Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă
Permalink to Lucescu zice nu

duminică, 8 decembrie 2019, 3:52

Lucescu zice nu

Învingând sâmbătă la Chiajna cu 3-1, Rapid a urcat pe locul 3 și speră, deși ocupă doar locul de baraj, să promoveze în L1. Nu-i va fi însă ușor.

Permalink to Uși închise

Uși închise

În ciuda opoziției lui Dan Petrescu, partida Botoșani-CFR din etapa 20 se va desfășura duminică, de la ora 17:30, pe terenul formației moldovene.

vineri, 6 decembrie 2019, 3:47

Permalink to Mincinosul de la FRF

Mincinosul de la FRF

Printr-un comunicat în parte mieros, în parte insinuant și în întregime fățarnic, Răzvan Burleanu încearcă să explice de ce nu l-a invitat pe Gică Hagi la tragerea la sorți a grupelor CE 2020, manifestare găzduită de București. Încearcă, dar nu [...]

joi, 5 decembrie 2019, 3:36

Permalink to Jignire și umilință

Jignire și umilință

Continuă să provoace comentarii, majoritatea indignate, modul în care FRF a gestionat tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, acțiune găzduită de Romexpo. Manifestare UEFA la care, de-a dreptul șocant, administrația Burleanu și-a invitat simbriașii, dar nu și personalități [...]

marți, 3 decembrie 2019, 3:10

Permalink to Bani aruncați

Bani aruncați

După ce ziarul local l-a lăudat că "și-a reconfirmat titlul de maestru strateg", l-am sunat pe antrenorul care, grație victoriei cu Mechelen, a izbutit s-o urce pe Antwerp pe podiumul Jupiler League.

luni, 2 decembrie 2019, 3:19

Permalink to Ruda săracă

Ruda săracă

Aflu cu mirare, ba chiar cu jenă, că a fost nevoie de multă insistență ca Federația să-i trimită lui Gică Popescu o invitație pentru tragerea la sorți a grupelor turneului final continental, manifestare desfășurată sâmbătă seară în București, la Romexpo.

duminică, 1 decembrie 2019, 3:46

Permalink to Cu mâna goală

Cu mâna goală

CFR n-a izbutit să ia un punct de pe "Olimpico" și, învinsă de Lazio cu 1-0, speră să se califice după ultimul meci din grupă.

vineri, 29 noiembrie 2019, 3:11