Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Alibec l-a umilit pe Daum!

Primul lucru demonstrat de remiza albă de la Lisabona a fost acela că Sporting nu-i bau-baul de care s-au temut roș-albaștrii.

Permalink to Alibec l-a umilit pe Daum!
miercuri, 16 august 2017, 4:21

Să mă ierte Marius Niculae, care a văzut-o pe Steaua victimă sigură, dar formația lusitană n-a impresionat. Poate invoca circumstanțe atenuante, că abia a început campionatul, că noile achiziții nu s-au acomodat etc, ceea ce nu schimbă radical datele problemei. Momentan, Sporting nu-i capabilă să bage frica în adversari și să-i surclaseze. De presupus că dacă n-a rupt gura târgului pe teren propriu și în fața a 47.000 de fani entuziaști, cu atât mai puțin va reuși asta în deplasare.

Steaua s-a scuturat de complexe și a jucat ce trebuia. A blocat și a închis, a răspuns cu contraatacuri periculoase. A avut atitudine, adică încredere și concentrare. A fost superioară fizic, parcă mai proaspătă. Grație unui moral excelent, nu și-a pierdut cumpătul nici după eliminarea lui Pintilii, altminteri dictată regulamentar. Într-o frază, s-a dovedit egala unui Sporting cotat în pole-position și, măcar în aparență, convins că nu va scăpa victoria. Că ea va veni într-un târziu. Firește că, sub presiune, Steaua a comis și erori, dar cine n-ar fi comis în infernul de pe „Jose Alvalade”?!

A făcut un joc consistent și curajos, un merit important aparținându-i lui Dică. A plăcut modul realist în care acesta a vorbit la finalul partidei. Nu și-a luat avânt, a rămas cu picioarele pe pământ. Comentând „un rezultat pozitiv”, a subliniat că „n-am devenit favoriți pentru retur”, poziție corectă, deoarece Steaua a scos un rezultat bun, nu însă mare, istoric. Fără să fiu sceptic, încă nu și-a atins scopul. Adevărat că s-a apropiat de el, dar atât. Totuși, de-acum șansele de calificare par fifty-fifty, FCSB aflându-se chiar în ușor avantaj.

Înaintea celorlalți, cu o notă în plus pentru Teixeira, Momcilovici și Larie, ultimii reducându-l la tăcere pe uriașul Dost, meciul i-a evidențiat pe Florin Niță și pe Denis Alibec. Florin a intervenit providențial în minutul 90+3, salvând de două ori în aceeași fază, în timp ce vârful de atac s-a scuturat de marcajul la sânge executat de perechea Coates – Mathieu și, imperial, a creat două ocazii imense la poarta lui Patricio. În minutul 29, desprins de garda personală, Denis a ales să tragă în loc să paseze, pentru ca în 77 să-i ofere lui Enache, după alt slalom printre gazde, o pasă pe care scria gol cu majuscule! La rându-le, lusitanii au irosit același număr de ocazii. La cea din minutul 23, șutul lui Acuna a mângâiat stâlpul porții.

Printr-o prestație solidă, de number one, Alibec l-a umilit pe Daum. I-a dat peste nas selecționerului care, cu ochii legați și cu urechile înfundate, n-a catadicsit să-l convoace pentru întâlnirile cu Armenia și Muntenegru! Inexplicabilă, decizia îl descalifică definitiv, oare mai era nevoie?, pe antrenorul neamț. Încă o dată, acesta ne-a lămurit că nu-i omul potrivit pentru revigorarea „naționalei”. Nu în ideea că fumează în spații interzise, ci deoarece arată că nici la 13 luni de la instalare nu-i cunoaște suficient pe jucătorii români! Pare picat din Lună!

Rezumând, să spunem că Steaua a dovedit că știe să se apere, ceea ce reprezintă un progres comparativ cu evoluțiile ei din Liga 1. La București, în returul din 23 august, va trebui însă să atace, să și marcheze, misiuni mult mai dificile în fața unui adversar de calibru, care nu concepe să rateze grupele Champions League. Misiuni grele, dar nu imposibile. Succes!

Comentarii (88)Adaugă comentariu

MZM (390 comentarii)  •  16 august 2017, 21:34

Steaua va avea la Bucuresti un meci mai greu decat la Lisabona, pentru ca Sporting este, cum spune si dl. O.I., "un adversar de calibru care nu concepe sa rateze grupele Champions League" . Cu multi jucatori noi care mai au nevoie de multe jocuri impreuna pentru a forma o echipa puternica, Steaua a facut, totusi, un joc nesperat de bun la Lisabona. Returul, pornind de la 0-0, este de fapt jocul care decide calificarea. Calificare pe care o va obtine nu neaparat echipa cu lotul mai valoros, ci aceea care va avea o tactica mai adecvata, o vigoare mai mare (sa nu uitam ca pot fi si prelungiri!), o dorinta mai mare de a invinge, o inspiratie mai buna a jucatorilor in momentele cheie si un dram de noroc in plus. Dica va avea de rezolvat probleme multe si grele. Sper sa gaseasca solutiile cele mai bune. N-as vrea sa fiu in pielea lui, dar, daca as fi, as aborda aceeasi tactica de joc ca si la Lisabona. A merge pe cartea atacului ar putea fi prea riscant, lusitanii avand jucatori rapizi, tehnici si experimentati. Ideea ca jucam pe teren propriu si trebuie sa atacam, pentru ca ne sustin 30, 40 de mii de spectatori, trebuie lasata la vestiare. Nu joaca spectatorii. Si cei de la Sporting au avut la Lisabona sdadionul (arhiplin) de partera lor, dar cu ce i-a ajutat? Oricum, calificarea Stelei ar fi o mare surpriza, care ar intoarce pe dos cotele de la casele de pariuri. Sa speram ca asa va fi!

allblacks (5 comentarii)  •  16 august 2017, 21:41

Sper sa ramana Daum asta cat mai mult la nationala de fotbal, sa putem rade in continuare de chitaielile disperate ale lui Ioanitoaia

iulian (16 comentarii)  •  16 august 2017, 21:48

DAUM PLEACA CAND O VREA EL , NU CAND VRETI VOI. CAND LUCESCU JR. PIERDEA CALIFICAREA NU ERATI ASA VOCALI . ATI TRANSFORMAT FOTBALUL IN CENUSAREASA POLITICII DE HAZNA ROMANEASCA. SA VA FIE RUSINE !.

Florin (1 comentarii)  •  16 august 2017, 21:51

http://www.national.ro/razvan-ioan-boanchis/frf-cobai-uefa-593748.html/

Claudiu (11 comentarii)  •  16 august 2017, 21:53

O mizerie de articol!!!!

Cosmo (237 comentarii)  •  16 august 2017, 21:55

@whiteredarad, are 26 de ani, 7 selecții la națională și 1(un) gol, probabil a umilit multi selecționeri până acum. Aseară a făcut 2 faze și nu a luat cartonaș galben!!! E de neconceput sa nu fie convocat.

Franz (406 comentarii)  •  16 august 2017, 21:57

@Andrei Cristian. Poate ai dreptate, dar care sint argumentele tale? Argumente, nu jigniri, justificari, nu injurii. Nu stiu in ce domeniu lucrezi insa sint convins ca nu ai facut pentru el nici a mia parte din ce a facut Ioanitoaia pentru presa sportiva. E usor sa fii rau, iar prost si mai usor.

Bingo (96 comentarii)  •  16 august 2017, 23:22

@Iulian. Nu fi ***, Daum nu pleaca cand vrea el, pleaca cand termina contractul deci in octombrie. Duca-se de unde a venit desi nu cred ca mai angajeaza un club serios asa looser.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

arh. Gheorghe Petrescu (486 comentarii)  •  16 august 2017, 23:32

Daum crede ca daca are FRF de partea lui, face ce vrea. Mai are putin si va demonstra ca alegerea lui la carma echipei Nationale a fost un dezastru. Ce ma deranjeaza este ca avem jucatori ce au demonstrat ca merita sa faca parte din echipa Nationala si neamtul, si-a aratat incapacitatea de a forma o echipa fara nerv, fara orientare in spatiul de joc, fara o disciplina tactica in arta fotbalului mondial, si multe altele. FRF poarta toata vina asupra acestei mascarade din fotbalul Romanesc. Alibec si altii meritau atentie din partea lui Daum, dar , nu a fost sa fie. Cred ca "cineva", a luptat impotriva fotbalului Romanesc.(parere personala). Hai Romania!

GRadu (8 comentarii)  •  16 august 2017, 23:42

Mestere, las-o jos ca macane. Un meci decent si 9 proaste pentru un jucator ofensiv care are mai multe cartonase decit goluri. Plus ca face faza defensiva din parti si injura cu o cadenta demna de MG-42. Da, Daum se invirte in asternut de umilinta...

di livio (214 comentarii)  •  16 august 2017, 23:53

Ma omule, esti sinistru. De ce-ti bati tu joc de aia citiva cititori pa care ii mai ai? Esti *** obsedat, n-ai da gind sa termini cu Daum asta? Daum te-a umilit pa tine si ziaru tau cind v-a spus adevaru. Ca sinteti buni da impachetat peste. Si tot ce-ati facut de atunci dovedeste ca omu a avut dreptate. Vezi *** lui o.nanu. N-aveti de gind sa cereti scuze cititorilor pt limbaju suburban al lui o.nanu? ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (106 comentarii)  •  16 august 2017, 23:58

Eu nu am o parere buna despre Daum, in schimb am o paretea proasta despre pseudojurnalismul sportiv al lui Ioanitoaia. Este greseala lui ca a inceput razboiul prea devreme. Ar fi fost de ajuns un articol bine scris acum decat cele 30 de pana acum ca sa.convinga cititorii. Asa a enervat pe multi. Parerea mea.

gica (73 comentarii)  •  17 august 2017, 0:20

Ovidiule ! Iti spun asa ptr. ca suntem cam de aceeiasi virsta . Am citeva intrebari . De ce nu adaugi pe blog posibilitatea de "imi place "sau "nu imi place" comentariul ? A doua intrebare : La ce virsta avem impresia ca uitam , *** ? Daca vine Popescu "shef"la FRF , o sa fiti iar primul pe lista delegatiei FRF in deplasarile pe care le face ? Ovidiule ! Am multe intrebari ptr. tine ,dar te mai las .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod (59 comentarii)  •  17 august 2017, 0:28

Din păcate va puneți într-o poziție din ce în ce mai jenanta....poate tine cineva socoteala cate articole ați scris despre Daum? !!!!.... e simplu , nu este pe gustul lui, nu-i place de el datorita felului neprofesionist a lui Alibec ,. ....dar Alibec nu va fi pe gustul niciunui antrenor din vest.....poate pe la arabi. ...eu va înțeleg ca pe voi ziariștii va innebuneste ca se pierde inca o calificare....articole , comentarii , deplasări la competiții, nopți de șpriț. ...etc....dar sunt multi pe care nu-i mai interesează calificări cu orice preț. ....noi cei multi vrem un fotbal adevărat, o competiție interna sănătoasă și atractiva , sa se umple stadioanele ....nu ne mai interesează scandalurile pe care le promovați, titlurile de articole mincinoase , neprofesioniste și care incita suporterii , nu ne mai interesează jocurile de putere dintre o tabăra sau alta...etc...și nu în ultimul rand...nu mai suportam prezenta și comportamentul acestui fanfaron pe care-l promovați cu atâta efervescenta și care a umilit și și-a bătut joc de atâția oameni...îl aveți prezent în toate emisiunile de sport și care este un exemplu nociv cu toate milioanele lui...asa ca dacă nu evoluati pe drumul corect o sa aveți de suferit inclusiv voi...poate o sa - mi spuneți, de ce nu exista în lumea civilizata asemenea indivizi și exista ....tocmai unde....la noi ?!!!!... oare de ce...asa ca noi cei multi așteptăm să vă prăbușiti cu totul , ca sa se termine cu aceasta aberație de fotbal și presa sportiva , ca după aia sa putem construi corect...dacă altfel nu se poate , ce sa facem...așteptăm.

Marco (84 comentarii)  •  17 august 2017, 0:31

Logica lui Ioanitoaia : Alibec l-a umilit pe Daum ca s-a aratat numarul 1 la ratangii ! Doua ocazii, doua ratarii prostesti, Alibec superstar .. indispensabil, inexplicabila ne-selectionare a sa, dom'le. Herr Daum, nu ceda in fata impostorilor astia !

Tony (4 comentarii)  •  17 august 2017, 0:58

fcsb NU ESTE STEAUA BUCURESTI !!!

Adi (31 comentarii)  •  17 august 2017, 0:58

Alibec este tipul smecherului cam fara inteligenta. Incetati cu propaganda pentru prosti si cereti ca oamenii sa inceapa sa gandeasca pe teren si in afara terenului. Educatie nu bagabonteala! Cate carti a citit domle Alibec la viata lui cu toate tatuajele alea? Sunteti penibili si vinovati pentru marlania din RO!

Alex_Bucuresti (3 comentarii)  •  17 august 2017, 1:49

Ca i-a dat...ca nu i-a dat...e câștigul vreunui roman sau al naționalei ca Alibec nu e convocat? Hai sa cântărim! Faza din prima repriza a arătat exact ceea ce poate Alibec și cu ce poate veni la națională. Un jucător ponderal, căruia ii mai iese cate un dribling, iar când ajunge în poziție de servant devine un egoist. De aceea, la vârsta asta, este la Fcsb și nu la Inter. Același aluat l-am văzut la atâția jucători romani de-a lungul anilor: Daminuta, Denis Serban, Luțu, Aliuta, A. Cristea, etc. Talentați, ridicați în slavi după un meci și apoi...Doamne ajuta! În loc sa faceți un push pentru a chema la națională jucători tineri, care sa joace împreună, sa lege ceva, stam și scriem de azi pe mâine despre toți leșinați. Despre Pușcaș nu scriem, Alibec vinde mai bine. Va propun un joc de imaginație. Cum credeți ca ar arata echipa națională peste 4..5 ani dacă de acum ar juca meci de meci în formula: Ionuț Radu (Brănescu) Cristi Manea (Benzar) - Nedelcearu (Tiru) - Nedelcu (Răzvan Popa) - Cristi Ganea (Raul Oprut) D. Rotariu (I. Hagi) - Răzvan Marin (A. Mitrita)- Nicolae Stanciu (V. Dragomir) - A. Ivan (F. Tănase) G. Pușcaș (A. Baluță) - F. Andone (V. Costache) Și lista este deschisa... Chiar trebuie sa discutam de Alibec? Sau nu ne interesează viitorul naționalei?

S (10 comentarii)  •  17 august 2017, 2:09

L-a umilit cu cele 7 goluri marcate pe Alvalade! Bravo Denis! Товарищ Ioanitoaia, не выступают вперед на 0-0.

Alex (54 comentarii)  •  17 august 2017, 5:34

Iarasi articole nesemnate: "Sfidează logica şi fotbalul » Daum, te-ai uitat la meci? 10 motive pentru care Alibec trebuia să fie la națională" Sa intelege ca dumneavoastra le publicati, din moment ce sunteti directorul, nu? Doar nu e sat fara caini acolo sa scrie fiecare ce vrea si cand vrea... Deci ati ajuns la 2 articole anti-Daum pe zi? E o performanta! (sa nu uitam "interviul" cu Iordanescu, luat la momentul oportun)

Alex (54 comentarii)  •  17 august 2017, 5:40

Acum ca am cu terminat subiectul d-voastra preferat, Daum, sa revenim la Alibec: imi pare rau, talent cu carul dar prea lenes. Putea fi mare, foarte mare daca ar fi muncit la Inter. Au spus-o si altii inainte: era tare daca inscria golul victoriei. Fotbalul nu contabilizeaza ratarile. Succes FCSB, le doresc sa se califice si ii doresc lui Alibec sa inscrie goluri cu care sa-l faca pe Daum sa-i para rau ca nu l-a luat. Nicidecum sa se simta umilit, cum se spune pe la gazeta...

haideusicfr (287 comentarii)  •  17 august 2017, 7:12

Aceeasi nota uracioasa impotriva lui Daum. Mai mergeti odata la manastiri.Nu v-a fost deajuns!

Dilimache (657 comentarii)  •  17 august 2017, 7:39

Ceea ce e cu adevarat grav e ca de la FRF nu ne vom putea astepta la ceva bun, mi-e si frica pe cine or sa puna dupa ce pleaca bezmeticul asta de neamt.

Claudiu (12 comentarii)  •  17 august 2017, 7:56

In opinia microbistului roman, clovnul a facut alegerea cea mai buna necovocandu-l. Daca Alibec ar fi ajuns la lot si ar fi jucat, probabil ca ar fi marcat, posibil sa fii adus si o victorie iar apoi Daum s-ar fi umflat spunand ca echipa "a inceput sa joace" eventual ca "acum jucatorii inteleg filozofia ratiunii pure" etc. Asa, imi doresc ca Romania sa nu castige iar neamtul sa plece mai repede (eventual de mana cu tinicheaua desprinsa dintr-un film de groaza, film pe care-l traim inca de cand burlanul s-a instalat intr-un mod coercitiv la carma federatiei).

JFM (51 comentarii)  •  17 august 2017, 8:15

Pana acum l-ati criticat ca aduce atacanti fara cifre care nu marcheaza...Alibec e cumva un mare marcator ? Cu Sporting a ratat singur cu portarul si a mai tras de la distanta un alt sut pe centrul portii,pe directia portarului...In rest,cartonase,bervi,aere de vedeta...Cu astea l-a "umilit" pe Daum ??????

Alin (626 comentarii)  •  17 august 2017, 8:20

@S. Romania e codasa si codoasa pentru ca multi gindesc ca tine. Se cred cai de curse cind ei sint niste mirtoage. Tu insinuezi ca Alibec a jucat slab pe Alvalade. Ori esti orb ori esti prost desi posibil sa fii amindoua.

iftode (11 comentarii)  •  17 august 2017, 9:10

Alibec nu a umilit pe nimeni, nu a marcat din actiune sezonul asta ,ce sa caute la nationala? Selectionarea se face pe reusite nu dupa un meci in care s-a implicat dar cu un mare zero in dreptul reusitelor.

california (349 comentarii)  •  17 august 2017, 9:28

eu zic sa-l judecam pe ioanitoaia nu pt. ce n-a facut pe vremea lui sandu (si de acord cu cei ce nu mai vor becali si popesti), ci pt. ce face acum; sa vedem: este daum un selectioner care sa-ti inspire incredere cu selectiile si jocurile de pana acum? rezultatele vorbesc de la sine; spiritul nou, intinerirea, etc. sunt apa de ploaie daca nu bagi de mai multe ori mingea in plasa decat adversarul; intinerirea nu inseamna sa aduci la nationala tineri firavi, fara muschi si oase tari si fara experienta fotbalistica suficienta (a se vedea rezultatele viitorului, care-si facea un bine daca nu lua campionatul); la angajamentul fotbalului de azi, pana si marele real a stat ultimele 15 minute cu spatele la zid in fata uriasilor jucatori de la manchester united; din acest punct de vedere alibec este singurul nostru jucator de atac de care nu iti este frica ca la o disputa barbateasca il lasa adversarii cu ochii in soare; vad ca se strecoara printre aparatorii adversi ca o tancheta; spun unii ca are un singur meci bun, eu zic ca are doua in interval de cateva saptamani (a jucat la fel de bine si cu cehii), deci este un juacator care poate ; mai trebuie ca si antrenorul sa stie sa scoata din el rezultat maxim; din cauza asta era lucescu mare; iar cei ce spun ca daca era bun, n-ar fi acum la steaua, sa stea linistiti ca in curand il vinde gigi la un club mare ; revenind la daum, o fi avut el rezultate, dar intre ele si etapa prezenta, a fost o perioada cand musiu daum a tras puternic pe nas, cu consecinte asupra capacitatii sale de gandire; cat despre burleanu, sunt sigur ca e foarte preocupat cum sa-si mai aranjeze o prima substantiala, in conditiile in care e aproape sigur ca rezultatele la sfarsitul campaniei de calificare pt. mondial, nu ii vor usura treaba asta; in final multa sanatate si lui daum si lui burleanu, singurii care ne pot duce spre inalte culmi fotbalistice, luptandu-se din rasputeri cu"franarul" de ioanitoaia si gazeta lui.

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  17 august 2017, 10:50

Mos Teaca, former-ul (sic) taxator de la ITB si experimentat calator, dupa propriile confesiuni, prin continentul Antarctica ne incanta din nou cu o compunere trașcalie in care isi demonstreaza, a cata oare, aversiunea fata de inamicul din copilarie pe care o umileste de cate ori are ocazia: gramatica limbii romane. In afara greselii sesizata de Bârgaoanu Dragoş referitoare la "spatiile interzise" (sic) face deliciul nostru, cititorii acestei rubrici vesele, si modul in care "asu' la presa sportiva" (sic) foloseste haotic genul. Astfel, substantivul propriu "Sporting" devine cand feminin : " Momentan, Sporting nu-i capabilă..", cand masculin : "..unui Sporting cotat.." dupa cum ii dicteaza "maestrului" propria eructaţie neuronală ! P.S. Se pare ca presupusii admiratori ai "maestrului" sunt tot mai dornici de o descriere amanuntita a periplului acestuia prin capitalele Antarcticii...

Titu Sandronicus (110 comentarii)  •  17 august 2017, 10:54

@ Erata (sic) : "pe care il umileste"

Bunicu (47 comentarii)  •  17 august 2017, 11:06

Domnule ȘEF la gsp acest ziar este numai a lui Becali este actionar majoritar si a dat ordin sa nu se scrie nimic despre Viitorul care are meci si seful e nașul lui Becali,de ce domnule moș Ovidiu.Cind ieși la pensie sa plimbi nepoții?Sau mai profiti de.............lui Becali?

sundance kid (205 comentarii)  •  17 august 2017, 11:10

Cfr-istii MAESTRE . Capitalisti adevarati . Au iesit din INSOLVENTA .

Vioteatza (72 comentarii)  •  17 august 2017, 13:47

Alibec s-a umilit pe sine-si si te va umili si pe d-ta, cum te-a mai umilit de atatea ori , dar deh, gazetarul roman, iubeste umilinta ....

mg (138 comentarii)  •  17 august 2017, 13:54

..nicio masă fără peşte... bine împachetat în gazetă.. Alibec merită chemat la naţională. El şi cu Golovca sunt singurii care au hărţuit-o pe Sporting. Dică fricos şi neinspirat la schimbarea lui Golovca şi păstrarea în teren a unui Pintilii dipus la prea multe riscuri. Obedient, la titularizat iarăşi pe Tănase, mână moartă a câta oară ? Chiar nerefăcut, Budescu merită convocarea nu numai pentru că e cam singurul care ştie cu mingea, dar avem şi o datorie morală faţă de el. Datorie neonorată, din păcate, de predecesorul lui Daum.. Dar despre nea' Puiu, nea' Mircea sau Gică-Gică numai de bine că's de'ai noştri..

Ilie (369 comentarii)  •  17 august 2017, 14:12

Alibec = Ronaldo din Carpati, cum sa nu-l selectionezi ? Vrea gigi sa-l vinda mai bine si de aceea pune presiune pe matale ?

nelu (2 comentarii)  •  17 august 2017, 14:19

ioanitoaia gardianul fotbalului o rusine de ziarist.ce emisiuni in miez de noapte mai făcea cu mari oameni de fotbal care ulterior au ajuns la pușcărie. sau cum făcea glume cu oracolul mitică și alcolistul celălalt. neamțul nu vă bagă in seamă este la alt nivel.de ce uni care zeci de ani au profitat de pe urma distrugeri fotbalului acuma vin și ne dau lecți de fotbal. da domnilor ne-am săturat de ecsperiența voastră de mincinoși, hoți, elemente fără realizări mergeți în lumea voastră că nu o să vă ducem dorul.

Șerban (147 comentarii)  •  17 august 2017, 14:22

Corecte zicerile despre Daum. Situația este că M.Lucescu nu mai vrea la Națională, iar Olăroiu are clauză de reziliere imensă. La un moment dat se vorbea de Dan Petrescu sau Gică Hagi - au și ei clauze imense? P.S. Am o nedumerire - ce-l tot căutați pe Boloni să comenteze?! 1)Individul a plecat de la Națională pe motiv că i-a apărut oportunitatea unui salariu mai mare și trebuie să se gândească la familia lui! 2)Individul a ținut să precizeze că el nu este antrenor român, pentru că el a făcut școala de antrenori în Franța. Lăsați-l în plata Domnului că oricum îi pute România.

Kennyanu (4 comentarii)  •  17 august 2017, 16:06

Cand Tata Puiu nu il chema pe Budescu parca nu se facea atata caz de umilire.....Mereu au fost jucatori buni neconvocati...dar acum, spre deosebire de alte "epoci" parca e cea mai echilibrata selectie...mai din toate partile...tot ce este in forma (mai putin Alibec)

Comentează