Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Vinovat e Gică Hagi!

Recentele înfrângeri ale naționalei, ca să nu le numesc umilințe, au tulburat atmosfera în fotbalul românesc. Simțind că nu mai e de glumit, multe personalități din fenomen au ieșit în public să-și manifeste dezamăgirea. Adesea și indignarea. Dinu, Iordănescu, Hagi, […]

Permalink to Vinovat e Gică Hagi!
marți, 13 octombrie 2020, 2:36

Recentele înfrângeri ale naționalei, ca să nu le numesc umilințe, au tulburat atmosfera în fotbalul românesc. Simțind că nu mai e de glumit, multe personalități din fenomen au ieșit în public să-și manifeste dezamăgirea. Adesea și indignarea. Dinu, Iordănescu, Hagi, Balint, Dorinel Munteanu, Cămătaru și nu numai. Unii au arătat cu degetul spre Rădoi, probă că Dinu i-a cerut demisia cu voce tare. Alții și-au îndreptat tirul către „tricolori”, dar cei mai numeroși, logic, i-au pus cu spatele la zid atât pe selecționer, cât și pe jucători. I-au băgat în aceeași oală.

Singurii care au tăcut au fost, vă vine să credeți?!, oficialii FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, habarnistul-șef. Lași, dar și superiori, federalii n-au catadicsit să le ofere suporterilor nicio explicație. Le-au întors spatele, convinși că nu-i de datoria lor să răspundă în fața cuiva, că doar d-aia e Federația stat în stat! Ca atare, Burleanu et Comp. au dispărut fără urmă. Într-o ceață deasă.

Ehe, dacă naționala ar fi câștigat vreunul din meciurile pierdute în aceste zile, ce-ar mai fi sărit cu gura „specialiștii” de la Casa Fotbalului! Ce s-ar mai fi înghesuit ei la microfoane să ne garanteze că ziua e lumină și noaptea întuneric! Așa, s-au văzut obligați să amâne show-ul.

Surprinzător, în tot acest vârtej s-a trezit prins și Gică Hagi, ai cărui contestatari, puțini câți sunt, au căpătat glas. Inclusiv în GSP. Îndată ce Hagi a făcut unele declarații, în parte interpretabile, adversarii lui au și izbucnit, grăbindu-se să-i reproșeze câte-n Lună și-n stele! Pasămite, Gică l-a luat la rost pe Rădoi, l-a urecheat, ca să-i plătească o poliță, să se răzbune pe el, după ce acesta s-ar fi gândit la Ianis când s-a referit la faptul că fotbaliști „cu o calitate tehnică foarte bună n-au reușit să se exprime mai fericit la nivelul echipei”.

Știind cât de sensibil e Hagi în clipa în care e vorba despre fiul său, să admitem că putea fi deranjat de aluzia lui Rădoi, deși acesta n-a pronunțat nume! Dar de aici și până la a sugera că Hagi și jucătorii trecuți pe la Viitorul, 11 în actualul lot, ar fi vinovați de declinul naționalei e un drum lung, pe care niciun om cu scaun la cap n-ar trebui să se aventureze.

Să susții că la Ovidiu domnește un regim de tensiune, ba și de teroare, că antrenorii Academiei „urlă și dau cu pumnii în ziduri”, că-s aleși în funcție de câți decibeli emit etc, nu-i mult, e prea mult. Asemenea afirmații scăpate de sub control nu-s argumente, sunt jigniri. Sunt calomnii în măsura în care nu pot fi demonstrate. Și nici nu vor fi.

Cu certitudine că la Viitorul nu curg laptele și mierea. La fel de adevărat e că mai greșește și Hagi. N-are dreptate întotdeauna. Mai trage spuza pe turta lui și pe a lui Ianis. A scrie însă despre el, precum destui postaci pe gsp.ro, că a fost un jucător mediocru, asta când France Football tocmai l-a inclus pe lista celor mai buni mijlocași din istoria fotbalului, plasându-l lângă Pele, Maradona, Platini ori Zidane, e o aberație. Chiar o blasfemie.

În aceeași categorie se înscrie și bârfa că Hagi n-a contribuit cu nimic la dezvoltarea fotbalului românesc și că, dimpotrivă, doar a profitat de pe urma lui! Asta-i o prostie ce nu merită comentată.

Ar mai fi multe de discutat, însă mă opresc. Dacă pe contestatarii lui Hagi îi mai pot înțelege, și nu ușor, de detractorii lui chiar nu vreau să aud. Pentru că vorbim limbi diferite.

Comentarii (75)Adaugă comentariu

Mircea (663 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 14:47

Excelent, Nea Ovidiu. Dar eu i-as fi dat si numele denigratorului, Costin Stucan. Un bezmetic care vrea sa isi faca un nume pe seama lui Hagi.

Florin (215 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 14:48

Chiar nu sunt de comentat asemenea atacuri. Dar mai invidiosi si guri rele ca romaniii mai rar pe planeta...

dan man (9 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costică Hriscu (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 14:58

La ce sa te aștepți de la acest stucan care se crede atotștiutor. El este un rebut nu Hagi Nu merită nici săi facă ghetele lui Hagi. Se crede prea inteligent dar nu este .

nic (34 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:04

nu HAGI E Vinovat de distrugerea footbalului romanesc ,vinovati sunt cei care au distrus economia nationala ,a disparut industria in BRASOV au dispartut echipele STEAGUL, TRACTORUL, METROM , a disparut SIDERURGIA a disparut ,CORVINUL, OTELUL ,RESITA , a disparut mineritul a disparut JIUL, BAIA -MARE , ANINA , si alte ramuri industriale care sustineau echipe ,toate aceste echipe dadeau jucatori la nationalele de tineret si echipa mare ,o alta cauza e corupita ,a se vedea dosaruTRANSFERURILOR , impresari care aduc jucatori slabi care joaca in locul alor nostri, sistemul acesta cu play off predispus blaturilor ,locul 5 si 6 nu retrogradeaza nu joaca in europa ,e cazul ca cei de la frf si lpf sa demisioneze imediat dar astea nu stiu de onoare ,asa ca vai de footbalul nostru .

criticul (40 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:18

Domnule OVidiu Ioanițoaia,nu-l mai apărați gratuit pe Hagi și pe copii de la Viitorul care au ajuns la Națională,că n-ar fi vinovați de declinul Naționalei. Sunt vinovați în foarte mare măsură,fiindcă sunt seniori de ceva vreme și sunt foarte indolenți.Nu sunt lucrați ca fotbaliștii occidentali(sub cele trei aspecte de bază: mental,psihic și fizic),așteaptă totul de la colegi pe teren(vezi declarația lui Hagi jr. cum că el trebuie să primească pasa cât mai exact,nu să alerge el după ea 3-4 metri,fiindcă leșină sărăcuțul de el pe gazon).Așa jucători,așa mentalitate,așa Națională,așa rezultate!

Demolarii (67 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:22

Ca a profitat de pe urma fotbalului românesc, sau mai bine zis a sistemului fiscal, o demonstrează mult laudatele de gsp.ro înregistrări Leakleks. Si nu trebuie comentat. Ci documentat....de o presa obiectivă și care vrea binele fotbalului și nu interesul unor parveniti prin fotbal....

Paduraru Iulian (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:29

De vina suntem TOTI, cei implicati activ sau cei de acasa care stam si admiram prostiile si stangaciile oamenilor pusi politic la casa fotbalului. De vina sunteti si dv.dl Ioanitoaia , ca nu spuneti cu voce tare tot ce stiti...de fapt toata presa e de vina, iar noi chibitii care suferim suntem complice la toate nereusitele fotbalului si a sportului romanesc in general. Lui Hagi nu ai voie nici sa-i pupi picioarele, dar sa-l jignesti cu ceva... E ani lumina fata de toata tara asta....

Simeone (96 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:29

Cine a spus ca fotbalul e usor? Tocmai de aceea se cere profesionalism si munca. Probabil cu Gica Hagi antrenor, in Islanda si Norvegia era altfel, selectia era altfel facută. Rezultatele erau mai stranse. Se stie Hagi e pretentios. Nu stiu daca Ianis avea loc in primul 11 a Nationalei, poate din acest punct de vedere e mai bine pentru el. Da, e diferenta colosala intre Gica Hagi si Radoi. Ultimul fara bacalaureat, fara permis de antrenor, poate chiar fara permis de conducere. Aviz politiei, poate verifica ceva, cine stie de unde sare iepurele. Au existat chiar politisti farapermis si conduceau autoturisme. E clar , Radoi e un neprofesionist pe un post ce solicita profesionalism!

Marcel (190 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:31

Sincer fiind ma asteptam la asemenea reactie. Trebuia sa ii dea cineva peste nas lui Stiucan. De mirarea este insa faptul ca la gsp nu stie stanga ce scrie dreapta de aceea parerile redactorilor se bat cap in cap. Nu stiu daca este normal astfel.

gio (50 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:35

Pai nea Ovidiu, favoritu dumitale a afirmat ca de la mijloc in sus avem jucatori de calitate mondiala, poate ii dumneata domnule Ioanitoaia sa ni-i impartasesti si noua. Desgur, exceptand balon de aur Ianis.

dorulet (74 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:36

Erau si adevaruri in articol insa mai multe exagerari. El l-am inteles pe Costin ca vrea si el sa fie bagat in seama iar pentru speculatiile cu pariurile nu il baga nimeni. Asa ca a decis sa il atace sub centura pe Gica Hagi si si-a atins partial scopul.a sperat sa ii raspunda cel atacat dar nu cred ca se va intampla asta. A mirosit si Hagi strategia urmarita de autor.

Gabi (64 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:40

Felicitari. Era momentul sa fie restabilit adevarul. Cu toate defectele lui Hagi nu merita sa fie tratat asa de un neica nimeni.

coco (401 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 15:57

Lumea care se mira nu stie ca dl Costin Stucan are un frate angajat la frf si asa se explica de ce ii tine hangul lui Razvan Burleanu si echipei lui de figuranti. Nu vrea sa isi lase frstele fara servici si sa cada pe capul lui.

gigica (38 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 16:00

Hagi e singurul care a incercat sa faca ceva pentru fotbalul romanesc. Ceilalti se gandesc doar la propriul buzunar, inclusiv FRF.

Bogdan (395 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 16:04

@Criticul (40 comentarii). Este corecta observatia ca jucatorii de la Viitorul nu se remarca la nationala. Noroc cu cei care nu au trecut pe sub mana lui Hagi si exceleaza la lot gen Chiriches,Balasa, Grigore, Bancu, Burca, Maxim, Stanciu, Deac etc. Ce zici de asta, chiar sunt curios sa aflu ce parere ai. De astia esti multumit, ei nu sunt vinovati...

Dite (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 16:06

Ehe...nea Ovi..iesi matale in pensie..***..Beizadeaua e zero..joaca la sl doilea club din Scotia..si echipa e zero...Rangers nu msi are vreun rezultat notabil de vreo 30 de ani

gicapuia (38 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:01

Bine ca v-ati oprit,

Observator (16 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:12

Corecta atitudinea dvs. domnule Ovidiu. Atat despre FRF cat si despre denigratorii lui Hagi. Dar, exista un dar. Tineti minte minutele de entuziasm rar in care abia de asteptam sa puna Gica piciorul pe minge? Sa-si asume constructia unui atac si minunatele lui suturi din cele mai dificile pozitii de pe teren? Ei, acel Gica este irepetabil si merita toata admiratia noastra. Dar, daca incearca sa-l slaveasca pe Ianis (stiu, e baiatul lui, scuzabil) inseamna ca ceva il 'orbeste'. Desigur e dragostea de tata, dar noi nu-i suntem parinti lui Ianis.

Napoca (21 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:13

Hagi antrenoru a contribuit in cea mai mare Masura la decaderea fotbalului romanesc,iar cu fiul sau si cu mediocri gen cicaldau,benzar,Manea,Marin ,Conan aU reusit sa l ingroape .. ceilalti de pe margine(Iordanescu,Dinu,DUMITRESCU,Rădoi,stoichitza)ii canta cu success vesnica pomenire.. noi,cei multi ,Asistam neputinciosi la dezastru

Paul (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:23

Academia lui Hagi isi arata valoarea. Adica jucatori-tantari de max 2-3 milioane de euro. Pentru Liga 1 or merge, pentru contul din banca al Viitorului poate merge, dar cand iesi in fotbalul " mare" nu mai merge. Ca si.au atins limitele.

L (25 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:32

Cel mai simplu ar fi sa ne dai exemple de jucători crescuți la academie, care au succes in strainate sau ajuta naționala?! Ptr ca 2022 se apropie și se lauda regele cu o echipa naționala crescută la ovidiu?! *** îs asta e marea problema! A făcut turul televiziunilor ptr ca Ianis a fost aproape cel mai slab de pe teren!

argus (108 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:33

Dite, esti noaptea mintii. Nu exista legatura intre s Acest articol realist si faptul ca Rangers este sau nu echipa mare. Oricum este 3 clase peste Sassuolo, Cagliari sau Gaziantep. Delirezi.

Florin (66 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:37

Stucan scrie de Hagi ca sa-l bagam in seama, asta facem și acum, când am auzit comentariul lui la tv am dat sonorul la minim, jenant pentru cei de la PRO TV sa-l accepte la un asemenea nivel...

Manu (167 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:38

@Demolari (67 comentarii). Daca si Hagi este parvenit in fotbal atunci eu si tu si ceilalti chibiti suntem niste ilustri nimeni. Valoarea lui poate fi contestata numai de niste ***

Filip (31 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:41

Bine nea Ovidiu, Burleanu cu gasca lui sunt ocupați sa trimita comentarii la articolele greu comestibile...au o indigestie majora politrucii ăștia de la FRF. Rusine nationala , o conducere care nu are treaba cu fenomenul sportiv...

zapacitu’ (911 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:52

Evident ca titlul e ironic, asta o zic pentru multi din cei ce injura si denigreaza cu nemiluita pe blog-uri iar ei nici macar nu au BAC-ul luat pe bune. Le-o zic ca sa inteleaga totusi ceva din articolul de fata, in caz ca-l citesc pe diagonala, cum le este obiceiul. Vazui pe GSP lista cu posibilii antrenori seniori ce pot fi unsi urmasi ai lui Radoi, e si Gica Hagi acolo; dar n-am nici o speranta ca l-ar putea propune cineva din FRF, cel putin in contextul in care e prieten si ruda cu fostul contracandidat al lui Burleanu la presedintia FRF.

dan daniel (11 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:57

@ Dite ... vorba vine ca joaca ... e rezerva si acolo la un club mediocru ,care nici aici in romanik in liga descultilor nu ar lua campionatul. in legatura cu ceea ce a dec larat gicuta cum ca rangers este un club mare poate vrea sa spuna ca a fost momentan este un fel de fcsb adica locul 2 nu il fura nimeni . o fi stiind el ceva daca Ianis a refuzat barcelona si city pt rangers !

Eu, sibianul (3 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 17:58

Ar fi multe de povestit despre ce scrie acest domn, pe nume Stucan... in cateva randuri m-am minunat ca nu se sesizeaza nimeni referitor la unele derapaje ale domniei sale! A fost nevoie sa erupa curajul din dl Stucan (nu stiu daca e curaj, ori poarta alta denumire...), sa se lege de Hagi, ca sa sesizeze cineva ce face acest scrib... poate ca sunt si pasaje in care are dreptate, dar multe dintre celelalte (cele in care nu este nici pe aproape de adevar...) sunt bazate, ca de obicei, pe ceva ura a acestui domn pentru anumite persoane sau echipe. A avut derapaje si acuze aiuristice uneori, dar nu au fost bagate in seama, pentru ca erau legate de echipe mici, fara influenta... pana la urma, este pacat ca apar astfel de scrieri, atat timp cat, de cele mai multe ori, nu au legatura cu realitatea! Cat despre cauzele acestui declin grav al fotbalului romanesc, suntem toti vinovati, dar... cred ca voi, ziaristii, ceva mai mult decat noi, suporterii...

CITA (2118 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 18:07

Sincer sa va spun, nici nu cred ca sunt "mai multi" postaci, posibil e un grup restrans "directionat" sa-l denigreze pe Gica Hagi in mediul on line. Interese si invidie, destule, mai ales la politruci si la cei pe care-i platesc ca sa le sustina aberatiile on line. Sa stiti ca e probabilitate destul de mare sa am dreptate in afirmatia de mai sus, asa ca nu m-as grabi sa generalizez ura impotriva unui om care vrea BINELE fotbalului romanesc, Gh. Hagi.

Sibelius (39 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 18:11

Jucatorii trecuti pe la Viitorul nu sunt vinovati...ei sunt la fel de slabi ca cei care nu au trecut pe la Viitorul. Calitate zero, fumuri gramada, titulari in liga I sau la nimeni de nicaieri.

papagigli (4 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 18:20

Ovidiule iar incurci borcanele. Cei la care te referi sunt citiva care au dreptul la opinie, fie ea diferita de-a majoritatii. Dar rau faci ca-i amesteci cu marea majoritate a celor care posteaza judecind performantele sterse ale lui Ianis si insistenta cu care Gica il impune ca pe un geniu fotbalistic fara retinere si rusine. Ca e fiu-sau, intelegem cu totii, dar daca si tu esti adeptul nepotismelor in fotbal, atunci nu prea mai e nimic de discutat. Poate ne spui tu citi dintre jucatorii lui Hagi ar fi fost promovati la Nationala mare daca n-ar fi apartinut "regelui"? Gica Hagi a fost un mare jucator, dar in niciun caz nu e un model in ce priveste obiectivitatea si moralitatea.

Jean (280 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 18:47

@papagigli( comentarii). Tu incurci borcanele. In articolul pe care nu cred ca l-ai citit nu era vorba despre Ianis si nici de impunerea lui de care Hagi senior. Totusi nu taica su l-a bagat pe Ianis in lot si in echipa, ci Radoi si inaintea lui Contra. Tu nu stii sau faci pe interesantul. Nu Hagi s-a razbunat pe Radoi ci Stucan pe Hagi complet alandala.

luis (41 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 19:32

He he, parca am citit un articol din Scanteia,in care marele si unicul conducator era ridicat in slavi.***, ***, si ne miram ca suntem unde suntem

doilaunu (195 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 19:44

corect, total deplasat ce a spus ***. Dar eu stiu pe altii si mai si. Unii care l-au atacat pe Daum pe toata durata mandatului, atacuri pline de ura si fara nicio argumentare logica. De ce? Pentru ca Daum a descris GSP asa cum niciun roman nu a stiut sa o faca: ziarul bun de impachetat peste (vai, ce exprimare demna de un ziarist!).

aspenter (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 19:47

eu spun ca hagi nu are nici o legatura cu meseria de antrenor,a demonstrat acest lucru la fel cum a demonstrat ca a fost un jucator de exceptie.el poate antrena echipe de liga 1 de la noi cu conditia sa fie si patron,astfel este dat repede afara acum s-a dat singur afara dupa ca a ratat play-off-ul..

motanul incaltat (603 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 19:53

Eu daca as fi in locul lui Burleanu miine l-as demite pe Radoi si l-as pune pe Hagi antrenor. Sa faca el echipa in jurul lui fiu-su. Insa i-as da doar 10 meciuri oficiale si nici un ban daca ar avea numai infringeri. Iar la infringerii mai mari de 3 goluri sa vina cu bani de acasa. Cite 100.000 euro pe fiecare gol incasat peste al 3-lea....

marcel popa (8 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 19:57

Hagi este si el om si mai greseste.Pentru mine ramane acelasi om care ma facut fericit.Nu am sa uit niciodata acele meciuri care m-au facut mandru ca sant roman.Din pacate multi romani il urasc.Eu am sa il respect toata viata ,nu pot sa il hulesc pe Gica Hagi.Pentru mine este un om de o valoare mare.A fost capitanul echipei noastre ,unde au ajuns ei cu nationala ,acum este doar un vis. Hagi a fost un magician.

Mugur (2 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 20:01

Buna ziua ! Domnule Ioanitoaia(era sa zic Mitică Dragomir, pt ca asta sunteti in gazetărie romaneasca), oare nu are nimeni curaj sa-i spuna s-lui Hagi ca fiul lui ,în afara de a cunoaște ABC -ul fotbalului, nu are nimic in comun cu sportul in general si fotbalul in special ?!. Nu are viteza, nu are coordonare, nu are viziune ,de fapt nu are nimic iar în maxim 2 ani va fi înapoi la Viitorul. In legatura cu fotbalul românesc, pot spune ca s-a greșit la fel ca in restul societății românești. Adică a venit la putere eșalonul 2(Iliescu, Dragomir, Ioanitoaia, M.Sandu, Cataramă,Brucan etc), în loc să se aplice punctul 8 de la Timișoara.

GeoOp (113 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 20:01

Presa are o mare parte din vina pt dezastrul din fotbalul romanesc nea Ovi. Nu ai cum sa negi lucrul asta. Sunt multe de spus despre presa. Pe ce s-a bazat in ultimii ani, ce s-a facut ca nu vede, ce valori a dat la copii etc. Pe langa asta o alta mare parte din vina..daca nu cea mai mare parte o au fostii conducatori ai fotbalului. Care atunci cand am avut ocazia sa construim, sa avansam, sa punem bani din fotbal la fotbal...nu s-a facut nimic. Nici o campanie macar pentru copii. NIMIC! si bani au fost. Ca pana in 2000 - 2004 ne-am tot calificat. Am avut turnee finale, am avut echipe de club in cupele europene care au facut bani. Si ce s-a facut? NIMIC. Acum e usor sa dam vina pe ultimul venit, asa cum se face si cu selectionerul. Nu merge treaba..da, selectionerul nu stie. se ascunde cu buna stiinta adevarul si se merge in continuare pe abureli de doi lei. Nu ca mi-e simpatic papagaul asta de Burleanu sau cum i-l cheama dar sa dam numai in el...e infantil si penibil.

Dilimache (657 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 20:35

Ce ma amuza e ca sunt tot felul de neica nimeni care nu au realizat nimic in viata lor si care il critica pe Hagi! Hilarious!

Tudorache (179 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 21:42

@Mugur ( 1 comentarii). Las deoparte jignirile ca respectul nu este obligatoriu desi caracterizeaza orice om. Tu nu ai asa ceva. Totusi crezi ca sefii lui Rangers sunt mai prosti decat tine ca sa se lase pacaliti si sa il cumpere pe Ianis pe bani multi. Cred ca stii tu din ce motive te declari atat de multumit de persoana ta. La materia bun simt ramai sigur repetent.

Sarabandu (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 22:05

Sigur ca tac. Ca-i doar in fisa postului sa taca. Treaba lor, cand au fost pusi acolo e sa faca ce-i de facut pentru ca si ,,fotbalul'' sa se duca-n cap. Au inceput cu ,,neamtul expirat'' ca acum sa ajunga la ,,experimentatul'' si ,,pedagogul'' Radoi. Poporul neiubitor de carte a uitat repede la ce varsta si-a dat bac-ul. Bine, el macar si l-a dat, nu ca altii care ,,si-au luat diploma'' pe-un pumn de euroi. Alt ,,inteligent'' zicea ca ,,mijloc si atac'' suntem top mondial. Asa-si explica ,,expertul'' c-am luat 4 dar macar am dat 2-3, ca doar avem cu ce.

Ali Bec (212 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 22:20

Tov director, ai umflat beizadeaua cu pompa, s-o bage Contra. Acuma umfli regele tată. Musai neaparat sa ajungă selecționer ca asta și-a pus in minte și și-a găsit trompetele pentru promovare

gio (50 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 22:25

Pai Hagi il impune pe fisu la nationala, deci vinovat e! Plus destule nulitati impinsi pe la loturile de tineret si juniori unde, cu exceptia notabila a echipei U21, ne nat toti pe unde ne prind. Cat despre printul Ianis, acuma ce-o sa facem, o sa continuam circoteca asta inca 10-15 ani pana se lasa de fotbal? Selectionerii il titularizeaza, presa face zid in jurul lui vazand orice jumate de pasa ca fiind "geniala" sau inventand assisturi acolo unde da doar o banala pasa laterala, in timp ce microbistii striga disperati ca fiul Regelui e gol, ca nu are ce cauta la nationala si in general in fotbalul mare? Voi cei care faceti zid in jurul lui o sa pierdeti, o sa ajunga un stadion intreg sa-l huiduie, n-o sa-l puteti apara la nesfarsit.

Mioriticul (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 22:53

Dar cu *** cum stam? El e inocent ca un bebelus?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

anca (109 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 23:12

Prostia, invidia si rautatea va imping sa ii contestati pe toti cei care au succes. Pentru ca voi sunteti frustrati il banuiti pr Ianis vinovat de esecurile din viata voastra. Are dreptate cel care scrie ca Ianis nu s-a convocat singur si ca Radoi nu are datorii morale fata de tatal lui. Dar voi nu puteti judeca altfel din cauzele de nai sus.

Leo (53 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 23:14

Tov Ali Bec, ia arata dta articolul in care Dl Ioanitoaia il lauda pe Ianis. Nu cauta ca nu vei gasi.

Campioana CFR (45 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 23:48

Nu cred ca cineva rezonabil poate sa-i conteste valoarea lui Hagi ca jucator. Nici ca a construit o academie de fotbal care produce jucatori si o echipa de fotbal cu rezultate bunicele pe plan intern. Hagi atrage antipatii acum fiindca isi supra-apreciaza jucatorii produsi de el (desi n-a confirmat pana in prezent niciunul la vreo echipa importanta din campionatele puternice ale Europei) culminand cu Ianis pe care-l tot trambiteaza ca fiind mai valoros decat a fost el. In plus presiunea care o pune constant sa-i fie selectionati pe nedrept jucatorii crescuti de el (in frunte cu Ianis) e extrem de agasanta. Daca continua asa, isi va narui tot capitalul de simpatie care l-a adunat ca jucator.

Expat (1 comentarii)  •  13 octombrie 2020, 23:49

Hagi a derapat putin....psihic el sta foarte prost. Problema a inceput de cind s-a implicat in fotbalul romanesc si mai ales din cauza lui Ianis. Cred ca ii este greu sa accepte ca fiul lui nu e nici jumate din ce a fost el. Iesirea lui avintata, cu acel optimism dus in extremis, cred ca e mai mult ceva de natura nervoasa .... Isi strica toata cariera iesind si stilcind groaznic limba romana , aruncind sfaturi si ineptii mai pe la toata lumea...sint super convins, ca nici colegii lui , nu il mai recunosc sau inteleg, dar il lasa asa , caci stiu ca e in derapaj de ceva vreme...Pacat de el ...e grav ce se intimpla cu acest personaj ! E de compatimit ...

Comentează