Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Tripla păcăleală

Întreaga lume se declară dezamăgită de așa-zisă finală a campionatului, încheiată în Gruia fără gol, ba și, de necrezut, fără măcar un singur șut pe spațiul porților!

Permalink to Tripla păcăleală
luni, 15 aprilie 2019, 3:47

Normal că iubitorii fotbalului și, înaintea lor, specialiștii sunt nemulțumiți de un duel care n-a arătat nimic. Pe de altă parte, cine s-a așteptat să arate?! Eu nu, din moment ce scriam aici, acum două săptămâni, că „Dan Petrescu vrea să câștige și-l interesează mai puțin cum își atinge scopul. Echipa lui nu se aruncă și nu riscă… Filosofia ei nu e să impresioneze, ci să învingă. Pentru ea succesul contează, detaliile nu”.

Logic, CFR a rămas fidelă acestei concepții și duminică, în meciul cu FCSB. Deși „Bursucul” a susținut după meci că a țintit victoria, n-a lăsat să se înțeleagă asta. Cu precădere în prima repriză, când a ieșit rar din carapace, formația clujeană a părut preocupată să se apere, nu să atace. Altfel, nu i-ar fi ținut pe Omrani și pe Deac mai lipiți de colțurile careului propriu decât de al bucureștenilor. FCSB a dominat până la pauză, uneori autoritar, dar a reușit să-și creeze o singură ocazie de gol, irosită de Man.

După reluare, încurajată și de bara lui Vinicius din minutul 45+1, campioana a avansat liniile și a devenit mai agresivă. Deși a renunțat la mingile înalte și lungi, la bătaie, tot nu s-a expus, conștientă că o remiză albă nu i-ar încurca socotelile. A trecut din nou pe lângă gol la bara lui Moutinho, numită așa impropriu, deoarece, ca și la Vinicius, mingea a lovit stâlpul porții. În ansamblu, repriza secundă i-a aparținut unui CFR mai vioi, dar nu neapărat mai decis, fiară sătulă, nu înfometată.

În asemenea condiții, FCSB era obligată să forțeze ca să rămână în cărți. Cum spuneam, a încercat ceva la început, apoi a slăbit ritmul și chiar l-a pierdut. Teja, sau cine hotărăște la roș-albaștri, n-a îndrăznit să recurgă la două vârfuri împinse. I-a folosit pe Gnohere și pe Hora, dar nu în același timp. Man a părut eficient în defensivă și rătăcit în ofensivă, în vreme ce Fl. Tănase a fost discret. Lipsit de chef, apatic, Fl. Coman a stat ascuns printre „ceferiști”, pe post de figurant. Înger cu Sepsi, demon cu CFR.

Când l-a înlocuit pe Moruțan cu Coman contra lui Sepsi, Teja a tras lozul cel mare. În Gruia, a schimbat invers și a dat greș. Ca să-și laude tangențial băieții, Petrescu i-a ridicat adversarului mingea la fileu: „FCSB are calitate peste tot. De la primul până la ultimul jucător”. De discutat, cert e că duminică nu s-a văzut asta. Să fii FCSB și să te lamentezi că-ți lipsește Pintilii, un mijlocaș important, care a împlinit însă 34 de ani, nu constituie un titlu de glorie. Îmi cer iertare, dar mă îndoiesc că o echipă care-i are căpitan pe L. Filip și titular pe Teixeira la 38 de ani e îndreptățită să spere la performanțe de răsunet. Drumul ei ar trebui să se înfunde repede.

Am asistat, din păcate, la o partidă anonimă, urâtă, ce nu le-a făcut cinste fruntașelor clasamentului. Totuși, deoarece a obținut un rezultat favorabil în lupta pentru victoria finală, Petrescu și-a apropiat sacii de căruță și se pregătește să-i urce. Dar a repeta că stilul CFR-ului e unul pragmatic nu mai reprezintă un compliment. Dimpotrivă, aduce a blam, a ironie. Întrucât a scăpat cu fața curată, se poate zice că „Bursucul” l-a păcălit de data asta pe Teja. Trist e însă că, tutelând un joc zgârcit, la ciupeală, păcălește fotbalul. Odată cu el, și publicul.

Comentarii (52)Adaugă comentariu

Bongo (96 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:01

Petrrscu castiga dar omoara fotbalul. S-ar potrivi la federatia lui Burleanu.

Doru (127 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:06

Principalul vinovat pentru oscilatiile de forma ale jucatorilor Stelei e Gigi Becali. El ii lauda astazi si ii distruge maine de tinerii jucatori nu mai pricep cine sunt si pe ce lume.

?????? (831 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:07

@Cum ați comenta despre faptul că domnul Mitică Dagomir exprimă opinii critice despre starea actuală a fotbalului românesc, fiind uneori mai ,,vehement" chiar și decât Ilie Dumitrescu , ?

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:29

Astazi:,, Întrucât a scăpat cu fața curată, se poate zice că „Bursucul” l-a păcălit de data asta pe Teja. Trist e însă că, tutelând un joc zgârcit, la ciupeală, păcălește fotbalul,, Alaltaieri:..Atât că, formulare tocită, învingătorul se stabilește totdeauna pe baza golurilor, niciodată în funcție de impresii sau de merite.,,Un fel de a rade de Craiova care a produs in doua meciuri mai mult fotbal ca Viitorul dar a pierdut ambele jocuri.......................Mai poat adauga zecile de articole in care GSP lauda apararea de fier care castiga campionatul...Acum sa plangeti ca nu mai vedeti fotbal?Lasa ca echipele romanesti se specializeaza in aparari beton...Aseara au fost doua aparari bune sau....va amintesc de alt articol in care Steaua a dominat clar Viitorul dar tot slabuti erau desi insusi Hagi laudase Steaua pentru ca a produs mai mult fotbal...Cand Steaua a avut 10 suturi pe poarta Viitorului nu erati coplesit de fotbalul aratat...Ce ma bucur ca presa mai ia plasa...As mai putea sa va amintesc de un meci cu Polonia unde plangeati ca am jucat deschis...

Lucian (206 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:29

Pe cine *** intereseaza parerile vechiului bisnitar Dragomir...Asta nu trebuie ascultat nici cand are dreptate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MirceaB (1 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:39

Ceva nu inteleg.Tot sustineti ca a fost un meci fara sut pe poarta.A da mingea in bara ce inseamna?La tenis, daca mingea atinge 2-3 mm linia in exterior este minge in teren.Nu inseamna ca minge in bara inseamna gol, dar chiar sa nu conteze 2 bari , mi se pare rautate, invidie, frustare etc.CFR-ul a avur 2 bari, 2-3 cm maicatre poarta era 2-0!!! si era scorul corect!

Cita (2118 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:46

Cei doi protagonisti au dat din pacate impresia ca meciul a fost aranjat pentru 0-0, desti cu totii stim ca n-a fost asa. Din fericire nici o motivatie in sustinerea afirmatiei privind aranjamentul nu sta in picioare, nici macar o speculatie ca cineva s-a umplut de bani la pariuri pe rezultatul acesta obosit si tern. Adevarul despre campionat il gasiti atat la Ovidiu, Jud. Constanta, cat si in faptul ca nici FCSB nu e fosta Steaua dar nici CFR nu e fostul Rapid.

?????? (831 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:46

@Cum ați comenta despre faptul că persoanele din conducerea CSU Craiova reacționează în mod imediat la "recomandările" domnului Mitică Dragomir ,referitor la schimbările de la nivelul băncii tehnice, ? Ăștia l-or fi pus pe Papură ca dovadă că ,,o lăsară baltă", cum se mai exprima și domnul Cîrțu, ,,cu obiectivele propuse în acestă ediție de campionat" , ?

Bogdan (395 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:50

@Mircea B. Regulamentul nu considera barele ca facind parte din spatiul portii. Nici mie nu mi se pare ca este in regula dar asa scrie la carte. Nu e singura aiureala cuprinsa in regulament.

gicapuia (38 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:51

Si ne mai miram de ce ne pun astia de la UEFA sa jucam cigte o suta de tururui preliminare !Ce sa cautam acolo?Cum sa-ti dea bani degeaba ?!Daca vrei bani de la ei trebuie sa muncesti. Numai la noi alde Digi si telekom le da bani degeaba. Ca daca nu le-ar da Liga Profesionista ar trage obloanele pentru ca ar ramine fara obiectul muncii.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:52

Eu spusei mai demult aici ca frumusetea jocului e tot ce conteaza in fotbal, aceasta aduce si suporteri mai multi in tribune dar si noi fani contribuabili echipelor care merita pentru ca arata determinare pe teren. Ramasei la ideea ca nu avem management sportiv profesionist si de calitate in fotbalul intern, asta-i una din cauzele majore ale inmultirii jocurilor banale de acest tip.

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:52

,,În rest, CFR a rămas fidelă sie înseși. Stilului unui Dan Petrescu parcă mai controlat ca altădată, nemișcat de pe bancă. Echipa nu se aruncă, nu riscă și rareori apasă pe accelerație. Mai degrabă macină decât lovește. Așteaptă greșeala adversarului, caută să speculeze și, de câte ori i se ivește o ocazie cât de mică, o fructifică prompt. Nu iartă. Filosofia ei nu e să impresioneze, iar să seducă, nici atât. E să învingă. Pentru ea succesul contează, detaliile nu.,,...................................Dupa ce ne spui asa ceva cum sa te declari astazi pacalit domnule jurnalist?Dar mai stiti ce ati scris dupa meciul care a produs cele mai multe ocazii din acest sezon de Liga 1?Ati ras de Teja care nu ar fi de Steaua...Recititi ,,O căciulă prea mare,,....Poate nu va mai pacaliti si mai ales poate nu ne mai pacaliti!

geo (199 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:55

@Andrei F. Conform naravului nu se intelege ce vrei. Doar ca postezi pe toate blogurile si carai mereu la ce se scrie. Esti contra tuturor nu pentru ca ai avea dreptate ci pentru ca te crezi cel mai destept. Si de data asta o aburesti. Daca tie ti-a placut meciul de aseara inseamna ca ai vazut alt meci.

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 16:56

Se vorbira sigur la ne-agresiune reciproca cele doua echipe, altfel nu-mi explic acest joc urat care nu le face cinste. Sau mersera ficare pe strategie anti-joc, sperand ca dusmanul sa faca vreo greseala si sa le infiga boaba in plasa. Dar se pacalira, luara plasa amandoi. Vai de noi bre nenea Ovidiule!!!

Iulian (190 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 17:08

Lumea poate sa zica ce vrea ea Petrescu va castiga inca un titlu si cu asta le va inchide gura tuturor celor care il contesta inclusiv jurnalistilor. Peste 10-15 ani nu va mai stii nimeni daca a jucat frumos sau urat dar va retine ca CFR Cluj a luat campionatul cu ucigasul fotbalului Dan Petrescu tehnician. Asa ca cainii latra si caravana trece.

Angheliu (87 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 17:13

Andrei F, ti se pare ca dl Ioanitoaia nu ii lasa pe bravii nostri fotbalisti sa joace slab si plictisitor? Ii lasa si doar constata fara placere cum joaca. Grav e ca nu ti-a cerut tie aprobare sa scrie ca primele 2 clasate si-au batut joc de fotbal si de cei care inca il mai urmaresc pe stadion sau pe canalele de televiziune. O zi buna.

Dragos (250 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 17:21

Un meci fara un sut pe poarta e un meci prost. Toti oamenii l-au vazut asa numai Andrei F l-a vazut altfel si face consideratiuni savante pe marginea lui. Stelistilor nu le place nimic cand nu castiga echipa oierului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 17:23

@geo...Pai este simplu stimabile!Intre ghilimele am copiat citate care apartin acestui jurnalist care acum se bat cap in cap!!!!Cand echipa lui Teja a produs cele mai multe faze de fotbal domnul jurnalist a spus ca Teja nu este de Steaua...Cand Craiova joaca ofensiv cu Viitorul ,are mai multe ocazii,posesie mai mare acelasi jurnalist spune ca mare este Viitorul si cutarescu de la Craiova este vinovat...Cand Dan Petrescu invinge Astra cu 1-0 acelasi jurnalist vorbea de fotbalul minimalist al CFR care nu este facut sa impresioneze....Acum sa te declari pacalit este prea mult...si in parte meritat cand critici echipele care jucau ofensiv si gaseai scuze invingatoarelor cu fotbalul la cutie...-----Personal doream ca Steaua sa joace mai ofensiv chiar daca ar fi pierdut dar stii,eu asta am spus si cand Steaua a fost invinsa de Viitorul!!!

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 17:26

@geo...Pai este simplu stimabile!Intre ghilimele am copiat citate care apartin acestui jurnalist care acum se bat cap in cap!!!!Cand echipa lui Teja a produs cele mai multe faze de fotbal domnul jurnalist a spus ca Teja nu este de Steaua...Cand Craiova joaca ofensiv cu Viitorul ,are mai multe ocazii,posesie mai mare acelasi jurnalist spune ca mare este Viitorul si cutarescu de la Craiova este vinovat...Cand Dan Petrescu invinge Astra cu 1-0 acelasi jurnalist vorbea de fotbalul minimalist al CFR care nu este facut sa impresioneze....Acum sa te declari pacalit este prea mult...si in parte meritat cand critici echipele care jucau ofensiv si gaseai scuze invingatoarelor cu fotbalul la cutie...-----Personal doream ca Steaua sa joace mai ofensiv chiar daca ar fi pierdut dar stii,eu asta am spus si cand Steaua a fost invinsa de Viitorul!!!Uite asta am comentat eu la acel articol:,,Prefer ca Steaua sa ia bataie dar sa joace fotbal si sa nu fie ajutata de arbitrii!,,

Undergrant (18 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 17:30

Excelent editorial! De foarte multa vreme n-ati mai scris asa...

tindala (76 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 18:07

Becali resemnat,a declarat la GIGI SPORT, ca "simte"el,"ca proprietar"ca nu are echipa de cupe europene!"Nici macar de Europa league"!Bine, bine,il intarata Naum,dar de ce nu aduceti straini?"N-am eu bani,sa aduc straini"!Si,atunci,ce faceti?Iar Becali s-a inviorat dintr-o data si a zis ca nadejdea este in rivalitatea dintre Viitorul si Craiova,pentru locul 3!Adica echipele alea sa bata ele pe CFR!Aici,moderatorul-Naum-nu l-a mai intrebat daca ia in calcul si ipoteza ca echipele alea sa o bata si pe fcsb!Oare de ce?

Dorin (166 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 18:41

Chiar sint curios sa aflu parerea dvs despre demiterea lui Mangia. L-ati aparat de curind dar de atunci Craiova a mai pierdut doua sau trei meciuri. De aceea zic ca as vrea sa va stiu opinia.

MZM (390 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 18:43

Nea Ovi, spui ca „specialistii sunt nemultumiti de un duel care n-a aratat nimic”? Care specialisti? Cei platiti pe la televiziuni sa laude pe Rednic si pe Dinamo (care face minuni de vitejie-blaturi- in play-out) si sa critice pe Steaua si pe CFR? Daca am fi cinstiti am spune ca duelul de aseara a aratat multe! A aratat ca Steaua a evoluat de la prestatia penibila cu Sepsi, de la infrangerea de la Bucuresti, 0-2 cu CFR sau de la cele 2 jocuri cu Chiajna in care a luat 1 punct din 6, la jocul solid si articulat cu campioana en titre, pe care a dominat-o la ea acasa. A aratat ca Dan Petrescu a inteles corect ca CFR are un lot inferior celui al Stelei si a abordat cea mai adecvata tactica, aceea de asteptare pentru conservarea avansului de 3 puncte si contraatacuri sporadice... poate iese ceva. A aratat inca odata, daca mai era nevoie, ca atunci cand se intalnesc doua echipe, intr-un joc decisiv, spectacolul trece pe planul doi, castigarea campionatului contează (sa lasam ipocriziile!). A mai aratat ca lupta pentru titlu este inca deschisa si ca, dupa acest 0-0, Steaua inca are sanse. Daca D. Petrescu isi arunca echipa in atac (de dragul lui Geambasu & comp!) putea pati precum Craiova in acel meci de pomina, 2-5 cu Steaua! Si a mai aratat jocul de aseara inca ceva. Ca Steaua este „ciupita” de arbitri ori de cate ori se iveste cea mai mica ocazie. De asemenea, jocul de la Cluj a mai aratat ca, pentru a castiga campionatul, Steaua trebuie sa invinga si „cooperarea” dintre celelalte 5 contracandidate (vezi ultimele 3 campionate), si arbitrajele potrivnice, si nu in ultimul rand, ostilitatea presei! Deci au fost multe invataminte, depinde cat de corect privim faptele.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 19:23

...acest articol este scris de un mare fan fcsb care plange de necaz ca n au batut CFR...

anca (109 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 19:37

Andrei F, nu insista in prostie. Oricate bube are dl Ioanitoaia nu greseste in privinta lui Teja. Baiatul asta a ajuns foarte sus prea repede. Locul lui in clipa de fata e la Chiajna, la Vountari sau la Clinceni. Ce daci tu e filozofia chibritului pentru ca un meci nu seamana cu altul si aprecierea unui jurnalist depinde de meci si de rezultat.

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 19:50

@ anca Treaba este ca idolul tau nu- i cerea demisia lui Teja dupa meciul de la Cluj!!! Asta poti sa intelegi???A cerut demisia dupa meciul la care Hagi a declarat ca a invins cu noroc si ca Steaua a produs mai mult fotbal decat Viitorul!!!Si daca- l declari slab pe Teja mai ai asteptari de la echipa lui?! Uite ca cineva se simte pacalit...Poti sa te inchini cui vrei...La tine e problema de coloana...sau lipsa ei...

Claudiu (343 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 21:22

Bai Andrei F, esti prost sau te prefaci?! Demonstreaza tu ca Dl Ioanitoaia i-a cerut undeva demisia lui Teja si te cred, dar nu ai sa poti pentru ca nu a fost asa. Dl Ioanitoaia a scris doar ca Teja nu trebuia adus la FCSB pentru ca nu are suficienta experienta pentru a obtine titlul de campioana. Nu si ce inventezi tu. Am crezut ca esti un stelist luat de apa, dar esti mai rau si mai periculos. Un mincinos intrigant.

grig (105 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 21:39

Daca individul AndreiF nu ar exista el ar trebui inventat pentru trafic. Pe unii ii enerveaza si pe altii ii provoaca dar face asa trafic ca multi comenteaza ce scrie el si mai putin articolul.

Andrei F (1607 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 21:41

@Claudiu Tu faci pe bufonul? Am spus istetule numele articolului! Daca esti alfebetizat il cauti singurel! Se numeste,,O caciula prea mare,,!

keepcalm (74 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 22:02

@anca, daca a lui teja e la echipele satelit atunci a lui dica unde era? Pe la juniori pe undeva, da in fine nu despre secunzi e vorba, principalul e vinovat, atata vreme cat se schimba doar secunzi nici o sansa pt fcsb

Ali Bec (212 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 22:21

Niste pacalici. Bursucul fata de fotbal și Tov. 0vi fata de cititori.

di livio (214 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 23:00

cică am asistat la o partidă anonimă...teribil, monșer...amu tocmai am cetit un articol anonim...scris dă ăl mai mare gazetar din istoria neamului, moș Teacă...partidă anonimă fără șut pe poartă da cu două bare...fotbalul e frumos și cînd nu e frumos, depinde ce capacitate ai să înțelegi...AndreiF, te cerți cu niște clone...clonele lu adminu lu moș tăgîrță

Claudiu (343 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 23:39

@Andrei F. Scrie in articolul la care te referi ca Teja trebuie dat afara? Citeaza daca scrie. Nu scrie nicaieri, deci ramane cum am stabilit. Esti un intrigant prost si de rea credinta.

itu52 (239 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 0:12

Toată lumea o dă cu Petrescu de parcă e acolo de când lumea. Nu a avut vreme să-și impună „tactica pustiirii” de care e blamat. Putea foarte bine să reușească, dar și-a uitat norocul în China, iar Covacs nu a avut ocazia să aibă faze interpretabile. Degeaba a exersat bietul Deac câteva căderi spectaculoase. CFR_ului i-a lipsit Țucudean, cel care anul acesta le-a adus multe puncte, exact atunci când angrenajul scârțâia. De cealaltă parte e clar, jocul tabacherelor este limitat atunci când adversarul devine serios, arțăgos, puternic în angajament fizic. Așa cum arată FCSB nu are ce căuta în fotbalul mare, miuța a dispărut din fotbalul serios. Numai conjuctura o poate salva, e mult mai probabil să se încurce FCSB, respiră tabacic în zona mediană.

keepcalm (74 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 0:18

@Andrei F, antrenorul vostru principal e cel mai longeviv antrenor din liga 1, voi nu il schimbati chiar daca nu ia titlul, schimbati doar secunzi fara nici un rezultat, app, nu ai obosit inca sa aperi fcsb?

Luis (31 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 0:44

A fost un meci anost dar la fotbalul nostru era de asteptat sa se joace slab. *** daca avea valoare trebuia sa invinga si sa puna mana pe titlul de campioana. Nu a putut si a ales sa dea vina pe adversarul direct.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

doilaunu (195 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 8:22

recunosc, accept supliciul de a citi articolele lui *** pentru a savura comentariile lui Andrei F. Felicitari, domnule!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (239 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 10:06

Oricum aș număra tot nu-mi ies bulinele onorabilului. Lipsesc două, sufereau de sindromul foarfecii. De ce nu afișați alături de contorul de intrări și câte ”tundeți”, dați de lucru oamenilor să numere buline. Sper că vă opriți aici și nu o îmbulinăm.

Loulou (274 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 10:59

Mi-ar finplacut mai mult titlul Trista Pacaleala. Suna cam la fel si exprima mai mult.

Claudiu (343 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 11:04

@Andrei F. Hai baroane Munchausen ai obosit? Astept sa citezi fragmentul in care cere dl Ioanitoaia demiterea lui Teja. Mai astept mult? Nu o faci pentru ca nu exista asa ceva, iata dovada ca ai mintit.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 11:16

Dupa Viitorul – Clona CraiOlga, meci frumos in care ambele echipe au dat totul, acest CFR – Steaua pare desigur altceva. Amintesc insa ca ambele echipele au jucat tactic excelent iar asta e totusi un merit al antrenorilor. Faptul ca s-au a-nihil-at are explicatie in calitatea jucatorilor si forma lor de moment. -------------------- Astfel Dan Penalti nu are efectiv cu cine juca altceva. Eu cred ca scoate maximum. Ar vrea si el un Budescu, Sarmantean, Alibec dar n-a avut niciodata. Nu stim efectiv ce-ar face. Azi e doar suparator ca foloseste tot felul de magarii pentru a cistiga, cum ar fi faulturile vizibil organizate in atac, mai ales in fazele fixe si suparatoarele indicatii vizibile date jucatorilor pentru a SCOATE faulturi din poziti laterale. Faptul ca ai lui stau pe jos cu mina intinsa ca romanii prin Londra nu stiu daca e tot indicatie. In orice caz arbitrii nu le-au aruncat la Cluj nici 50 de bani. ------------------- Teja a asezat si el excelent dar Coman si Man n-au jucat ca de obicei. Daca il analizam si pe Morutan constatam ca tinerii nu au de la cine primi indrumari in viata si incurajari la club ! Singura greseala a lui Teja – daca e a lui – este ca a ajuns dependent de Filip si Gnohere desi are in lot mijlocasi si virfuri - tineri de perspectiva, rapizi, mobili si tehnici. Greu de inteles reincalzirea lui Hora si Ruse cind ai in lot trei tineri minunati: Tanase, Man si Coman. Cu Tanase virf Steaua a jucat si combinat mereu bine – desi pozita in care da cel mai bun randament e pe banda stinga ! Teja a experimentat insa tot felul de timpenii, l-a plimbat pe Tanase pe tot terenul, numai cu Man si Coman virfuri n-a incercat. Astfel a pierdut doua puncte cu Voluntari, de fapt a cistigat unul, jucind cu Hora si Gnogere virfuri, cu Nedelcu si indispensabilul Filip fundasi centrali, cu Stan si Bran – alte transferuri de doi lei pe care nu stiu cine le intelege. Ce sa fi facut altfel Teja cu CFR ? Nedelcu si Morutan sint „incurajati“ meci de meci, Stoian si „Messi“ de Ilfov n-au fost incercati decit in echipe experimentale, astfel Steaua sta de mult in Tanase, Man si Coman iar daca astia nu dau randament e jale.

keepcalm (74 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 11:22

@Claudiu, ce rost are sa tot demita secunzi? Le-as recomanda celor de la fcsb sa isi trimita “principalul” si pe fratele lui inapoi unde au fost in 2015 poate asa secundul ar avea curaj sa antreneze 😀

Poli 21 (189 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 12:04

Ca de obicei nea ovi este pe linga subiect. Daca Petrescu a "inghetat" fotbalul, cu ce sunt mai buni cei din *** ciobanului ? Au jucat ei un fotbal demn de Real Madrid sau au fost doar o echipa de impiedicati ??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 12:58

@17 Nentori Tirana (790 comentarii) • 16 aprilie 2019, 11:16 Cu cine putea sa joace Dan Petrescu alta partitura?Pai cu Ionita,Mailat,Costache folosit de la inceput...Unul a fost in tribuna ,celalalt este pe la Medias...Costache dupa mine a fost cel mai bun de pe teren cat a jucat.La cat a incasat de la stelisti el devenea si mai incrancenat...Apoi cum a scris si jurnalistul,daca Deac si Omrani nu erau folositi sa stearga liniile de margine...----Tanase coboara de multe ori intre fundasi pentru a lega jocul cand Steaua este intampinata cu presing inaintat...Tanase poate ti-a scapat dar a jucat si pe postul lui Filip!!!!Stan a fost transferat pentru ca Steaua nu mai avea cu cine juca pe acel post...Moncilovici era accidentat,Moraes accidentat sau parca suspendat iar Filip care a mai jucat pe acest post atunci era punctul fix dintre fundasii centrari...De asta Becali a trebuit sa-l cumpere pe Stan de la Astra..Cand sunt indisponibili cele 3 variante de jucatori pe un post este ghinion curat!Si la Steaua s-a intamplat asta pe mai multe posturi.---La ce a jucat Gnohere nu era nici o diferenta in rau daca in locul lui intra Rusescu...A ratat ca la Divizia a 4 din pozitia din care Calcan a marcat.---Si eu as fi vrut un varf cu viteza cu CFR ...Macar ce a jucat Steaua cu Dinamo cand Gnohere a fost eliminat...Atunci s-a vazut viteza lui Tanase...Chiar si pe Matei il vedeam in acest joc...Dar oare numai Becali a spus ca lui Gnohere i s-a facut o nedreptate ca nu juca mereu titular?

Claudiu (343 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 15:03

@Andrei F. Vad ca postezi kilometri de nutret dar uiti sa raspunzi. Asta ca sa se lamureasca lumea ca esti mincinos si parsiv. Astept sa fii barbat si sa recunosti ca ai bagat in ele. Dl Ioanitoaia nu a cerut niciodata demisia lui Teja.

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 aprilie 2019, 16:37

@Claudiu (285 comentarii) • 16 aprilie 2019, 15:03 Daca ti neaparat.....Sa discut cu tine este o caciula prea mare...Ai inteles raspunsul?

Comentează