Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Și-au luat-o în cap!

Mergem mai departe în Europa League cu 3 reprezentante, dintre care una, însăși campioana, retrogradată din C1 în C2. Dacă FC Botoșani și FCSB au reușit să se califice, deși cu emoții, Craiova s-a făcut de râs. Împotriva tuturor pronosticurilor, […]

Permalink to Și-au luat-o în cap!
vineri, 28 august 2020, 2:44

Mergem mai departe în Europa League cu 3 reprezentante, dintre care una, însăși campioana, retrogradată din C1 în C2. Dacă FC Botoșani și FCSB au reușit să se califice, deși cu emoții, Craiova s-a făcut de râs. Împotriva tuturor pronosticurilor, ea a cedat la Tbilisi în fața unui adversar, Lokomotiv, ce nu mai apăruse într-o competiție continentală din 2008, an în care o elimina din turul 1 al Cupei Intertoto Etzella din Luxemburg! Adăugând că Lokomotiv a folosit joi doar un fotbalist străin, pe olandezul de origine marocană Oulad Omar, de care Academica Clinceni s-a grăbit să se descotorosească în 2019, ne-am lămurit cine a scos-o pe Craiova. Nimeni pe lume!

Nici Botoșani și FCSB n-au câștigat en fanfare. Chiar dacă scorul de 3-0 cu care bucureștenii i-au învins pe armenii de la Șirak ar părea să susțină altceva. Totuși, oaspeții Arenei Naționale au avut câteva situații favorabile de a marca, iar la detașarea elevilor lui Toni Petrea a pus umărul și arbitrul bosniac. Acesta a transformat în penalty o simulare a lui Fl. Coman, golul lui Fl. Tănase de la punctul cu var (minutul 65) încheind definitiv socotelile.

La rândul lor, de frica lui Iftime și de gura lui Croitoru, botoșănenii au luat lucrurile în serios în Kazahstan. Unde au dominat în majoritatea timpului. Dar și ei au tremurat pe final, la 2-1, atunci când, în prelungiri, unul dintre atacanții lui Ordabasî a ratat de la 3 metri cu poarta goală! Fără exagerare, o ocazie cu care nu te întâlnești o dată într-o partidă ori într-un campionat, ci chiar o dată într-o întreagă carieră.

Revenind la Craiova, afirm că neașteptata și dureroasa ei înfrângere din Georgia, de nescuzat, nu m-a prins pe picior greșit. În ideea în care, după succesul 3-2 din Gruia, consemnat pe 28 iunie, trupa italianului Bergodi a arătat din ce în ce mai rău. Angajată pe tobogan. N-a ajutat-o să se redreseze nici recentul cantonament din Austria, lux pe care nu și l-a permis nicio altă echipă românească. Dar stagiu de la care a lipsit, depistat pozitiv cu coronavirus, chiar Begodi! Nu-i momentul să discutăm acum despre oportunitatea acțiunii amintite. Persistă însă întrebarea cine a decis ca U să se pregătească la 18-20 de grade ca să joace la 35?!

Când am titrat, după norocosul 1-0 de la Sf. Gheorghe, „Victorie mincinoasă”, atribuind succesul obținut in extremis și arbitrului, fanii alb-albaștri s-au năpustit asupra mea pe blog. Că-s părtinitor, de rea-credință, cumpărat de Mititelu și alte asemenea baliverne. Mă rog, am înghițit, conștient că fiecare fan vede numai ce-i convine. Atât că, refuzând realitatea, mulți au interpretat articolul în discuție ca un atac la adresa Craiovei! De fapt, el era un semnal de alarmă.
Din păcate, lamentabilă o oră, în care Universitatea a făcut figurație cu un mijloc bramburit și un atac inexistent, prestația de la Tbilisi mi-a întărit temerile. Când, cu apa la gât, conduși cu 2-0, Koljici et Comp. s-au trezit din somn, s-a dovedit a fi prea târziu. U a redus din diferență, însă n-a izbutit să și egaleze.

Craiova a pierdut din nou pentru că vedetele ei, în frunte cu Cicâldău, Nistor (ambii convocați de Rădoi!), A. Ivan și Mihăilă, au dezamăgit crunt. Lăsând impresia c-au încălțat ghetele invers, parcă nici n-au fost pe teren! Minute în șir, au tăiat frunză la câini!

Nu degeaba se zice, murmură oameni din anturajul echipei, că unii dintre ei, în special cei mai tineri, și-au luat-o în cap și vorbesc numai despre transferuri de milioane și milioane de euro! Subiectul merită dezvoltat. În clipa de față însă, regret s-o spun, băieții aceștia, altminteri talentați și de perspectivă, își fură căciula singuri. Se autoamăgesc, închipuindu-și că în fotbal, ca și în viață, trebuie întâi să primești și apoi să dai. De regulă, e invers.

Comentarii (41)Adaugă comentariu

Motatei (29 comentarii)  •  28 august 2020, 14:53

Nu cred ca va incanta eliminarea Craiovei dar la orgoliul dv sunt sigur ca intr-o masura va bucurati ca v-a iesit premonitia. Oricum Stiinta sbura din turul 2 deci pierderea nu este chiar asa mare.

Craioveanu (42 comentarii)  •  28 august 2020, 14:57

Rezultatele ultime va dau dreptate. Inaintea lui Bergodi cel care le-a bagat in cap lui Ivan, Mihaila si celorlalti ca umbla Europa cu limba scoasa sa ii cumpere este patronul Mihai Rotaru. Acesta este megalomanul sef si cu Cartu.

Florea (26 comentarii)  •  28 august 2020, 15:00

Nu se putea sa nu o ciupiti dv nitel pe Steaua...Dintr-o victorie clara ati retinut o singura faza si la pe marginea acesteia v-ati pronuntat...in favoarea adversarului. Parca lucrati pentru un ziar georgian, nu romanesc.

Iulian (190 comentarii)  •  28 august 2020, 15:03

Este interesanta remarca legata de turneu. Uite cum o initiativa buna si apreciata de jucatori se poate transforma intr-o frana. Si mai interesant era daca spuneati si cine a luat decizia ca Bergodi inteleg ca era internat in spital. Nu cumva a toate stiutorul Sorinaccio.

Ilie (135 comentarii)  •  28 august 2020, 15:06

Un articol excelent. De remarcat că la "performanțele " interne ale echipei create de Olguța Vasilescu au pus umărul serios arbitrii coordonați de nea Vassaras. Altfel este în Europa.

Livache (5 comentarii)  •  28 august 2020, 15:09

Marturisesc ca ati nimerit--o cu cronica scrisa dupa Sfantu Gheorghe. Dar daca nu ati nimerit-o si cu prezicerea viitorului Craiovei o veti mai recunoaste? Eu cred ca v-ati grabit cu aprecierile. Echipa a prins un meci prost dar isi va reveni foarte curand.

Ciprian (17 comentarii)  •  28 august 2020, 15:15

Constat ca in ultimul timp nu va mai plac nici echipele pe care le pretuiati candva. Craiova nu face exceptie. O treaba datorata varstei sau cum sa imi explic atitudinea dv schimbatoare?

Petrache (5 comentarii)  •  28 august 2020, 15:20

Dle Ioanitoaia, aveti 1-0 dar meciul nu s-a terminat. Nu cred ca va pune Mititelu sa dati in Craiova. Totusi daca va pune cineva inclin sa cred ca personajul este chiar Gigi Becali. Tantarul il uraste pe Mihai Rotaru ca isi da aere de independent si nu face ce vrea el.

CT (1 comentarii)  •  28 august 2020, 15:31

Drept articol. Cam politicos. Tin cu Craiova de cand Camataru era o tanara speranta! Rar am vazut atata indolenta chiar de la niste "valori" care sunt valori numai in imaginatia proprie. Sa nu ne imbatam cu apa rece: la Craiova nu are cina sa dea de pamant cu nesimtitii, cu smecherii. S-a crezut un moment ca Piturca ar fi omul, numai ca el, sa ma scuze, e zero ca antrenor (nu-mi amintiti rezultate de selectioner, stiti bine ca nu e aceeasi mamaliga). Visez la un Radulescu, capabil sa-l schimbe pe monstrul sacru - Cartu, vociferator, de pe teren. Nu mai are Craiova nici un Radulescu. Cu atat mai putin sperietorile astea de *** de fotbalisti nu ajung nici pana la glezna lui Cartu. Sorine, cum poti sa dormi noaptea??? Cand l-a sarit mingea pe Acka ieri, ca pe ultimul amarat din liga a paispea, s-a intors Stefanescu in mormant! La goluri am dat cu caciula, dar nu in sus, ca sarcu' nea Marin, ci de pamant! Vorbind de nea Marin, ieri ar mai fi facut un cancer, de nervi. Astia sunt fundasi centrali? Astia sunt Tilihoii nostri??? In atac, Ivan a pierdut mai multe mingi ieri ca Geolgau in toata cariera! Maestru al datului cu stangu-n-dreptu'! As zice ca mi-e sila, dar iubesc prea mult Universitatea ca sa pot simti sila pentru ea. Sper, dar palida e speranta, sper ca jucatorii au totusi un fond bun si ca palma luata ieri nu s-a dus in neant. Sper sa le serveasca. Hai Craiova!

voicu (6 comentarii)  •  28 august 2020, 15:41

Asa este in eterna terra nova, exaltatii astia ar trebui sa revina cu picioarele pe pamant siacum revin, dur, dar revin. Cum vorbeau ei de cfr, erau campioni, ce mai, ce mai urla patronul, cartulanul si excrocul cu ochelari si par alb ca sunt campioni! Campionii! Campionii! Cred ca acolo, in oltenia is cei mai *** dintre romani, cartu la televizor: am vazut echipa din Georgia, slaba rau, fundasii is lenti, nu stiu pasa, batem usor 2-0. Pai cartul ar merita nu sa-i manjeasca adevaratii stiinta craiova moaca de pe ziduri, ci o mare *** verde intre ochi si sa nu mai aprara sa vorbeasca veci pururi. CFR este o chipa mai slaba decat craiova, naum din studio, cartanul bravo, bravo! Isi merita soarta, *** umane cu gura mare.............pacat de tara asta ca are asemenea specimente , care mai sunt si purtatori de vorbe la naum in emisiune si la ioana, alta *** la prox

alinsav (16 comentarii)  •  28 august 2020, 15:42

Nu inteleg de ce atatia oameni care comenteaza vad articolul ca fiind impotriva Craiovei ... e doar un articol menit sa le dea de gandit celor din conducerea Craiovei care a facut niste transferuri inutile ba chiar si costisitoare daca tragi linie dupa ce la final de sezon platesti atatea salarii degeaba ... meci slab, jucatori slabi, antrenor slab, patron si mai slab ... suporteri necajiti ca de obicei la Craiova, vechea meteahna sa dea cu oistea-n gard cand crezi ca suntem pe drumul cel bun se pastreaza ... iar vb de antrenori noi, jucatori noi etc ... problema e ca iar am transferat la kg si la ieftineala si incercam sa pacalim fotbalul si el iti raspunde asa cum stie mai bine pe teren ...

CITA (2118 comentarii)  •  28 august 2020, 15:43

Felicitari D-lui Ioanitoaia atat pentru articol, o consultanta valoroasa si gratuita pentru Rotaru patronul echipei, cat si pentru concluzia bolduita nu intamplator de la finalul acestuia. In lumea afacerilor ne intalnim la toate nivelurile cu mentalitatea aceasta, si sincer v-o spun cred ca e principala frana in obtinerea performantei in ABSOLUT orice domeniu. Articol-scoala (de viata!) pentru care va multumesc, draga maestre, cu recunostinta!

Parneava (26 comentarii)  •  28 august 2020, 15:51

Asa se intampla cand intri pe usa din dos in campionat si simtindu-te sprijinit, infatuarea nu mai are margini.Toata presa este plina de titluri de genul: "Craiova transfera pentru titlu", "Bomba la transferuri la Craiova" "Craiova campioana morala"samd.La o analiza mai atenta,echipa Craiovei,are un portar bunice l(Pigliaceli),un mijlocas bun pentru campionatul intern dar cu siguranta neconvingator intr-un fotbal profesionist(Cicaldau) si un atacant peste valoarea campionatului noastru(Koljici).Acestia ar putea cu ingaduinta numiti fotbalisti.Restul pana la completarea echipei sunt din pacate doar jucatori de umplutura,umflati de patron,presa selectioner(care-i convoaca la lot,incercand sa dea o mana de ajutor la vanzarea lor)si impresari,doar doar va veni cineva sa-i cumpere.Dar dupa vanzarile esuate ale lui Ivan,Baluta,Screciu etc,care n-au confirmat nicaieri ,lumea fotbalistica a inteles mesajul:jucatori de nota doi,dar cu pretentii de fotbalisti.Pentru ca inca n-am auzit ca un fotbalist de la Craiova sa spuna atunci cand e convocat la un lot national"nu cred ca ma simt in stare sa reprezint Romania". Ar fi un prim pas spre normalitate.

Fane (53 comentarii)  •  28 august 2020, 16:03

Inca un articol excelent. Autorul incearca sa isi ascunda dragostea pentru o anume echipa si nu prea reuseste. Trebuie sa fii orb ca sa nu vexi ca Dl Ioanitoaia este un suporter frustrat al Iniversitatii Craiova.

Toni (11 comentarii)  •  28 august 2020, 16:08

Andrei Ivan reprezinta cea mai proasta achizitie facuta de Craiova de la infiintare. Vopsitul asta parca a uitat si putinul fotbal pe care il mai stia. Este fiul ploii.

Leopold (5 comentarii)  •  28 august 2020, 16:25

Craiova a fost ajutată de arbitri și ridicată în slăvi de presă de aia a terminat pe 2 campionatul și a ajuns să joace în Europa. Din nefericire pentru cei implicați, fotbaliști și jurnaliști, ei chiar au început să creadă că sunt fenomenali, fantastici și altele lucru total neadevărat. O analiză la sânge a arbitrajului din play-off ar arăta că locul ocupat la finalul campionatului a fost nemeritat, lucru văzut foarte clar aseară. În condiții de arbitraj corect în play-off, Craiova ar fi fost pe 4 sau 5, dar....

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 august 2020, 16:45

Iarasi jurnalistul tine sa ramana in ofsayd si sa se remarce in a fi antiBecali....Cititi va rog articolul dupa meciul CFR unde jurnalistul nu observa ca in meci au fost 2 faze de penalty neacordat pentru croati si ca CFR a fost repusa pe linia de plutire de o faza unde impingerea a produs si penalty si eliminare...!!!!Una din fazele reclamata de croati este o ipingere clara dar nu a produs nici o consecinta...!!!!Si sa ajung la faza la Coman...Sa nu vezi ca inaintarea lui Coman a fost blocata de adversar si a fost contact clar....este fara cuvinte!!!!Altfel ce nevoie avea Coman si Steaua de un penalty cand scorul era de 2-0???Stie jurnalistul ca Steaua a folosit iarasi un jucator pe care-l judeca in maniera proprie si Stelei ii trebuia musai 3-0...????Altfel eu credeam ca jurnalistii GSP in frunte cu O.I. au fugit in munti de rusine dupa ce ne tineau in ce mijloc fenomenal are Craiova,ce stil italienesc,ce echipa ,ce jucatori care erau cu un picior prin Italia,altul prin Anglia...Craiova in ultimele meciuri a avut 6 meciuri castigate cu arbitrii din 10 si a fost albita de presarii sportivi!!!Uite ca fara arbitrii se vede valoarea...Daca arbitrul comitea o singura greseala de genul celor din campionat se prea poate ca acum presarii GSP sa laude iarasi marea echipa a Craiovei...Ultima mare greseala proCraiova a fost impingerea lui Vatajelu care uite ...descoperim ca se lasa cu penalty plus eliminare!!!!Ati auzit macar un presar,un fost arbitru care sa fi spus asta????Dar la ei nu se pune...

Ce a mai jucat si Craiova??? (52 comentarii)  •  28 august 2020, 17:15

Jocul echipei PSD a Craiovei a fost inaltator la Tiblisi. Cu putina sansa Craiova putea sa obtina doua lovituri de la 11m si se califica. Dar cine sa dea 11m? Acea putina sansa care i-a lipsit Craiovei la Tiblisi era de fapt...Barsan sau R.Petrescu desi doar Chivulete se pricepe sa dea intr-un singur meci 2 penalty-uri inexistente. Altadata, stiinta prazului sa nu mai iasa in Europa fara arbitrii ei de baza, adevaratii ocupanti ai locului 2 din clasamentul ligii1!!!

Mozzie (24 comentarii)  •  28 august 2020, 17:18

Au scapat de-o grija, pot sa-si vada linistiti de campionat.

Franz (406 comentarii)  •  28 august 2020, 17:35

Bai Andrei F, bai tu nu obosesti niciodata sa sustii prostii cu atita seninatate. Florinel s-a aruncat ca in bazin, simulare penibila. Ce tot indrugi tu acolo este pierdere de timp si mai lasa-ne in pace cu argumentele tale de ras.

luis (41 comentarii)  •  28 august 2020, 17:38

@ Andrei F, tu esti o persoana *** de frustrare.Atat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmin (13 comentarii)  •  28 august 2020, 19:15

Tipic romanesc. Cum ridica nitel capul un jucator si vrea un milion de euro pe luna si se viseaza la Real sau la Barca. Dar ajunge repede la Clinceni ori la Chiajna unde mor daca nu cumva se transfera la Moinesti sau Babadag.

Nica fără frica (297 comentarii)  •  28 august 2020, 19:32

Deh tataie, în Europa nu mai e arbitrată Craiova de Barsan sau alți arbitri care să le câștige meciurile și și-au arătat non valoarea!

anti Burleanu forever (58 comentarii)  •  28 august 2020, 19:46

Pentru o echipa infiintata de Olguta prin 2015 e destul de onorabil.O echipa ajunsa direct in Liga2 din mila lui Sandu Mircea ,fara istorie,nu e o drama ca a fost eliminata.Asa ca reveniti cu picioarele pe pamant.E doar o clona ,facuta din ratiuni politice.

anti Burleanu forever (23 comentarii)  •  28 august 2020, 20:28

MOTATEI-***? aici nu vorbim de Stiinta cum aberezi tu.Stiinta e in Liga2. Aici vorbim despre clona Olgutei si pomana facuta de Sandu Mircea ! Capisci?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Capsa21 (14 comentarii)  •  28 august 2020, 20:49

CSU Craiova,nu înseamnă mai nimic în fotbalul românesc!În competițiile europene e,,cortacero"!O echipă înființată acum câțiva ani,fără trofee importante,fără victorii importante în meciurile europene,nu putea produce mai mult.De ce ar fi o surpriză eliminarea?De ce ar însemna în fotbal CSU Craiova mai mult decât A.S.A. Tg.Mureș sau Concordia Chiajna? În competițiile europene,nu dai peste arbitri cu numele Bârsan și de alți caraghioși ca el,motiv pentru care este atât de greu pentru toți trișorii din liga 1 ca să reușească în meciurile europene.Nu mai sunt arbitri care să te împingă de la spate și să-ți bage calificarea sau punctele în buzunar. Steaua a făcut un meci slab,însă a meritat ca să se califice.A produs un fotbal de mai bună calitate decât armenii.Surpriza e diferența prea mare de scor.A fost penalty la Florinel Coman,am văzut și noi meciul,așa că scutește-ne.Dacă nu s-ar fi dat penalty la acea fază,astăzi ai fi scris că Steaua merita ca să primească un 11 m.Când vine vorba de Steaua,părțile de articol sunt atât de trunchiate.Mereu încerci ca să pari un fel de,,Gică Contra".Gândire bolșevică,scriere bolșevică.Păcat că ai o părere atât de proastă despre cititorii tăi. La vârsta ta,bănuiam că poți face diferența dintre cititorii de calitate și postacii sau trolii organizați de la fcd și csa.

unMosh (15 comentarii)  •  28 august 2020, 21:32

Craiova s-a baut singura. De fapt se bate singura de vreo 2-3 ani incoace, cu un M Popescu expirat, care nu vrea sa inteleaga ca a fost ce-a fost, dar nu mai este si ca este cazul sa se dea la o parte. La club e multa lume abonata la banii lui Rotaru care taie frunza la caini. Nu pot sa accept ca nu poti gasi de trei ani doi fundasi centrali. Politica asta de a reincarca baterii moarte gen Vatajelu, Ivan, Screciu este paguboasa. Daca a iesit cu Mitrita, nu e musai sa iasa cu toti. De ce o fi plecat Cosici si Gustavo? Sunt mai bunai Akca si Ivanov? Ce sperante ai de la Mos Constantin sau Mos Plesca? Hai sa fim seriosi. E momentul sa scapam de Bancu, Mateiu, Cicaldau, Mihaila. Orice luam, e bun luat, altfel ei stau ca gandul afara si nu mai punosul. Cicaldau face balet de vreo jumatate de an. Daca eram Rotaru, cand se dadeau jos din avionul de Tbilisi, multi gaseau pe aeroport valizele gata facute. Bic, Barbut, astia sunt jucatori? Vai mama lor. Si Bergodi, pai Stoican, Neagoe, Papura sunt parfum

Gio (50 comentarii)  •  28 august 2020, 21:34

@Andrei F Simularea lui Coman s-a produs la1-0 nu la 2-0 si a fost evidenta, fundasul nu l-a atins.

prahoveanul (2 comentarii)  •  28 august 2020, 21:58

prea mult zgomot pentru o clonă...până la urmă e doar o clonă și atât...

motanul incaltat (603 comentarii)  •  28 august 2020, 22:01

Incepe sa se vada adevarul.... Nici o echipa romaneasca nu va prinde grupele UEFA.... O mare nedreptate adusa Romaniei... Pina cind sa stam *** UEFA cum bine ziceau Popescu si Hagi???? Sa ne ridicam--- care avem arme cu arme care nu cu furci si topoare impotriva UEFA pt ca noi de fapt meritam cel putin 4 echipe calificate direct in Grupele Champions League. Si macar restul de 12 in grupele UEFA....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gicapuia (38 comentarii)  •  29 august 2020, 7:02

Baietii astia nu sunt nici talentati nici de perspectiva ! Astea sunt numai in mintea noastra inchipuita si in articolelel din presa. Ca daca spui adevarul, in tara asta esti luat la ochi si o iei pe coaja. Maia ales in presa. A 5 putere in stat. Chiupurile. VAX.

Eugen Qy (3 comentarii)  •  29 august 2020, 7:47

Are dreptate motanul incaltat . Cele 4 echipe romanesti care merita pe deplin sa joace NUMAI in grupele Champions league sunt Bayern, PSG, Liverpool si Juventus. E adevarat ca ar mai fi vreo 3 dar alea inpreuna cu celelalte 9 TREBUIE sa se multumeasca doar cu grupele Europa league... Aceste 12 ar fi ac Milan, Real Madrid, Inter Milano, Olimpic Marseille , Sevilia, Arsenal, Mancester United si Mancester City, Borrusia Dortmund, Ajax , Valencia si Austria Viena ! Va inchipuiti ca un asemenea CAMPIONAT extrem de puternic, n-are cum sa nu joace macar cu primele 16 in Europa !...

Simeone (96 comentarii)  •  29 august 2020, 8:52

Ocazie mare pentru CSU Craiova sa se revanseze in campionat, opinia mea e ca vor spulbera tot si vor castiga acest titlu chiar daca dupa 30 de ani

Ica (1 comentarii)  •  29 august 2020, 9:50

Simeone, ai grije sa nu cumva sa ia si cupa campionilor...Nea Ovi are dreptate, Craiova arata jalnic, nimeni nu mai joaca. Cand il iei pe Constantin la 36 de ani inseamna ca nu iti propui cine stie ce obiectiv.

?????? (831 comentarii)  •  29 august 2020, 14:43

@Sunteți de părere că „nea Ovi” își propune printr-un astfel de articol ca să fie perceput ca un fel de tartor al presei sportive băștinașe din vremurile actuale, ?

marty (14 comentarii)  •  1 septembrie 2020, 10:04

*** 💴 𝗟𝗶𝗴𝗮 𝗜, 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗰 𝟮𝟬𝟭𝟵-𝟮𝟬𝟮𝟬 💵 💰💰💰 Politicieni extrem de influenti, conectati la serviciile de informatii, capi ai federatiei controlati, care decid totul in favoarea lor, interlopi - anchetati si condamnati pentru camatarie, santaj, tentativa de omor sau prostitutie cu minore - purtand la gat medaliile de campioni de anii trecuti... “Mandria 🐀 Arghialului” a avut multi aliati nevazuti in lupta cu STIINTA. NE-AM INTORS IN 1973... Teste fals pozitive a caror “valabilitate” a durat fix o saptamana, exact de cat a fost nevoie pentru ca soldatii bursucului sa isi amane partida cu fcsb pana dupa finala Cupei si sa aiba parte de 2 meciuri usoare, amicale. Unul de antrenament, cu credinciosul puscarias becali dand ordin echipei sale sa piarda meciul cu “ungurii care nu mai trebuia sa castige niciodata in tara romaneasca” si altul cu Botosaniul calificat deja in Europa, deci lipsit de vreo motivatie anume. Si chiar si asa, ca sa fie siguri ca totul decurge cum trebuie la meci a fost trimis piticul porno al arbitrajului, fiul unui condamnat pentru coruptie tot in legatura cu arbitrajul. Pitic despre care s-a aflat ca avea combinatii (imprumuturi) cu bani multi -sute de mii de €- cu oficiali ai celor de la CFR. 😉 Penalty pentru bursuc. Odata jucata finala Cupei, testele s-au negativat imediat, iar peste 20 de ceferisti au scapat de coronavirus ca prin minune. 🦠 Ca sa evite orice fel de intrebari legitime pe care orice om de buna credinta si le-ar fi pus, dirijorii din umbra au iesit chiar ei la lumina, prin vocile lui Gusa si Dancu, acuzand comploturi impotriva lor si amenintand cu procese pentru “eroarea” testelor fals pozitive. Cea mai buna aparare este atacul, asa ca era nevoie sa pozeze in victime revoltate. 😁 Stati linistiti, va garantam ca nu va fi niciun proces, sefii clinicii Regina Maria zambesc amuzati si ei de marea pacaleala si probabil impresionati de abilitatile actoricesti ale lui Gusa. Numarul de magie a functionat perfect. 🎩🤹‍♀️ Majordomul Burleanu a facut si el tot ce a putut. A facut calcule peste calcule, mai ales ca el mai avea o sarcina de indeplinit, tot pe linie de serviciu (adica de la securitate): sa scape de retrogradare echipa militiei! A tot inghetat si a dezghetat campionatul, a calculat toate variantele de puncte pe meci, cu injumatatire, fara injumatatire, dar i-a dat mereu cu virgula. Cand parea ca iese calculul pentru KVSC, nu iesea pentru clubul securitatii. Si invers. Prinsi si ei in hora asta, arghielenii si-au dat chiar seama ca trebuie sa isi schimbe votul dupa ce deja il dadusera ca sa indeplineasca si celalalt obiectiv al FRF - salvarea lui Динамо. Au cerut sa isi schimbe votul, anuntand ca au votat gresit 😅. Cu un play-off neincheiat din cauza Astrei, riscau sa ia Stiinta titlul daca se aplica aceeasi regula, pe care ca sa-i scape pe militieni o votasera pentru play-out: un clasament pe baza punctelor pe meci din partea finala a campionatului. Aceeasi parte finala pentru care Viitorul chiar obtinuse acum 3 ani o decizie de la UEFA, care confirma ca sunt competitii separate si aceste din urma meciuri primeaza. 🤕 Pana la urma, incurcat de tot in calcule de culise, Burleanu a fost nevoit sa lase la o parte fineturile si aparenta de impartialitate si a dat cu barosul: a dat decret, ca pe vremea lui Gheorghiu-Dej, ca Динамо nu retrogradeaza! 👨‍✈️ A marit numarul de echipe din prima liga, anuntand ca nu mai cade nimeni. Doar ultima clasata da un baraj cu o echipa din Liga a 2-a. Echipa militiei e penultima, dar asta e doar o intamplare. O pura coincidenta. 🤫🤐 Burleanu nu a mai lasat meciurile sa se joace, ca nu se stie ce se mai putea intampla, poate facea Chindia vreo surpriza si le dadea socotelile peste cap. A inghetat pur si simplu clasamentul, fara “puncte pe meci”, fara nimic...🤮 Ce-o fi in sufletul celor care au retrogradat in toti acesti ani in Liga a 2-a, respectand regulile competitiei si mergand sa joace acolo i-au trimis valoarea si rezultatele obtinute pe teren? Si oare daca Динамо va termina tot pe loc retrogradabil si in urmatoarele sezoane, ce vor mai face? Ca daca nu vin cu o idee noua si aplica acceasi tactica, in cativa ani Liga I o sa ajunga sa aiba vreo 40 de echipe... 😂 • • • • • • • • • • • • • • • ⚠️ Despre combinatiile din umbra facute la cel mai inalt nivel de bursucii Cloojului a vorbit chiar si JEGSP-ul coanei Ioanitoaia, un pol de influenta dusman al Stiintei. Asta ca sa evitam dubiile legate de posibilul nostru subiectivism. ⬇️ In privinta astrei-cea mai josnica echipa din liga,intretinuta nelegal din banii oilor si care si-a "imbolnavit" si un jucator din echipa a 2 a numai ca UNIVERSITATEA CRAIOVA sa nu joace cu aceasta echipa de rahat si sa nu ia campionatul,tot dispretul fanilor stiintei!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marty (14 comentarii)  •  1 septembrie 2020, 12:11

Textul a fost publicat mai intai pe "vechiul spirit ultras".am specificat si ati sters...Nu maestre,nu si-au luat-o in cap! Crezi ca fotbalistii UNIVERSITATII CRAIOVA nu au aflat ca burleanu si gasca de basisti care il sustin antamasera titlul la *** din cluj? Nu te mira ca nu au luat niciun cartonas in asa zis meci decisiv cu ceferistii?! cfr cluj o echipa care nu joaca pentru Romania.doar pentru interesele pecuniare ale gastilor sekuriste care au spoliat si Romania.

marty (14 comentarii)  •  1 septembrie 2020, 12:51

Si inca ceva maestre...Probabil stii sigur ca rebranduirea stiintei s-a facut in cabinetul lui Mugur Isaresecu cu ajutorul lui Florin Georgescu,dar si al lui Ica Voinea-care din pacate i-a dat nas si acestui individ,guse! Pe atunci olgutza,primarul Craiovei se tragea de sireturi cu prietenul tau latifundiar. mitichelul! Dar nu a fost sa fie! mitichelul fiind prea falit sa preia o astfel de sarcina,ramanand ca penelistul Badea sa se ocupe de partea organizatorica... Dar continui sa-ti lasi lacheii platiti de ringier sa amestece UNIVERSITATEA CRAIOVA cu pesedeul.Neavand acreditare nu vedeti invazia de penelisti cu staif in tribuna oficiala a stadionului unde voi aveti interdictie...

gica (73 comentarii)  •  7 septembrie 2020, 13:27

Cred ca tot Daum este de vina pentru ghinionul avut.

Comentează