pe 5 mai de Ministerul Tineretului și Sportului și de cel al Sănătății, însă n-o [...]

marți, 19 mai 2020, 1:43

Permalink to Au votat ce trebuia!

Au votat ce trebuia!

Am mai scris că, din nepricepere, din populism, din interes sau din comoditate, FRF a luat în ultimul timp o serie de măsuri controversate, dacă nu chiar greșite.

luni, 18 mai 2020, 1:43

Permalink to Complot eșuat

Complot eșuat

Realizând aici portretul lui Ciprian Paraschiv, din februarie curent președinte la Poli Iași, Dan Udrea l-a numit propagandist.

duminică, 17 mai 2020, 2:32

Permalink to Demagogie federală

Demagogie federală

Continuă discuțiile aprinse după ce FRF a oficializat înjumătățirea punctelor în play-off-ul ligii secunde, decizie care a nedreptățit-o flagrant pe UTA.

vineri, 15 mai 2020, 1:31

Permalink to Fuga de răspundere

Fuga de răspundere

Miercuri seară, FRF a legiferat ruperea ligii secunde: primele 6 clasate vor susține play-off-ul de promovare, dar cu înjumătățirea punctelor și doar o singură manșă, pe când restul de 12 (Daco-Getica și Snagov s-au retras) se vor opri. Subsolul clasamentului se va îngheța și, ca atare, nu va retrograda nimeni. Ca la L3.

joi, 14 mai 2020, 2:06

Permalink to FRF nu dă, doar ia!

FRF nu dă, doar ia!

Federația a dispus înghețarea Ligii 3 „cu validarea clasamentelor existente” și cu precizarea că nu mai retrogradează nicio echipă. Administrația Burleanu a decis astfel după ce, ca să nu fie cu supărare, ci pace și armonie, a consultat cluburile de [...]

marți, 12 mai 2020, 1:45

Permalink to Mărul discordiei

Mărul discordiei

Revenind cu discuția la noul stadion din Ghencea, despre care se zice că va fi gata în octombrie, suporterii au convenit ca el să se cheme Steaua.

luni, 11 mai 2020, 2:29