Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Arbitrajul, dar nu numai!

Învinsă de Lugano la București, 1-2, FCSB a pierdut locul 1 în grupa de Europa League și vreo trei sferturi de milion de euro, dar și șansa de a întâlni un adversar abordabil în "16-imi".

Permalink to Arbitrajul, dar nu numai!
vineri, 8 decembrie 2017, 5:09

Are o singură scuză de luat în seamă: faptul că arbitrul muntenegrean Dabanovici i-a refuzat un penalty clar (la Fl. Tănase), dacă nu două (și la J. Morais)! În rest, mai ales în repriza întâi, vicecampioana României a dezamăgit crunt. A jucat prost spre foarte prost, iar decepția e cu atât mai mare cu cât, după victoria din Elveția, FCSB pornea joi ca mare favorită. Din păcate, ea a mai bifat o premieră tristă: a cedat pe teren propriu într-un meci oficial în disputa cu o formație din Țara Cantoanelor.

Încercând să justifice o evoluție sub așteptări, și nereușind!, Dică a afirmat că „băieții s-au mulțumit cu puțin!”. Poate că așa s-a văzut de pe bancă, deși Nick a recunoscut, sportiv, că „am jucat foarte slab și trebuie să ne schimbăm atitudinea”. Din tribune și la televizor s-a văzut altceva. Că Bălașa, Fl. Tănase et Comp. au vrut să joace, dar n-au putut mai mult. Înainte de a fi delăsători, unii dintre ei, în frunte cu Larie, Golofca și De Amorim, sunt limitați, incapabili să se descurce la nivel înalt. De unde nu e, nici Dumnezeu n-ar trebui să ceară!

Dică a mai recunoscut și că și-a asumat riscul de a-l folosi pe Fl. Coman vârf avansat, când poziția lui obișnuită e în banda stângă, mutare care „nu mi-a ieșit”! Corect, nu i-a ieșit, dar ce rost avea să încerce asemenea experiment când putea începe cu Fl. Tănase împins, post pe care acesta a mai evoluat și din care a și înscris?! Cum Fl. Coman, prea firav, prea crud, a fost peste tot și nicăieri, Ov. Popescu, adică „Noul Lampard”, a pasat des în spate și lateral, iar Larie și Enache s-au întrecut în erori, FCSB a arătat rău. Rău de tot.

Într-adevăr, intrarea lui Gnohere, care a redus din diferență prompt și norocos, șutul său anemic fiind deviat de Golemici în proprie poartă, a mai scos trupa lui Dică din letargie și a retrezit speranța suporterilor. S-a dovedit însă prea târziu. Lugano s-a închis grupat și calm, ajutată de același „central”, îngăduitor cu jocul ei înfipt, adesea dur, la intimidare. Altminteri, un adversar onest, cu calități, dar fără anvergură deosebită. Nu atât precizie și stil, cât ambiție și devotament.

Pe lângă prestația ștearsă a gazdelor, a mai surprins neplăcut și modul în care banca tehnică ori loja oficială, hamletiană dilemă!, a alcătuit garnitura de start. În condițiile în care avea 4 accidentați (R. Benzar, Planici, Teixeira, Alibec) și un suspendat (Budescu), FCSB a ales să menajeze alți 5 titulari (Niță, Pintilii, Momcilovici, Man, Gnohere, ultimii 3 introduși totuși pe parcurs), asta în perspectiva meciului de campionat de la Botoșani! Cine a decis așa a greșit. Trebuia să știe că rezervele la care a recurs n-au valoarea necesară ca să suplinească absența „senatorilor de drept”, deși nici aceștia, la rându-le, nu-s niște superstaruri!

Să admitem că era de înțeles, măcar în parte, precauția amintită, în condițiile în care CFR Cluj s-a detașat la 5 puncte în Liga 1, iar FC Botoșani nu-i un adversar de duzină. De acord, dar dacă ajungi să te temi de Botoșani încât să gestionezi o partidă continentală cu miză în funcție de duelul cu echipa moldoveană înseamnă că ai băgat degeaba o căruță de bani în transferuri. Că te-ai întărit, dar nu cât trebuia, cât era nevoie. Dacă te cheamă FCSB sau Steaua, ziceți-i cum doriți, chiar n-are de ce să-ți fie frică de FC Botoșani! Sau te cheamă altfel!

Comentarii (52)Adaugă comentariu

Poli 21 (189 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:41

Cind *** pierd vreun meci de vina este arbitrul si nu prestatia lor jalnica.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Daniel (223 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:45

In mare masura corect. Ma bucur ca nu a-ti pus esecul in circa arbitrului.

adrian lengyel (16 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:48

Este al treilea meci la rand in Europa cand Steaua e furata ca-n codru!!! E clar ca au jucat foarte slab (cu echipa facuta de oier nici nu se putea altfel) dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii talharit!!!

viorel (103 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:51

Corect, arbitrii au gresit urat impotriva Stelei, dar si jocul echipei a fost modest in ultimele trei meciuri din grupa EL. Nu poti sa joci in cupele europene folosind 8-9 rezerve, cum a facut Steaua la Plzen si cu Lugano acasa. Trebuie sa existe un prim 11, in care mai rotesti maxim 3-4 jucatori, dar folosind mereu formule noi afecteaza grav omogenitatea echipei si coerenta jocului. Este inadmisibil ca dupa golul de 1-2, in min 60, Steaua, jucand acasa, sa nu mai aiba nicio ocazie pana la sfarsitul meciului. Au fost greseli mari de arbitraj dar si jocul echipei a fost extrem de slab.

costy (8 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:51

Indiferent ce it-i face un arbitru daca ai valoare tot castigi ! Sa vedem realitatea adversaru a fost slab si cu rezerve si tot te-a batut ! Nu aveti valoare !

cortes (62 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:57

În alte meciuri FCSB a beneficiat de noroc și de erori de arbitraj. Ultimele două meciuri din grupă au fost abordate iresponsabil, de marele strateg Becali. Acum o lună spuneau că vor să câștige EL. Penibil.

Tristan (14 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:59

sunt curios cat vor mai face experimente...totusi,la ce duc bun experimentele astea?ce cauta Larie, O.Popescu,Golofca la steaua??

aurel (74 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 17:59

Comentariu foarte obiectiv. Autorul isi respecta cititorii si trebuie felicitat.

adri (96 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:04

Lugano clar o echipa mai buna, s-a vazut si in meciul tur, nu stiu de unde asta cu FCSB mare favorita, anul trecut nu au batat tur-retur o echipa de liga a 2-a elvetiana, sa fim putin mai realisti nu ar strica

gioni (109 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:06

sunteti penibili a fost arbitraj corect vreti TUDORI SICOLTESTI

gioni (109 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:07

sa acorde Penalty ptr Simulari

california (349 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:16

au fost sau nu cele doua penalty-uri, eu zic ca nu au fost, dar oricum, atunci cand joci prost sau foarte prost, arbitrul nu ti-l da nici daca este; rezultatul meciului de aseara a fost sacrificat dorintei patronului de a arata ce mare scula de jucator e coman, pe care il si vedea marcand 3-4 goluri din pozitia de centru atacant si pe care sa ia apoi 15 mil.; eu personal nu vad in lot niciun supertalent asa cum sustine gigi si chiar daca ar fi, nimic nu garanteaza ca respectivul se va maturiza si slefui corespunzator; din contra, sunt cativa jucatori care nu ar avea ce cauta la o echipa fruntasa in clasament; cel mai rudimentar si nu stiu cine il pretuieste atat, ar fi ov. popescu; din "lampard"-ul asta nu o sa vada nimeni si niciodata jucator de fotbal; in concluzie, aseara, o echipa vara veleitati din lugano, dar cu joc ordonat, a batut echipa de tzurca a lui becali.

Tudor (301 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:21

Pariuri?

Deva1 (28 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:22

Nu am vazut meciul.pacat ca s au pierdut banii pt loc.1,cineva nu stie fotbal si marketing daca a ales sa bage rezerve isi sa piarda loc.1 in grupa in detrimentul botossaniului.daca e Dica cel care a gresit trebuie demis.nu se poate asa ceva!la acest nivel.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:26

Pai n a fost chiar asa de clar 11m daca muntenegreanul n a dat ...fcsb este umflata rau de presa ...nu trebuie sa i gasim scuze ...

dinamo_fan (127 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:27

domnule Ioanitoaia..analizati fotbal de o viata si nu intelegeti ca la Tanase nu se pune problema de lovitura libera directa ci de indirecta pentru joc periculos. In rest, da, arbitrajul a fost potrivnic la fel cum a fost favorabil in primele 2 etape. Per total insa pot spune ca fotbalul a amendat ieri echipa care l-a luat la misto.

dan (195 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:29

:)))))) "penaltyul clar" la Tanase a fost de fapt un joc periculos care se sanctioneaza doar cu lovitura libera indirecta din locul unde s-a produs greseala.

utraian (123 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:33

Noul Mbappe varf, Vlad in poarta, eternele sperante Larie, Lampard, Enache, De Amorim alergand bezmetic pe teren... Nita, Man, Gnohere pe banca, dica singurii care au confirmat 100%. Daca mai adaugam si 2 schimbari ultra-timpurii, pe care Dica e obligat sa le faca aiurea, la comanda din loja, ce avem? Nu cumva ajungem la "experimentele" invocate de Budescu? Plus ca am avut o impresia ciudata, cum ca marele tehnician Becali a facut tot posibilul sa piarda ultimele intalniri din Europa League. Parca a facut tot posibilul sa pice cu adversari de mare calibru in etapa urmatoare. Pentru unii nu conteaza daca treci sau nu mai departe, atata timp cat prinzi un meci cu "reteta".

Bibicul (42 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:34

Pentru toți cei care folosesc aiurea cratima, verbele auxiliare nu se despart. Corect se scrie: eu am pus, tu ai pus, el a pus, noi am pus, voi ați pus, ei au pus și alte și alte atâtea exemple, de exemplu: cineva a scris: iț-i face un arbitru. Îți este pronume reflexiv . Nicio parte de vorbire nu se desparte aiurea. Scuzele că nu contează dacă cineva a scris incorect cât timp a transmis o idee sunt bune în bucătărie sau în crâșma. Nu este o rușine să înveți, rușine este să te încăpățânezi. Pentru cei care butonează telefoanele mobile si tabletele : https://play.google.com/store/apps/detailsid=com.flyonmobile.cumsescrie&hl=ro

calinescu (96 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:38

SINGURUL VINOVAT E GIGI .....!!!! DE CE NU LE-A CUMPARAT PUNGULITZE LA BAIETI ....??????

utraian (123 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:38

.....sigur, putea sa pice cu adversari de calibru si daca termina pe 1, dar acum e sigur ca prinde o echipa cu nume. Ne innoada aia picioarele, dar nu conteaza daca se umple putina cu bani

calinescu (96 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:45

OV POPESCU SI NEDELCU SUNT ZERO BARAT FARA PINTILII ....!!!! CINE SA DEA O PASA BUNA IN LIPSA LUI BUDESCU ?????? CUM SA SE APERE FUNDASII DACA NU JOACA PINTILII LA INCHIDERE ?????? NEDELCU SARACU NU STIE ABSOLUT NIMIC ....!!!! AICI S-A PIERDUT PARTIDA ....!!!! DACA NU INCHIZI BINE JOCUL FUNDASII SUNT VULNERABILI IN DUELURI 1 LA 1 ....!!!!!!!

itu52 (239 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 18:55

Reținem - hamletiană dilemă -, restul merge la comun. Descrie pefect situația de la FCSB. Expresia face toți banii și merita plasată în titlu.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 19:09

Nea Ovi, mai esti seful tau ? ***. Daca el face caterinci, Nic isi bate joc de noi si de cel mai valoros lot pe care l-a avut Steaua, de ce-mi taiati mie caterinca ? Ia intrebati oameni normali la cap: „de ce-l mai tine Becali pe Nic ?“ Dupa seria cu Stoican, Edi, Plzen si Lugano – plus biliardul cu Juventus - nu exista decit doua explicatii. Una ar fi ca cineva pariaza iar alta ar fi cea cu care ma tachineaza sotia deja de doua luni: „Becali al tau este 100% ***, este singura explicatie !“ Ea l-a auzit explicind de ce-l tine: „eu asa il iubesc pe baiatul asta …“, l-a vazut si pe Nic cum merge pe margine si ce intepat e la conferinte cind da vina pe „neamul romanesc“ - de parca nu el i-a bagat in teren si Daum ii antreneaza. El n-are nici o vina ? A fost iar magar, l-a scos pe Amorim – exact faza cu Alibec - cind mai erau 4 minute ca sa-l perceapa publicul drept vinovat. Pai pe Amorim si Golofca cine i-a titularizat din liga a treia, cine a mai folosit in plus trei pusti ? - carora daca le sufla un Axente in spate fac pe ei. Asta in afara de alte inventii. Iar si iar. Daca nu ia cel putin 4 puncte cu Botosani si Viitorul si-l mai tine o sa vada el caterinca. Impie dica tul asta chiar crede ca el isi poate bate joc de noi ? --------------------------- Arbitraje ? „Nu ne prea baga in seama UEFA ...“ Pai am ajuns sa dam in mintea lui Lucescu ? Rusine ! Eu am vazut arbitraje foarte bune in calificarile CL, bune in E L – doar ala de la Plzen la 2 -0 a fost cam comic - si un singur 11 m si rosu neacordat lui Balasa (?- ori Planici ?) cind a scos mingea cu mina din plasa ! Cea mai slaba repriza am vazut-o la Luzern, poate ai uitat nea Ovi, tocmai atunci cind am cistigat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 19:23

Vai ,ce concluzie!A menajat jucatorii de frica!!!!Adica sa vezi si in seara asta la handbal ce frica o sa aiba jucatoarele romance incat o sa joace cu Franta folosind mai putin jucatoarele de prim rang...Ca exemplu...accidentatea lui Tanase o slabi echipa lui Dica?Asta arata cata intelegere aveti pentru echipa stelista daca plangeti pana si de banii neincasati...Steau si-a permis sa joace fara vedete.Fi-ti multumit ca asa a dat sansa sa joace niste jucatori tineri care au mai capatat experienta...

Viorel (188 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 19:29

@dinamo fan, dan. Inteleg ca il invatati legile jocului pe Ioanitoaia dar voi aveti tupeul sa repetati schems cu Craciunescu si cu Balaj care au zis amandoi 11 m si cartonas galben. Nu va dati seama ca sunteti ridicoli.

Andrei F (1607 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 19:41

@dinamo_fan (80 comentarii) • 8 decembrie 2017, 18:27 Domnule era indirecta cum spuneti numai daca jucatorul ridica piciorul sus dar nu atingea si adversarul!Atunci era joc periculos...Daca loveste este fault...

Poli 21 (189 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 19:49

In modul in care cenzurati unele comentarii se poate spune ca in mintea voastra cam putina exista un mare haos.

Cita (2118 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 20:01

Daca au dezamagit in meciul asta, ne putem intreba oare cum de-au reusit totusi sa se califice in primavara? Cu arbitrajul, se va introduce video si nu va mai fi loc de contestatii ulterioare.

prazilian (133 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 20:36

Pai parca ziceati ca fcsb-ul are doua echipe,apropiate ca nivel!!!Vai mama lor !Daca n-ar fii presa.....

Dinamo_fan (127 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 20:37

@andrei ***cine pe cine loveste ? Si 2 la mana e o diferenta intre o lovitura si o atingere. Judeca faza daca se petrecea la nivelul picioarelor, la nivelul solului. Daca era acolo duelul se dadea vreodata fault ? Nu, pentru ca interventia e la minge.Daca era un duel cap la cap se dadea vreodata fault ? Niciodata. Singura diferenta cand se joaca la nivelul capului cu piciorul e jocul periculos. Regula faultului nu se aplica anatomic, doar jocul periculos are aplucatie anatomica. ++ Craciunescu vede faulturi la niste faze de te bufneste rasul de zici ca n-a arbitrat un minut in viata lui. Lasati.ma cu astfel de specialisti implicati in cruciada contra arbitrajului din care nu mai fac parte si nu mai stiu cum sa se imbarlige din nou. Avem propriile creiere cu care sa gandim.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dinamo_fan (127 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 20:44

@ Andrei F - regula ca daca lovesti e fault se aplica poate in alte sporturi. Fotbalul revolutioneaza in jurul balonului. Poti sa intri prin alunecare, sa respingi balonul si sa iei adversarul cu fulgi cu tot apoi. Am zis cu fulgi cu tot nu atingerea aia *** care nu se incadreaza nici macar la lovire. Mai uitati- va si pe la meciuri de afara sa vedeti acolo macel la care sr lasa jocul sa continue..nu doar la bambiluciul asta la care orice atingere se cerr si in general se da faul si la final de meci s-au jucat efectiv 20 de minute din 90.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 21:30

Nu cred ca se mai acorda indirecta pentru "joc periculos". Elvetianul a lovit mingea , a respins-o,iar Tanase a facut ce stie mai bine.sa se tanguie .La fel Golofca de ex. Penibil jocul Stelei. Daca vroiau cu adevarat victoria ,jucau cu Gnohere si Nita din primul minut.Tin minte ,anul trecut in meciul retur cu Manchester parca Reghecampf zicea ca-l intereseaza mai mult meciul cu Pandurii sau Astra nu mai tin bine minte ....

MZM (390 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 21:32

Cand alergi dupa mai multi iepuri nu prinzi nici unul. Steaua e angrenata pe 4 fronturi (campionat, cupa, echipa nationala si EL) si lotul de jucatori e... ca pleava vanturat. In fiecare joc este alta echipa, jucatorii fiind plimbati pe mai multe posturi. Steaua ar trebuie sa se concentreze pe castigarea campionatului, cat inca nu este prea tarziu. Daca pierde si jocul de la Botosani, ceea ce e foarte probabil, inseamna ca nu sunt sanse nici in acest an sa spere la grupele LC. Cu Dan Petrescu antrenor, si cu banii lui Gigi, Steaua ar castiga la pas multe campionate de aici incolo. Din pacate, patronul Stelei se crede antrenor, a ajuns la concluzia ca se pricepe la fotbal si... strica tot, desi are la aceasta ora cel mai bun lot din ultimii 7-8 ani. In fond, omul se distreaza pe banii lui. El ii castiga, el ii arunca pe fereastra. Face ce vrea cu jucaria lui!

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 21:34

Comparati-l pe Camora de ex.cu toti fundasii vostri de la Steaua.

haideusicfr (287 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 21:36

Si nu aveti nici joc organizat.Nu aveti inchizatori ,visatorii vostri fundasi raman unul contra unul mereu cu atacantii adversi.

Giulesti (85 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 21:36

Intre alte cusururi ale oierului e acela ca nu isi vede lungul nasului. Dupa capul lui FCSB e de nivelul lui Real ori Manchester City.

Bog (20 comentarii)  •  8 decembrie 2017, 23:03

Au dat locul 1 din mana, mai rar asa atitudine

militari (120 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 0:14

Impartasesc parerea competenta a lui haideusicfr ca nu exista fundas cum e Camora si nici echipa ca CFR Cluj. CFR e tare ca fularil si iute ca marfarul, Numai printr-un accident nuclear i se va intampla sa rateze castigarea Ligii Campionilor. Dar nu cred. Se fac pregatiri asidue pentru primirea trofeului in Gruia.

jos_cenzura (114 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 0:52

De Amorim juca excelent la Astra. Ce a pățit oare, de nu se mai regăsește acuma?

Stra Luce Nthori de Nord (205 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 8:00

Arbitrajul, ghinionul, mingea care refuza sa intre in poarta, tramvaiul.

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 9:00

@ dinamo- fan Domnule,de ce consideri ca jucatorii au crampoane numai la ghete- ca tot spuii ca loviturile sunt permise? De ce crezi ca alunecarile alea sunt permise numai cu piciorul la nivelul solului? Uite eu in meciul de aseara am vazut contacte mai usoare fluierate...La primul 11 m eu nu vad nici o reluare in care numai Mazarache sa loveasca...Bejan ataca poarta,Mazarache vrea sa degajeze...Ambii erau in miscare si ambii nu aveau controlul balonului...Poate o sa dea astia o reluare mai clara,dar asta am vazut...La al doilea penalty daca nu stiam cine joaca credeam ca fragili Tanase sau Man sunt dati la o parte...De unde, alt 11 m....Arbitrul da galben pentru proteste lui Bajenaru desi a permis jucatorilor in meci sa protesteze...Bine si unui antrenor de unde remarca lui Bajenaru de dupa...Il da si rosu aluia...Dincolo atacantul intra cu piciorul sus la portar dupa ce portarul joaca balonul!!!...Dar stii? Asta inseamna ca Astra sunt impinsi..Ghici in fata cui?...Asta vezi pe afara?@ haideusicfr Domnule,daca ai vazut meciul de aseara ...arbitrul a fluierat joc periculos...Cum sa se elimine asta? Pai ar insemna ca si fotbalistii sa poarte casti pentru ca piciorul contra cap este o situatie periculoasa...Plus crampoane...Altfel da,jucatorii CFR sunt cei mai buni din lume! Treaba este ca Steaua a jucat cu 11 meciuri mai mult,adica cu mai mult de 50%!!! probabil pentru ca vor sa invete fotbal.Bine la asta putem adauga si cam 10 jucatori chemati mai mereu la loturile nationale...Am curaj sa pun pariu cu dumneata ca de exemplu Culio cade in meci de mai multe ori decat Tanase!!!...Treaba este ca expertii au pus eticheta pe Tanase...Pai expert este Balaj! Vrei sa continui?

Andrei F (1607 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 9:24

@ haideusicfr Comora este cumva jucatorul ala bun care a facut o criza de nervi la adresa tusierului la meciul cu Steaua?Da este o valoare pentru ca probabil ca asta este motivul pentru care nu a avut soarta lui Bejan,Cioinac,Alibec...Recunosc,CFR este cea mai mare valoare din campionat! Probabil ca de asta numai la voi este permis ca arbitrii sa fie impinsi iar altora numai daca deschid gura...arbitri gasesc mijloacele sa le- o inchida...Balaj al vostru a inchis gura si nu a fluierat cand lui Anganovici i s- a rupt maxilarul in doua locuri!De nu putea sa fluiere contra CFR- Rus a fost agresorul...Si CFR este atat de sportiva si de buna incat prin banca tehnica au facut scandal pentru o banala lovitura de margine si au schimbat decizia arbitrului...Si mai ai timp sa- ti ceri scuze pentru ca m- ai dus in eroare cu stadionul...Cum spuneai? ,,Singurul stadion privat din tara?,,...Sunteti exemple,recunosc...

Fane (150 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 9:25

E aceiasi echipa penibila de 4 ani.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 12:48

"..legea trebuie respectată." vs "..FCSB sau Steaua, ziceți-i cum doriți.." Amândouă afirmatiile îi aparțin "maestrului"! Cam atât despre deontologia acestui Pristanda contemporan..

Dorin (166 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 13:32

De data asta trebuie sa va dau dreptate. Si daca nu iubiti Steaua nu lasati sa se vada. O zi buna.

dansy (42 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 14:22

nEA oVI IAR AI DAT-O IN BARA.Pai alea au fost penaltiuri???Asa penaltiuri primeste doar FCSB in campionatul intern.Sunteti prea pe fata cu oierii!Rusine!

dani (31 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 14:44

Fotbalul romanesc nu are valoare. Clasamentul este facut in proportie de 80-95% de arbitraje scandaloase. N-ar mai trebui sa ne lamentam, ca arbitrajele din meciurile internationale ale echipelor romanesti, sint mai pacatoase decit cele din Liga Ororilor. Si nici nu exista sanse ca fotbalul romanesc, sa o apuce pe un drum bun, atita timp cit este condus de politic:psd!Pt un fotbal curat!

Corin (60 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 18:42

Totul e clar si corect. Am inteles desi nu sunt de acord cu afirmatia privind al doilea penalty. Dar de la dsoara Andries nu am inteles nimic. Articolul dumneaei nu e aprobat de nimeni si asa imi explic ca apare fara sa transimta o idee .

Val (52 comentarii)  •  9 decembrie 2017, 22:09

@Titu. Bouleanu, ce e gresit in formularea legea trebuie respectata? Avand in vedere ce ineptii debitezi banuiesc ca iar ai omis sa iti iei medicamentele la timp. Desi nu cred ca te mai poti vindeca de ura si prostie.

Comentează