Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

U Craiova pare CFR 2!

Nu-s de acord cu Contra când declară, poate la nervi, că Dinamo a făcut la acest 0-1 cu Craiova de pe Arena Națională "cel mai slab meci de acasă"

Permalink to U Craiova pare CFR 2!
luni, 19 octombrie 2020, 3:04

Într-adevăr, n-a sedus, dar nici n-a fost penibilă. A jucat onorabil, adesea de la egal la egal cu liderul detașat al Ligii 1. Încă mai mult. Amintind marile ocazii de gol irosite de R. Grigore, Valle, Nemec și Puljici în repriza secundă, n-ar fi mirat pe nimeni dacă Dinamo lua un punct. Afirm chiar că l-ar fi meritat. Atât că în fotbal, o știți, nu-i după merite. E după goluri, după victorii.

În ciuda revirimentului produs de introducerea lui Fabbrini (minutul 41), Dinamo a continuat să acuze lipsa omogenității. A relațiilor consolidate de joc. Minus explicabil însă, ba și de scuzat, dacă ținem cont că echipa a achiziționat în ultima vreme 14-15 fotbaliști, majoritatea spanioli, care abia acum se cunosc unul pe celălalt! Cu certitudine că unii dintre ei au calitate. Sunt valoroși, doar că le trebuie timp să se acomodeze. Părerea mea e că, deși a căzut pe 14 în clasament, Dinamo începe să arate ca o echipă.

În plus, nu-s de acord cu Contra nici când vorbește, iarăși la supărare, despre o conspirație al cărei scop ar fi blocarea intrării „câinilor” în cursa pentru titlu. „Nu suntem doriți în play-off!”, s-a plâns „Guriță”, invocând câteva erori de arbitraj comise în defavoarea unui Dinamo devenit, vai!, Vincibila Armada!

În parte, are dreptate. El însuși s-a referit la confruntările cu Hermannstadt, cu UTA și cu FCSB, în care cavalerii fluierului au greșit în detrimentul lui Dinamo. Ce este este și nu-i de contestat.

Totuși, în meciul cu Craiova, acordând penalty-ul din care formația olteană a învins, arbitrul n-a mai greșit. Horațiu Feșnic, nota 7 în GSP, a procedat corect, regulamentar. Nu-i doar opinia mea, ci și a celor mai apreciați experți TV în materie, Crăciunescu și Balaj, greu de contrazis. Ambii l-au învinuit pe Puljici că l-a luat în brațe pe M. Constantin, culpă cu atât mai condamnabilă cu cât „centralul” îl avertizase pe căpitanul croat al „câinilor” înaintea executării loviturii de colț. Îi atrăsese atenția să nu-și bruscheze adversarul.

Fără să impresioneze, cu puține atacuri periculoase și puține ocazii, dar cu o linie de mijloc foarte activă, cu Cicâldău și Nistor neobosiți, Craiova a câștigat a șaptea partidă consecutivă, jos pălăria! A făcut-o la mustață, cu emoții, suferind și tremurând în final. A stat însă excelent în teren și s-a organizat minuțios, zăvorând toate culoarele spre propria poartă.

Bergodi a transmis alb-albaștrilor din experiența și din echilibrul lui. În consecință, Craiova seamănă tot mai tare ca stil, oare mă înșel?, cu CFR Cluj, campioana în exercițiu și principala ei contracandidată. Practică același fotbal nu foarte spectaculos, dar eficace. Nu la fel de zgârcit, însă pragmatic, cu riscuri reduse la maximum, vizând rezultatul, nu show-ul. Manieră gândită, ca și în Gruia, să aducă puncte și abia apoi, dacă mai rămâne loc, și aplauze. Eventual.

E de văzut, dar și de discutat mai pe larg, dacă U Craiova va reuși s-o bată pe CFR folosind chiar armele acesteia. Ori nu va reuși.

Comentarii (63)Adaugă comentariu

Marius (347 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:10

Interesanta comparatie si cu multa substanta. Dar suficient ca sa ii supere pe fanii Craiovei dar si pe ai CFR. La experienta dv ar trebui sa stiti ca pe romani ii supara adevarul intotdeauna.

George (164 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:13

Eu nu va contrazic dar Craiova sa se compare cu CFR cand va obtine macar a mia parte din rezultatele internationale ale CFR ului. Pana atunci ciocul mic. Si trista amintire a eliminarii de o echipa anonima din Georgia.

Virgil (113 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:16

Va referiti la Craciunescu si Balaj ca la Dumnezeu Tatal si la Isus Cristos. Nu acceptati niciodata ca si ei pot gresi. In cazul lui Puljici multa lume considera ca s-au pacalit.

argus (108 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:20

Dinamo nu s-a remarcat dar nici nu s-a facut de ras cum a declarat Contra. Si dupa parerea mea meciul se putea termina usor 1-1. Ma asteptam sa scrieti ca a fost si o victorie obtinuta cu multa bafta.

geo (199 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:25

Univesitatea fara Koljici si Mihaila nu mai are atac iar Ivan tot nu se regaseste deloc. In conditiile astea ii va fi foarte greu sa pastreze neinvinsa alte etape. Daca nu va marca tot va primi goluri mai ales daca va lipsi si Marius.

Kornel (96 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:30

Hm, deveniti pe zi ce trece tot mai dinamovist...Vorba dv daca nu ma insel. Dinamo a jucat foarte slab si in repriza 1 sub orice critica dar dv scrieti orice altceva doar ca sa nu il atacati pe Contra. Tipul trebuie dat afara urgent cat mai poate fi salvata echipa. Altfel se duce in B cu spaniolii ei cu toti.

Nică fără frică (297 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:33

Ce tupeu ai tataie!!!! Păi dacă ăla a fost penalty înseamnă că vorbim...discuții!!! Ce tupeu obraznic poți avea!!!

Craioveanu (42 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 16:06

@Nica fara frica (276 comentarii). Tu ar trebui sa semnezi Nica fara minte sau Nica fara creier. Nu a fost penalty ca nu vreti tu si cu *** care este principala vinovata. Craciunescu si Balaj nu se pricep dar te pricepi tu ca fraierii le stiu pe toate.

EN (5 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 16:09

N-a fost penalti. Constantin a bag at un Picior mult in spate in timp ce-a cazut si I-a pus piedica lui Puljici in timp ce asta avea mainile in jurul lui fara sa-l tina.

Marcel (190 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 16:12

Pai daca a decis genialul de Meme ca nu a fost 11 metri ultrasii fecesebisti sa zica altfel decat ca batausul lui Becali...Nu este de inteles de ce se baga fecesebistii in vorba cand ei oricum nu au nici o treaba cu lupta pentru titlu de campioana. Ei sa fie atenti sa nu intre in faliment poiata din Berceni City sa se desfiinteze.

Marius (4 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 16:45

Adrian Porumboiu e de parere ca nu a fost penalty. Acum daca s-a acordat acest penalty inseamna ca in liga 1 la fiecare contact la executarea unui corner ar trebui sa se dea penalty. O fi corect ? In fine, aveti dreptate. Craiova pare CFR 2, atat prin joc cat si prin arbitrajele favorabile. Pe olteni ii vad ca principalii candidati la titlu dar nu din cauza jocului practicat. Pana la urma in preliminariile UEL au fost invinsi fara drept de apel de Lokomotiv Tibilisi. Acolo sunt arbitrati de centrali si tusieri alesi de UEFA. Dinamo se va bate la retrogradare si anul acesta. In primul rand nu au un portar bun la aparat penaltiuri. Sezonul asta presimt ca portarii lor vor avea de aparat 30-40 de penaltiuri in campionat si nici unul din ei nu e bun la capitolul asta. In al doilea rand spaniolii investesc prea mult acolo unde nu e nevoie, si anume in lotul de jucatori. In liga 1 daca vrei sa te bati la titlu, primul drum il faci la CCA iar apoi vezi ce lot poti sa incropesti.

CITA (2118 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 16:57

Foarte interesant articolul, care in fond nu este o cronica a meciului, cum pare, ci mai mult, o analiza destul de in detaliu ca sa mai intelegem si noi ceva din ce ne transmite autorul. Ce am inteles eu: Dinamo, la un pas de retrogradare in liga II in vara asta, e o echipa in reconstructie si PROMITE. Dupa acomodarea spaniolilor intre ei precum si cu tinerii jucatori corespondenti romani, Contra va reusi sa "lege" jocul si lansez profetia ca vor urca in clasament in continuare; Craiova, asa cum s-a mai spus aici pe blog, e marea revelatie a Ligii intai, si asta i se datoreaza si lui Bergodi intr-o consistenta masura. CFR Cluj va face fata cu greu apetitului crescut spre titlul de campioana al oltenilor, mai ales ca acestia din urma au si o polita de platit dupa ce au ratat la mustata si din oboseala castigarea campionatului 2020. Atat Dinamo cat si Craiova se pot lauda cu o istorie de performante remarcabile in fotbalul european din secolul XX, ceea ce nu se poate spune si despre Cluj, care se zbatea mai mult prin diviziile B si C din acele vremuri.

clujcampion (22 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 17:03

Domnule Ioanitoaia, cand joci tot cu 14 jucatori pe teren, poti fi si Real Madrid 2. Dar ce ne facem cu meciurile in care joci in 11, cum ar fi finala campionatului acasa cu CFR 1 sau meciul cu superechipa din Tbilis?

BB (155 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 17:05

A zis Adrian Porumboiu unul care se baga in seama sa nu il uite lumea. Explicatia lui cu mingea care era sau nu in joc este demna de gaga si de a intregul ridicola.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 17:28

Dinamo promite, chiar daca finalul fuse in felul asta, nu e bai, noi ii asteptam pe domnii de la CFR cu "fezandarea" pe care le-am promis-o. Posibil ca jucam cu aceeasi strategie ca si ei asa cum zice nea Ovidiu aci in articol, dar ei nu vor avea nicicand talentul si jocul spectaculos al oltenilor, asa sa stiti bre! Si nu o mai dati cu arbitrajul corect/incorect si cu insinuarile, domnilor ardeleni, ca asa ceva nu exista! Exista arbitraj corect si atat, meciuri castigate pe bune si atat, ca nu mai suntem in anii 80-90 de mult!

Lombardia (2 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 17:39

Vă convine, nu vă convine...a fost penalty, regulamentul s-a schimbat. Până să execute Cic lovitura de colț, arbitrul îl atenționează pe fundașul dinamovist să nu țină. Uitați-vă cum îl trage pe M Constantin, până să execute Cic lovitura de colț, nu îi dă drumul, îl tot ține... Da, poate cu Tbilisi a fost un accident, sursele spun că cei de la Craiova au sacrificat cupele europene în favoarea campionatului. Oricum, Craiova este un club stabil dpdv financiar, abonamente vândute chair dacă nu se joacă cu spectatori, tricouri și alte produse se vând. Da, de Tbilisi am auzit, de Dudelange până la eliminarea celor de la CFR, nu am mai auzit. Tbilisi a mai aliminat o echipă din Moscova, a avut un parcurs bunicel.

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 17:51

.,, El însuși s-a referit la confruntările cu Hermannstadt, cu UTA și cu FCSB, în care cavalerii fluierului au greșit în detrimentul lui Dinamo. Ce este este și nu-i de contestat.,,..Pai ar fi de comentat daca vrei sa fi obiectiv...De exemplu poti mentiona si meciuri in care Dinamo a fost avantajata de arbitrii...Si a fost clar avantajata cand la 0-1 nu a fost eliminat un dinamovist plus ca a primit un penalty acordat foarte usor...Altfel rad cu pofta cum dinamovistii plang pentru penaltyul la Constantin cand ei radeau la penaltyul obtinut de Gonzales...Nu trebuie sa asculti pe nici un fost arbitru ca sa compari cele doua penaltyuri si sa realizezi ca daca a fost penalty la Gonzales atunci la Constantin trebuia acordate 3...

Lombardia (2 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:00

@clujcampion - voi câte meciuri ati jucat cu 14 jucători, despre ce vorbim aici? Voi ați ajuns să vă plângeți de arbitraje...când puneați tot timpul presiune pe arbitraje, plus, arbitrii de casă în epoca Arpad P (guvernarea Boc). Dan Petrescu se plângea mereu de arbitraje, dar era mereu ajutat și câștiga campionate dupa jocuri execrabile. Tot el a declarat că: nu mă interesează cum câștig, vreau să câștig chir cu ajutorul arbitrilor. Tbilisi, ok, am auzit de ei, dar, de Dudelange până să vă dea cu terenul în cap, nu am auzit niciodată. Tot voi sunteți cu gura mare? Cum a SCĂPAT cfr de insolvență? Cu ajutorul GRUPULUI de la CLUJ (Rus, Dancu...).

EN (5 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:04

A fost amuzant Craciunescu cand si-a dat cu parerea c-a fost penalti. Cu cateva zile inainte zile inainte declarase tafnos ca spaniolii nu-l respecta ca au amanat un meeting ca sa discute o eventuala angajare a lui la Dinamo. Tipic unui roman care n-a lucrat in sectorul privat in viata lui si are o mandrie d-asta ieftina de lucrator la stat. Nu stiu sigur, dar parca si asta e oltean de se tine asa mandru de el.

clujcampion (22 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:18

@Lombardia Sa mai amintesti de Dudelange dupa campaniile diin ultimii 2 ani, iarta-ma dar e prostie curata. Cine joaca corect dovedeste in EL si CL. Cine joaca in 11 se impiedica de desculti cand e arbitrat corect. In rest e doar can-can.

EN (5 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:20

Unii p-aici zic ca a fost penalti ca Puljici l-a tinut. L-a tinut intr-adevar in prima faza pana sa se execute cornerul dar penaltiul s-a dat cand s-a aruncat ala in careu nu pentru tinerea dinainte. Tineri ca aia sunt o suta pe meci. Geniul lui Constantin e ca i-a bagat piciorul lui Puljici de-a cazut ala peste el, ca altfel cadea singur ca prostul si nu era nimic.

Kyro (61 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:28

Daca ala este penalty atunci trebuie acordate 15/meci ... Daca te trage cineva din spate, nu cazi pe burta ... PS: Craciunescu saracu inca nu a aflat noile reguli la hent ...

D (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:31

Pentru toti cei care argumnteaza ca nu a fost penalty: 1 mingea se indrepta drept in directia lui MC 2 Pulic il tinea atat de tare pe MC incat, atunci cand MC a plonjat, Pulic a fost angrenat in cadere. Daca era doar o mana de forma, l-ar fi lasat pur si simplu sa cada si Pulic ramanea in picioare. Asta ca sa nu mai discutam ca in prima faza Pulic il tinea strans la piept cu ambele maini 3 Chiar langa ei se mai desfasura un duel cu Ivan tinut de mana de alt dinamovist. Cand Ivan a pornit spre minge, dinamovistul a dat sa-l tina putin, dupa care i-a dat drumul tocmai sa n-o pateasca. Mi se pare ciudat ca, dintr-o data, dupa ce Dinamo a fost salvata de retrogradare asa cum a fost, lumea vorbeste de complot impotriva ei. Si fotbalul nostru a devenit un campionat atat de barbatesc incat ar trebui dat penalty doar daca e vorba de dubla factura de tibie si peroneu.

Mircea (57 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:31

un meci aranjat 100% arbitrul il apostrofeaa pe puljici inainte de lovitura de colt dar el si de-al dreacu ( o fi oltean la radacina) il ia in brate pe titel care a crezut ca puljici ii sparge (stiti voi ce )_ si a strigat ca ars iar arbitrul s-a speriat si i-a dat pinalti; per ansamblu dinamu a fost mai buna ca__craiova

Mişeii asa castiga meciuri si puncte (52 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:39

Circarul Marius Constantin si-a pregatit amanuntit smecheria din careu la faza fixa. Desi arbitrul il observase inainte de executarea cornerului ca il intereseaza doar contactul fizic si l-a atentionat verbal circarul M.Constantin prin fandarea piciorului stang a putut sa-si lase piciorul drept in urma cu intentia ca Puljic sa se impiedice si sa cada peste el, ceea ce s- a si intamplat. Urmariti reluarea fazei si urmariti cum circarul dupa ce fandeaza piciorul stang isi cauta adversarul cu piciorul drept lasat in spate ca sa-i puna piedica. Bine, si Puljic a fost gasca la asa faza ca nu a cazut pe spate tocmai ca sa lase sa se vada plonjonul lui M. Constantin.

geo (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:43

Ai imbatranit urat Nea Ovi ,tare urat ,daca nici la varsta asta inca nu ai puterea sa recunosti o greseala ,ai trait degeaba . Sa afirmi ca ala a fost penalti clar este de noaptea mintii ,dar sincer de la dvoastra ma asteptam . Cat ai te-ai dat de mare ziarist,atat de pervers ai fost la viata ta .Daca te aducea barza dupa 90 si nu beneficiai de avantajele vremurilor erai mai slab decat Vranceanu . Aici nu este vorba ca esti fan clona Olgutei ,asta iti este caracterul .Ca ne convine sau nu ,si aseara a fost un penalti jenant ,indiferent de ce vreti voi sa credem ,Dinamo in ultimele 3 meciuri a fost nimicita,a pierdut 3 jocuri pe mana arbitrilor.Indiferent ca au jucat slab , in meciurile cu Uta ,fcsb,si clona Craiova nu ar fi pierdut fara ajutorul arbitrilor ,probabil ca nici nu ar fi castigat ,dar de pierdut cu siguranta nu. Dar asta-i viata ,plina de astia ca tine ,dar sa fi sigur ca o sa iei pixul in gura indiferent cat te-ai feri...multa dragoste in strungareata nea ovi ,cu litere mici .

Rocco (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:44

...bai astia psdcraiova,pai daca era invers nu sareati voi de *** in sus ?

dorin (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 18:59

Nu esti de loc obiectiv domnule. Tot smecheras de interese esti . Vacantele gratis in Turcia se platesc,nu?

fandel (19 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:05

Ok, l-a avertizat sa nu mai tina pe Puljici, dar asta nu inseamna ca Puljici trebuia sa se duca in alta parte a terenului cand se executa cornerul. La fotbal conteaza ce se intampla cand mingea e in joc. Tinerea s-a produs inainte de executarea cornerului, dupa executare s-a produs o cadere de calciu a lui Constantin si Puljici a cazut peste el. Haideti sa incercati sa alergati in spatele cuiva si ala sa cada, sa vedem daca o sa cadeti si voi. Daca tot a vazut o tinere inainte de executarea cornerului, decizia corecta e cartonas galben si repetarea cornerului. Nu poti sa dai 11m pentru ca l-ai mai avertizat o data si el a tinut inainte de repunerea mingii in joc.

Zolosz (10 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:08

Doar in ultimul an : Astana, Maccabi, Rennes, Celtic ,Lazio...invinse ( scoțienii și francezii de două ori) , cu Sevilla (!!!) două remize. In finala din Banie a-ti fost pe teren? Muica e greu cu CFR :)

Lombardia (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:08

@clujcampion, de ce să nu aduc aminte? aaaa, ok doare rău chestia cu Dudelange, nu mai contează dacă e de acum 2 ani, 3 ani, o lună, o zi sau două...voi la fel vă legați de Craiova. Nu vă mai uitați în curtea vecinului, tipic românesc și să comentați, să băgați bățul în gard. Nu vorbesc de cupele europene, am susținut toate echipele noastre (în afară de fcsb), dar, pe plan intern fiecare să își vadă de echipa lui. De aceea suntem departe de fotbalul european, la noi doar smecherii, combinații, circ și injurături (a se vedea Dan Petrescu), presiune pe arbitrii...ieșiri dubioase din insolvență. Lasați-mă voi cu corectitudinea voastră, nu sunteți voi cei mai curați și corecți. Ați câștigat ultimele campionatele, în urma unor conjuncturi, jocuri de culise, influențe la nivel politic. Așa că, no commnet. No? Să nu uităm de acel banner de la meciul Cfr - Craiova = să fie omenie, toată lumea știa despre ce e vorba. Acel penalty al lui Gustavo. Toate jocurile erau făcute pentru Cfr, cu largul concurs al vestitului grup de la Cluj (Rus și alții). Și sunt multe altele, no?

Zolosz (10 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:11

Doar in ultimul an : Astana, Maccabi, Rennes, Celtic ,Lazio...invinse ( scoțienii și francezii de două ori) , cu Sevilla (!!!) două remize. In finala din Banie a-ti fost pe teren? Muica e greu cu CFR :)

Vasca (166 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:23

Nu poti sa vorbesti despre psd ca Rocco cand tu esti echipa fostei militii si securitati. Si nici sa il jignesti pe Ovidiu Ioanitoaia ca geo pentru ca are alta parere decat a ta. Rusinos in ambele situatii.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:37

Nu cred ca Bergodi impune stilul fara spectacol si daca se poate cu 3 puncte.... Asta il impune lipsa unor fotbalisti de valoare. In cazul Craiova---absenta lui Elvir Kolici. Andrei Ivan ca un exemplu nu poate impune decit transferul la o echipa de divizia C. Acolo, poate ar reusi ca atacant sa dea un gol la 5-6 meciuri.

Emilian (19 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:39

Nu stiu daca a fost 11 m corect acordat ci mai degaraba unul "cu acoperire regulamentara". Arbitrul nu poate fi penalizat pentru asta, dar nici daca nu ar fi acordat 11m nu cred ca ar fi fost sanctionat. Ideea e ca genul asta de faze nu le vad in campionate puternice; acolo parca jucatorii sunt mai preocupati de fotbal si mai putin preocupati " sa scoata fault". Mie mi se pare cam ciudat ca un meci sa fie decis de o astfel de faza confuza. In fine, Dinamo ar fi trebuit sa inscrie si ei macar o data.

Vanbasten_85 (16 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:47

Ce nu ati inteles ca anul asta trebuie sa castige clona campionatul? Din 7 meciuri, 5 le-a castigat numai cu 'greseli' de arbitraj. In Liga 1 bataia este pe arbitrii pentru ca se castiga in marea majoritate a meciurilor prin penalty, de obicei gratuit. 'Bricheta' isi trimite arbitrii cu temele deja facute. Spuneti-mi va rog, domnule Ioanitoaia, jucatorul Cicaldau care are galben si faulteaza de vreo 4 ori in 7 minute pe Fabrinni merita rosu sau la Craiova nu se da rosu? Mai prostiti mult cititorii cu comedia asta de campionat in care castigatoarea este deja stiuta?

Vanbasten_85 (16 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:57

Inca o intrebare: campionatul asta e croit numai pe finale CFR- Craiova in care sa se numere care dintre ele a primit mai multe penalty-uri gratuite sau putem vedea si goluri din actiune?Nea Ovidiu, dupa experienta dumnevastra, credeti ca noi, dinamovistii ar trebui sa ne achizionam din iarna un portar specializat pe penalty-uri? Ca prea la fiecare meci la orice adiere de vant se da penalty contra lui Dinamo..

Simeone (96 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 20:03

Încet, încet, Craiova poate ajunge pe urmele CFR-ului. Îl are acolo pe Cartu cu experienta de Champions League tocmai cu CFR. Mai e cale lunga pana sa facă ceva în Europa, din păcate tot mai greu pentru echipele românești.

unu din dispora (3 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 20:21

ala a fost penalti la fel cum sunt unii jurnalisti sportivi la gsp __))))))) RUSINE domnule ioanitoaia !!! DEZINFORMATOR de opinie sunteti acum

PraziliaMaxima (2 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 20:37

Cu tot respectul pt CFR și suporterul sau clujcampion, as vrea doar sa atrag atenția ca noi, oltenii, suntem departe de a râvni cu nesaț la “performanțele” europene istorice ale campioanei noastre en titre, mai ales la fabuloasa dubla cu Dudelange...Pe aceste considerente, as putea spune chiar ca este evident și de necontestat regresul fotbalului românesc, dar mult mai evident este faptul ca nu tot ce ni se vinde noua, suporterilor, drept activitate sportiva (fotbalistică) profesionista....RESPECTA REGULILE ETICE ALE UNEI COMPETIȚII!! In fata unei astfel de evidente, orice comentarii despre învingători și învinși pe terenul de fotbal (de ce nu și tenis), ne-ar duce mai degrabă cu gândul in alte sfere, ale beneficiilor financiare cu orice preț!!! Și pentru a ma face mai bine înțeles, domnule Clujcampion, la ora disputarii meciului cu titlul pe masa de la Craiova de anul acesta, datoria clubului CFR către terți depășea 21 milioane de euro!!! Iar la nici o luna mai târziu, meciul de la Tbilisi al Craiovei a prezentat o rețeta financiară de nerefuzat, la casele de pariuri din Asia!! Noi, cei care am visat cândva la o finala UEFA in fata a 40000 de suporteri fanatici pe Central, după ce am îngenuncheat la rând reprezentantele Italiei(Campioana Mondiala), Franței și Germaniei, am învățat ce înseamnă sărăcia și modestia in tot și in toate, inclusiv in fotbal!!! Așadar domnilor, sa nu ne îmbătam cu apa rece sau cu alte cuvinte sa fim foarte atenți, ca maimuța cu cât se cocoață mai sus in copac cu atât i se vede c..u mai tare!!!

Laur (5 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 20:43

Daca ar fi CFR2 si in cupele europene...

Brinea (2 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 20:43

@George E adevarat ce spui tu, numai ca e fix ca la radio Erevan. Cand va ajunge CFR Cluj in semifinale de cupa europeana, atunci poate sa vorbeasca in fata Craiovei. Ca tot vorbesti de a mia parte, sa fie asta intr-o mie de ani?!?

Ash Ra Tempel (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 20:50

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

goga (11 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 21:16

@vanbasten85 (13 comentarii). Fara suparare tu esti alt penibil. Acum doriti eliminarea lui Cicaldau pentru faulturi obisnuite de joc. S fost suficient sa dpuna crsinicul tv o prostie si voi ati preluat-o ca axioma. Prostie este si afirmatia ca Dl Ioanitoaia ar fi fanul Craiovei desi s-a discutat mult ca Rotaru i-a retras Gazetei acreditarea pentru meciurile de pe Oblemenco. Daca este cum delirati voi ar mai fi scris ca echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate? Dar cui sa ii ceri o idee de ratiune ca nu ai cui.

anca (109 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 21:19

Va ofticati rau, dar lasa sa se mai faca cartile si pentru Craiova ca destul s-au facut ani la rand pentru Steaua si CFR Cluj.

clujcampion (22 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 21:33

@Lombardia In play-off craiova a fost ajutata meci de meci de arbitri exact ca si acuma. Asa a recuperat puncte ca si Fat-Frumos. Adevarul s-a vazut la meciul cu titlul pe masa, acasa la voi, cu un public huligan si 2 sanse din 3. A fost 1-3. Cam asta arata valoarea, restul e can-can. Cat despre Dudelange, a cam fost 2 ani la rand in grupele EL, deci nu a fost un accident sa elimine o echipa proaspat iesita din isnolventa. Dar Tbilisi nu bate pe nimeni. Pardon, bate mar pe craiova. E drept, cu arbitrii care nu sunt de-ai oltenilor.

clujcampion (22 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 21:34

@Brinea Vad ca dati si voi in boala fecesebistilor. Cand a jucat aceasta craiova o semifinala de cupa?

PraziliaMaxima (2 comentarii)  •  20 octombrie 2020, 1:35

Clujcampion, tu nu ai capacitatea de a respecta publicul oltean, din simplul motiv ca nu înțelegi noțiunea de public la un meci de fotbal, de vreme ce echipa ta preferata este straina de acest termen. Motivațiile tale puerile in legătura cu alonja europeană a spaimei Europei de acum 2 ani - renumita formație Dudelange, nu fac decât sa ne confirme faptul ca la Cluj, singurii suporteri adevărați susțin unicul “U”, restul nu contează!! In ceea ce privește semifinala europeană jucată de Craiova, nu rețin sa fi făcut referire despre numele vreunui club de fotbal din Cetatea Baniei...noi tot 40000 de olteni am fost in tribune, dar...nu-i așa Clujcampion, detaliile astea fac diferența!! Noi, la un meci, cât voi in tot campionatul!! Adica eu iti spun cu subiect si predicat ca voi dădeați faliment dacă pierdeați campionatul anul asta, iar tu te dai de fata mare?! Când eu iti spun ca meciurile se joaca in alta parte decât pe teren, tu vii și jignești publicul oltean?! Pai sa tii minte Clujcampion al nimănui...când oltenii jucau fotbal in Europa, voi va certați pe minge ca ratele pe dude!! Mai bine zis, dupa noi, restul nu contează!!

CCC (137 comentarii)  •  20 octombrie 2020, 3:11

Daca a fost penalty, conform detinatotului adevarului absolut, craci unescu, atunci eu propun ca m. constantin sa fie titular in meciul cu Norvegia, Sigur obtinem cel putin cate un penalty la fiecare corner pe care o sa-l avem! Interesant este ca dupa esecurile cu iz de umilinta ale nationalei, ne cazneam sa gasim o explicatie pentru nivelul sub-mediocru al fotbalului romanesc! Articolul de fata ne reaminteste ca nu poti fi competitiv pe plan international, fie la nivel de club sau nationala, cand rezultatele meciurilor sunt stabilite prin birouri si girate prin studiouri tv si prin presa online, in functie de interese.

Urod (72 comentarii)  •  20 octombrie 2020, 4:44

Nu cred ca seamănă cu CFR, atât pot ei acum. Poate jocul lor aduce in unele momente cu cei de la Cluj, dar doar atât. Victoriile neconcludente aduc mai târziu înfrângerile. Nu poți sa te bazezi pe noroc la infinit...acel penalti , indiferent de poziția specialiștilor, a fost unul caraghios...pai dacă te tine cineva in brate, nu cazi de parca iti pune piedica. A fost prost Puljici ca nu i-a dat drumul , ca ar fi căzut ca și cum s-ar arunca în bazin. In rest Dinamo mai are nevoie de timp , chiar mult timp pana sa lege o echipă. Mai are nevoie de încă o etapa de transferuri pentru ca din cei aduși ,vor fi si care nu vor confirma...Pai Craiova se cauta de nu știu câți ani si nu castiga nimic , FCSB se chinuie de ani de zile și degeaba,iar unii se așteaptă ca Dinamo în 3 saptamani sa fie în stare sa câștige cu echipele de pe primele locuri...?!!!!... Problema nu este la jucatori, ca își vor întra în forma mai devreme sau mai târziu, problema este la Contra cu stilul lui de joc...Gigi Multescu are un stil mai frumos de joc, iar vârsta nu trebuie sa fie un criteriu discriminator...Uitati-va la Lucescu... Contra are ceva dreptate când spune ca Dinamo nu este dorită...nu este dorită in primul rand de Gigi Becali , care și prin vasalul lui Iftime de la Botoșani, au făcut jocurile împreună...bine , și Dinamo era in starea care era. De aceea Dinamo trebuie sa fie în stare sa depășească toate piedicile, indiferent ca vin de la arbitri sau diferite coaliții....

Comentează