Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Unde s-au dus milioanele?

La întrebarea "Unde s-au dus aceste milioane?" nu se înghesuie nimeni să răspundă. Ori greșesc eu?!

Permalink to Unde s-au dus milioanele?
vineri, 5 aprilie 2019, 4:47

Deținătoarea Cupei părea să fie scutită de emoții în meciul tur din semifinale, programat la ea acasă. Abia începuse partida, când, în minutul 5, Craiova a și deschis scorul! Împins surprinzător, dar eficient, în atac, ex-fundașul sau mijlocașul Bancu a fructificat abil mingea inteligent servită de Fortes, iar 7.000 de spectatori (mai puțini ca altădată) și-au și văzut favorita cu sacii în căruță.

Cam un ceas, lucrurile nici n-au stat altfel. Tamponată mereu, incapabilă să-și bage în viteză morișca de pase, puștimea Viitorului aproape că n-a contat. Blocând sus jocul combinativ al constănțenilor, sugrumându-l din fașă, gazdele au tăiat și spânzurat cât le-a permis condiția fizică. Treptat însă, pe măsură ce pe unii dintre băieții lui Mangia i-au lăsat plămânii și picioarele, Fortes și Martici au cedat primii, aspectul întâlnirii s-a schimbat.

Balanța s-a echilibrat o vreme, după care chiar s-a înclinat de partea oaspeților. Dezlănțuiți în ultimul sfert de oră, interval în care formația olteană se clătina ca un boxer lovit în bărbie, constănțenii au reușit să egaleze prin Houri (77), ba și să câștige! Introdus în minutul 36, Rivaldinho i-a dat lovitura de grație Craiovei, executându-l cu sânge rece pe Pigliacelli după o pasă de maestru, filtrantă, oferită de Ianis (89).

Judecând că Viitorul a restabilit egalitatea fără să fi avut măcar o ocazie de gol, dar și că Bărbuț a trecut pe lângă 2-0 într-o fază în care Cojocaru a respins salvator cu vârful degetelor, succesul trupei lui Hagi poate fi socotit norocos. Într-un fel, chiar incorect.

O nedreptate la adresa Craiovei. Atât că de când e fotbalul fotbal, el se joacă pe goluri, nu pe impresii, iar cine râde la urmă râde totdeauna mai bine.

Oricât îl mai contestă unii ori alții, din ignoranță, din răutate sau din invidie, Gică Hagi a mai făcut o dată dovadă că știe să descopere jucători, dar și să resusciteze. Destui s-au crucit auzind că l-a luat pe Rivaldinho, scos de Dinamo pe ușa din dos, de serviciu! Părea că de capul fiului celebrului Rivaldo nu-i nimic în afara numelui. Iată însă că Hagi a izbutit să-l scoată din anonimat și din depresie, Rivaldinho fiind vedeta serii de joi. MVP-ul întâlnirii. Pe merit, Gazeta l-a notat cu 8, cea mai mare notă acordată vreunuia dintre cei 28 de fotbaliști apăruți pe gazon.

Tocmai pentru că a scăpat o victorie arvunită, Craiova și-a dezamăgit crunt fanii. Care au terminat prin a huidui și a cere, ingrați, demisia antrenorului italian! Asta după ce, ca să se umple pe de-a-ntregul de rușine, nu s-au sfiit să-l înjure pe Gică Popescu, aflat în față!

Am mai scris aici, lesne de verificat, că plapuma lui Mangia e scurtă. Că acesta nu dispune, cu excepția lui Bancu și a lui Cicâldău, de valori care să-i îngăduie să viseze la câștigarea campionatului sau a Cupei. Foarte tinerii Mihăilă și Drăghici sunt încă în faza promisiunilor. Apărarea e varză, mijlocul debusolat și atacul, în absența lui Koljici, știrb, babă fără dinți.

Craiova nu mai are valori de top deoarece ele au fost vândute, clubul încasând din plecările lui Vătăjelu, Ivan, Vlad, Al. Băluță, Gustavo, Screciu și Mitriță peste 18 milioane de euro! La întrebarea „Unde s-au dus aceste milioane?” nu se înghesuie nimeni să răspundă. Ori greșesc eu?!

Comentarii (60)Adaugă comentariu

Ion D. Ion (9 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 16:53

„Unde s-au dus aceste milioane?” In conturile offshore ale lui Rotaru, unde altundeva?

George (1 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 16:54

in campania electorala PSD.

Dicu (23 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 16:58

Excelenta intrebarea. S-au luat bani multi dar in jucatori s-a investit a suta parte si atunci prost. Cu valori ca Doncor risti sa joci la matineu, nu sa-ti propui eventul.

flo-ww (14 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:01

Pai ce ntrebari sunt astea domnu Ovidiu, la Craiova e prea$cinstitut domn Rotaru, ala cu pliantul și alte chestii tari anti Gigi, nu cred ca e corupția de la FCSB, nu are cum, nu e #penali acolo și nici foști penali.

al batran (31 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:01

Ca Mangia e suparat e bine! Tot bine ar fi daca ar mai repeta cateva lectii de antrenor pe la Coverciano sau la Academia Hagi.Cand izgonesti sau izolezi atat jucatori cat si tehnicieni in general romani si pastrezi altii fara valoare de U Cv. sigur ramanem limitati doar la un nivel nu prea ridicat. Despre Donkor eu am parerea ca are niste „agilitati” si o viteza de reactie mult peste media campionatului. C-un antrenor priceput ar fi un fundas lateral ff bun. Nu vedeti, multi fotbalisti veniti cu o anumita pregatire pe parcurs au regresat. Este valabil chiar la Pigliacelli, Cicaldau, Fereira ,Kelic s.a.

marius (347 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:01

Publicul craiovean o fi gresit ca s-a luat de Gica Popescu dar nici Gica Popescu nu a facut nimic pentru echipa si pentru oras decand s-a lasat de fotbal.

aa (1 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:04

Olguta cu ce si-a facut nunta ? :D

grig (56 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:07

f corect comentariul si pertinent!

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:16

O fi vandut Craiova de 18 milioane dar in intervalul mentionat sa nu fi cheltuit nimic?Ar fi unic in lume...Si bani de pe Mitrita or fi venit toti...?Cumva agitati lucrurile si la Craiova...? Pentru urmatorul meci...?

Vasile (1 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:26

La prostgulta...unde sa se duca banii? Nu este echipa ei?

Jordel (5 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:44

Haideti domnu O(in)vidiu...ce-i cu rautacismele astea?

alin (626 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:58

@Andrei F. Nu se putea sa nu te dai tu mai destept decat esti si le stii pe toate. Intr-un comentariu exceptional dl Ioanitoaia nu acuza pe nimeni, doar intreaba. Cumva nu permiti tu? S-a cheltuit din milioanele alea evident ca s-a cheltuit dar nu s-au adus jucatori de valoare in loc. Rotaru se da mare investitor sa spuna ce bani a dat si ce bani a luat. La banii pe 10-15 mii de bilete per meci se putea trai numai din incasarile astea...Deci unde sunt banii din transferuri?

victor (4 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 17:59

orice firma sanatoasa trebuie sa faca profit. daca au facut, e foarte bine. trebuie sa promoveze jucatori tineri si apoi sa ii vanda.

Manu (167 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:01

Excelent articol si pertinenta intrebare. Codosul de Marcel Popescu e asteptat sa raspunda la obiect, nu cum o balmajeste de fiecare data ca sa nu il supere pe maria sa Rotaru.

yo_yo (2 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:14

baietii din galerie au zis ca nu pot sa sustina echipa din boveni si s-au dus sa o sustina pe aia bagata direct in liga a 2 a si sustinuta din spagile date de psd. Pacat... nea rotaru e si el om de afaceri, trebuie sa scoata si el banu, acum se baga echipa pe bursa, credeti ca e viata usoara asta de patron-suporter??? Sunt ironic, ca sa fie evident :-D

Fabius (39 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:29

Este un moment dificil in viata Universitatii Craiova si asa cum este si normal la noi, acum apar " prietenii" gata sa-ti dea un branci sau sa bage joarda prin gard ca sa intarate cainii. Sper, dar nu cred, ca Universitatea Craiova sa invinga duminica si sa se linisteasca apele. La inceputul anului competitional, Universitatea Craiova a anuntat bugetul si se afla pe locul 3, dupa FCSB si CFR Cluj. In mod normal locul 3 in campionat este in concordanta cu bugetul stabilit . Lui Mangia i se poate reprosa doar ca ne-a facut sa speram la mai mult decat putem in momentul de fata. In privinta celor 18 milioane de euro pe care Universitatea Craiova i-a incasat din transferuri, trebuie spus ca este de preferat ca acestia sa fie cheltuiti cu ratiune si astfel o sa ne bucuram de fotbal si in urmatorii ani. Inteleg ca articolul incearca sa intarate suporterii impotriva patronilor, dar cred ca craioveni sunt mai inteligenti decat crede d-l Ioanitoaia. Milioanele sunt in club si vor fi cheltuite in anii urmatori cand vom castiga campionatul. P.S. Am sa vorbesc cu Mishu Rotaru sa-i trimita d-lui Ioanitoaia un bilant contabil, pentru a-i satisface acestuia curiozitatile.

UnMosh (15 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:40

Craiova este o echipa fara tonus. Mangia este un antrenor care nu stie sa aduca un jucator sau o echipa in forma, sa motiveze. Din contra, el ii ameteste de tot. Fata de echipa lui Multescu care alerga ca ***, acum avem de a face cu niste ***. Fortes n-a facut pregatirea de iarna, dar a fost timp destul ca sa recupereze. Melodia cu Aka era fredonata de toata lumea. Dupa parerea mea , la craiova sunt doua probleme mari. Prima este antrenorul, care se vede din ce in ce mai bine ca este unul de duzina, 'umflat'. Sub domnia lui, cu exceptia lui Mitrita, toti jucatorii au jucat din ce in ce mai prost. Prizonier al unor principii pe care doar le aplica mecanic fara a le intelege, Mangia este sub multi antrenori romani. Nu vorbim de varfurile consacrate, dar si Stoican, si Enache ii dau clase. Este inexplicabil sa nu intelegi ca Fortes este un jucator de linia a doua, nu de careu. Ai in Cristea un jucator cu talent si experienta si nu-l folosesti (in cupa nu s-a putut). In loc sa faci o echipa demolatoare cu doua varfuri de careu (Cristea si Koljici), cu Fortes in spatele lor, joci cu Barbut, Rocha si Bic. N-ai fundas dreapta, foarte bine, imi aduc aminte ca Briceag a mai for pe acolo candva. Si putem continua ... A doua problema este managementul. Singura reusita a fost Mitrita, in rest s-au vandut bine jucatori crescuti de club. Dar daca langa Mitrita ii pui pe Rocha, Aka, MezaColi, iti dai seama ca reusita pare sa fi fost doar o intamplare fericita. Cat priveste intrebarea despre milioane, aici chiar nu este treaba dvs., nici a mea, nici a altciuva. E dreptul suveran al lui Rotaru sa va ignore. Eu as intreba altceva: ce fac pentru club Craioveanu, Cartu si altii 'directori' platiti regeste ? Aici se pot scurge multi bani, dar nici asta nu e treaba mea si nu vad de ce as primi un raspuns.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:41

@ alin Poti mai mult!!! Pana si tu vorbesti de cheltuieli si venituri...In articol se vorbeste doar de milianele din transferurile facute la cedarea de jucatori craioveni...Tu stii daca au venit banii pe Mitrita?!

geo (199 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:47

Victore, asa este dar atunci nu mai bate toba cu eventul...Fa ca Hagi, prinde de toarte playofful si multumeste-te cu locurile 4-5 fara presiune si gata. Nu mai .vinde gogosi la lume ca esti o mare putere fotbalistica si rivalizezi cu CFR si cu FCSB. Stai in banca ta si fa mai putine valuri.

Daniel M (223 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:50

@Andrei F. Stai calm ca Craiova mai poate lua cupa insa fecesebeaua ta nu va lua nimic. Din cupa e aut demult iar campionatul se duse pe pustii.. Asa ca sunteti pa si pusi pe toate fronturile.

alin (626 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 18:56

@Andrei F. Ai dreptate. Eu pot mai mult, tu nu poti. O tii mortis cu banii pe Mitrita. Hai sa zicem ca nu au venit dar tot mai raman peste 10 milioane de coco bagati in contul clubului din 2026- 2017 incoa. De aia de ce nu s-a luat un jucator mai de doamne ajuta din ei, ia spune tu, Einsteine.

Bogdan (395 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 19:42

Bravo Aline, votez cu tine nu cu Gica Contra care este Andrei F. Tipul face precizari inutile la fiecare text si in fiecare zi.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 19:51

@ Alin Nici teoria relativitatii nu ne poate spune ca tine ce se intampla in 2026!!! Sa spunem ca ati luat banii pe Mitrita...Pai se mai faceau transferuri? Ori vreti sa faceti si voi transferuri zilnice ca Rednic? Dupa mine,ati grsit grav in tranzactia cu Iasul!!! Jucatorul ala tanar daduse multe goluri pentru voi...Este peste Cristea,Fortes....@ Daniel M Craiova mai poate castiga matematic si campionatul! Sau nu stiai? Treaba este ca voua presa va face multe deservicii...Voi nu stiti cat de rau ati jucat avand si pe Mitrita sau Koljici...Meciurile voastre de acasa cu Hermansdat,Sepsy,Astra si Calarasi au fost foarte foarte slabe...Despre Steaua care nu o sa castige campionatul ...stiu asta de ani buni! De cand Burleanu se lauda cu campionatele disputate sau cand presarii se activeaza doar sa salveze arbitrii care gresesc contra Stelei...Domnul care ne gazduieste cate ar putea sa- ti exemplifice!!!Te simti bine sa fi ajutat la doua meciuri din trei de cand a inceput play- off???La Steaua e fix pe dos...Doua din trei contra...

motanul incaltat (603 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 19:52

Banii pe Mitrita nu vin cu vaporul ---dar chiar si asa ar fi ajuns ca n-am auzit de nici un accident naval...Ei vin prin virament bancar. Ajung in secunda 2 -hai sa zicem maxim 2 zile lucratoare....Poate n-au venit toti dar eventualele achizitii ale Craiovei vor fi jucatori liberi de contract sau eventual transferuri de la echipe din play-out. Intr-un fel Mangia chiar face minuni-cu jucatori liberi de contract si transferuri din play-out in loc sa te bati sa eviti retrogradarea esti pe locul 3....Asta si din cauza campionatului dezastruos. Cu echipa asta sigur n-ar rezista in Serie B. Iar Rotaru e un Netoiu PSD-ist. Lumea l-a injurat pe Popescu pt ca nu preia Craiova si-l lasa pe Rotaru cu care nu avem nici o sansa.Dar intr-un fel eu il inteleg pe Popescu-daca ar avea intentia sa preia Craiova i s-ar oferi un pat linga Borcea.... Cum bine au zis ceilanti comentatori banii din transferuri sunt o parte la PSD o parte in conturi off-shore ale lui Rotaru...Apropo Dragnea vrea sa faca miting la Craiova.... CSU face part din sponsori?????? Mie nu-mi trebuie raspuns.

DumitruT (3 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 20:28

Tot acolo unde sau dus milioanele Urziceniuli,milioanele Galatului.Ce pretentie sa ai Don.Ovidiu,intr-o tara in care parlamentul face orice pentru a scapa hotii de puscarie.Nu v-am auzit sa aveti vreo opinie,atunci ma mir ca intrebati.

ardeleanu (8 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 21:28

Cand Hagi antrenoru sau Hagi junioru o sa confirme in exterior ...vorbim despre valoarea lor ..pana una alta raman la parerea (invizibila doar pentru presa)..ca cei doi nu au valoare sau valoarea lor este sub medie

Adrian (98 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 21:37

@Dumitru T. Nu ai citit parerea dlui Ovidiu despre parlament. Mai bine pentru ca nu este in fisa postului dumnealui sa se ocupe de politica. Este printre putinii care scrie numai despre sport si mai ales despre fotbal.

Vlad (13 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 22:42

Stati bre, nu va mai ingramaditi cu aiureli. Batem pe CFR si ne apropiem de titlu. Prea multe comentarii fara rost...

Constanteanul (1 comentarii)  •  5 aprilie 2019, 22:47

Beeei Ardelene care e criteriul dupa care il judeci asa pe Gica Hagi ? A luat campionat, poate lua si cupa cu o echipa de imberbi, nu pricep ce ii reprosati tu si alti haterasi . Ianis are 20 de ani si este in nationala. Cred ca este destul ca sa nu ii conteste un nimeni ca tine.

california (349 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 0:46

e o intrebare indiscreta, care risca sa dezvaluie unul dintre principiile capitalismului, unde cheltuielile sunt publice, iar castigurile, private.

di livio (214 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 0:57

Grig și Manu, clonații lu adminu...excelente comentarii, bine punctate și impertinente ca prostănacu dă admin care vă pune în pagină...toate articolele lu moș teacă îs pertinente și bine punctate cu punctatoru...tolomacule dă admin vezi că devii papagal...mai schimbă vorbili lu clone, tu tolobocule

Ardeleanu (8 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 1:51

Constantantene.. daca citesti atent mesajul meu(primul).. afli de ce Hagi seniors si Hagi juniors sunt Slabi ca antrenor si respectiv fotbalist.. in rest totul in Romania se face ca si inainte de 1989 pe linie de PCR...nimic nou sub soare, iar sub dominatzia Hagi,Becali la nationala linistit mai vedem vreo 5 campionatul mondiale la Tv

IMGB (72 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 7:14

Ovidiu Ioanittoaia scrie .... """"Rivaldinho i-a dat lovitura de grație Craiovei, executându-l cu sânge rece pe Pigliacelli după o pasă de maestru, filtrantă, oferită de Ianis (89)."""" Cred ca , acestui Ioanitoaia, putem sa-i acordam , cu prietenie , titlul de *** .... pasa de maestru.... filtranta oferita de ianis .....hihi...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marty (14 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 9:15

buna mosule! intrebarea asta trebuia s-o pui si oierului?! cat despre ringier stim ca va da bani ca sa jigniti poporul roman.deh cu basistul de la oficiul concurentei...

Niku (275 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 10:07

@IMGB. Alo, tu nu ai vazut faza respectiva pentru ca nu ai pune problema prosteste cum o pui. Atsta piti, atata faci, un gunoi. Intri in aceeasi categorie de gainari cu marty care sustine o idiotenie mai mare decat capul lui cat nuca. Nu tin cu Gigi Becali, dar oierul fruntas a cheltuit pe jucatori mult mai multi bani decat Rotaru de la Craiova cu tot neamul lui. Dar prostia si rautatea unora ca marty si IMGB sunt nelimitate.

Manu (167 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 10:34

@di livio. Eu cred ca sunt un om normal, nu argat sau minat de ura ca tine care stii numai sa injuri si sa faci pe desteptul. Tu nu apreciezi nimic tu doar imprastii laturi. Viata m-a invatat sa dispretuiesc sufletele urite deci nu astepta sa iti mai raspund. Astia plini de voi si siguri ca aveti intotdeauna dreptate sinteti tristi si de compatimit.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 10:58

...nea Ovi da matale cand o sa ne spui ce faci cu cei 20 000 E lunar pe care ii primesti de la gsp ?

Cita (2118 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 11:16

Milioanele le-a incasat clubul, care e organizat ca o societate comerciala, cumpara vi vinde; asadar, nu conteaza unde s-au dus milioanele, conteaza ca de acolo unde sunt acum sa se plateasca prin investitii in jucatori valorosi care pot aduce un plus echipei. Sau prin imprumut de la alte echipe din esalonul secund, sau de la scolile de fotbal. Cu un plan de afaceri si un management activ, se poate redresa usor situatia. De ex, daca apararea / portarul sunt varza, milioanele se vor directiona catre investitii in aceste zone, spre exemplu.

Zapacitu’ (911 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 11:37

Carcotasii pe aici lasa de inteles ca banii se "sifonara" prin diverse conturi controlate de lideri de partid, dar eu nu cred asta. Pur si simplu oamenii investira in echipa si acum recupereaza din investitie cum e normal dealtfel. Au facut stadion nou la Craiova, au bagat bani si ain acesta, chiar daca fondurile majoritare au venit de la bugetul European; dar au pus si ei partea lor obligatorie si asta se numeste investitie care trebuie recuperata.

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 11:46

Oricat de mandri de echipa noastra am fi, tot trebuie sa recunoastem ca Gica Hagi e pe val si a inceput sa culeaga roadele investitiei in scoala de fotbal de la Ovidiu. Nu e vorba numai de fiu-sau care e talentat genetic, dar de o sumedenie de alti tineri de varsta lui la fel de talentati si muncitori, directionati bine spre perspectiva marii performante. Meritul lui Hagi este ca a focalizat resursele financiare si de prestigiu pe care le are spre a creste tineri care acum incep sa dovedeasca valoarea pe teren. In opinia mea, mai asles si pentru ca la Craiova au vandut mai mult decat au cumparat sau crescut, victoria lui Hagi in Banie nu e deloc intamplatoare si nu trebuie sa ne mire, oricat de mult ne-ar necaji pe moment. Putem eventual sa luam exemplu de la el si sa facem si noi in asa fel incat sa putem aspira la performanta Maxima de odinioara. Se poate face asta, e chestie de vointa politica si atat, ca inteleg ca aici echipa e controlata politic.

Cita (2118 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 11:57

E usor sa afirmi ca milioanele (vezi doamne!) au fost directionate spre interese care nu au legatura cu clubul din Craiova, mai ales cand nu ai informatii. Asadar, cei ce comenteaza cu trimiteri la "sifonari" de fonduri o fac pentru ca se gandesc ca asa e normal intr-o tarisoara ca a noastra macinata de coruptie la nivel inalt. Au adus anormalul din orice societate moderna civilizata la rang de normal si incearca, si cu ajutorul presei, sa justifice in orice mod ideea ca suntem pe dos fata de majoritatea tarilor europene in ceea ce priveste coruptia si cheltuirea banului din taxe si impozite. Fac asta din comoditate de gandire pe de o parte, si din tendinta generala de a genera scandal public si a raspandi idei de genul ca forte straine ostile ne controleaza ocult, pe de alta parte.

Cita (2118 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 12:04

.........articolul, bun dealtfel, pastreaza tendinta generala a presei romanesti actuale de a scoate in evidenta, fie si indirect precum in cazul de fata, coruptia si manevrarea banilor catre interesele unei elite minoritare. Si ca aceasta elita e controlata de forte oculte straine si ostile Romaniei; e posibil sa fie asa, dar nu la nivelul apocaliptic la care incearca presa sa ne lase de inteles ca se desfasoara lucrurile.

lucid (52 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 12:06

Olteniise pot reabilita in meciul cu CFR.Daca are valoare.

Zapacitu’ (911 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 12:14

Bre nenea Ovidiu, Craiova are o puternica dezvoltare industriala cu investitii straine serioase si o pozitie strategica de invidiat, incat nu-mi fac eu probleme ca nu va avea clubul de unde sa ia bani de investitii in jucatori si in dezvoltatea echipei. Scop ai, sa fii in elita fotbalului european; mijloace ai (scoala de fotbal, stadion nou, bani cat cuprinde) - iti mai trebuie doar un management bine intentionat si eficient in ceea ce face.

a dica (283 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 14:12

Ar fi bine sa apara un articol in care sa vedem si noi clar ce hram poarta aceasta echipa, cum a fost infiintata, cine o pastoreste si cine o mulge... Asa apar fel de fel de speculatii: ba e a primariei, ba a universitatii, ba e privata... Tot felul de bazaconii. Si publicul patimas ce crede?

Cilly (1 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 14:30

Îl interesează pe nea Ovi unde sunt banii încasați pe jucatori vanduti de Stiinta , unde sa fie nea Ovi in contul clubului nu ia luat nici Rotaru , nici Dragnea , nici Olguța cum cred toți gugustucii ...transferuri ?! in ultimii ani numai dacă zici Cicaldau , Kolic și Pigliacelli și ar fi suficient dar mai e un Thiago ,Martic , Baicu , Drăghici ...Craiova joaca fotbal a dominat 70 min partida cu Viitorul dacă nu cedau fizic pe final datorită programului scorul era altul ..Văd turma de fcsb-ti disperați ca U Craiova e in cădere și nu o sa poată învinge CFR-ul și ce fac ei ..pai nu ne interesează ...o sa termine pe doi sau pe trei.:))...rămânem lângă echipa ..Hai Stiinta !

Vlaicu (32 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 14:31

Ovidiu3003, daca prostia ar fi platita tu ar trebui sa primesti lunar un milion de euro. Atat merita faptul ca ai mintea bulita.

keepcalm (74 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 14:38

@a dica, publicul oltean e un mare iubitor de fotbal, de sport in generel, ei dupa isprava numita mititelu care a lasat craiova fara echip in liga 1 cineva sa gandit sa dea orasului o echipa, orasul a adoptato, si merge la stadion, ca cineva mulge bani de acolo asta nu mai e o surpriza, mulsul banilor in romania a devenit sport national

Potec (7 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 14:43

Bre nea ovi ce iti mai place sa bagi strimbe ce va mai deranjeaza pe voi la gazeta ca vine lumea la stadion la craiova , tot incercati sa bagati zizanie mai mereu il promovezi pe mititelu mai ales mata nea ovi , incep sa cred si eu ca va sponzorizeaza becali intr-un fel sau altul numai la fcsb e bine restul nu conteaza doar ca publicul craiovei deranjeaza sunt prea multi. Acum intrebi ce s-au facut cu banii dar uiti intentionat ca craiova a si platit pe cicildau un milion mitrita 750000 kolici 500000 fortes 200000 poate e putin nimeni nu e perfect dar sti bine ca in toata lumea in afara de echipele foarte mari nimeni nu cheltuie toti bsni incasati cit crezi ca o sa cheltuie de exemplu ajax din cei 80 de milioane incasati? mai mult de 30 nu o sa cheltuie crezi mata ca ziaristi aia o sa intrebe de ce nu s-au bagat si ceilalti in transferuri pe becali de ce nu l-ati intrebat unde sunt cele 10 mil de pe stanciu plus banii din europa va nu a cheltuit mai mult de 3-4.. Si inca doua intrebari nea ovi ca vad ca tot o dati si intretineti ca craiova a primit loc in liga a doua de ce nu a-ti luat atitudine atunci de ce nu a-ti scris atunci ca e ilegal ca e imoral v-ati trezit acum ca da bine la mititei stelisti si dinamovisti?astia chiar ar fi ultimii care sa acuze tinind cont cum s-au infiintat steaua si dinamo sau e prea e demult si numai conteaza?iar despre mititelu ca tot il aperi peste tot nea ovidiu de ce craiova e unde e iar mititelu e in liga a treia si va ma sta desi au fost amindoua in liga a doua ce l-a tinut sa nu fie si el mai sus?ar fi trebuit ca toata lumea sa il astepe pe mititelu ca pe mesia sa fi mata si gazeta multumit?

Ali Bec (212 comentarii)  •  6 aprilie 2019, 15:12

Eheeeei, tare-l macină pe tov. 0vi banii. Mai ales cind n-ajung pe la buzunarele lui.

Comentează