Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mircea Sandu despre Craiova

Dialogul care urmează a fost provocat chiar de președintele FRF. Sîmbătă, după apariția editorialului “Cazul Craiovei nu e încheiat!”, Mircea Sandu mi-a telefonat pentru a-mi reproșa, ori măcar asta am dedus, că revin asupra unui subiect pasămite ieșit din actualitate. […]

luni, 12 septembrie 2011, 10:11

Dialogul care urmează a fost provocat chiar de președintele FRF. Sîmbătă, după apariția editorialului “Cazul Craiovei nu e încheiat!”, Mircea Sandu mi-a telefonat pentru a-mi reproșa, ori măcar asta am dedus, că revin asupra unui subiect pasămite ieșit din actualitate. Am purtat, întreruptă o dată din pricina semnalului slab, convorbirea de mai jos.


– Domnule președinte, nu vă e teamă că măsura excluderii Universității, fie ea și provizorie, poate fi interpretată drept un exces de zel al Comitetului Executiv? Drept un abuz?
– Și eu regret că s-a ajuns aici și-mi pare rău de suporterii Craiovei, dar n-am avut de ales. Ca atare, răspunsul la întrebare e nu. În realitate, Craiova s-a autoexclus din pricina greșelilor făcute de Mititelu. Am fi putut trece peste multe, am și trecut peste unele, nu însă și peste aceea că Mititelu a dat în judecată Federația!

– De ce…
– O clipă, o clipă! I s-a atras atenția în scris finanțatorului amintit să-și retragă acțiunea, am și amînat discutarea situației Craiovei în Comitetul Executiv, numai că Mititelu n-a înțeles și a ținut-o pe-a lui! Practic, ne-a pus în fața unui fapt împlinit, pe care l-am judecat cu regulamentul în mînă, obiectiv, fără părtinire. Comitetul n-a comis nici un abuz, doar a constatat încălcarea Statutului și a aplicat legea. Dacă n-ar fi procedat astfel, exista pericolul ca FIFA și UEFA să dezafilieze FRF pe considerentul că nici un membru al acestora, indiferent care și indiferent de unde, n-are voie să apeleze la o instanță civilă. FIFA și UEFA interzic categoric asemenea demersuri.

– Dar conflictul Craiovei cu Pițurcă era și e de muncă, adică unul în care, conform Statutului pe care-l invocați, orice club se poate adresa unei instanțe civile!
– De acord, însă nu la speța cu Pițurcă mă refer. Ce au de împărțit Mititelu și Pițurcă e problema lor și, în final, a justiției. Repet, primul a încălcat Statutul cînd a dat în judecată Federația.


– Din cîte știu, sînt unele țări, Portugalia și Grecia, de pildă, în care anumite cluburi au chemat la tribunal federațiile, ba au și obținut cîștig de cauză!

– Nu cunosc, or fi. Noi să fi stat cu brațele încrucișate și să fi riscat dezafilierea?!


– Mititelu susține că decizia excluderii trebuia obligatoriu adoptată de Comitetul Executiv cu unanimitate de voturi, corect?

– Nu se prevede nicăieri așa ceva. O invenție, o dezinformare.

– Ce se va întîmpla, domnule președinte, dacă Adunarea Generală nu va valida hotărîrea Comitetului Executiv?
– Vorbim despre nerespectarea Statutului, deci despre o abatere foarte gravă și tocmai de aceea e greu de crezut, aproape imposibil, că Adunarea Generală va cîntări lucrurile altfel.

– Totuși…
– Întrucît Universitatea a primit licență pentru liga a doua, atunci ea va fi reînscrisă, toamna viitoare, în liga secundă.

– Cu ce jucători, că au plecat toți?!
– Și asta e treaba lui Mititelu, întrebați-l pe el de ce-a făcut ce-a făcut!

Comentarii (149)Adaugă comentariu

Stelian Stefan (9 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 10:31

Avem un fotbal dupa chipul si asemanarea lui Mircea Sandu,adica MURDAR ,CORUPT, URAT .Unul are pete pe piele si pe constiinta,altul ….pete peste tot.
Asa cum tara e condusa in spirit mafiot,iar rezultatele sunt FALIMENTUL si SARACIA,la fel se intampla si cu fotbalul romanesc.
Restul e istorie !

victor L (169 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 10:32

Legea sint io.
Sa ne traiesti, nea Sandule, si sa nu iti fie frica: cu asa jurnalisti sportivi, sa ma scuze unii, matale si nea Gigi veti mai face multi purici in fotbalul romanesc.
Dle Ioanitoaia puteti sa aplicati metoda Tolontan si, mai recent, Maria Andries, de sters postarile „ireverentioase”.

daniTm (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 10:43

incredibil ce HOT …la fel ca si cu POLI acest penibil personaj incearca sa minta pe fatza si sa-si prezinte enclava FRF ca si o parte din procesul de justie ..DNA- ul ..guvernul voi ce faceti ? ca si ziaristi faceti ceva sa aflati adevarul ..nu ceea ce cuvanta infectul asta cu rezultate zero in fotbalul romanesc!

Pelendava (16 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 10:47

Sanchi si la bolbosatu’ asta, cum sa nu poti fi dat in judecata? Pai cine esti mhah tu sa nu te poata verifica nimeni? Mincinos ordinar, ticalos nenorocit….Chiar te-ai ofticat rau de tot ca Mititelu’ te-an dat in judecata, este?! Pai bhah rapanosule, daca n-avea dreptul asta cum ar fi acceptat justitia asa ceva? Tu esti atat de prost incat crezi ca inghite oricine gogosile tale! Tu si militianu’ si Mititelu si toti neavenitii din fotbalul romanesc!

Mircea din Braila (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 10:50

Multumim nea Ovidiul pt tot ce faceti pt Universitatea Craiova!Daca toti ar lupta ca dvs, nu mai eram aici!Oricum e clar ca mafia FRF-ului a distrus cea mai frumoasa echipa din Romania!RUSINE SANDULE!

Alex (19 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:04

De ce nu l-a declarat pe Mititelu persoana non grata?? De ce a fost necesar sa sufere toti suporterii Universitatii Craiova, pentru actiunea sau inactiunea unei singure persoane? Nu cumva s-a luat aceasta masura pentru ca Universitatea, sa piarda toti jucatorii, acestia fiind directionati catre diferite echipe care ofera comisioane grase unor persoane cu un anumit rang? Stiinta nu-si va renevi ani buni de acum incolo si este tragic ceea ce se intampla. Va multumim domnule OVIDIU IOANITOAIA, pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume!

page (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:07

Mititelu e un nebun cu diploma,el a distrus U.Craiova,nici macar nu e bun de afaceri…daca stia mai de mult ca sta prost cu banii de ce nu a vandut niste jucatori ca sa rezolve o parte din datorii.A inceput cu amenitarile asupra FRF’ului si LPF’ului.

dan (3 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:09

E si normal ca banditul asta sa o tina pe a lui. S-a scris in toate ziarele despre verdictele din Portugalia si Grecia, dar el nu stie. Asta inseamna ca este pe dinafara. De unde, se face ca nu stie. Dar e si normal sa se faca, ca ploua. Pai nu el si mitica au facut tot raul? Acum se dau la fund amandoi. Daca e asa smecher si are dreptate, de ce nu vine cu niste informatii detaliate? Niciodata federatia nu a dat un comunicat la obiect. Sa transmita in presa, domne, ne referim la procesul cutare, la articolele cutare si cutare din regulament. Dar nu se poate pentru ca au gresit grav in adresele trimise Universitatii. E cam viciu de procedura se pare

somnu (6 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:10

sunt lamurit total. e un interviu reusit. a murit presa sportiva?
mircica a lasat sa moara o echipa de traditie, mititelu a omorat-o, ce mai conteaza. ca la noi la nimeni

niquell (24 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:10

sandu mircea ai executat in stil mafiot un club de fotbal iubit de fani si stimat de adversari …ma opresc aici pentru ca nam cuvinte sa ma exprim decent …nu respecti si habar nu ai ce insemna competitie sportiva , tratezi lucrurile ca un sef de camatari …esti UN MIZERABIL !!!

argus (4 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:14

Naşul dezinformează cu bună ştiinţă. FRF nu este STAT în STAT şi se supune JUSTIŢIEI din România, mai mult cf. propriului regulament ea şi liga POT fi acţionate în justiţie fără riscul de dezafiliere, dar numai după epuizarea TUTUROR căilor de atac în instanţele SPORTIVE, ceea ce Mititelu nu a făcut. Naşu minte cu NERUŞINARE, Mititelu retrăsese acţiunea contra FRF, pe rol rămăsese doar speţa cu Piţurcă. Nu sunt deloc suporter al Craiovei şi cu atât mai puţin al lui Mititelu, dar ce a făcut LPF şi FRF în cazul Craiovei este un ABUZ şi sper că justiţia va face dreptate Craiovei.

stiinta_unde_esti… (5 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:16

poi daca Adunarea Generală nu va valida hotărîrea Comitetului Executiv atunci ar trebui sa va dea in judecata sa va ia si pielea de pe voi nenorocitule despagubiri de peste 50 milioane pt toti jucatorii care i-a pierdut si pt anul asta cat nu a jucat echipa si pt toata suferinta provocata suporteriilor acestei echipe nenorocitilor iauzi si u la el daca nu se aproba asta e o baga inapoi in liga a 2-a si jucatori sunt problema lu mititelu ca i-a pierdut…

Kris (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:22

Din pacate, sefii fotbalului se comporta ca pe propria lor feuda…stat in stat! Cine e contra lor este exlus, defaimat si tratat ca persoana non-grata!
Din pacate faptul ca ratam calificare dupa calificare la turneele finale e tratata ca fiind normalitate…Lipsa unui stadion de 5* dupa 20 de ani de la revolutie…e normalitate (acum avem stadion, nu avem gazon)…
Mititelu a avut gura mare, a facut greseala dupa greseala…dar ce vina au clubul si suporterii?
Arunci Poli in B ca ca are restante, dar Rapid si Steaua au ramas fara stadioane in urma restantelor?
Ceva pute la FRF si LPF si nimeni nu ia nici o masura!!
Daca instantele civile ii dau dreptate lui Mititelu, FRF si LPF ar trebui desfiintate..

razvan (14 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:25

D-le Ioanitoaia am mai scris de cateva ori pe acest blog…Si continui sa pun aceiasi intrebare: unde a ajuns fotbalul romanesc sub conducerea celor doi conducatori ai fotbalului romanesc??? Pe locul 54 mondial, la echipe de club suntem ciuca batailor, la nationalele de tineret si juniori ne calificam la turneele finale doar cand le organizam noi, iar numarul de spectatori la meciuri a scazut enorm in ultimii ani. Oare acesti oameni chiar nu-si dau seama cat rau au putuit sa faca fotbalului romanesc? Acum cateva luni, venise Hagi cu un model de reorganizare al sectorului juvenil…Abea ati scris cateva randuri despre asta, in schimb de nunta lui Borcea cred ca s-au scris carti intregi…Oare nu este si vina dumneavoastra, a ziaristilor?

In legatura cu subiectul STIINTA: tare cred ca adevarul, ca deobicei, este undeva la mijloc. Problema este ca impresia lasata in urma acestui scandal a fost doar luarea cu „japca” a jucatorilor. Am impresia (mai ales dupa ce am citit articolul d-voastra de mai sus) ca Mititelu o sa moara cu dreptatea in mana. Adica poate el sa aiba cata dreptate vrea, la adunarea generala se v-a vota „cum trebuie”.

Sandu si Dragomir chiar nu-si dau seama ca prin desfiintarea STIINTEI si retrogradarea Timisoarei s-au pierdut sute de mii de privitori ai fotbalului. Locuiesc in Banat iar impresia generala este ca mai nimeni nu se mai uita la meciurile din liga I. Am auzit de la o gramada de oameni urmatoarea expresie: „sa se uite Sandu si Dragomir la meciuri, ca noi nu mai avem nici un motiv!”. Sunt convins ca acelasi mod de gandire o au si cei din Oltenia. Eu sigur nu ma mai uit la nici un meci si nu mai cumpar deloc ziarele de sport (desi de cel putin 10-12 ani nu cred ca am pierdut mai mult de 10 editii ale ziarelor de sport). Acesta este principalul pericol al conducerii celor doi uriasi „conducatori” ai fotbalului…Sa ramana cam singurii care mai urmaresc acest fenomen.

Incercati d-le Ioanitoaia macar acum in al treiprezece-lea ceas (ca al doisprezece-lea a trecut cam de demult) sa scoateti adevarul la lumina si sa readuceti STIINTA acolo unde ii este locul (in divizia a II-a din pacate). Sunteti poate ultima speranta (acum ca marele Paunescu a murit) a suporterilor STIINTEI !!!

Tudor Bals (301 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:41

E greu de crezut ca Mircea Sandu si Dragomir nu vor determina Adunarea Generala sa valideze verdictul lor abuziv. Mai exista insa o sansa mica.

alexP (10 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:43

Domnule Ioanitoia,

Orice ar spune Sandu Mircea e greu de crezut,miroase de la o posta ca tinta au fost jucatorii Craiovei,si nu,nu stiu ce regulament stupid.Pai ce federatia e stat in stat,daca incalca legea nu poate fi chemata in justitie>Domnule de la federatie,milioanele de suporteri ai Craiovei nu va vor ierta niciodata,aveati nenumarate mijloace,amenzi si suspendari,dar sa dezafiliezi o echipa simbol e inacceptabil.Craiova a fost furata de arbitri tot anul cand a jucat,iar bonboana de pe coliva a fost decizia federatiei,apoi s-a dat drum liber furtului de jucatori pe gratis.Rusine

Baghera (9 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:44

Mircea Sandu este in corzi, se pare ca nu mai are pe unde sa scoata camasa. Ati auzit de cazul din Portugalia similar si identic cu al Craiovei in care clubul a castigat si au cerut despagubiri fabuloase pe care Federatia Portughaza de Fotbal trebuie sa le acorde.
Presedintele FRF este unimbecil, un dobitoc se pare ca a facut cea mai mare gresala din viata lui si asupra sa se abat zilnic milioane de blesteme graite din sufletele acestor suporteri patimasi ai UNIVERSITATII CRAIOVA.
CRAIOVA nu va muri niciodata omule indiferent cine si cum te numesti, ce si cum ocupi o functie. Rusine sa iti fie Mircea Sandu, tu esti cancerul fotbalului din Romania, de aceea nu avem si nu vom avea rezultate niciodata la nivel de cluburi si la nivel de rprezentativa nationala.
Adu-ti aminte decat un singur lucru: Cum l-ai mazilit pe Nicolae Dobrin (Gascanul) ? Daca ai curaj iesi la rampa si spune lumii intregi cum ai facut acest lucru.

Buza (4 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:45

Mircea Sandu stie cum sa puna problema, e uns cu toate alifiile. De aceea si insista pe greselile lui Mititelu, ca are destuff material. Sa vedem ce va hotari Adunarea, dar eu nu imi fac prea multe iluzii. Am citit despre Boavista, dar ea joaca in Portugalia, nu in Romania.

dna and (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:51

Se strange latul domnule M. Sandu !
Bineinteles dumneavoastra nu stiti nu ati auzit. Delirul are si el un sfarsit vine o zi in care „vina nu-i a mea” nu merge. Se aproprie.

petre (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:54

Nici pana in ziua de azi eu personal si probabil multi din suporterii echipei nu stiu motivul excluderii Stiintei! Invocarea unor articole din statut nu tine loc de motiv. In tot acest timp a fost balmajit de 2-3 ori ca e din cauza procesului cu piturca, acum su seful federatiei spune ca nu e din cauza asta. Atunci de ce? Ce alte procese sunt pe rol si de ce incalca statutul? De ce in atata timp ce a trecut de la comunicarea seaca a unor litere de regulament, niciun jurnalist de la dvs nu s-a deplasat pana la federatie sa solicite o stenograma a sedintei, de ce nu au fost intrebati vajnicii reprezentanti ai cluburilor („de fotbal amator feminin”, „fotbal de sala”, „fotbal in curtea scolii”, etc.) care au votat cu lejeritate (si cu bucurie probabil) desfiintarea unui club care a scris istorie (dupa umila mea parere) ce anume li s-a prezentat in acea sedinta. Li s-a spus motivul pentru care se solicita votul de excludere? De ce nu ati dorit o ancheta jurnalistica (numai pt ca nu e vorba de asa zisii granzi din buc)? De ce nu au fost intrebati marii jucatori de nationala mare si mica gen Barboianu si Gaman cum de s-au dus la Astra si ce spera sa faca la acel club mare? La liga de ce nu s-a intrebat, cu solicitare de raspuns scris, in baza a ce anume au fost declarati toti jucatorii liberi de contract?

widoqq (11 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 11:56

Un gunoi de om asta e comunistul asta imputit zis si Nasu, de cinstit si corect ce este!

brutus (84 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:02

la puscarie mafiotule!

zaharia gigi (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:05

sa le fie rusine pentru ce au facut au distrus 3 echipe cu traditie din fotbal romanesc fc poli timisora ..universitatea craiova si gloria bistrita doar pentru interese bani si jucatori sa beneficeze echipele din bucuresti de ei

vlad (140 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:14

Nerusinatul naibii!!! Regulamentele facute de tine si Dragomir sunt atat de imbecile incat nu se stie ce o sa se intample daca Adunarea Generala ii da dreptate…. imi displace profund fanfaronul de Mititelu, dar as vrea sa-l vad castigand in civil, si cerand despagubiri pe jucatorii pierduti, conform site-ului ala german de evaluare a jucatorilor…. numai fratii Costea erau 5 milioane acolo!!! As vrea sa vad FRF-ul in faliment!! ca sa i se inchida gura lui Sandu!!

GARDA VECHE,STIINTAe (38 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:26

Sandule, esti chemat la instanta civila, sa dai raspuns incompetentei, aratate unu-i club de fotbal, daca tu crezi ca esti imun, te inseli…coruptia se judeca in civil,(uniforma) FIFA-UEFA nu sunt organe de drept.Este curios faptu ca,unii viseaza sa fie legea asa cum doresc ei.
Daca membrii n-au voie sa apeleze la o instanta civila,aici reese faptu ca tu faci ce vrei cu unii membrii…

VASILE (11 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:29

Este absolut clar ca Mircea Sandu nu mai e sanatos la cap, de cand a vazut moartea cu ochii !!….Pur si simplu el are alte regulamente, alte legi, e stat in stat !! I se pare ca fotbalul national a inceput si trebuie sa se termine cu el !!…Oricat ar insista el, altul este adevarul !..Nimeni, dar absolut nimeni din marii nostri antrenori romani in viata, nu i-a acceptat oferta de a inlocui pe Lucescu jr, la echipa nationala !!…Ultimul refuz, al lui Hagi, l-a iritat !! Cu toate ca Piturca L-a ras ,fara procese de constiinta, de 300.000 dolari, la vechea destituire de la Nationala, totusi, in disperare, i-a pupat iar mana barbugiului, ca ultim compromis rezonabil .DAR „MARELE” PITI, ca in fiecare situatie, a stiut sa ceara un pret sa-l usture !..Prima conditie a fost sa-i accepte toata gasca la conducerea echipei nationale, intre care si varul sau, Eugen Neagoe(O NULITATE !) ! Apoi, un staf numeros, fiecare cu cate o bucatica de treaba, sa se afle in treaba, cata vreme selectia inca nu a fost fara cusur, iar meciul cu Franta a beneficiat de cel putin doua greseli grave de conducere tehnica !!…Dar, ce conteaza, avem basmaua pe fata si mergem tot inainte…in fluieraturile a 55 de mii de spectatori fideli !!
Dar „NASU” a acceptat orice , sa iese el din incurcatura si sa nu dea in ridicol !!..CHIAR si acest lichelism penal, de a face jocurile la Federatie si Lpf in favoarea lui Piturca, in disputa lui cu Universitatea !! S-a mers pana acolo incat, pe fata, Craiova a fost batjocorita, iar Mititelu ridiculizat, NUMAI SI NUMAI ca PITI sa inteleaga ce mare prieten ii e Mircea Sandu si Spaga Dragomir, cate garantii are maestru Barbut, in afacerile lor ( cu Victor si Giovani) la echipa Nationala. ESTE ATAT DE EVIDENT, ESTE ATAT DE CLAR, INCAT ORICE JUSITITIE, DIN ORICE TARA EUROPEANA, I-AR FACE PRAF PE INFRACTORII SANDU-DRAGOMIR-PITURCA !!…SA VEDEM CUM ACTIONEAZA JUSTITIA ROMANA !!…MAI ALES DUPA CE, GRANDOMANUL DE MIRCEA SANDU, IMEDIAT DUPA DEZAFILIEREA PROVIZORIE, PLIN DE URA, LA INTREBAREA ” CU CHEIE” A UNUI ZIARIST ISTET, A IZBUGNIT FURIOS : ” SA VEDEM CINE IN TARA ASTA DIN JUSTITIA ROMANA VA INDRAZNI SA TREACA IMPOTRIVA NOASTRA !!!”. DUPA ACEST EPISOD, SANDU-DRAGOMIR, NU POT AVEA DECAT O SINGURA ADRESA: SCAUNUL DE PENSIONAR, IN FATA TELEVIZORULUI !!..AU DISTRUS , DIN VANITATE SI GRANDOMANIE , FOTBLUL ROMANESC, AU DISTRUS CENTRE TRADITIONALE DE CRESTERE DE MARI TALENTE (BACAU, PITESTI, ARAD, HUNEDOARA, TIMISOARA, CRAIOVA ,,ETC.) !!…PENTRU FAPTELE LOR, DESIGUR, JUSTITIA ROMANA, NU NUMAI CA AR TREBUI ” SA TREACA IMPOTRIVA LOR”, DAR AR TREBUI SA-I SANCTIONEZE SEVER CU PIERDEREA DE LIBERTATE !! ASA CA SA SE STIE CA fOTBALUL ROMANESC NU A FOST , NU ESTE SI NU VA FI NICIODATA FEUDA LOR PERSONALA !! AU DISTRUS DESTUL, AU FURAT DESTUL, S-AU IMBOGATIT PRIN JAF PE SPATELE CLUBURILOR ! AJUNGE !!! GATA, AJUNGE !!! A DEVENIT INSUPORTABIL !! JUSTITIA SA-SI FACA DATORIA !! SEVER ! FARA CIRCUMSTATE !! AICI NU MAI E VORBA NUMAI DE CRAIOVA, CI DE TOT FOTBALUL ROMANESC !!

nelu (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:31

Domnule M.SANDU de ce nu iti dai dumneata demisia din fruntea F.R.F. pentru ca lucrurile sa mearga in fotbalul romanesc,ai distrus tot ce se putea distruge in F.R.F.DEMISIA DUMNEATA ESTE REZOLVAREA PENTRU FOTBALUL ROMANESC.

CONTRA (55 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:31

MIRCEA SANDU ESTI UN NENOROCIT ! TE BLESTEM PE TINE SI FAMILIA TA DE NESIMTIT – DISTRUGATORUL EHIPEI CARE A DESCHIS PORTITE EUROPEI ! E DOAR INTERESUL TAU SI AL ACOLITILOR !SA DE A DUMNEZEU SA NU MAI SCAPI ! DL IOANITOAIA INTREBATI L DE CE I A IMPUS LUI MITITELU SA INCHEIE CONFLICUL , SA CISTIGE EI SI PISURCA ? DE CE NU LA OBLIGAT PE PISURCA SA SI NCHEIE CONFLICTELE CIND LA PUS SELECTIONER PE SATANIST !

Ovidiu (3 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:32

Felicitari, sa inteleg ca ati inceput demersurile pentru o informare corecta a suporterilor care sunt usor confuzi. Continuati pentru a vedea ce se intimpla si o sa aveti si rating atat la ziar cat si la TV.
Forza STIINTA, oriunde te-ai afla.

LEII (55 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:34

MA BUCUR CA IN SFIRST ATI SCRIS UN ARTICOL DESPRE CRAIOVA SI DORESC SA FITI PURTATORUL NOSTRU DE CUVINT !

CATALIN (5 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:44

DE CE MAMA DRACULUI FRF DE NU POATE FI ACTIONATA IN JUSTITIE? ARE IMUNITATE!
ESTE MAI PRESUS DE LEGE?? DACA ITI PAREA RAU DE SUPORTERII STIINTEI DE CE I-AI LASAT FARA IUBIREA LOR DE-O VIATA? NU TE-AI GANDIT DELOC CAT AU DE SUFERIT? PT UNII DINTRE NOI STIINTA ESTE CA UN PARINTE LANGA CARE AM CRESCUT SI ACUM NI L-AI OMORAT! L-AI ARUNCAT CA PE-O MASEA STRICATA!
ARBITRII CARE NE-AU FURAT MECI DE MECI N-AU PATIT NIMIC! ASTA ESTE PRINCIPALUL MOTIV PT CARE ECHIPA NOASTRA A AVUT NUMAI DE SUFERIT. MAI PUTINE GRESELI AR FI INSEMNAT MAI MULTE PUNCTE IN CLASAMENT SI AUTOMAT MAI MULTI BANI DE LA SPONSORI, CUPE EUROPENE, DREPTURI TV, ETC…
DAR EXISTA UN DUMNEZEU SI SIGUR II VA JUDECA PE FIECARE IN PARTE PENTRU RAUL CEL-AU FACUT ECHIPEI NOASTRE.
STIINTA ESTE SINGURA ECHIPA CARE A CASTIGAT LUPTA CU REGIMUL COMUNIST SI VA CASTIGA LUPTA SI CU CANCERUL CARE DISTRUGE FOTBALUL ROMANESC!

gyno (55 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:44

Cat de excroc este acest Mircea Sandu…mi-e scarba pur si simplu !!!Minte si dezimformeaza cand acum lucrurile sunt clare pt toata lumea…orice club are dreptul sa mearga in instantele civile pt un litigiu de munca …ba chiat in Portugalia (Boavista ) , Anglia (Fulham) sau Grecia tari mult mai puternice si mai reprezentative la UEFA SI FIFA au fost cluburi care au mers in instante direct impotriva Federatiei si au castigat , decizia punandu-se in practica fara probleme…Deci este o mare inventie si minciuna cu scop de sperietoare asta ca UEFA NU PERMITE si ca dezafiliaza FRF , cand Statutul Uefa nu prevede asa ceva (chiar unul din cei mai importanti juristi de la UEFA a recunoscut acest lucru in urma cu o luna ) , astea sunt minciuni si dezimformari securisto-comuniste ale mincinosului si excrocului M Sandu pt a-si putea justifica chiar daca si numai partial EXCROCHERIA la adresa Craiovei !!!! Nu suntem o tara de papagali cum crede el…va vedea el ce va pati…el si ceilalti din grupul infractional constituit in vederea jafului si distrugerii Craiovei !!! Dumnezeu e sus si va face dreptate pt Craiova !!!

AKKA (5 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:52

CUM POT FI DECLARATI PERSOANA NON GRATA SANDU SI DRAGOMIR???
HAIDETI SA-I VOTAM NOI!

gyno (55 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:54

Acest excroc Mircea Sandu a bagat tot fotbalul romanesc in degringolada si FALIMENT !!!! Sa vedem de unde va plati zeci de milioane Euro despagubiri Craiovei…..!!! Din pacate tot fotbalul romanesc va plati…toti membri afiliati…din cauza acestui on bolnav si plin de ura !!! Toti cei care au votat si eu executat va fi vai mama lor din toate punctele de vedere…La Poarta Alba va fi presedinte M Sandu ,o sa joace acolo table cu Dragomir iar Piturca va fi selectionerul penitenciarului , dar Fotbalul Romanesc va plati scump…va fi falimentat de acest nebun ,dezaxat excroc …

ucraiova (6 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 12:56

daca asta inseamna ca scapam de mititelu, asteptam 1 an fara probleme, numai sa scapam de el.
Suporterii adevarati vor sa scape de aceasta saracie de om. Multumim Mircea Sandu, scapa-ne de mizerie! Forza Stiinta!

gyno (55 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:00

Va rugam d-le Ovidiu Ioanitoaia sa pastrati permanent in actualitate acest subiect….DRAMA UNIVERSITATII CRAIOVA , pana la solutionarea cazului !!! Macar cateva vorbe sa scrieti zilnic….sa nu faceti pe placul excrocilor si anume de a scoate acest subiect din atentia publica !!! Este rau pt tot fotbalul romanesc…nu este doar drama milioanelor de suporteri olteni…greu incercati de-alungul vremi !!! Niciodata n-am avut liniste ….

muguralbalbastru (7 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:05

Domnule Ioanitoaia, stim cu toti ca mititelu este un incapabil si un prost, care nu merita niciodata sa puna mana pe un brand ca u craiova.Dar noi suporterii , ce vina avem ? Nu se poate asa ceva .Pur si simplu Craiova nu trebuie sa dispara din fotbalul romanesc.Oamenii ai Craiovei trebuie sa intervina , sa iese la lupta, si dupa moartea atatora dintre ei, d-vs trebuie sa preluati stindardul.E datoria d-vs iar noi toti o sa va sustinem.

Valentin (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:08

Domnule Ovidiu,

Solutia din punctul meu de vedere este simpla si la indemana dumneavoastra. Transmiteti UEFA o solicitare prin care intrebati ca in cazul in care o echipa afiliata da in judecata in civil Federatia de Fotbal aceasta din urma risca dezafilierea. Si atunci UEFA va remite un punct de vedere si vom cunoaste adevarul.

FLORIN (7 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:12

SI CE DACA A DAT MA IN JUDECATA FEDERATIA??? PAI VOI CREDETI CA NU VA POATE FACE NIMENI NIMIC?? MINCINAS’, NE FACETI SA NU MAI CALCAM PE STADIOANE SI SA NE DORIM SA VA ADUCEM CAT MAI REPEDE FLORI LA CIMITIR!!!! NU TE IARTA DUMNEZEU,…

steelgalati (12 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:14

MAI MAFIOTULE,TE CREZI STAT IN STAT???DREPTUL LA JUSTITIE E GARANTAT DE COSTITUTIE SAU CREZI CA AICI E AFRICA????

Neutru (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:14

Nu-i inteleg pe suporterii Craiovei, daca tot sunteti siguri ca veti avea castig de cauza si echipa va primi „milioane de euro” de ce va mai faceti griji ?? Asteptati momentul si din banii aia veti avea o echipa foarte puternica.
Sanatate !

Uriil (5 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:15

‘Am purtat, întreruptă o dată din pricina semnalului slab, convorbirea de mai jos.’
Dl Ioanitoaia incerca sa transmita celor initiati ca, convorbirea era interceptata ilegal, caci atunci cand este SRI pe fir, nu-ti afecteaza calitatea convorbirii!
Deci FRF si LPF sunt cordonate de servicile de informatii!

stiinta_unde_esti… (5 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:17

Sandule viata ti-a mai dat o sansa cand ai scapat de cancer, daca tu ai primit o noua sansa atunci cu siguranta si craiova merita o noua sansa la viata….viata STIINTEI mai presus de viata lui sandu, piturca sau dragomir….fotbalul nu mai are nici farmec fara craiova …..STIINTA UNDEE ESTI….

laurentiu (15 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:18

si eu va rog sa scrieti in fiecare zi cateva raduri pe aceasta tema!

Mirela! (1 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:18

Pe mafiotii astia nu cred ca poate sa i dea cineva jos inafara de presa! conducatorii de cluburi sunt la picioarele lor asa ca pe ei nu te poti baza! presa poate sa i doboare de pe piedestalul pe care s au cocotat si acest lucru se poate intampla doar prin adevar! daca in fiecare numar presa ar publica cate un articol, cu cate o frauda facuta de nenorocitii astia la un momendat sigur vor trebui sa plece ca sa si pregateasca hainele de puscarie! va pup si sper ca ve ti merge inainte!

baibal (107 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:18

…………………………………………………..multe comentarii fara rost….ne.au ingropat…

pff (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:22

Heh, daca Mititelu castiga procesele cu federatia, fotbalul in Romania dispare (nu ca ar fi un lucru rau). Toate echipele care folosesc jucatorii Craiovei luati cu „japca” pot pierde meciurile cu 3-0 (inclusiv in cupele europene), federatia va trebui sa plateasca despagubiri nu numai Craiovei, cat si acestor echipe.

Nu e posibil ca in baza unei decizii temporare (si ilegale din cate se pare) de dezafiliere sa declari toti jucatorii unei echipe liberi de contract. Se pare ca s-au lacomit.

Din punctul meu de vedere, bafta Mititelu … desi ca o parere personala, nu e capabil sa castige un asemenea proces ;).

Nea Vanea (170 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:25

Mititelu a primit ce merita…
Pacat de STIINTA !

olteanu (2 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:28

Saracutul MIRCICA,sa suparat ca a-ti adus in actualitate un subiect care se uitase de el.Incepe oare sa ii fie teama ca a facut o ilegalitate?Daca ar lua toti jurnalistii atitudine si ar semnala toate neregulile din fotbalul romanesc poate acesti mafioti nu ar avea curajul sa faca tot ce vor .

andrei (1607 comentarii)  •  12 septembrie 2011, 13:30

Legile federatiei…care sunt facute de un grup de oameni cu interese in domeniu…legi pe care le pot face cum vor ei,dar trebuie sa se incadreze in legile tarii…Cum ar fi sa se intruneasca ei si sa adopte o ,,lege ,, ca de exemplu cei care dau declaratii contra mai marilor zilei sa fie inchisi sau impuscati….Intr-o tara in care chiar legile date in parlament sint declarate neconstitutionale cum or fi ,,legile,,unei gasti cu interese foarte mari?In tara in care mai tot poporul se confrunta cu micsorari de tot felul ,exista o institutie care-si aloca resurse imense siesi si cere tarii stadioane ,infrastructura si respect la care nu are indreptatire…Daca acesti superpatroni cred ca au dreptate de ce nu se supun si legilor tarii?De dragul UEFA,FIFA ,zic ei ,dar si aceste institutii au pierdut procese si sint tot mai des acuzate de interese si chiar coruptie…Unul de la ei da declaratii ca stie despre blaturi-Rapid-Steaua- defaimeaza patroni-are doua clase OI-si cel putin eu nu stiu sa fi fost amendat vreodata dupa legile care aplicate in cazul Mititelu au facut gauri mari si care la TAS nu au stat in picioare…Concluzie:sunt legi cu care se servesc pentru a stapini o turma care-i inbogateste pe zi ce trece si care lor nu li se aplica….

Comentează