Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Atac la D. Man?!

Cu scuzele de rigoare, declar că nu m-a entuziasmat calificarea selecționatei U21 la un nou turneu final. N-o minimalizez, dar nici nu-i dedic ode.

Permalink to Atac la D. Man?!
vineri, 20 noiembrie 2020, 3:01

Deoarece ea s-a realizat la potou, de pe locul 2 dintr-o grupă pe care Danemarca a câștigat-o lejer, cu 6 puncte avans. Mai trebuie ținut cont de un element. De faptul că la CE 2019, unde băieții noștri au ajuns, cinste lor!, până în semifinale, au participat 12 formații. La ediția din 2021 vor fi prezente 16, extindere de care am profitat.

Calificarea nu m-a impresionat și din alte motive. Fiindcă, de pildă, cea precedentă, din Italia și San Marino, n-a avut consecințele scontate. Am fost siguri că, urmare a unei comportări remarcabile, tinerii „tricolori” vor promova in corpore la prima reprezentativă, aflată în suferință și în căutare de talente. Dar și că se vor transfera masiv la cluburi importante din străinătate.

După cum știți, nu s-a întâmplat nici una, nici alta. Doar Nedelcearu, T. Băluță și I. Hagi au schimbat echipele, fără să rupă însă gura târgului. În paralel, mulți dintre coechipierii lor au bătut pasul pe loc ori chiar au regresat. Pașcanu, V. Dragomir și Ad. Petre, inclusiv Pușcaș, căci n-o fi vreo afacere să treci de la ditamai Inter Milano la Reading, în liga secundă engleză!

Mai trist, nici promovarea de la tineret la națională n-a decurs cum ne-am așteptat. Fără a intra în detalii, să ne reamintim de rușinea trăită la Madrid cu un an în urmă, când Spania a umilit România cu 5-0! Atunci, Contra a riscat prin aceea că i-a titularizat pe A. Rus, Nedelcearu, T. Băluță, R. Marin, I. Hagi, Fl. Coman și Pușcaș, iar pe Cicâldău l-a introdus pe parcurs. „Guriță” și-a luat-o de nu s-a văzut! Toți ne-am lămurit însă că generația respectivă, în care ne puseserăm atâtea speranțe, încă nu-i coaptă pentru performanță. Că trebuie să mai crească, să se maturizeze.

Ceva mai precaut, dar și el adeptul primenirii, Rădoi a mers la recentul 1-1 cu Irlanda de Nord pe mâna lui Nedelcearu, a lui Răzvan Marin și a lui Man. În măsura în care cei dintâi s-au descurcat, ultimul a dezamăgit crunt, apatie ce a și determinat schimbarea lui după 64 de minute. A surprins și a mâhnit evoluția sub orice critică a lui Dennis, de nerecunoscut la Belfast după prestațiile excelente din campionat, unde e lider și golgeter.

Aprecierea că Man a fost cel mai slab „tricolor” a stârnit o reacție pe cât de încinsă, pe atât de fără noimă. Deplasată. Fanii roș-albaștri s-au năpustit asupra lui Crăițoiu, Udrea și Răureanu, autorii analizei din GSP, reproșându-le că au un cui împotriva FCSB, că sunt incorecți, părtinitori etc. Bănuiți scenariul.

Nu-s eu avocatul lor. La o adică, majori și vaccinați, se pot apăra singuri. Atacul cu pricina e însă unul lipsit de temei în condițiile în care articolul incriminat nu reproducea părerea celor trei, ci indexul InStat, evaluare obiectivă, statistică imposibil de contestat! Conform căreia, Man n-a reușit pe „Windsor Park” nicio acțiune periculoasă, niciun dribling, nicio pasă! Altfel zis, randament zero!

Nu scriu asta cu satisfacție. N-am eu, cum n-are nici Gazeta, ceva de împărțit cu Man sau cu FCSB. Sunt însă convins că pe fotbaliști tineri și talentați ca Man ori ca Hagi jr., la rându-i șters în meciul cu Danemarca U21, îi poți ajuta spunându-le adevărul, nu mințindu-i și cocoloșindu-i, nu vânzându-le gogoși. Atât ei, cât și suporterii lor ar trebui să înțeleagă cum stau lucrurile.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Clujcampion (22 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:10

Ce sa ataci la asta domnule Ioanitoaia... asta joaca fotbal doar impotriva jaloanelor. Altfel e nul.

Ilie (135 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:16

Golurile cu Clinceni, UTA sau Gaz Metan nu se pun. Contează meciurile importante. Unde Man, Hagi jr sau Messi lasă de dorit. Numai că primii doi au fost ridicați în slăvi tot de domnii enumerați de nea Ovidiu. Sau chiar de dânsul. Exact cum se face acum cu Moruțan. Chiar nu vede nimeni că nu au fizic? Nu au forță? Ei pot juca la nivel decent cam 10 minute. De aceea Iannis nu joacă nici măcar la Rangers. De aceea nimeni nu dă un ban pe ei. Ziceați că Becali își bate joc de Stoian. Păi el nu a avut loc în prima echipă de la Viitorul nici când cei din Ovidiu au avut o mulțime de cazuri de Covid. Atunci, unde este priceperea voastră la fotbal? Sunteți la fel ca Buzărin în articolul despre Germania: penibili!

Iulian (190 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:34

@Ilie (82 comentarii). Gresesti. Ia arata tu unde si cand l-a ridicat in slavi dl Ioanitoaia pe Dennis Man. Nu vei gasi.

Franz (406 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:38

Si ce este rau in asta... in intreaga lume presa te ridica si tot presa te coboara. Fecesebeii nu pricep ca nu are nimeni ceva contra lui Man doar ca nu poate fi laudat cand joaca prost. La Belfast practic nu a jucat onsa pe fecsebei atat ii duce capul. Hamaie cand nu le convine. .

Florin (215 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:40

Corecta precizarea referitoare la Iannis. Trebuia facuta si salut ca nu v-ati inscris si dv in corul laudatorilor beizadelei. L-am auzit pe Ilie Dumitrescu si mi s-a facut sila. Mai bne taci decat sa lauzi cand nu este cazul.

Mos Martin (54 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:43

Bine spus in final dar exact asa procedeaza colegii dv. Ei exagereaza si cand lauda si cand critica pentru ca spera sa faca audienta. Ingrosand nuantele cu nerusinare.

Dinu (427 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:45

Va contrazic. Ianis s-a transferat mai bine la Rangers decat la Gent dar nu joaca mai bine. Daca juca nu ajungea tezerva de lux.

Radu (178 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:48

Mirel Radoi nu are ce sa caute in functia de antrenor al echipei nationale. Orice zi cu acest semidoct pe banca echipei nationale reprezinta o zi pierduta. Asta ar trebui sa sustineti nu sa va tot legati de Man si de alti jucatori.

Octavian (7 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 15:54

Una e sa spui pur si simplu ca a fost cel mai slab, desi se putea spune ca a prins o zi slaba fara a fii folosit calificative absolute si altceva sa fie articole intregi despre cat de slab a fost Denis Man. Daca el e un pic mai slab din punct de vedere mental in mod clar nu o sa isi imbunatateasca prea mult performantele la echipa nationala. Ajuta mai mult incurajarile decat critici peste critici. Se pare ca trebuie sa mai lucram la capitolul asta

JFM (116 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 16:22

Articolul GSP despre Man a fost unul p[ertinent, unul care a aratat ceea ce reprezinta competitia interna unde poti aranja niste lucruri penytru ca un jucator sa "straluceasca' in anumite partide, pentru a fi vazut de anumite cluburi cu bani, pentru a-i netezi un eventual transfer. Nu spun ca e rau sa incerci sa pacalesti un club strain, spun ca o faci in detrimentul competitiei, chiar al fotbalistului, odata ajuns sa dea piept cu adversari reali, chiar mai rudimentari, el dispare din joc, nu cunoaste acest tip de fotbal, cel cu adversari adevarati. Haideti mai oameni buni, s-a prins toata lumea cum si-au luat unii de pe la noi "Ghete de Aur" cu toate ca aia chiar erau fotbalisti si ne facem ca nu vedem cum incearca niste disperati de azi sa vanda niste jucatori la suprapret? Cand ar putea sa o faca la un pret normal, baietii ar fi fost deja plecati. Repet, articolul critic la adresa lui Man a fost unul foarte pertinent, a pus degetul pe o rana mai veche, cat sufera fotbalul romanesc in momentul cand isi scoate "perlele" in competitiile externe tocmai pentru ca in intern doar mimam fotbalul.

Marian (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 16:22

Dar care e faza cu Ianis Hagi? Hai să o luăm altfel: are tată milionar, ar fi putut conduce un Ferarri și să bage droguri, femei și alte de astea. Dar el a ales să fie fotbalist. Va fi la fel de bun ca taică-său? Personal nu cred. Dar nu are el datoria asta. Până una alta, joacă la un club din străinătate. Poate va mai progresa, poate nu. Dar ce facem atâta caz? Românii au un talent extraordinar să-și denigreze conaționalii: Halep e avară după bani, Hagi e ratat, Acuma Man nu e bun de nimic. Cristina Neagu e plătită degeaba. Sincer nu cred că suntem chiar cu toate doagele acasă, ca nație.

Geo (199 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 16:41

Ada e Octaviane, Man nu joaca nimic dar trebuie incurajat ca presa este o societate de binefacere si de ocupa de moralul tuturor sperantelor desarte. Dupa care oierul sa incaseze o caciula de bani.

flo-www (14 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 16:44

Man e un subiect de ceva vreme prin lumea fotbalul românesc, el a avut și cred că mai are, o cotă mai bună decât Ianis și nu are susținerea numelui lui tata, ba mi se pare mie că încurcă unele personaje din fotbalul românesc apropiate de Viitorul, nu se prea cade ca cel mai mare talent tânăr jucător să nu fie din academie și asta cred că a simțit-o Man încă de la juniori. Iar fățarnicul creștin i-a pus și el o piatră de moară în spate cu arginții lui. Asta e, echipa națională e a României și dacă nu-l vor fanii ăia de primă mână, din rasa superioară de ghencea, cluuuj sau DDB, poate ar fi mai bine să nu-l mai vedem acolo, noi fanii FCSB-ului, e prea elită acolo. Eu am încredere în el, sper să devină mai puternic, deși pare emotiv ca și Stanciu. Ioanițoaia s-a deranjat să scrie un articol prin care să-i apere(de ce și ce cine?)pe mega-jurnaliștii ăia 3, dar nu a avut o literă de încurajare pentru Denis Man. Forța Denis Mi-e silă să tot citesc articole despre blaturile și sateliții FCSb-ului, cu punctele adunate de FCSB și CFR de la sateliții lui Becali s-au cîștigat ultimele 2 campionate la Cluj. Satelit ai cand iți asiguri 3 puncte, cum e Sepsi.

anti Burleanu forever (23 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 16:49

Cu Man inca nu s-a fript nimeni si n-a dat inca nimeni o caruta de bani pe el. Cu printisorul s-au fript cam multi,Fiorentina,Gent si mai nou Rangers.Care a dat o caruta de bani pe numele Hagi nu pe fotbalistul Ianis.Dar are taticu' bani sa l rascumpere si sa l puna capitan iarasi.Apoi iar il va vinde si iar il va rascumpara.Ca maine ,va avea 30 de ani fara sa aiba vreo realizare...

Andu (1 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 17:15

Domnule Ovidiu, sunt sute/mii de studii psihologice facute, care demonstreaza ca "mustrarea" sau critica nu produce performanta. De la copii de 2 ani pana la adulti in pragul pensiei, critica nu produce rezultate - indiferent de context. Nu sunt fan FCSB sau Man, cu atat mai putin al beizadelei lui Hagi - dar 100% nu vom avea rezultate daca persistam sa "dam in cap" oricarui jucator care are o zi proasta; Coincidenta face, ca opusul medaliei sa conteze infinit mai mult (conform studiilor) - deci, daca cineva este laudat, chiar daca are un moment mai greu, face mai mult bine pe termen lung, decat o dojeneala, cearta sau insulta. Din pacate in presa din Romania in general, si in contextul mondial actual - cearta - creaza audienta, iar asta duce la distrugerea a generatii intregi de fotbalisti. Trist.

daniels (63 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 17:39

dar cam toți e slabi...ca dacă era vreo unul mai bun nu juca unde joaca....care Ianis...care Man ....cine e băieții ăștia? tinerei care or sa se rateze după ce toți ii vedeau zei!!! praf ....toți...praf!

Lila (47 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 17:40

Spiritul de clan, ca altfel nu pot sa calific acest articol, vlaguieste Romania de toate resursele! Bravo mosule, desi nu esti la Ploiesti , ai cam dat-o la intors!

Mario (56 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 18:15

Lila, indiferent de sex, tot prost ramai. Dl Ioanitoaia pe care nu il simpatizez in mod special explica foarte convingator pentru oricine dar tu descoperi in argumentatia sa spirit de clan. Poti foarte putin.

Dtru (268 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 18:22

@Andu (1 comentarii). Alta logica rasturnata si la tine. Dupa ea cand un fotbalist (sportiv) face figuratie el trebuie laudat ca nu cumva sa se deprime sicsa rateze performanta.... Te rog sa precizezi daca legea aceasta este valabila si daca fotbalistul vizat nu joaca la FCSB si joaca la CFR, Craiova sau Dinamo.

Daminuta (63 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 18:34

''Ezistă'' mulți ipocriți, dar moș Ion Roată îi întrece pe toți. Ce -ar fi dacă nea Ovi și clonele *** și-ar face bocceluța și să ne lase uitării...Citesc articolele lui Ioanițoaie din pură curiozitate să văd ce inpeții mai debitează și nu continuă să mă uimească. Fiecare element abordat in acest articol a fost cel putin odată contrazis în articolelele din trecut, scrise de același personaj nedecis. Și atunci te întrebi, ori moș Teacă a îmbătrânit și memoria l-a cam lăsat ori este de o fățărnicie egală cu nemernicia? Nici nu vă salut.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Neagu (90 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 18:37

@Mario, tu esți doar o ''săgeată''.

a dica (283 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 18:47

Sa va fie rusine domnilor ziaristi care scrieti, in goana dupa rating, doar sa dati apa la moara frustratilor care stiu doar sa critice (de multe ori nejustificat). Pai daca Mutu si Ilie Dumitrescu spun ca Hagi a jucat bine eu pe ei ii cred. Ati vazut, domnule Ioanitoaia, vreun meci in care Mbappe n-a produs nmic? Au fost destule. Man nu a jucat rau, sau n-a jucat mai rau decat ceilalti. Un fotbalist, ca sa aiba realizari, trebuie sa aiba in spate o echipa. Si Man, Alibec, Tanase n-au avut... Si lasati statisticile, nu oricine poate sa le interpreteze. Merita Ianis apelativul de beizadea, printisor. Il cunoasteti? Stiti cat munceste copilul asta, cat bun-simt are? Merita, la indemnul ziaristilor, sa fie terfelit de toti neica-nimeni? Merita Man sa fie „ingropat” dupa ce tot jurnalistii l-au cerut la prima echipa? Repet, amandoi au facut jocuri decente, peste. Si inca ceva, daca echipa de copii a lui Contra a fost umilita ce facura spaniolii cu nemtii? S-a ajuns, dupa parerea mea, ca selectionerii sa nu mai stie pe cine sa convoace, iar jucatorii sa nu mai faca un dribling de frica sa nu greseasca. Si aici onlainul si studiourile sunt de vina. Mie imi place de Dragus ca i se rupe de astia care zic ca e individualist, ca e indragostit de minge sau ca joaca pentru el.

CITA (2118 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 18:59

Multumim pentru aceasta analiza pe care o consider consistent realista. Desi m-am imbatat anterior cu apa rece cu aprecierea baietilor U21, nu pot nega faptul ca aveti dreptate in articol. Si asta cu toate ca recunosc cu sinceritate ca m-ati luat prin surprindere. Eram (si inca sper sa-mi revin!) extrem de optimist pentru acesti copilasi pe care i-am vazut jucand in Italia, inainte de a va citi articolul de fata. Acolo, in Italia, baietii acestia semanau la joc cu minunatiile parintilor din memorabilul CM din SUA din anii '90. Nu pot decat sa le doresc sa retraiasca intens acele meciuri oficiale din peninsula si sa incerce sa-si revina la forma de-atunci. Nu de alta, dar talent individual au, asta-i clar. Iar conjuncturile de pandemie nu sunt eterne, se vor termina la un moment dat in viitor. Cei doi antrenori ai seniorilor sunt cam slabuti la strategie, nici vorba de vreo comparatie cu celebrii lor inaintasi Iordanescu, Lucescu, Enei, asta ca sa enumar doar cativa. De fapt, cu tot respectul cuvenit, nici o legatura cu acestia din urma. De-aici si rezultatele ce se vad si nici macar nu pot fi comentate civilizat.

Claudiu (343 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 19:11

@a dica (263 comentarii). Ai si tu dreptate. Insa orice judecata a lui Man trebuie sa aiba in vedere si ce se astepta de la el ca si de la Ianis Hagi. Se astepta o evolutie de frunte conform evolutiilor excelente din liga 1 si nu doar una decenta.

tango21 (3 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 19:15

mai jos un comentariu corect/realist la un articol din GSPul de astazi. Acesta este spiritul Romaniei de astazi. "« Pustii de aur » . Dar mai manelizati mult fotbalul asta ? Pe bune ca devine jenant. La primul meci prost, ii faceti albie de porci. La doua driblinguri reusite sunt copii de aur."

Dilimache (657 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 19:36

Asta e problema noastra, a romanilor, suntem asa de obisnuiti sa pierdem si sa fim ultimii in toate, incat ne incantam repede la orice si ne imbatam cu apa rece.

anghel (2 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 20:37

„Afost oare cel mai slab,atunci Maximsi Nistor cum au fost -excelenti -ori suntem impartiali pri nu ,dar ce sa-i ceri unuia care si-a pus mai presus de deontologie razbunari si interese meschine.

Kornel (96 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 21:58

@Daminuta (52 comentarii). Auzi draga Apis, nu ai vrea sa arati tu concret cum o afirmatie din acest articol a fost contrazis de autor mai inainte. Una singura, nu mai multe asa cum spui tu. Nu vei putea. Urla in tine rautatea, frustrarea si alte boli. Ori poate esti in timpul serviciului.

Bota Pompiliu (205 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 22:39

Pai, nea Ovi, pe matale te-a incantat infrangerea nationalei conduse de mentorul Stra Luce Ntori de Nord la Bucuresti in 1985. Mingea refuza sa intre in poarta ca Luce avea ghinion, iar stelistii detinatori ai CC Europeni nu au fost selectionati ca nu jucau de-a latu si inapoi !

Daminuta (63 comentarii)  •  20 noiembrie 2020, 23:38

@Kornel, am obosit să tot reiau exemple cu ce a spus in articolele din trecut mos Ioanitoaie, ca ulterior sa revină cu afirmații contrare când se schimbă sensul de bătaie al vântului. La fel, am obosit să văd și ploconeala voastră (a clonelor) de atârnători, adresându-vă mereu întrebarea, cum vă suportați, ''fraților'' dimineața când vă uitați în oglindă și cum puteți trăi fără ''coloană vertebrală''.

Kornel (96 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 0:16

Daminuta, imi este mila si sila de o smecheria ta ieftina. Ai atatea exemple incat...nu poti da nici unul!!!!!Urmaresti atentce se scrie aici si raspunzi pe loc. Ai de dat cuiva raportul?

Virgil (113 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 2:30

Daminuto, sa intelegem ca toti cei care nu sunt de acord cu tine nu au coloana vertebrala (intre ghilimele). *** de aici.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

IMGB (72 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 4:07

Jalnic esti tovarasu' Ioanitoaia ! Chiar asa mic e salariul de director la emisiunile si articolele matale ? Emisiuni si articole e un fel de-a spune ....Uita-te mai sus tov. director ca vezi ce zic baietzii ! Erai mai obiectiv ca tovaras .....

motanul incaltat (603 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 6:48

Dupa cum stiti Man a fost cumparat de FCSB cu 400.000 euro de la Arad. Sunt astia asa de ***???? De ce nu l-au vindut la Juventus cu 30 de milioane de euro??? Simplu. Pt ca nu avea nici o oferta mai buna si pt ca pretul sau era de maxim 100.000. Nu ca era valoros ci poate ca avea 18 ani si asa zis potential de crestere..... A crescut---poate acum daca are o zi buna sa faca un meci mare cu Academica Clinceni, Chiajna sau Afumatii de Padure in Cupa.... Dar atit.Cine crede altceva e naiv. A prins echipa mare ca Becali cred ca a facut presiune pe Radoi care insa n-ar recunoaste nici mort.Doar-doar l-o vinde la Gingerkerblici in bazar. Dar nici turcii nu sunt asa prosti....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Kornel (96 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 10:12

Daminuza, provoci mila si sila. Ai atatea exemple ca dl Ioanitoaia s-a contrazis singur incat nu gasesti nici unul. Nu gasesti ca nu exista. Deci a se scuti cu aberatiile tale.

Dang (3 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 15:36

Asa ziaristi ca la Gazeta Sporturilor n-am vazut in viata mea! Da, Ovidiu Ioanitoia, doar de atacuri va tineti! Ce aveti cu Ianis Hagi si cu Denis Man? Cu Tatarusanu sau cu Nistor? Ori cu Stanciu si Maxim, mai alaltaieri! Puteti sa le spuneti si altfel ca au gresit sau ca nu e destul ce fac. Voi nu detineti adevarul absolut! Doar va place sa turnati noroi peste orice, ca sa faceti trafic, ca sa faceti bani din ura altora, din frustrarea multora si mai ales din antagonismele cultivate tocmai de voi in randul fanilor echipelor adverse. Da, acesti jucatori nu au avut prestatii bune. Dar poate ca nu din vina lor! Poate ca au respectat sarcinile de joc primite de la antrenor! Unde este echilibrul din jurnalismul sportiv? Unde este omenia unui om cu parul alb? Care este educatia pe care o dai tinerilor jurnalisti din jurul tau? Nu vezi ca scopul lor a ajuns sa dea culoare minciunilor, sa creeze scandal unde e nevoie de unitate si sa sparga suflete acolo unde este absolut necesar spiritul de echipa. Aveam pretentii de la dumneata. Va citesc de zeci de ani, dar incepand de astazi nu mai deschid gsp.ro. Si voi indemna pe fiecare dintre cunoscutii mei sa va ignore pana cand deontologia va reveni in activitatea dumneavoastra.

Pavel (11 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 16:12

E atât de previzibil, unchiu' -și apără netoții, ce mai tura-vura-crăpătura! Lecțiile de psihologie nu-și au rostul cu ăștia, nu dau doi bani pe decență, iar rolul formator al presei a dispărut de prea mult timp. Imparțialitatea, la fel, iar adevărul... Adevărul nici nu mai contează într-o astfel de redacție. Tot ce îi interesează e ca lovind în niște tineri să urle sau să aplaude niște draci mai dihai, tot din tagma lor; să le facă sau să le strice ploile. De pucioasă. Cică nu vrea să le vândă gogoși tinerilor! :) ))) De parcă atunci când minți că Man a fost cel mai slab de pe teren (nu a fost mai slab nici ca Tănase, nici ca Nistor, nici ca Marin sau Cristea, nici ca Toșca și nici ca Alibec) nu e tot vânzare de gogoși. Sau ăștia-ș mai altfel, cu rahahat, pesemne?! Năravul vechi nu are leac, cu atât mai puțin în astfel de vremuri... :(

Daminuta (63 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 16:29

@Virgil (104 comentarii) și @Kornel, referirile mele sunt doar pentru voi *** mimetici care apărați ''ideologia'' lui Guru fără să gândiți cu capul vostru. Restul este can-can pe *** ''împachetat pește''

Sorin (128 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 16:57

Pavele, tu esti alt bulumac care intelegi ce vrei, nu ce se scrie. Articolul nu il desfiinteaza nici pe Dennis Man si nici pe Ianis Hagi. Dl Ioanitoaia scrie doar ca au jucat slab si argumenteaza cu date nu cu impresii. Dar adevarul va deranjeaza pe tine si pe cei care resping tot ce le convine. Tipii care interpreteaza lucrurile altfel sunt condamnati ca dusmani. .

Radu K (22 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 19:19

E normal ca s-a starnit furtuna cand s-a spus IN SFARSIT clar ca si aceasta "bijuterie" a ciobanului puscarias e de fapt un mediocru. S-a vazut foarte clar in meciul nationalei. Constat ca gigistii (ca sa nu le zic de data aceasta "***") sunt ca si trumpistii: cum le zice *** ceva, cum cred exact si la litera ceea ce le zice. Ba, mai mult, se si agita disperati sa-si apere *** sau interesele acestuia. Nu mai vinde gloabe ciobanu puscarias, apare disperarea la FCSB. :)))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion (21 comentarii)  •  21 noiembrie 2020, 23:27

https://www.sport.ro/video/primul-sut-spre-poarta-irlandei-de-nord-dennis-man-trimite-de-la-marginea-careului-dar-portarul-retine.html Va rog sa va stergeti ochelarii si sa va uitati la faza asta...zero barat, nicio actiune periculoasa..pai sutul asta e zero sau e 1? Daca mata faci un subiect la examen iei zero?

Simeone (96 comentarii)  •  22 noiembrie 2020, 7:30

Articol decent. Man trebuie sa progreseze, avem optimismul necesar, dar nu avem timp. Dacă e atât de bun precum se spune, în meciurile importante trebuie sa ne rezolve meciul, marcând gol sau goluri. Idem, Ianis, Coman, Alibec, Tănase.. Dacă nu putem, înseamnă că nu suntem valoroși iar soarta noastră e de loseri nicidecum de vedete

duck_ati (1 comentarii)  •  22 noiembrie 2020, 8:18

@Marian : absolut de accord!

Comentează