Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

„Circarul” Șumudică

După ce a reușit să urce pe podium cu Gaziantep, considerată înaintea startului campionatului Turciei una dintre candidatele la retrogradare, Marius Șumudică i-a cerut președintelui clubului o mărire a contractului.

Permalink to „Circarul” Șumudică
duminică, 10 ianuarie 2021, 2:22

Normal, nimic surprinzător. Pretutindeni, performanța se răsplătește.

Invocând dificultățile financiare provocate de pandemie, Mehmet Buyukeksi l-a refuzat. I-a cerut chiar să accepte o micșorare între 10 și 20 la sută! Cum MB a mințit când s-a referit public la salariul lui Șumi, omițând intenționat că tehnicianul român împarte suma primită cu cei 6 membri ai staffului, între cei doi s-a produs o ruptură.

Care s-a lărgit. A ajuns prăpastie din momentul în care, înainte de a negocia cu antrenorul eventuala prelungire a contractului scadent în vară, Buyukeksi i-a chemat la discuții pe câțiva jucători! Evident că atitudinea bașkanului l-a surprins neplăcut pe Șumudică. Pentru că uzual e, dacă vrei să continui colaborarea cu un tehnician, să te consulți cu acesta ce fotbaliști să păstrezi și pe care să-i lași să plece. Cum președintele lui Gaziantep a încurcat borcanele, nu-i  de crezut că Șumi va mai rămâne la echipă.

Altfel, analistul postului TV „A Spor”, Erman Toroglu, n-a ezitat să toarne gaz peste foc. Să întărâte și mai tare spiritele. Din dorința de a-i ține partea compatriotului său, că doar nu era s-o țină pe-a străinului!, fostul fundaș de la Ankaragucu și ulterior arbitru a avut o ieșire inadmisibilă la adresa lui Șumi: „Acesta e un circar. Nu am mai văzut un așa actor. Nu am mai văzut așa ceva. Unde se crede?! Se comportă ca un țigan. Un țigan”. Apoi a completat cu ”un cerșetor”!

Mă rog, nu-i sarcina mea să-l apăr pe Șumudică. Să fiu avocatul unuia care, într-adevăr, a scăpat uneori caii. Nu s-a controlat suficient. Atât că, impresia mea, în marea majoritate a cazurilor a părut mai degrabă pus pe șotii decât pe scandal. Glumeț, nu agresiv. Simpatic, aiurit, chiar caraghios.

Sunt însă curios ce reacție va trezi în rândul românilor gravul derapaj rasist care l-a avut ca țintă pe unul dintre tehnicienii tricolori cei mai apreciați. En vogue. Vă reamintesc că atunci când, exprimându-se nepotrivit, arbitrul Sebastian Colțescu l-a indicat pe secundul de culoare al lui Bașakșehir, campioana Turciei, cu vorbele „Ăla negru” a luat foc tot fotbalul european, chiar întreaga planetă! Însuși președintele Recep Tayyip Erdogan s-a grăbit să intervină energic, în ciuda orei înaintate!

Teamă mi-e însă că, obișnuiți să fim jigniți, francezii sunt lideri la acest capitol, vom suporta și ofensa lui Toroglu fără să clipim. Vom închide iarăși ochii și vom înghiți în sec. Noi n-avem drepturile de care beneficiază alții, așa-i? La o adică, menirea noastră e să uităm și să iertăm.

Comentarii (48)Adaugă comentariu

alin (626 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 14:31

Nea Ovi, altfel exprimat sintem prostii prostilor. Cu francezii mai inteleg dar sa ne dea peste glezne turcaletii e prea de tot.

Bogdan (395 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 14:35

Va dau dreptate. Vina este exclusiv a noastra ca ne complacem sa fin victimele ironiei tuturor. Chiar ne simtim bine in acest rol.

Vio (188 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 14:38

Si Sumi are gura cam mare insa nici turcii nu ii acorda atentia cuvenita. Astia de la Gaziantepsport nu sunt singurii. In general turcii sunt foarte incantati de ei si ne trateaza si astazi ca pe vremea in care plateam tribun la Inalta poarta.

Mishu (234 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 14:41

Stiind simpatia Dv pentru Sumi care nu este pe placul fecesebeilor ma asteptam la acest articol. Pentru care va felicit. Il percep ca un kbdemn sa nu ne mai lasam calcati pe bataturi de toti.

Tibi (19 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 14:44

Mie se pare mie sau cam indemnati la razmerita???Din pacate nu avem in instalatie sangele necesar pentru asa ceva.

Ilie (135 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 14:48

Poate domnul turc s-a luat după muzica pe care o ascultă domnul Șumudică. Este muzică de țigani. Iar, din articolul domnului Ioanițoaia reiese că e rău să fii ***. Ăsta e tot rasism. Oricum, e mult mai bine să fii *** decât să fii sluga unuia care preamărea cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu. Și din cauza căruia au murit oameni pe stadion.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (2 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:11

Astia se tot chinuie sa intre si ei in EU. Cand au vazut ca nu prea sun t bagati in seama,au dat-o in de alea ca"nu ne trebuie EU" !! Ei mai lipseau ,si EU era demult gata ! Stau casatoriti prin tarile comunitare cu tot ce se casatoreste ,doar primesc si ei vreo rezidenta ceva,si mai vorbesc !! Au uitat ca noi i-am cam invatat fotbal !! Pe vremea lui Ali Kemal ne distram cu ei !!

Miki (9 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:18

Bai Ilie, daca bati apropouri la Adrian Paunescu sa stii ca o mie de nulitati ca tine nu valoreaza nici cat o strofa dintr-o poezie scrisa de AP. De alde voi va mai puteti naste de o mie de ori si tot degeaba.

unulaltul (9 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:20

Te astepti de la unul trecut prin viata, care a cunoscut, a luat contact, cu Cenzura comunistilor, sa fie clar impotriva acestui mod de a reprima gandirea libera, dreptul la libera exprimare, mai ales ca vorbim de un termen absolut banal, popular, intalnit atat in mari opere ( vezi La Tiganci - Eliade) sau in minunate piese muzicale ( Mica Tiganiada - Phoenix). In fine, se pare ca nu deranjeaza cenzura, nu cand este adresata criticilor. Cand spune autorul ceva de ***/*** e liber. Si acum la subiect...Nu inteleg ofuscarea asta gratuita si indemnul la o razmerita pe motive inexistente. Mie-mi pare o cearta intre rude si e chiar comic sa vorbeasca de *** un turc. La naiba, daca nici mustaciosii maslinii la ten din Turcia nu arata a ***, atunci cine. Sa fii ***, sa apartii unei etnii, sa fii cunoscut si recunoscut functie de niste caracteristici naturale, NU E O JIGNIRE. Hai totusi sa acceptam intr-un final ca nu exista rromi ci ***, ca nu e o jignire sa-i spui unui *** ca e *** cat timp el insusi, ***, isi spune *** cu mandrie. Am o intrebare: Ce legatura are subiectul editorialului cu sportul? Si inca una: Cand iesiti la pensie?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mirel (153 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:21

Turcii mai cred ca Romania este si astazi o raia de a lor. Noroc ca unul ca Sumudica le mai da peste nas. Ar trebui nai multi si mai des.

Jean (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:21

Afirmațiile lui Erman Toroglu au fost făcute într-un cadru mult mai restrâns decât momentul Colțescu,deci nici măcar nu cred că mulți ziariști ar fi auzit de incident. Nu văd cum ar putea fi expus mai amplu evenimentul ăsta.

Jean Valjean (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:29

Afirmațiile lui Erman Toroglu au fost făcute într-un cadru mult mai restrâns decât a avut parte Colțescu,deci nu văd ce amploare să aibă ieșirea mamelucului!

5k1p3r (6 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:52

Asta este cel mai urat lucru! Sa nu fi ***, dar sa te comporti ca un ***! Asta este sumudica!

sachi (4 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 15:57

Parca in Romania era vazut altfel....

Andrey (262 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 16:00

@Jean (1 comentarii). In mare ai dreptate dar asta schimba prea putin datele problemei. Jignirea ramane si autorul ei ar trebui tras la raspundere. Cand faci pe cineva *** te gandesti ca platesti pentru asta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sachi (4 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 16:06

Batran si depasit!Chiar crezi ca Sumudica reprezinta Romania?Nu,reprezinta pe cei cu care turcii isi usurau misiunea lor de cucerire in Tarile Romane,cunosc foatre bine subiectul,de parca in Romania ar fi vazut altfel!

QED (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 16:09

Campania de descreditare a Romaniei si a Romanilor a inceput imediat dupa Involutia din decembrie 1989. A aparut nu se stie de unde termenul de rrom iar acum este jignitor sa-l faci *** pe un rrom dar se vede clar ca nicaieri in lume nimeni nu reactioneaza daca un Roman este facut ***. Sa vedem cum vor reactiona de acum incolo sportivii Romani daca vor fi in continuare jigniti. Sa speram ca nu vor incepe din nou cu prosteala ca nu au auzit ca ei erau concentrati la meci si alte abureli. Daca vom ramane in continuare surzi si fara reactie asa ca in ultimii 31 de ani atunci ....... .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cita (2118 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 16:11

La noi ar trebui să reacționeze președintele țării? Posibil NU. Dar MAE ar trebui totuși să o facă. E bine să ne prezentăm si noi românii bățosi in lumea asta in schimbare majoră, cu progresismul, noul curent politico-social, ridicat de presa și promoterii on line la rangul de noua religie.

Gio (50 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 16:13

Ii tineti partea lui Sumudica si nu cred ca aveti dreptate. Sumudica pune presiune mediatica pe conducerea clubului de cateva luni bune pentru prelungirea contractului si marirea salariului si a ajuns sa enerveze conducerea clubului care evident are alte socoteli. De cand au inceput rezultatele bune presiunea s-a intetit, el amintind la fiecare conferinta ca este amanat cu prelungirea si ca “nu este respectat”, a se citi nu i se propune marirea salariului. Tactica lui este evidenta, spera ca suporterii, al caror idol se crede, vor presa baskanu sa vina cu prelungire si salariu superior, ori asta nu se face! Negocierile nu se fac cu presiuni si amenintari publice, pana la urma conducerea ii ofera prelungire dar cu reducere, in mod justificat, pana la urma este criza. Aaa, ca a avut rezultate.. cati antrenori proaspeti campioni n-am vazut dati afara.. de obicei rezultatele te tin dar nu mereu, mai sunt si alte aspecte.

Lup (13 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 16:37

Circar e, iar ghilimelele nu-și au rostul. Ca străini, trebuie sa ne obișnuim cu minime principii, cum ar fi sa nu ataci clubul. Gaziantep va merge inainte si fara Șumudica., care a pierdut ocazia să fie inteligent si decent.

dan (273 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 17:08

@Lup (12 comentarii). Asa e, marea echipa Gaziantep va urca vertiginos catre Champions League in vreme ce Sumudica va ramane pe drumuri. Judecata tipic romaneasca, sa stam plecati ori in genunchi in fata strainilor indiferent de valoarea acestora.

Ali Bec (212 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 17:19

Compunerile tovarășului director se rezuma in principiu la 3 teme: Burlă, Becali și naționalism.

octavian (95 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 17:52

Am fost si suntem etichetati in fel si chip,cei puternici nu s-au sfiit s-o faca. Pe munca lui Sumudica nu cred ca a gresit, poate doar in modul cum a procedat. Turcii chiar nu au nici un motiv sa ne insulte. De fapt nici altii.

Che Guevara (363 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 17:55

Avem Ambasada in Turcia? Avem amabsador la Ankara sau avem o papusa de paie acolo? Cand vine ala si face un roman *** catre presa de ce tace ambasadorul? Acum nu mai e rasism?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mustafa (2 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 17:55

Șumudică, și-a căutat-o cu lumânarea și a primit ce a căutat ! Un Papițoi !

Mustafa (2 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 17:58

Dacă făcea un străin așa ceva în România , îl ridicați de mult în furci.....

Romica (63 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 18:00

Turcii scriuca ei l-au dat afara, Sumudica pretinde ca a plecat el. Urata lume si niste turci care se cred si azi in epoca lui Baiazid.

sandu (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 18:26

*** a fost tratat ca ce este,un om care inspira respect,un om serios este tratat dupa comportamentul lui,un circar este tratat ca un circar.

Val (52 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 18:32

@sachi (4 comentarii). Sumudica nu reprezinta Romania, eu sunt de acord. Nici Lucestii, nici Olaroiu, nici Halep si nici Nadia. Romania o reprezinti tu si alti anonimi care faceti pe moralistii desi nu v/ati remarcat cu nimic in viata. Le stiti voi pe toate penibililor care sunteti voi penibili. .

razvan (44 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 18:35

Toti fecesebistii si dinamovistii indivizi gen teligentul sachi sunteti morti de oftica pe succesele obtinute de Sumudica. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Yorick (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 18:50

Nea Ovi s-a dat cu progresiștii. Ce sa facem hai sa protestăm în fața ambasadei Turciei. Purtam o anatema care nu ne aparține așa că de ce sa ne supărăm.

a dica (283 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 19:59

Antrenor e Sumi, dar e si circar. Si la noi punea presiune pe arbitri din primul minut, era provocator la adresa spectatorilor si a jucatorilor adversi. Si cateodata chiar ii iesea. Ei, la turci, care si asa nu prea inghit antrenorii straini, nu prea i-a mers. Cat despre atacul rasist, acum ar trebui sa iasa si Iohanis pe social media, nu?

Radu K (22 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 20:39

Lasand la o parte rezultatele avute ca antrenor, strict comportamental, Sumudica chiar e un circar! Prin comparatie, Dan Petrescu e un antrenor cuminte, linistit, cu bun simt, etc. Apelativul de *** probabil i-a venit de la manelele pe care dansa pe stadion. Aceasta fiind muzica ***/rromilor, e normal ca turcul sa-l creada ca fiind un admirator al comportamentului ***. Mai trebuie remarcat ceva: sa faci circ la turci, e o mare performanta! Inseamna ca esti un AS al circului!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dilimache (657 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 22:16

Pana la urma la Coltescu a fost o neintelegere, o fi sarit ea planeta in aer, dar a inteles ca negru nu e *** si s-a calmat planeta, pentru ca pana si americanii folosesc cuvantul "black" pentru cei de culoare, de exemplu BLM, miscarea Black lives matters. Cat deaspre francezi, da, asa e, ne-au jignit, se refera la noi spunand ca suntem *** si cersetori, dar ce sa le ceri, cand la Paris e plin de rromi cu cetatenie romana care le salta portofelele cand nu sunt atenti. Asadar, menirea noastra e sa ne educam si sa ne civilizam, iar cand vom fi jigniti pe nedrept, atunci sa nu uitam si nici sa iertam...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sociopatie (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 22:26

Restul lumii ne priveste ca pe niste *** *** *** care ne fac de ras prin strainatate(batai,furturi,violuri,manele).nici macar nu au habar ca rromii si romanii sunt 2 rase diferite.orisicum,sa ma *** pe ei de francezi si pe turnulor lor de tabla,iar turcii ar trebui sa taca *** din gura,avand in vedere ca ei chiar sunt *** ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

xxrapi (26 comentarii)  •  10 ianuarie 2021, 23:46

Dupa declaratiile unor docti care ziceau ca S.Coltescu a folosit un cuvant rasist , acum culegem roadele. Fiindca veni vorba(apropos), black=noir=negru. Da? Sau nu?As vrea sa-i auzim pe aceia de atunci ,cateva saptamani, sa iasa ei si sa ia atitudine. De ce nu o fac? As fi vrut sa scriu ceva si despre faptul ca noi cu noi sau intre noi... Dar mai bine ,nu.

argus (108 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 1:04

Articol sincer si fara floricele. Si trebuie sa va dau dreptate ca suntem un popor de egoisti nu de solidari.

Sorin (95 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 3:07

Cand ai contract ferm, nunta apuci sa ceri mărire...se cheamă *** De unde va scriu, daca faci asta, esti concediat. Bine a primit Suni Merita concediat petru *** pe care a facut-o!

Sorin (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 6:14

Cred ca este o problema gravă pt România ,cei ce ar trebuie sa ia apărarea lui Sumudica și romanilor in general ce sunt batjocoriți peste hotare dorm in papuci .

Urod (72 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 8:51

Circul costă.... Indiferent cat de mare CREZI ca ești, trebuie sa ai o decență. Cat de jos am ajuns, daca nici in Turcia nu ne mai gasim locul...?!!!!... In Europa suntem desconsiderati de mult timp, acum si in Turcia suntem vai de capul nostru. Sumudica n-are nicio scuză, asa zisa caterincă de Giulesti l-a costat, si inca mai grav, a deteriorat grav imaginea romanilor din Turcia. Atat gandeste, atat face.... In rest, suntem de 30 de ani obișnuiți sa fim jigniți, si mai grav este, CA TOT DE ATÂT TIMP, NU AM REACTIONAT IN NICIUN FEL...!!!!... DE CE...?!!!!... DE CE AUTIRITATILE ROMÂNE DORM DE 30 DE ANI...?!!!... DE CE-AU PERMIS ACEASTA CONFUZIE DINTRE ROMÂN SI RROM...?!!!... DE CE VOI ZIARIȘTII N-ATI FACUT NIMIC DE ATÂTA TIMP...?!!!... DE CE...?!!!!... Coltescu pt o nimica toata, a ajuns crucificat in toata lumea, pt o convorbire privată... Acum s-a produs în direct la TELEVIZOR...!!!!! ... Ce vreti mai mult de atat?!!!!...REACTIONATI SI VOI ZIARISTII IN PRESĂ, CAT SI AMBASADA DIN TURCIA... CE MOTIVE AVETI CA SA NU REACTIONATI?!!!!... DACA DORMIȚI, ATUNCI AVEM CE MERITĂM.... SA NU MAI VORBIȚI DE MANDRIA DE A FI ROMÂN....!!!!!!

Mihăilă Florin (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 9:07

Turcii?Niste nomazi.

drucker (6 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 10:12

Problema bufonului caraghios , (cu aere de mare antrenor) , Sumudica , e doar a lui , nicidecum a tuturor romanilor . Articol caracteristic pt un ziarist alunecos si viclean si un lingau inascut . Ce urat imbatranesti maestre !

Dravale (6 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 11:04

Articol de trei parale,ca de obicei la Ov.I. și, cu mici excepții cam așa sunt ”blog”-urile gsp.Eu personal NU mă solidarizez cu șumudică,NU mă reprezintă ca român.El reprezintă acea parte a românilor dornică de circ,scandal,mahalagisme,etc peste care se presară mult orgoliu,infatuare,laudă de sine .De fapt dacă răsfoiești fițuica gsp constați că din asta traiește și echipa de ”specialiști”ai acestui can-can pe teme de sport...(În altă ordine de idei,când,cum,pe ce bază,cu de acte,documente se consideră actuala gsp continuatoarea fostei mare GSP?!Poate se găsește vreun Talpan să ”rumege” un pic istoria...)

Radu (60 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 11:22

Ambasada Romaniei de la Ankara de ce nu reactionează? Că de la FRF nu am așteptări.

Calin (1 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 11:27

Dupa cazul Coltescu ministrul sportului invoca “o crima impotriva umanitatii” O mizerie ...asta i lumea in care traim !

MZM (390 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 13:15

Sumudica a gresit, a depasit cu mult limita bunului simț si, normal, a fost dat afara. Iar jignirile care i s-au adus i s-au adresat doar lui, nu si poporului roman. A sari acum in apararea antrenorului roman ar insemna ca suntem de acord cu tot comportamentul sau necivilizat... si nu suntem! Aparati-l dv. ziaristii GSP, pentru ca in mare masura el este si creatia dv. Cand isi dadea pantalonii jos pe stadioane si le arata fundul la cei care il huiduiau, ziaristii GSP considerau ca „Sumi face show!”. Si iata unde s-a ajuns: Sumi (al vostru, nu al nostru!) a... exportat show-ul in Turcia! Aferim!

Cristi (11 comentarii)  •  11 ianuarie 2021, 13:26

Subiectul deja ii tabu. Sumi este one man show, din pacate vorbeste prea mult si glumeste mai tot timpul sau face trimiteri piperate. Nu toti inghit asa ceva. Poate daca ar fi mai rezervat si diplomat nu am avea aceasta discutie.Ii vina lui ca nu stie sa se comporte si vina unora dintre ei ca ne fac cum ne fac...

Luc (2 comentarii)  •  12 ianuarie 2021, 11:41

Cind un roman isi apara drepturile este luat la misto de romani caci asta stim s-o facem cu larga inima iar straini pe unde mergem ne fac ***.Cind straini isi bat joc de noisuntem mielusei,exemplu cel mai recent este cu arbitru roman.De ce aceeasi care lauda straini de ce nu fac acelasi lucru de cei ce salveaza Dinamo. Exemple au fost numeroase de acest gen cum ar fi Timisoara, Piatra Neamt, Rapid si alti straini care au luat bani frumosi de pe urma ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează