Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Căciula lui Rădoi

Așadar, Mirel Rădoi este noul antrenor al naționalei, tehnicianul de 38 de ani (împliniți pe 22 martie) fiind propus de Comisia Tehnică a FRF și aprobat în unanimitate de Comitetul Executiv. Opțiunea a aparținut însă, hai să nu facem pe […]

Permalink to Căciula lui Rădoi
joi, 28 noiembrie 2019, 3:09

Așadar, Mirel Rădoi este noul antrenor al naționalei, tehnicianul de 38 de ani (împliniți pe 22 martie) fiind propus de Comisia Tehnică a FRF și aprobat în unanimitate de Comitetul Executiv. Opțiunea a aparținut însă, hai să nu facem pe naivii!, conducerii federale, în frunte cu președintele Burleanu.

Odată cu ratarea calificării din preliminarii, Răzvan Burleanu a dispărut din peisaj. S-a ascuns de opinia publică. A tăcut ca peștele. Nu l-a mai văzut și nu l-a mai auzit nimeni dintr-un motiv ușor de dedus. A evitat să-și asume în vreun fel, fie și tangențial, eșecul suferit de Contra. Cum procedase și când predecesorul acestuia, neamțul Daum, a prăbușit echipa tricoloră de pe locul 25 pe 47 în ierarhia FIFA.

Ieri, foarte bine a scris pe această temă Cătălin Țepelin pe GSP.ro, așa că nu mai revin. Observ însă, pentru că sare în ochi, că Burleanu nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Toți sunt vinovați că naționala s-a împotmolit iarăși, numai el nu. El nu-și asumă nimic, n-are nicio răspundere, doar profită și încearcă să-i păcălească pe fraieri. Să le vândă o imagine falsă.

Nu-i momentul să dezvoltăm subiectul despre componența și rolul Comisiei Tehnice, organismul care, formal, a ales numele selecționerului. Între cei 20 de membri ai săi figurează tehnicieni cu vechi state de servicii și merite, Țiți Dumitriu, Stoichiță, Țicleanu și alții. Sunt însă majoritari cei care, deși foști jucători de top, internaționali reputați, n-au lucrat deloc sau au lucrat pasager ca antrenori. De pildă, Cămătaru, Belodedici, Vlădoiu și alții.

Ca să aibă anvergură și credibilitate, o asemenea comisie ar trebui să-i includă neapărat pe Ienei și pe Mircea Lucescu, pe A. Iordănescu, pe Hagi și pe Pițurcă, nu angajați ai FRF obișnuiți să stea drepți în fața unui președinte căruia îi place să fie înconjurat de yesmeni. Înconjurat și, firește, aplaudat.

Privind desemnarea lui Rădoi, n-o contest, dar gândesc că Burleanu și curtenii lui au apelat la această soluție din două considerente. Era cea mai la îndemână și cea mai ieftină. De ce la îndemână se știe, nu mai explic. Cea mai ieftină, deoarece Rădoi va primi 240.000 de euro anual, sub ce a luat Contra (390.000) și mai puțin de jumătate din suma încasată de Daum! Creșterea e însă spectaculoasă pentru Rădoi, plătit la U21 cu numai 60.000 anual. În cazul în care ar fi fost solicitați, probabil că niciunul dintre posibilii contracandidați, M. Lucescu, Hagi, Dan Petrescu sau Șumudică, n-ar fi acceptat contracte derizorii. Oricum, nu i-a întrebat nimeni dacă i-ar interesa ori nu postul.

Pe Rădoi l-au recomandat, argumente solide, calificarea la CE de tineret și frumoasa comportare de la turneul final a reprezentativei U21. Acestea ar fi atuurile lui. Pe de altă parte însă, cu toată prietenia, Mirel e foarte tânăr pentru funcția respectivă, ceea ce presupune lipsa experienței la nivel înalt. De unde și temerea unora că naționala ar putea fi o căciulă prea mare pentru el.

Concret, dacă România se va califica din play-off-ul Ligii Națiunilor, selecționerul ei ar fi cu 5 ani mai mic decât cel mai tânăr dintre colegii săi de la turneul final (Șevcenko, 43 de ani). Cei mai mulți dintre tehnicienii prezenți la CE, circa 20, au peste 50 de ani: Guneș 65, Hareide 66, Santos 65, Low 59, R. Koeman 56 ș.a. În sfârșit, experiența de antrenor a lui Mirel înseamnă doar 44 de meciuri, 29 la FCSB și 15 la U21, terminate cu 21 de victorii și 12 înfrângeri. Mai degrabă puțin, de acord?

Cum e vorba despre un început de drum, normal e să ne păstrăm optimismul. Adică să fim alături de Rădoi. Mai departe însă, Doamne ajută și păzește!

Comentarii (73)Adaugă comentariu

gino (513 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:15

Si eu cred ca este o caciula prea mare. El nu are experienta cum bine ziceti ar nu are nici jucatori de valoare in lot.

Florin (215 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:17

Haideti sa vedem si sa nu dan cu caciula de pamant din prima zi. Este tanar si tocmai entuziamul lui ar putea sa ii mobilizeze pe baieti.

Daum (2 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:20

Acest articol este inca o dovada ca federatia nu trebuie sa mai dialogheze cu redactorii de la foaia de invelit peste.

argus (108 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:23

Di ace argumentele dvs sunt greu de contracarat numai ca este cazul sa fim optimisti cum si ziceti. Frf a vrut un antrenor pe care sa il poate conduce usor si Radoi era omul cel nai potrivit. Nu vad cum ar fi putut Burleanu sa ii dicteze ceva lui Luce sau Dan Petrescu.

NicuB (2 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:25

Radoi are de rezolvat cateva probleme urgente. Daca reuseste insemana ca are stofa de mare antrenor. 1. Problema coordonatorului de joc; Stanciu joaca (destul de) bine la echipa de club. Chiar daca echipa unde joaca nu e o super echipa, fata de Marin si Hagi care lustruiesc banca, el macar are meciuri in picioare. In plus, eu zic ca are trebui sa renunte la unul dintre ei 2. Sistemul de joc pe care Contra nu a reusit sa-l implementeze/gaseasca 3. Titularul postului de portar; 4. Omogenitatea lotului. Trebuie sa-si infraneze dorinta de a aduce cat mai multi jucatori de la U21, iar pe cei pe care ii aduce sa stie sa-i integreze in echipa.

Cosmin8 (1 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:26

Domnule Ioanitoaia, Cu tot respectul, desi, nu-l suport si mie imi pare ca pozeaza in altceva, Burleanu. Eu zic ca momentan nu ce sa isi asume. De ce?pai daca ne calificam de la play-off, atunci ce facem?inca sunt sanse. Cu respect! Cosmin

Gelu (4 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:28

Carevasăzică Mirel e prea tânăr pentru națională, iar dvs. nu sunteți prea bătrân pentru a scrie în GSP (mai nou: uniculziardesportdinRomânia)! LoL Lăsați jignirile și ura, iubiţi valoarea și natura!

Bogdan (395 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:34

@Cosmin8. Ai dreptate dar in fraza este vorba inteligent despre esecul lui Contra. Acesta nu poate fi contestat.

Mannix (17 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:46

Tov director, pentru mutarea Cadtelului Peleș in Jud. Brașov cine-și asuma. Sau pentru promovarea zilnică a NON-culturii, a pușcăriașilor sau da dăncilezei?

Lucian (2 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:51

Radoi nu are ce sa antreze in cele cateva zile petrecute cu fotbalistii, vin pregatiti de la echipele de club. In ziua de astazi, cu ajutorul diveselor platforme profesionale de monitorizare, antrenorul primeste parametrii jucatorilor lui, ai adversarilor cu sugestii de stil de joc, nu trebuie sa inventeze el roata. Din punctul meu de vedere, este bine ca punem un antrenor tanar, pentru Radoi este mult mai usor sa interpreteze platformele de monitorizare decat "Tata Puiu" sau Stoichita. Pe de alta parte, Radoi nu poate reusi, nu are cum, nu sunt jucatori care sa duca nationala la un turneu final. Ca sa mergem la mondialul din Quatar, avem nevoie de cel putin 10 jucatori care sa joace in primele 10 campionate ale lumii si minim 5 sa fie titulari, chiar si in Turcia, Belgia, numai sa joace meci de meci - momentan il avem pe Radu si Lung Jr (ambii portari) . Cel putin asta am observat , exemplu cea mai slaba echipa calificata la euro, Tara Galilor, are 7-8 jucatori in Premier League si restul sunt in Championship care este mult mult mai putenica decat liga 1.

gogu paleologu (16 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:52

fara vreo discutie, sa fie limpede : ai ratat Baraju ai plecat! si tu si Burleanu si toata clica voastra de imbuibati.

Ivan Orban (3 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 15:58

Şi uite-aşa, ne întoarcem din nou la vremurile când cu tancul rusesc la poartă, se boteza clubul trădării naţionale, Dinamo, tot, cu nişte burlănari oportunişti-securişti de cea mai tristă amintire. Nu ştiam că Burleanu a câjtigat iar alrgerile şi că Stalin a înviat!

Cătălin Benga (3 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:03

Nu ştiam că votând împotriva Ciumei roşii pesediste, votăm, de fapt, pentru Ciuma negră burlănară.

Dinu (1 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:04

Problema cea mai mare este iresponsabilitatea FRF-ului, pe langa Contra trebuia sa-si dea demisia si Stoichita. Alegerea lui Radoi este dovada ca nu au inteles nimic, clar ca pentru Burleanu palaria FRF e mult, mult prea mare. Acest personaj este deja de cosmar, in legatura cu performanta de la U21 meritele sunt ale lui Isaila Radoi fiind doar un oportunist. Nationala mare dupa parerea mea nu are nici o sansa cu Radoi si va spun si de ce, ptr. ca Radoi incearca exact ceea ce a incercat Contra si anume sa schimbe atitudinea si alte vrajeli. Nimic din astea nu vor functiona iar nationala va juca exact la fel adica nimic ptr. ca joaca la intamplare fara antrenor. Pana nationala nu va avea o conducere la FRF care sa-si asume responsabilitatea aducand un antrenor adevarat totul va merge din prost in si mai prost.

andrei (6 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:06

simplu..cei care nu joaca la echipele de club,nu joaca NICIUNUL in nationala,indiferent ce nume are..mai departe,vom vedea...

dan (100 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:09

Pai e bine acum ca e Radoi sau nu? Presa la vrut si Burleanu la pus. Daca nu il puneati, ce zarva mai faceati? Contra a rulat cam tot ce se poate rula. Ce i se poate impune este ca a cedat presei si a jucat prea multi jucatori tineri. In special in aparate. Daca juca Sapunaru altele erau rezultatele in ultimele doua meciuri. Din punctul meu de vedere Contra a cedat presiunii puse de presa. Eu gasesc vinovata presa pentru esecul din ultimele doua meciuri. Cred de asemea ca acum trebuia pus un anrenor cu experienta pentru baraj si eventual turneul final. Dupa aceea putea sa vina Radoi si sa reconstruiaca pe nervii suporterilor....

Florin D (1 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:26

Este adevarat ca are doar 38 de ani, dar sa nu uitam ca Mircea Lucescu a inceput la nationala la 36 de ani , iar Anghel Iordanescu la 38 de ani antrena Steaua in finala CCE.

Daniel (1 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:30

Cati ani are antrenorul de la RB Lipsk , fost antrenor al Hoffenheim , 0 experientą inainte de a antrena in Bundensliga.... ??? Ce legatura are varsta cu performanta? Mentalitate invechita !!

vali mocanu (6 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 16:58

articol cu dus-intors...v-am zis eu? judecam omul inainte sa-l cunoastem...spunea un cititor mai sus, pe antrenorul Naggelheim de la Leipzig nu-l stiau nici colegii! patronul lui Hoffenheim i-a dat pe mana echipa de seniori atunci cand omul avea 27 de ani, poate 28!!! erau la retrogradare si doi ani la rand i-a dus in Ch L!!! sunt si exceptii, adevarat, dar hai *** pt ca citim noi viitorul! iar astea cu daum, parca au devenit obositoare...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius (347 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 17:06

@Daniel (1 comentariu) Nu intelegi sau nu vrei sa intelegi. Aici chestia cu varsta este derivata din lipsa experientei. Asta vrea sa spuna dl Ioanitoaia si spune bine. Este important sa fii tanar dar nu si suficient. Tu nu te intrebi de ce toti ceilalti selectioneri de la Euro sunt in mai in varsta. Inii i-ar putea fi tati lui Radoi. Toti presedintii de federatii sa fie prosti si numai Burleanu destept.

Andrei (262 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 17:12

Gasesc ca ati fost chiar elegant cu Radoi. Pentru ca a calificat echipa U 21 facuta de Isaila si a jucat bine in Italia. Acum insa cand a pornit de la zero cu o echipa gandita de el este in pericol sa piarda calificarea. Asta de ce nu ati spus? Este prietenul dv?

Tanase victor (3 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 17:12

Este singurul antrenor care a obținut rezultate bune la naționala de tineret .Trebuie sa găsească o formula de echipa sa facă fata unei confruntări dificile cu Islanda in deplasare.Are o misiune grea.Nu avem jucatori de valoare sa câștige acest joc.Poate un miracol!Sunt 4 luni sa visam frumos!

alin (626 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 17:17

Nu este intiia oara cind constat cit de drag va este Burleanu. De data aceasta trebuie sa va dau dreptate caci si eu am remarcat ca s-a dat la fund dupa rusinea cu Suedia si Spania. L-a lasat pe Slughita sa iasa in fata si sa ia injuraturile suporterilor. Burleanu nu este numai picat din luna dar este si las. Cu asa calitati nu ar trebui sa mai intirzie sa intre in politica.

Dinca Vasile (6 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 17:51

Daca ai valoare nu conteaza varsta la care incepi! Sa speram ca va fi bine!! Succes, Mirel Radoi!

octavian (95 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 18:05

Problema de baza la nationala este selectia jucatorilor.La ora actuala nu avem cel ptin 4, 5 jucatori titulati certi.. Joaca cand unul cand altul. La frf sunt diletantiBuna ideea de a fi consultati antrenori care au obtinut mari performante gen Ienei Lucestii Iordanescu Piturca.Despre Radoi, pare sa fie un tip norocos, dar mai mult de perspectiva.

vivi (1 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 18:29

vreau sa vad un ziarist care va scrie cine e burleanu si cum a ajuns sa castige alegerile de 2 ori,,ce scoala a urmat ,cum a fost consilierul lui basescu,cum l-a pus basescu cu serviciile la FRF,cati fosti consilieri ai lui basescu lucreaza acum la FRF,apucati taurul de coarne fratilor si nu dansati tango,o sa va minunati ce o sa gasiti in ""subteranele"" FRF-lui.

Birlic (90 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 18:42

Este clar Burleanu este o sluga politică și nu putem uita asta. Dar este greu să citești pseudo articolul domnului Ioanițoaia și să nu se observe expresia interesului de grup afișată de domnul jurnalist. O pledoarie pro-domo (pentru sine), egoistă, meschină, arogantă, interesată, învrăjbitoare, spoliatoare, superficială și imorală. Oamenii ajung ușor la concluzia că cei de lângă ei sunt responsabili pentru insuficiența resurselor, disconfort, etc. fără să vadă adevărații vinovați, pe cei care creează aglomerațiile de informatie toxică, mai ales că acestea generează frustrări și alte fenomene nedorite, cum ar fi agresivitate verbală, ură, dorință nefirească de eșec cu orice preț a ‘’dușmanului de clasă’’ Ideologiile sunt forma organizată a urii, emanate de ‘’marele cărturar’’ divizează și învrăjbesc în mod artificial oamenii din fotbal,suporterii și entitățile din fenomen.

bogdan (9 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 19:31

ca de obicei domnule Ioanitoaia, impacati si capra si varza, vorbiti mult si nu ziceti nimic concret! Nu ca nu inteleg, insa va place sa o lalaiti!

mar (45 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 19:35

Nea Ovidiu Radoi e doar alt experiment Nu asta era indicat acum

Andrei (276 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 19:37

Burleanu e inconjurat de yesmeni fiindca, nu-i asa, Sandu era inconjurat doar de caractere puternice. Si in general liderii, in orice domeniu, se inconjoara de indivizi care urmeaza sa le puna bete in roate. Ioanitoaia se preface ca e naiv si pozeaza fatarnic in lup moralist. Arunca si niste fitile la final, marca inregistrata, pentru ca in cazul in care Radoi esueaza sa se poata bate cu caramida-n pept cum a avut el dreptate. GSP e o redactie infestata de cancan si partipris-uri si nu e de mirare ca se vad marginalizati in spatiul public. Ce culegi aia semeni, ca sa folosesc un tip de platitudine marca Ov. Ioanitoaia.

CITA (2118 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 20:05

Este bine ca a fost numit pentru o perioada mai lunga, sa aiba timp sa-si construiasca selectionata. Sunt realmente curios ce componenta va avea. Oricum, Europa cam rade de noi la fotbal O21, asa ca va avea o misiune grea sa inlature spiritul asta bascalios la adresa noastra a romanilor.

Bazil (77 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 20:42

@Andrei. Ioanitoaia o fi sau nu naiv, dar tu esti sigur prost daca iti inchipui ca il lezeaza in vre un fel ca Burleanu nu vrea sa vorbeasca. Cred ca nici n-ar avea ce spune ca sa intereseze. Prostie este si chestia ta cu parti pris-urile. Sigur ca o redactie face o politica anume, problema este ca gsp nu a intrebat un expert ca tine. Dar nu este timpul pierdut. Te crezi destept si faci praf.

Dragos (250 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 20:49

Nea Ovi, echipa care s-a calificat cu noroc chior in Portugalia a fost facuta de Isaila. Asta facuta de el nu se va califica. Este deja la 5 puncte de Danemarca. O sa va lamuriti curand ca Radoi este o gogoasa infuriata. Burleanu trebuia sa plece impreuna cu Contra dar nimeni nu lasa osul de ros.

MZM (390 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 20:53

Problema nu e ca Burleanu nu-si asuma esecul (necalificarea) echipei nationale (cate esecuri si-a asumat Mircea Sandu?), ci faptul ca, numindu-l selectioner pe Radoi, pune aproape sigur bazele unor noi esecuri. Il simpatizez pe Mirel ca om si caracter, dar nu are nici experienta si nici autoritatea de a se impune. Ar fi un miracol sa reuseasca ceva! Eu cred ca singurul antrenor roman care ne-ar fi dat sperante si care ar avea sanse sa reuseasca ceva, cu generatia actuala de jucatori, este Dan Petrescu. Are o carte de vizita impresionanta atat ca jucator, cat si ca antrenor. Iar acum, la CFR Cluj, este aproape calificat din grupa sa si domina autoritar in Liga 1. Cum o fi reusit sa faca 2 echipe competitive (dintr-un lot cam imbatranit si fara jucatori de mare valoare) numai el stie! Merita sa fie selectioner. Dar nu a fost nici macar contactat. Oare de ce?!

Bogdan (395 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 21:06

Birlice, tu esti nezdravan sau suferi cu capul daca vezi complot in acest articol f explicit. Totul este adevarat in text. Comisia de antrenori este un mare fas pus sa il serveasca pe Burleanu si nu fotbalul, Radoi a acceptat un salariu subtire pentru un selectioner iar palmaresul lui este Clar al unui incepator. Plus ca inca nu are lucenta ceeace dl Ioanitoaia a omis sa spuna. La fel nu a spus ca actuala u 21 risca sa piarda calificarea. Nimeni nu invrajbeste pe nimeni in acest text dar tu ai vrea sa auzi ca si Burleanu numai ce iti convine. Bati campii si devii patetic si penibil in final.

Lila (47 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 21:39

D-lor, datorita incalzirii globale, nu mai poarta nimeni palarie darmite caciuli, folositi ciupicile!

Lulu (1 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 21:46

D-lor, datorita incalzirii globale, nu se mai poarta palarii darmite caciuli, folositi ciupicile!

Nica fără frica (297 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 22:19

Tataie Mircea Lucescu a venit la națională antrenor la 36 de ani!!! Bine că am scăpat de contra!!!!

Vlad (309 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 23:06

Nu este mare caciula pentru Radoi, este foarte mare si ii cade peste ochi. Burleanu trebuia sa judece situatia mai seriosdar ar fi insemnat sa ii ceri ceva ce nu are.

Birlic (90 comentarii)  •  28 noiembrie 2019, 23:50

@Bogdan (330 comentarii) în seara aceasta tu ești ''cățelușul de serviu''? Văd că-i cerți și jignești pe toți cei care nu sunt de acord cu mister Ioanițoaia. ''PUPPY'' mimetismul și ''loialitatea '' ta și a clonelor de pe acest blog fac parte din ''filozofia jurnalistică'' a domnului Ioanițoaia ,,cine nu-i cu noi sau ca noi, este împotriva noastră''. @Bogdan, nu știu ce vârstă ai, dar țin sa-ți amintesc (sau să-ți aduc la cunoștință), că ''marele'' jurnalist Ioanițoaia practică genul acela de jurnalism, descris de mine în comentariul anterior și care te-a deranjat profund pe tine, cam de vreo ''100 de ani de presă'', de pe vremea când s-a pus bazele haosului din fotbalul actual și ''marele cărturar'' promova în celebrele sale emisiuni ''Procesul, Recursul... '', pe toți pușcăriașii și groparii fotbalului românesc de mai târziu. Pentru mine sluga politică Burleanu este ''pistol cu apă'' pe lângă șarpele cu ochelari'' Așa că supărarea ta și jignirile clonelor ca tine mă lasă rece și nu pot să vă transmit decât ''ura și la gară''.

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 0:40

@După câteva zile de "discuții de selecționer" probabil că posibilitățile de selecție sunt ceva mai reduse, ca și acelea de a obține condițiile de performanță de la anunțarea numirii în funcția de selecționer, ? La Cluj, Dan Petrescu, "***" înainte de meci, "***" după meci, probabil că se află într-o perioadă de "gigire becalică", ? Pe Păun îl folosește atacant, deși Păun s-a remarcat ca mijlocaș, așa cum și Gheorghe Becali îl folosea pe Tănase iniția mijlocaș apoi atacant, până când ambi nu au mai arătat performanțele anterioare, ? Golul s-a primit ca urmare a unor acțiuni desfășurate îndeosebi pe partea pe care a jucat Dan Petrescu, ca fotbalist, deși în acea zonă Dan Petrescu a pus doi fundași, pe Burcă și Peteleu, ? Adversarii au construit mult mai puține faze pe partea de teren pe care Dan Petrescu nu a jucat ca fotbalist, ? Jucătorii români din echipa clujeană, mai puțini în echipa de titulari a clujenilor , manifestă dificultăți de integrare în jocul celorlalți jucători, așa cum se vede și la jucătorii români din campionatele din străinătate, neimpunându-se ca stil și posibilități de exprimare, ? Considerați că Dan Petrescu ar avea și explicații, pentru netitularizarea unor jucători ,când arată calități fotbalistice, pe posturile pe care performează, sau atunci când se exprimă mai bine în teren , cum ar fi Pereira sau Păun și chiar și Itu, ? Rondon o fi fost suspendat pentru cartonaș roșu, ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 1:03

Echipei antrenată de Dan Petrescu i-a înscris gol Correa, în meciul cu Lazio, că mai zicea Dan Petrescu despre coreeni și despre fotbalul din Coreea, pe la emisiunile lui Ioanițoaia, ?

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 1:20

Nici nu s-a încheiat bine meciul cu Lazio și a și început "să ***" Iuliu Mureșan din orașul lui Boc, ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 1:29

@ Vă mai amintiți domnule Ioanițoaia dacă atunci când îl invitați la emisiunile televizate pe Iuliu Mureșan alături uneori și de Arpad Paszkany, Iuliu Mureșan folosea și "Mucles", ? Adică dumneavoastră și percepeați, la nivelul simțurilor ,că era utlizator de "Mucles", ?

motanul incaltat (603 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 1:54

Radoi e singurul antrenor care are o bruma de rezultate internationale. Petrescu-tinde spre zero. Adica ceva meciuri cistigate prin preliminariile unor competitii europene. Numai ca la nationala nu este nici Omrani nici Camora ...Despre Hagi hai sa nu mai vorbim....Sa vorbim doar de neadaptatul de fiu-su. Genk este o echipa super modesta care nici nu exista prin anii 2000 cind eram eu prin Belgia... Erau doar Anderlecht, Bruge si Standard Liege. In fine el nu se poate impune la aceasta Chindia a Belgiei....Restul sunt la fel de inadaptati sau hai sa spunem lucrurilor pe nume-doar nulitati..... OK tot tineretul U21 a ajuns in semifinala doar pt ca au jucat 3 meciuri -de fapt 2 ca 0-0 ala cu Franta deja ne-a aratat limitele.....Poate ca au ceva talent dar zero rezistenta fizica . De aia nici nu i-a transferat nimeni. Si nici n-o sa-i transfere. Noi nu ne calificam din cauza lui Radoi ci a materialului extrem de slab pe care-l are la dispozitie......De asta Armani e pe primul loc iar de costumele romanesti n-a auzit nici dracu.... Croitori mai poti gasi, material ioc.

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 2:47

@Apreciați că jucătorii de la CFR Cluj sau exprimat în teren ,în meciul cu Lazio, evident mai bine după înlocuirea lui Peteleu, Bordeianu și Păun, chiar și Deac având o prestație ceva mai scăzută față de a celorlați jucători și Burcă fiind depășit în unele momente de atacanții adverși, ? Ați remarcat deci și că circulația balonului și viteza de joc au crescut după înlocuirea lui Peteleu, Bordeianu și Păun, doar Deac având un randament ceva mai scăzut, ?

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 3:59

@Ați remarcat la Iuliu Mureșan dacă "îl vorbește pe la spate" pe Dan Petrescu prin emisiunile TV la care Dan Petrescu nu privește că are meci și dacă Iuliu Mureșan îi dă și "indicații prețioase" lui Dan Petrescu, "ca pe vremea lui Ceaușescu", cum se exprima Iuliu Mureșan, însă nu în mod particular , ci în public, ? Ați zice totuși că, în mod public, Iuliu Mureșan se arată totuși "încântat" de rezultatele lui Dan Petrescu, chiar dacă se exprimă însă nu se manifestă, ?

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 4:10

@Poate că ați remarcat și faptul că încă din vremea când cluburile Steaua și Dinamo dădeau majoritatea jucătorilor echipei naționale ,fiind echipe campioane, comportamentul echipei naționale este asemănător celui al echipei campioane în cupele europene, în campionat, ? Un fel de excepție ar fi perioada când echipa națională era formată și din jucătorii ce jucau la cluburi puternice din străinătate, evoluțiile echipei naționale fiind oarecum "plafonate" la nivelul evoluțiilor echipelor de club ce jucau în cupele europene și fiind probabil condiționate și de starea de spirit a jucătorilor, stare de spirit cu care veneau de la cluburi, ?

?????? (831 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 4:22

Se pare totuși că Dan Petrescu nu prea se poate "debarasa", pentru a cita din exprimările lui Dan Petrescu, și de prezența binevoitoare a lui Iuliu Mureșan în "exprimarea fotbalistică" a jucătorilor de la CFR Cluj , Mureșan care îi sugerează chiar și formule tehnice de joc, considerând probabil că se pricepe mai bine chiar și decât Gheorghe Becali, la așezarea jucătorilor în teren, ?

tatik”U” (2 comentarii)  •  29 noiembrie 2019, 6:50

Domnule Ioanitoaia, Va recomand sa recititi cartea lui Nea Vanea dedicata lui Mircea Lucescu. Atunci cand acesta a fost numit la echipa nationala, o mare parte a presei si chiar o parte a federatiei si-a exprimat cam aceleasi rezerve - pe scurt, ca nu are experienta si ca poate ca e o caciula prea mare. Fara sa il compar pe Radoi cu Lucescu, as sugera sa ii dam totusi timp. Spre deosebire de predecesorii sai, a realizat ceva, a realizat ceva recent si, chiar daca nu are poate scoala altora, rezultatele echipei de tineret sugereaza ca poate e un pedagog mai bun ca cei care l-au precedat.

Comentează