Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Conspirație anti-Rădoi?!

Rezultatele proaste ale naționalei, învinsă în ultimele 3 meciuri, au întristat lumea fotbalului nostru. Dar au și scindat-o în privința selecționerului.

Permalink to Conspirație anti-Rădoi?!
vineri, 16 octombrie 2020, 2:42

Pe care FRF a anunțat că-l păstrează, deși echipa condusă de Mirel Rădoi a ratat prezența la Euro 2020, ba a compromis în mare măsură și calificarea la CM 2022. Căzând din a doua grupă valorică în a treia, va avea o misiune mai grea la tragerea la sorți. Va întâlni adversari mai puternici.

În ciuda acestui parcurs dezamăgitor, pus pe seama lipsei de experiență, dar și de inspirație, a unui tehnician de numai 39 de ani, suporterii nu-l consideră pe Rădoi principalul responsabil de cele întâmplate. Dovadă că într-un amplu sondaj GSP, cu participarea a peste 45.000 de persoane, doar un sfert dintre subiecți (26%) au votat pentru plecarea lui Mirel. Cum 33% i-au cerut să rămână, iar 41% au arătat cu degetul spre „tricolori” și spre șefii federației, reiese că Rădoi n-a pierdut simpatia publicului. Nici încrederea lui.

Ziceam că lumea s-a scindat deoarece, pe lângă susținătorii selecționerului, au ieșit la rampă, vocali, și contestatarii acestuia. Nu puțini, în frunte cu Cornel Dinu și cu Gigi Becali.

Fermi, de-a dreptul înverșunați, cei doi l-au somat să se retragă spre a nu pricinui un rău și mai mare. În stilu-i arțăgos, dar și comic, Becali a precizat că, fiind finul lui, îl iubește pe Rădoi, însă realizează că „Nu e potrivit (n.a. ca selecționer) dacă a mâncat trei bătăi. Eu îl știam demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat trei bătăi, la revedere!”.

Nu dezvolt. E însă lesne de bănuit ce i-a mânat în luptă pe Dinu și pe Becali. În ochii celui dintâi, necăjit din pricina prestațiilor și a înfrângerilor naționalei, trebuie să fi contat și altceva. Detaliul că „dinamovistul până la moarte” Dinu l-a perceput și-l percepe pe ex-stelistul Rădoi drept un produs al taberei rivale. La Becali e și mai simplu. L-a deranjat faptul că Mirel nu i-a convocat pe Fl. Tănase, „cel mai bun jucător din România”, în opinia latifundiarului, pe Man, pe Olaru și pe Fl. Coman (accidentat după ce a fost titular la 3-2 cu Austria!), cărora el vrea să le ridice cota spre a-i vinde repede și profitabil. Interesul poartă fesul, nu?

A intervenit în polemică și Duckadam. Anunțând „Eu aș merge pe mâna lui”, Eroul de la Sevilla a lansat ipoteza existenței unei conspirații împotriva lui Rădoi! Unii s-ar fi unit să pună presiune pe selecționer. Să-l intimideze și să-l determine să renunțe din proprie inițiativă. Complotiștii ar acționa încurajați de o declarație a lui Mirel, conform căreia „Să te dai la o parte când crezi că nu mai poți nu e lașitate”.

Așadar, problema nu e, dacă va fi, că FRF l-ar demite pe Rădoi, ci că acesta ar putea să coboare singur de pe corabia avariată. L-aș sfătui să nu se pripească și să analizeze atent, dar sunt convins că nu-i arde lui de sfaturile nimănui.

Altminteri însă, chiar mă îndoiesc că unii s-ar fi aliat și ar unelti pentru debarcarea selecționerului. Nu, oamenii au exprimat un punct de vedere și atât. Când mingea se află chiar în terenul lui Mirel, mă îndoiesc c-ar exista vreun complot contra lui. Singurul de luat în discuție e doar cel al rezultatelor.

Comentarii (52)Adaugă comentariu

Simeone (96 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 14:52

Becali are interesul lui, Hagi la fel, dar toate aceste lucruri vor fi uitate dacă Romania antrenata de Radoi va bate la București echipa Norvegiei. Atunci toți ii vor fi prieteni.

Dragos (250 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 14:56

Iar il bagati in seama pe oierul sef. Parca zicea ca nu va mai apare in public si vad ca nu se tine de cuvant. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un fariseu mai mare decat Gigi Becali favoritul gsp.

tango (55 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 14:59

vedeti ultima declaratie a lui Sumudica!! eu sunt total de acord cu el. Cineva (stiti voi cine) a zis : e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune, insirand la vorbe goale ce din coada au sa sune.

Moshu (1 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:00

Becali mai poate fi inteles. Omul este negustor si judeca ca negustor sa ii iasa afacerea. Dar Dinu putea sa taca. Cand ai pe constiinta acel 2-5 de la Kosice bunul simt te obliga sa stai in banca ta si nu sa iesi in fata.

Stefan (35 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:08

S-a trezit si filozoful Duckadam cu intentia de a ii plati o polita lui Becali. Care nu a mai vrut sa il subventioneze dupa ce l-a adus in Bucuresti de la Pecica i-a dat casa si salariu. Frumos din partea lui Duckadam nimic de zis.

Dtru (268 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:10

Misto finalul. Nu putem vorbi decat despre un complot al rezultatelor. Ca doar nu s-au inteles islandezii cu norvegienii si cu austriecii sa il lase pe Radoi fara serviciu...

Sadrainbow (35 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:14

Ati citit articolele din gazeta, domnule Ioanitoaia? Acelea in care se cerea, mai mult sau mai putin subtil, demisia lui Radoi. Ati vazut ca marti era deja publicata lista cu posibilii urmasi? Cu o zi inaintea meciului cu Austria. Oare a ce seamana daca nu a sabotaj? Oare e o coincidenta ca Hagi(pe care il divinizez pentru ce a facut ca jucator) a iesit public dupa meciul cu Norvegia? Mai ales ca Ianis a jucat prost si a dat o declaratie care ii arata limitele. O multime de voci au cerut demisia, putini au recunoscut ca acestea ne sunt limitele. A facut GSP vreo analiza comparatoare intre jucatorii nostri si cei adversi? O analiza post pe post(Alaba vs Bancu - cred ca e prea mult sa i comparam): club, meciuri jucate, competitii la care participa, valoarea de piata? Credeti ca putem face un Ferrari din piese de Logan?

Bogdan (395 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:15

Un punct de vedere la locul lui. Remarc ca nu intrati in corul contestatarilor desi am avut la un anumit moment impresia ca sunteti pentru inlocuirea lui Radoi cu Hagi, favoritul Dvs. Ca sa mai incerce odata dupa teapa din 2001.

dan (100 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:15

poate el sa-si faca analiza? daca ar fi onest si-ar da demisia imediat. Ce i-au facut lui Daum? Contra a fost peste Mirel. De ce nu a ramas Contra pentru baraj? Palaria e prea mare poentru Radoi!

Corin (60 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:17

Deci dumneata esti sa ramana Radoi ori sa plece acum sau luna viitoare? Ai scris ditamai articolul ca sa o scalzi.

Octavian (7 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:18

A fost complot si impotriva lui Daum , chiar din randul jucatorilor. Nu o fii fost el cel mai bun antrenor, dar nici noi romanii nu suntem sfinti. Suporterii din sondajul GSP nu prea conteaza, probabil multi dintre ei nu au nici macar o idee tactica despre un meci de fotbal. As zice sa nu ne mai dam noi suporterii cu parerea, toti suntem experti din fata televizorului. Cat despre alti oameni de fotbal care comenteaza, decat sa comenteze asa, mai bine ar tacea. Tot respectul pt Cornel Dinu, dar ar putea fii mai retinut, el a fost antrenorul care a condus nationala cand Romania a pierdut cu 5-2 in fata Cehoslovaciei si aproapte a compromis sansele la o calificare la mondialul din 94, acolo unde am fost la un pas de semifinale si Dinu a avut sub comanda o generatie de exceptie. Cat despre Becali, de ce il mai ascultam pe individul asta? Si din cauza lui nu mai urmaresc liga 1. Si dumneavaostra jurnalistii, si oamenii de fotbal si suporterii poate ar fii mai bine daca ar fii mai reinuti si ar arata mai mult suport pe oricine ar fii selectioner sau oricine ar jucat pt Romania, nu stiu daca exista un popor mai dezbinat decat noi. Cat despre Radoi, daca el acum nu mai are un plan pe termen mediu-lung cu nationala sau nu e sigur ce sa faca, e deja prea tarziu. Daca el gandeste asa cum cred eu, ar trebui sa isi dea demisia, nu sta in banii de la federatie si o sa mai aiba si alte oportunitati. Ex Razvan Lucescu, toata lumea l-a criticat, a plecat si a avut performante extraordinare. Avem oameni de valoare, dar nu ii meritam.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:21

Radoi si Dica trebuie sa plece imediat ! - datorita rezultatelor catastrofale, a lipsei de viziune si nu in ultimul rind datorita declaratiilor scandaloase: cea in care apela la „singele din instalatie“ si cerea un alt antrenor care sa ne „satisfaca placerile“, el avind oferte destule, a umplut paharul. Sint declaratii demne de lumea interlopa iar glumitele cu „am pastrat distanta legala“ si „sper sa nu luam multe la Ploiesti“ sind de Las Fierbinti. Nu mai avem timp sa-l vedem la lucru - „oferind spectacol“ !!! - pe Radoi cu varza lui de echipa si tactica, pe Dica „ajutindu-l“ cu mintea lui impie-Dicat-a in ura si venin. Sa vina Hagi sa poata sacrifica 3 meciuri si sa incerce sa construiaca o nationala care sa-i si reprezinte pe romani. Pina la finalizarea unui contract trebuie sa preia Stoichita postul, ca si Tata Puiu, caci Radoi trebuie destituit si ca exemplu. Ca nu ne face noua placerile e dreptul lui dar FRF n-ar trebui sa-i permita niciunui selectioner un astfel de discurs ! Nu e demn de un selectioner ! Apoi unde am facut noi spectacol ? Am cistigat pe nedrept si din intimplare un meci in Austria, din nefericire as zice caci rezultatul mincinos a dus la pierderea meciului decisiv cu pescarii batrinei dar sportivi. Asta a fost meciul despre care trebuie sa vorbim, nu cel cu Norvegia unde au fost aruncati tinerii ca din oala in apa rece – cu intentia clara de a pierde, da !, asta e mintea lui Dica !, eu v-am avertizat. Apoi a aliniat iar loazerii lui PiTi, generalu, Daum si Contra - „experimentatii“ in ratari ! - un meci acasa in care am aratat foarte rau ! , cu a zecea selectionata germana, obosita caci antrenorul austriac n-a menajat pe nimeni. Vedeti si voi ce Grupe au altii, vedeti unde e Polonia iar Leva nici n-a jucat doua meciuri. --- Nea Ovi, eram sigur, iar au iesit cistigatori Chiriches, Grigore caci au lipsit si ala care n-a avut timp ca s-a dus cu fufa la semnat contracte „pentru el si familia lui.“ Asa, nu m-as mira ca cistigator sa fie si PiTurca caci n-a avut nici el azi ocazia sa arate ce stie: sa-l gaseasca pe Cocis si sa alinieze titulari stiuti numai de el. Voi, mai toata media, ati inceput sa-i plingeti pe Nasu, Mitica Corleone, Lordul tata Jean, epoca de aur, … caci macar scoteau fotbalisti. Asa nu ne mai facem bine caci pentru astfel de „atitudine“ nu exista medicamemte. Ori, spre deosebire ce avea Razvan, azi sint fotbalisti, ai de unde alege, U21 n-a fost o poveste, ne trebuie doar un selectioner !

Alex (2 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:26

Sondajul nu este relevant, deoarece a fost facut inainte de meciul cu Austria. Daca s-ar fi facut dupa ultimul meci, altele ar fi fost rezultatele. Mai favorabile sau mai nefavorabile lui Radoi, dar in nici un caz aceleasi.

Ovidiu (3 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:33

Codosh-ul de Ioanitoaia a punctat exact atunci cand trebuie.... adica i-a mai dat un branci lui Radoi, chiar daca sustine contrariul; stii nu pleca , mai gndeste-te dar uitate la rezultate 😀

Ovidiu (3 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:39

scuze ptr gramatica .. "uita-te"

Papa Pius (1 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:48

@Ovidiu (1 comentarii). Si nu ste dreptate “codosul”? Daca pe un antrenor il tin pe banca rezultatele Radoi ar trebui sa continue pe banca dar pe una din Cismigiu. Dl Ioanitoaia este chiar boier cu un antrenor fara scoala, fara licenta, fara idei bune si fara noroc. Duca-se.

Frenemy (32 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:50

Domnule senior al presei romanesti, nu mai conteaza absolut deloc daca suntem in urna a doua sau a cincea, sa fim seriosi :) Cu ce echipa din Europa avem in acest moment garantate sase puncte, exceptand San Marino (care poate oricand sa convoace jucatori italieni din subsolul Seriei A sau din Serie B), Andorra si Gibraltar?

Adrian F (19 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:51

Problema este mult mai adîncă. Societatea românească din ziua de azi. Politică mizeră, justiție aproape inexistentă, sistem şcolar şi sanitar falimentar, infrastructură jalnică. Asta după 30 de ani de aşa zisă democrație. Chiar şi Constituția trebuie "luată la mînă". Pînă lucrurile acestea nu se pun la punct vom avea aceste dezbateri peste ani şi ani. Punct.

anti Burleanu forever (58 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 15:56

Bai astia ,Radoi-isti,pt ce sa mai stea ma Radoi? ce sa mai demonstreze ? gata,ne a dus in urna 3 pt mondiale,adica ne a anulat orice sansa. Pt ce mai trageti de el? pt ce il acuzati pe Becali ? pai Becali l a facut antrenor ,l-a pus la Steaua.Daca nu l punea Becali antrenor,cine ar fi auzit de antrenorul Radoi ? gata,nu se pricepe.Sa se duca sa isi ia Bac-ul,apoi sa antreneze la Liga3,apoi va avansa . Ori ,am uitat ce am patit cu Hagi ,cind a trecut brusc de la jucator la antrenorul nationalei? ne-a batut Slovenia la baraj.Dupa acel baraj ,prafu si pulberea s-a ales ! acum,cu Radoi ,iarasi s-a ales praful si pulberea .Pentru ce sa mai stea Radoi ? ca oricum ,in orice grupa vom fi,ne vom bate cu Andora si Lichestein pt ultimul loc ...

Frenemy (32 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 16:02

"Justitie aproape inexistenta ...?" Eu zic justitie obstructionata.

traian (21 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 16:12

MIrel a intrat in meseria de antrenor pe usa din spate, abuziv, rusinos si in 5 ani nu a facut nimic sa schimbe aceasta imagine, dinpotriva! A fost pus de nasul Jiji antrenor, dupa ce Steaua castiga-se trei titluri consecutive. Nu avea licenta, pregatire, experienta, nici maca bacul! Doar o ambitie exagerata si multa lipsa de bun simt. A esuat si a plecat dela Steaua, dupa ce a scos echipa din Europa si a compromis sansele la titlu. In 2018, neocupat a inceput sa cocheteze cu echipa imostorilor burlanesti in care a intrat inainte de alegerile de la FRF in speranta obtinerii unei recompense. A obtinut-o si a fost numit antrenor la U21, evident tot fara licenta si bac. Nu a avut omul timp din 2015 pana in 2018. Apoi a fost catarat pe fotoliul selectionerului evident fara licenta si pregatirea neceasra, doar cu ambitie si lipsa de bun simt. La fel ca sefu Burleanu. Asa ca Mirel poti sa ne lasi ca de cand ai intrat in antrenorat adus de nasu ai ramas permanent dependent de poala nasului, mai laes dupa ce i-ai schimbat!

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 16:29

Cand Radoi din postura de antrenor al Nationalei s-a bagat in treburile unui club privat si a cerut el ca anumiti jucatori sa fie lasati sa plece afara...asta ce a fost domnule?Dumneata care l-ai criticat pe Daum pentru lipsa de rezultate poti acum dupa 3 infrangeri sa-i recomanzi altceva lui Radoi decat demisia?Daca Hagi public pledeaza pentru Ianis si aproape sigur pe sub scena pentru jucatori ca Dragus sau Iancu....Becali de ce nu ar propune si el jucatori la Nationala?Ar fi putut Tanase sa joace mai slab decat Mitrita....Man ar fi putut sa joace mai slab decat Iancu...asta-i intrebarea?Daca Ianis a primit nenumarate sanse la Nationala si inca nu a produs un meci mai rasarit de ce nu ar putea sa fie incercati la Nationala si Man,Tanase...?Coman in meciul cu Austria a fost laudat de toata lumea....

gheorghe (328 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 16:36

Nea Ovi, Un nou articol parsiv, in care ne aruncati o perdea de fum ... Dinu este ***, saracul,declaratiile lui sunt acceptate ca atare din respect, dar *** nu le mai ia de bune. De Becali ce sa mai spunem, vede toata lumea cum a reusit sa faca praf un club de renume, gura bogata care bate campii.... Adevaratul om care are interes,pune presiune si vrea locul lui Radoi este Gh. Hagi. Hagi are putere si influenta enorma in fotbalul romanesc. Dupa meciul cu Norvegia, cand Radoi a spus lucrurilor pe nume, criticand prestatia penibila si dezolanta a fotbalistilor cu pretentii, incluzandu-l si pe rasfatatul Ianis, Hagi a explodat pe toate televiziunile, a pus tunurile pe Radoi, ca are fotbalisti de valoare mondiala dar nu e in stare de ei!!! Va aduceti aminte cand Contra a indraznit sa nu-l convoace pe Ianis Hagi, in acelasi mod a sarit taticul : selectia nu se face cum trebuie, Contra nu stie ce e aia echipa nationala, nu li se da sanse tinerilor...etc Asa ca, nea Ovi, sa ne spui in articol ca Duckadam pune presiune, dar sa nu pomenesti un cuvintel despre tornada mediatica declansata de Hagi este dpdv jurnalistic descalificant, dpdv moral nu va onoreaza, si va rog sa intelegeti ca lumea nu este chiar atat de naiva si poate sa vada partizanatul dvs si jocurile de interese la care sunteti complice

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maxentiu (1 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 16:44

Mă simt dator să vă atrag atenția că raționamentul dvs. este greșit. Încercînd să-i contraziceți pe domnii Dinu și Becali, nu vă îndreptați către afirmațiile dumnealor, în schimb le faceți ceea ce se numește proces de intenție, încercînd a acredita ideea că argumentele lor n-ar fi valide pentru că motivațiile lor n-ar fi morale. Nici așa însă presupunerea dvs. nu stă în picioare: dl. Dinu, oricît ar fi de dinamovist, nu poate fi redus la nivelul unui neanderthalian dihotomic care respinge aprioric orice ar avea legătură cu „tabăra rivală”. Ca dovadă, sînt destui dinamoviști pe care i-a criticat dar și destui steliști pe care i-a lăudat de-a lungul timpului. Apoi, mă îndoiesc că dl. Becali ar îndepărtarea de la națională a lui Rădoi, pentru că nu i-a titularizat jucătorii. Bun, rău, Rădoi e finul său și cu el pe bancă are șanse mai mari să-și vadă jucătorii pe teren decît cu orice alt selecționer. Așa încît nu cred că motivația pe care i-o atribuiți e valabilă.

Frenemy (32 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 17:09

Domnule Ioanitoaia, nu s-a gandit nimeni macar o nanosecunda de ce Gh. Hagi s-a retras (chipurile) de la Viitorul? Chiar nu vede nimeni jocurile care se fac in fata noastra?

Mateo (84 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 17:42

Ne trebuie antrenor strain.

Mirel (153 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 17:50

@Gheorghe (319 comentarii). Daca citeai articolul de ieri al dlui Ioanitoaia nu te mai ambalai asa. Celor ca tine le lipsesc argumentele. Ce daca Hagi spune una sau alta si puna presiune in favoarea lui Ianis Contra si Radoi nu aveau nici o obligatie sa il convoace. Ei sunt in culpa nicidecum un parinte care isi sustine fiul.

Carlo (11 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 17:56

Multi tipi penibili in zona... Adica x si y au voie sa isi dea cu parerea despre Radoi dar nu si marele ziarist Ioanitoaia...Dintr-un motiv foarte simplu pentru ca nu este in acord cu ce crede x sau y... Cornel Dinu si Gigi Becali nu trebuie ascultati sub nici o forma si din acelasi motiv...Ce comedie...

Adrian F (19 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 18:11

@Frenemy cred ca numai tu te-ai gindit la scenariul asta. Cind Hagi s-a retras sa-şi mai antreneze propria echipa, Mirel nu avusese 3 meciuri ratate. Din contră, incepuse bine. Oare pînă acolo duce obsesia conspirației?

mal. (71 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 18:17

Bravos, dom-știe-tot! Deși Rădoi a închegat una din cele mai valoroase dintre echipele naționale ale României, deși a obținut rezultate bune, deși echipa joacă mai ceva ca Olanda in 1974-1982, deși trage un meci întreg un singur șut pe poartă - și acela din 11 m - Cornel Dinu dinamovistul are ranchiună pe el fiindcă e strlisto-fecesebist! Rar prostie mai mare să fi auzit in anul covidului! Poate că e bine, de la o vârstă, să te gândești de două ori când te exprimi in spațiul public!

titipreda (179 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 18:26

@ Parerea mea e ca, toti antrenorii din ultima vreme au fost buni, dar ce poti face cu "materia prima"(jucatori) existenta?! Poti face din *** bici si sa si pocneasca?! NU !!! Cind RO a avut rezultate, avea si jucatori; un antrenor nu trebuie sa-l invete pe jucator cum sa dribleze sau sa (poata) alerga..., Argentina a cistigat CM cu Menotti antrenor, individ care nu a jucat fotball niciodata, sau sa fi fost in sistem! Sa mai dau exemplul divergenta din Halagian si Dobrin?! Halagian punea jucatorii sa alege, sa faca scheme de joc, sa-i aseze in teren. ...si Dobrin ii zicea.." hai bre, ca stiu eu ce fac " !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

corneliu (116 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 18:47

Manea, Burca, Camora, Deac si Itu cu Petrila astia sunt "selectionatii" lui Mirel de la CFR Cluj 1907, impusi de dl Dancu! In aceasta formula echipa Romaniei, in trei meciuri, a avut rezultatele: 0-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia si 0-1 cu Austria! In formula posibila cu Cretu, Cristea, Tanase, Darius Olaru, Man si Coman poate altele ar fi fost rezultatele si numai ar comenta dl Dukadam ca ar fi o.... "conspiratie"!

Sorin (128 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 19:33

@mal (71 comentsrii). Faci tu pe desteptul dar se stie ce tare ii iubeste Dinu pe stelisti. Deci varianta din text este posibila si pe mine nu ma mira.

CITA (2118 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 20:08

Poate stiu domnii de la FRF ceva ce nu stim noi de l-au pastrat, poate va face minuni in continuare, desi nu prea vad ce meciuri importante urmeaza, pentru ce calificari si la ce competitii, ca m-am bulversat de tot de cand le-au tot amestecat acesti stabi europeni UEFA. Sa se ia de mana cu FRF si sa danseze hora bucuriei de bani multi pe amaraciunea bietului suporter roman care n-a mai vazut fotbal adevarat de mai mult de 21 ani.

Marin (98 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 20:09

Radoi a dat dovada ca habar n-are de tactica de joc, sau de selectionare , ca dovada sunt rezultatele. Mai vine Gica Hagi si arunca gogosi pe piata , adica Rangers e un club "mare" aici nu joaca decit valori !! ,care badie ? Ianis , ? e mediocru. Campionatul scotian e mai slab decit div.B din tara noastra. In strainatate am avut jucatori mari: Raducanu ,Ion Ionescu, Chivu, Gica Popescu .Dan Petrescu , daca avem un selectioner bun , vom avea si rezultate.

a dica (283 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 20:41

Ca Radoi sta degeaba la nationala e limpede. Ce sa mai faca? Sa aduca alti 22 de jucatori? De unde? Gata, s-a inchis taraba, altu la rand. Ma surprinde faptul ca se gasesc multi care afirma ca Dinu, Hagi si alti fosti mari fotbalisti n-ar trebui sa comenteze, cica au interese. Cu exceptia lu Sumudica care are voie... Si atunci cine s-o faca? Noi, aia doi de au comentat meciurile la ProTv? Hai sa fim seriosi... Un mare FCSB-ist de pe aici il pune pe Hagi cu Becali pe acelasi nivel. Ce sa mai vorbim...

itu52 (239 comentarii)  •  16 octombrie 2020, 20:59

Conspirație anti-transpirație, asta se întâmplă în mandatele fructuoase ale lui Ciurli. Duplicitatea Ciurli-Burli funcționează fără reproș, este un malaxor scump la timpii de stagnare. Când se îngroașă gluma și ne trezim repetenți la promovare, se burzuluiește Ciurli și pornește mecanismul de basculare a antrenorului. Apoi Burli, vulpoiul politruc, sloboade mierea vorbii în toate direcțiile cu fermitatea și hotărârea unui mare cârmaci. Slăvește și laudă activitatea priceputei comisii tehnice și nu uită să amintească justețea hotărârii luate. Ce mai, se vede lucrul colectiv, nu știe omul meserie dar are în spate o armata de specialiști. Ceea ce nu pricep în ruptul capului, este dacă Ciurli sau Burli au stăpâni, dacă dau raportul cuiva, dacă au ceva reposabilitate pentru munca prestată. Le poate cineva reproșa o activitate deficitară, păguboasă? Se poate cineva autosesiza și să ceară demisia lui Ciurli? Poate cineva să scurteze limbuția lui Burli? Greu de spus, stabilitatea FRF este de invidiat.

Bog (20 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 0:15

Nu uitati peste toate *** ca vorbim de fotbal, de un *** de fotbal care trebuie sa fie perfect tocmai la noi perfectii peste nemti, peste nordici, peste toate neamurile, peste coruptie si ale ei mizerii, peste toate emisiunile fotbalistice postdecembriste 89, pinalti, halagiala, hahalere, gainari, etc. . Peste Corona oricum, noi suntem romani domnule, ii batem pe toti, noi cu armata noastra, cu Steaua, cu militia noastra, cu Dinamo, dar adevarul e ca suntem eternii incepatori. Lasati omul asta (Rădoi) in pace ca totusi e mai aratos decat Daum, fiti sinceri dragi contestatari ai neamtului, iubitori de performanta sintetica !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ady (2 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 1:39

(itu52) : Câta dreptate aiiii !!!!!!!!!!!!! Politrucul de Burlānel P.S.D ist...co-mu-nist; a distrus totul incepând cu neamţul Daum , crezând cā ne-o face C.M. . Burlan e cena mai urâtā telenovelā a fotbalului Românesc. PE CAIII !!!! HAGIIII URCĀ PE EIIII cā se vād roadele PEPINIEREI !!!! Aratāle ce poţi ! Ai zis sā construim, sā ne putem BATEM CU ei cei puternici !!! FĀ-O ACUM !!!DĀ-I BĀTAIEEEE !!! IESI IN FAŢĀ !!! Si Fā LEGEA cu N-e-p-r-i-c-e-P-u-ţ-iii Āstia !!! Fā-ne sā vedem iar zile bune in fotbal, c-am falimentat, deabinelea. Doamne Ajutā ! AMIN.

dan c (16 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 4:51

Comentariile astea, supozitiile bazate pe "fler" sunt de fapt opinii personale care nici mcar nu sunt obiectiv adevarate, si deci sunt subiecte de scandal; un ziarist serios nu face astfel de comentarii; un ziarist serios se bazeaza pe fapte si relateaza fapte; atat; dar ziarul asta, in spiritul tipic de *** al chibitzului crescut la margine de bucuresti, toarna gaz pe foc si provoaca scandaluri in fiecare si aproape in fiecare articol iar "nea ovidiu" este fruntas; cu astfel de "nea" si astfel de fotbal

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 6:35

Sunteti ziarist de sport sau ce????? Ce naiba conteza ca suntem in grupa a 2-a sau a 3-a.??? Noi ar trebui sa fim fericiti daca facem un egal acasa cu echipa din urna a 5-a sau a 6-a valorica..... Priviti National League. Mai avem 2 meciuri----Norvegia -acasa si Irlanda in deplasare. Nu o sa luam absolut nici un punct si o sa terminam grupa pe locul 4.... Oricum nu conteaza ca o sa terminam ultimi si grupa pt Mondiale....

George (1 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 10:40

ROMÂNIA nu mai are nici o sansa, la nici un mondial ori europeanean..asta e trebuie sa acceptam asta si sa o luam de la zero ! ***.co.uk

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (161 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 11:44

La noi a fost este si va fi conspiratie anti oricui. Sigur,daca sunt rezultate, se amana, dar toti conspiratorii raman la cotitura in asteptarea unui rezultat negativ care sigur o sa apara. Si atunci se reiau atacurile cu si mai mare inversunare, ca deh, asteptarea potenteaza ranchiuna. Acum, Gigi poate fi inteles ca are un interes material clar, dar Dinu ? Cand ai in palmares un Kosice, meci pierdut desi era blatuit, apud D.Dragomir, unicat in istoria fotbalului, e bine sa te abtii sa vorbesti despre alti care n-au coborat inca atat de jos ca tine. Dar Dinu ne-a obisnuit de mult cu ridicolul si penibilitatea. Greu de crezut ca va mai deveni macar normal vreodata !

Campioana CFR (45 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 15:25

Important e sa nu cada iar nationala pe mana groparilor fotbalului romanesc: clanul de ciobani albanezi! Disperarea lor e uriasa. Nu mai vand nicio gloaba in strainatate si mor de foame. Daca nu vine un antrenor cu rezultate serioase in locul lui Radoi, n-are rost sa-l schimbe. Hagi sa demostreze intai si el ca e antrenor valoros la o echipa de club din strainatate.

max (10 comentarii)  •  17 octombrie 2020, 16:51

Presa tot vorbeste si a vorbit despre o analiza lucida, cautare de solutii samd... V-am cititit articolele, urmaresc emisiuni la tv si recunosc ca imi pierd timpul degeaba. Sinteti toti la fel; presa, frf, pseudoantrenori, patroni, jucatori. Constat ca nu avem oameni de fotbal in Romania. Hagi, un jucator pe care il facem 'rege' a excelat putin in cariera, dar nu cred ca e cazul sa ii facem statuie si nu cred ca se pricepe in a forma noi talente. Deci, pe ansamblu sint 4,5 antrenori in Romania care se ruleaza pe la toate echipele de club si apoi trec pe la arabi sa produca ceva bani. E destul de evident, mai ales ca avem acces la informatie si putem vedea meciuri de fotbal din alte tari, ca am ramas mult in urma. Socant este ca nu invatam nimic si nu vrem sa schimbam.

talpaiadului (22 comentarii)  •  18 octombrie 2020, 4:01

Radoi a conspirat impotriva propriei persoane mai mult decat toti contestatarii sai la un loc. A reusit contraperformanta incredibila de a incropi o echipa care nu a fost in stare nici sa se apere, nici sa atace si a pierdut un meci decisiv fara sa aiba macar o ocazie de gol. Nationala Romaniei nu a jucat niciodata atat de prost, nici macar sub Daum. Si de fapt nici nu e de mirare pentru ca Radoi a preluat nationala de seniori fara sa stapaneasca ABC-ul antrenorului de fotbal, el a crezut ca va aduna gloabele in vestiar, le va tine un discurs razboinic, inflacarat si gloabele se vor transforma in armasari. Alftel cum se poate explica, de exemplu, titularizarea lui Mitrita impotriva Islandei, o echipa cu aparatori inalti, puternici si experimentati? Ce credea Radoi ca poate face Mitrita acolo?

DumitruT (3 comentarii)  •  18 octombrie 2020, 6:25

Cu doua fete ca de obicei,am zis ca nu -ti mai citesc aberatiile,dar.....Nu-i vrea nimeni raul lui Radoi. Cel mai mare dusman al lui este el insusi(rezultatele),altul cu bun simt pleca singur.

Andrei F (1607 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 14:33

@Ady (2 comentarii) • 17 octombrie 2020, 1:39 Vezi ca risti sa te dea in judecata Basescu pentru ca pe fostul lui consilier in faci pesedist....Nici Geambasu nu ar fi fericit sa te citeasca pentru ca asta il alatura pe Lupescu de Dragnea nu pe Burleanu...

Comentează