Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mircea Sandu despre Craiova

Dialogul care urmează a fost provocat chiar de președintele FRF. Sîmbătă, după apariția editorialului “Cazul Craiovei nu e încheiat!”, Mircea Sandu mi-a telefonat pentru a-mi reproșa, ori măcar asta am dedus, că revin asupra unui subiect pasămite ieșit din actualitate. […]

luni, 12 septembrie 2011, 10:11

Dialogul care urmează a fost provocat chiar de președintele FRF. Sîmbătă, după apariția editorialului “Cazul Craiovei nu e încheiat!”, Mircea Sandu mi-a telefonat pentru a-mi reproșa, ori măcar asta am dedus, că revin asupra unui subiect pasămite ieșit din actualitate. Am purtat, întreruptă o dată din pricina semnalului slab, convorbirea de mai jos.


– Domnule președinte, nu vă e teamă că măsura excluderii Universității, fie ea și provizorie, poate fi interpretată drept un exces de zel al Comitetului Executiv? Drept un abuz?
– Și eu regret că s-a ajuns aici și-mi pare rău de suporterii Craiovei, dar n-am avut de ales. Ca atare, răspunsul la întrebare e nu. În realitate, Craiova s-a autoexclus din pricina greșelilor făcute de Mititelu. Am fi putut trece peste multe, am și trecut peste unele, nu însă și peste aceea că Mititelu a dat în judecată Federația!

– De ce…
– O clipă, o clipă! I s-a atras atenția în scris finanțatorului amintit să-și retragă acțiunea, am și amînat discutarea situației Craiovei în Comitetul Executiv, numai că Mititelu n-a înțeles și a ținut-o pe-a lui! Practic, ne-a pus în fața unui fapt împlinit, pe care l-am judecat cu regulamentul în mînă, obiectiv, fără părtinire. Comitetul n-a comis nici un abuz, doar a constatat încălcarea Statutului și a aplicat legea. Dacă n-ar fi procedat astfel, exista pericolul ca FIFA și UEFA să dezafilieze FRF pe considerentul că nici un membru al acestora, indiferent care și indiferent de unde, n-are voie să apeleze la o instanță civilă. FIFA și UEFA interzic categoric asemenea demersuri.

– Dar conflictul Craiovei cu Pițurcă era și e de muncă, adică unul în care, conform Statutului pe care-l invocați, orice club se poate adresa unei instanțe civile!
– De acord, însă nu la speța cu Pițurcă mă refer. Ce au de împărțit Mititelu și Pițurcă e problema lor și, în final, a justiției. Repet, primul a încălcat Statutul cînd a dat în judecată Federația.


– Din cîte știu, sînt unele țări, Portugalia și Grecia, de pildă, în care anumite cluburi au chemat la tribunal federațiile, ba au și obținut cîștig de cauză!

– Nu cunosc, or fi. Noi să fi stat cu brațele încrucișate și să fi riscat dezafilierea?!


– Mititelu susține că decizia excluderii trebuia obligatoriu adoptată de Comitetul Executiv cu unanimitate de voturi, corect?

– Nu se prevede nicăieri așa ceva. O invenție, o dezinformare.

– Ce se va întîmpla, domnule președinte, dacă Adunarea Generală nu va valida hotărîrea Comitetului Executiv?
– Vorbim despre nerespectarea Statutului, deci despre o abatere foarte gravă și tocmai de aceea e greu de crezut, aproape imposibil, că Adunarea Generală va cîntări lucrurile altfel.

– Totuși…
– Întrucît Universitatea a primit licență pentru liga a doua, atunci ea va fi reînscrisă, toamna viitoare, în liga secundă.

– Cu ce jucători, că au plecat toți?!
– Și asta e treaba lui Mititelu, întrebați-l pe el de ce-a făcut ce-a făcut!

Comentarii (149)Adaugă comentariu

baibal (107 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:36

daca steua inca se judeca in cazul valiza..nu au mai incalcat regulamentul…daca steaua are datorii de 14 mil euro la stat..cum a obtinut licenta???daca..trei sferturi dintre cluburi au datorii catre fisc,,,cum au obtinut licenta ..jigodieeeeeeeeeeeeee?????????faceti alergie numai cand auziti de craiova??nu mai aveau de unde fura verii becali jucatori?la craiova toti erau anonimi..cum plecara ..cum devenira vedete??lung ajunsa la nationala…mizerabililor

jo (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:42

„” Am fi putut trece peste multe, am și trecut peste unele, nu însă și peste aceea că Mititelu a dat în judecată Federația! „” deci stimate Mircea Sandu recunosti cu seninatate ca esti razbunator. RAZBUNARE clara din partea acestui MAFIOT. daca vrem ca fotbalul nostru sa urce inapoi unde a fost trebuie sa scapam de sefii FRF, LPF si clanul becali. astia impreuna cu un alde jiji, borcea, tata jean etc etc au dus si vor duce in continuare in jos fotbalul romanesc

hans (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:46

Craiova poate da in judecata FRF.
Dar din cate stiu numai dupa ce epuizeaza toate instantele sportive, inclusiv TAS. Daca esti afiliat, te obligi sa respecti aceste proceduri, si nu altele.
Cand termini cu instantele sportive, treci la cele civile.
Atunci si numai atunci.
Asa e peste tot si FIFA tine la asta, de aia Sandu e acoperit.
I-a zis omului treaba asta, si apoi l-a executat.
Imi pare rau de Craiova, dar asta se intampla cand oameni cu IQ mic, precum Mititelu, ajung sa conduca.
Ma mir ca nimeni de acolo n-a fost in stare sa-i spuna asta.
Mircea Sandu e mafiot, dar in cazul asta nu-l veti prinde.

Viiktor (6 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:49

Toate lumea e are dreptul la opinie, dar aceasta opinie nu interfereaza cu regulamentele UEFA si FIFA. Pentru o mai buna intelegere a multor aspect care nu sunt prezentate in media, va invit sa va documentati, pe cat posibil de statutul UEFA si FIFA. Pentre aceasta, pe siteul oficial UEFA, ve-ti gasi in libraria de documente, tot ca va este necesar sa intelegeti aceste fapte: http://www.uefa.com/uefa/documentlibrary/regulations/index.html.
Daca sunt lucruri pe care nu le intelegeti in aceste regulamente oficiale, propun sa se deschida un topic de discutie prin care sa se lamureasca sensul unor articole.
Dar ca aspect general si dupa ce mi-am ametit vederea, problema Craiovei sta in patronul ei. De ce? Clubul nu patroneaza finantatorul, este invers. Din aceasta cauza, patronul defineste si reprezinta clubul. Orice act al patronului, bun sau rau, afecteaza si se reflecta in activitatea si existenta clubului.
Pe romaneste, cand Mititelu urla si injura ca reprezentant al clubului, pedeapsirea acestuia este ca si pedepsirea clubului, dar nu neaparat intentia organului de pedepsire. Este doar o cauza inevitabila pentru ca responsabilitatea sta in patron.
Nu sunt nici craiovean, nici fan, dar sunt un suporter inflacarat al fotbalului si a fairplay-ului.
Concluzia este ca tot ce sufera Universitatea Craiova nu se datoreaza intentie cuiva de a pedepsi clubul, ce se datoreaza patronului care prin greselile lui a cautat pedeapsa, cu buna stiinta ca aceste cauze vor avea efect teribil asupra clubului.
Asadar, rog din nou toti cei interesati sa se documenteze din plin si repet sa se deschida un topic moderat (nu avem nevoie de injuraturi, avem nevoie de critici obiective, la subiect si cu potential efect de a clarifica pentru toti cauzele si efectele conflictului dintre Mititelu si FRF) pe acest subiect.
http://www.uefa.com/uefa/documentlibrary/regulations/index.html

alexP (10 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:50

Fac apel la suporterii craiovei din Bucuresti ca sunt destui,sa facem demersuri ptr aprobarea pichetarii FRF pana aceast organism,mafiot,va da inapoi.ZIlnic,sa fim acolo cu pancarde pe care sa le aratam lumii,ce mare hotie s-a intamplat cu Craiova.Daca noi nu ne ajutam nu ne ajuta nimeni.Sta in puterea noastra sa schimbam,asa ca hai fratilor sa ne organizam

Mircea din Braila (13 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:51

Sandule, cine te crezi sa distrugi un asemenea MIT?CE AI FACUT TU TOATA VIATA TA?Ai furat si ai trait de pe spatele fotbalului!TE CREZI PE TARLAUA TA?Respect Nea Ovidiule si GSP pt ceea ce faceti pt STIINTA!

streees (35 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:55

Domnule Ioaniţoaia,

Acest m. sANDU vrea să ne inducă în eroare.

Mititelu l-a dat în judecată pe Piţurcă, nu FRF.
Mai mult, Piţurcă a fost dat în judecată în momentul în care acesta nu era antrenorul echipei naţionale (implicit nici angajatul FRF).

Dacă decizia de dezafileiere a Ştiinţei nu este definitivă de ce jucătorii acestei echipe au fost declaraţi liberi de contract şi au fost lăsaţi să plece la alte echipe?

Nu vedeţi domnilor că PUTE ?

dan (273 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:56

…domnilorrr…,este incredibil..!!..cat sa-i mai suportam pe acesti ipocriti care conduc fotbalul romanesc,..care prin functiile ocupate doar prin santaj(…daaa domnilor,..SANTAJ),..continua sa ne minta cu atata seninatate,,!!!…chiar ei detin ADEVARUL SUPREM???..chiar pe ei nu-i controleaza nimeni in tara asta,..chiar ei nu raspund de nimic din tot ce s-a intamplat in fotbalul asta de 20 de ani,…ma refer la toate nenorocirile ca ceva bun nu s-a intamplat???…dovadaaa…,..LOCUL 59 FIFA..!!!..domnilor jurnalisti,..va rugam,..incepeti o campanie serioasa impotriva acestora pt ca sunt sigur ca aveti destule dovezi si argumenteee..!!!..cu stima, un iubitor al NATIONALEI ROMANIEI,,!!

Oana (12 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:57

Boavista urmeaza sa primeasca intre 40 si 100 milioane de euro de la federatia portugheza de fotbal, plus revenirea in primul esalon. Timisoara a castigat 2 sau 3 litigii la TAS impotriva minunatei FRF, ce inseamna asta? Constant au fost in eroare si au persecutat. Vaslui-ul la fel. Sa-mi spuna si mie un lucru pozitiv realizat de FRF!

mark (51 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:05

Cica a judecat cu regulamentul in mana.In care regulament scrie ca nu ai voie sa dai FRF in judecata?In ce tara din lume esti condamnat cu o motivatie hilara”pentru fapte grave…”?Ii spui omului pt ce e condamnat:pt.furt,crima,delapidare,inselaciune,etc.Daca aveau acoperire trebuia sa-l instiinteze pe Mititelu ca a incalcat art.x,sau y din Statutul FIFA si UEFA care prevede ca……Dar va garantez ca nu exista asa ceva.Ei stiu ca sunt in c….t si joaca la intimidare.Daca Mititelu are bani sa se tina de capul lor s-au fript.

lion (4 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:06

Frati suporteri olteni,
Deschideti ochii odata pentru totdeauna si haideti sa fim uniti pentru binele Universitatii. Nu il agreez pe Mititelu pentru simplu fapt ca ii place sa stea pe la tv si sa intre in toate conflictele posibile si imposibile. In schimb trebuie ajutat pentru tot sufletul pe care l-a pus la echipa. Haideti sa ne gandim, de 6 ani de cand este la echipa nu a avut nicio performanta notabila dar daca am adauga la punctele echipei si cele minim 12 puncte luate fraudulos si pe fata de arbitrii, unde ar fi fost Universitatea?!!!
Haideti sa fim alaturi de Stiinta

mda (28 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:18

O intrebare cat de cat normala. Posibil Craiova sa fie primita in liga 2 din toamna urmatoare, dar in locul cui? Sunt multe variante, dar numai una legala si anume ca Universitatea sa fie reprimita in liga 2 iar seria in care va juca sa aibe o echipa in plus, pentru ca altfel se va produce alta netremnicie a FRF. Adica, ori retrogradeaza mai putine echipe din liga 1, ori retrogradeaza mai multe din liga 1, ori o echipa din liga 3 nu va promova. Aceste lucruri, legal sunt imposibile, nu poti sa anunti reprimirea Univeritatii doar cu 6 luni inainte de inceperea anului competitional 2012-2013.

Sebastian Capota (3 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:22

…sunt sigur de faptul ca acest domn distins, Mititelu, nu s-a mai conformat „cerintelor” destul de grele impuse de FRF si a decis sa-si ia soarta in mainile proprii. Mai exact, s-a saturat de impartit puncte, de mismasuri ordinare si a incercat, impins de acelasi gand si tel dracesc, acela al banilor, sa devina „curat”…adica mai putin murdar, dar cu aceleasi intentii innegrite si murdarite de sentimentele enumerate anterior. Pe scurt, in opinia mea, asta e rezultatul perfect al unei rafuieli mafiote, una demna de Mario Puto care are ca final, multiplu, o insiruire de victime si pseudovictime, unele meritate, altele deloc meritate. Astept cu nerabdare, ca fan al unei echipe din Bucuresti, sa treaca si echipele din capitala printr-un amplu proces de verificare, de avertizari…macar un control care sa…mai curete din otrava asta mafiota!
„Un prost care tace nu se deosebeste cu nimic de un savant care nu spune nimic…”….acest mic text se aplica perfect acestor stimabili domni care habiteaza in fotbalul si in sportul din tara noastra.

stelisch (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:26

Multumim D-le Ioanitoaia!
Ati demonstrat ca sunteti sustinator adevarat al echipei U Craiova si al adevarului.
Continuati sa scrieti si sa puneti presiune pe aceste elemente infractionale care au distrus fotbalul romanesc. S-au comis abuzuri si responsabilii se stiu care sunt.
inca ceva; sa nu se uite de „ajutorul” pe care Mititelu le primeste de la „oameni de bine” gen Camataru,Netoiu,Solomon,cartu , Gica Popescu
Asa ca Think twice inainte sa mai laudati aceste specimene

vu bine

rr (10 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:38

treaba e clara….il asteptau pe mititele la cotitura si acum dupa ce l.au distrus poate sa revina u craiova in b….il vor mai distruge odata cand va ridica din nou vocea…sandu si cu dragomir si-au atins scopul iar daca vreo instanta civila o sa ii dea dreptate craiovei ei nu vor avea deloc de suferit….sa tot fi cetatean roman sa nu ai nicio frica de nimic in romania…daca eram in america nu riscau ei vreo 100 de ani de puscarie,pe cand in ramania…….

cezar (106 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:38

Astea sunt regulamentele FIFA, UEFA, FRF, Liga etc.

Fotbalul si biserica nu vor sa se supuna instantelor civile.

Mititelu a stiut asta, i s-a repetat de zeci de ori si… a facut dupa capul lui ala prost !

Pacat de Stiinta Craiova, pacat de cea mai frumoasa legenda fotbalistica a provinciei !
Pacat, pacat, pacat !
Dar, de data asta, nu aveti dreptate cu escrocul de M. Sandu; e (din pacate), acoperit de regulament !

Iar pe jucatori, s-au dat bani (multi-putini, nu stiu), care au ajuns la ANAF.

Oricum, Stiinta era „datoare vanduta”, cu jucatorii neplatiti de luni de zile, cu hartia aia pe care boul de Mititelu a semnat-o cu satanistul-barbugiu.

Sunt convins ca fotbalul craiovean n-a murit, ca sunt talente in Oltenia care pot face o noua mare echipa.
E nevoie doar de bani. dar, daca sunt sute de mii de suporteri, de ce nu se face o societate pe actiuni ?
Daca ar da fiecare cate 100 de Euro, s-ar strange usor 10 mil.euro (cat bugetul lui Steaua + Dinamo).

Nu puea ajunge Stiinta nicaieri, condusa de unul cu IQ-ul lui Mititelu.
Sunt atatia oameni in Craiova, fosti jucatori mari, fosti/actuali antrenori si alti oameni de fotbal.
Puneti-l in frunte, luati un antrenor adevarat (Balaci, Cartu, Sandoi sau altul) caruia sa-i pese …ca jucatori tineri si talentati gasiti mai multi decat va trebuie, in Oltenia.
Asa, cu nea Ovidiu, plangeti pe mormant strain !

YUV_VALCEA (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:49

uite ca au inceput sa apara si avocatii hotilor de la frf si lpf!!! degeaba o tot dati aici cu „fotbalul e stat in stat’ si alte aberatii. mai scria unul mai jos cum ca : biserica si fotbalul nu se supun legii :))) Doamne, ce de idioti mai sunt si pe lumea asta si te mai si miri de ce nu facem nimic in tara asta si mai ales pe plan fotbalistic, PT CA MAI SUNT IDIOTI, SCUZATI CUVANTUL-DAR ASTA E ADEVARUL, CARE SPRIJA SI ACUM HOTII!! MITICA & SANDU LA PUSCARIE !! DOMNULE IOANITOAIA, NU LASA STIINTA SA MOARA DATORITA UNOR HOTII, VA RUGAM!

mark (51 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:55

Cezareee
Nu mai bate campii.Arata tu art. din regulament care spune ca FRF nu poate fi actionata in instanta.Caci aia de la FRF n-au stiut sa spuna.Ei au zis doar: „pentru fapte grave”.Pai fapta grava,dupa capul lui mircea.s pote sa fie si erectia in timpul sedintelor FRF.Si automat intervine dezafilierea?Nu condamni un om spunandu-i ca a facut fapte grave ci ii spui ce a facut.

viorescu (70 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 14:58

Treaba cu jucatorii nu e numai treaba patronului, ci a tuturor celor care prin masurile luate au contribuit la ajungerea in aceasta stare. Este evident ca nu a fost vizat patronul, el este bine mersi, ci clubul, mai precis exact acesti jucatori. Uitati-va ce cote au pe transfermarkt.de si veti intelege miza. Tot ce au intreprins a fost pentru a pune mina pe acesti jucatori.

grig (40 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 15:01

poate tocmai de la acest infumurat de Mititelu sa li se traga escrocilor etreni de la federatie si liga?!

cezar (106 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 15:25

Mark si Yov_Valcea

Eu n-am scris ca-i bine ca FRF (si biserica) sa fie stat in stat, am scris doar ca asa stau lucrurile.
Asta-i boala care l-a pierdut si pe mititelu (fudulia olteneasca !), sa-i creada pe ceilalti idioti, cand de fapt idiotul era chiar el.
Iar rezultatul confirma ce spun eu, nu ce va inchipuiti voi !
Si nu sariti de kur in sus, sunt mai oltean decat voi, poate n-aveti voi luni de viata cate meciuri i-am insotit eu pe juveti IN PROVINCIE, nu numai acasa.
Inca de pe vremea lui Sfarlogea, Deliu, Oblemenco, Deselnicu, Martinovici, Marcu, Taralunga…ca sa stiti.
Asta nu ma impiedica sa scriu ca mititelu este un bou, iar sustinatorii lui…la fel.
Pe viata cu Stiinta…dar mititelu-REJECT !

Mircea din Braila (13 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 15:35

Oameni buni, ma bucur sa vad atata sustinere pt Stiinta, dar eu zic ca TREBUIE si fapte pt UCV ……HAI SA PICHETAM SEDIUL FRF!!!!CE ZICETI?

streees (35 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 15:46

pt. cezar – 71

„Pe viata cu Stiinta…”
Inseamna ca sfarsitul tau e aproape. Cel de sus sa te ierte, pt. ca Stiinta este istorie.

Amice, decesul Stiintei are la baza nemernicia satanistului.
Prostia sau ingamfarea lui Mititelu a dus Stiinta in B. ATAT !
M. Sandu a finalizat ceea ce a inceput pi turca.

mai „rumega”

Nae (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 15:56

Mircea Sandu dovedeste un amatorism inacceptabil pentru postul pe care-l ocupa. Conform Statutului FRF, Art. 57/1/a, se pot deschide actiuni in instantele civile pentru litigiile dintr cluburi si angajatii acestora (jucatori, antrenori, etc.). Astept cu nerabdare demisia de onoare a D-lui Presedinte al FRF sau destiturea lui pentru afectarea imaginii FRF in sens negativ, atat in cazul U Craiova cat si cazul Poli Timisoara, caz in care nu a aparat interesele fotbalului romanesc si nu a promovat fotbalul romanesc in competitiile internationale, asa cum se specifica in statut.

savicevici (17 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:05

Daca m.sandu stia ca are dreptate nu il mai suna pe Ioanitoaia, puteau sa scrie 1000 de ziaristi, 1 mil de articole … Insa faptul ca a citit si s-a speriat sau s-a sesizat macar , arata teama de a nu fi reaprins acest subiect. Probabil Mititelu are dreptate si daca va persista , va castiga. Sper sa vad Craiova jucand din nou fotbal …

pilogronio (24 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:25

http://www.youtube.com/watch?v=efP6QpXThEE Forza Craiova

Sorin Olariu (3 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:28

La ora actuala, Liga I are trei echipe care joaca in cupe europene fara a avea macar stadion propriu: steaua, dinamo si Rapid. In plus, steaua si dinamo se confrunta cu datorii mari.
Ma intreb daca in cazul lor nu se incalca statutul frf. Ce mai cauta aceste echipe in Liga I daca nu au nici macar stadioane? In schimb Timisoara, oras cu echipa, cu stadion si suporteri de talie europeana a fost exclusa din Liga – cica spre binele fotbalului romanesc, pentru asanarea lui – si inlocuita cu alde Chiajna sau Mioveni.
Asta se cheama regres, nu progres.

polist (9 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:33

Nu e prima data cand GSP canta in struna FRF. Ovidiu Ioanitioaia e un om inteligent, dar ca si muti alti bucuresteni, nu are criterii de moralitate foarte clare.
Cazurile din Portugalia si Creta EXISTA ! Si in chestiunea Poli Timisoara FRF a gresit, iar GSP a tacut sau a fost de acord cu nedreptatea. In plus, campionatul ligii intai se castiga la noi prin „cooperatia” mai multor factori.

vdtot (9 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:37

Eu am vaga impresie ca in acest caz va intra si DNA-ul pe fir. Prin dezafilierea Craiovei si lasarea acesteia fara patrimoniu (a se citi jucatori), s-a adus societatea in stare de faliment. Tinand cont de faptul ca societatea avea datorii la ANAF, cum de s-a putut face asa ceva? Tineti minte dosarul transferurilor? Si acele transferuri s-au facut conform regulamentelor FRF. S-a instrumentat ani de zile. Acum e pe rol. Sper sa-i vad legati pe toti mafiotii din fotbalul romanesc.

Bruxelles (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:37

La Luxembourg cand Sandu a vazut beberul afisat de noi cei partu suporteri ai Craiovei a reactionat lafel invocand ca este vina lui Mititelul ca nu a retras actiunea judecatoreasca impotriva federatiei. Iar atunci am inteebat ca daca tot a devenit dintr-o data o persoana atat de legista am intrebat si eu de ce a dat Craiovei licenta in sejonul trecut iar raspunsul lui a fost „din gresala” iar Dragomir marele oltean care se tot lauda la facut pe Mititelul „daca nenorocitul ala care i-am dat sa manance sa plateasca salarile ” iar cand l-am intrebat de ce nu a virat bani in contul controlat de fisc ? iar in acel moment a tacut din gura . Daca am scris ca FRF si LPF sunt cancerul fotbalului Romanesc sa stiti d-le Ioanitoaia nu am gresit si nu regret. Pacat ca acest sport a cazut pe mana acestor neaveniti.

groparu (41 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:39

Am citit de curiozitate statutul UEFA si pot spune ca acolo se arata ca cluburile chiar pot fi dezafiliate de la competitii pentru nerespectarea unor clauze prevazute in regulamentele internationale. Insa in cazul U Craiova problema este spinoasa caci practic este o batalie intre interlopi din care pierd suporterii locali si fotbalul romanesc. Miza bataliei? Orgolii ranite,vanitatea, setea de putere dar si banii caci jucatorii Craiovei aveau si ei o cota. Ecuatia ne arata ca un interlop -Mititelu- a fost pedepsit de alt interlop -Mircea Sandu -prin intermediul altui interlop-Piturca. Problema care se pune e cine a dat in judecata FRF : Mititelu sau U Craiova? Daca procesul a fost deschis de club UEFA va interpreta amestecul in treburile interne insa daca procesul e intre Mititelu si FRF o sa fie distractie mare.

cezar (106 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:40

pt.streees – &74

Prietene, aici gresesti tu !

Stiinta Craiova nu este numai o echipa de fotbal, nu este jucaria lui mititelu, piturca, m.sandu sau dragomir.
Stiinta este o „stare de spirit” , chiar daca peste timp s-a chemat Universitatea, iar de-acum in colo s-ar putea chema Oltenia, F.c. Craiova sau, de ce nu, Ford !

Ce vine din inima nu moare !
Iar la noi, in Oltenia, inima este destula; creier este mai putin.

claudiu (17 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:41

sandu nu tre sa demisioneze. ci sa faca public Seppuku. Asta daca ar avea onoare dar nare cum nare nik decat federatia de care se tine si pe care o sugruma pana dispare orice suflu de fotbal din ea. Sa se duca dracu in iad sa arda acolo pentru brichetele si arbitrii si figurile pe care le-a facut prin care a produs atata durere iubitorilor de fotbal. Cum sa te autopronunti in cazul bricheta ca presedinte? inainte de judecare ? le-a comandat rezultatul direct comisiilor fara sa fie nevoie de o faca prin birouri. In focul cel mai adanc si puternic din iad o sa isi gaseasca „odihna” nenorocitul asta care a furat cu 4 maini din fotbal.

Karpatwolf (14 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 16:42

Domnule Ioanitoaia, in sfarsit va recunosc si va rog sa continuati lupta pentru Craiova, sunteti unul din putinii care mai pot face ceva pentru noi. Lumea nu trebuie sa uite de Craiova, nu are voie. Multumim pentru mana intinsa. Si imi vine totusi in cap o intrebare: cum de-si permite un presedinte de federatie sa sune un ziarist si sa-l ia la intrebari pe tema articolului scris?

ADY (21 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:02

Pentru a se putea plati datoriile la ANAF ( PRIN VANZAREA DE JUCATORI) Craiova trebuia lasata in liga secunda.
Prin dezafilierea clubului, au castigat multi bani ,,persoane particulare”, in detrimentul statului…

bai stress (28 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:03

ce ai zice domne daca se dovedeste ca mititelu a premeditat totul si a incasat la negru pentru toti jucatorii plecati chipurile liberi de contract ?
Citeste printre randuri declaratia lui m sandu …
Oricum in toamna asta incepe circul arestarilor printre care o sa fie si i.m.b.e.c.i.l.u.l chel

streees (35 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:03

pt cezar – 83

Deja iti miroase gura a flori…

La ora actuala, dezafiliată sau nu, U. Craiova este proprietatea (nu jucaria) lui Mititelu (nume, palmares etc)

Pentru că nu s-a supus clicii lui m.sANDU s-a ajuns aici.

3,14 ţurcă, spunea cândva că va face o nouă echipă în Craiova. S-a mai auzit ceva ?
VORBE ÎN VÂNT pentru amăgirea fraierilor…

dan (273 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:14

…FOTBALUL ROMANESC n-are cum sa progreseze cu asemenea conducatori..!!!…daca nu luam toti atitudine,..jurnalisti,..suporteri,…etc.,..ar trebui sa ne obisnuim cu ideea asta..!!!!…asa conducatori-asa fotbal..de kk..!!!!…fortza STIINTA..!!!

streees (35 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:27

pt. 87, alias mama omida

„dacă se dovedeste ca mititelu a premeditat totul si a incasat la negru pentru toti jucatorii plecati chipurile liberi de contract…”, voi spune că pe lângă m.sANDU, d.dRAGOMIR si v.pITURCA a mai apărut un şarlatan în fotbalul românesc: mITITELU.

dar, mai întâi să se dovedească…

gyno (55 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:28

Astept din partea suporterilor adevarati ai U Craiova o initiativa comuna de asociere intr-o asociatie a suporterilor adevarati ai acestui club….Actualele factiuni sau organizatii de suporteri nu au facut absolut nimic…Trebuie sa ne organizam si sa fim solidari cu interesul acestui club !!! Trebuie sa ne organizam juridic….sa avem site.. . si sa fim activi…astept propuneri….!

cezar (106 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:46

streees

Dupa limbaj, ai IQ-ul si educatia lui mititelu; poate ca sunteti si neamuri, treaba voastra !

U Craiova nu mai este proprietatea lui mititelu, fraiere, este in lichidare judiciara, adica faliment. Daca se valorifica patrimoniul (in varianta ca a mai ramas ceva), poate veni oricine la licitatie si poate cumpara tot, inclusiv palmaresul.
Oricine, m.sandu, dragomir, piturca, netoiu…chiar si tu, tolomacule, care mai inainte scriai ca Stiinta a murit, apoi tot tu afirmi ca este proprietatea lui mititelu.
Ce proprietate, daca a murit ?
Mai lasa naibii etnobotanicele, bai supradoza !

cezar (106 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:48

& gyno

Respecte, asta-i calea !
Ma bucur ca exista si oameni carora le pasa, cu adevarat, de Stiinta !

streees (35 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 17:58

pt. 92 – cezar

U. Craiova a fost dezafiliata, provizoriu, de la FRF.

Daca ar vrea si daca ar fi primita, U. Craiova s/ar putea inscrie in campionatul, sa zicem, Serbiei.

U. Craiova este proprietatea lui Mititelu.
A… nu-ti convine tie… asta este o alta poveste.

Pana la al tau DACA, mai este cale lunga, multe procese, inclusiv impotriva lui 3,14.

Pana atunci U CRAIOVA = ADI MITITELU !

Te las in prostia ta !

sorin (95 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 18:09

Noroc cu abuzul lui sanda ca sa-si ia si militienii un super jucator ca Dorel, ca altfel nici nu aveau bani dupa ce sa bea apa.
Dinamo este in faliment, numai MI ii mai tine in brate.

vdtot (9 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 18:20

@streees
o rectificare la ce ai spus: patrimoniul clubului este in proprietatea copiilor lui musetelu’! asa ca…

Karpatwolf (14 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 18:35

F.C. Universitatea Craiova a emis un Comunicat si a cerut un raspuns oficial si PUBLIC de la presedintele F.R.F. in urma acestui articol si a celor declarate de Mircea Sandu. Sute de mii de fani asteapta raspunsul. Te ascultam, Nasule!

dorin (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 18:41

conform regulamentelor fifa, uefa, frf pot sai fac ce vreau lu’ sandu ca nu poate apela la nicio institutie ca ar fi dezafiliat el si federatia lui, corect!
un om de nimic care nu respecta constitutia acestei tari, ar trebui bagat la bulau pentru treaba asta pe care o recunoate. ar trebuii supurterri sa faca o plangere penala impotriva federatiei, ligi pentru nerespectarea constitutiei

Adrian Bajenaru (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 19:02

Multumesc pt demersurile pe care le faceti,atat pentru lamurirea situatiei unui club la care ati recunoscut ca tineti,dar si a situatiei,iar aici ma refer la speta legala.Din pacate fotbalul din tara noastra are,nu doar de azi,de ieri,niste conducvatori care fac tot felul de lucruri pt simplul fapt ca asa vor ei

ADY-TEOGAMA (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 19:09

Tocmai a castigat Boavista….., un caz asemanator si federatia portugheza trebuie sa-i plateasca cateva sute de milioane de euro despagubiri….. Va veni si randul FRF-ului sa plateasca….. Dar nu actualul presedinte va plati……, ci urmatorul…,ptr ca asta e grav bolnav si ne va lasa………

YUV-VALCEA (3 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 19:18

@Karpatwolf , bine ai subliniat!! chiar domnule Ioanitoaia, daca domnul Sandu se crede asa corect, ia sa raspunda tuturor celor emise in comunicatul emis de clubul Universitatea Craiova!!..daca nu are curaj sau nu stie ce sa ma mai minte si o tine tot cu a lui, cum ca el are dreptate, nu-i nimic, in fata judecatorilor tot o sa raspunda..si acolo nu mai merge faza aceea cum ca ‘eu m.sandu am dreptate si sunt stat in stat alaturi de dragomir’!! sper si ne dorim din suflet, noi suporterii universitatii craiova – si sunt sigur ca si multi alti suporteri ai altor echipe – , ca voi cei 2 mafioti de la lpf si frf sa fiti inchisi ani buni pt a avea si noi un campionat mai curat si mai puternic!! Forzza Stiinta!

Comentează