Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Alibec l-a umilit pe Daum!

Primul lucru demonstrat de remiza albă de la Lisabona a fost acela că Sporting nu-i bau-baul de care s-au temut roș-albaștrii.

Permalink to Alibec l-a umilit pe Daum!
miercuri, 16 august 2017, 4:21

Să mă ierte Marius Niculae, care a văzut-o pe Steaua victimă sigură, dar formația lusitană n-a impresionat. Poate invoca circumstanțe atenuante, că abia a început campionatul, că noile achiziții nu s-au acomodat etc, ceea ce nu schimbă radical datele problemei. Momentan, Sporting nu-i capabilă să bage frica în adversari și să-i surclaseze. De presupus că dacă n-a rupt gura târgului pe teren propriu și în fața a 47.000 de fani entuziaști, cu atât mai puțin va reuși asta în deplasare.

Steaua s-a scuturat de complexe și a jucat ce trebuia. A blocat și a închis, a răspuns cu contraatacuri periculoase. A avut atitudine, adică încredere și concentrare. A fost superioară fizic, parcă mai proaspătă. Grație unui moral excelent, nu și-a pierdut cumpătul nici după eliminarea lui Pintilii, altminteri dictată regulamentar. Într-o frază, s-a dovedit egala unui Sporting cotat în pole-position și, măcar în aparență, convins că nu va scăpa victoria. Că ea va veni într-un târziu. Firește că, sub presiune, Steaua a comis și erori, dar cine n-ar fi comis în infernul de pe „Jose Alvalade”?!

A făcut un joc consistent și curajos, un merit important aparținându-i lui Dică. A plăcut modul realist în care acesta a vorbit la finalul partidei. Nu și-a luat avânt, a rămas cu picioarele pe pământ. Comentând „un rezultat pozitiv”, a subliniat că „n-am devenit favoriți pentru retur”, poziție corectă, deoarece Steaua a scos un rezultat bun, nu însă mare, istoric. Fără să fiu sceptic, încă nu și-a atins scopul. Adevărat că s-a apropiat de el, dar atât. Totuși, de-acum șansele de calificare par fifty-fifty, FCSB aflându-se chiar în ușor avantaj.

Înaintea celorlalți, cu o notă în plus pentru Teixeira, Momcilovici și Larie, ultimii reducându-l la tăcere pe uriașul Dost, meciul i-a evidențiat pe Florin Niță și pe Denis Alibec. Florin a intervenit providențial în minutul 90+3, salvând de două ori în aceeași fază, în timp ce vârful de atac s-a scuturat de marcajul la sânge executat de perechea Coates – Mathieu și, imperial, a creat două ocazii imense la poarta lui Patricio. În minutul 29, desprins de garda personală, Denis a ales să tragă în loc să paseze, pentru ca în 77 să-i ofere lui Enache, după alt slalom printre gazde, o pasă pe care scria gol cu majuscule! La rându-le, lusitanii au irosit același număr de ocazii. La cea din minutul 23, șutul lui Acuna a mângâiat stâlpul porții.

Printr-o prestație solidă, de number one, Alibec l-a umilit pe Daum. I-a dat peste nas selecționerului care, cu ochii legați și cu urechile înfundate, n-a catadicsit să-l convoace pentru întâlnirile cu Armenia și Muntenegru! Inexplicabilă, decizia îl descalifică definitiv, oare mai era nevoie?, pe antrenorul neamț. Încă o dată, acesta ne-a lămurit că nu-i omul potrivit pentru revigorarea „naționalei”. Nu în ideea că fumează în spații interzise, ci deoarece arată că nici la 13 luni de la instalare nu-i cunoaște suficient pe jucătorii români! Pare picat din Lună!

Rezumând, să spunem că Steaua a dovedit că știe să se apere, ceea ce reprezintă un progres comparativ cu evoluțiile ei din Liga 1. La București, în returul din 23 august, va trebui însă să atace, să și marcheze, misiuni mult mai dificile în fața unui adversar de calibru, care nu concepe să rateze grupele Champions League. Misiuni grele, dar nu imposibile. Succes!

Comentarii (88)Adaugă comentariu

Liviu (333 comentarii)  •  16 august 2017, 16:28

Chiar ca i-a dat peste bot neamtului fumat.

Dani Corban (11 comentarii)  •  16 august 2017, 16:37

"Totuși, de-acum șansele de calificare sunt fifty-fifty, FCSB aflându-se chiar în ușor avantaj." Nu de aceeaşi părere sunt casele de pariuri. Toate o dau pe Sporting mare favorită la calificare, în ciuda remizei de acasă. Dacă ar fi să ne luăm după cote, Sporting are şanse de calificare de vreo 3 ori mai mari decât FCSB.

Cris (19 comentarii)  •  16 august 2017, 16:39

O singura prestatie rezonabila in ultimele multe meciuri nu este suficient sa fii convocat la nationala. Alibec nu mai joaca aproape nimic de mult timp, in debutul campionatului fiind printre cei mai slabi, cel putin ca eficienta, atacanti din liga 1. Cat priveste prestatia FCSB de aseara, aceasta a fost una buna, dar am mai avut una la fel de buna prin Dinamo in meciul tur cu Bilbao (ba chiar peste, avand in vedere evolutia din repriza a doua cu gol marcat si altul anulat eronat romanilor), iar returul a facut uitata pt totdeauna prestatia excelenta din tur. Sa fim moderati si precauti in opinii, pana dupa retur!

Cris (19 comentarii)  •  16 august 2017, 16:44

Ca sa nu mai vorbim despre prestatia Viitorului cu victorie (nu doar un egal), iar la retur...„cenusa in cap”! Deci, prestatia buna in tur (ca si a celorlalte echipe romanesti in in primele manse), dar de obtinut....inca nimic! In astfel de meciuri doar returul conteaza.

Poli 21 (189 comentarii)  •  16 august 2017, 16:46

Acest *** cred ca si noaptea viseaza cum sa dea in Daum, ca doar asta este linia tovaraseasca a gsp-ului patronat de el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vardasihan (62 comentarii)  •  16 august 2017, 16:48

Nu doar Alibec i-a dat,,peste nas"lui Daum,Steaua le-a dat peste,,bot"multora.Forza STEAUA.

john milne (8 comentarii)  •  16 august 2017, 16:49

Iar cu Daum nea Ovi??? A treia oara in trei zile,mai da-o in aia de treaba,asta-i obsesie deja.

Aurel Cormiz (15 comentarii)  •  16 august 2017, 16:51

Doare foarte tare faptul ca Daum a pus degetul pe rană si a catalogat ziarul drept bun pentru împachetat peste.La cate mizerii au scris despre el are perfecta dreptate.

Tony (4 comentarii)  •  16 august 2017, 16:52

Domnule Ioanitoaia o instanta in Romania a decis definitiv ca echipa asta nu este Steaua Bucuresti, intradevar au facut un meci bun si reprezinta Romania, dar nu este STEAUA BUCURESTI, respentati decizia instantei !!!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  16 august 2017, 16:54

Va amintiti, desigur, ca nici Angelo Niculescu nu l-a convocat pe Dobrin pentru Mexic 1970. As fi foarte curios sa stiu daca va mai amintiti ce credeati/spuneati/scriati la vremea aceea despre asta.

john milne (8 comentarii)  •  16 august 2017, 16:57

fcsb nu e Steaua,pentru toti cei care se ascund dupa deget.

Cezar007 (2 comentarii)  •  16 august 2017, 16:58

"Alibec l-a umilit pe Daum!" Pe bune, domnule Ioanitoaia? Ai dat si matale in boala ziaristilor de doi bani care pun titluri bombastice pentru stiri de doi bani? Cate goluri a inscris Alibec in meciul cu Sporting? Cu ce l-a umilit pe Daum? Cu impresia artistica? Ca sa te califici la un turneu final e nevoie de goluri, nu de impresie artistica!

Marcus (279 comentarii)  •  16 august 2017, 17:03

Bai Cris, tu stii ce inseamna rezonabil? Termenul nu se potriveste celui mai bun de pe teren. Ala are o prestatie exceptionala, nu rezonabila.

Vasile (6 comentarii)  •  16 august 2017, 17:08

Spuneti ca Sporting nu este o echipa de speriat ,dar daca ar fi marcat un gol in prima repriza care ar fi fost scorul la final ? Atunci toata lumea ar fi recunoscut superioritatea portughezilor . In toate confruntarile unu la unu portughezi au fost cistigatori si numai aglomeratia din careul nostru a facut ca ei sa nu inscrie . Acasa Steaua va trebui sa inscrie si sa se desfaca . Statistica ultimelor meciuri ne arata ca echipa a luat gol de la toate echipele din liga 1 si chiar doua de la Viktoria Plzen in Cupa Campionilor . S-ar putea ca dupa meciul de la Bucuresti dl Ioanitoaia sa ne spuna ca portughezii si-au aratat clasa

Mazeta sporturilor (3 comentarii)  •  16 august 2017, 17:16

Da, dom'le , Daum si Burleanu au pus fotbalul romanesc pe butuci...Fara ei eram acum cel putin in semifinale la Mondiale si Europene. Sa vina Hagi sau Piturca selectioner, si nasu Sandu la FRF si Mitica la Liga! Sa fim iarasi ce am fost, si chiar mai mult decat atat! Sa fie si "maestrul" Ioanitoaia satisfacut!

lasa-ne tataie (8 comentarii)  •  16 august 2017, 17:18

Tataie, e timpul sa ne lasi. Dovada ca ai luat-o deja pe aratura sta in faptul ca in aceasta postare amintesti de 2 echipe romanesti diferite: de Steaua si de fcsb. Nici nu mai stii cum sa-ti aburesti publicul tinta.

HopeTX (9 comentarii)  •  16 august 2017, 17:23

Cezare, Ioanitoaia nu a dat in boala ziarisitilor de doi bani. El ESTE un ziarist de doi bani . Doar confirma cu fiecare articol publicat. O simpla parere: Daum a fost un domn cand a spus ca GSP e bun de impachetat pestele. Cred ca de fapt Gazeta e buna de folosit undeva in fundul curtii. Sa ai pofta "maestre" !

Atheus (3 comentarii)  •  16 august 2017, 17:26

In 23, pe "23", vom fii ca unsprezece euro pe langa unsprezece lei ! :)

Addy (7 comentarii)  •  16 august 2017, 17:30

As fi vrut si eu sa scriu despre cat de penibil e articolul. Dar au facut absolut toti cei care au comentat inaintea mea. Bineinteles ca nea ovi nu se va sinchisi. Leafa merge, clickurile curg ...

Vardasihan (62 comentarii)  •  16 august 2017, 17:31

,,dăştepților",decizia instanței nu interzice să foloseşti cuvântul STEAUA.Ați fost voi parte în proces şi va interzis vreo instanță să mai folosiți cuvântul Steaua?!?Ați folosit voi cumva marca steaua in scopuri comerciale,şi acum aveți interzis?!?!Instanța a decis ca societatea care era înscrisă cu numele F.C Steaua Bucureşti,să nu mai poată folosi acel nume.Atât.Steaua e mai mult decât un nume.Forza STEAUA

jane (6 comentarii)  •  16 august 2017, 17:32

Ce faci Ovidiule, te caci? Probabil il si mananci, ne-ai plictisit cu articolele tale despre Daum, am inteles, dar m-ai schimba placa ne omori, articolul asta se vede de la o posta ca l-ai scris pentru a te lua de Daum si nicidecum pentru a-l elogia pe Alibec sau echipa Stelei. La pensie cand iesi? Sa stai cu nepotii zic, sa te duci la pescuit ceva.

Dan Iordachescu (2 comentarii)  •  16 august 2017, 17:48

Dle Ioanitoaia o intrebare va rog sa-mi permiteti ! De ce numai FCSB?Zi de zi de dimineata pana seara numai FCSB si Becali! Nimic despre Viitorul despre meciul de maine ! Nu este corect ce face toata presa sportiva din Romania. Trist... Imi puteti raspunde ?

Mircea (14 comentarii)  •  16 august 2017, 17:58

Cu subiectivismul aferent spunînd-o... Dl Ioanițoaia coboară mult în ochii mei.

radu (3 comentarii)  •  16 august 2017, 18:08

Eu nu cred că Daum nu îi știe calitățile lui Alibec, tocmai pentru că îl cunoaște nu îl selecționează. Proteste permanente, nu este jucător de 90 de minute și strică atmosfera în grup. Așa văd eu lucrurile.

gica (73 comentarii)  •  16 august 2017, 18:09

Nita a dat 10 centrari perfecte si Alibec a marcat 4 goluri . Cind oamenii ajung la bätrinete , o iau razna . 4-0 ptr. Steaua . Nu-i asa Ovidiule ?

Geo (113 comentarii)  •  16 august 2017, 18:13

Nea Ovi...ridica in slavi pe òièr si noua lui Steaua... spune cat de buni si cat de fantastic au jucat, ca tot globul s-a mirat la asa performanta din partea Stelei. Ca Alibec e noul Ibrahimovic...*** pe Daum ca disperi lumea. Daca-i asa bun cum ziceti o sa-i creasca valoarea si fara nationala.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jean-Paul (120 comentarii)  •  16 august 2017, 18:18

D-le Ioanitoaia, Comentariul dvs este tendentios de la un capat la celalalt al articolului si stim toti de ce : sunteti exasperat ca in ciuda tonelor de acuzatii care mai de care mai fulminanta si supraexagerata cu care l-ati bombardat pe Daum, zi de zi, inca din clipa sosirii lui in Romania, tot n-ati reusit ce v-ati propus. Ba, mai mult, neamtul a gasit, in fine, piata de desfacere pentru ziarul dvs, fiindca tot aveati probleme financiare, si in loc sa-i multumiti ca le-a dat o idee pescarilor sa faca economie de ambalaje, dvs ati trecut la atac generalizat: toti redactorii din subordine primind sarcina prioritara de a scrie fiecare astfel de articole anti-Daum, pentru ca zilnic, sa fie tocat in onor ziarul pe care il pastoriti cu atata responsabilitate, cica, jurnalistica... Si acum am sa va arat de ce articolul dvs este din nou doar tendentios si vector de propaganda gaunoasa: 1) Alibec a mai fost convocat dar s-a accidentat: deci nu aveti dreptate privind ignorarea lui de catre Daum; 2) Acesta e primul meci mai bun al lui Alibec dupa accidentarea din iunie, pana acum chiar nu existau motive certe sa fie convocat; 3) Daum si-a anuntat lotul inainte de meciul de la Lisabona si cum nu are pretentii de a i se zice Mafalda, nu avea de unde sa stie ca Alibec va avea o evolutie datatoare de sperante la Lisabona 4) In consecinta, Alibec nu i-a dat peste nas cu nimic lui Daum, decat in viziunea dvs , alterata de o ura demna de o cauza mai buna. Nici nu avea de ce , nici nu avea cum fiindca evolutiile lui de pana acum au fost fie sterse, fie de-a dreptul neconvingatoare. Ati facut insa o problema de viata si de moarte din lupta GSP contra selectionerului Daum si nu vad decat incrancenare, orgolii desarte si patima cat cuprinde dictionarul limbii romane.... Inventati in fiecare articol motive de acuzare desi daca stam bine sa le analizam, nu rezulta decat tendentiozitate, demagogie si minciuna 5)Hotartati-va odata pentru totdeauna: cu cine a jucat Sporting, cu steaua sau cu fcsb? Fiindca vad ca le alternati dupa cum vi se pare mai comod pentru fluenta frazei(???). S-ar putea sa-mi raspundeti fie si indirect, scriind ca nu doriti decat binele fotbalului romanesc, ca sunteti in misiune, misiunea jurnalistului obiectiv care vrea sa scoata adevarul la lumina si sa fie indepartat raul. V-as crede, in caz ca ati scrie asa ceva, daca nu mi-as aminti de cei 20 de ani si ceva in care a stat pe tronul frf un mircea sandu, amator de gratare si tarii si la care si-a invitat de fiecare data si cativa prieteni strategici. Despre imensul rau facut fotbalului romanesc sub conducerea lui sandu si dragomir n-ati scris niciodata de ajuns ca sa indreptati raul Iata, cam asta e ceea ce va reproseaza multi din cei care nu cred in sinceritatea articolelor dvs contra lui Daum si dvs va faceti ca nu intelegeti.....

SAG (132 comentarii)  •  16 august 2017, 18:30

"Să mă ierte Marius Niculae, care a văzut-o pe Steaua victimă sigură...." La fel si de sigu era si Contra.... Nici eu nu m-am asteptat la acest rezultat. Jocul si rezultatele din campionat m-au determinat sa ma gandesc anticipat la o infrangere umilitoare. INSA TACTICA pregatita de Dica si aplicata f. corect de jucatori au schimbat in bine fata echipei si acest 0 – 0 este meritoriu. Felicitari, Steaua ! Sa speram tot la o TACTICA de acelasi nivel care sa conduca la o calificare. Sporting este mai valoroasa fotbalistic si financiar, dar SIGUR CA printr-o tactica corecta si o determinare totala putem da lovitura. Succes, Steaua Bucuresti !

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  16 august 2017, 18:35

Tataie...asta e obsesie compulsivă!Şi dacă plouă afară, Daum e de vină!Cu ce l-a umilit???Doar n-a dat treişpe goluri până acum şi nu ştim!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 august 2017, 18:41

...eu nu s fanul fcsb ...pentru mine Alibec este un ratangiu atata timp cat nu marcheaza goluri cu care fcsb sa se califice mai departe ...ca mine gandesc toti cei care nu suntem fani fcsb dar dorim ca fcsb sa mearga mai departe in Europa ... Noi nu ne uitam la meci ...vedem doar rezultatul ...in dreptul l;ui fcsb este ...zero ...adica Alibec e nul ...asta inseamna ca aiurezai ...un fotbalist nul nu poate umili pe nimeni ...

Tyn Liége (13 comentarii)  •  16 august 2017, 18:45

Iarasi dati in Daum "maestre" ???? La asa jucatori, presa, educatie si mentalitate nu numai antrenorul ar trebuii sa fie nemt !!!! Ci absolut tot staff ul, pana la magazioner !!! Rusine gsp si rusine si dumitale ...."maestre" !!! :-(

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  16 august 2017, 18:48

Hal de exprimare la jurnalistul lu'Peşte! "Ideea că fumează în spații interzise!".Vai de steaua matale "dă" filolog!Fumatul e interzis, NU SPAȚIILE!!!Ce ministru al educației ar ieşi din matale!!!!Mai ceva ca ăsta care vrea carte de educație fizică şi are buba la "genunche".

Cris (19 comentarii)  •  16 august 2017, 18:55

Bai, Marcus, daca prestatia unui atacant care nu marcheaza gol se numeste excelenta, atunci cea a carui marcheaza cum naiba se mai numeste, „dumnezeiasca”? Sunteti aberanti cu calificativele astea! Alibec a jucat decent spre rezonabil. Atat! Rolul lui de atacant este sa marcheze. Nefacand-o nu se poate spune nici pe departe ca a jucat excelent. Dimpotriva, fara gol marcat in deplasare, FCSB are sanse f mici de calificare, intrucat este obligata sa castige acasa (sa riste, deci sa se deschidă pt super jucatorii portughezi vitezisti si tehnici), in timp ce Sporting se califica doar si cu un egal cu gol (iar FCSB doar printr-o minune va scapa fara gol, avand in vedere ca are una dintre cele mai slabe aparari din campionat, primind gol de la toate adversarele interne).

Cris (19 comentarii)  •  16 august 2017, 18:59

Si inca ceva. Este vadit lipsit de logica afirmatia ta cum ca cel mai bine notat intr-un meci are automat si o prestatie exceptionala. Pai atunci in toate meciurile fara goluri si sclipiri, in care apar doar clinciuri si determinare (precum in meciul de aseara, inestetic pt terti), jucatorii cel mai bine notati (caci in fiecare meci, chiar si cel mai urat, unul dintre jucatori este cel mai bine notat) pot fi calificati ca avand o prestatie excelenta. Aberant!

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 august 2017, 19:09

Ha,ha!!! Pai daca Daum a gresit cu Alibec cine a gresit cu Popa? Daca erati corect va cereati scuze fata de jucator...Apoi care Steaua s- a temut de portughezi cind mai toti inainte de tragerea la sorti ii doreau pe Sporting?Si gresiti si mai tare cind afirmati ca Steaua nu stie sa se apere in campionat...Pai ce are a face echipa care a jucat aseara cu echipele din campionat aliniate de Steaua? Apoi puteati sa va aratati m- ai entuxiast,macar la fel ca la victoria obtinuta acasa cu cipriotii de Hagi...Dar stiu ce nu puteti fi! Dezolonta actiunea marii majoritati a presei care au pus bete in moralul stelist...A culminat vorbele lui Marius Nicolae si Cornel Dinu...Cred ca nu exista nicaieri in lumea asta o presa mai deprofesionalizata,mai numeroasa,mai cancanista ,rau voitoare decit presa noastra! Avem enspe televiziuni si jurnalisti sportivi care plang de foametea din fotbal dar ei prospera si consuma mai mult decat obiectul de studiu...de pe urma carora traiesc...Deci...va cereti scuze fata de Popa? Daca nu sunteti la fel ca si Daum...A ,cum il numeati?

Sjjshd (2 comentarii)  •  16 august 2017, 19:19

Cu cat il ateste becali pe *** asta? :))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dtru (268 comentarii)  •  16 august 2017, 19:29

Mai sunt aici niste cozi de topor care sustin ca Daum trebuie sa ia aproape 200 000 de lei lunar apoi sa daca lotul si echipa pe dos. Alibec nu e Ronaldo dar nu trebuie sa lupseasca dintr-un lot cu maini moarte ca Rotariu, Ivan, Maxim si alti nerealizati.

mutulik13 (13 comentarii)  •  16 august 2017, 19:39

Lectura mea s-a oprit la "eliminarea lui Pintilii, altminteri dictată regulamentar" caci ma gandesc la faptul ca articolul este scris in urma a ce v-au povestit altii, nici un om cat de cat cunoscator al fenomenului neputand gandi a fi justa acordarea unui cartonas galben (mai ales al doilea) la simularea grosolana a lui Coentrao.

Cosmo (237 comentarii)  •  16 august 2017, 19:42

Și Budescu și keseru l-au umilit pe daum, nea Ovi, au marcat aseara tot atâtea goluri câte a dat alibec. Mai faceți abonamente la gazeta? As avea mare nevoie, cică s-a deschis sezonul la crap.

Alex (106 comentarii)  •  16 august 2017, 19:52

"L-a umilit". Aveti nevoie de limbaj suburban ca sa va faceti inteles? Laudati-l pe Alibec pentru jocul bun, criticati-l pe Daum pentru selectie, dar fiti civiizat, sunteti Directorul unei pubicatii. Nu e de mirare ca Gazeta a luat-o in jos...

Razvan (331 comentarii)  •  16 august 2017, 19:55

Iar isi ia tataie avant dupa prima mansa, cum a facut si la meciul Viitorului cu Apoel, cand dupa tur deja triumfa si cerea tuturor celor care nu credeau in Hagi antrenorul, sa isi puna fermoare la gura si cenusa in cap. Si i'au dat cipriotii cu terenul in cap la retur, moment la care tataie "vizionarul" a dat'o pe lipsa de experienta a lotului, pe care nu o vazuse la tur! Parca vad ca si acum o sa gaseasca motive (sigur legate de Daum si Burleanu) daca nu se califica steaua/fcsb!

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  16 august 2017, 20:23

singura realizare a echipei Burleanu ...este aducerea lui Daum la conducerea echipei Nationale ...

Whiteredarad (59 comentarii)  •  16 august 2017, 20:27

Mai, dar cite goluri a mai dat Alibec , asta de l-a umilit pe daun ? Sa fim seriosi ! Cite goluri are in campionatul asta ? dar in total, la nationala ?

jiji (1 comentarii)  •  16 august 2017, 20:42

tare obraznic mai scrie nea ovi, nu a umilit bre alibec pe nimeni, cu atat mai mult pe daum. ce atacant trebuia scos si bagat alibec? toti sunt o apa si un pamant, acelasi nivel de slab. agresiv limbajul folosit asupra lui daum,

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 august 2017, 20:59

@Whiteredarad Si d- ta folosesti masuri diferite...Daca ai avea dreptate si ar conta numai reusitele pentru atacanti cum il disculpi pe marele Daum in cazul Keseru?Si care sunt atacantii aia buni vazuti de Daum care au marcat si au meritat convocarea?...Este un oltean aici care la fel( ovidiu...) strimba din nas la Alibec dar il vrea in orice conditii pe Ivan...Putina consecventa...?

lasa-ne tataie (8 comentarii)  •  16 august 2017, 21:01

Tataie, ti-ai obligat si subalternii sa dea in Daum? Ete titlu de articolas postat de angajatul tau: . Tataie, voi din penibili ati devenit gigibili.

lasa-ne tataie (8 comentarii)  •  16 august 2017, 21:02

Tataie, ti-ai obligat si subalternii sa dea in Daum? Ete titlu de articolas postat de angajatul tau: Un fost selecționer nu înțelege decizia lui Daum: "Acest jucător nu ar trebui să lipsească de la echipa națională". Tataie, voi din penibili ati devenit gigibili.

Viforul (7 comentarii)  •  16 august 2017, 21:18

D-lor, tot ce e scris împotriva neamtului e bun. Ăștia care aveți o părere buna despre el, tineti-o tot asa. E doar o părere. Ca e o părere proasta si nu contează prea mult asta-i altceva. Personal eu subscriu la opinia lui Prunea de boicot la echipa naționala. Pai daca altfel nu merge?! auf Wiedersehen

sundance kid (205 comentarii)  •  16 august 2017, 21:19

Repet . Vina nu este a lui DAUM ci a binomului burleanu - vochin . DOI DEMAGOGI .

Andrei Cristian (33 comentarii)  •  16 august 2017, 21:25

D-le Ioanitoaia, as face o exceptie de la dezgustul meu pentru aceasta categorie si as cere Guvernului Romaniei sa va acorde o pensie speciala ca sa iesiti mai repede la pensie. Asa, poate mai are si Gazeta Sporturilor sansa la un viitor mai luminos.

Comentează