Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

O demitere cu cântec

Dacă dai pe cineva afară, ca pe Devis Mangia, asumă-ți gestul, nu muta mortul pe Academiei

Permalink to O demitere cu cântec
marți, 16 aprilie 2019, 5:04

Adevărul e că la Craiova se stricase ceva, se rupsese, altfel nu se explică prăbușirea echipei, care și-a compromis în doar o săptămână șansele de a câștiga campionatul sau Cupa României. Le-a compromis ori chiar le-a irosit. Cum trebuia pus piciorul în prag, s-a ales calea cea mai simplă, obișnuită în fotbalul nostru: destituirea antrenorului. A italianului Devis Mangia.

Căutând să justifice această măsură, majoritar dezaprobată de fani, principalul acționar al societății, Mihai Rotaru, a intrat luni seara în direct la Digi Sport și ne-a aiurit complet! Pasămite, Mangia n-a fost demis și nici n-a demisionat, atunci ce?! Deși lăsa impresia c-ar fi stăpân pe situație, MR ne-a băgat pe toți în ceață. A uitat să spună că nimeni nu se dă afară singur, că nu-și face rău cu propria mână.

Campionii ipocriziei

Repet că existau suficiente premise, destule argumente, să se renunțe la Mangia. Iar Rotaru, din poziția lui, avea dreptul să acționeze. Dacă însă a făcut-o, logic și bărbătește era să-și asume decizia, nu să aburească opinia publică. Ori măcar să încerce. Parcă citeam o carte SF de Asimov ori de Lem.

La fel a uitat Rotaru și de comunicatul clubului. Emis câteva zile mai devreme, acesta menționa că „Știința (sâc!) și-a clădit întreaga reconstrucție pe ceea ce am numi RESPECT (subl. originală). Respect pentru suporteri, pentru regiune, pentru colegii noștri, pentru oamenii cu care lucrăm”. Implicit, comunicatul a respins ferm „mașinațiile” presei, care anticipase schimbările din Bănie: „Ca atare, n-am luat nici măcar o secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului”.

Întrucât staff-ul va fi trimis la plimbare în doi timpi și trei mișcări, comunicatul a apărut pe 9 aprilie, iar Mangia va fi mazilit pe 15, putem vorbi în liniște despre ipocrizie. Despre o lipsă evidentă de respect din partea celor care se laudă cât și cum ridică ei respectul la rang de profesiune de credință, dacă nu chiar de religie. Asemenea oameni sunt falși. Mint.

S-a vândut crema

Întorcându-mă la discursul lui Rotaru, acesta a mai spus, între altele, că „Devis nu s-a plâns niciodată că s-au vândut jucători”. Toate plecările s-ar fi efectuat „cu acordul antrenorului”. Chiar dacă, educat, neconflictual, „fără gagarisme”, cum îl descria un internaut pe site-ul GSP, Mangia n-a provocat o asemenea discuție la TV, recenta lui ripostă, „Eu n-am două echipe ca Hagi!”, ce-a însemnat? Cumva vreo felicitare adresată conducerii ori un reproș ascuns? Sub nicio formă, o felicitare.

Pentru a lămuri, fie și în viteză, acest aspect, să comparăm ce-a dat cu ce-a luat Craiova în ultima vreme. Numai patru dintre jucătorii vânduți au strâns 79 de goluri și 27 de assisturi: A. Ivan 17 goluri și 5 assisturi, Al. Băluță 21/13, Gustavo 16/4, Mitriță 25/5. Dintre achiziții, șapte au adunat doar 26 de goluri și 13 assist-uri: Koljici 13/2, Cicâldău 3/4, Bărbuț 5/4, Fedele 2/0, Rocha 2/0, A. Cristea 1/1, Colli 0/2. Clar că fără Koljici, cel mai izbutit transfer, recolta nou-veniților ar fi fost mai palidă. Derizorie. Rezultă că Mangia n-a avut motive să se plângă, prea i s-au adus jucători de valoare, nu?

Abuz la abuz

La despărțire, printr-un alt comunicat mieros, Craiova l-a salutat pe tehnicianul italian și i-a urat succes. Între altele, pentru că a reușit „să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25”. Fără supărare, care 23 de ani și care 25, din moment ce actuala echipă alb-albastră a fost primită neregulamentar, abuziv, asta-i altă discuție, direct în Liga 2 în 2013?! Mai mult, Curtea de Apel Timișoara a stabilit, printr-o hotărâre definitivă, că CSU nu e continuatoarea Științei și, pe cale de consecință, nu posedă palmaresul acesteia. Și-atunci, ne identificăm cu cine nu suntem, ca să inducem lumea în eroare?! Răspundem unui abuz cu aceeași monedă?!

Eu nu fac aici politică, n-am făcut niciodată, arhiva stă martoră. Deci nu mă deranjează faptul că, plătit de club, crainicul de pe „Oblemenco” a fost announcer la recentul miting PSD de la Craiova. E opțiunea lui, e treaba lui. Cum nu neg nici contribuția incontestabilă a Olguței Vasilescu, mai nou Manda, la dotarea orașului cu stadion modern în Bănie, capabil să atragă ca un magnet publicul. Pe de altă parte, dezaprob decizia de a nu-i permite formației lui Mititelu să evolueze, contra cost, pe „Oblemenco”. Baza s-a construit din banii tuturor craiovenilor, nu doar a simpatizanților CSU, a membrilor PSD.

Succes lui Papură!

Firește că voi fi iarăși acuzat că mă aliez cu Adrian Mititelu, că-i țin partea. Spre enervarea unui băiat de mingi din club, pe care-l cheamă Costeșin ori Costeliv, precizez că n-am vorbit cu Mititelu de vreo 5-6 ani și nici nu văd ce-aș avea de vorbit. Numai că a interzice accesul formației patronate de AM pe stadionul orașului e un act arbitrar. Altfel formulat, nedemocratic.

În rest, îi doresc lui Corneliu Papură vânt din pupa. Alături de Cârțu și cu sprijinul acestuia, poate face lucruri frumoase și duce Craiova sus, acolo unde-i e locul. Dacă le va face, va rămâne. Dacă nu, îl va urma repede pe Mangia.

Comentarii (89)Adaugă comentariu

Daniel (4 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:10

Respect domnule Ioanitoaia pentru acest adevar. Aceasta echipa nu este U Craiova ci o echipa infiintata din ordin politic.

gioni (109 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:11

CSU e o inventie ptr voturile credulilor fara viitor odata se va inchide robinetul si va disparea

Bogdan (25 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:17

Pe ce argument juridic ati ajuns la concluzia ca intrarea Stiintei in liga 2 este abuziva si neregulamentara? Chiar nu stiti ca s-a ajuns la TAS atunci cand am promovat in liga 1 si ni s-a dat dreptate? Stiti vreun caz in lume unde marca unui club este dezlipita de palmares? Stiti ca marca Universitatea Craiova apartine clubului din liga 1 prin hotararea def si irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie?

gio (76 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:19

In sfarsit a reusit si Gazeta sporturilor sa spuna adevarul, acela ca CSU Craiova sunt niste impostori, o echipa politica. Oricum observ ca din exprimarea cu in "ultimii 23 de ani" reiese ca monstrul creat in Banie isi asuma chiar si istoria echipei lui Mititelu, care este patron la Craiova de prin anul 2000, impostura fiind totala. Totusi dl Ioanitoaia tot e jenant, de ce era nevoie de laude aduse lui Vasilescu si Manda pentru stadion, ce l-au construit din banii lor? Ca sa nu mai vorbesc ca pretul a fost unul dolofan, deci "comisionul" de serviciu fiind probabil si el pe masura.

sss (2 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:20

(sic!) nu (sâc!)

Un gazar (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:25

În sfârșit cineva care are curajul sa pună punctul pe "i"... Cineva care spune cu subiect și predicat! Respect nea Ovi!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:26

Imi pare rau, dar felul in care ii puneti la punct pe cei ce nu va sunt pe plac nu va face cinste. "Spre enervarea unui băiat de mingi din club, pe care-l cheamă Costeșin ori Costeliv" e din aceeasi categorie cu "ziarul de impachetat peste". Habar n-am cine e tipul acela, nici nu auzisem de el pana azi (am dat un search rapid ca sa ma lamuresc), dar cu siguranta nu ati ales cea mai potrivita modalitate de a-i da peste nas, ca asta v-ati propus, din cate vad. Sa va enerveze un "baiat de mingi" in halul asta pe dumneavoastra, patriarhul presei sportive de la noi (daca-mi dati voie sa folosesc titulatura asta), arata ca o fi ceva de capul lui. Dumneavoastra il legitimati.

Mihaita (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:27

Total de acord! Un articol scris cu mult bun simt și care punctul pe “i”! Este exact formula pe care o aplica un alt mare club din liga 1 și anume campioana care conforma și la doua sau trei zile înlocuiește antrenorul!

Bacau (12 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:27

Sper sa nu iti cenzurezi articolul Nea Ovidiu....dupa multi ani,scrii ceva demn de un ziarist de sport. Fara ura,fara rautate fara partipriuri......Felicitari !!

Puie nea Ovi (3 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:29

Rușine nea Ovi! Ești cel mai mare dușman al Universității Craiova. Tot disprețul pentru dumneata!

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:31

Corecta pozitionarea proMititelu care ar trebui si el sa aiba acces pe stadion...Ce nu inteleg eu...Cand Craiova era intr-o pozitie mai buna la castigarea campionatului ca acum?Se tot vorbeste de transferurile facute de Craiova...Pai in toamna Craiova a facut multi pasi gresiti,multe meciuri foarte slabe avand o parte din jucatorii pe care i-a transferat!!!Cine garanteaza ca acesti jucatori nu se puteau accidenta la fel ca Koljici acum?Cine garanta ca cineva in vara ar mai fi oferit 8 milioane pe Miriuta?Cum erau sansele Craiovei la titlu daca Tucudean,Planici ,Balasa , Momcilovici,Pintili nu se accidentau?Cum era daca nici de la Steaua nu pleca Nita?Cum era daca Dan Petrescu nu ar fi plecat in China?Astea sunt de Mama Omida si mai repede de stricarea atmosferei la un club...Ce rau era si Copos!Pana a iesit din fotbal!La fel si cu Bucsaru...A fost cel mai bun patron !Pana a plecat din fotbal!----Daca ati folosi statistica ati fi vazut ca mai mereu Craiova obosea pe sfarsiturile de campionat...Craiova conform statisticii din GSP cu arbitrajele trebuia sa fie mult mai jos in clasament...Asta daca nu o minti GSP...

hector (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:33

nu e nicio rusine sa-i fi spus Oltenia Craiova (infiintata in 1915, a fost prima echipă craioveană care a jucat în fotbalul oficial) sau o alta denumire frumoasa...dar ei o tin langa ca sunt Stiinta, desi justitia a spus NU...d-asta si zelul de a impana acest surogat cu mari jucatori din istoria Stiintei, in incercarea disperata de a se substiui legendarului simbol al Olteniei

charlie (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:33

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

observator_federal (53 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:35

Ar fi culmea ca Universitatea Craiova (conducere, fotbaliști, suporteri - și ce mai suporteri!!) să se mai preocupe acum și de ce îndrugă Dl. Ioanițoaia în gazeta personală...

florin (2 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:35

respect ovidiu ioanitoaie. Ati spus adevarul..clona csu nu e stiinta,si a aparut ilegal in b in 2013...sunteti un om cu principii.. sigur vor sari clonatii psedisti sa va asocieze cu mititelu...nu trebuie sa fiti suparat ca ati spus adevarul..respect ovidiu ioanitoaia

gkz (4 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:35

nea ovi , la oricare dintre " stiinte" *** , pentru ca sunt olteni.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:41

Bravo ! Am uitat mereu, prins in dezbateri, sa-l felicit pe colegul Geambasu pentru premiul luat, echivalent cu cel mai bun blog anti-manea-sportiva, dar avem aici un PUNCT pe cinci iiiii !!! O sa revin, atit la articol cit si la felicitari, dar ma simt mai intii dator sa-i raspund lui Andrei F, care a tacut milc la prestatia Colonei CraiOlga psd si a Viitorului national, elocventa daca privim imagini cu participantii fabulosului miting psd de la CraiOlga. Nici de CraiOlga n-a suflat nicidata o si-laba. Iar ca stelist sustine "ca Co-stache" a fost cel mai faultat si cel mai bun de pe teren ! Daca as fi sef in Berevoiesti ori in alte 100 de sate transilvanene ocupate azi de mitici, l-as transfera pe 100 mii euroi la Londra, i-as da strada lui si as avea grije ca nimeni altul sa-i ocupe salteua de *** ! - baiatul dinamovist e o adevarata comoara, *** simplu prin mecla lui de Dorel atotstiutor -*** Andrei F, vad ca imi dai dreptate, cea ce ma bucura, in sfirsit avem ca stelisti aceeasi opinie. Pe Cos-tache l-am evidentiat si eu - o fi fiu da Mizil ? - poate fi transferat oricind la Londra sa ia bani pe strada. Dar terfelit n-a fost, ***. Domnule F, un fault trebuie sa fie un fault, trebuie invatat si asta, Dumitru ar da oricind lectii pentru o bere si un angajament de sofer de camion, Bumbi din pacate isi distruge ficatul la CSA. Daca as fi vrut sa ma bat eu l-as fi luat pe Axente, Pulhac, ***. ***. Domnule Andrei F, *** a oferit un recital de „da si la mine boier Istvan“ cum rar vezi in lumea civilizata. Ma mira cum n-ai remarcat ! ---------------- Teja nu putea oferi mai mult, consider ca a dat tot ce putea da la ora aia ! Greselile le-a facut inainte de meci, cu experimente si concesii facute „specialistilor“. Cred ca i-a ajuns ! Cred ca niciodata in sansa Stelei de a cistiga titlul ! Avem cei mai buni si de perspectiva jucatori, trebuie doar sa nu fim cazuti in cap, sa-i sustinem neconditionat pe tineri. Hagi cum poate ? Eu n-am vazut in toata viata mea o echipa romaneasca care sa domine cu atita incredere un adversar mult mai bun si mai experimentat, asa cum a facut Viitorul cu Colona neo-comunista a psd ! Respet ! Noi de ce n-am putea ?

anton (19 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:45

Craiolguta este o monstruozitate aparuta din..somnul profund si indelungat al ratiunii!!! Intr-o tara care se pretinde democratica, la 30 de ani de la revolutie si in interiorul UE, este absurd, aberant, ridicol sa mai existe echipe de partid si de stat, echipe ale armatei si politiei. Dar si doar in Romania se poate! Craiolguta introdusa forta, abuziv in fotbalul romanesc nu are nicio legatura cu Universitatea Criaova, campioana unei mari iubiri. La fel si FC Kaki2017, facatura smenarilor puturosi din MApN si CSA, nu are nimic in comun cu Steaua, echipa deposedata abuziv de nume, marca si emblema de atacul miselesc al armatei, ajutata de trupele de desant ale unei justitii subordonate, conduse de butoanele lui coldea si oprea. Toate absurditatile care se intampla in fotbalul mioritic, condus de gasca de profitori-*** burleanu au ca efect direct retrogradarea continua spre periferia fotbalului european. O rusine fara sfarsit! Somnul ratiunii naste monstrii!!!!

reloo (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:47

''duce Craiova sus, acolo unde-i e locul'' batrane bosumflat, te cam contrazici - Pai cum ii e locul acolo, sus,? Cum poti sa scrii asta, dupa ce cu cateva paragrafe inainte ziceai ca asta e echipa fara palmares, fara nimic? De ce e atat de clar ca acolo sus ii e locul? Ne hotaram?

Fabius (39 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:51

D-l Ioanitoaia nu putea sa piarda ocazia sa mai loveasca o data Universitatea Craiova (sic). Acum cand apele sunt tulburi, cand suporterii sunt suparati pe conducere pentru demiterea lui Mangia, d-l Ioanitoaia vrea sa dea si el lovitura fatala. GSP in general si d-l Ioanitoaia in particular, au o atitudine ostila fata de Universitatea Craiova . ***

Gh ilinca (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:52

Excelent articol ! Ia să vedem acum cum s-ar clonatii de *** în sus...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tudor (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:53

D-le Ioanitoaia, as vrea sa va vad cel putin la fel de acid si la adresa echipei FC FCSB SA, care-si insuseste fraudulos numele si palmaresul echipei CSA Steaua Bucuresti. Tare mi-e teama, insa, ca nu voi vedea asa ceva prea curand.

aham (140 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:55

bun articol. craiova asta e.. echipa psd-ului, nu e universitatea. spre deosebire de fcsb sau actuala cica dinamo unde mai incap discutii care cine e.. aici lucrurile sunt clare si au fost mereu. fanii din craiova care sustin echipa asta nu doar ca tradeaza stiinta.. mai sunt si complici ai cleptocratiei telormanene

ovidiu p. (19 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 17:56

de ce nu aveti dreptate: 1.mangia din pacate si a dovedit limitele tactice in duelurile care chiar au contat. mereu lent, mereu incapabil sa raspunda la provocarile tactice ale adeversarilor iar asta e din pacate incontestabil. 2. da! s-au vandut jucatori dar e normal sa fie asa. acest club trebuie sa mai si produca. altfel e drum direct la vale. 3. cine a fost adus pt a umple golurile lasate? aici e alta discutie. de ce? simplu: in romania nu mai gasim jucatori de valoare ci in cel mai bun caz le as spune mediocrii. cu lotul actual CSU s ar bate lejer la titlu cu sumudica pe banca. de asta are nevoie CSU si fotbalul romanesc in general, de un antrenor care stie sa scoata maximul din jucatori mediocrii. 4.poate primaria a gresit in relatia cu mititelu, dar una peste alta cred, sunt ferm convins ca mititelu e doar circ si atat. fanii naivi care mai sunt in jurul lui se pacalesc singuri. omul asta nu produce decat circ. 5. credeti ca fara olguta craiova ar fi reusit sa produca vreo echipa de divizia b? ma indoiesc sincer. sunt ferm convins ca fara CSU echipa lui mititelu nici acum nu si ar fi reluat activitatea. cu respect!

Paul (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:02

De mult asteptati ca vulturii sa atacati, gata, e vremea voastra.

miti (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:03

Domnule Ioanitoaia, Am si eu o curiozitate: daca s-ar reinvia fotbalul si ar exista din nou minim 5 echipe de fotbal in craiova, matale spui ca trebuie toate lasate sa joace acolo? Si as dori sa te mai intreb ceva: sa presupunem prin absurd ca, Clubul Sportiv Universitatea Craiova (nu SA-ul, ci CS-ul) nu are palmaresul, retineti va rog ca are sigla si numele, da?, atunci, tot prin absurd, cum ar putea, oricine se zice ca ar detine acel palmares, sa spuna ca este al lui? Ma gandesc la o formulare de genul: Eu am palmaresul din 1948 pana acum al echipei mele? Pentru ca sigur nu au voie sa spuna eu am palmaresul Universitatii Craiova (am stabilit ca marca este la Clubul Sportiv si doar ea o poate folosi). Oricum, nu va condamn, asa cum nu condamn nici alegatorii PSD, fiecare poate avea propria opinie, problema este ca exista o manipulare idioata rau de tot in ceea ce faceti la aceasta fituica si asta nu poate decat sa dauneze. Aparati infractorii, va plac minciunile si cancanurile. Domnule Daniel, am si pentru dumneavoastra o intrebare: in 1948 echipele infiintate nu au fost tot din ordin politic? Unele bagate direct in A. Deci, la ce naiba mai tine lumea cu ele? Ma intreb oare, Steaua este Steaua? NU, Steaua nu este Steaua pentru ca a fost infiintata din ordin politic. :) Mult succes tututor avocatilor din Romania (sunt vreo 19 milioane nu?), mult sucess tuturor antrenorilor (wow, tot cam 19 milioane) si mult succes si tuturor investitorilor de la echipele de fotbal (ups, nu mai sunt 19 milioane, dat sunt 19 milioane cu pretentii de investitori).

Petrisor (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:10

Bravoo. Asteptam un articol asemanator despre FCSB vs Steaua. Despre palmares si tot restul. Se poate?

Franz (406 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:10

Cel mai bun articol al Dv de anul acesta. Exceptional, adevar pur si incomod.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:21

...intelege odata nea Ovi ca A.M. are datorii de platit catre primarie ...matale incurajezi teparii ?...chiar asa ai ajuns ?...de ce nu intrebi daca e dator sau nu ?

fanucraiova48 (15 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:26

In sfarsit ma plec in fata dumneavoastra , Forza Stiinta cs niciodata Stiinta

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:27

...ti am mai spus de mii de ori matale esti un campion al ipocriziei ...nu ai suflat un cuvant de rau despre Gino Iorgulescu ...nr 2 in fotbalul romanesc ...nu ai dreptul sa spui de nimeni ca i ipocrit ...ciocul mic ...tu esti cel mai mare ipocrit ...care nu vrei binele fotbalului romanesc...

Craioveanu (42 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:29

Foarte bun articol. Rotaru e un fel de Becali 2 dar mai sarac si mai zgircit. Azi l-ati luat dvs, miine il va lua publicul de pe Oblemenco. Nu a venit la echipa sa dea bani ci sa ia. Smecheria asta rasuflata nu va tine mult timp.

Adi (9 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:47

Domnule Ioanitoaia, câteva precizări. 1.Stadionul NU a fost făcut din banii Craiovenilor.NU a fost făcut de primărie și implicit nici de Olguta. A fost construit cu bani de la CNI.Compania NATIONALA de investitii.Deci cu banii tuturor românilor! 2. Intrebati daca acest Costesin care ceartă acum pe toată lumea, nu a fost angajat al lui Adrian Mititelu. Va spun eu ca a fost. Oare la ce echipa lucra el atunci.Cum se numea acea echipă a lui Piturca

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:50

...nu ne pasa noua ce spun bucurestenii ,timisorenii ,moldovenii...CSU...este Universitatea Craiova...Stiinta cea Adevarata...restul e desertaciune ...

Cristi (2 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:53

Campionii ipocriziei sunteti toti de la gsp...pai dl Ioanitoaia in gsp cei de la fc fcsb sunt numiti numai "stelisti" si "ros-albastri" , aici ce facem??? nu este abuz???

Freddy RE (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:57

Dl. Ovidiu, acesta nu este un articol, ci o executie! :)

Stoian aurelian (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:58

Oltenii se îmbată mereu cu apa rece ! Aceasta echipa din liga 1 care reprezintă orasul craiova nu este echipa fanion , campioana unei mari iubiri , fosta universitatea craiova ! Sa fie clar !

marius (39 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 18:59

"Firește că voi fi iarăși acuzat că mă aliez cu Adrian Mititelu, că-i țin partea" - cine se scuza se acuza. in rest inca un articol penibil demn de fituica in care este publicat.

Whiteredarad (59 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:06

Dle Ioanitoaia un articol...ca pe vremuri ! Perfect, la obiect, sincer si fara perdea. Subscriu 100 % la ce spuneti !

Iulian (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:08

Ce cale lunga de la Craiova ,mon amour,la Mititelu,mon amour!

Tudor (4 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:10

Respect d-le Ioanițoaia Mare dreptate aveți De unde sa stie Rotaru ca adevărată Știința sa clădit pe umerii oltenilor.Cu greu reușea un jucător din țară ,gen Stefanescu ,Crișan, sa se integreze Hagi a avut 3 craioveni in teren la ultimul meci pe când gluma asta de echipă ce se vrea sa reprezinte Craiova are 1 oltean in tot lotul

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:15

...nea Ovi nu te supara dar n avem nevoie de urarile matale de bine pt Papura ...e ca si cum eu ii urez fcsb ului sa castige campionatul ...

Teodor (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:28

Felicitari,d.le Ovidiu Ioanitoaia ! Un articol pentru nostru,al suporterilor adevaratei Stiinta.

Craiu (67 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:39

De acord cu atitudinea din acest articol. Ca si mentorul sau *** Rotaru e un las si jumatate. A avut curaj sa il dea afara pe Dennis dar nu si sa recunoasca. Si ce discutie a provocat el cu antrenorul fara sa ii spuna si presedintelui clubului Cartu de un milion de ori mai priceput in materie de fotbal... De recunoscut metodele avansate folosite de Gigi Becali. Uite motivul pentru care Craiova nici FCSB nu iau campionatul si il ia CFR

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Toma Alimos (38 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 19:43

Bine le-ai zis-o nea Ovi dar sa te tii atacuri din partea clonatilor... Rotaru ca si Burleanu subventioneaza o armata intreaga de postaci care injura la ordin pe cine indrazneste sa nu faca temenele inaintea imprumutatorului fost mare suporter stelist.

Stefy29 (3 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 20:41

Ce atata suparare la voi clonatilor? Pai nu v-a spus-o dragnea si olguta, cu subiect si predicat, ca ei au facut echipa si stadionul, pai nu au intonat psdistii imnul Universitatii la mitingul lor. csu mogosoaia 2013 este o echipa psd si imic mai mult.

suporter (2 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 20:45

Și cum bine spun CFR-isti în "fie vorba între noi, care Știința sunteți voi"?

Marian (60 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 20:46

Această clonă, e rodul înțelegerii tacite Sandu-PSD (Olguta). Știința cea care a scris istorie în România, nu mai există, din păcate.

Voinea Narcis (1 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 21:03

Desi nu sunt neaparat neutru fiindca am colindat coclaurii din Liga a IV-a unde ca ,,incalzire" se ura ,,de bine" lui Mititelu si abia apoi restul, ma agat de ceea ce poate vreodata va fi Universitatea. Restul e tacere..... Si pomeni..... Singurul lucru care ma intriga e ca nu pot merge la stadion (am fost doar cu Suedia ). Mititelu n-are nici-un aliat, Peluza Sud merge doar la meciurile din deplasare si grosso-modo il uraste pe Mititelu. Personal nu vad solutia in viitorul apropiat.

jiji (32 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 21:04

O mica probl,cum adica va aduce Craiova acolo unde i este locul?Partea asta n am inteles o

Comentează