Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Furatul căciulii

În afară de faptul că au jucat fără public, care i-ar fi mobilizat și ar fi pus presiune pe oaspeți, "tricolorii" au avut condiții ideale ca să câștige cu muntenegrenii.

Permalink to Furatul căciulii
duminică, 9 septembrie 2018, 3:53

Gazon de calitate la Ploiești, arbitraj favorabil și o echipă adversă din care au absentat 4-5 titulari. În frunte cu vedetele Jovetici (Monaco) și Marusici (Lazio). Încă mai mult, ex-iugoslavii au terminat în 10, Mugosa fiind eliminat în minutul 77.

Din păcate, aceste atuuri nu le-au servit la nimic elevilor lui Contra. În timp ce muntenegrenii au părut bătăioși și cu o viteză în plus, mai direcți, mai incisivi, mai energici, băieții noștri n-au reușit să forțeze nici măcar în superioritate numerică! Au jucat lălăit, previzibil, anost. Ofensiva a funcționat prost, dovadă că atacantul cel mai periculos a fost fundașul central Chiricheș! Până să se autoaccidenteze, acesta a irosit cele mai mari ocazii, minutele 19 și, respectiv, 25. În rest, am plimbat mingea fără rost și fără orizont.

Surprinzător, Contra a declarat la final „N-am ce să le reproșez jucătorilor, au dat totul! Au făcut un efort extraordinar!”. Oare? Oricât aș înțelege poziția selecționerului, care se va baza luni seară pe același lot, nu cred că lucrurile au stat așa. Băieții meritau mai degrabă criticați decât lăudați, iar asta nu neapărat deoarece n-au învins. Ci pentru că le-a lipsit atitudinea demonstrată în celelalte partide de după demiterea lui Daum. Implicarea, dăruirea.

Răutatea, în sensul bun al cuvântului. De aceea prestația de vineri a „naționalei” ne-a adus aminte uneori de letargia din tristul mandat al neamțului.

Să lămurim, în fugă, chestiunea arbitrului. Acesta ne-a avantajat în clipa în care, minutul 8, le-a refuzat muntenegrenilor o lovitură de la 11 metri. Nu susțin că, venit din spate, Săpunaru a vrut să-l faulteze pe Boljevici, dar l-a faultat. Ca atare, slovacul Kružliak era dator să acorde penalty. În opinia lui Ion Crăciunescu, „centralul” trebuia să-l și elimine pe Săpunaru, decizie ce-ar fi dus meciul în altă direcție. Să nu mi-o luați în nume de rău, dar dacă obișnuim să-i desființăm pe arbitrii care ne nedreptățesc, corect e să scriem adevărul și despre cei care ne favorizează.

Contra are scuza că l-au silit împrejurările să-i înlocuiască pe Chiricheș (minutul 31) și pe Pintilii (73) după ce aceștia n-au mai putut continua. Astfel a pierdut două schimbări. Înclin să cred că a greșit însă când l-a scos pe Mitriță și l-a introdus pe un Budescu supraponderal. A greșit întrucât, înaintea lui Mitriță, chiar a lui Chipciu, și el foarte șters, trebuia schimbat Maxim, cel mai slab dintre cei slabi. Asemenea lui Săpunaru, Stanciu și P. Anton, Maxim a primit nota 4 în Gazetă.

În măsura în care Săpunaru a părut depășit și a faultat în neștire, Stanciu a mai mișcat ceva. Nu și Maxim, a cărui evoluție din actualul sezon, niciodată integralist la Mainz, n-a justificat nici măcar convocarea, darămite titularizarea! Cosmin o fi gândit că acesta poate fi cartea lui câștigătoare. S-a înșelat, a fost perdantă.

Deși ar mai fi destule de spus, eventual despre teama selecționerului de a-l trimite în teren și pe Țucudean, ca să atace cu două vârfuri, mă opresc aici. Sperând, ca întreaga suflarea a fotbalului nostru, că erorile comise la Ploiești nu se vor repeta la Belgrad. Dar adevărul, fie și neconvenabil cum e uneori, trebuie spus chiar cu riscul de a supăra. Altminteri, ne vom tot fura căciula singuri.

Comentarii (79)Adaugă comentariu

Vlad (140 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:03

E deja compromisa grupa asta.

anonim (10 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:07

Sub conducerea lui Daum acum 2 ani Romania a jucat mai bine partida cu Muntenegru. Concluzia este tristă: inca 10 ani nu ne mai calificăm la vreun turneu final.

Leopardu (56 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:15

Pai nu te supara nea ioanitoaie, dar chiar matale esti mester-sef in ale furatului caciulii. De Daum nimic? Mda... nici nu aveai ce sa mai ii imputi, Nationala s-a prezentat si mai slab decat sub comanda lui. El macar isi castiga meciurile cu om in plus. Nu-i asa? ;) Ca nu te mai saturai sa ne amintesti treaba asta. Acum gata, nu mai? ;)) Nu uita nea ovi, Karma f pe oricine. Tot ce i-ati imputat voi lui Daum s-a intors impotriva voastra. Exista Dumnezeu.

nefertem (14 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:15

Gresit. Daum e de vina.

ManX (119 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:15

Iar comparatie cu Daum...degeaba. Flagrant este faptul ca toți declara ca acum merg mai motivați la lot. Deci pe vremea lui Daum jucau in doru' leli, fortati si obligati.Erau chiar deprimati ca erau selectionati.Putea sa-i antreneze si Baba Cloanta sau Zmeul cu sapte capete motivarea trebuia sa fie aceasi. In sfarsit scrie cineva si despre penalty.

Nicu (1 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:18

Cu schimbarea lui Mitrita, l-a scos din joc si pe Bancu, deci au jucat in 10 si ei!

IO (154 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:18

Chiar credeti ca echipa a jucat vreodata cu Contra mai bine decat cu Daum? Uitati-va inco o data la echipa de start si incercati sa intelegeti logica din spatele ei. Daca nu reusiti nu este pt ca nu aveti abilitatea acesta, ci pt ca nu a exista nici o logica. Alaturi de vreo 10 jucatori, Contra nu ar fi trebuit niciodata numit antrenor. O noua gafa a lui Burleanu.

Codrut (1 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:24

S-a gresit mult cu titularizarea lui Keseru si a lui Maxim. Keseru de cativa ani e total iesit din forma. S-a vazut in ultimele meciuri atat la nationala cat si la echipa de club ca pur si simplu nu mai e marcator pur sange. Poate trece printr-o perioada mai proasta. Trebuia titularizat Tucudean, care de bine de rau, a devenit marcator pur sange. Poate merita o sansa si Dragus, unde se vede calitatea. In plus, a marcat multe goluri in acest debut de sezon. Poate nici Chipciu nu trebuia sa fie titularizat, nu mai joaca bine de vreo 2 ani incoace. Un adrian Stoian sau un Dorin Rotariu ar fi fost mai utili echipei. Acum in locul lui Maxim, trebuiau fie budescu de la inceput. Maxim a fost titular doar in meciul de cupa,in rest, nu prea mai prinde echipa. Si in aparare ar trebuii gasite niste , pe postul de fundas central. S-a vazut ca desi e un jucator extrem de bun, Sapunaru are o varsta si e timpul sa agate ghetele nationalei in cui. Sa n-ajunga si el ca si Rat, care si-a patat o cariera foarte frumoasa cu cateva tiganeli pe final de cariera cand vroia sa fie convocat, desi avea 37 de ani si nici la echipa de club nu prea mai juca. In acest meci in care Muntenegru a venit doar sa se apere,poate o formula mai ofensiva, cum ar fi un 4-3-3 ar fi fost mai recomandat decat un 4-2-3-1 cu o extrema (Chipciu) foarte defensiva. Acum mergem inainte si ne rugam sa nu fie macel in Belgrad. O zi buna!

Bodrin (29 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:26

La care căciulă vă referiţi?

alt Sorin (8 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:27

Noo nu merge asa! Esti prea moale nea Ovidiu! Spune-o pe aia dreapta- Daum este vinovat ca nu cunoaste jucatorii si face selectia aiurea ! Nu te lasa influentat de postacii pro-Daum care sustin de cativa ani lipsa de valoare a jucatorilor! Eu cred ca suntem victimele unui complot UEFA -Daum care au transformat amicalele(unde eram campioni) in meciuri oficiale (Liga vietii respectiv) umblandu-le deranjant la cutiuta baietilor (valorosi altfel). Manipulator batran repede ti-ai mai luat-o!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:34

O logica rasturnata pe forumuri e cea in care felul lamentabil in care a jucat nationala cu Muntenegru ii legitimeaza mandatul lui Daum. Sa fim seriosi, n-are legatura. Nationala n-a avut nicio idee de joc cu Daum la timona. Punct. Faptul ca joaca slab si cu Contra nu inseamna decat ca eventual si Contra e slab sau ca sunt slabi si jucatorii si antrenorul. Dar nu-l legitimeaza pe Daum.

Ovidiu (53 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:35

Ce sa schimbi la Belgrad? Sa fim realisti: nu mai avem valoare nici sa speriem Luxemburgul, dar sa mai ai pretentia unui rezultat favorabil cu sarbii! Iar daca amintim iarasi ( a cata oara ?) de epoca Daum, adevarul e la mijloc: nici neamtul nu e antrenor, dar si fotbalul nostru e ca si inexistent, cand CFR si FCSB, adica primele echipe din tara sunt out din Europa, eliminate de cine? Cu Contra, nu ca as avea ceva cu el am avut ceva rezultae mai mult in amicale, cu Chile, Suedia, etc. Deci nu antrenorul e prima buba mare ci lipsa de valoare, cati fotbalisti romani mai joaca efectiv la echipe din campionate puternice? De aici trebuie pornit, altfel, cum spuneti, ne vom fura singuri caciula, asa ca lasati-l pe Daum in pace si focuzati-va pe realele probleme ale fotbalului ( daca mai exista asa ceva ) in Romania.

Costin (17 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:38

Nu va luati dupa fraieri ranchiunosi si *** gen leopardu. E corect tot ce ati scris si argumentat. Mai ales schimbarea lui Mitrita. Echipa nu a fost de recunoscut dar sa o vedem miine seara ca poate se invioreaza.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Erlkonig (16 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:42

Becali e de vina, nu ba hateri?

Unu’ (11 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:53

Cand o sa citesc un articol al lui nea Ovi in care isi cere scuze fata de cum l-a criticat pe Daum? Neamul macar a mai avut ceva sange in el si a mai promovat cati jucatori tineri, oferindu-le minute. Contra e un fricos, joaca doar la rezultat cu aceeasi tactica fricoasa cu care am dat gres atatia ani.

Lari (46 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 16:59

Maestre, Daum nu a reușit să-i motiveze, Contra la fel, nu credeți că băieții nu pot fi motivați? Cei de la tineret se motivează singuri? Să le ia locul în prima reprezentativă, dar asta ține de Guriță, marele selecționer și tactician, mobilizator de talente, resuscitator de echipă moartă... etx....

octavian (95 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:01

Fotbalul nostru este depasit. Avem talente ,nu avem jucatori, AM INTRAT IN BLOCAJ. Dupa juniorat nu mai progresam.De dupa Mutu nu a mai aparut nici un jucator competitiv, numai voiajori.

Resiteanu’ Exilat (44 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:01

Jocul echipei nu a surprins pe nimeni. O echipa de fotbal se contruieste precum o casa, de la fundatie in sus, incepand de la portar si apoi linia defensiva. Atat timp cat se insista cu Sapunaru si Chiriches, echipa nu are siguranta si linistea de a juca, de a construi ceva. Se joaca cu teama de a ramane descoperiti in aparare, fara elan si confidenta. Sapunaru nu mai joaca fotbal de un timp, iar Chiriches la fel. Eterna rezerva in Anglia si Italia, Chiriches e complet iesit din forma si nu numai ca nu ar trebui sa fie capitan, nu ar trebui nici convocat. Tatarusanu ar putea fi capitan, de exemplu. Iar fundasi centrali ar trebui sa fie doi tineri care joaca la echipele de club, nu rezerve - fie ei la Napoli sau oriunde.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:03

Daum a fost cel mai bun antrenor pe care l a avut Nationala noastra vreodata...omul stia meserie ...insa a fost schimbat de prosti ...

Mirel (153 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:05

@unu. Sa ii ceara scuze lui Daum pentru CELE MAI SLABE REZULTATE DIN ISTORIE sau de ce? Asta e statistica, nu vorbe ori pareri de doi lei ca ale unora care stiu fotbal cit a uitat domnul Ioanitoaia. Daum a fost un bluf dar si Contra e prin zona. La Ploiesti echipa s-a facut de cacao.

Bogdan (395 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:09

Prima analiza serioasa si obiectiva despre meciul de vineri. Ma bucur ca nu ii cocolositi pe Contra si pe baietii lui si le spuneti adevarul in fata. Numai asa se poate face un pas inainte nu amagindu-ne cu niste rezultate din amicale. Sunt de acord ca Maxim a fost cel mai slab. Aproape nu s-a vazut ca ar fi pe teren..

Unu’ (11 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:19

@Mirel Avem cumva jucatori pe la Real, Barca, titulari incotestabili in Premier League , Seria A sau Bundesliga si antrenorul e cel care nu e in stare sa ii faca sa joace fotbal? Mai toti convocati sunt rezerve pe la echipe mici din afara sau titulari in Liga 1 a carei campioana a fost eliminata de o echipa din Luxemburg. Oare nu cumva rezultatele obtinute reflecta calitatea jucatorilor si a fotbalului romanesc? Statistic, avem cea mai slaba generatie de fotbal, fotbalul sufera la nivel de club si la echipa nationala, dar noua ne place sa gasim un singur vinovat si sa il aratam cu degetul.

Mirel (153 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:28

@unu. Nu stiu de ce tine modul absurd de a il apara oe Daum. Ca e neamt ori noi in popor de frustrati si de gica contra. Nu poate fi aparat un antrenor care nu a cistigat NICI UN MECI jucat 11 la 11 si a pravalit nationala pe locul 42 in lume. Nici Contra nu e vreo mare scula dar tot a mai cistigat citeodata. Daum a fost si s-a dus din fericire, problemele si lipsa valorii ramin, aici sintem de acord. Daca Daum era antrenor se gasea cineva sa il angajeze, nu statea somer un an.

Razvan (331 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:41

Rautatea din meciurile anterioare cu "old boys" Israel si rezervele rezervelor Finlandei? Pai cum nea Ovi, nu era Budescu lumina de jucator nedreptatita de Daum? Nu era exclusiv vina lui Daum ca nu am batut Muntenegru, ca aveam super echipa? Nu urma sa castige tot Contra, ca e roman de'al nostru si stie sa spuna "pe mama lor" in romaneste? Sau nici asta nu te ia in deplasari? N'ai cu cine...nimeni nu mai apreciaza dinozaurii cooperativisti in ziua de azi! Unde sunt fratii Becali, Nasu, Mitica, Padureanu, Pinalti, Borcea si partenerii matale de emisiune? Aia romania adevarati si performanti! Altfel luai un 3-0 de la Estonia si vreuna 5-0 de la Serbia pe vremea lor...mai iesea o maslina, o emisiune..parca se vedea altfel jocul baietilor!

Costin (46 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:47

A reinceput campania "fara pile nu ai ce cauta la nationala". Maestre, peste un an vei scrie despre fostul antrenor Contra.

patrutreitrei (19 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:51

Ați uitat să-l pomeniți pe Daum! Păi se poate?

patrutreitrei (19 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:54

Contra a câștigat doar amicale, prieteni.

Adrian (4 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:54

Cum? Nu e de vina Daum? Cum, tot egal ca si cu Daum? Haideti D-le Ioanitoaia, puteti mai mult ( nu chiar, dar asa se zice).

Ilie (369 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:58

Incredibil ca dupa atit timp dvs tot cu Daum sinteti in cap. V-a marcat vizibil mult felul lui de a gindi fotbalul - atit de strain voua care ori traiti din trecut ori sinteti complet becalizati, neimportanta acordata ziaristilor lui peşte precum si faptul ca nu v-a adus rezultate repede, inclusiv calificare la Mondiale - avind la dispozitie cam acelasi lot. Pardon, cu Alibec in plus, jucator de perspectiva, motiv ce v-a dat ocazia repetata sa-l faceti cu ou si otet pe Daum, avind dvs pretentia sa invatati pe un om cu un Bundesliga in palmares, ba la doi pasi sa devina selectionerul Mannschaft-ului, cum sa procedeze in fotbal. Noroc ca ridicolul nu ucide. Faptul ca va spunea adevarul asupra valorii generatiei ce trebuie pusa in adecvatie cu pretentiile v-a *** si v-a facut sa va comportati precum indigenii. Ati aruncat cu pietre in el si ati reusit. Daum a fost un getleman. A plecat inapoi in lumea lui si pe noi ne-a lasat in a noastra, cea plina de perspective. Ale lui vizibil n-au convins. Ce am pierdut se va vedea in timp, dar a inceput. Daca cu el am jucat cit de cit la egal cu Muntenegru, acum sintem clar sub ei. Asta e adevarul, asta e realitatea. Altminteri, asa cum spuneti si dvs, ne vom tot fura singuri căciula, cu inalta participare a gazetei lui peşte invelit - specializata in fotbal bazat pe declaratiile lui Becali si noroi aruncat in cine ar vrea/putea sa ne mai scoata din mocirla

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin (24 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 17:59

Atat pot "fotbalistii" nostrii. Sunt uimit ca unii au fost uimiti de jocul romanilor. Priviti ce rezultate au romanii cand au adeversari sau parteneri straini. Exceptandu-i pe Tatarusanu si pe baiatul ala de la Lazio (care pesemne nu doreste sa se compromita cu nationala tarii sale), toti ceilalti apartin pustiului. Din nefericire Contra incepe sa semene cu Daumn. Te pomenesti ca discursurile celor doi au acelasi autor?

Mateias (70 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 18:04

Stai in banca matale Nea Ovi ca noi asta facem noi aici de 2000 de ani. Ne furam caciula si o vindem pe un pret de nimic. Dupa care ne laudam cu isprava si mai furam o caciula.

simplu (37 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 18:06

toata echipa a fost moarta dar unii penibili. benzar - zero centrari, chipciu - zero driblinguri sau suturi pe poarta - super slab, maxim - minim de fapt minus nu a fost deloc pe teren, am jucat in 10 cu el pe teren de la inceput, mitrita - inutil - om exclusiv de contraatac, noi trebuia sa atacam, cum sa ataci cu mitrita 1m60, keseru - total depasit cum observau si comentatorii, cu amaratii de bulgari zmeu, dar cu astia a dat de greu, sapunaru nici nu merita comentariu - toata viata un frustrat trebuia lasat retras. deci daca faceti o socoteala noi am jucat cam in 5-6 oameni. peste toate se vede ca dl contra e minus ca antrenor (cum sa joci tu cu mitrita in atac pozitional? eu sunt socat in continuare, atat de incompetent sa fie sau chiar nu are nimic inter stanga?

corneliu (18 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 18:29

Suntem abia la început, batem Serbia și apoi câștigăm toate meciurile. Terminăm pe primul loc în grupă. Pa!

Dan (1 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 18:40

Am urmărit emisiunile de pe canalele de sport și comentariile specialiștilor și așa zișilor specialiști,vorba proverbului,cum îi fotbalul așa-s și specialiștii.Aproape toți propovăduiau câștigarea,fară echivoc,a grupei de către România.Îl ascultam pe d-l Stoichiță,cum ne spunea cum România bate Muntenegru,Serbia,și Lituania.Același domn Stoichiță,ne spunea în cadrul unui studio mondial de la tvr,că România ieșea din grupe dacă era prezentă la CM din Rusia.Cu asemenea fabulații spuse de către un specialist al FRF,nu avem nicio șansă de a redresa fotbalul românesc.În rest,din păcate,naționala noastră este varză din Bruxelles,transferată la Praga și făcută sărmăluțe pe la arabii lui Șumudică.Aveți dreptate,d-l Ioanițoaia,atâta timp cât ne furăm singuri căciula,și luptăm singuri împotriva noastră(vorba lui Camora),fotbalul românesc este ca și cafeaua,3 în 1,adică,parodie,tragedie,și comedie.Asta cu largul concurs al specialiștilor din federație și de la televiziuni.Dumnezeu, să ocrotească fotbalul românesc!!!

a dica (283 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 19:00

De data asta ii dau dreptate lui Dinu. Astia nu au exersat scheme de atac. De necrezut, la un moment dat, cand mingea ajunge la Mitrita (cel mai bun "unu la unu" din campionat, cum zice Hagi) se aude clar indemnul (probabil al lui Contra) "ia-l la mana!". Rezultatul? Mitrita face doi pasi adaugati, se uita la adversar si apoi cauta pasa lateral-inapoi. Totul la relanti. Ce sa mai crezi? Sperantele vin de la U 21. Insa si acolo, cand vezi cum si-a batut joc Ivan de munca lui si a colegilor, prin atitudine si modul superficial de a trata unele situatii de joc, te intrebi daca jucatorul roman isi va putea vreodata fructifica, cu adevarat, talentul cu care e inzestrat.

?????? (831 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 19:10

Considerați că prezența domnului Vasile Dâncu ,alături de oficialii federați, la meciul cu Muntenegru, a sprijinit evoluția echipei de fotbal ?

sundance kid (166 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 19:12

Mitrita e bun de spectacol cu dinamo 1948 .

?????? (831 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 19:18

Cum ați comenta despre faptul că spectatorii nu au avut acces pe stadion, deci că întâlnirea dintre cele două echipe ar fi avut loc cu casa de bilete închisă de UEFA ?

eugen (11 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 19:40

Critica obiectiva. Echipa nu a jucat nici cu Daum asa dezlanat. Dinu are dreptate cand afirma ca, Contra nu e antrenor de top.

?????? (831 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 19:40

Cum ați comenta despre faptul că nea Ovidiu nu fu prezentat de televiziuni ca fiind prezent pe stadion la meciul dintre România și Muntenegru ?

Vioreata (72 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 20:10

Oare o sa ai verticalitatea si scaunul la cap care ar trebui sa caracterizeze un ziarist batran si sa recunosti dupa primele doua etape ca nu Daum a fost vinovat de dezastrul campaniei ratate pentru mondialele din Rusia si ca ai batut campii ori la interes ori aiurea , d-ta si cei cativa discipoli ai matale? Oare o sa realizezi ca nu antrenorul este problema echipei nationale a Romaniei, ci fotbalul mincinos, corupt, meschin, fara barbatie si onoare , practicat de mai bine de 25 de ani in Romania, vis a vis de care d-ta si discipolii ati manifestat intodeauna o pozitie in majoritatea timpului pasiva si de foarte multe ori discutabila, fapt care pune puternic in discutie verticalitatea si obiectivitatea voastra si de ce nu libertatea presei? Degeaba taiati cuvinte asa zise" jignitoare" din postarile oamenilor, degeaba ciuntiti pareri ca lumea sa nu vada cat de contra realitatii sunt articolele voastre, pentru cititorii nu sunt orbi.

Unu’ (11 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 20:39

@Mirel Nu ma intereseaza cat de slab ca antrenor e Daum sau cat de bun e Contra. Neamtul a recunoscut inainte sa plece ca avea o perceptie gresita asupra fotbalului romanesc si i-a luat ceva timp pana sa se convinga. Asta as vrea sa vad si de la presa din romania, patriotii supremi. Ca poate si ei au exagerat daca la primul meci care conta al lui Contra , nu s-a schimbat nimic. Ba mai mult, Contra a avut un an si ceva sa se pregateasca, a avut amicale, meciuri oficiale pentru care nu a fost judecat pe cand neamtul a intrat direct in paine si dupa cateva luni s-au pus tunurile pe el.

Petrideanu Liviu (2 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 21:02

Daca juca tineretul castigam sigur .Contra e antrenor slab ,a facut prost echipa. Maxim ,Mitrita si Bancu n-aveau ce cauta in echipa .Sa vina urgent Hagi sau Dan Petrescu la nationala ,altfel ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ex-Ex (1 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 22:30

Ce nu inteleg eu este de ce trebuie mereu sa vorbim despre EX-uri! Adica, nea Ioanitevici, daca tot ii numim ex-iugoslavi pe muntenegreni nu putem sa-i numim ex-comunisti pe romani? Adica a jucat EX-RSR cu EX-Iugoslavi! Problema e si meciul urmator este tot cu EX-iugoslavi, care vor bate ca la fasole EXecrabila echipa a EX-Republicii Socialiste Romania! Deci, nea Ioanitoaia, hai sa revenim la prezent si sa depasim trecutul! A, si apropo, de ce nu spargem tot in calificari, daca problema principala era Daum??? Pentru ca nu Daum era problema, ci jucatorii penibili ai Romaniei, niste loseri care nu se vor califica niciodata la nimic! Hai sa-l bagam pe Hagi sa joace, nu ala mic nepriceput, pe ala cu burta si par alb, ca ar juca mai bine cu kilogramele in plus decat toti afonii din actuala nationala!

dinu (427 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 22:42

@ilie. Bai baiete, tu traiesti in lumea ta despre care esti convins ca e superioara. . Il aperi pe Daum deci o cauza pierduta din start pentru ca neamtul a avut rezultate zero. Daca stia ca nu avem valori si era asa de corect nu trebuia sa ia 8 luni o caruta de bani si sa piarda meci de meci. Fusese antrenor si nu mai era, trasese prea mult pe nara. Presa a avut curaj sa ii spuna adevarul si atunci si- a pierdut cumpatul si a inceput sa jigneasca. Nu a aratat nimic si nici nu a lasat nimic in urma. Fraierii si frustratii il regreta.

Durden (338 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 22:57

Eu zic ca tot daum e de vina si pt meciul asta. Si peste 20 de ani tot daum va fi de vina

motanul incaltat (603 comentarii)  •  9 septembrie 2018, 23:02

Daca ai vrea sa nu-ti furi singuri caciula ai recunoaste ca Contra cu Muntenegru a fost mai slab ca Daum . Dar timpul o sa-ti demonstreze. Romania cu putin noroc va termina grupa pe locul 3 dupa Serbia si Muntenegru. Dar asta nu va fi un dezastru. Dezastru a inceput acum long time ago. Acum doar continua....

gica (73 comentarii)  •  10 septembrie 2018, 0:25

In cabina echipei Romaniei de la Ploiesti au fost "4 Kileri "care au declarat ca daca Romanii dau gol Muntenegrenilor,gata,sunt macelariti. Kilerii au fost trimisi de Daum din razbunare. Poate mai faceti un interviu cu Torje si o sa spuna el ce misto era cu "caterinca la nationala".

joe (5 comentarii)  •  10 septembrie 2018, 0:27

ce ne miram doar suntem in lumea a 3 a a fotbalului,sa avem grija sa nu pierdem cu Andora si luxemburg....

anca (109 comentarii)  •  10 septembrie 2018, 0:45

*** pe Daum ca mi-ati impuiat capul cu el. A fost un esec si gata, nu mai tot pomeniti de el ca e pierdere de vreme. Echipa a mers mai bine cu Contra dar s-a prostit si aici e buba. Ea trebuie sparta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează