Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

A greșit Rădoi?

Obiceiul era ca naționala să aibă dificultăți de efectiv înaintea unor confruntări importante. De regulă, câțiva "tricolori" nu puteau ajunge la lot, fiind indisponibili. Operați, sub tratament, convalescenți etc..

Permalink to A greșit Rădoi?
joi, 18 martie 2021, 5:45

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți jucătorii nominalizați de Rădoi să fie prezenți duminică la Mogoșoaia. Până la ultimul.

De remarcat că mulți dintre ei se află în formă și au un moral excelent. Cunoașteți amănuntele, deci n-am să insist. Logic ar fi ca Nicolae Stanciu, Mihăilă, Man, Ianis Hagi și Keșeru, măcar aceștia, să vină cu fruntea sus. Optimiști, să le transmită celorlalți starea lor de spirit.

O singură nuanță închide aspectul unui tablou luminos. Selecționerul a contractat coronavirus în momentul în care era mare nevoie de el pe marginea terenului. Ca atare, infectarea îl obligă să rămână izolat zilele următoare. Inclusiv luni, pe 22 martie, când va împlini 40 de ani!

Cum Mirel Rădoi e un tip robust, puternic, să sperăm că se va pune repede pe picioare și se va întoarce la treabă. Că va sta pe bancă la meciul cu Germania din 28. Până atunci, la mulți ani, sănătate și succes!

Întrucât trăim într-o țară de selecționeri, dacă nu chiar într-o lume, unii au strâmbat din nas în fața opțiunilor lui Rădoi. Că de ce Mitriță și Budescu, dar și Deac și Bălgrădean, au sărit din schemă?! De ce numai un fundaș dreapta de meserie (Mogoș) și doi atacanți (Keșeru și Pușcaș), dar 11 mijlocași?! Și așa mai departe, astăzi nu se mai bucură nimeni de unanimitate.

I s-a mai imputat ceva lui Mirel. Că nu i-a lăsat lui Adi Mutu pe niciunul dintre cei 4 eligibili U21, Mihăilă, Man, Fl. Coman, Hagi jr, i-a convocat el!, neglijând faptul că naționala de tineret va fi angajată din 24 martie, la Budapesta, în grupele pentru Euro 2021. Pasămite, egoist, a slăbit intenționat „tineretul” din dorința, evident utopică, de a prinde doi iepuri dintr-odată. Deoarece, au ironizat respectivii, „Nu va bate el niciodată Germania cu Fl. Coman și cu Ianis!”. Oare va fi chiar imposibil?

La întrebarea dacă a greșit Rădoi când i-a oprit la lotul A pe cei 4?, aș răspunde nu. Totuși, aceștia au promovat la prima reprezentativă și n-ar avea sens, părerea mea, să se întoarcă la U21. Deși firește că ar ajuta echipa pregătită de Mutu. Regulamentar, s-ar putea. S-ar încadra la vârstă. Numai că, păstrând proporțiile, i-ați mai vedea pe Mbappe și pe Haaland evoluând iarăși pentru selecționata de tineret a Franței, respectiv a Norvegiei?! Așa-i că nu?

Altceva ar trebui să ne preocupe. De ce englezii Wan Bissaka (Man Utd), Mason Mount, Tammy Abraham (ambii Chelsea) și Phil Foden (Man City), componenți ai echipei întrecute de români cu 4-2 la CE 2019 din Italia, au devenit titulari la cluburi celebre și sunt cotați la 50-60 de milioane de euro, în vreme ce învingătorii lor de la Cesena luptă să evite retrogradarea din Serie A sau să câștige titlul în Liga 1?!

Asta e însă, cu voia dumneavoastră, începutul unei alte discuții. Nici scurtă, nici simplă, nici plăcută.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Geo (199 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:03

Contestatarii au ceva dreptate. Putea sa ii ia la echipa mare pe Man si pe Mihaila iar pe Coman si pe Ianis sa ii lase la tineret. Asa i-a luat el dar nu este sigur ca ii va folosi.

Dtru (268 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:06

Daca portarul Ionut Radu de la Inter nu se pune inseamna ca vor fi prezenti toti convocatii duminica la baza de la Mogosoaia. Adevarat ca fiind mereu rezerva Radu nu prea avea de ce sa fie convocat.

Mihail (29 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:10

Marea prostie comisa de Radoi este aceea ca a uitat de Mitrita si Budescu. Nu i-a convocat la lot in ideea ca acestia joaca la camile, intr-un campionat mort. Dar mai bun ca nivel decat cel in care a jucat chiar Radoi in zona araba cand facea galagie ca nu mai este convocat.

Mircea (663 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:14

Stie Radoi ce stie. E pregatit sa bata Germania mai ales ca ea va veni fara cei 4-5 jucatori din campionatul englez. Ianis le va confisca mingea nemtilor dupa care Florinel le o va ascunde definitiv. In final ne vom trezi toti din vis. .

BB (155 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:17

Puneti gresit problema. Nu cu Germania concureaza Romania ci cu Macedonia si Armenia. Va fi mare lucru daca le batem pe astea. Haideti sa nu ne mai tot comparam cu Germania. Care are macar o clasa peste nationala lui Radoi.

Grig (56 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:42

Daca ramai repetent in clasa treia, ce te face sa crezi ca vei reusi in clasa patra? Vom esua iar lamentabil.....Radoi n are experientza absolut deloc iar secundul Dica abia articuleaza o propozitie...

Radu K (22 comentarii)  •  18 martie 2021, 18:52

In primul rand, vestea ca vine la lot *** Chricheasa e de rau augur. Cel putin in meciul cu Germania va fi cu plasete si durere din cauza lui! Apoi sa-l selectionezi pe Man, care n-a miscat cu CFR, in locul lui Deac... e clar o prostie. Trebuia lasat la tineret. Dar se pare ca selectia s-a facut din nou dupa dorinta ciobanului puscarias la ambele nationale. Scopul l-a strigat tare chiar azi: sa mai puna cate 5 milioane in pret la fiecare. Nationalele au redevenit tarabele de vanzare ale clanului ciobanesc puscarias.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dinu (427 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:12

Nea Ovi, cred ca mergi prea departe daca apreciezi ca putem rivaliza cu nemtii. Astia nu ca ne bat dar ne asculta cu urechea. De la un ziarist de talia dtale asteptam mai mult realism, nu vrajeala de adormit copii.

Zona zero (1 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:23

V ati gasit scuze de ce nu o sa se califice 🇷🇴 !

zorrozabal (10 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:33

Om fi traind noi „intr-o tzara de selectioneri”,dar numai unul face lista!Si i-o da lu finu Mirel!

CITOI (2118 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:37

Totalmente de acord cu discutiile atat inainte cat si dupa, dar consider ca esenta problemei se va detalia pe teren, in cele 3 meciuri oficiale ce urmeaza. Acolo va fi momentul adevarului pentru noua trupa de selectionabili. Vom vedea fotbal frumos, de spectacol, cu goluri multe la actuala generatie, vom putea sa-i validam ulterior asa cum am facut-o cu cei ce le-au precedat si au varsta parintilor lor.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:39

Bre nea Ovidiu, cati de la Craiova se regasesc in lot? Chema bre nea Mirel pe asii din Banie la meciurile astea atat de importante? Da de la FCSB cati are? Mai multi sau mai putini decat olteni?

To-aia (15 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:44

In mod normal Rădoi trebuia să sune bunul simt și să fi plecat de la națională după dezastrul anterior. A ținut cu dinții de scaun dar Divinitatea a făcut dreptate. L-a put la colt. Așa că ai grijă moșule nici tu nu ești departe. Tu cu dinții de un scaun pe care nu-l mai meriti.

xxrapi (26 comentarii)  •  18 martie 2021, 19:51

N-as fi intervenit.. Cum il poti lasa "acasa" pe Budescu?! Ca ar avea in plus 2 Kg! Inlocuitorul bolnavului(Mirel Radoi),domnul Dica,ne spune ca are inlocuitori :Tanase si alt sportiv(in comparatie cu Budescu acestia sunt "sportivi").Mai sa fie ... Hai Romania ,(hai ai nostri, de pe la pe la steaua) Chiar scarbos!

cristian (7 comentarii)  •  18 martie 2021, 20:31

Man si Mihaila erau destul.Coman si Ianis trebuiau la tineret.Mai trebuia si Budescu,chiar cu 2 kg in plus.Compensa cu Tanase care are 2 in minus.

Cozrad (2 comentarii)  •  18 martie 2021, 20:34

Om fi noi o tara de selectioneri dar nici selectionerii nostri nu se lasa mai prejos in clisee... Poate dupa meciurile astea 3 o sa se inteleaga ce-i cu acest Mogos la nationala sau mai bine zis reversul, ca n-are ce cauta. Chiar nu avem alta solutie decat acest jucator doar cu gabarit si atat, lent, fara calitate tehnico-tactica si in fiecare meci predispus la greseli in situatii simple. Asta devine episod din seria "jucatorul favorit" cum au fost si la cei de dinainte, un Soava, Cocis, Florescu, Apostol, eternul Bogdan Stancu... :) Cum nici macar selectionerii nu se lasa de clisee, noi de ce ne-am lasa? :)

Jumbo (3 comentarii)  •  18 martie 2021, 20:48

Ba a gresit. Hagi si Coman nu au ce cauta la prima echipa. Locul lor este la tineret dar si acolo in lot, nu in echipa. Pe unul il impinge de la spate tatal sau si pe celalat oierul care vrea sa scoata de pe urma lui cat mai multi bani.

Alex (144 comentarii)  •  18 martie 2021, 20:50

Nu a gresit Mirel Radoi, au gresit cei care i-au pus pe cap o caciula prea mare pentru pregatirea lui. Ca a venit vorba, marele manager a reusit sa termine liceul?

To-aia (15 comentarii)  •  18 martie 2021, 21:15

Pt Alex - A făcut parterul și etajul 1. Rămâne esențialul,. bacul

Dilimache (657 comentarii)  •  18 martie 2021, 21:48

@To-aia - iar ai aparut? I-ai luat lui burleanu tigari? Pantofii ii sunt curati? Pai hai, vad ca vrei sa iti demonstrezi loialitatea aratandu-i ca stii sa scrii la calculator si iti meriti banii, dar treci la lucrurile esentiale care te-au consacrat.

anti… (23 comentarii)  •  18 martie 2021, 22:24

Habar n aveam ca dl Ioanitoaia e fan Radoi,sau Ratoi cum il mai alinta unii.Dupa ce-i face statuie lui Lucescu (dar si progeniturii acestuia) dupa ce l ridica n slavi pe baiatu' lu' tata' (Ianis),iata ca acum a devenit fanul finului Radoi,cel fara carnet de antronor dar si fara diploma de BAC.Adica,un afon il ale antrenoratului.Ce va zice nea Ovi cind va vedea cate puncte face Ratoiul in cele 3 meciuri?ce scuza va gasi? ca n-a fost pe banca si din cauza asta n -a castigat ?!ca dupa ce "tatal lor " a fost invins acasa la Kiev cu 2-0 n-a mai gavarit nimic.Acum ce va zice ? Ce va zice nea Ovi cand o sa vada ca din cei 4 care puteau fi la tineret,3 vor face tusa la echipa mare ?! Ratoi s-a gandit ca trebuie sa moara si capra lui Mutu,nu numai a lui. La tineret macar mai aveam ceva sanse.La echipa mare,cu Ratoi,0% sanse ! pariezi nea OVI?!

gino (513 comentarii)  •  18 martie 2021, 23:10

@anti (22 comentarii). Numai unul care nu stie fotbal se astepta ca Dinamo Kiev sa o scoata pe Villarreal. Cand este o echipa de 10 ori mai valoroasa. Iar faptul ca tu esti contra dlui Ioanitoaia si a tuturor romanilor vorbeste despre priceperea si despre caracterul tau. Tu ii injuri de parca nu ar ajunge cat ne iubesc pe noi strainii.

anti (23 comentarii)  •  18 martie 2021, 23:47

Dl GINO,gresesti ,sunt chiar fan nea Ovi,e un mare ziarist sportiv.Dar cand e vorba de Il Luce sau Ianis e ft subiectiv.Ideea era ca Radoi putea lasa mai multi tineri la echipa de tineret ,unde avem sanse.La echipa mare ,ce sanse avem ? am fost vreodata in acest mileniu la vreun mondial ?!

Octo (1 comentarii)  •  19 martie 2021, 0:10

Câte comentarii și toate negative. Fiecare are o părere dar diferența e ca a voastră nu contează. Ce contează e sa construim in sfârșit o echipa naționala cu jucatori in forma. Pot sa spun ca selecția nu a mai arătat de mult atât de solida considerând numărul de jucatori care vin din postura de titulari in Europa. Budescu e un jucător de geniu și ar fii fost folositor chiar dacă dpdv fizic ar fii rezistat maxim 20 de minute intr-un meci cu Germania. Hai România! Toți așteptăm sa vedem altceva.

me (16 comentarii)  •  19 martie 2021, 1:57

Avem jucatori valorosi daca Radoi convoaca 11 mijlocasi mai buni ca Mitrita, no? Pai eu zic sa nu se vaiete apoi de aria de selectie, no? Ca daca il aud dupa ca se vaieta ca e restransa atunci il intreb si eu ca Hagi de ce nu convoaca ce e mai valoros nici din aria aia restransa, no? Si cum zicea cineva Budescu are cateva kg in plus si Tanase aceleasi kg in minus si inca vreo 5 clase sub ... Parca-l bad cum o sa caute toate scuzele posibile si dupa meciurile astea ...

To-aia (15 comentarii)  •  19 martie 2021, 5:40

Aștept articolul despre ianis și calificarea în el. A făcut un meci de povedte

Mircea (2 comentarii)  •  19 martie 2021, 6:55

“Oare chiar va fi imposibil?” Singurul merit al acestei intrebari , care se vrea nu doar retorice ci și mobilizatoare, e sa aducă un zambet condescendent pe chipul cititorului cunoscător de fotbal. Rolul ei este însă unul murdar și parșiv! Acela de a justifica prezenta la lot a unui “ianisi” și ,totodata ,absenta unor jucatori pe care mulți ii vedem mai valoroși și mai utili decât cei etichetați mai sus. In buna dumneavoastră tradiție nu va puteți dezbara de a a face plecăciuni slugarnice pe lângă cei in “putere”...Este probabil o meteahna care va intrat in ADN încă de pe vremea când trebuia sa “dai seama” in fata partidului. Sincer ,nu pot înțelege cum ,in ziua de azi, cineva (altul decât un *** ca mine) ,va mai poate citi articolele cap-coada! Nu doar limbajul extrem de “subțire “ jurnalistic deranjează ci și ideile putine și fixe pe care le afișați . Una dintre ele se numește Ianis ! Aici depuneți eforturi, demne de o cauza mult mai buna, sa-l amintiți (evident nu oricum ,ci intr-o paleta de “culori” care sa ne convingă ca suntem contemporani cu un talent fenomenal) la fiecare comentariu. Dintre cei amintiți in “articol” ca ar trebui sa vina “cu fruntea sus” cred ca doar doi , Stanciu și Mihăilă, ar merita asta. Stanciu pentru forma și golurile sale din ultima perioada și Mihăilă pentru ca un jucător ,apărut parca de nicăieri, joaca , si joaca bine ,la o vârsta frageda intr-un campionat foarte puternic . Apropo: aveți idee de câte ori i-ați menționat numele acestui baiat in articolele dumneavoastră? Acum comparați acest număr cu numărul de osanale închinat unui alt jucător al cărui singur merit fotbalistic este ca tatal lui a fost un mare jucător. Ce nu înțelegeți, sau va faceți ca nu înțelegeți, este ca valoarea unui jucător de arată pe teren . Oricât veți încerca sa cresteti cota unui fotbalist prin redacțiile ziarelor de sport , nu veți reuși. Singurul lucru pe care veți reuși sa-l faceți e sa va împleti de penibil. Domnule Ioanitoaia, sunt un om care se îndreaptă spre acea perioada din viața in care ar trebui sa fiu mai intelept și sa accept ca vremea mea a trecut. Ca unul care citesc ziarele de sport de mai bine de 40 ani va sugerez ,cu blândețe, sa lăsați condeiul de-o parte. Va spun sincer ca ,dacă as fi in locul dumneavoastră, m-as simți extrem de jenat sa realizez cât de putin talent am in comparație cu unii dintre colegii dumneavoastră. Ați fi putut compensa ,cât de cât, acest minus grav pentru un jurnalist cu obiectivitatea . Din păcate ,și aceea lipsește. Și da! E imposibil sa-i batem pe nemți! Nu pentru ca nu se pot întâmpla minuni in sport ,ci pentru ca minunile nu li se întâmpla decât celor care le merita! Iar noi ,cu amar o spun, nu le meritam!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marin (98 comentarii)  •  19 martie 2021, 7:54

si asa nu mai avem antrenor deloc... si probabil si jucatorii covidati...

Fane (150 comentarii)  •  19 martie 2021, 8:30

Distractiv este ca incepe iar Olimpiada iluziilor ca avem sanse sa ne calificam la un turneu final ca la fiecare doi ani.Si ce realizam?Nimic.

Gicu (1 comentarii)  •  19 martie 2021, 10:33

Radoi a facut selectia la ordinul lui bekali vezi coman .cum sa nu il convoci pe cristi ganea fundas stanga.

itu52 (239 comentarii)  •  19 martie 2021, 10:56

Rădoi profesor sezonier la „fără frecvență” al păsărilor călătoare, are șansa de a arăta forța tehnologiei în vremuri pandemice. Vin imediat ciocoflenderii, îi băgăm în autobuzul lui Daum, le punem masca la guriță, să nu scoată prostii pe nas, îi dotăm cu ochelari realitate virtuală 3D și-i punem pe păscut fantezii fotbalistice din peisajul media. Bine supravegheați, de la distanță, de tânărul și talentatul profesor vor scoate ușor neghina din grâu, vor îngurghita pe nerăsuflate învățăturile elitei media, specialistă în babilonie, și vor rejecta duhorile internaute. Pentru că se umblă la mental și idei, o să semene un pic cu învățământul ideologic de odinioară, dar nu este nicio problemă, majoritatea sunt imuni, sunt postdecembriști. De restul, aDică o să le reamintească cum se poartă balonul. „Deșteptarea” (hrana minții, nu cuminții) se va produce la intonarea imnuluil pentru că așa cere învățământul „online”. Această nouă rețetă împreună cu tradiționalul „gazon-orezărie” s-ar putea să ne asigure mult râvnita calificare.

Emil (2 comentarii)  •  19 martie 2021, 14:32

Deac e cel mai in forma jucător la mijlocului terenului dar nu e destul de bun pt Radoi. Antrenorul ar trebui sa aibă mintea limpede.

Ritchie (25 comentarii)  •  19 martie 2021, 15:51

Nea Ovi, oare ce parere are CTP? Ne calificam au ba?

zapacila (10 comentarii)  •  19 martie 2021, 16:16

Dar cuviosul Gheorghe,ce parere are?Nu o fi suparat ca i-a convocat Stoichitza-pardon,finu Mirel si cu Mutu-toti jucatorii la loturi?Ca nu i l-au„iertat”nici macar pe„lampard”?Cica d-aia nu ia titlul nici anul sezonul asta!

catalin_cj (65 comentarii)  •  19 martie 2021, 16:28

Asta e primul meci cu Germania dupa memorabilul 1-5 din Giulesti. Ala a fost meciul de la care noi am mers numai in jos si nemti doar in sus. Sa speram ca au uitat nemtalaii meciul de pomina si nu ne poarta pica. Ca daca nu... o sa inregistram unu din scorurile record din istoria nationalei. E o diferenta atat de mare intre noi si ei incat nici macar ipotetic vorbind nu ii putem bate.

billy (1 comentarii)  •  19 martie 2021, 18:44

E așa de mare diferența între noi și nemți,că nu ne putem permitem să-i batem nici în măcar în vis.

Mark (30 comentarii)  •  20 martie 2021, 3:40

Radoi nu a gresit cu nimic, el face ce stie (adica o varza). Cei care l-au pus selectioner au gresit, alti aerieni (daca nu credeti, cautati "Unspe Metri - Opulentul CV al lui Mihai Stoichita" pe Youtube).

Mihăilă (1 comentarii)  •  20 martie 2021, 9:35

Si jucatorii tineri merita sa fie la primul lot, personal cred ca sunt mai bun decat Coman sau Man

dc (16 comentarii)  •  20 martie 2021, 10:59

inca un articol bla bla bla care nu spune nimic, si mai ales nu imformeaza, doar ditirambe si susanele, ca romanul inghite toate prostiile

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  20 martie 2021, 11:06

Cred ca cei de la FRF ar trebui sa ia in calcul inlocuirea stafului. Mai este timp. Decit o varza marca Dica, mai bine ar juca Steaua cele trei meciuri !!! ------ Scuze nea Ovi dar pare scris pe genunchi. Iar si iar nu se intreba nimeni daca Radoi si Dica au increderea noastra de a incepe o noua campanie dupa ce au dezamagit crunt in absolut toate meciurile. Orice oameni cu putin bun simt si-ar fi dat demisia dupa meciul cu Islanda. Radoi ar avea un viitor la camile, pe urmele lui Oli, ar putea ajunge si in Coreea iar Dica ar fi un baiat bun de companie, poate l-a vrajit si pe Stoichita - Nebunaticule ! Apoi ce ii califica ? Sint de neinlocuit ? Chiar acum cind Hagi, Petrescu, Reghe, Razvan … Multescu e si el ca si liber, ar putea prelua Nationala ! Daca a ajuns si Ovidiu Popescu la lot va imaginati cit se pricep frezele astea – azi e Biz pardon Ovidiu caci ieri a jucat bine, la fel Sut si chiar Oaida, deci piesele care aduceau altadata un minus Stelei au functionat binisor. ----- Si lotul e practic acelasi, deci e foarte probabil ca in Macedonia sa revedem meciul din Islanda iar cu Germania cel acel 4:0 cu schiorii in care Dica i-a aliniat pe tineri parca sa-i faca de ris – dupa opinia mea multi Tricolori nu mai au ce dovedi iar cine asteapta ceva de la ei e iresponsabil. Ma mir ca n-a aparut si pensionarul Deac – care juca in locul lui Man, Coman ori Tanase. Astia doi vor face iar o ciorba de varza.

Misu (234 comentarii)  •  20 martie 2021, 15:59

@dc (16 comentarii). Nu informeaza ca nu este stire. Dar ce spune depaseste puterea ta de intelegere ramasa la nivelul unui prescolar.

To-aia (15 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:03

Moșule fusa-i să-i iau țigări lu Burleanu. Ți-am luat și ție un trabuc. Dacă-l vrei nu evita sa mi-l ceri. Îl am gros și mare exact cum îți place. Daca ți-am făcut poftă nu ezita sa mi-l ceri.

Ilie (135 comentarii)  •  20 martie 2021, 16:10

Mă uit la rugby și văd cum este umilită echipa lui Alin Petrache, prietenul lui Ovidiu. Numai prieteni grei are: CTP, Prodanca, Negoiță...

Ion (24 comentarii)  •  21 martie 2021, 13:13

zapacitu’: Ai vazut meciul direct ? Rusinica ... !

Comentează