Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Pe urmele lui Dobrin

Meciul de play-off dintre FCSB și Viitorul, 2-1, a evidențiat încă o dată, dacă mai era nevoie, clasa lui Constantin Budescu. Mijlocașul ofensiv al vicecampioanei s-a dovedit din nou number one, drept pentru care a primit cea mai ridicată notă […]

Permalink to Pe urmele lui Dobrin
marți, 13 martie 2018, 3:59

Meciul de play-off dintre FCSB și Viitorul, 2-1, a evidențiat încă o dată, dacă mai era nevoie, clasa lui Constantin Budescu. Mijlocașul ofensiv al vicecampioanei s-a dovedit din nou number one, drept pentru care a primit cea mai ridicată notă acordată vreunuia dintre cei 28 de jucători folosiți de Dică și de Hagi. Și cu acest ultim prilej, Budescu a încântat marcând în stil de maestru. S-a eliberat de Mladen și de Țâru, care n-ar fi trebuit să-l lase să tragă, apoi a șutat fără pendulare, „a înțepat” mingea care a lovit stâlpul din stânga lui Cojocaru, de unde a sărit în cel din dreapta portarului și s-a strecurat în plasă! Gol, ce gol!

Această lovitură a lui Budescu, adevărată bijuterie, mi-a adus aminte de execuțiile Fachirului din Trivale. N-aș vrea să-i supăr pe cei care l-au văzut jucând și l-au admirat pe Dobrin, de aceea nici nu mă încumet să-l compar pe Budescu cu el. Nu îndrăznesc deoarece consider că Dobrin n-a avut și n-are egal. Atins de geniu, inimitabil, el a rivalizat în materie de înzestrare numai cu Hagi, socotit cel mai mare dintre cei mari. Ca talent în stare pură, poate chiar l-a depășit.

Fără să-i compar pe cei doi, scriu doar, păstrând măsura și distanța, că unele faze create de Budescu, anumite execuții, reamintesc de Dobrin. Iar dacă patetizez, îmi cer scuze.

Sper să fi citit azi în Gazetă demonstrația colegilor Andrei Crăițoiu și Dan Udrea, din care rezultă ce rol important, adesea decisiv, a deținut și deține Budescu la FCSB. Căreia i-a adus singur 12 puncte în sezonul regulat și alte două în etapa inaugurală a play-off-ului. Ca să fie și mai clar, fără contribuția lui, care a marcat un gol (în toate competițiile) la fiecare 86 de minute, formația antrenată de Dică s-ar fi aflat pe locul 5 la finalul sezonului regulat și la 20 de puncte în spatele CFR-ului! Lesne de dedus că Budescu merită cu vârf și îndesat salariul lunar de 20.000 de euro.

Din păcate, până la 29 de ani, împliniți pe 19 februarie, cel despre care scriu a strâns doar 8 prezențe în „națională”, deși Emil Săndoi, pe atunci la U21, l-a chemat la tineret încă în 2010, pe când Budescu era în Liga 2, la Petrolul. L-a remarcat și Pițurcă, doar că turneul amical efectuat de „tricolori” în Spania 2013, în cadrul căruia Budescu a jucat o repriză contra Poloniei, nu mai figurează în palmaresul echipei noastre. Așa a rămas Budescu cu 8 selecții, 4 în ultimul mandat al lui Iordănescu în drum spre Euro 2016 și tot atâtea sub comanda actualului selecționer Contra.

Refuzând orice polemică, subliniez că pe perioada cât a antrenat „naționala” României, între 7 iulie 2016 și 14 septembrie 2017, Daum n-a recurs nici măcar o dată la serviciile lui Budescu! Atitudine care n-a făcut decât să-l descalifice pe tehnicianul german. Ipocrit, acesta nu s-a sfiit să-l laude pe Budescu și să proclame câtă nevoie are de el, dar l-a sărit mereu din schemă!

Nu doresc să dezvolt subiectul Daum. Zic doar bine c-am scăpat de antrenorul care în decurs de 14 luni n-a câștigat niciun meci jucat 11 la 11, chiar niciunul! Știu că mai sunt unii care, dorind să pară interesanți, îl regretă pe neamț, îi privește direct și personal, să fie sănătoși! E dreptul lor să gândească așa și să lanseze ironii ieftine.

Mi-aș permite să-i întreb însă pe acești nostalgici de ocazie unde lucrează în prezent cel care, deși plătit faraonic, a reușit să prăbușească „naționala” României cu 20 de locuri în ierarhia FIFA?! Răspuns? Nicăieri, cu toate că se înghesuia lumea, azi chinezi, mâine arabi, să-l angajeze pe milioane și milioane de euro! S-a scurs jumătate de an și, aviz aplaudacilor, nu s-au găsit alți fraieri care să-i propună un contract lui Daum. Și mi-e teamă că nici nu se vor găsi curând.

Comentarii (94)Adaugă comentariu

Stefan.. (21 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:19

Budescu-Dobrin :)))) Penibila comparatie. Asta doar pentru a-i mai creste un pic cota jucătorului lui Becali, personaj slujit cu sârg de GSP.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:21

Nu il regreta nimeni pe Daum, cum nu il regreta nimeni nici pe R. Lucescu si nu il va regreta nici pe Contra. Dar matale ai probleme grave cu mentalul, de ne tot repeti aceleasi fraze-obsesii, ca papa galii, poti dormi noaptea de grija lui Daum? Cat despre Budescu, el performeaza cu Chiajna si Viitorul, intr-un Campionat groaznic de slab ( cine a prins anii 70-80 stie de ce), iar Dobrin cu Portugalia lui Eusebio si Torres, cu Real Madrid . Cam asta e diferenta dintre cei doi. Budescu a avut ocazia sa arate ce poate cu echipe de mana a doua in Europa(Sporting, Lazio) si nu a facut-o. Cu tot respectul ce i-l port o spun. Restul e vrajeala ieftina, a la nea ovi.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:22

Da. Cred ca se impune un elogiu. Nu prea stim noi de Giscan, dar clar, Stica al nostru e ceva deosebit. Bine antrenat, cu echipa bine asezata, ar putea ajunge mare, ar putea intra in istorie, la fel ca Dobin. Mai are timp, e drept extrem de putin. Ce mi-a placut, odata cu intrerea lui Alibec si a romanului – sa fie clar ! - Teixeira, Stica al nostru parca a renascut. Asta e fotbalul nostru tata !

vasco (363 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:23

Faci ce faci,d-le IO si tot la Burleanu si Daum ajungi...Esti in campanie mai ceva decat gica popescu sau prunea.Oare care ar fi interesul?Sa nu-mi spuna nimeni ca ar fi pentru binele fotbalului romanesc.In acest caz ar fi trebuit sa semnalati la timpul lor toate escrocheriile si fraudele conducerii de pana in 2014.Ori nu a fost asa...deci sunteti complici si partizani.Punct.Si din acest motiv,fara sa-l cunosc decat de la TV si din minunatele voastre descrieri,am ajuns sa-l simpatizez si sa-i doresc succes.Decat clica "generatiei de aur" mai bine oricine,deci si Burleanu.

Che Guevara (363 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:23

L-ai uitat pe Balaci maestre. Si Balaci a fost mai valoros decat Hagi si mai talentat. Din pacate nu a avut o cariera prea lunga... Budescu e un epigon.

vasco (363 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:25

In ce priveste titlul postarii dvs...simpla alaturare a numelui lui Dobrin de al oricarui fotbalist roman e derizorie,de al lui Budescu..de tot rasul.

Lungu (25 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:41

Foarte frumos, dar nu pentru mintea gaunoasa a inuia ca vasco. Cu Daum aveti perfecta dreptate. Un falit care le-a placut prostilor ca el.

auci (2 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:42

Aha, era vorba de un articol despre DAUM, nu despre Budescu sau Dobrin! Comparatie Budescu - Dobrin nu poate face decat un alt pricepul la fotbal si la toate, George Becali. Putem spune, fara sa gresim, ca Ovidiu Ioanitoaia se pricepe la fotbal cam cat se pricepe Becali sau Burleanu sau Vochin... care l-a pus in functie pe DAUM!

Cairn (9 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:44

'Clasa' lui Budescu s-a văzut atunci cînd s-a dus în Liga II din China, unde a lustruit bana de rezerve ... În rest ...

Luciann (38 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:45

Corecta comparatia!

a dica (283 comentarii)  •  13 martie 2018, 16:52

Asa e, Budescu e pe partea lui Dobrin. Ca stil de joc, finete, executii. Performantele le vom judeca mai tarziu. Sper ca Budescu sa-l depaseasca pe Dobrin in ceea ce priveste contributia la nationala. Pana la urma mingicareala ne place, dar rezultatele sunt consemnate si raman in istorie.

Andrei (276 comentarii)  •  13 martie 2018, 17:24

Nu vrei sa "dezvolti subiectul Daum", insa ii dedici mai bine de o treime din randurile articolului. Esti specialist in paralepsis, Maestre? (ai fost sef de promotie, sper ca nu e nevoie sa iti traduc)

nic (34 comentarii)  •  13 martie 2018, 17:30

budescu nu poate fi comparat cu marele DOBRIN ,nici o data ,DOBRIN a fost dorit in 1972 de REAL MADRID ,dar nu a primit aprobarea lui NEA .NICU si a continuat in campionatul nostru BUDESCU NU PRINDE NICI LIGA A 2A DIN SPANIA ,ITALIA SAU GERMANIA .BUDESCU E BUN LA noi in liga lui gino de 2 lei cu LAZIO nu a facut nimic .

Tudo (301 comentarii)  •  13 martie 2018, 17:37

Trebuie sa fii natang cu acte ca sa interpretezi acest articol ca un elogiu adus fecesebeului si lui Becali. Zic natang ca sa nu zic prost. Articolul il lauda pe Budescu care chiar merita laudat desi unii murmura. Astia sunt natangii din primul rand...

Andrei F (1607 comentarii)  •  13 martie 2018, 17:44

Cand faci afirmatia ca Budescu a adus singur 12 puncte nu faci decat sa fi lipsit de logica...Pai daca nu era Budescu poate era alt jucator care poate marca sau poate ca nu permitea ca adversarul sa inscrie...Cum ar fi daca eu as spune ca fara portar Steaua ar fi pierdut toate meciurile?A, nu mai era fotbal?!

Bingo (96 comentarii)  •  13 martie 2018, 17:50

Bai Andrei, nu e asa ca trebuie laudat Daum pentru ca ti-a placut tie si altor hateri...Voi chiar nu aveti simtul ridicolului cand neamtul a pierdut tot iar Nea Ovidiu a explicat de mai multe ori cum avstst situatia. Voi sinteti insa cei mai destepti si nu va convinge nimeni. Niste rasi. Si stai rau cu matematica. Ia mai numara randurile despre Daum care de fapt sunt despre Budi. Dar nu vrei tu ca esti jmeker.

Mircea (663 comentarii)  •  13 martie 2018, 18:00

Ioanitoaia vorbeste in cunostinta de cauza deoarece l-avvazut jucand pe Dobrin si l-a cunoscut bine. L-a invitat de zeci de ori in emisiunile sale. Sunt unii care isi dau cu parerea pe invers desi abia daca au auzit de Dobrin si nu l-au vazut niciodata jucand auci gen Se baga si ei in seama aiurea dar au pretentii.

Dilimache (657 comentarii)  •  13 martie 2018, 18:06

@Stefan, nic, auci - mai rasfirati baieti, mai rasfirati, se vede de la o posta ca sunteti postaci platiti, ii cam tremura scaunul lui imberbul de burleanu si v-a dat drumul din lant? Muscati baieti cat mai puteti, pentru ca in curand ramaneti fara slujbe!

Observator (92 comentarii)  •  13 martie 2018, 18:10

@ Che Guevara Iarasi va contrazic, de data aceasta in privinta lui Balaci; a fost precoce si talentat, dar nu a impresionat decat in unele meciuri din cupele europene si ale "nationalei"; cu alte cuvinte, n-a avut sansa sa evolueze la vreun turneu final dedicat echipelor nationale, care sa-i fi certificat valoarea! Hagi a avut aceasta sansa si a fost exceptional in SUA; daca ar fi jucat una din finale, ar fi castigat Balonul de Aur! O.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 martie 2018, 18:21

...nea Ovi pentru mine esti zero ...a fost o vreme cand credeam ca te pricepi la fotbal ...dar in cazul matale sa vizionezi 10 000 de partide de fotbal nu te face specialist ...fotbalul este un joc de echipa ...nimeni dar absolut nimeni nu poate juca de unul singur contra unei echipe si sa mai si castige sau sa faca egal ...daca nu ma crezi incearca sa vezi ...

haideusicfr (287 comentarii)  •  13 martie 2018, 18:25

Adevarul este ca are ceva din "gascanul".

itu52 (239 comentarii)  •  13 martie 2018, 18:30

Care urme nea Ovi? Trebuie clarificat, că avea cam multe, mai ales când se îmbărbăta cu ”bătrâna de prune”, umbla cam pe multe cărări, câte urme lăsa! Nici cu tabacul nu stătea rău, ăla care i-a fost fatal și de care Alibec ar trebui să știe. Talent fotbalistic, cât duce trenul, a pus dumnezeu cu nemiluita. Om blajin, sufletist, dar cu metehne care l-au lipsit de adevăratele plăceri ale vieții. În suferință a regretat că nu s-a desprins de vraja amăgitoare a viciului, barem cu 10 ani mai devreme. Budescu este din alt aluat, are har, păcat că Pițurcă l-a văzut numai după ce și-a schimbat buletinul. Așa a făcut marele antrenor și cu Sânmărtean, numai că pe acesta l-a promovat la a doua schimbare de buletin. Nu s-a uitat orgoliosul, la semnalele arbitrului Porumboiu, că nu are ochi, talentele sunt numai de nasul lui fin.

napoca republic (2 comentarii)  •  13 martie 2018, 19:01

obisnuitele plecaciuni pentru fecesebisti,, Budescu a clacat in China... nu m am obosit sa citesc un articol care din start este o slugarnicie

di livio (214 comentarii)  •  13 martie 2018, 19:42

o sa-l vinda Becali pe 50 meleoane euroi...sau nu-l vrea nimeni, ca pe Daum?...pe vremea lu Daum ai facut scandal ca nu-l cheama pe Alibeg...pai zi ceva si de Alibeg...sau avea dreptate Daum?...oricum, ciinele moare de drum lung si tu de grija lu Daum

Cita (2118 comentarii)  •  13 martie 2018, 19:49

Hagi, Balaci, Răducanu Marcel, Dobrin. Plus new entry Budescu, daca zice Maestrul, așa să fie! Noi nu ne pricepem, așa că îi dăm dreptate!

Geo (113 comentarii)  •  13 martie 2018, 19:57

Antrenorul Daum a fost un experiment. Nu a fost prea reusit si din cauza materialului disponibil . Pe perioada lunga si odata cu intelegerea limbii romane facea treaba. Dar noua ne place ..cum se zice la noi "carpeala". Munca facuta la repezeala cu rezultat rapid dar fara un plan de viitor. Adica...daca la roman i-i rugineste o bucata de tabla pe casa...nu o da jos sa puna alta sa nu rugineasca si celelalte (gandire de viitor) mai bine da cu smirghelul pe ea putin si mai merge (carpeala). Ce vroiai tu sa faca Burleanu in 4 ani? Dupa 25 de ani de distrugere totala a fotbalului romanesc. Ce vroiai sa faca Daum in 10 meciuri? va legati toti de faptul ca avea in contract calificarea si toata prostiile parca am fi vreo Brazilie si trebuia neaparat sa mergem la mondial. Asta inseamna sa fi RAU. ***, sa ai mentalitatea lui Becali..sa fi prost mai pe cuvinte. Stii cu cine jucam stii bine ca fotbalul nostru e undeva la nivelul albaniei.. *** pe voi? Lasati omul sa munceasca. La copii am avut rezultate..acolo vedeti munca lui Burelanu nu la seniori...acolo sunt jucatorii crescuti in campania lui Sandu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 martie 2018, 20:00

...nea Ovi minciuna mai mare ca asta nu exista ...ca n ar fi castigat niciun meci 11 la 11 ...pai ceilalti au inceput in 10 ?...ne au dat for de la inceput ?...ia mai reflecteaza ...si omul a plecat inainte de Kazahstan ca sa i ofere lui Contra o victorie usoara ...sa inceapa omul cu dreptul ...daca stia ca matale ii reprosezi mereu ca n a castigat niciun meci 11 la 11 statea sa bata Kazahstanul ...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 martie 2018, 20:06

...nea ovi mereu ti am scris ce spune si Geo ...daum trebuia pastrat ...omul stia meserie ...ca nu recunosti matale si laudatorii tai aplaudaci putin ma intereseaza ...matale nu vrei binele fotbalului romanesc esti prea batran si nu mai ai rabdare ...

Loulou (274 comentarii)  •  13 martie 2018, 20:11

Frumos. Sarmaluta merita toate epitetele.

dubluv (195 comentarii)  •  13 martie 2018, 20:40

jos Daum!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 martie 2018, 20:49

...nu trebuie sa infieram omul ca este fan Budescu ...nea Ovi are preferintele sale total diferite de ale noastre dar daca omului ii place Sarmaluta ...ce putem face ?...atat se pricepe el la fotbal sa aprecieze unul care da goluri numai in blaturi unde este lasat sa traga din careu ...sa l vedem cu noi ...

Sames (2 comentarii)  •  13 martie 2018, 20:53

Confundam mamaliga cu ciocolata!

Mihai231 (5 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:00

Bun... Nu l-am prins pe Dobrin, cer scuze celor care l-au văzut jucând, am crescut cu Hagi și cred ca va rămâne cel mai bun, chiar dacă sunt destui deștepți să-l înjure în fiecare zi pe acest canal, nu înțeleg comparația, poate daca Dobrin nu era alcoolic, alta ar fi sunat ecuația, bun, repet Hagi rămâne cel mai bun jucator roman, apoi și Raducioiu la câteva palme distanta. Ce ma derutează este ca, dealtfel cum au observat și alții, de ce trebuie sa insiști cu Daum? , a fost, a plecat... Din amintiri nu ne hrănim..!

Che Guevara (363 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:03

@Observator: Balaci a castigat trofeul Bravo acordat de France Football celei mai mari sperante in fotbalul european. A semnat cu AC Milan dar nu a fost lasat sa mai iasa din Romania. Balaci nu a fost un marcator, a fost mai degraba un pasator. Juca perfect cu ambele picioare si avea si joc de cap. Hagi il avea numai pe stangul. Cel care l-a facut pe Hagi mare a fost Lucescu. Multi nu stiu: Hagi a semnat cu U Craiova dar a intrat pe fir Nicu Ceausescu si, dupa ce Gica intrase la Stiinte Economice in Craiova, l-a deturnat la Sportul Studentesc. Hagi a avut si un fizic bun si a vut noroc sa nu se accidenteze. Cat a fost tanar nu stralucea deloc. Avea momente de geniu dar avea si partide extrem de slabe. Balaci a fost constat bun de la varste de 16 ani cand a debutat la U Craiova. Nu a facut nici macar o partida proasta in cariera sa pana la accidentul suferit la varsta de 26 de ani. Daca ar fi jucat pana la 34 de ani ca si Hagi, Balaci ar fi fost mult mai galonat decat "regele". Insa istoria nu se scrie cu daca. In orice caz, Hagi si Dobrin nu pot fi amintiti fara Balaci.

BYBY (41 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:08

Buna seara, Deocamdata cred ca Budi e departe de GASCAN.GASCANUL CUNOSCUT DE MINE SI ALTI MULTI CA MINE NU SE POATE COMPARA CU NIMENI!Eu nu cred ca in ziua de azi un copil de clasa a-V-a fuge de-acasa si merge pe jos 50 km numai sa-l vada pe Budescu.Cu ani in urma un astfel de copil a plecat PE JOS impreuna cu alti cativa copii un pic mai mari peste dealurile Vedei si Cungrei de la Dragoesti(judetul Valcea!) la Pitesti numai sa-l vada pe Dobrin(si l-a vazut si pe Kempes!). SANATATE!

gabineg (1 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:09

Da, maistre Ovidel! ***' Budescu da cu dreptul in stilul Gascanului. Si cu "carja", cum a înscris ieri, si cu exteriorul, cum i-a centrat lui Man in meciul cu Dinamo. Dar, ca si Dobrin, are un respect pentru sine mult prea mare ca sa intre in tranșeele călătorilor de pian.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei (2 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:14

Ziar de invelit pestele!

gio (59 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:27

Nea Ovidiu, imi reamintiti de scheciul acela cu castravetele :))

dubluv (195 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:54

BYBY... m-ai impresionat mult. Sa traiesti!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  13 martie 2018, 21:58

...nea Ovi de ce esti asa inversunat contra fotbalului romanesc ...putina decenta ...

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  13 martie 2018, 22:14

Maestre sant de accord cu ce spuneti dar parca e prea devreme, comparatia. Dobrin a fost un magician al balonului si pasele lui erau precise si usor de preluat. Am vizionat un meci cu el pe fostul 23 August din Bucuresti si driblingul lui era rupt ca dintr-o poveste adevarata. Gascanul si-a meritat numele de un mare sportiv al Romaniei. Pacat ca a fost oprit sa faca cariera in afara tarii. Ar fi castigat si el dar mai ales ar fi castigat Romania. Nu am tinut niciodata cu formatia din Pitesti dar Dobrin a ramas un tip de fotbalist aparte. Budescu, mai are de invatat ca sa ajunga un al doilea Dobrin. Hai Romania!

Stelian Banu (2 comentarii)  •  13 martie 2018, 22:47

Dle Ioanitoaia, observatia legata de Daum este obiectiva si de bun simt! Se si probeaza! Ceea ce nu inteleg este de ce permiteti unora ca Ovidiu_3003, care dupa numarul de comentarii pare sa nu aiba alt scop in viata decat sa va enerveze pe Dvs, deci de ce permiteti ca unul ca el sa isi verse dejectiile pe aici?!?

Dorin26 (1 comentarii)  •  13 martie 2018, 22:48

Bine zis, nea Ovi!

Cristache Radu (2 comentarii)  •  13 martie 2018, 22:49

Dle Ioanitoaia sunteti dintre putinii jurnalisti ramasi din generatia care mai respecta etica profesionala, gramatica limbii romane si adevarul! Respect!

seba (75 comentarii)  •  13 martie 2018, 22:56

Budescu chiar e meserie. Am vazut la baiatul asta niste faze cum rar se pot vedea. Felul cum a centrat cu exteriorul la golul lui Man contra lui Dinamo nici la Ronaldinho n-am vazut. Sigur, ii si lipsesc unele calitati, altfel ar fi fost coleg cu Messi acum, dar este un fotbalist extraordinar. Sper sa fie decisiv in urmatoarele preliminarii ale nationalei. Iar comparatia cu Gicu Dobrin este un compliment foarte frumos.

Franz (406 comentarii)  •  13 martie 2018, 23:00

Aveti dreptate. Budi e de departe cel mai bun fotbalist din campionatul Romaniei. Nu l—am vazut mult pe Gicu Dobrin pentru ca eram pusti dar Budi are multe momente magice.

Cosmo (237 comentarii)  •  13 martie 2018, 23:11

Când burleanu zică că raducioiu că e șomer, e jignire. Când nea Ovi, acest burleanu al presei românești, zice că daum e șomer e o observație obiectivă. Și ancelotti e șomer, slabanul.

albalbastru72 (7 comentarii)  •  13 martie 2018, 23:20

Domnule Ioanitoaia,asta e blasfemie,sa va fie rusine,saracu Giscanu' se rasuceste-n mormint,nu aveti pic de respect.Budescu asta nici daca da nimereli de-astea meci de meci pina la 40 de ani nu ajunge la glezna lui Dobrin.Scrieti aberatii de genul asta,toti se cred Maradona si cind scoatem putin capul pe afara luam cite 5 goluri odata.

Unu oarecare (114 comentarii)  •  13 martie 2018, 23:34

Respect BYBY, mi-ai amintit cum am fugit de la scoala (eram in Timisoara) sa vad UTA, am stat la ocazie si abia am ajuns, dar povestea ta e si mai tare. @ovi 3003: imi place cum i-o spui lui ioanitoaia, rad cu lacrimi... @Cosmo: mare dreptate ai. Nea ovi tot timpul imputa altora exact aceleasi lucruri pe care el le face zilnic. Gretoase odele celor doi aplaudaci cu sase conturi. Brrrr...

Resiteanu’ Exilat (44 comentarii)  •  14 martie 2018, 0:23

Domnule Ioanitoaia, ati scris un articol foarte pertinent, felicitari! E clar ca Budescu e la ora actuala unul dintre cei mai buni fotbalisti pe care'i avem. Comparatia cu Dobrin trebuie luata de cititori in contextul ideilor expuse, cu un graunte de sare. Amintind de Dobrin, eram copil cand l'am vazut la tv, a fost magicianul magicianilor , Hagi nu a fost niciodata la nivelul lui, doar ca a beneficiat de faptul ca a avut sansa de a juca afara (unde , din pacate a esuat, si la Real si la Barcelona, fara sa'i diminuez meritele din perioada din Turcia ) . Poate, daca Angelo Niculescu avea cateva graunte de materie cenusie il lasa pe Dobrin sa arate ce stie la Mundial '70... In fine, totul a trecut...

Comentează