Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Avocații lui Daum 

Aflu că, surprinzător, câțiva internauți au redeschis pe blogul meu subiectul Christoph Daum.

Permalink to Avocații lui Daum 
vineri, 11 ianuarie 2019, 4:37

În principal, spre a-mi reproșa pe un ton agresiv că l-am dat afară pe fostul selecționer. Surprinzător, deoarece s-a scurs aproape un an și jumătate de la demiterea neamțului, pus pe liber însă nu de subsemnatul, care n-a avut și n-are atâta putere, ci chiar de FRF. De către membrii Comisiei Tehnice.

Le-a revenit lui Mihai Stoichiță și colegilor lui din CT ingrata misiune de a-i arăta ușa lui Daum. Altfel spus, de a scoate castanele băgate în foc de alții.

Asta într-un moment în care, deși îl lăsaseră din brațe, nici președintele Burleanu și nici cei din anturajul său, în frunte cu consilierul Andrei Vochin, nu și-au asumat public greșeala angajării antrenorului german.

Sigur că e dreptul fiecăruia să simpatizeze pe cine vrea. La fel, să regrete pe cine vrea. Personal însă, cât de îngăduitor aș încerca să fiu, nici în ruptul capului nu înțeleg ce argumente ar putea invoca avocații lui Daum. Și ce avocați, dispuși să meargă până în pânzele albe pentru clientul lor, să se sacrifice pentru el!

Dacă respectivii pot fi subiectivi, mă gândesc că pot fi și eu. De aceea, refuzând să emit păreri, voi recurge la statistică, un capitol imposibil de contrazis. Conform acesteia, în cele 431 de zile ale mandatului lui Daum, naționala României a susținut 10 meciuri. Cum a câștigat 3, a terminat la egalitate 3 și a pierdut 4, a realizat 12 puncte din 33 posibile. Rezultă un procentaj de succes sub 37 la sută, foarte mic în raport cu salariul net de 45.000 de euro pe lună primit de fostul selecționer. Și, în general, cu condițiile oferite acestuia. Între care cazarea la Radisson Blu, hotel de 5 stele din centrul Bucureștiului, care a costat federația lunar cam cât ia Miriuță salariu de la Hermannstadt!

Din păcate, reprezentativa lui Daum a ieșit prematur din cursa de calificare la CM 2018, pe care a încheiat-o pe locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca și Muntenegru. Totodată, s-a prăbușit în clasamentul FIFA Coca-Cola de pe poziția 23 în iulie 2016 pe 41 în septembrie 2017! N-avem a face aici cu opinia lui Ioanițoaia ori a altcuiva. Vorbim despre adevăruri imposibil de negat.

Când am observat că naționala n-a câștigat nicio întâlnire jucată 11 la 11, învingând exclusiv în superioritate numerică, mi s-a replicat că n-a fost vina antrenorului că adversarii au rămas în 10. Evident că n-a fost. Vina lui Daum, plasată în afara oricărui dubiu, e că n-a câștigat restul meciurilor! Tocmai de aceea, nu omul Daum, uneori simpatic, m-a deranjat. Antrenorul m-a dezamăgit.

Înainte de a fi demis, neamțul anunța, arogant, că nu l-ar afecta o eventuală mazilire. Pasămite, avea o grămadă de oferte, inclusiv una de milioane de euro din lumea arabă! Bizar, s-au scurs 16 luni de la despărțirea de FRF și pe Daum nu l-a angajat nimeni! De altfel, înainte de a-i convinge pe Burleanu și pe Vochin cât e de valoros, a stat pe tușă, după Bursaspor, alte 28 de luni! Zău așa, ce se mai bat cluburile să-l ia pe Daum, e o concurență pe viață și pe moarte!

Considerând lipsită de rost orice polemică pe tema în discuție, reproduc ce-am auzit de la un președinte din Liga 1, persoană serioasă, de încredere. Acesta relata că un impresar străin i-a povestit că Daum îl rugase, înainte de a bate palma cu FRF, să-i găsească o echipă în Turcia. Eventual, și din liga secundă, dar să-i dea minimum 10.000 de euro pe lună. Generos, Burleanu i-a dat 45.000, pe care I-a meritat din plin. Ori nu?

Comentarii (65)Adaugă comentariu

Mircea (16 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 16:54

Avocatii lui Daum nu au nici o legatura cu fotbalul.

serban (5 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:00

Moșule, te bagi prea mult în seamă, ești prea micuț ca să ai vreo influiență în numirea, sau demiterea cuiva ! La fel și cei care te cred capabil de așa ceva și comentează pe subiect ! Da' nu-i bai, te încadrezi perfect în ego-ul exacerbat al "ziariștilor" care se pricep la orice, care se cred buricul lumii și care, de fapt, sunt doar niște bieți colportori de știri, fake, sau nu ! Tare bine te mai potrivești cu prietenul Tolo !

MARCU ANTON (50 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:04

Avocatii lui Daum sint niste *** carora lepica mucu' gura, cu ochelari cit fundul de sifon plini de cosuri,care 100% din cazuri stau pe spinarea parintilor si n-au prietene/iubite ! Adica n-au vazut-o pe ,,neagra''.Si cred ca tot ce e strain e mai bun decit ce este romanesc! *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:04

Sa fim seriosi, bineinteles ca nu-l angajeaza nimeni. Nici macar in liga a doua turca. 10000 de euro pe luna? Nici nu stiu daca cea mai mare problema a lui Daum e incompetenta lui actuala (atentie!, nu contesta nimeni ce a facut in cariera candva). Cand ii priveam grimasele ma gandeam ca omul are alte necazuri decat fotbalul, dar nu e corect sa insist.

Poli 21 (189 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:09

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dudu (133 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:13

Foarte bine punctat. Daum a fost un pacalici care a papat banii fraierilor. Bine ca am scapat de el desi nici Contra nu e solutie.

Bogdan (15 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:14

Serios acum nene Ovi, ai ajuns grav de tot...asta deja e *** tata cu Daum. Oare cit o sa mai *** pe tema asta...avem ce ai vrut, antrenor mioritic si va fi f bine, ok? Ai ajuns acum sa reproduci vorbe de *** de pe la colturi de la "nu spui tzine, persoana importanta, becher, de" ??? vai de lume... apropos, internautii au tot dreptul sa fie subiectivi, e normal, dar matale pretinzi ca esti jurnalist, deci ar cam trebui sa fii obiectiv, nu? Sau imi scapa mie ceva din deontologia meseriei? Evident ca ai ca orice om sau fan pareri personale, dar cind te apuci sa scrii la Gazeta ar fi cazul sa mai lasi obsesiile si ranchinuna deoparte...zic si eu nu dau cu paru'..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dudu (133 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:15

Nemtalul nu ar face fata nici la Unirea Dej sau Metalul Plopeni.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:16

Câinele moare de drum lung, iar nea Ioanițoaia de obsesiile lui. Dacă te-ar zbura Ringier din scăunel...matale ai scrie pe la "Actualitatea Teleormanului"!

ManX (119 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:27

http://www.poezie.ro/index.php/poetry/130553/index.html Domnul Ioanitoaia, sunteti un patimas, bine ca nu suferiti în tacere. Cum el nu are de munca dupa un an si jumatate, aveti dumneavoastra datorita lui. Are 65 de ani deci poate linistit sa ramâna la pensie. Nu a avut el nevoie de banii de la nationala noastra pentru o pensie mai mult decât decenta. Si oportunitati sa antreneze a avut cu siguranta. Are Sumudica, ce sa mai spunem despre el.

Mihai (6 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:35

Toata lumea stie ca nu a fost un bun selectioner... si la revedere. Ati auzit de expresia "beating a dead horse"? Motivul real este ca va roade ca s-a luat de "marea" Gazeta contemporana si trebuie pomenit (de rau) cu orice scuza. De ce nu ati fost si nu sunteti asa vehementi fata de toti infractorii barbugii (care din pacate formeaza majoritatea) din fotbalul romanesc? Cu astia vad ca va trageti de sireturi, sanatate, voie buna si au fost lasati in pace sa isi faca mendrele pana au ingropat sportul. Intre tabloidizare masiva, duplicitate si bucati de genu, va mai mirati ca ii tin cititorii isonul neamtului, cu "hartia de impaturit peste"? Vai si-amar!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:43

...nea Ovi cum iei si matale 20 000 de E lunar de la gsp asa a luat si Daum 45 de mii de la federatie pentru o munca incomparabil mai buna decat o faci matale ...

Cristian (82 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:49

A scris foarte bine articolul dl Ioanitoaia. Cat îl simpatizez eu pe Daum pentru noutatile implementate la nationala si pentru carisma lui, rezultatele nu au fost cele asteptate. Iar statistica prezentata de dl Ioanitoaia este de netagaduit. Ce sa mai vorbesti, ce sa mai comentezi, ce sa mai variezi asupra subiectului....

Stefan.. (10 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 17:53

Daum a cazut in dizgratia presei gigiste din cauza faptului ca acesta a refuzat sa-l convoace pe Alibec. Si timpul a confirmat ca a avut dreptate. Altfel, debarcarea sa nu a însemnat nimic pozitiv pentru nationala. Tot in jos ne îndreptăm. Si totusi. Sa-i multumim neamtului pentru un sut in partea dorsala dat presei gigiste: "hartie buna de împachetat pestele ". :))) Respect, Daum!

Andrei (262 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:07

@Mihai. Oricat ar vrea presa tot nu poate face curatenie intr-o societate si nici nu e rolul ei. Ea semnaleaza si altii dau cu maturoiul. Tabloidizarea e prezenta pretutindeni in lume, nu a descoperit-o nici Ioanitoaia si nici gsp. Fata de alte ziare gsp tot a mai miscat ceva. A lchida smecheria la modul universal inseamna a desfiinta fotbalul din care traieste gsp. Deci nu exista interes pentru asa operatiune.

dorin (166 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:15

Stefane, de la astia ca tine nu e nimic de asteptat. Scrii ce intelegi adica foarte putin. La vremea aceea neconvocarea lui Alibec care era la Astra si juca f bine a fost oalta greseala a lui Daum. Sa scrii ca debarcarea lui Daum a fost pozitiva e o aberatie care elimina orice domentariu. Atata poti si sa fii sanatos.

Bog (20 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:18

Da, antrenorul poate ca v-a deranjat, dar ati jignit in mod repetat omul! Asta au facut cam toti de la gsp. Totusi e bine ca apar urme de mustrari de constiinta.

Ionel (4 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:36

De ce sunteți așa de mirați / surprinși / nelămuriți că au trecut 15 luni de la demiterea lui antrenorului Daum și nimeni nu l-a mai angajat ? Înainte de fi angajat de FRF .... nu mai fusese angajat de câțiva ani ....

Iulian (190 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:51

Nea Ovi, dar si matale esti vinovat. Prea ii bagi in seama pe toti cioflingarii care mazgalesc aici 3-4 randuri. Asa le dai importanta si ii incurajezi sa ne plictiseasca in continuare cu operele lor.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:52

...nea Ovi eu sunt avocatul lui Daum si spun ca s a facut o mare gresala prin inlocuirea lui cu un neica nimeni ...un zero performanta ...Daum trebuia pastrat si omul ne ducea garantat la European ... ...sunt avocatul lui Daum si criticul lui Stanciu ...aceasta epava tatuata de fotbalist nu mai avea ce cauta la Nationala dupa ce a ratat 11m in ultimul minut ...in loc sa se termine egal incepeam cu o victorie ...statistica lui matale nu mai facea doi bani Trebuia dat exemplu cu Stanciu sa nu i mai vedem mutra la Nationala ...la Nationala nu au ce cauta pilosii ca Ianis Hagi si ratangii de penaltyuri decisive ca Stanciu...

Alexa (17 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:58

@Bog. Sa spunem ca nu te contrazic, dar te rog frumos sa dai un exemplu cand Dl Ioanitoaia l-a jignit pe Daum. Tu scrii ca a facut-o in mod repetat. OK, ca sa te cred te invit sa reproduci un titlu de articol, o fraza, ceva si apoi mai dialogam. Nu te preface ca nu ai citit aceasta postare, vino cu exemplu. Dar nu despre antrenorul Daum, despre omul Daum. Astept.

Ilie (369 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 19:38

Dle Ioanițoaia, doar 2 întrebari si promit ca nu va voi mai considera lipsit de orice obiectivism daca raspundeti public. 1-din ce luna nu mai are liga 1 vreo reprezentanta in competitiile europene (la nivel de 'stranieri' nu mai imi bat capul), o data ce campioana a fost batuta de luxemburghezi ? 2-indemnul acela al lui Daum, precum 'trebuie sa invatam sa atacam chiar si cind nu avem mingea' - si despre care dvs faceati bascalie calificindu-l, in mai multe articole 'aiureli', 'abureala' si altele de acest nivel .. - dvs stiti ce inseamna de fapt ?

Nica fără frica (297 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 20:17

Tataie mori de grija altora în loc să te uiți la tine în ogradă!!! Păi spune-mi și mie pe așa zișii jurnaliști care-și etalează prostia și incultura pe gsp cine naiba i ar angaja vreodată ca jurnaliști când ei prin ceea ce scriu nu fac altceva decât să-și bată joc de sport!!! La ei echipele nu au nume ci sunt coloși, uriași , galactici.... La ei totul e șocant, inimaginabil, fabulos, de senzație, trădare, aroganțe, bombă, lovitură.....femei dezbrăcate cât cuprinde......du-te bah tataie cu păcălicii tăi de aici și nu-ți mai bate joc de sport și de cititori!!! Dispăreti bah jalnicilor!!!

Harpo (16 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 20:18

:)))))) dar cum s-au sacrificat "avocatii lui Daum"? :)))))))) chiar ma intereseaza. Si-au dat foc in Piata Unirii, s-au aruncat in mare sau gropi cu lei flamanzi si leoaice tur bate, au cantat Imnul secuiesc in Tara Motilor? Esti ireal, pe bune. Iar odangii cu lingua franta (nu franca) in gloryholul ofilit. Da-ti bice baietzi! Forzzaaaaa ragazzzzzziiiiii :))))))))

Nica fără frica (297 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 20:23

România a susținut 11 meciuri a câștigat 3 a terminat 3 la egalitate și a pierdut 4!!! Păi bah penibilul la tine 3+3+4 fac 11!!!??? Nici măcar de împachetat peștele nu sunteți buni bah jalnicilor!!!

Rumaniac (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 20:26

Piturca unde antreneaza? Unde a antrenat din 2008, unde a antrenat in cariera sa? De asta nu vorbesti nimic

Durden (338 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 21:09

urata e batranetea. oare pe cine va mai fi ioanitoaia ranchiunos pe viitor? derbedeii aia care bat mingea in spatele blocului?tinerii care nu se ridica de pe scaun in autobuz?iarna ca e temperatura prea scazuta?

Ilie (369 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 21:21

@rumaniac : haha, si Mourihno unde antreneaza ? Logica lui Ioanitoaia .. Imi aduc insa aminte cind ne spunea ca Sumudica e antrenor cu A mare. Ce mai, toba de fotbal nea Ioanitoaia

Gelu (116 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 21:28

@Durden. Vezi de prostia ta ca Dl Ioanitoaia isi gestioneaza bine varsta. Tu esti exemplul clasic de hater neghiob. Altii pot sa il injure cum au facut niste postaci ieri dar Dl Ioanitoaia nu are voie sa raspunda civilizat ca e...ranchiunos. Esti dintre aia care isi dau singuri dreptate.

Gelu (116 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 21:34

@Nica fara frica. Citeste ce i-am scris lui Durden. E la fel de valabil si pentru tine, altul care umbli prin viata cu capul gol dar te crezi destept. Sa iti vezi lungul nasului si sa te tragi de bretele cu ciurucuri de teapa ta.

catalin (4 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 21:56

Nea Ovi ai dreptate in tot ce spui despre Daum,este un antrenor expirat demult,bun insa pt fotbalul anilor 90.A fost groaznic mandatul lui la nationala.Imi aduc aminte ca Vochin il compara cu Lucescu. Ce blasfemie. Domnul Vochin,un sarpe crescut de dvs. Stima maestre.

Draculea (17 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 22:22

Ia mai lasati, ca am auzit muuzica asta de prea multe ori. Chiar nu v-ati plictisit de povestile cu Daum ?

Marian Boeangiu (49 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 22:42

Statistica nu poate fi contrazisa. Aparatorii lui Daum nu au negat niciodata esecul sportiv evident. Dar...astfel de esecuri sunt frecvente la foarte multi antrenori de top. Mou, Jesus acum la AlHilal,Capello,sa dar nimeni nu le-a contestat priceperea ci au acceptat faptul ca ...nu s-au aliniat astrele. Ce anume din CV-ul lui Daum te ducea cu gandul la esec? Performante sportive de top, calitate intelectuala de top asa incat ce le poti reprosa celor ce l-au ales? Problema pe care v-o reprosam este ca i s-au inventat vini . Argumentele au fost subiective. ATI CREAT O ATMOSFERA DE NEINCREDERE SI REPROS PERMANENT LA CARE AU ADERAT SI JUCATORII, SABOTAND MECIURILE. STIATI ACEST LUCRU, ERA EVIDENT PENTRU TOATA LUMEA DAR ATI FACUT PE ....ARUNCAND INTREAGA VINA PE DAUM. ASTA VA REPROSAM. In conditiile astea ,chiar daca ati fi avut dreptate in totalitate, felul in care ati ales sa tratati subiectele va descalifica ca jurnalisti, arata un caracter...deficitar.

Dragos (250 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 1:45

@Boeangiu. Ce vinovatii i s-au inventat lui Daum, dar concret, nu vorbarie goala...Ia raspunde la obiect. I s-au reprosat rezultatele proaste si faptul ca nu invatase jucatorii. Era destul pentru un antrenor platit cum nu a mai fost altul inaintea lui in toata istoria.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 1:55

Nu aveti nici un drept sa comentati pina cind un antrenor roman nu ne va califica undeva... Si nu ne va califica nicaieri..... Statistici???? Bune doar intr-un WC de tara undeva in fundul curtii. Cu Contra pina acum am terminat asa cum multi dintre noi am prezis pe locul 3 din 4 nationale amarite......Ok, Daum n-a mai antrenat sau nu a vrut sa antreneze. Ca putea sa se duca in China sau Tarile Arabe. Eu nu cred ca a vrut.... In schimb Contra direct acolo o sa sara, nu va face nimic nici acolo dar va trai bine mersi ca si Satana de prin tribunale fotbalistice. Piturca adica .Sau Reghe. Sau Andone...Dati afara dar niste seici care habar n-au de afaceri dar obligati sa le plateasca contractele unor escroci... In loc sa apeleze la varianta cu 4 camile care sa fuga in colturi opuse avind in centru un antrenor roman......

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 9:09

Cu Daum trebuia sa avem rabdare ...pe Contra trebuie sa l aruncam cat mai repede ...ne a retrogradat in urna patra valorica ...si nu avem sanse decat maxim la locul 3 in grupa...

Ali Bec (212 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 12:16

Foarte interesant articol. Foarte interesante si dezbaterile intre asa zisii „avocati“ a lui Daum si slugile reale a lui Ioanitoaia.

vasco (363 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 12:41

@Mihai,e cel mai bun comentariu,legat si de Daum si mai ales de acest "formator de opinie" ...Nu te uita la ce zice un @andrei,nu a inteles de fapt ce a facut Ioanitoaia si cohorta de "jurnalisti" care ,ani de-a randul.unii din interese ,unii de frica,au girat dezmatul si infractiunile clanului becali-sandu-dragomir si ale acolitilor lor din fotbal,incuzand aici si cativa din "generatia de aur "care au *** bine la tata aceea...si mai vor.Toate cu complicitatea intregului fenomen,jucatori,antrenori,presedinti de club sau investitori...si chiar oameni din institutiile de control ale statului.Toate acestea ne-au adus unde suntem acum,nu trebuie cautati vinovati si nici asteptat vreun "salvator".Intre timp societatea s-a dus in cap din punct de vedere moral si nu stiu ce sau cine va putea vreodata schimba ceva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bog (20 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 12:42

@alexa : Seful a permis articole care nu aveau niciodata legatura cu fotbalul, care ajungeau pana la asemanari cu personaje negative din istorie, ai sa gasesti multe exemple, eu nu vorbesc fara baza. Am folosit pers. a II-a plural, nu pe cea de politete, asta ar fi prea mult.

vasco (363 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 12:46

Referitor la titlul articolului,d-le Ioanitoaia,eu n-as vrea sa fiu avocatul lui Daum ci,intr-un scenariu SF,avocatul acuzarii intr-un proces al celor care au distrus fotbalul romanesc de dupa anul 1990.Dumneata a-i fi pe lista acuzatilor.

Marco (84 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 15:14

Titlul corect nu ar trebui "Avocații lui Daum" ci "Inamicii becalismului din fotbalul românesc".

George (164 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 15:44

Zau mai, Vasco, ia spune tu d c...Ori nu esti inca major si atunci ai scuze. Ce va mai place unora sa va dati rotunzi desi capetele voastre sunt patrate...Ioanitoaia a infiintat ziare de sport frunte pe piata iar voi in lc sa apreciati asta faceti pe ghiolbanii.

alin (626 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 15:49

Ii puneti in carca lui Ioanitoaia niste aiureli si uitati ca el nu mai conduce efectiv ziarul de vreo cinci ani cand a iesit la pensie. Unii bat toba fara sa stie despre ce e vorba dar posteaza ca sa arate cat sunt ei de destepti. Exact ca noaptea.

dinu (427 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 15:53

Degeaba baga unii fitile ca articolul e foarte corect. Cu srgumente incontestabile. Daum nu poate fi aparat decat de niste ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alexa (6 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 15:56

Cum ma asteptam, vii cu o vrajeala ieftina de doi lei cincincizeci de bani. Multe exemple cum spui tu nu inseamna nici un exemplu concret. Nici sa nu cauti pentru ca nu ai ce sa gasesti.

Alexa (6 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 15:59

Imi cer scuze pentru omisiune. Postarea anterioara era adresata lui @Bog.

Vlady (53 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 18:28

Bravo Nea Ovidiu nu ii ierta pe distrusi, da-le peste nas ca o cer si le trebuie

Adi (31 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 19:29

Eu sunt avocatul lui Daum. V-a dat clasă tuturor mediocrilor care vă credeți dumnezei. Sunteți *** și acum vă mustră rău. Din ălea 4 înfrângeri, nu credeți că sunteți direct responsabili, propagandiștilor? Adică voi nu ați influențat jucătorii nu? Niște *** oricum și jucătorii ăia că s-au lăsat influențați de niște național comuniști că voi. Când vom ieși oare din mocirla în care ne-ați băgat? ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 19:33

...l au dat repede afara inaintea meciului foarte usor cu Kazahstan ...ca sa i iasa statistica lui nea Ovi ...oamenii care conduc federatia nu stiu ce inseamna performanta ...ca si nea Ovi ...de la un antrenor in varsta cu C.V. bun au pus un tinerel cu zero performanta...halal sa le fie ...

Silviu (3 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 20:28

@Alexa - Daum a fost numit impostor într-un interviu. Dacă nici asta nu e jignire...Cum poate fi numit un antrenor profesionist cu un palmares adevărat impostor?

Comentează