Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Atac la D. Man!

Mă așteptam ca Dennis Man, ales Fotbalistul anului 2020, să fie contestat.

Permalink to Atac la D. Man!
duminică, 27 decembrie 2020, 2:12

A devenit un obicei, nu cel mai fericit, ca unii dintre noi, nu puțini, să fie nemiloși cu ceilalți, dar îngăduitori cu ei înșiși. Povestea cu bârna și paiul, o știți. Iar în fotbal apare un element în plus. Când un jucător sau un antrenor primește un trofeu precum cel oferit de GSP, simpatizanții echipelor adverse, ai rivalelor, strâmbă din nas și pornesc tirul.

Ca atare, nu m-a surprins foarte tare să găsesc pe blogul ziarului ironii și chiar răutăți la adresa proaspătului laureat. Gen „Fotbalistul român al anului doar la el în sufragerie”, „Continuăm să premiem mediocritatea” sau „Cel mai bun cu adversari slabi”. Etc, completați pe linia punctată!

Totuși, n-aș fi intervenit, laissez-faire, laissez-passer, vorba fancezului, dacă n-aș fi dat și peste postarea lui magic4ever. Conform căreia, „Becali, MM și Prodanca au extins aria de împărțire a plicurilor și la GSP ca să-l vândă pe Man cu mai mulți bani. Rușine”.

O asemenea obrăznicie, jignire gratuită, nu putea rămâne fără ripostă tocmai în ideea că tradiționala Anchetă de sfârșit de an a Gazetei, demers inaugurat în 1966, n-are cum să fie măsluită. Chiar n-are cum, de vreme ce adună sufragiile a 5 categorii diferite. Oficialii echipelor din Liga 1, antrenorii și căpitanii acestora, ziariștii GSP și cititorii ziarului.

Să admitem că, într-un caz extrem, redactorii și reporterii GSP ar putea fi influențați. Dar ceilalți?! Totuși, și dacă prin absurd ar fi determinați să voteze într-un anumit fel, gazetarii i-ar aduce unui concurent maximum 5 puncte (echivalentul locului 1), care pe 2020 n-ar fi modificat ordinea finală. Întrucât Man a ieșit primul în toate cele 5 ierarhii. Și dacă, forțând nota, reprezentanții ziarului nu l-ar fi votat printre cei 5, jucătorul FCSB-ului ar fi obținut și așa trofeul. Întrucât al doilea clasat la general, Ciprian Deac de la CFR Cluj, a acumulat numai 18 puncte.

Victoria lui Dennis, golgeterul de 22 de ani al campionatului, nu trebuie pusă sub semnul îndoielii. Pentru că el a triumfat pe linie, la 5 categorii de votanți din 5! Anul trecut, de pildă, portarul Ionuț Radu, pe atunci titular la Genoa în Serie A și căpitan al naționalei U21, semifinalistă CE, a câștigat, deși doar oficialii și antrenorii l-au dat pe locul 1. La ziariști și la cititori s-a situat pe 2, iar căpitanii nici măcar nu l-au inclus pe lista de 5!

În măsura în care cineva vrea să înțeleagă de-aici că sunt vreun fan roș-albastru, e dreptul lui. Îi garantez că se înșală. Mărturisesc însă, ba și cu plăcere, că discutând întâia oară cu Man zilele trecute, am descoperit un tânăr modest și educat, lipsit de fumuri. Aceeași persoană cu cea care declara în Gazetă, cu neascuns regret, că „Pentru mine școala a fost pe locul 2, ceea ce nu-i un lucru bun. Nu recomand copiilor asta! Îi îndemn să facă o școală, să aibă o meserie, apoi fotbalul”.

Părerea mea, cât va ține cont de ea unul sau altul, e că Dennis Man nu trebuie contestat și atacat, ci felicitat. Pentru evoluțiile lui din 2020 și nu în ultimul rând pentru modul sănătos în care gândește. Sigur, nu-i Mbappe și nu-i Haaland. Nici nu va fi, dar e un fotbalist român de valoare și de viitor. De mare viitor.

Comentarii (58)Adaugă comentariu

Clujcampion (22 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 14:22

Domnule Ioanitoaia, va sugerez sa cititi articolele colegilor dvs. Cratoiu, Udrea si Raureanu si ***. Cu atat mai mult cu cat Man isi arata clasa doar impotriva echipelor satelit. In rest e un jucator mediocru umflat cu pompa de presa ultrra-favorbila. E drept, tanar si cu posibilitatea de a creste daca e scos din mediul toxic fcsb-cca-frf-lpf-digisport-telekomsport-gsp. Adica cantatorii de ode ciobanului.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dudu (133 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 14:25

Nea Ovi, Craciun fericit. Ai dreptate dar te agiti fara finalitate ca este greu de schimbat mentalitatea de orientali a romanasilor.

Mirel (153 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 14:27

Bine pusa problema dar nu pentru cei care orisicum il vor nega pe Man si pe orice stelist. Dinamovistii, ceferistii, olteni, lumea este plina de exemplare ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ghencea (129 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 14:29

Mi-a placut mult articolul. Craciun fericit tuturor stelistilor.

Clujeanul (92 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 14:31

Domnule Ioanitoaia, cu tot respectul dar este ziua de Craciun...Puteati sa o lasati mai moale cu propaganda pentru oile lui Becali dar cted ca are dreptate cel criticat de dvs.

gelu (116 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 14:33

Bine insa sa il vedem pe Dennis Man la o echipa de top. Sa nu pateasca acolo ca mult laudatul de gsp Ianis Hagi, rezerva prin Scotia. Care nu este nici Spania, nici Germania , nici Italia...

Paul (4 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 15:03

daca a fost vreun''atac'' n-a fost impotriva luii Man, care saracul atat poate, ci impotriva celor care s-au incapatanat sa-l scoata in fata, fara niciun motiv

Mateias (70 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 15:23

@Paul (4 comentarii). Care ar fi aceia care l-au scos in fata pe Dennis Man? Toti presedintii, toti antrenorii, toti capitanii de echipa si toti iubitorii fotbalului...Tu si alti frustrati ca tine nici nu va dati seama ce penibili sunteti.

Vio (188 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 15:28

De acord ca a fost mai bun decat altii dar peste cine????Chior in tara orbilor asta a fost Man. Oricum o alegere mai decenta decat aia de anul trecut cu portarul Ionut Radu care s-a nascut talent si va muri speranta. Va apara Radu asta la Inter cand isi va vedea Handanovici ceafa

Paul Timisoara (2 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 15:50

Lasă vraja, Ti-au dat % din vanzare. Nu-i așa? Cat ti-au dat? Te-ai păcălit ca nu il da pe 15000000 nici daca il vinde lui varul sau.

razvanr (1 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 15:56

Multi vin cu critici, dar niciunul cu alt jucator care merita premiul. Astia ne sunt jucatorii. Unii au cumva impresia ca Mbappe, Haaland si altii sunt romani? Astia ne sunt jucatorii, iar Man e cel mai bun dintre mediocri. Ca toti sunt mediocri.

dan (151 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:02

Trebuie sa fim obiectivi: Man a dat multe goluri DAR a si pierdut o gramada de mingi ! Nu il cunosc dar parerea dvs ca este "modest și educat, lipsit de fumuri" parca nu prea se potriveste cu o persoana care este plina de tatuaje si este cam delasator pe teren...

Manu Ion (4 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:02

Nu poți sa acorzi titlul de cel “mai bun fotbilst unuia ca MAN “ . Afara de a ridica chiloți in timpul meciului ce știe sa facă ????? Când te uiți prin campionatele din Europa te intrebi pe ce cere Becali “ 14 mi-l euro !!!!!!! Nu e fotbalist de campionate puternice !!!!!!!!

Radu K (22 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:05

Acum am aflat ca acest Man e jucatorul anului... :))) Ori e o gluma de sfarsit de an, ori e la comanda ciobanului, clanului albanez si a Prodancei. Inteleg ca a fost un an greu si reclama platita e bine-venita, dar nu e pacat sa va compromiteti de tot? Nu e de ajuns ca aveti zilnic articole platite sa laudati marfa impresarilor sau cu toti puscariasii din fotbalul romanesc care intamplator sunt ori impresari, ori patroni de club ori manageri? Acest Man a fost zero barat in meciurile tari din campionat si in cele din Europa, unde intr-adevar se vede valoarea jucatorului. Meciurile cu echipele prietene nu se pun.

luis (41 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:06

Domnule Ioanitpaia, Burca a fost peste Man din orice punct de vedere. Despre asta este vorba. GSP nu a procedat corect. Punct.

Ilie (135 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:07

Modestia sa se vede după cum se îmbracă și după ce muzică ascultă. Despre ce citește, se știe: gsp.ro, acest Florin Salam al site-urile românești. Tocmai de aceea are și rezultate. Iar lauda cu echipa Sub21 este o mare minciună: mai toți jucătorii de acum doi ani de la Euro U21 au regresat sau au stagnat. Dar site-ul condus de dvs. în care scriu mai multe personaje care nu au reușit în meseria de inginer ( deci, niște ratați) și au ajuns " ziariști " prin intervenția unor vecini sau prieteni nu poate să spună aceste lucruri. Pentru că sunt mai importanți Borcea, Becali, Prodanca sau fetele dezbrăcate.

luciann (38 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:12

Felicitari pentru articol! Stim cu totii ca sunteti fan U Craiova, nu Steaua!

DJ Thrror (51 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:16

Bine, nu e masluita, atat puteti voi, pacat de toate numele alea ajunse acolo din 1966 incoace. Publicul pune pe primul loc cel mai mediatizat, cel mai umflat cu pompa, cel aflat in mijlocul unor mari interese, cel care a fost in forma in ultimele 2 luni cu adversari "aranjati", intr-un campionat masluit. Asta nu va spune nimic? Macar titlul sa-l fi castigat, macar sa fi ajuns in playoff-ul unei amarate de cupe europene, sa fi fost decisiv la vreo calificare sau sa fi dat goluri la nationala. Cui ii pasa ca e curat la suflet? Aici s-a ajuns? Sunteti o penibilitate de redactie.

Catalin (3 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:16

Mesajul il scriu doar ptr cluj campion sau cum dracu si.a pus nickname acolo. Prietenas sezi pe curul tau ca man ii peste tot ce aveti la cj Daca esti atata de *** si orbit de ura tine.o ptr tine , nu ne impartasii noua teoria chibritului xa sunteti vai de voi daca nu ar umbla varga si pascani la arbitri nu ati prinde play off ul . Toata stima si respectul ptr deac cat a jucat bine dar ce a jucat anul asta sau ce alt jucator vrei tu sa iei de la voi sau alta echipa . Golurile si pasele de gol si prezenta consistenta care a avut-o la nationala de tineret a contat in tot ceea ce a realizat anul acesta Man. Daca esti *** ramai acolo in mediocritatea ta. A fost un meci anul trecut in care "celebrul "comentator plictisit de la digi stucan a avut o scapare in timpul meciului dupa un gol al lui FCSB si a zis si"" din pacata este gol "" Cum poti tu ca si comentator sa iti dai pe fata arama de anti o echipa... Oricine ar zice cum era topescu la tv si dobre la radio nu o sa mai aibe romania comentatori. Si tineti minte ca pe vremea aceea nu erau calculatoare si programe de statistici ca si acuma Pe vremea aceea unul ca stuck nu era bun nici ca om de serviciu .omul ala atata pare de plictisit cand deschide gura de ma face instant sa mut pe luck tv sport ...este o rusine si o greata sa.l vad comentand pe acel o barat

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Viorel (103 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:22

Greșeală imensa a dl Ioanitoia sa bage in seama toți frustrații fără alta bucurie in viața lor jalnica decât sa înjure Steaua! Fără echipe care sa conteze netoții se atârna cu disperare de toate știrile despre Steaua, pe poluează, le murdăresc cu sârg, înșirând zoaiele, mizeriile, balivernele lor reieșite dintr-o imensa frustrare, ura, invidie, împotriva celor mai buni și iubiti din România, evident Steaua! Cei mai fanatici, radicali, dogmatici, îndoctrinați sunt indiscutabil fanii expirați, perimati, siniștrii, ai cazarmilor sportive staliniste toxice CSA și CS Dinamo, relicve oribile ale sportului bolșevic, care mai exista doar in România! De ce și pana când abuzul și mizeria? Dacă avem in vedere ca cele doua UM sovietoide trag de la buget peste 50 mil euro anual care trec in buzunarele uniformelor profitoare din MApN și MAI, s-ar putea ca cele doua *** sa mai căpușeze câțiva ani bugetul și sportul României!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

flo-www (14 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:34

@Clujcampion : mediul toxic fcsb-cca-frf-lpf-digisport-telekomsport-gsp. Adica cantatorii de ode ciobanului. Poate da CHEFERE 3 bulioane și-l ia, acolo sunt campioni! Bufa și pe a 2- a. Sigur se remarcă acolo, plus că acolo, dacă se uită urât fundasul la el, primește imediat galben și fault pentru chefereu. Și orașul gigitalizat, Silicoane VAlea, ce mai, rășină frate, ați sifonat toți banii Ilfovului .NO?

Maritisul nu e sport national! (52 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:41

Dom'le, dar ne-ati zapacit cu atata impingere de articole despre Izbasa! Ca se marita, ca una se propune nasa... Veta, s-a stricat chiuveta... s-a başhit mireasa, cum ar zice Fane-junioru'.

Dan T (14 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:42

Prima reactie a lui Becali: Ii va creste pretul, e cel mai bun fotbalist din Romania. Ce nu e clar aici? Tot domn' Ioanitoaia cu scandalul catre cititori.

Iulian (190 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:50

@Dan T (13 comentarii). Tu esti altul tare de cap. Nu exista nici o legatura intre ancheta asta si Dl Gigi Becali cu care Dl Ioanitoaia nici nu vorbeste de vreo 10 ani. Hai sa ne aflam si noi in treaba si sa ne dam interesanti.

John (564 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:54

Luise, uiti ca Burca are un mare defect. Nu da goluri iar Man este golgeterul in exercitiu al campionatului. Uite ce a facut diferenta. Si nu i-o pus gsp pe toti antrenorii si capitanii de echipe sa il scoata kaureat pe Dennis Man.

argus (108 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 16:56

Contestatarii lui Man si ai lui Ioanitoaia sunt rugati sa reciteasca inceputul articolului. Toti acestia se vor regasi acolo.

pop ion (38 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 17:52

Man a fost o deziluzie atunci cand a jucat la nationala, contra unor jucatori de fotbal adevarati. Faptul ca e bun in amaratul de campionat din Romania nu prea are mare valaore, doar asa, de dragul statisticii...

Radu (1 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 17:53

Bravo Denis! Tot așa, sau și mai bine! Te iunim:-) Libertatea de exprimare... da chiar nu poți băga în seamă ce scriu niște frustrați. Hai UTA! Bravo Steaua... bine Gigi! Radu născut la Arad din 89 la Mannheim

Virgil (113 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 18:10

@DJThrorr (45 comentarii). Acum am citit ce ai balmajit tu si m-am luat cu mainile de cap. Pai nu are vina redactia ca Pancu si Poenaru l-au votat locul 1 pe Man desi nu esti tu de acord. Nu ii laud pe gesepisti dar tu delirezi. Ce trebuia sa fii facut redactia sa fie de acord cu tine sau cu votantii. Tu cine esti, vre un mare antrenor

dan (4 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 18:13

E ciudat totusi cum a iesit fotbalist al anului un jucator care nu a castigat niciun trofeu cu echipa de club, practic nu a jucat in cupele europene (preliminariile acelea nu cred ca trebuie puse la socoteala), iar la Nationala a fost inexistent. Cat despre Gazeta, cu toate explicatiile seniorului, isi pierde si increderea publicului si, din pacate, relevanta. 1966 nu e totuna cu 2020.

JFM (116 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 18:18

Domnule Ioanitoaia, ati cazut in capcana lui Becali si George Simion seful de la AUR. Au o retea de postaci ramasa de la alegeri, bine organizata, si-au facut peste tot aparitia, sunt multi daca e sa-i raportezi la cei obisnuiti, neorganizati, ca cei de la AUR. Masinaria asta a votat Man si l-a tras in jos pe Deac. Pentru ca s-a putut, un proces aparent corect, aveti dreptate. Dar v-au impachetat cum au vrut, pentru ca tot ei au scos la vot toata drojdia societatii, totul online. N-ati avut nici o sansa, v-au fraierit ca pe niste copii, marea redactie a cedat acestor manipulari, practic v-au compromis, singurul castigator aici a fost Becali. O seara placuta sa aveti.

nicu (10 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 18:46

Eu persona nu am nimic in contra ca Man sa fie declarat jucatorul laureat al anului de catre gsp. Dar cateva lucruri sar imediat in ochi. 1. Man este laureatul din lipsa de altul mai bun. De altfel Man este la fel de modest, slab, ca fotbalist ca ceilalti. A fost mediocru in meciurile mai tari, acolo unde un fotbalist de calitate iese in evidenta. El nu a iesit in evidenta nici intr-un meci mai tare, de aceea FCSB, nu a reusit nimic deosebit in fotbalul international. A dat cateva goluri in plus cu echipe mai slabe, sau vorba cuiva de pe aici, cu echipe satelit. Dar asta nu il face mare fotbalist. Ramane doar "chior" in tara "orbilor". 2. Este evident faptul ca fanii FCSB-ului il vor promova cu simpatiile lor, chiar si impotriva unor evidente, iar adversarii si unii dintre neutri vor ataca, aducand unele dovezi, sau unii doar atitudinea lor anti-fcsb, anti-Becali, anti-gsp. anti-etc. 3. Domnule Ioanitoaia, aducand in discutie din nou pe Man, veti obtine aceleasi rezultate, unii sustinatori, altii (poate cei mai multi) acuzatori. 4. Afirmatia dumneavoastra, domnule Ioanitoaia, cum ca "am descoperit un tânăr modest și educat, lipsit de fumuri" mi se pare fara acoperire cand din insasi poza lui se vad devieri de la aceste calitati. Un "tânăr modest și educat, lipsit de fumuri" ar trebui sa aiba o prezenta naturala, intr-adevar modesta, sa reflecte o educatie reala. Dar nimic din aceste nu pot fi scoase in evidenta la un baiat (barbat) cu cercei in urechi, cu trupul plin de tatuaje (care ies in evidenta, pe maini, chiar si inafara manecilor lungi de la puloverul pe care il poarta in poze). Cei cu trupul plin de tatuaje, cu cercei in urechi (barbati fiind) nu pot constitui modele de urmat intrucat le lipsesc tocmai calitatile pe care dumneavoastra le-ati enumerat: educatia, modestia si lipsa de fumuri). Incolo, Man are sansa sa creasca si din jucator de fotbal, cu unele, rare reusite sa creasca si sa aiba reusite care sa-l scoata in evidenta ca adevarat fotbalist. Ii urez succes, incat sa putem cu totii sa spunem ca Man este un veritabil fotbalist.

Claudiu (343 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 19:05

@JFM (104 comentarii). Argumentatia ta nu este credibila. Ori crezi ca reteaua manevrata de Becali si Simion i-a obligat pe 12-13 oficiali, antrenori si jucatori sa ii dea lui Man locul 1...Varianta este trasa de par si nu tine la nici un om cu judecata sanatoasa.

Jean Valjean (280 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 19:08

Puteti zice orice si chiar murmura ceva dar maestrul chiar are talent sa provoace cat mai multe commenturi. Stie sa isi aleaga subiecte care ii incita pe suporteri.

Mario (1 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 19:25

Este un jucător bun dintre cei mai slabi, nu a câștigat nimic nu a demonstrat nimic , decât că este golgeter la jumătatea campionatului , pe plan internațional nici o reușită, sunt destui care au demonstrat și în România și în Europa dar nu-i luați în calcul, rușine. Se vede în ochii cititorului , cu toate scuzele editorialistului că este subiectiv și nu obiectiv . Să aveți parte de tot ce a avut și va avea ciobanul pe plan justițiar! Așa să vă ajute Dumnezeu necredincioșilor !

Ali Bec (212 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 19:26

Ce nostim e tovarasul director folosind metafora cu bârna și cu paiul. El, care imputa cele 4 milioane de Euro primite de FRF dar tace mâlc ca a primit 3 milioane din fonduri norvegiene pentru ce? Ca sa trolleze niște spălători de mașini cititorii? Nu-mi prea vine sa cred ca asta a fost scopul. Și revenind la bârna cu paiul: dacă tot criticam prestația arbitrilor sa ne fie îngăduită o întrebare: cu ce are acest sait al tovarășului director mai multă calitate in domeniul ei decât arbitrii lui Vassaras? Pentru ca muta patinajul la JO de vara? Sau Dublinul in SUA? Sau Buzăul in Moldova? Sau ca nu-s in stare sa numere pana la 4 (Oprisan)? Sau sa adune 53 + 78 (=105 după mintea lui Jumătate)? Si ce sa mai zicem ce poliglotul Buzarin (pollitically correct, under alles, je suis pas) care măcelărește limbile străine. “Pasămite” ce tovarășul director o mitraliaza pe a noastră (goljeter). ***. Enervante sunt fripturismul și slugărnicia becalifera.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Paul cersetorul alcoolist (1 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 20:14

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Manolo (63 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 20:33

@Ali Bec (198 comentarii). Stilul de martir inconfundabil. Concentreaza-te nitel si descopera in ura ta fata de Ioanitoaia ca el a adus si covidul in Romania. Crede-ma ca esti bolnav. Doar ca nu stii ca Ioanitoaia nu are nicio legatura cu site ul de fata. Treaba cu milioanele de la norvegieni este cea mai clara dovada de ***. Nevoie urgenta de pastile.

alin (626 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 20:38

Citeva zeci de mii de oameni care l-au scos pe Man no 1 nu se pricep. In schimb va pricepeti voi astia 10/15 trepadusi care faceti urit cind auziti sau cititi de FCSB. Niste risi.

Gio (50 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 21:10

Ma asteptam sa va puneti intrebarea cum de a fost declarat jucatorul anului unul care a fost titular la nationala doar 1 joc si ala cu prestatie slaba, iar in Europa s-a remarcat doar in preeliminarii cu Basca Topola sau cum ii spunea.. Sa te remarci cu Clinceni sau Voluntari iata motiv sa fie declarat jucatorul anului. Man e campion de toamna cu FCSB dar doar pe 5 in singurul clasament care conteaza, cel de asta vara. Deci bizara alegere ca sa nu zic mai mult.

MZM (390 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 21:10

Domnule Ioanitoaia, subscriu la tot ce spuneti in acest articol. Era normal ca Denis Man sa fie desemnat jucatorul anului. Echipa sa, FCSB, a terminat turul pe locul 1, iar contributia lui Denis la acest succes a fost evidenta si indiscutabila, el fiind si golgeterul turului. Cei care contesta victoria lui Man si vin cu argumente gen "Becali, MM, Prodanca...", isi dau singuri un vot de blam si, probabil, le face placere sa se faca de ras in public... Indiferent cat de slab este fotbalul din Liga 1, cineva (dintre jucatori) trebuie sa fie cel mai bun... Totusi, de ce GSP nu a dat clasamentul cu punctele obtinute de toti cei nominalizati sau macar pentru primii zece, la toate categoriile? De asemenea, trebuia publicat cum au votat cele cinci categorii de votanti. Aceste informatii ar fi descurajat pe multi nemultumiti sa mai ...bata campii. Pentru ca, de exemplu, nu poti sa nu te intrebi: cum s-a ajuns, la categoria "Antrenorul anului", la egalitate perfecta??!! Initial fusese anuntat castigator Olaroiu. Ce s-a petrecut dupa? Cand si cum a intervenit egalitatea? Iata motive pentru care unii contesta corectitudinea anchetei GSP.

Cristian (23 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 21:47

Văd ca pe aia cu sufrageria ați spus-o, dar cum îi respectam pe cei care au câștigat acest trofeu înaintea lui? Repet, eu ma uit la lista celor care au câștigat acest trofeu și văd cât de mult a decăzut fotbalul românesc și acest ziar care decernează premiul. Aveți dreptate, Man nu e Mbappe sau Messi, nu este nici măcar Dănciulescu sau Dumitrescu, el este maxim un chior in țara orbilor. La fel și ziarul dumneavoastră care s-a transformat de mult timp dintr-un ziar serios de sport, intr-o fițuica nenorocita care se ocupa cu dezinformarea și deformarea realității. Man este cel mai bun fotbalist roman, așa cum Gazeta este cel mai bun ziar de sport din România, adică asta avem cu asta ne “mândrim”. Acum ceva timp, Ceaușescu era la egalitate cu toți marii conducători romani, pai dacă altul nu aveam...

JFM (116 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 22:03

@ Claudiu.. Te faci că nu înțelegi. Ai un interes aici. Vorbeam de "votul publicului". Dincolo, la "specialiști" dacă te referi la reprezentanții cluburilor păi sunt aceiași care-s pe manevre cu Becali dau/iau puncte de la el. Mai poate interveni și o impresara pe ici, pe colo, bănuieli pot exista. La ziariști.... hai, ai înțeles tu, nu vreau să mai continui că mulți se vor deranja. Dar nu te agita, faptul e consumat, a fost ceva necurat acolo, niciodată acest titlu n-a fost dat pe ochi frumoși cum s-a întâmplat acum. Nu văd ce logică-ți trebuie, e subiectivism total. Oare la final Redacția GSP nu s-a întrebat cum pot livra un asemenea câștigător când el n-a realizat nimic, dar nimic. Deac, așa, în tăcere, fară a fi scos în față a tras CFR-ul după el atât în campionat cât și în Cupe, s-a calificat într-o primăvara europeana dintr-o grupă grea, la Națională n-a făcut-o rău atât cât a jucat. Dar domnul Man e ca și inexistent. Probabil în logica ta, pe care o invoci, asta are vreun sens. Nici măcar să aibă lumea ceva de obiectat nu mai e loc, suntem sfatuiti s-o lăsam așa, că "Denis e băiat de caracter", merită trofeul.

c.vasile-constanta (6 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 22:13

Subscriu si eu, dar intrutotul numai la cele afirmate de MZM ,in partea finala a comentariului sau.Altfel nu sunteti credibil.....a naibi GLAZNOSTI !!

Ali Bec (212 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 22:48

Manolo: recunosc ca nu-l înghit pe Ioanitoaia. Și-ți spun și de când: anume de când era scârbit sa câștige România in timp ce fripturistului nu-i mai era sa-si bage la desage. Dar treaba cu fondurile norvegiene se poate citi pe net. Iar restul inepțiilor la fel.

BRIDGES (3 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 22:54

Eu nu cred ca Man va face ceva vreodata pentru vreo echipa de club de oriunde sau pentru fotbalul romanesc. Ceva in sensul sa rupa gura targului, va fi in continuare impins de la spate, promovat, pus in cel mai bun loc din vitrina ca sa poata sa-l vanda patronul. Atat. Macar sa ajunga afara sa arate acolo ce poate, nu aici, in plicticosenia si blatosenia de aici.

Cita (2118 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 23:35

Ar fi interesant de aflat în detaliu cine il atacă regulat pe câștigătorul premiului, pentru că sigur nu-i vorba doar de contracandidați sau impresarii și angajatorii lor. Dintre aceștia se aleg si cei ce transmit in mediul on line asemenea mizerii cu spagi la jurnaliști.

Manolo (63 comentarii)  •  27 decembrie 2020, 23:39

@Ali Bec (199 comentarii). Aveam impresia ca esti un tip pornit sau pus sa injure. Constat ca esti si prost. Pentru ca Ioanitoaia poate avea o mie de defecte dar a demonstrat ca este roman. S-a intors din America si i-a flituit pe rusi la cm 90. . Deci varianta ta ca ar fi fost scarbit daca castiga Romania este o minciuna. Cred ca frustrarea ta este alta. Ca el este un ziarist de top si tu un ilustru anonim. Pe tema asta zadarnic ***. Nu vei putea schimba nimic. Tot nimeni ramai.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ali Bec (212 comentarii)  •  28 decembrie 2020, 0:34

Manolo, like!!!. Deci ultima dovada de patriotism fu acu 30 de ani printr-o înjuratura la adresa lui Lobanowski? Cu asta vrei sa convingi pe cine?

Dennis nan (1 comentarii)  •  28 decembrie 2020, 7:10

Cel mai tare jucator, da goluri pe banda rulanta cu hermanstandtt, echipa impresarului sau, prodanca, cliceni, echipa nepotului lui becali, voluntari echipa nasului lui becali.... Goluri fara numar fara numar cu echipele astea, toate golurile lui sunt numai cu echipele detinute direct sau indirect de cioban.... Sa fie veselie, sa curga zecile de milioane de euro, sa imparta toti nasii cu finii, cu nepotii si cu impresarii. In 2 ani il vedem si pe asta la al kebab in liga a doua din arabia saudita, sa ne spuna ce conditii bune sunt acolo.

Comentează