Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Au întors-o ca la Cluj!

Vă reamintesc că eșecul suferit acasă de CFR în fața Mediașului a stârnit valuri cât casa. Dând de înțeles că arbitrajul lui G. Găman, ultimul contra campioanei dintr-un șir fără sfârșit, a fost picătura ce-a umplut paharul, Dan Petrescu a […]

Permalink to Au întors-o ca la Cluj!
miercuri, 4 noiembrie 2020, 2:40

Vă reamintesc că eșecul suferit acasă de CFR în fața Mediașului a stârnit valuri cât casa. Dând de înțeles că arbitrajul lui G. Găman, ultimul contra campioanei dintr-un șir fără sfârșit, a fost picătura ce-a umplut paharul, Dan Petrescu a luat foc. Nemulțumit și de subțirimea lotului, a anunțat că s-a săturat și că vrea să renunțe după meciul de EL de la Roma.

Ieșirea lui n-a șocat, „Bursucul” fiind cunoscut și recunoscut pentru răbufnirile sale. Nu întotdeauna justificate. Obișnuiește să protesteze cu motiv, dar și fără. Pare, să mă ierte, obsedat de cavalerii fluierului, pe care-i tratează ca pe dușmanii lui. În general, ai fotbalului.

Unii au pus „explozia” lui DP pe seama supărării de moment și a stresului resimțit de un antrenor ce lucrează nonstop de 18 ani, din România în Qatar și din Rusia în China. O fi obosit și el, și-au zis aceștia, că omul nu-i mașină. Alții însă, auzind reproșurile „Bursucului” la adresa conducerii clubului, fie ele și voalate, gen „Aici sunt și alte probleme”, au dus discuția în alt plan. Sugerând că, interesat de oferte tentante din străinătate, Dan ar încerca să se despartă de CFR înainte de termen (e sub contract până în vara lui 2022) fără să suporte clauza de reziliere, cifrată la două milioane de euro. Poate că asta e situația ori sunt numai speculații. Ne vor lămuri curând.

Surprinzător, de regulă reținut, cu rare intervenții publice, investitorul Neluțu Varga s-a mutat de la o televiziune la alta, vorbind despre „sabotaj” și avertizând că echipa clujeană, victima predilectă a unor arbitraje ostile, nu se va prezenta la partida de campionat de la Pitești! „Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa”, a amenințat Varga și părea că nu glumește. Deoarece s-a auzit că delegația va zbura de la Roma nu la București, ca să ajungă de-acolo la Pitești, ci înapoi la Cluj. În care scop ar fi schimbat biletele de avion.

În ce mă privește, n-am crezut nicio clipă în varianta neprezentării la întâlnirea din Trivale. Probă că am scris aici, marți, „Aștept ca Neluțu Varga să se calmeze. Nu mă îndoiesc că așa se va întâmpla”.

Și iată că am avut dreptate, s-a întâmplat. Atât Dan Petrescu, cât și clubul au dat-o la întors. Au revenit la sentimente mai bune. Antrenorul și-a exprimat intenția ca, după un concediu de 5-6 zile, „Să duc contractul până la capăt”. În paralel, unul dintre acționari, Ștefan Godola, a garantat cu „Echipa va merge la Argeș. Mergem să jucăm”. Logic și atât. Normalitatea nu trebuie lăudată, doar consemnată.

În fine, am înțeles că ar fi deranj la Cluj, întrucât Gazeta a plasat-o pe CFR a doua după Hermmanstadt în clasamentul alcătuit de ziar în funcție de numărul erorilor de arbitraj comise în favoarea divizionarelor. De aici și concluzia că GSP ar avea un cui împotriva campioanei și a lui Petrescu, paradoxal, ales antrenorul anului 2019 chiar de ancheta ziarului nostru!

Pasămite, critica majorității internauților, Gazeta ar fi fan FCSB, ceea ce e în întregime fals. O acuză lipsită de orice temei. Dovadă elocventă că, revenind asupra prestației lui Andrei Chivulete de la Chindia-FCSB și scăzându-i acestuia nota de la 7 la 4, deoarece i-a refuzat Chindiei două penalty-uri, GSP a urcat formația din Berceni pe aceeași poziție cu CFR. Printre echipele ajutate de arbitri, nu nedreptățite. Să fie clar că Gazeta n-are nimic de ascuns și nici de protejat pe cineva. Iar Clujului, multă baftă mâine seară!

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Andu (56 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:08

Poate asa se vad lucrurile din redactie nu si din afara. Senzatia este ca ziarul reprezinta o anexa a oierului sef din Pipera. Altfel de ce il popularizeaza zilnic si pe toate canalele.

Niku (275 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:09

Interesant mesajul de la sfarsitul articolului. Nu ajunge insa sa promiteti, trebuie sa si demonstrati ca asa este. Ori nu se vede asta.

Clujeanul (92 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:13

Imi place cum puneti problema dar convingerea mea este ca CFR merita mult mai mult respect de la gsp. Macar pentru ca ne reprezinta cu cinste in cupele europene de ani de zile. Nu pe dv va acuz de lipsa respectului cat pe colegii dv.

Giulesti (85 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:16

Deduc ca ati scris tot acest text pentru ultimele 5-6 randuri ale lui. Care exprima parerea dv personala. Nu cred ca si a celorlalti din redactie, fani inflacarati ai fecesebelei. Nu este asa domnilor Udrea si Craitoiu?

Marean (270 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:20

Nu vad sensul acestui articol pentru ca era subinteles ca echipa se va prezenta la meciul cu Arges. Varga si mai ales Petrescu sunt asa ahtiati sa castige campionatul si banii pusi in joc incat nu era de imaginat ca vor sari peste meciul de la Pitesti. Vrajeala ieftina pentru naivi.

Strul (42 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:25

Mai lăsați-i și fără noroc , să cistige și pe merite , dacă au .

FORTA STIINTA (6 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:34

Mai mult ca sigur, ca dupa ce le va da Roma cu terenul in cap, cum le-a dat Bayern austriecilor, va iesi marele antrenor si va spune ca joaca din 3 in 3 zile si are un lot subtire de jucatori. Dar la Bayern nu joaca tot oameni din 3 in 3 zile? Sau la Milan, unde joaca IBRA care e aproape de-o seama cu dvs? Iesirea nervoasa a antrenorului a fost un alibii pt jocul de la Roma, cand vor veni cu sacul plin acasa.

gio (50 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:36

In analiza erorilor de arbitraj de la CFR cu medias ati scos un scor de 2-2, punand pe picior de egalitate o lovitura libera discutabila din care CFR a marcat oricum inutil in min 92 cu golul anulat sau penaltyul neacordat. Cat despre clasamentele erorilor de arbitraj pe care le publicati imi amintesc ca acu 6 ani cand Tg Mures o deranja pe FCSB ati venit rapid cu un clasament care o indica pe Tg Mures avand 14-0 la erori de arbitraj, adica in viziunea voastra nu fusese nici o greseala impotriva muresenilor pana la mijlocul returului, de-a dreptu ridicol.. Cu toate astea va asteptati sa aveti credibilitate cu analizele voastre pentru ca l-ati declarat pe Dan Petrescu antrenorul anului :))). Pai pe cine era sa declarati, pe Bogdan Arges Vintila?

gino (513 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:38

Eu as dori altceva de la maestrul Ioanitoaia. Sa explice public cine a facut clasamentul pe care il invoca articolul si dupa ce criterii. Daca autorul lui este anti CFR atunci normal este sa iasa un clasament incorect.

Moga (7 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:40

Daca CFR a fost ajutata de arbitrii atunci Gazeta este un ziat mai tare decat Equipe. In care nu am vazut niciodata asemenea clasamente sturlubatice.

Ceferika (8 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:44

Chiar era nevoie de un articol despre CFR pentru a scuza evidentele afinități ale redacției gsp pentru fecesebeu? Cu asta vă spălați mâinile, că i-ați scăzut nota nefericitului de arbitru? Serios? De ce s-o fi simțind dator Ioanițoaia să-și scuze colegii, nu pricep. De regulă, părea echidistant și echilibrat....

Ciollo (32 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:52

'Atât Dan Petrescu, cât și clubul au dat-o la întors...'Dar voi , amarati de ziaristi, in frunte cu tine , batrane ioanitoiule, nu o da-ti la intors? Oare cate *** de povesti puneti pe site-ul numit ziarul de impachetat peste gsp? *** de ce nu sunt trecute prin filtrul concursului. Iar daca da..... ..... atunci, vai de viata mea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gio (50 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 15:53

@FORTA STIINTA Stai linistit, nu le va da Roma cu terenul in cap, chiar asa fara fundasi centrali cum au ajuns. CFR Cluj are valoare nu este o petarda de achipa precum CSU Craiova umilita an de an in Europa prin turul 1-2 preeliminar. Vezi-ti de georgienii tai mai bine ca atunci cand nu aveti langa voi corpu de balet al fluierasilor sunteti vai de mama voastra.

FORTA STIINTA (6 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:02

Si domnule Ioanitoaia, daca antrenorul CFR-ului este un asa mare antrenor, de ce nu a reusit la echipele din Asia, pe unde a antrenat si a plecat tot timpul cu coada intre picioare? dar, intradevar, personal a castigat f. multi bani (poate acesta a fost si scopul lui?!). Si nu este tot el, jucatorul anonim, care ne-a furat visul frumos la Mondialul din 94', cand eram toti aproape de varful muntelui?

Ceferika (8 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:12

@Forța știința, du-te dragă la scara ta! Aici vorbim de echipa campioană, participantă în competiții europene, nu vorbim despre echipe de doi bani ce manevrează tot doar să câștige un titlu, ca mai apoi să se *** la primul meci cu o echipă străină și arbitrată de set de arbitrii decenți.... Du-te !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

FORTA STIINTA (6 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:12

Gio, eu nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar de fiecare data cand echipa pe care o venerezi tu , a jucat cu echipe care au folosit formula de baza, a plecat cu coada intre picioare. Poate aveti noroc si maine joaca Roma cu echipa a doua, sau chiar a 3-a, la cum sunteti voi de norocosi.

Dtru (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:20

Citesc despre balciul din fotbalul romanesc in care suporterii Craiovei ii injura pe ai Clujului cu Petrescu in top iar cei ai Clujului procedeaza exact invers. Cum nimeni nu se leaga de Bergodi faptul ar trebui sa ii dea serios de gandit lui Petrescu.

Virgil (113 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:22

Nea Ovi, dumneata nu prea stii ce redactie pastoresti de atatia ani. Pai daca nici Craitoiu, Udrea si Raureanu nu sunt stelisti infocati atunci nu mai exista asa ceva.

Olteanu (478 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:46

@Ciollo (22 comentarii) Pe un prost il scoti greu din ale lui mai ales cand este si neam de traista, mitocan si needucat. Daca vrei sa vezi exemplarul uita-te repede in oglinda. Dupa aceea scuipa.

ioan (4 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:54

@gio pe Toni Petrea, evident

ioan (4 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 16:57

@forta stiinta esti chiar tupeist, avand in vedere umilinta pe care marea echipa a prazului ofilit a incasat-o cu georgienii. dar nah, de la mancatorii de praz nu ma astept nici la inteligenta, nici la bun simt

gio (50 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 17:17

@FORTA STIINTA Eram siguri ca vii cu argumentul asta, cand nu poti nega rezultatele incerci sa contesti valoarea adversarilor, e din ciclul castigarea CCE 1986 nu are relevanta ca n-au jucat englezii. Pentru informarea ta, exceptand Lazio care a folosit "doar" 7 titulari in meciul de la Roma si 5 la Cluj, restul au jucat cu titularii, Rennes, Sevilla, Celtic etc. Din ce stiu, Lokomotiv Tbilisi v-au batut pe voi cu multe rezerve, ei nu sperau sa se califice si au menajat titularii, habar n-aveau cat de petarde sunteti, credeau ca joaca cu adevarata Universitatea Craiova nu cu clona ei. Maine seara ai ocazia sa vezi fotbal adevarat, echipa romaneasca infruntand Roma, zi sarumana si taci.

Campioana CFR (45 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 17:27

GSP e gazeta de casa a ciobanului de extrem de multi ani. Pe bune? Te faci ca ploua? :)) Clasamentul acela facut de redactorii fcsb-isti, e zero barat. Sa pui egal intre un galben si un 11m nedat sau intre o lovitura libera discutabila si un gol anulat, e de rasul curcilor! Una peste alta, cu toata avalansa de articole anti CFR si anti Petrescu, cu inventii de certuri intre Petrescu si conducere sau intre el si jucatori, iata ca nimic nu e adevarat. Cum va simtiti dupa ce se dovedeste ca ati scris doar fabulatii? Sunteti multumimti de voi?

Dan Olaru (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 18:14

“Printre echipele ajutate de arbitrii, nu nedreptățite”. Domnule Ioanitoaia, sper din tot sufletul ca acest articol este scris de altcineva dupa dictare. Nu cred ca dumneavoastra ati fi scris “arbitrii”, cel putin nu cazul acesta. In rest, spor la treaba!

motanul incaltat (603 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 18:15

"Iar Clujului, multă baftă mâine seară!" Pai o sa-i trebuiasca ca joaca la Roma unde toata lumea inclusiv Vaticanul vor fi impotriva ei. Nu credeti -cercetati documentele secrete din bibliotecile Vaticanului si o sa va convingeti negresit....Sa nu mai vorbim de VAR, arbitrii care vor fi numiti si chiar echia AS Roma.Eu as merge pina acolo incit cred ca si tribunele goale vor fi impotriva CFR. Si chiar gazonul....In locul lui Dan Petrescu as face o informare inainte la forumrile europene despre toate aceste nereguli.

Pataki (3 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 18:30

Domnule Ioanițoaia nici nu-mi vine să mă mai uit la campionatul național, se vede de pe lună că forurile superioare di fotbal s-au săturat ca CFR Cluj să mai câștige campionatul, așa că apus arbitrii să favorizeze Craiova și pe Becali și să fluiere contra CFR, ei după ce furi câteva meciuri mai favorizezi și CFR să scoți ochii lumii, și cănd vaezi atâta nedreptate ajungi să nici nu te pregătești, să joci că tot pierzi puncte.

argus (108 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 18:33

Zadarnic va straduiti sa ii faceti pe chibiti sa isi schimbe atitudinea si sa fie mai concilianti. Indiferent ca simpatizeaza cu FCSB, cu CFR, cu Craiova sau cu Valea Dragului ei vor purta ochelari de cal. Ii vor lauda pe ai lui si injura pe adversari. De aceea si sunt fani pentru ca vor sa citeasca numai ce le convine.

CITA (2118 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 19:38

Era si normal sa o dea la intors, cum se spune, acelea au foat doar declaratii la cald dupa meciul in care cred ei ca au fost dezavantajati de arbitraj. Poveste tip saga fara sfarsit cu arbitrajul asta, nu scapam asa usor de scandal in domeniu. Suntem la granita intre Orient si Occident, mai precis la mijloc, noi romanii, si nu vom putea avea reactii de suedezi si finlandezi nicicand. Gena ne este alta.

CFR4x4 (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 19:56

Nea Ovi..incetati cu jignirile astea ieftine,ce naiba,chiar ne luati de prosti cu clasamentul ala ridicol ???? E o mare prostie si inselaciune..o mizerie. Fcsb-istii gsp-isti pun 2-2 la greseli,cand toti fostii mari arbitri va spun ca a fost un gol valabil anulat si DOUA 11m Clare neacordate CFR-ULUI. De partea cealalta veniti cu 2 posibile cartonase galbene (la Deac chiar nu schimba nimic daca il dadea..nici un favor,zero) !!! Cum va iese 2-2 ??? Poate vreti sa ne explicati putin..Nu aveti cum,e o manipulare ieftina,ca in fiecare an..Rusine !!! Craiova e ajutata de arbitraje chiar mai mult ca fcsb,inca din playoff-ul trecut sunt impinsi puternic sa ia un titlu,degeaba incercati sa mutati atentia mentionand greselile pro-fcsb.

Clujcampion (22 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 20:23

Domnule Ioanitoaia, da de Udrea, Cratoiu si raiureanu ce ziceti? Nu e gsp oficina fecesebista?

MZM (390 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 20:53

Domnule Ioanitoaia, nu era nevoie sa spuneti ca Gazeta nu este fan FCSB. Se stie sigur si se vede in fiecare zi ca ziaristii GSP sunt impotriva echipei lui Becali. In medie, din zece articole despre FCSB, aparute in Gazeta, noua anunta nenorociri, dezastre, faliment, blaturi („omenie”), arbitraje favorabile, scandaluri etc. Iar articolele despre patronul echipei, Becali, sunt nu doar critice, ci si jignitoare. Cei care va reproseaza (suporteri Dinamo, Craiova etc) ca Gazeta e pro FCSB, stiu sigur ca nu-i adevarat, dar vor sa va influienteze sa nu scrieti niciodata despre aceasta echipa, sa nu amititi de ea, nici de rau si, mai ales, de bine! Daca luam numai acest inceput de campionat observam confirmarea „afinitatii” GSP pentru FCSB. Dupa meciul cu Viitorul, castigat de echipa lui Becali cu 3-0, Gazeta (Geambasu) a spus ca a fost omenie intre nas si fin. Insa, dupa ce etapa imediat urmatoare, Craiova invinge Viitorul cu 4-1, nimeni n-a vorbit de blat sau de faptul ca echipa lui Hagi era complet iesita din forma, dar suspiciunea asupra FCSB a ramas! Dupa acel 5-0 cu Hermanstadt, pentru GSP a fost clar ca victoria a fost facilitata de comportarea „bizara”, pro FCSB, a unui fundas de la echipa sibiana. Nimeni insa nu a vorbit de blat, cand, intr-un joc anterior, acelasi fundas si-a dat un autogol si acomis un 11 metri!! Acum, dupa jocul cu Chindia, se sugereaza ca FCSB a invins cu 2-0 datorita arbitrului Chivulete!? Nu a contat faptul ca echipa din Targoviste a fost dominata net, 95% din timp! Daci, dupa cei de la GSP, FCSB nu poate castiga niciun meci pe cinstite. Si, atunci, mai are rost sa spuneti ca ziaristii Gazetei nu sunt fani FCSB? E usor ridicol!

George (164 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 21:33

@CFR4X4 (1 comentarii). Nimic nou sub soare. Ce era pentru adversar nu se pune... Adica un eventual cartonas galben la Itu, doar ca el insemna eliminare inca din minutul 42, decizie ceruta de Balaj si de Craciunescu la unison. Se pune insa penaltyul nedat CFR chiar daca faza trebuia vazuta cu microscopul. Ea era viciere de rezultat ca si cand toate penaltyurile ar fi transformate automat. Noi avem mereu dreptate si adversarii niciodata.

Caooradea (3 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 22:27

GSP nu are nimic cu CFR, dar atunci nici cu profesionalismul nu are nici o treaba... Articole dublate, informatii neverificate, interlocutori (invitati) cel putin dubiosi (cu cazier bogat)...

Ali Bec (212 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 23:07

„ Și iată că am avut dreptate“... evident ca tov director le știe pe toate cel mai bine ... Nici nu știu ce-i mai grețos. Sa-l auzi pe jiji sau sa-l citești pe Ioanitoaia?

CFR4x4 (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2020, 23:12

@George. Lasa vrajeala ieftina si minciuna, nu a fost un penalty, ci 2 clare si daca nici golul anulat nedrept ,dupa cele 2 penalty neacordate nu e viciere ,cand meciul se incheie 2-1,...atunci cand e ?!? Galben la Deac,daca se dadea,ce se schimba ,sa consideri asta o greseala majora egala cu un gol anulat ??? Penibil..iar la Itu,nu a fost nici intensitate, nici intentie..si-a tras piciorul si nu a accidentat adversarul..pt ce galben ??? Balaj s-a discreditat total spunand ca e cam putin pt 11m,dar era fault clar,daca nu era in careu. Si daca Itu lua rosu,ce ??? De unde stii ca era un dezavantaj ? Exemplu: Rapid-CFR 0-2 la pauza si rapidistii au un rosu in prima repriza,se termina 3-2..e cu "daca,poate si cu parca"...dar un gol anulat e ceva concret,cea mai mare hotie,iar daca 11m se mai si rateaza,75-80% se marcheaza..iar cand ti se refuza 2 intr-un meci si un gol anulat,DA,E VICIERE !!! Nu vorbim de faza cu aut,cand mingea nici nu atinge linia ..desi...arata si aia directia in care bate vantul...

BB (155 comentarii)  •  5 noiembrie 2020, 1:56

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Manolo (63 comentarii)  •  5 noiembrie 2020, 10:53

@Ali Bec (182 comentarii). Trebuia sa-l injuri tu pe Dl Ioanitoaia ca asta este tot ce stii sa faci. Nu pareri ci jigniri. Trista viata ai simbriasule.

Charles Henri Sanson (53 comentarii)  •  5 noiembrie 2020, 11:58

"...obsedat de cavalerii fluierului, pe care-i tratează ca pe dușmanii lui. În general, ai fotbalului." Păi asta-i realitatea! ..."cavalerii fluierului" sunt SLUGILE ȘPĂGILOR ȘI A INFLUENȚELOR SUS-PUSE, iar fotbalul (și pe plan mondial, nu numai aici) și banii mulți ce circulă în sistem în ultimii 20 de ani au ajuns la cheremul lor și a organizațiilor de mafioți ce-i tutelează: F.I.F.A., U.E.F.A., F.R.F., etc.! Cel mai scandalos exemplu: finala Campionatului Mondial de la Moscova, când Croația a fost furată-pe-față în favoarea l'Affrancei, cu ajutorul VAR și a "regulamentului" manipulat anterior (ca și recent) în așa fel încât să dea "cavalerilor fluierului" putere discreționară în a interpreta anumite faze de pe teren.

Andrei F (1607 comentarii)  •  5 noiembrie 2020, 13:52

Sa radem de gesepisti si de digisti!!!!Gesepistii chiar cand au comentat meciul la sfarsit si dupa au spus ca victoria Stelei este clara ,fara dubii!!!Comentatorul DIGI si cei aflati in studiou la emisiunile DIGISPORT nici in timpul meciului nici dupa nu au avut nimic de spus la adresa arbitrajului !!!!Mai mult !!!Comentatoru l DIGI in timpul meciului de la Cluj a cerut reluari de la faza cu cotul dat de ITU si ce sa vezi,reluarile nu au aparut si nimeni din studiou nu a mai revenit la acea faza!!!!!La meciul Craiovei sibienii trebuiau sa repete lovitura d epedeapsa pentru ca portarul nu era pe linia portii si pentru ca mingea a fost respinsa de un jucator oltean aflat in careu pina sa fie lovita mingea....Nu a interesat pe nimeni faza desi Craciunescu spune doar ca mingea a fost respinsa de un jucator aflat in careu pana sa se execute lovitura...Deci gesepistii gasesc ei probleme la arbitrii la meciul de la Giurgiu dupa doua zile dar la fel ca DIGI nu spun nimic si nu gasesc faza cu Itu sau la penaltyul contra Craiovei!!!-------------Gesepistii se apara ca nu fac jocurile Stelei cand adevarul este ca ei merg pana la a inventa problemecontra Stelei...

Comentează