Costin Ștucan

Ziarist 360°. Talentat, vigilent, suspicios, insistent, polivalent. Investigații, opinii, video content

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Costin Ștucan
Neuberții și paligorii

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în […]

...

Frăsinescu, suspectul de serviciu

În doar 21 de minute ale meciului FC Argeș – Poli Iași 2-1, căpitanul oaspeților, Cosmin Frăsinescu, a comis două faulturi în careu, însă doar primul a fost sancționat de arbitrul Lucian Rusandu:

minutul 4, Gaitan pasează moale în spate, […]

...

Tănase, maestrul hipnotizator

“Văd un dans între ele, parcă e un vals vienez. Când să treacă o echipă în față, face pasul înapoi și începe din nou dansul. Iar valsează, apoi una stă iar pe loc când are șanse să se desprindă. Când […]

...

Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

În era internetului, imaginile video de la meciul România – Spania 1-2, jucat pe 18 iunie 1996 pe Elland Road din Leeds, nu sunt ușor de găsit pe giganticul YouTube. Puține secvențe au mai rămas în spațiul online de la […]

...

Apărarea FCSB de lemn și geniul rotofei

0-1, 0-1, 0-1. Criza de rezultate în care a intrat brusc FCSB după un sezon pe care dădea senzația că îl gestionează neașteptat de sigur se poate adânci sau se poate spulbera etapa viitoare, cu Chindia. E simplu, fotbalul nu […]

...

Neuberții și paligorii

Ar fi rezistat CFR până la final dacă nu rămânea în 10? Probabil că nu. Gafele lui Chipciu și Camora, puse de Stelian Stancu pe seama oboselii fizice și mentale, s-ar fi putut produce și în 11, în condițiile unui pressing feroce al FCSB

Permalink to Neuberții și paligorii
sâmbătă, 20 martie 2021, 12:16

“FCSB a stat mult mai bine fizic decât CFR. S-a văzut clar că jucătorii lor aveau mintea limpede tot timpul și asta ți-o dă avantajul fizic față de adversar. Nu are importanță că jucătorii de la CFR sunt mai în vârstă, nu de acolo se face diferența asta evidentă. Asta o face un preparator fizic bun”, a spus Stelian Stancu la finalul meciului FCSB-CFR 3-0, în direct la GSP Live.

În paralel, la Look Sport, Dan Alexa declara că “acum se vede mâna lui Neubert, cel mai important transfer al Stelei. Nu e întâmplător că Moruțan, Olaru sau Tănase sunt mult peste ce au fost sezonul trecut”

Dumitru Dragomir a vorbit și el despre diferența fizică din derby: “Domn’e, au jucat de parcă erau injectați cuuuu…”. Și s-a oprit. Întrebat cu ce ar fi putut fi injectați, fostul șef al Ligii a început să râdă: “Cu putere de muncă”. 

FCSB – CFR 3-0 a arătat ca o execuție în direct. Campioana ultimilor trei ani a fost alergată, sufocată, pasată și bătută într-o manieră atât de categorică încât antrenorul ei suspendat, Edward Iordănescu, s-a afundat după pauză sub căciulă și glugă, privind resemnat terenul. 

Într-un fotbal modern în care se presupune că diferența dintre echipele mari se face la micile detalii – o fază norocoasă, o greșeală de arbitraj, o gafă de plasament de câțiva centimetri – , diferența fizică dintre FCSB și CFR a fost pur și simplu înspăimântătoare. Ce au simțit clujenii aseară a simțit și Marius Șumudică acum fix cinci ani, când FCSB o lăsa fără aer pe Astra, la Pitești (2-0):

“Niciodată în viața mea nu am văzut atâta putere la o echipă. Aveau mintea limpede tot timpul. Au alergat non-stop și ajungeau în poziții în care noi nu eram în stare să ajungem. Dacă avea două variante de pasă, orice jucător de la ei o alegea pe cea mai bună, lucru foarte greu de reușit într-un fotbal jucat la intensitate maximă”.

Practic, cam ce a fost aseară. 

FCSB, facturi de ozonoterapie 

În martie 2016, cu cinci zile înainte de meciul respectiv cu Astra, 18 jucători de la FCSB făcuseră ozonoterapie, iar factura pentru aceste servicii medicale a fost descoperită de reporterii Gazetei în baza de date Football Leaks, doi ani mai târziu. Tot acolo, exista și factura de achiziție pentru un aparat  modern și portabil de ozonoterapie, cumpărat exact în acea perioadă de FCSB cu 6.650 de euro din Germania, la recomandarea lui Thomas Neubert și a doctorului Radu Paligora. 

Aparatul a fost folosit, lucru admis de președintele Valeriu Argăseală în 2018 în răspunsul oficial la întrebările Gazetei, dar clubul a susținut că metodele de tratament n-au încălcat regulamentul antidoping: “Jucătorii au făcut doar saună cu ozon, injecții subcutanate și insuflații rectale cu gaz”.

Ozonosan e proiectat în mod special pentru autohemoterapie majoră, cea mai eficientă metodă de ozonoterapie. Sângele pacientului este scos din sistemul circulator, introdus într-un recipient în care este amestecat cu anticoagulant, oxigen medical și ozon, apoi reintrodus în venă. Metoda este interzisă în sport, dar lasă atât de puține urme încât specialiștii în doping recunosc că le e imposibil să o dovedească în urma controalelor antidoping. “Sportivul trebuie prins cu acul în venă”, a explicat șeful Agenției Naționale Antidoping, Cristi Balaj, într-o emisiune TV. 

“Eu nu fac niciodată autohemoterapie majoră sportivilor. E doping! Mulți sportivi mi-au cerut-o, în special cei care joacă afară, dar eu nu o fac. Nu vă dau nume”
– Dr. Ștefan Tiron, președintele Federației Internaționale de Ozonoterapie

În intimitatea unei baze sportive, un aparat precum Ozonosan poate face minuni, dar nu pe termen nelimitat. Într-un studio TV, Victor Pițurcă recunoștea că și el a practicat-o la echipele lui, dar că “după o perioadă nu-și mai face efectul. Corpul se obișnuiește cu asta. De aceea, trebuie să schimbi lotul, să aduci noi jucători”.

În culisele fotbalului românesc, ozonoterapia a început să fie folosită tot mai des, dar subiectul rămâne un tabu. Când Gazeta l-a contactat pe doctorul Ștefan Tiron – președintele Federației Internaționale de Ozonoterapie a cărui firmă a importat pentru FCSB aparatul Ozonosan – , acesta a dezvăluit că prietenul său Radu Paligora a cumpărat un aparat similar când lucra ca doctor la Ludogoreț: “Le merge foarte bine după ce îl folosesc”.

Acum, doctorul Radu Paligora lucrează pentru Edward Iordănescu la CFR, iar aseară și-a măsurat puterile cu fostul său coleg de staff de la FCSB și Al Hilal, Thomas Neubert. 

Ce a ieșit din duelul lor științific s-a văzut. 

Faza cheie a meciului

Fizic, CFR a pierdut meciul din primele minute, deși Iordănescu a încercat să reducă mult spațiile și consumul de energie, jucând sus, cu fundașii la 35-40 de metri de poartă și cu echipa comprimată. Dominată energetic, CFR avea șanse infime să reziste fotbalistic, iar absența unui vârf experimentat a lăsat o gaură din care s-a născut faza cheie a meciului.

La 0-0, în minutul 40, Deac a încercat să salveze o minge din tușă, trimițând-o, cu un efort generos, puternic pe spate înapoi în teren. Faza se disputa la 30 de metri de poarta FCSB, fără vreun pericol pentru Arlauskis.

Balonul înalt a fost urmărit de Carnat – atacantul care până atunci nu reușise deloc să țină posesia și jocul sus – și de fundașul stânga improvizat Ovidiu Popescu. Moale, dominat fizic de mult mai puternicul adversar, Carnat a încercat să scoată un fault și a căzut teatral. Hațegan l-a ignorat. Popescu și-a văzut de treabă, a preluat, a ridicat privirea și l-a văzut pe Octavian Popescu gonind peste linia de centru. Pasa lui strategică, facilitată și de pasivitatea lui Bordeianu, a prins apărarea CFR-ului dezorganizată și desfăcută la mijlocul terenului, cu Vinicius static, mult în spatele lui Burcă. 

Forfecarea liniei a fost un fleac, astfel că salvarea CFR-ului a rămas în Arlauskis, dar lituanianul a ajuns târziu la minge și, implicit, mai devreme la vestiare. 

Ar fi rezistat CFR până la final dacă nu rămânea în 10? Probabil că nu. Gafele lui Chipciu și Camora, puse de Stelian Stancu pe seama oboselii fizice și mentale, s-ar fi putut produce și în 11, în condițiile unui pressing feroce al FCSB. 

E FCSB marea favorită la titlu după acest meci? Categoric, nu. 

Experiența din 2016, când FCSB a zdrobit-o pe Astra fizic la Pitești, arată că echipele pregătite fizic de Neubert pot avea și căderi de formă. La un lună după meciul în urma căruia Șumudică era siderat de potența fizică a rivalei la titlu, Astra a învins cu 2-0 la Giurgiu și a câștigat titlul. Varela a făcut două greșeli similare celor comise de clujeni aseară, semn că “neuberții” – vorba colegului Remus Răureanu în cronica partidei FCSB – CFR 3-0 – nu sunt niște supraoameni cu mințile oxigenate nonstop. 

Comentarii (85)Adaugă comentariu

Sturka_kkat (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:16

Ce legatura are Neubert cu greselile individuale ale CFR? Au jucat prost pentru ca au impachetat peste. Nu sunt singurii, mamitzika ta impacheteaza matarangi intre buze din cauza ta. Nu prea esti un copil model!

dan (12 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:23

Astra a invins atunci cu 2-0 fiindca arbitrul i-a scos din poarte doua goluri...

Dumitru Chirpici (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:24

ștucan , un ***. îmi aduc aminte d eun meci al FCSB la Viitorul , câștigă, a doua zi , ștucan -IDIOTU, urlă că a fost blat. Următoarea etapa , Viitorul joacă tot acasă cu o echipă clasătă pe ultimile locuri, și iar pierde, știucan -IDIOTU , tace

Gogu cârcotațu (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:29

ștucan , un ***. îmi aduc aminte d eun meci al FCSB la Viitorul , câștigă, a doua zi , ștucan -IDIOTU, urlă că a fost blat. Următoarea etapa , Viitorul joacă tot acasă cu o echipă clasătă pe ultimile locuri, și iar pierde, știucan -IDIOTU , tace

banditul (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:46

Dacă îi lăsau pe gigiști, fugeau până duminică! Or fi băut zer de oaie?

vasglo (7 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:51

INCREDIBIL!!! Se pare ca Steaua=fcsb a dat „dauna totala” si in capul unui militian pensionar, fost sef de „Cooperativa”, zis si Corleone, si in cel al unuia, asa-zis jurnalist sportiv, pe nume Stucan, care sugereaza ca echipa ceferistilor clujeni, fosta KVSC, nu poate fi subordonata decat de jucatori care se dopeaza! Bai, copii durerii, voi ati calculat media de varsta a celor doua echipe? Cum putea o echipa de „babatii” sa tina pasul cu niste „manji” scapati din lesa? Mai ales ca in echipa clujenilor au lipsit si toti atacantii centrali. Nea Stucane, ia analizeaza matale si jocul marilor echipe care se lupta in Liga Campionilor si spune-ne si noua, ca sa nu murim prosti, cu ce se dopeaza jucatorii lor de alearga in viteza a 5-a, un meci intreg plus prelungiri. Urat isi mai castiga unii painea!... 🙂

Napoca (6 comentarii)  •  20 martie 2021, 17:08

*** .. nimic nou sub soare,problema este ca avem o institutie care trebuie sa faca controale antidoping ,condusa de Balaj din Baia Mare ,care se face ca ploua ... mai ales ca au si descoperit un jucator dopat (la cererea expresa a conducerii clubului Dinamo,conducere alertata de manarelile lui Gigi).Mai nou cei 42 de suporteri ai clubului din comuna Berceni scriu steaua (fcfcsb)..ma intreb daca pandemia le afecteza gandirea ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cornel drago (2 comentarii)  •  20 martie 2021, 17:24

Costine , Costine esti plin de ura si impreuna cu prietenii din redactie (Riureanu , Ovidiu etc ) formati o echipa anti Becali , anti FCSB (caruia toata lumea ii spune Steaua ,numai voi nu !) si nu stiti cum sa minimalizati lucrurile bune pe care echipa le face citeodata . Pentru voi felul in care a cistigat (politic ) CFR atitea campionate nu vi se pare ciudat . Nici campionatele cistigate de Urziceni sau Galati nu sunt suspecte . Pentru voi conteaza doar sa moara Becali , FCSB , Steaua .........

Laurentiu (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 17:28

Doar in Romania (si din ce vad si in Bulgaria) o echipa are voie sa detina un aparat cu care se poate dopa printr-o metoda nedetctabila la testele antidopping. Ii lasam sa il detina si mergem pe incredere ca Gigi sau MM, doi oameni cu cazier penal, nu ar face asa ceva :)))

vasile (3 comentarii)  •  20 martie 2021, 17:49

Mostra de clasic jurnalism dambovitean: Steaua a castigat, deci a furat. Arbitrul a eliminat un adversar, deci arbitrul hot. Stelistii au alergat mai mult si mai bine decat adversarii, deci stelistii sunt dopati. Daca vreunul dintre personajele dubioase ale fotbalului romanesc spune ceva urat despre Steaua - bagam citat, ca e nume greu si da bine la meltenii care ne citesc; nu mai conteaza ca am scris tone de articole despre cat de corupti, hoti, mincinosi sunt aceste personaje. Cand Paligora e la Steaua, atunci le baga fotbalistilor in fund, in gura si in vena tot ce nu e voie. Cand Paligora merge la Cluj, brusc devine sfant si ii trateaza pe fotbalisti numai cu liturghii si prosoape reci. Cand Steaua e pe locurile 5-6 cu Neubert pe banca totul e bine; cum se catara echipa pe primul loc, cum brusc simt junalistii cu miros fin gazele care le ies din dos stelistilor cand alearga mai repede decat adversarii.

dfc (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 17:53

Un *** mai mare ca tine Stucane , nu exista in presa sportiva , numai fitile -dovezi ioc

Jerome (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 18:18

Dupa meciul din campionat cu Dinamo, oile au facut pauza la ozon si s-a vazut, au iesit din cupa, au avut rezultate negative si se vedea ca nu mai au acelasi ritm. Acum au recenit la vechile obiceiuri, ozon intre *** ca doar le place lui Tanase&co. Meme o ia direct intre buze.

Alexie (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 19:14

Domnule Stucan, dar oare pe Slavia Praga ati vazut-o? Asa e si in viata, unii sunt mai bine pregatiti, altii mai prost. Oare Slavia Praga n-a aratat o nuca tare ca Steaua impotriva CFR-ului?

Cris (14 comentarii)  •  20 martie 2021, 19:44

Ce tampenii indrugati aici? Evident ca diferenta care a decis rezultatul a constat in omul in minus al CFR ului. Da, fcsb a jucat mai bine, a dominat fizic, insa nu e primul meci pe care il domina si nu l castiga. Mai mult, in multe meciuri chiar cu cfr a dominat, ca in final experient cfr ului sa si spuna cuvantul si chiar sa castige. In concluzie, daca cfr ramanea cu toti oamenii in teren, erau toate premisele ca rezultatul sa fi fost altul, un om in minus intr un asemenea meci e fix diferenta dintre infrangere si victorie.

Io (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 19:52

Un articol scris de un ***, ce treaba are Neubert ca ca fundasii cfr-ului au dat-o de gard si mai tăntălăule de ziariat ce crezi ca esti daca nu stii iti aduc eu aminte de acel meci de la Giurgiu, arbitrii au svos mingea de 3 ori din poarta astrei fara a valida vreunul daca ti-ai reamintit știucane, dar ce sa te astepti de la știucan si discipolii lui, raureanu adolescent nekmplinit care inca da la cama, ***' de jambasu si *** ioanitoaiA

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Petre Ioan Crețu (7 comentarii)  •  20 martie 2021, 20:29

Oare de ce l-a dat afară cei de la Prosport? El era chiar redactor șef, parcă. Să se ia de celălalt ziarist panglicar Decebal Rădulescu.

Marian Boeangiu (25 comentarii)  •  20 martie 2021, 20:40

Forma fizica "inspaimantatoare" e valabilă la toate echipele mari. E o super sau supra"vitaminizare "care se apropie de dopaj. Sau poate chiar este dopaj! Toate echipele mici dar cu "exces de vitalitate " au castig de cauza in meciuri cu echipe mult mai bine cotate. Cand acestea se afla inaintea sau dupa unelemeciuri europene importante suferă căderi "inexplicabile" de forma in lupta cu echipe oarecare . Acum "nu a fost randul" cfr-ului. Sa terminam cu naivitățile si sa acceptam faptul ca fara o vitaminizare corecta( sau doping, nu stiu) nu se pot obtine rezultate.

zapacila (5 comentarii)  •  20 martie 2021, 21:29

E de notoruietate ca Becali nu joaca-si nu a jucat niciodata-cinstit!Si-a alcatuit prin finantari directe sau indirecte o sufocanta cooperativa din mai mult de jumatate din echipele campionatului!Plus coruperea directa sau indirecta a jucatorilor de la echipele care nu sunt din cooperativa!a zis-o chiar el!Apoi impunerea marionetelor sale la Comisia centrala a Arbitrilor(Deaconu),la LPF(Justin Stefan) si la FRF(Stoichita)!Si in sfarsit „pungutele” lui Neubert-profitand si de„oportunismul”lui Balaj,care a vazut cine da tonul la cantec!

Alex One (23 comentarii)  •  21 martie 2021, 8:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tirana (53 comentarii)  •  21 martie 2021, 11:41

Stucane, din nimic, prin opiniile de Las Fierbini ale unor ciumpalaci, ai reusit sa ametesti lumea si s-o aduci impotriva Stelei. Dezinformare, scoala. Vezi comentariile, unii sint hateri, altii saraci cu duhul, altii niste incurca lume cum e cazul lui Doru care scrie ca sa nu adoarma, toti au au inteles ca Steaua fura, adica tot ce i-a convenit si pasarii Sumudica – ca i-au dat Dinamo in URAlele PCH campionatul, haterii si arbitrii, ca pasarea injura si facea gesturi obscene la margine, nimic nu mai conta caci EL, ba pasarea asta manelista de doi lei, a invis dopatii cu anticircel. @Urod, ba incurca lume, NT a pregatit in 2006 profesionistii de milioane ai FCK iar contract ca Reha si Fitness-Trainer avea pina in vara 2008 dar l-a convins Reghe sa i se alature. Cuplul a ajuns la Steaua, acolo unde i-a promis Reghe, dupa niste succese de rasunet. Unde sa mai mearga de la Steaua la mai mare ? Cu Reghe si Paligora – un medic adevarat dar poate prea scump pentru Steaua – Steaua a intors un 2:0 cu Ajax, a batut cistgatoarea CL la Bucuresti si avea 1:1 la pauza la Londra ! Chiar nu poti accepta ca sint unii care au scoala, pot controla refacerea, alimentatia, dezvolta corpul si mintea pentru un regim de viteza, gandesc si muncesc ? Unde sa invete romanii o meserie ? Nu mai tin azi tata doar rundele cu saci de nisip in spate, si alea parcurse cu o lene ancestrala, doar asa ca sa ai pofta de friptane si sarmale ! ---- Stucane, azi v-o luati la Iasi, numai o minune va poate salva si anul asta ! Dinamo trebuie sa dispara si odata cu acest cancer si voi batalioanele de prosti – ati vindut Dinamo spaniolilor ca p-o gloaba dar tot voi vreti s-o calariti ? - si de hareri – ura si bascalia voastra fata de valorea reala n-a cunoscut niciodata margini, vezi totul din 70 cu dinamo in Mexic. Dezinformezi. Stucane, vorbesti de reintoarcerea lui Reghe la Steaua atunci cind finu Radoi si Dica ar fi dus-o pe loc de play-out ? Nu vreau sa caut dar cred sa-mi aduc aminte ca Reghe a preluat Steaua din mers si a obtinut 4 victorii esentiale din primele lui meciuri. Cind sa-i vitaminizeze ? Odata cu aparatul au venit si infringerile cu Voluntari, apoi inca doua egaluri exact atunci cind trebuiau sa functioneze vitaminele si „terapia“. Neubert nici n-a fost la acest nou inceput cu victorii. Apoi Astra a luat campionatul cistigind cu 2:0 din doua penaltiuri acordate de Balaj, cel care ne-a mai mincat trei campionate, care a arbitrat mereu execrabil Steaua, a fragmentat jocul, a anulat si golul valabil al lui Marica cind mai erau destule minute de joc pentru a intoarce rezultatul. Cine s-a dopat atunci ? Voi nenorocitilor, dinamovistii, care au fost Lei cu Reghe - a reusit in play-off sa va ia doar doua puncte - si Mielusei cu Sumi care a primit sub uralale PCH toate cele 6 puncte ! Azi tot Dinamo si Astra scriu „bombe“ si in privinta dopajului. Si Crraiova – nici n-ai fost curios sa vezi de unde venise Ionita si ce echipe aveau legaturi cu Clinica din Bucuresti. -------- Sa vedem ce avocati ai adus ca acuzatori. Dr Tiron are tot interesul sa faca reclama ozonterapiei – despre Regina Angliei si dopping nu are nici un drept sa vorbeasca, isi face doar reclama ! - care ii aduce bani mai usor decit meseria lui de „macelar“- de fapt medicul ortoped nici n-a acuzat pe nimeni dar ai ales un citat care ti-a convenit. Balaj nu are nici o scoala, a „facut“ fara colegi si U AURica, pentru serviciile aduse haterilor a pus minuta pe un post de Secretar de Stat fara nici o calificare, o numire politica. A luat locul unui moldovean brasovean care a „facut“ ca psd-ist ceva inginerie si spala bude cind Pota l-a numit mai intii la MTS ! - asa e ba Urod in romanime. Nu conteza nici o scoala, mai bine si fara liceu, ramai aerisit la minte ca PiTi, Danciu, Radoi, Dica si Sumudica. Sumudica saracu de el, multi au gasit scuze si au preluat din zbor pastila de anticircel lansata tot de voi haterii dinamovisti, Piturca la fel, pai ce injectii sa le faci ca sa joace fotbal si nu Turca Pi iarba unui Cocis, Soava, Rat, Torje … ? - si mai avea el niste bolovani pe care ii stia doar EL. Mai ai Stucane tata si alti filozofi morometi care sa dezinformeze ? Ca nu tu, ca prost nu esti. „Am zis eu ? Nea Mitica a zis ca s-au dopat !“ - ca altfel cum sa bati niste pensionari blazati de campionate cistigate cu arbitri si jucatori imprumutati. Ce-ar fi sa te dea totusi Becali in judecata ?

catelcautstapan (1 comentarii)  •  21 martie 2021, 14:09

steaua se lupta ptr.titlu mimao se lupta ptr.liga a 2-a,cand te uiti in jos in clasament te ia ameteala unde e mimao.Lasati cateii sa se pregateasca pentru europalingisubcoada caci sigur vor castiga cupa.

Daniel (1 comentarii)  •  21 martie 2021, 15:35

Din pacate, Costin Stucan, sunt de acord cu toate criticile care ti se aduc. Nici macar nu poti simula echidistanta. Voi, la GSP, sunteti in mod fatis partinitori. Tipul de mai sus - 17 Nentori Tirana - are dreptate in multe aspecte. Nimeni nu a analizat cum a castigat CFR-ul campionatul pana acum. Toti analistii se mira ca CFR-ul nu a mai facut meciul bun din tur, dar nimeni nu spune ca fara Kovacs la centru CFR nu ar fi castigat niciodata. E limpede ca ziua ca acest Istvan e arbitrul lor de casa.

șeptel favorizat (22 comentarii)  •  21 martie 2021, 17:34

Huooooo*** a arbitrat ca de obicei pentru ***, șmecherește, împreună cu cei doi trăgători de linii. De cum a început meciul, oaele au intrat "la intimidare" la clujeni, fără a fi fluierați sau atenționați, cum era normal. În continuare, toate situațiile ce puteau duce la gol pentru oaele au fost interpretate de *** iertat din Arad, abonat la brînză, conform indicăților primite de la vice-Bricheta C.C.A. Exemple: în minutul 14 un *** e în offside în careul de 6, la 1 metru în fața lui Arlauskis! *** nu fluieră nimic, deși era evident că *** se afla EXACT pe direcția șutului "incredibil" (citez peștii) al moruțanelui, și îl incomoda pe portarul Clujului. În minutul 31 din nou offside: *** a Tănase e pe direcția pasei, se preface că preia mingea, dar nu o face, mingea ajunge la Mpappé care avansează în careul de 16 și șutează, dar nu o poate băga pe sub Arlauskis. Offside clar, nesemnalizat, dar *** era la cîțiva metri distanță, normal că și-a dat seama că e offside, dar din nou nu a fluierat o aele! Uite-așa se cîștigă un meci, la Bucale, chiar dacă Arla nu face un fault discutabil.

gigi drobetanul (1 comentarii)  •  21 martie 2021, 18:39

da mai ***! dati tare din gura. si vine Taskent-ul si va da cu terenul in cap. sunteti niste inutili

nicu (3 comentarii)  •  21 martie 2021, 21:59

Gigi Becali a recunoscut clar ca nu jucatorii sai sunt atat de abili si capabili ca sa joace asa cum au jucat impotriva CFR-ului, ci ca ingerii au dat acea vitalitate jucatorilor sai pe teren. E arhicunoscut faptul ca Gigi Becali este un credincios mistic. Asa ca drogurilor le-a zis "ingeri".

Suporter Romania (1 comentarii)  •  16 noiembrie 2021, 22:44

Scrisoare deschisa pentru FRF Incep prin a spune ca sunt un fan al fotbalului in general si un fan al Romaniei in mod special. Nu o sa uit niciodata primele meciuri ale Romaniei pe care le-am vazut, cele preliminariile pentru campionatul mondial din 1998. Fiind un copil de 7-8 ani am ramas vrajit in special de doi jucatori (Gheorghe Hagi si Adrian Ilie). Pentru mine au fost si raman doi fotbalisti cum rar se pot vedea pe teren. Fiecare atingere de balon a lor iesea in evidenta ei putand in orice moment sa creeze pericol sau sa incante publicul. Eu sunt un nationalist, tremur de fiecare data cand aud imnul, urmaresc fiecare meci al echipei nationale, merg si pe stadion de cate ori pot la meciurile nationalei sufar la fiecare esec si ma bucur pentru fiecare reusita a jucatorilor romani. Din pacate in ultimii ani noi, suporterii echipei nationale, am suferit de multe ori pentru esecurile din campaniile de calificare. Eu sunt un optimist din fire si la fiecare inceput de campanie imi pun sperantele ca de aceasta data o sa reusim sa ne calificam. Generatia de la tineret care a reusit sa ajunga in semifinalele europeanului a aprins si mai multe sperante in ceea ce priveste fotbalul nostru, nu doar prin performanta obtinuta ci mai ales prin jocul prestat in acel turneu. Din pacate jocul si rezultatele de la tineret nu au avut impactul asteptat de toti si la nationala mare. Personal, cred ca rezultatele echipei nationale nu sunt rele tinand cont de contextul social si politic din tara noastra. E probabil normal sa nu reusim sa fim in top atata timp cand suferim la toate capitolele importante pentru o tara. Sistemele de sanatate si educatie sunt la pamant, sistemul politic e format din hiene care rup fiecare ce se mai poate din carcasa Romaniei, coruptia e in floare si infrastructura e inexistenta. Tinand cont realist de toate aspectele poate ca resultatele echipei nationale de fotbal sunt totusi peste posibilitatile actuale ale tarii. Dincolo de toate acestea e dureros sa vezi ca acasa (asa cum imi place mie sa spun cand vorbesc de Romania) aproape nimeni nu se gandeste la viitorul copiilor nostri. E frustrant sa te gandesti ca poate copiii nostri, chiar daca sunt talentati, nu o sa aiba sansa sa performeze in diferite discipline deoarece nu exista baze pentru a face asta, fiindca cei care ar trebui sa se ocupe de dezvoltarea tinerilor au cu totul alte griji. Cum ziceam mai sus, eu sunt totusi optimist si sper ca viitorul sa fie mai bun! Tocmai din aceasta cauza am si o dorinta: Imi doresc ca viitorul antrenor al echipei nationale de fotbal sa fie Gheorghe Hagi! Pentru tot ceea ce a reprezentat ca jucator eu cred ca mai merita o sansa! E singurul care mai poate transmite ce inseamna sa fi printre cei mari! Cred cu tarie ca daca nici Hagi nu o sa reuseasca sa ne califice la viitorul campionat mondial atunci chiar numai printr-o minune o sa ne mai calificam. Domnilor de la FRF, eu nu va reprosez alegerile de pana acuma, si nici rezultatele din ultimele campanii, dar daca mai aveti un pic de respect fata de suporteri ar trebui sa ii oferiti aceasta sansa regelui. Nu aveti decat de castigat! Numele lui Hagi ar atrage probabil sponsori importanti iar suporterii si-ar recapata speranta. Va rugam sa ne oferiti 4 ani de speranta alaturi de cel care ne-a adus cele mai mari bucurii ca suporteri ai Romaniei! Cred ca meritam si noi macar atat! Cu respect, Suporter Romania

Comentează