Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Paznicii de noapte 

Ceea ce vrea să însemne că primul pas e foarte important. Același lucru se poate afirma și despre debutul „tricolorilor” în preliminariile CE 2020, programat sâmbătă seară la Stockholm. Din păcate, ne-am cam obișnuit să ratăm participarea la turneele finale. […]

...

Pigmeii de la FRF

Calificările selecționatelor noastre U19 și U17 la turneele de elită pentru Euro 2019 i-au făcut pe șefii Casei Fotbalului să se bată cu pumnii în piept: părea că echipele antrenate de Oprescu și Mogoșanu n-au obținut niște succese de etapă, […]

...

Dragoste la greu 

În decurs de o săptămână, între 27 februarie și 5 martie, a pierdut tot ce se putea pierde într-un sezon. Mai exact, a ratat trei obiective din trei, „Și-a dat cu stângul în dreptul”, ca să reproduc din Marca. Deși […]

...

Ce lume rea!

Cum n-am așa ceva despre acest Astra-FCSB 0-2, afirm doar că el mi-a lăsat impresia, vecină cu certitudinea, că Astra nu și-a apărat fair șansele. Că a făcut totul, măcar câțiva dintre jucătorii ei, pentru a facilita succesul vicecampioanei. De […]

...

Pânza de păianjen

Cu atât mai grea cu cât îi mai lipseau Mureșan și Culio, iar adversarul se afla în efectiv complet. Ba și venea, important pentru moral, după o izbândă de răsunet, obținută la București cu FCSB. CFR chiar n-a avut o […]

...

Dragoste de tată

E fără echivoc că Ianis Hagi a fost MVP-ul partidei Viitorul - FC Botoșani, 2-1.

Permalink to Dragoste de tată
miercuri, 21 februarie 2018, 4:30

Căpitanul echipei de pe Litoral a marcat un gol, a pasat la bijuteria din final a lui Ciobanu și a șutat în bară de la 20 de metri. A părut într-o formă deosebită, harnic, neobosit, eficient. Ca atare, Gazeta i-a dat cea mai mare notă acordată vreunuia dintre cei 26 de jucători rulați luni seara. SuperIanis a primit 8.

Urmare a unei evoluții încântătoare, unii s-au grăbit să-l compare cu Gică și să vorbească entuziaști despre Hagi II. Cam repede, apreciez eu. Prea devreme. Iar asta pentru că e teribil de greu, peste poate, să se ia cineva la întrecere cu Gică. Am spus cândva, cu martori, că fotbaliști ca Hagi ori Dobrin se nasc o dată la 50 de ani. Sunt gata să mă corectez și să scriu o dată la o sută de ani. Pentru oricine e extrem de dificil să-l egaleze pe Gică. Nu-i deloc ușor nici pentru fiul său.

După ce Ianis și-a etalat talentul, altminteri recunoscut, în întâlnirea cu Botoșani, Gică s-a năpustit din nou la directorul sportiv al Fiorentinei: i-a reproșat lui Pantaleo Corvino că, ținându-l pe Hagi jr. în afara lotului, i-a blocat ascensiunea timp de un an. Practic, un an și jumătate, căci Ianis a stat la Firenze între 10 iulie 2016 și 18 ianuarie 2018. Poate n-a fost o perioadă totuși pierdută. Să gândim că Ianis a descoperit ce înseamnă suferința și a învățat din ea.

Cu siguranță însă că n-a fost un an câștigat. În ideea că, transformându-l pe Ianis în eternă rezervă viola, l-a mâhnit și derutat pe cel nominalizat în 2017 pentru European Golden Boy Award, premiul pentru cel mai bun tânăr fotbalist de pe continent, trofeu cucerit de francezul Mbappe, ex-Monaco, acum PSG.

Continuând crucificarea lui Corvino, Gică l-a acuzat pe acesta, „cel ce face și desface tot la Fiorentina”, că l-a ascuns pe Ianis deoarece era român! N-aș zice. Cu certitudine că Pantaleo era informat, când a plătit două milioane de euro (returnate de Viitorul) pe un puști de nici 18 ani, ce naționalitate avea acesta. Poate că nu mințea declarând că antrenorii nu l-au vrut pe Ianis. Mai concret, Stefano Pioli, care nu l-a băgat nici măcar un minut, întrucât portughezul Paulo Sousa l-a folosit totuși în două meciuri de Serie A.

Posibil ca, fragil asemenea unui bibelou, Ianis să nu se fi încadrat în strategia lui Pioli. Să fi fost socotit prea crud pentru o bătălie la baionetă cum e nebunia pentru lo scudetto. Ori, chiar mai simplu, Pioli să nu-l fi plăcut. În modul în care, păstrând proporțiile, Mourinho l-a ejectat pe De Bruyne, Guardiola pe Ibrahimovici și, recent, Conte pe Diego Costa.

Când Hagi e gata să bage mâna în foc că Ianis îl poate ajunge, ba și întrece, trebuie să-l ascultăm pe Gică pentru că a demonstrat că are ochi. Că are fler. Așa „a inventat” atâția și atâția fotbaliști, unii dintre ei debutând foarte tineri în „națională”. Pe de altă parte însă, tocmai pentru că toți ne iubim copiii și visăm că sunt mai dotați decât sunt ei în realitate, Gică riscă să fie bănuit de subiectivism ori de câte ori se referă la fiul său. Riscă sau chiar e.

Cunoscându-l pe Hagi, pe care-l știu și-l prețuiesc de-o viață, sper că nu-mi va lua în nume de rău aceste rânduri. De aceea și cutez să-i amintesc că, atunci când vine vorba despre copiii noștri, se recomandă să-i lăsăm pe alții să-i laude, nu să ne repezim noi s-o facem. Așa cred eu că e normal.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Radu (133 comentarii)  •  21 februarie 2018, 16:33

Foarte adevarat si frumos scris. Felicitari.

Freddy RE (41 comentarii)  •  21 februarie 2018, 16:50

E greu să fii tată, în condițiile astea. E și mai greu să fii "băiatul lui Hagi", pesemne că e groaznic, ca și presiune. Numai cine n-are copii are cumva voie să nu-l înțeleagă pe Hagi. Nu că face bine, pentru că Dl. Ioanițoaia are dreptate. Pe de altă parte, Hagi a trăit mereu după crezul ăsta: "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - deci cum să-l acuzi pe Hagi că cere mai puțin de la Ianis. Să sperăm cu toții că acest copil (foarte) bine crescut va rezista presiunii.

Marius Badea (7 comentarii)  •  21 februarie 2018, 16:57

Excelent articol. Felicitări!

george dumitru (5 comentarii)  •  21 februarie 2018, 17:10

e clar ca ianis este un fotbalist talentat.....bun...dar nu cred ca se ridica la nivelul tatului..adica gica hagi.....chiar daca acesa il forteaza.....foarte mult il pune captan u toat ca acolo la viitorul sunt fotbalisti buni la fel ca ianis si cu mai multa experinta dar sa evenim.....in echipa tatalui sau ianis este voara intai...primeste toate pasele l bate tot conere lovituri libreetc etc....dar daca se va duce la alta echipa in speta fiorentna...unde a fost....nu o sa mai fie baiatul lui tata....o sa fie un jucator oarecare..care va treui sa ti asigure postul si ocul de titulr prin jocul lui nu rin faptul ca este baiatul lui tatsi unde ma pui cala ricare ala echia si acm sa dam exemplu fiorentina.....nivelul est mult ai rificaca la vitorul...trebuie sa spune adevaru chiar daca nu convine...si mai ales lui gica hagi

george dumitru (5 comentarii)  •  21 februarie 2018, 17:21

scuze ptr greseli...dar imi face figuri tastatura

Bogdan (283 comentarii)  •  21 februarie 2018, 17:29

Bine pusa problema. Daca Hagi se supara inseamna ca nu a inteles nimic din acest articol scris cu duiosie si realism.

a dica (149 comentarii)  •  21 februarie 2018, 17:34

E adevarat, Gica exagereaza insa doar in contra-pondere cu cei care-l critica nejustificat pe Ianis. Varsta imi permite sa fac si eu o evaluare, pentru ca i-am vazut jucand si pe Dobrin, A. Radulescu, Iordanescu, Dumitru, Balaci, Hagi, Ilie Dumitrescu, Adi Ilie, Budescu, ca sa enumar cativa din cei in randul carora cred ca il vom aseza intr-o zi si pe Ianis. Toti au fost/sunt deosebiti, fiecare cu ceva caracteristic. Sa-l comparam pe Ianis cu unul dintre acesti fotbalisti e prematur. Spre exemplu, la anii lui Ianis, Balaci nu mi-a placut, cei mai multi franau jocul, Ianis il accelereaza... Toti ceilalti au avut cate ceva special, dar le-a si lipsit cate ceva. La aceasta varsta Gica Hagi demonstra reale calitati insa nu avea clarviziunea tactica a lui Ianis, nu suta cu ambele picioare. Ca stil, Ianis are cate ceva de la Gica insa imi pare mai apropiat de Adi Ilie, asa cum Budescu imi pare mai aproape de Dobrin. Comparandu-l un pic fortat cu acesti uriasi ai fotbalului romanesc, asa cum erau ei la aceasta varsta, Ianis imi pare cel mai complet. Odata, prin '82 cand nici nu stiam cum il cheama, am pariat cu un prieten pe un fotbalist tanar spunand ca va ajunge cel mai mare. Am aflat ca-l cheama Hagi si joaca la FC Constanta. Si acum spun ca daca nu vor fi accidente de parcurs, Ianis Hagi va ajunge fotbalist mare, poate chiar cel mai mare. Deocamdata demonstreaza ca este liderul unei generatii care speram sa creasca si sa ne bucure pe toti. PS. Atentie, vorbind de generatia lui Ianis, urmariti-l pe Cicaldau. Cu ceva experienta in plus, si cu constanta pe toata durata unui meci, peste 2-3 ani ar putea juca cam pe langa Messi, Iniesta.

strul (22 comentarii)  •  21 februarie 2018, 17:39

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan b (149 comentarii)  •  21 februarie 2018, 17:51

Cei care l-ati vazut pe Hagi si alti mari fotbalisti jucand la 19 ani incercati o comparatie obiectiva. Toti puneti in balanta ce a realizat Hagi in toata cariera si il judecati pe cel mic. Daca privim la rece, juniorul are suficiente calitati sa ajunga fotbalist mare. Sa-l comparam cu altii cand va agata ghetele in cui. Pana atunci sa-l incurajam. Chiar daca il putem suspecta de subiectivism, cred ca Gica Hagi stie ce spune. Eu ii dau dreptate si nu cred ca Ianis va claca din aceasta cauza. La cate injuraturi nemeritate a incasat vad ca n-a clacat. Iata o calitate de mare fotbalist.

Tudorache (162 comentarii)  •  21 februarie 2018, 18:14

Nea Ovi, iti racesti gura degeaba. Hagi nu asculta decit de el si de nimeni altcineva. Daca sustii ca il cunosti ar trebui sa stii cel mai bine ca principalul lui cusur e incapatinarea. Daca are el o idee nu i-o scoate nimeni din cap ever.

ovidiu_3003 (1557 comentarii)  •  21 februarie 2018, 18:19

Nea Ovi ...ca deobicei ...te pricepi la fotbal ca baba la mitraliera ...Gh Hagi a fost un fotbalist mediocru ...pe care voi ziaristii din Capitala l ati umflat cu pompa ...de ce sa fie peste poate sa se compare Ianis cu ta su ?

ovidiu_3003 (1557 comentarii)  •  21 februarie 2018, 18:19

Nea Ovi ...ca deobicei ...te pricepi la fotbal ca baba la mitraliera ...Gh Hagi a fost un fotbalist mediocru ...pe care voi ziaristii din Capitala l ati umflat cu pompa ...de ce sa fie peste poate sa se compare Ianis cu ta su ?

adyos (6 comentarii)  •  21 februarie 2018, 18:41

@ a dica Nu ar trebuii sa il comparam cu cei de varsta lui care joaca in Europa la cluburi cat de cat bune? Gen Mbappe, Dembele, Coman, Pulisic, etc., etc., etc. Comparatiile cu Balaci, Ilie, etc. nu au sens. Decisiv pentru Ianis este ce vad directorii sportivi la ora actuala in el. Fotbalul e o afacere "la zi", s-a dovedit chiar si in cazul lui Ianis. Fiorentina a platit 2 milioane pentru un tanar talent de la campioana Romaniei care nu a confirmat...

Andrei (265 comentarii)  •  21 februarie 2018, 18:53

Hagi se naste o data la o suta de ani in Romania, domnul meu, fiindca in Europa e plin de "Hagi" la toate echipele de top iar prin Brazilia e plina favela de alde "Hagi". "Regele" dumitale juca in Serie B la varsta de maxima ascensiune a oricarui jucator iar la marile Real si Barca Ghe. Hagi a dat chix. Nu am auzit de jucatori care se nasc o data la o suta de ani care sa se remarce doar la echipe de esalonul doi sau trei precum Brescia sau Galata. Daca dumneata vorbesti in termenii astia despre Hagi, vecinii balcanici din Croatia sunt indreptatiti sa vorbeasca la fel despre nu unul ci vreo 10-12 jucatori cu cariere similare. Nu stiu Hagi cat e de subiectiv la adresa fiului, insa dumneata esti de departe cel mai subiectiv jurnalist pe care l-am citit, ascuns mereu in spatele unei obiectivitati de fatada.

ovidiu_3003 (1557 comentarii)  •  21 februarie 2018, 19:03

...wow...ce tare comentariul lui Andrei ...o reverenta pentru el ...foarte bine spus ...nea Ovi este cel mai subiectiv jurnalist ...ascuns in spatele unei obiectivitati de fatada ...niciodata nu l a criticat pe Gino ...a zis numai de bine despre el ...desi e nr 2 in fotbalul romanesc ...iar pe Burlanoiu il face habarnist ...de parca ar conduce singur ca si Ceausescu...

a dica (149 comentarii)  •  21 februarie 2018, 19:18

@ adyos. Ca sa-l compar cu cei enumerati ar trebui sa joace in echipele alea sau in echipe cu inca 8-9 jucatori de mare valoare. Ca nu joaca inca sunt multe cauze, poate unele subiective. Il comparam cu ai nostri pentru ca i-am vazut jucand pe viu la varsta lui Ianis si noi de regula la ei ne raportam cand devenim nostalgici. Cine-mi garanteaza ca daca, spre exemplu, Dobrin s-ar fi transferat la o echipa de top din Europa ar fi facut cariera. Pentru noi ramane insa un fotbalist de geniu care ne-a incantat cu executii care poate pe directorii sportivi de care amintesti nu i-ar impresiona. Credinta mea este ca oricat de bun ar fi, un roman nu este evaluat cu aceeasi masura ca cei de alte natii, cu firma. Cat despre Fiorentina, daca ar fi jucat macar 10 meciuri la prima echipa si ar fi fost tras pe dreapta as fi fost de acord ca n-a confirmat. Asa, ce sa intelegi daca la Primavera a jucat foarte bine, in amicale a jucat foarte bine, presa il lauda, stafful nu zice nimic de rau si totusi nu e incercat macar in cateva meciuri... Foarte bine a facut Hagi. Sa joace la Viitorul, sa joace cu U 21, sa debuteze la nationala mare si om mai vedea. Convingerea mea e ca fotbalistul roman va redeveni interesant pentru cluburile mari dupa ce echipa nationala va reveni in prim-plan. Pana atunci avem de tras.

alex (7 comentarii)  •  21 februarie 2018, 19:18

Domnule Ioanitoaia, sunteti un gazetar cu experienta, chiar credeti ca Ianis Hagi va castiga Balonul de aur, asa cum a afirmat taica-sau?! MVP in meciul cu Botosani, poate! Sa-l vedem cu echipe de top. Golul dat de el a fost parabil. P.S. Rareori copiii unor oameni celebri nu au fost epigoni...

Cita (1684 comentarii)  •  21 februarie 2018, 19:24

Așchia nu sare departe de trunchi, așa că merită sa-l mai creditat cu ceva timp pe Ianis. Nu vă fi chiar ca tăticul, dar în top se va gasi, daca vă munci cu seriozitate.

MZM (274 comentarii)  •  21 februarie 2018, 20:07

Hagi poate crede ce vrea depre fiul sau, ca -l va ajunge si-l va intrece etc. E dreptul lui sa-si considere odrasla... geniala! Dar a te supara pe cei de la Fiorentina ca n-au inteles cat de mare fotbalist e Ianis, e jenant! E chiar ridicol! Desigur, fiul lui Gica este un fotbalist talentat, dar nimeni nu-l poate impune la vreo echipa, ci numai jucatorul insusi, prin evolutiile lui. Va veni si vremea aceea! desigur, evident ca fiul lui Gica este talentat, dar nimeni

Adrian (79 comentarii)  •  21 februarie 2018, 20:12

@ovidiu_3003. Am mai cunoscut rebuturi in viata dar nu ca tine. Tu esti prostul prostilor daca poti afirma ca Hagi a fost un jucator mediocru.. Ca sa fi fost mare trebuia sa fie oltean, ia zi muica. Delirezi si pari sa ai alta treaba pe pamint in afara sa iti dai cu parerea pe toate blogurile si despre orice. Nu mai amuzi chiar scoti din sarite cu timpeniile tale.

MZM (274 comentarii)  •  21 februarie 2018, 20:12

Scuze pentru ultimul rand, repetat!

Manu (92 comentarii)  •  21 februarie 2018, 20:17

Ovidiu3003, tu ai nisip in loc de creier daca il poti compara pe fostul international Iorgulescu care l-a anihilat pe Paolo Rossi cu impostorul de Burleanu. Individul asta nu a invatat nici citi jucatori sint intr-o echipa, iar tu il lauzi, Apis.

Franz (361 comentarii)  •  21 februarie 2018, 20:44

O sa ajunga Ianis la valoarea lui Gica La pastele cailor. E frumos ca tatal sau crede in el. Daca nu crede tatal lui cine altcineva sa creada...

itu52 (134 comentarii)  •  21 februarie 2018, 21:06

Totul e relativ, depinde de unde privești. Pentru noi Hagi este ”rege”, numai că regatul e cam sărac, nu am avut și nu avem multe de spus în fotbalul internațional. Ianis, tot pentru noi, poate să-și depășească tatăl, dar afară e altceva. Să fim serioși, câți de Hagi au trecut pe la Real sau Barcelona, al câtelea ar fi într-un top all-time. La ce se joacă acum afară, poate și tata Gică avea probleme, nici atunci nu a stat multe sezoane în Spania(2R,2B). Mai stabili au fost G. Popescu și vecinul Stoicikov. Categoric Ianis este mai bun și se vede deja amprenta Fiorentina. Cred că prea multă tobă dăunează grav sănătății sportive.

Marcus (247 comentarii)  •  21 februarie 2018, 22:21

Un articol care ar trebui sa le dea de gandit ambilor Hagi dar mai ales tatalui. Pentru ca lauda de sine nu miroase bine.

ovidiu_3003 (1557 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:05

...de ce vrei ma prostule sa fiu de acord cu tine ?...voi credeti ca Andrei Ivan nu joaca la Krasnodar din lipsa de valoare ...vezi ti de trompetele tale si umfla le tu si ziaristii aserviti lui Jiji sa ajunga in Nationala ...voi nu vreti binele fotbalului romanesc ...voi considerfati un egoist care scuipa si injura si cu el in formatie n am batut niciodata o formatie din primele sase ale Europei drept cel mai mare fotbalist roman .. Chiar nu ma intereseaza de talibani prosti ca tine care nu cumpara ziarul si nu si iau bilet la meciuri dar ma ataca pe mine ca nu s de acord cu ce au vazut ei la TV ...comentat de partizanii lui Jiji...

dan b (149 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:20

E clar, 3003 asta-i ala din galeria olteana de plimba la toate meciurile o panza cu prtretul lui Balaci si zice ca-i cel mai bun... E bine sa tii cu ai tai, dar nu-i ridici injurandu-i pe altii. Si Balaci are locul lui in istoria fotbalului romanesc, n-are nevoie de sustinerea agresiva a unui ... (ma cenzurez singur).

Dragos Georgescu (4 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:20

De ce permiteti persoane ca Ovidiu_3003 sa posteze asemenea jigniri?!? Este pe cat de neobrazat, pe atat de slab in comentarii...

Dragos Georgescu (4 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:21

Una peste alta, Ianis este talentat.

Calin Petre (1 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:22

In umbra copacilor mari nu creste decat iarba... de aceea ii va fi greu lui Ianis, oricat de bun ar fi!

George2016 (3 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:24

Hagi nu a fost un jucator bun, a fost genial. De unde ii culegeti domnule pe ciudatii care spun ca nu a fost bun?!?

George2016 (3 comentarii)  •  21 februarie 2018, 23:24

Dar Ianis are sanse sa il ajunga!

Nica fără frică (206 comentarii)  •  22 februarie 2018, 0:31

Tataie Hagi la 19 ani nu numai că era titular de drept în națională dar la 20 era și căpitanul echipei naționale!!! Cred că a fost cel mai tânăr căpitan din istoria naționalei!

Teodor (28 comentarii)  •  22 februarie 2018, 0:32

Mi se pare hazardat sa il compari pe Ianis Hagi cu Diego Costa ori cu De Bruyn ori si mai gogonata cu Ibrahimovic. Toti strainii mentionati in articol sunt staruri nu promisiuni ca Ianis Hagi.. Comparatiile nu sunt cele mai potrivite.

jos_cenzura (103 comentarii)  •  22 februarie 2018, 7:28

Nu mulți fii și-au întrecut tații în meserie. Poate Enrique Iglesias i-a luat fața lui Julio Iglesias, dar are și avantajul internetului care i-a răspândit muzica. Ar mai fi diverși regi sau șeici, câte un sportiv pe ici colo, dar e destul de rar fenomenul. Iar în fotbalul de azi, nu mai există nimeni cu tehnica lui Hagi (senior), contează mai mult forța fizică, viteza, accelerarea, etc - nu văd pe niciun jucător să nimerească vinclul porții din alergare. Să-i urăm succes lui Ianis, totuși.

S.S.D (1 comentarii)  •  22 februarie 2018, 7:35

De ce nimeni nu al compara pe Ianis Hagi cu Romulus Gabor ? Va mai amintiti de el ? M.V.P in Australia la C.M de juniori. Gabor a fost poate cel mai mare talent roman.

Marius (21 comentarii)  •  22 februarie 2018, 8:40

Nu prea e dragoste de tată ceea ce face Hagi sr. Cred că pune extrem de multă presiune pe fiul său și e devreme...hai sa redevenim serioși, copilul nu a confirmat la absolut nici un nivel. Nominalizarea aceea a venit la grămadă, era doar unul din 100, iar daca ne uităm la top 10 din cei aleși, ar trebui să înțelegem că aici e doar subiectivism și atât. Nu l-am auzit pe Rivaldo sr urlând ca un apucat că a sa progenitură a frecat banca la dinamo, sau sa critice alegerile antrenorilor sau conducătorilor. Nu. L-a trimis la munca de jos, nu are pretenția că puștiul are stofă de Barca... Ca să ne aflăm potențialul și să îl atingem trebuie mai întâi să ne știm limitele iar Hagi sr "păcătuiește" prin a forța niște limite și cutume. Nu o să fiu de acord cu el prea curând dar sigur că asta nu contează...

Dilimache (424 comentarii)  •  22 februarie 2018, 8:57

E greu pentru amandoi, sa speram ca aschia nu sare departe de trunchi si tanarul Iannis se va maturiza frumos si va fi la fel de serios cum a fost si parintele sau.

ro (4 comentarii)  •  22 februarie 2018, 8:59

Bun articol, însă atenție cu “debutul la națională”, fiindcă știți și dv că nu ajung tocmai cei mai în formă sau talentați tineri jucători. Aici nu mă refer la Ianis, ci la alții. A se vedea cine joacă în U16, cine sunt părinții lor, etc.

Cristian (1 comentarii)  •  22 februarie 2018, 9:44

Cred ca răscumpărarea definitivă cu 2 milioane de euro de tatăl fotbalistului e unică. Nimeni nu vorbește despre asta.E un gest enorm pt Ianis care l responsabilizează extrem.Freudian judecând, majoritatea celor care comentează in derâdere nu stiu ca o fac din frustrare, neavand de fapt tati care sa conceapă macar un astfel de gest.Unii nici pt doua milioane de Ron. Hagi a format deja jucători de 1-2 milioane de euro cam pe bandă rulantă.Daca te uiti cam ce echipa e Bilbao unde pleacă ultimul... La cat analfabetism funcțional e in tara asta, ne deranjează ca e Hagi subiectiv când vorbește de fi su...:)). Vis a vis de îngrijorarea d lui Ioanitoaia, eu zic ca poate fi si o chestie de machidoni lauda asta, nu e neapărat nociva. Becali se lauda grețos singur de atâta timp si nu a involuat, s a schimbat in bine.Vrând, nevrand, daca scoți din ecuație Hagi si Gigi, din fotbalul romanesc actual nu mai rămâne aproape nimic decât un Poli Iasi si un Cfr dar fara coeficient de țară in Europa. Asta ne dorim ? Asta o sa avem ca si in toate celelalte sectoare...

montgomerry (51 comentarii)  •  22 februarie 2018, 10:40

Parerea mea e ca Ianis e talentat dar nu de speriat. Apoi nu toti juniorii super talentati au confirmat, din potriva.Si am observat ceva ce unii nu vor sa observe. Baiatul asta nu joaca natural, e mereu incordat nu are exuberanta varstei, nu radiaza acea fericire de a juca. Ca tot a fost comparat cu Mbappe, ce vedeti la francez, dincolo de valoarea net superioara? Bucuria de a juca, care lipseste la Ianis. Gica ar trebui sa faca pasul inapoi, sa-l lase pe copil sa creasca singur (fotbalistic vorbind)el a facut tot ce a depins de el. Elibereaza-l omule, ca va ajunge sau nu mare fotbalist nici nu mai conteaza, lasa-l sa-si capete identitatea. In dragostea noastra parinteasca, de multe ori ne sufocam sopiii.

Vio (116 comentarii)  •  22 februarie 2018, 10:48

M=as bucura daca Hagi senior ar intelege ceva din acest articol cu talc. Sincer insa ma cam indoiesc la cat e de orgolios si la cat l-am ajutat noi ceilalti sa fie plin de el. Intre care si domnul Ioanitoaia unul dintre admiratorii sai neconditionati.

barbu (71 comentarii)  •  22 februarie 2018, 10:56

Sunt foarte curios daca acest articol plin de miez il va atinge pe Gica Hagi la coarda sensibila si ii va modifica atitudinea. Vom vedea functie de declaratiile pe care le va face pe tema fiului sau. O zi buna tuturor.

adi (5 comentarii)  •  22 februarie 2018, 12:24

Hagi sr a facut din Viitorul o echipa care joaca pentru fiul sau. In momentul in care este scos din angrenajul echipei croite stilului sau de joc, Hagi jr nu prinde echipa. In rest numai de bine. Nimeni nu este profet in tara lui

DAV (35 comentarii)  •  22 februarie 2018, 12:30

Manifestarile din ultimul timp ale lui Hagi m-au dezamagit,un fost fotbalist foarte bun dar cu un caracter obisnuit.

mg (138 comentarii)  •  22 februarie 2018, 12:53

..dintre tinerii lansaţi de Hagi, l-aş remarca pe Răzvan Marin, cel care s-a impus deja la Standard. Pe lângă talent, se vede buna educaţie şi sfaturile corecte date de Petre Marin. Modest şi cuviincios, a acceptat ca fiul să fie rezervă în multe meciuri ale Viitorului, ştiind că valoarea lui va ieşi într-un final la iveală. Şi Cenuşăreasa a fost remarcată, mai întâi de Daum care l-a titularizat la naţională alături de Benzar, şi mai apoi de belgieni.

Ion Gheorghe (9 comentarii)  •  22 februarie 2018, 16:46

Articol foarte bun. Ianis Hagii a jucat foarte bine. Gica Hagi - te rog tu strica copilul cu vorbaria ta sub mediocra !

Comentează