Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

Permalink to A văzut pe dos!
duminică, 14 martie 2021, 3:28

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de actualul lider al Ligii 1. În frunte cu Dragoș Nedelcu, care a prins două prezențe și în națională. Ca atare, FCSB 2 a început lupta împotriva „dușmanului de moarte” cu 11 fotbaliști recomandați de măcar un meci bifat în prima divizie. De regulă însă, de mai multe.

Asta deși Gazeta, presa în general, tot atrăsese atenția că duelul de sâmbătă n-are caracter decisiv. Că abia dubla manșă de după încheierea sezonului regulat va stabili care dintre cele două se va califica în L2. Amănuntul era știut și comentat, fiind de anticipat că Steaua și FCSB 2 vor prinde locurile 1 și 2 în Seria 4 a Ligii 3 spre a disputa barajul de promovare. Atât că orgoliile au fost și sunt prea mari. Rivalitatea de nestins, ba și scăpată de sub control, ca vreuna dintre tabere să țină cont de detalii.

În ciuda valorii adversarului, teoretic superior, CSA a arătat mai bine. Mai energică. Mai legată. Mai omogenă. Ceea ce era logic să se întâmple, garnitura pregătită de Daniel Oprița fiind obișnuită să evolueze în aceeași formulă. Spre deosebire de cea pe care a trebuit s-o alinieze Bogdan Vintilă la ordin.

Din încleștarea lor, pe alocuri crispată, a ieșit un fotbal peste nivelul Diviziei C. Din păcate, urâțit de încăierarea din prelungiri. Pe care, dându-le „roșu” lui Oprița și lui Soiledis, după ce-l eliminase pe Nedelcu (86), „centralul” Vlad Baban nu l-a pierdut din mână.

FCSB 2 a deschis scorul grație unei execuții de maestru, Buziuc, voleu impecabil (73), iar CSA a egalat prin Huiban înaintea fluierului final (90+3). În opinia mea, un egal corect, echitabil, cu toate că echipa Armatei a ratat mai mult. De amintit că ea a beneficiat și de omul în plus după eliminarea căpitanului Nedelcu.

Ieșeanul Baban n-a avut de condus o partidă ușoară. Dimpotrivă. În măsura în care a gestionat cu sânge rece „meleul” de la sfârșit, el a greșit însă flagrant, indiscutabil, într-o fază altfel simplă. Când, în minutul 13, i-a anulat lui Bărbulescu (CSA) un gol perfect valabil. Apreciind că acesta l-a faultat pe Sorin Șerban, VB a văzut exact pe dos. Invers! Reluările video au dovedit, fără putință de tăgadă, că Șerban a șutat în piciorul lui Bărbulescu, de unde concluzia că golul trebuia validat. Nu era de fluierat 11 metri pentru fault, ci de indicat centrul terenului. Deoarece, loc comun, nu există avantaj mai mare decât acordarea unui gol.

De spus și că, pe bună dreptate, FCSB 2 a revendicat și ea un penalty. Într-adevăr, în minutul 63, Ad. Ilie a blocat mingea cu mâna în careu.
De acord că, în vârstă de numai 31 de ani, Baban mai are timp să învețe. Să se călească, să evite erori precum cele comise sâmbătă. Tinerețea explică și iartă multe. Pe de altă parte însă, să știi tu, mă refer la CCA, ce patimi și ce ambiții pune în mișcare meciul CSA Steaua-FCSB 2, dar să delegi un arbitru lipsit de experiență, un novice, e greu de înțeles. Chiar imposibil.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Andrei F (1607 comentarii)  •  14 martie 2021, 15:45

Intrebare simpla pentru jurnalist....Stiti ce varsta ,cate meciuri si cate goluri are Bejan in Liga 1?Stiti pentru cine a jucat Bejan???Si nu este de ras ca o echipa din Liga a 3 joaca cu mai putini juniori decat multe echipe din Liga 1?Burleanu nu este el sef plin la Liga a 3-a????

Dinca Vasile (6 comentarii)  •  14 martie 2021, 15:51

Eu nu inteleg nimic! Ce a vandut Clubul armatei lui Becali? Eu consider ca Becali a fost pacalit! Daca armata vrea sa aiba echipa departamentala sa joace in ligile inferioare, ne intoarcem iar in era comunista, cand armata si internele racolau jucatorii mai buni? Si se bateau intre ele?Sa auzim de bine!

Andrei F (1607 comentarii)  •  14 martie 2021, 15:52

Si mai ar fi o mica intrebare....Stie jurnalistul cum a promovat anul trecut echipa Armatei?Daca scenariul se repeta meciul avea sau nu importanta???Apoi cum se poate ca un jurnalist socotit sportiv sa ceara ca o echipa sa nu se prezinte cu cei mai buni jucatori la un meci????Pozitia de acum a presei sportive nu contravine tocmai principiilor clamate chiar de ea atunci cand Becali a jucat cu multi copii iarasi cu Dinamo?Nu se transformase GSP in vocea suporterilor Stelei care erau nemultumiti....?Cum se face ca presa isi schimba principiile asa de des????

johno (33 comentarii)  •  14 martie 2021, 15:54

Oare de ce toti”ziaristii” numesc Steaua, echipa armatei sau CSA? Inteleg ca ati crescut in comunism dar i ati spalat pe creier si pe astia mai tineri. Lui Dinamo, Rapid, Craiova de ce nu le spuneti doar FC, CSM, AFC, etc? Nu mai aveti pic de rusine si articolul lui Buzarin despre Steaua e incredibil, mai ales ca vine de la cineva care a fost prrsedinte la Branesti.

Ilie (135 comentarii)  •  14 martie 2021, 15:58

Nimeni nu spune nimic despre faptul că, fără mulți oameni de bază care au fost trimiși în Liga3, echipa lui Becali a câștigat fără probleme la UTA. Și nimeni nu explică cum va vinde Armata clubul de fotbal la anul dacă va promova în Liga 2. Dacă e la licitație publică o poate cumpăra FCSB, mai ales că are experiență în domeniu. Nimeni nu spune nimic despre trecerea de la Armata Română la un privat. Așa s-a întâmplat când a luat Becali echipa. Iar Oprița a jucat mai mult la Dinamo decât la FCSB. Acum e stelist? Mai bine Talpan ancheta cum a luat Gigi Becali echipa! Acolo sunt mari semne de întrebare! Dar atunci îi deranja șefii lui, pe frații Păunescu, pe Hrebenciuc și, de ce nu, pe Victor Pițurcă. Eu vreau că CSA Steaua să promoveze și să văd ce se întâmplă. Cine are curajul să privatizeze o parte din Armata română.

Ilie (135 comentarii)  •  14 martie 2021, 15:59

Și Dinamo și Rapid s-au privatizat la fel. Dar nu le vrea nimeni!!!

JFM (116 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:03

Becali, se apropie 12 aprilie. Esti constient ca ai pierdut si palmaresul pe care l-ai folosit, in complicitate cu anumiti sefi din forurile fotbalistice, pentru a te ajuta in Europa. Pentru a pacali cluburile straine atunci cand le vinzi jucatori pe sume exorbitante. "Cumperi de la clubul Steaua nu de la orice ilustru necunoscut" ... Pana si la Man te-ai folosit de Steaua. Adica ai furat in tot acest timp, altfel nu te descurcai. Ti se apropie.... era o vorba a regretatullui domn dr. Tomescu, un invitat permanent al domnului Ioanitoaia la emisiunile lui TV. Becali, ti se apropie!

Custov (1 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:19

Tov ioanitoaia,fecesebeeee NU este Steaua,este jucaria lui jijel@!!!!!!!

Custov (88 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:26

Tov,ioanitoaia!!!!!!

Radu K (22 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:27

Deci Steaua a avut un gol anulat dar rezultatul e echitabil??? Golul e gol. Posibilul 11m e o sansa, nu o certitudine! Angajatul ciobanului puscarias, preatamaiatul Tudor nu a avut inainte cu cateva zile o sedinta cu arbitrii din esaloanele inferioare? Parca asa citisem ori in Gigisport ori in ProJiji...

Marulis (16 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:39

@johno (32 comentarii). Cap de musca, daca echipa in registrul frf se numeste CSASteaua, cum ai vrea sa o numeasca dl Ioanitoaia altfel decat CSA Steaua? Sau ar trebui sa ceara parerea unui fraierici ca tine si de ce...

Niku (275 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:42

Maestrul analizeaza corect un meci iar voi dezgropati securea razboiului. Pe care nimeni nu stie nici cine si nici unde a ingropat-o. Bag de seama ca pana si justitia bajbaie ca astazi zice una si maine o da la intors.

John (564 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:44

Trebuia sa explicati pe larg de ce clona armatei romane merita sa castige. Pentru ca eu nu cred ca merita.

emil (43 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:47

Nu va puteti ascunde nicicum vechea antipatie fata de Becali si de echipa lui. Va legati de el pentru ca nu accepta sa vina la emisiunea Prietenii lui Ovidiu ca sa va faca audienta si atunci il taxati. Indiferent ce face nu face ce trebuie.

talpan (1 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:52

@Dinca Vasile: nimic. Becali nu a cumpărat nimic de la armată sau de la csa. nu a existat nicio tranzacție între armată și Becali. Becali a preluat "Steaua" cu forța, bazându-se pe sumele cu care creditase clubul AFC Steaua (atenție, este vorba de clubul non-profit AFC Steaua din 1998, nu de CSA Steaua). Și nu a preluat pe AFC (care avea drept de continuitate din partea CSA, dar era plină de datorii), ci a înființat o nouă societate ca să scape de datorii, SC FC Steaua București SA, care, s-a dovedit în instanță, nu avea cum să preia legal dreptul de continuitate de la AFC pentru că aceasta nu avea, prin statut, dreptul să-l ofere. Practic, în schimbul sumelor cu care a creditat pe AFC (și nu pe clubul armatei), Becali a preluat lotul de jucători și locul în divizia A pentru un nou club care s-a numit, temporar și ilegal, Steaua. Deci nu Becali este cel care a fost păcălit, ci cel care a încercat să păcălească.

BB (155 comentarii)  •  14 martie 2021, 16:59

Intrebarea de gaga a unor ultrasi e ce a fost mai intai oul sau gaina...Stelistii raspund cu Steaua si fecesebeii cubFecesebeaua. Sa te fereasca Dumnezeu sa il contrazici pe vre unul ca ai si luat-o rau pe cocoasa.

Leopold (5 comentarii)  •  14 martie 2021, 17:12

În intervenția de Digi ... Gigi Becali a recunoscut că „am făcut în așa fel încât i-am am dus în grupă cu noi ca să-i blocăm” ... deci FRF-ul este mână în mână cu Becali și vor să blocheze adevărata Steaua. FCSB II și Steaua au fost pușe în aceeiași grup intenționat, de către FRF la comanda lui Gigi Becali. De fapt cam toată lumea este la cheremul lui Becali, arbitri, FRF, LPF, analiști, jurnaliști, comentatori .. toți sunt contra echipei Steaua și nu înțeleg de ce. Dacă Steaua ajunge în liga a II a, meciurile ei din liga vor avea mai mare audiență decât meciurile din prima ligă... de aia vă este frică???? După cum am văzut la acest meci, sportiv Gigi nu poate bloca Steaua de la promovare deci vor apela la arbitrajul FRF-ului.

Ordinul „Stiaua Rominicai” (53 comentarii)  •  14 martie 2021, 17:15

..., în grad de deaconu credincios... "nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de actualul lider al Ligii 1", si tot el - prin fiul adjunct al magazionerului - a trimis si "un arbitru lipsit de experiență, un novice", ca sa poata fi scuzate mediatic orice decizii luate "exact pe dos. Invers!", adica in favoarea regizorului eliberat, care acum cauta "reabilitarea" in justitita DE ***, si mai precis la I.C.C.J., cuibul corupt al stancei si al tarcei... ***

daniel (223 comentarii)  •  14 martie 2021, 17:43

@Andrei F (1603 comentarii). Nici tu nu stii prea bine ce vrei dar continul sa aberezi. Ca de ce, ce de unde, traiesti permanent cu impresia falsa ca cineva ii poarta sambetele echipei tale favorite si are boala pe prea sfintitul din Pipera.

anti Burleanu forever (58 comentarii)  •  14 martie 2021, 17:52

Un articol scris pe fuga de nea Ovi ,in timp ce intindea untul pe paine ,la micul dejun.Un articol banal,cu mult sub cota celor pe care le scrie de obicei seniorul...

To-aia (44 comentarii)  •  14 martie 2021, 17:55

Jurnalistul pensionar nu înțelege nimik. Adevărată steaua continuatoarea echipei armatei, adică echipa lui Jiji, a luat pulsul competiției și a primit golul egalizator in prelungiri. Adevărată finala se va juca în viitorul apropiat. Cu siguranță adevărată steaua se va impune. Dar a trebuit să de-a cu bățul in balta pensionarul de serviciu.

Dragos (1 comentarii)  •  14 martie 2021, 18:17

Adrian Bumbescu sare peste Liga 2 și o vede pe CSA Steaua direct în prima ligă: „Suntem ca și intrați!”. Ce spune despre meciul cu FCSB 2: „Trebuia să fie 4-2!” Iar l au prins baut...🙂🙂🙂

viorel (1 comentarii)  •  14 martie 2021, 18:19

Editorial irosit, pentru o tema banala, periferica. Un meci oribil, o amintire a timpurilor toxice, jucat intro unitate militara. Unde se mai intampla asta in UE, in lumea libera in general? Poate nici macar in Coreea de Nord, dar in Romania inapoiata se poate si asa. Existenta CSA=Cazarma Stalinista a Armatei, intr-o tara UE, in 2021, la 32 de ani de la revolutie, este o aberatie fara egal. Dar in Romania se poate si asa. De ce? 1. Pentru ca avem guverne inco,mpetente, iresponsabile, corupte care continua sa alimenteze cu 50 mil euro anual relicvele sovietice oribile CSA si CS Dinamo, ultimele astfel de structuri parazite din UE si NATO. 2. Pentru ca avem o liota de profitori pripasiti prin MApN si MAI care isi umfla buzunarele si burtile folosind sportul ca paravan. 3. Pentru ca avem o presa sportiva ridicola, neprofesionista si nelibera care nu vrea sa vada si sa critice absurdul existentei CSA si CS Dinamo, incurajand astfel mentinerea acestor forme primitive de sport militarizat bolsevic numai in Romania. 4. Pentru ca inca mai exista o adunatura de nostalgici, rataciti, neispraviti, care misuna pe la portile ceor doua unitati militare sinistre, in Ghencea si Stefan cel Mare si cersesc pomana de la stat sport militarirzat. Respingator, inacceptabil, inexplicabil pentru o tara UE in sec XXI, dar in Romanica, tara lucrului bine facut, se poate si asa!

doilaunu (195 comentarii)  •  14 martie 2021, 18:40

ca de obicei, din tot meciul nea Ovidiu a inteles doar arbitrajul...

Psul (50 comentarii)  •  14 martie 2021, 18:43

@Anti Burleanu...(58 comentarii) Atitudinea e de inteles. Meci de C, articol de C. Foarte obiective insa trimiterile legate de arbitraj. Fireste insotite de nelipsitele reprosuri la adresa CCA si a tizului tau.

johno (33 comentarii)  •  14 martie 2021, 18:56

@marulis Oare de ce suporterii fcsb stiu doar sa jigneasca si sa injure? Care e diferenta intre FC si CSA? Toti numesc Steaua, CSA pentru a prelungi confuzia si acest furt de identitate. Dar va veni si ziua cand Steaua va ajunge in Liga I si toti asa zisi jurnalisti vor fi primiti corrspunzator pe noul stadion.

Jiri Praga (13 comentarii)  •  14 martie 2021, 19:59

Domnule Viorel ”nu aveți deloc dreptate” acest derby de România așteptat de gazetă cu atâta nerăbdare, când în ultima săptămână nu am citit aproape nicio altă informație ”în afară de derbiul din campionatul județean”. Ce să mai vorbim despre alte meciuri disputate tot sâmbătă în liga I și liga II înaintea acestui DERBY despre care nu știm absolut nici un amânunt în afară scor. Am mai scris ca GSP a devenit un ziar postcomunist de CAN CAN. De ce nu am aflat nimic despre alte meciuri de campionat județean care poate au fost mai importante, decât acest derby de România.

Vlaicu (32 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:30

Viorele, cand ti-ai luat ultima oara analizele? Dupa creierul tau aburit si prostia ta agresiva istoria sportului romanesc trebuie stearsa pentru ca TOTI marii ei campioni au reprezentat culorile cluburilor Steaua si Dinamo. Nastase, Balas, Gruia, Gatu, Dinu, Cusmir, Covaliu, Lipa, Melinte, Patzaichin si altii au avut sau au grade militare. Tu ii negi sau vrei sa le schimbi biografiile.

GSP-impacheteaza-peste (2 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:41

@ Leopold - seriile sunt facute pe principiu geografic, ce voiai, ca csa regal sa joace cu echipele din Maramures. Lasa naibii ura fata de cioban (intelegem ca ajutorul social nu iti ajunge de saniuta si chirie si ca il urasti ca ti-a taiat banii pe care ii lua lunar de la el) si gandeste un pic. Intelegem ca te doare, dar, cu exercitiu, ai putea intelege si tu chestiile simple care sunt logice pt un elev de clasa a doua.

GSP-impacheteaza-peste (2 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:43

Custov - ti-e dor de comunisti? Dupa nume siatitudine vad ca da. Du-te frate in rusia ta si lasa-ne cu aberatiile tale.

Adi (2 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:45

E trist si de neinteles unde s-a ajuns si doar echopa are de suferit,dar lui Talpan,Gigi si peluzei sud,nu le pasa!

CCC (137 comentarii)  •  14 martie 2021, 20:54

Sa inteleg ca cel mai indicat ar fi fost favoritul dvs. Isvan kovaci? Sincer, prefer un tanar care sa greseasca, incepator fiind, decat un “expert” care sa greseasca intentionat, indiferent in ce directie! Cu ultima fraza lasati de inteles ca sunteti fan-ul rezultatelor viciate, cele care va dau apa la moara si click-uri la articole.

cita (2118 comentarii)  •  15 martie 2021, 0:04

Am convingerea că Steaua va răzbi în drumul către L2.

Zapacitu (911 comentarii)  •  15 martie 2021, 0:07

Bre, nenea Gigi să se pregătească de meciul cu U Craiova, să lase bre manevrele astea ieftine din divizia C. Se bate cu morile de vânt și visează el la cai verzi pe pereți că poate să o încurce pe Marea Steluța. Nu va reuși, bre!

Dilimache (657 comentarii)  •  15 martie 2021, 0:53

Oierul continua sa faca rau fotbalului iar FRF para ca ii ciuguleste din palma...

Marulis (16 comentarii)  •  15 martie 2021, 1:19

@johno (33 comentarii). Numai faptul ca iti permiti sa ameninti lamureste ce calitate ai. Voi vreti sa va faceti stapani pe un stadion construit din banii intregii societati romanesti. Iar daca si dl Ioanitoaia este un asa zis jurnalist chiar nu mai avem despre ce discuta.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  15 martie 2021, 11:30

Sper ca data viitoare Steaua s-o faca mai bine, dar ar trebui sa trimita jucatori mai buni ori sa-i lase pe cei care n-au cistigat in liga a treia. Nedelcu trebuia sa prinda meciuri, dar Dobrin Popescu nu avea ce sa caute acolo. Restul celor care n-au cistigat, plus Bizo Popescu sint de liga a treia si ar trebui sa ramina acolo pentru a crea o echipa omogena. Dupa opinia mea CSA Fotbal trebuie impiedicata cu orice pret sa promoveze, nu din orgoliu ! - Steaua isi joaca existenta daca CSA Fotbal, infiintata ilegal caci HG prin care CSA desfiinteza sectia de fotbal mai este in vigoare - mai si promoveaza. Se pare ca doar tinarul Dobrin Popescu a inteles, felicitari pentru prestatia solida – cu citeva secunde inainte de egalare se plimba un stelist „obosit“ – nu l-am recunoscut caci era in plan indepartat – fara macar sa se uite la minge. Asta trebuie identificat si trimis la sanatoriu. ----- Arbitrajul a fost foarte bun. Nea Ovi, daca in ligile inferioare nu fluieri si tentativele de fault atunci ti-ar trebui 3 salvari la meci. Mercenarul batrin de la CSA Fotbal a intrat la rupere cu talpa – e fault, nu intentie, chiar daca stelistul a dat in minge putea sa-i sara genunchiul ! Ce spun Craciunestii nu mai intereseza de cind unul "A vazut pe dos" si a dictat invers o intrare de K1 la tinarul Vlad, care mai era si in 6 m ! ----- Un arbitru foarte bun am vazut ieri la CFR -Iasi ! Deci exista arbitri, trebuie doar sa li se dea mai multe meciuri in L 1 !

argus (108 comentarii)  •  15 martie 2021, 13:56

@17 Nentori (869 comentarii). Daca sustii ca un arbitru care a anulat un gol perfect valabil a condus bine meciul ori erai beat, ori erai prost. La alegerea ta.

viorel (103 comentarii)  •  15 martie 2021, 14:05

Vlaicu sarmanul refugiat, baricadat, in Cazemata Sinistra a Armatei =CSA! Asta intelege natafleata, atata il duce capul! Sportul tuturoe trailor socialiste aflate la remorca URSS s-a facut mai ales in unitati militare, asa era ordinul, asa erau vremurile. Dupa 1990, instalarea de mocratiei a dus la transformari profunde peste tot, cu exceptia trista rusinoasa a Romaniei. Desfiintarea *** staliniste CSA si CS Dinamo nu inseamna negarea trecutului si a marilor sportivi care au activat acolo, ci o simpla adaptare la noul context politic, economic si social, la democratie, unde nu mai este loc de creatii bolsevice jalnice precum unitatile militare sportive! Daca intelegi ceva m-as bucura, daca nu somn usor in noaptea mintii!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează