Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Fantoma lui Dinamo

Practic, semifinala tur de Cupa României, disputată în Ștefan cel Mare între Dinamo și FCSB, n-a avut istoric.

Permalink to Fantoma lui Dinamo
vineri, 26 iunie 2020, 2:47

Din renumele ei, altfel forțat, de Derby de România n-a rămas decât nostalgia unora. Acum, deși au aliniat garnitura secundă, lipsită de 7-8 titulari, în frunte cu Fl. Tănase, Man și Fl. Coman, roș-albaștrii i-au bătut ca pe covoare pe alb-roșii! Adesea i-au și ridiculizat.

Probabil că i-ar fi îngenuncheat și mai repede dacă Ad. Petre, totuși mai fâșneț ca de obicei, n-ar fi ratat în 3 rânduri deschiderea scorului. Așa, până la golul celuilalt Adrian, Popa, care l-a trimis după țigări pe bietul Kilyen, a existat un oarecare echilibru pe teren vreme de jumătate de ceas. Nu atât pe teren, cât pe tabela de marcaj. După aceea însă, depășite la toate capitolele, gazdele s-au limitat la rolul de sparring-partners, acceptând dominarea și superioritatea adversarilor ca pe o ursită. Dominare ce s-a transformat pe parcurs în umilință, socotind că FCSB și-a permis luxul de a termina partida cu 4 puști, cu Cr. Dumitru și Perianu de 18 ani, Ad. Niță de 17 și Pantea de 16.

Cel dintâi a înscris pentru 3-0 la capătul unei acțiuni în care i-a pierdut pe drum pe M. Popescu și pe R. Grigore. Dacă primul a alunecat, pe celălalt l-a întors ca pe-o clătită. Până la un punct, Cr. Dumitru l-a copiat pe Ad. Popa de la golul 1, cel poreclit „Motoreta” recunoscând la final că n-a efectuat decât 6 antrenamente în această perioadă, când se pregătește să serbeze, pe 24 iulie, împlinirea a 32 de ani. Când te păcălește un atacant cu atâția ani și cu atâtea kilograme în plus, chiar că poți să intri în pământ de rușine.

Dinamo, care promisese meciul vieții, a irosit o singură ocazie în 90 de minute, „capul” lui R. Grigore peste la o lovitură liberă. În ansamblu, trupa nefericitului Mihalcea, picat cam ca musca-n lapte la o echipă în derivă, s-a prezentat jalnic. Dovadă că, dintre cei 14 „câini” notați de Gazetă, 10 au primit nota 4 ori una chiar mai mică! Fundașii centrali pomeniți mai sus au luat 2 fiecare, ceea ce justifică (nu și scuză!) lacrimile lui „Rici” Grigore de după întâlnire. Când căpitanul a mărturisit că îi vine să se lase de fotbal la doar 21 de ani! Să mă ierte, dar a avut suficiente motive să plângă.

De ce? În ideea că el și colegii lui n-au arătat nimic joi seara. Nici moral, nici ambiție și, încă mai îngrijorător, nici valoare. Ca eventual să spere că eșecul cu FCSB a fost un accident și atât. Nesărată în ceea ce-i privește pe dinamoviști, gluma începe să se îngorașe, drept pentru care riscul retrogradării, întâia oară într-o istorie de 72 de ani!, nu mai e doar o vorbă în vânt. În consecință, confruntarea cu Voluntari de duminică poate fi una crucială.

Iată de ce când intră în discuție prăbușirea actualei formații roș-albe, parcă nu-ți pare atât rău de jucătorii acesteia, niște ăia, niște nimeni majoritar, cât de fani. De cei care s-au străduit și încearcă în continuare să salveze clubul de la faliment, care au cumpărat acțiuni, bilete virtuale și așa mai departe. Care pun suflet, care pun pasiune, care sunt de admirat.

Cu toate astea, cât de statornici și de generoși, suporterii nu pot câștiga numai ei meciuri. Iar cei ai lui Dinamo, m-aș bucura să mă înșel, iubesc astăzi nu o echipă, ci o fantomă. O amintire. Echipa actuală nu merită nici măcar criticată, oboseală fără sens, deoarece ea provoacă milă, compasiune. Te gândești ce-a reprezentat Dinamo în fotbalul românesc, de 18 ori campioana țării, și ești îndemnat să-i dai dreptate lui R. Grigore.
Iar cine-i principalul responsabil că Dinamo a ajuns pe butuci, de râsul lumii, se știe. Vinovatul trebuie căutat la Hotel Rin. Acolo s-au luat numai decizii anapoda.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Ilie (135 comentarii)  •  26 iunie 2020, 14:59

Ca să se lase de fotbal, băiatul de aseară cu tricou roșu trebuia să se apuce mai întâi de acest sport. Ieri scria cineva despre Planič și despre cum ar trebui să procedeze toți fotbaliștii care au restanțe salariale. Planič își permite pentru că este fotbalist, ceilalți unde vor găsi să joace? Nicăieri. Altfel, interesant articolul cu imnul Rapidului. Adrian Păunescu și Fănuș Neagu erau niște personalități comuniste de rang înalt ceea ce, alături de pasiunea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej pentru Rapid, arată că era un club popular printre potentații vremii. Numai că aceștia nu se implicau în viața echipei născute în 1923 . Acum nea Ovidiu o să spună că Păunescu nu a fost comunist. Și nici tovarăș de șpriț și petreceri cu Nicu Ceaușescu și ceilalți fii de nomenclaturiști. Dar cine știe istorie își dă seama cine minte.

Franz (406 comentarii)  •  26 iunie 2020, 15:13

Bine zis. Mai corect era fantoma fantomei si amintirea amintirii.

Marius (347 comentarii)  •  26 iunie 2020, 15:15

Nea Ovi, lasa-i bre sa se duca in B ca prea au facut multe nenorociri de la infiintare incepand. Le numeri dta 18 titluri de campioana dar uiti sa spui cate dintre ele au fost furate. Aproape toate.

geo (199 comentarii)  •  26 iunie 2020, 15:18

Ilie ti-am mai spus-o si insist ca vad ca nu retii. Dupa Adrian Paunescu a ramas o opera, dupa un neica nimeni ca tine nu va ramane cu siguranta nimic. Asa ca ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vladut (6 comentarii)  •  26 iunie 2020, 15:20

Articol excelent. Dinamo a fost si s-a terminat. Felicitari pentru curajul de a scrie ca Negoita este cel care a nenorocit clubul.

Romeo (17 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:30

Dinamo a fost mereu fantoma fotbalului adevarat si campioana aranjamentelor oneroase. Trebuia desfiintata imediat dupa 1990 dar comunistul Ion Iliescu nu a avut atatea oua.

Dimi (65 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:34

Toti antidinamovistii intre care si “maestrul” Ioanitoaia abia asteptau ca fecesebeaua sa bata pe Dinamo si ei sa sara in sus de bucurie. Si sa uite pentru moment ca clona lor va termina campionatul pe locul 3 sau chiar pe 4.

alin (626 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:37

Poate ca in sfirsit a inteles si prea sfintitul Gigi Becaliotul de la Athos ca viitorul clubului este in cresterea tinerilor din pepiniera proprie si nu in aducerea tuturor mercenarilor straini.

citanela (2118 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:37

Imi pare sincer rau ca echipa Dinamo Bucuresti a ajuns sa se lupte pentru evitarea retrogradarii. Nici in cosmar de noapte n-am visat varianta asta vreodata. Fenomenul se inscrie oarecum in degradarea continua a calitatii echipelor de fotbal romanesti traditionale din ultimii aprox. 20 ani, dar sa ajungi pana la retrogradare asa cum s-a intamplat cu Rapid spre sfarsitul anilor comunismului, la asta chiar ca nu m-am gandit niciodata.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:42

Hai bre nea Ovidiu, matale stii bine ca fotbal fara sincronism perfect intre plan solid / finantare consistenta si management / organizare perfecta nu exista. Dinamo fuse vaduvita si de astea, dar i se luara si sansele de a avea un stadion nou, asa ca in Craiova, Targu Jiu sau Ghencea. Si Rapid, am uitat si de ei.

Urod (72 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:46

Mihalcea nu este picat de nicăieri, știa exact care este situația și putea sa refuze... Vinovați sunt cei care au gândit aceasta mutare, ca nu a venit singur.... Ce experiență îl recomanda pe Mihalcea pt asemenea moment prin care trece echipa...?!!!!... Era nevoie de un antrenor capabil sa- i motiveze, să-i trezească din morți, dar de unde cand însuși Mihalcea lasă impresia ca ar avea nevoie... Mi se pare un antrenor moale, fără vlagă și care nu este potrivit nicicum cu Dinamo în momemtul actual... Oricum sunt mai multe de spus, Prunea, Balanescu... Etc.. dar e prea târziu... Sa nu se prăbuseasca și suporterii cu susținerea lor, ca atunci chiar ca sa terminat...

Ilie (135 comentarii)  •  26 iunie 2020, 16:48

@geo: Mândră corabia, meșter Cârmaciul. Scrie și tu versuri de Păunescu. A rămas "Și totuși, iubirea...", un cărțoi mai gros decât "Omagiul" , plină cu versuri care parcă sunt făcute de elevi de clasa a noua. Citește și tu Eminescu, Gyr, Vasile Voiculescu, Blaga, Ion Barbu, Arghezi. Vezi dacă au legătură cu Adrian "***" Păunescu. Scuze, e mai greu cu cititul dacă ești mai mult pe stadion.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (135 comentarii)  •  26 iunie 2020, 17:00

Eu înțeleg ca se iartă greșelile, dar doar cele recunoscute. Dl. Paleologu a recunoscut că a fost turnător într-o situație în care nu cred că eu rezistăm și a fost iertat de către cei pe care i-a turnat. Părintele Calciu a fost unul dintre cei mai duri călăi de la Pitești, dar și-a revenit și a devenit un martir al închisorilor comuniste. Dacă nea Ovidiu ar recunoaște că a greșit , ar avea mai mult de câștigat decât de pierdut. Așa era societatea, nu toți aveau curajul lui Paul Goma. Dar să continui conștient în greșeală lasă impresia de ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

miami (58 comentarii)  •  26 iunie 2020, 17:51

ILIE, Adrian Paunescu va fi vesnic viu,el nu va dispare niciodata.Opera lui se vinde oriune,chiar si pe ebay,in toata lumea.El e nemuritor.Tu,deja esti pe jumatate dus si peste cativa ani nu va sti nimeni cine ai fost(asa cum nici acum nu stie nimeni cine esti).Adica nimeni ieri,nimeni azi,nimeni maine....

Marco (2 comentarii)  •  26 iunie 2020, 17:53

Este adevarat ca Dinamo a jucat execrabil, dar nea Ovidiu nu sufla niciun cuvintel despre offside-ul de la golul doi (chiar sub nasul tusierului), gol care a inchis meciul...Nu conteaza ca fcsb-istii ratasera mai mult, fotbalul se joaca pe goluri...Si Dinamo chiar domina clar repriza a doua...Plus faulturile repetate ale fcsb-istilor, faulturi fara minge, coate in figura, nesanctionate pt jucatori care aveau deja galben, pt ca ar fi insemnat eliminari...Kovacs a "ciupit" meciul exact cit trebuia, ca trupa lui nea Gigi sa se simta dezinvolta pe teren...Este clar ca Dinamo este intr-o criza fara precedent, iar Mihalcea pare depasit de situatie...Poate in returul acestei semifinale deja pierduta, Dinamo ar trebui sa trimita toti juniorii, caci oricum nu mai conteaza...Juniori care recent au eliminat juniorii fcsb din liga elitelor...Juniori fcsb care au umilit defensiva lui Dinamo...In rest, singurul obiectiv ramine salvarea de la retrogradare...Va fi greu pt ca scopul pare a fi distrugerea clubului, totul culminind cu refuzul construirii unui nou stadion in centrul capitalei, in timp ce stadioane noi apar pe toate coclaurile tarii...Poate scrie nea Ovidiu ceva si pe aceasta tema...

Papa Pius (20 comentarii)  •  26 iunie 2020, 18:02

@Ilie (49 comentarii). Nu te da mai destept decat esti si slabeste-ne cu aerele tale de Titu Maiorescu sau Nicolae Manolescu. Ori poate esti vreun profesor universitar care sta numai in biblioteca si atunci imi retrag cuvintele. Numai si pentru poezia Repetabila Povara si Adrian Paunescu va ramane in istoria literaturii si in memoria romanilor. Tu nu o sa ramai nici memoria rudelor tale, nu te mai da muritorul sef.

anti (7 comentarii)  •  26 iunie 2020, 18:03

ILIE, Macar Paunescu sau Vadim au avut curajul sa trimita la Comitetul Central ,carnetele de partid.Tu,il pastrezi si acum ,ca pe un talisman.E giuvaerul vietii tale.Singurul tau moment,cind aveai identitate.Probabil,il vei lua cu tine si cand vei pleca dincolo...

kunta kinte (565 comentarii)  •  26 iunie 2020, 18:47

Draga domnule Ilie (49 comentarii) • 26 iunie 2020, 14:59, vrei te rog matale sa ai amabilitatea sa-mi spui la ce articol cu imnul Rapid Bucuresti te referi in minunata dumitale postare? Ca vreau si eu sa-l citesc, daca mata il recomanzi. Si asta in conditiile in care, presupunand ca e scris de nea Ovidiu si mata il apreciezi, tre sa fie foarte interesant! Altfel si sincer vorbind, nu prea inteleg cum se leaga admiratia pentru un articol si dezaprobarea totala, uneori cu pasaje chiar jignitoare, la adresa autorului. Si perseverenta matale in a judeca, fara sa ai informatii certe, viata privata si apartenenta politica a celui mai mare poet roman, dupa Mihai Eminescu.

Razvan (58 comentarii)  •  26 iunie 2020, 18:55

Ilie, tu pari tipul comunistului feroce care nu concepe ca altii au fost mai comunisti decat el.Esti dintre cei care intr o seara si-au aruncat carnetul de partid si dimineata s-au trezit disidenti.Nu mai bate bai apa in piua ,ca nu te crede nimeni.un securist ca tine il critica pe Paunescu ? pai el ,era un geniu care a luminat tineretea a milioane de romani.Pune mana si citeste "Poezii Cenzurate" sa vezi ce scria Paunescu ,in plin comunism,in timp ce tu il laudai pe geniul carpatin la sedintele de partid.Ipocritule...

Eugen Qy (3 comentarii)  •  26 iunie 2020, 19:17

Comunistul Iliescu avea nevoie de SECURISTI ca i-au ASIGURAT Stabilitatea in functia de conducere a Statului si deci nu le putea desfiinta echipa, ca-l lasau singur ca pe Cescuta ! Ceilalti exsecuristi au fost foarte ocupati cu preluarea PUTERII si cu organizarea de partide fantoma din spatele carora sa traga sforile conducerii societatii romanesti, ca sa mai aiba timp de tras sforile pentru Clubul lor favorit !

Ilie (135 comentarii)  •  26 iunie 2020, 20:02

Pentru toți nostalgicii comuniști de pe site repet: nu am fost făcut pionier în clasa a doua pentru că bunicii mei au avut dosar gros: Siberia ( nu Italia că nea Ovidiu), Jilava , Aiud, Insula Mare a Brăilei, și DO la Latesti. Deci nu am avut carnet de partid. La Revoluție aveam 14 ani. Cât despre anticomunismul celor doi, toți cei care știu istorie vor trage concluzia corectă. De anricomunist a fost scuipat Păunescu la Revoluție. Și de cinstit a mușamalizat dosarul soției lui când aceasta a ucis un om într-un accident rutier prin anii '90. De anricomunist fratele lui Vadim, Marcu, a fost colonel de Securitate. Se vinde Păunescu pe ebay? Și filme porno se vând pe ebay. Nu e un motiv de laudă. Iar realizările mele sunt copiii. Care rămân, nu niște cărți care sunt maculatură. Mândră corabia, meșter Cârmaciul!

militari (120 comentarii)  •  26 iunie 2020, 20:04

Lasati *** prostiile cu carnetele de partid si poeziile patriotice ca adevarata problema este alta. Retrogradeaza Dinamu si voua va arde de scovergi si plimbari prin padure. In loc sa va bucurati alaturi de mine si toti oameni cuminte din fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

unu (58 comentarii)  •  26 iunie 2020, 20:13

ILIE,doar daca ne gandim ca pe Giulesti sau pe "Ion Oblemenco" se vor canta ever imnurile compuse de Paunescu si e clar ca poetul va trai vesnic. A ajuns unu' ca tine sa-l critice pe Ioanitoaia? ! nu iti e ma rusine,te ascunzi sub protectia anonimatului si critici tu romani ilustri?! ce ai citit ma tu din Radu Gyr sau Ion Barbu ?! ca la scoala nu ti-a placut sa mergi.Vai de capu' tau de "disident"...

Daniel (223 comentarii)  •  26 iunie 2020, 21:59

Am o intrebare pentru hastagi prostovani gen @Ilie (50 comentarii). Voi citirati la viata voastra marunta macar poezia Ruga pentru parinti? Ca daca da nu ati avea nici cel mai mic motiv sa va indoiti de valoarea exceptionala a poetului Adrian Paunescu. Si ce sa recunoasca ziaristul Ovidiu Ioanitoaia ca a gresit? Ca s-a nascut inainte de 1989 si nu impartaseste parerile unor nulitati patentate ca voi.

Giurgiu (8 comentarii)  •  26 iunie 2020, 22:18

De capul lui Ilie (50 comentarii) sigur nu este nimic dar el ii judeca pe Paunescu si pe Ioanitoaia care au realuzat ceva in viata.

anti (7 comentarii)  •  27 iunie 2020, 1:36

Nene ILIE ,si Huidu a ucis cativa oameni cu bolidul lui si e bine mersi la TV.Sotia lui Paunescu a luat-o acasa pe orfana aceea ,a infiat-o si i-a luat casa si a avut grija de ea. Te lauzi ca mindria ta sunt copiii? sa iti traiasca dar sa iti semene...cat despre stramosii tai anticomunisti ,chinuiti la canal si in Baragan,am mai auzit poezia asta .Cei mai mari comunisti au devenit acum cei mai mari disidenti. Eu cred mai degraba ,ca *** ,dupa cum scrii...poezia lui Paunescu se vinde pe ebay pt ca nu e tradusa in librariile din America.Pe ebay insa,costa 200 $ un volum "Cartea Cartilor de Poezie". iti recoman volumul "Poezii Cenzurate " -atunci o sa vezi curajul lui Paunescu ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pandele (49 comentarii)  •  27 iunie 2020, 10:09

Imi pare bine, MOSULE, ca ai inceput sa folosesti un limbaj adresat celor apropiati de lumea umbrelor, de ex. FANTOMA. Ne mai obosesti mult ? Pensie, parc, plimbari, sah, table etc. sunt aspecte pe care ar trebui sa le inveti. Te rugam lasa locul celor tineri.

Nita (3 comentarii)  •  27 iunie 2020, 11:15

@pandele (7 comentarii) Parerea mea e sa ne lasi tu cu jignirile tale. Varsta trebuie sa impuna respect nu marlania asta la care tu excelezi ca unul lipsit de educatiune. Repeti aceleasi aberatiuni si imi pun intrebarea de ce nu semnezi direct burleanu sau frf.

suporter Dinamo (1 comentarii)  •  27 iunie 2020, 14:17

Nea Ovidiu.... curge rautatea din tine )) INDIFERENT de ce se inatampla cu Dinamo, suporterii vor fi alaturi de club. Suntem UNICI in Romania pentru ATASAMENTUL de care dam dovada pentru acest club. '' Nu poti sluji la 2 stapani'' sunt vorbele lui Isus dar tu nu poti intelege pentru ca cei care au fost devotati PARTIDULUI COMUNIST au fost atei )

Silviu (22 comentarii)  •  27 iunie 2020, 17:07

Covoare , tigari ,clatite ...."lemnos" gazetarule!

gigi drobetanu (31 comentarii)  •  27 iunie 2020, 19:31

pina deunezi stiam ca romanii sunt lenesi si lacomi. dar azi mi-a mai stralucit una: sunt si uituci. zice u ciumpix mai sus ca Dinamo trebuia desfiintata in 1990. pai bine fratie! in 1990 Dinamo avea echipa de cistigatoare de Cupa Campionilor dar au intrat vrasmasii in ei si i-au spart si mii de bucati. stie numitul ciumpix ca Dinamo a vindut in vara lui 90, 16 jucatori? pe de alta parte nea Ovidiu, vad ca-i face placere sa mai dea in cineva care-i la pamint. dar se va ridica din nou nenea Ovidiu. si atunci PCH-ul ar trebui sa-ti dea exir pe noul stadion care se va face pina la urma. sa te duci matale la Giurgiul natal sa mai vezi meciuri. ca-ti pute de Dinamo.

Papa Pius (20 comentarii)  •  27 iunie 2020, 20:14

Silvica, doare rau ai? Voi sunteti in sapa de lemn dar tineti gusa sus...Are dreptate Nea Ovidiu, meritati compasiune. Totusi si injuraturi intrucat nu realizati ca ati ajuns de rasul lumii. Ce “lemnos” suna de rasul lumii ai?

Toader (301 comentarii)  •  27 iunie 2020, 20:52

Tot ce ține de regimul trecut trebuie arat cu plugul (Cartagina) (n-am zis rău sau bine). Dinamo, înainte de a fi lăsat să moară, va mai fi tîrît prin noroi.

Mihail (29 comentarii)  •  27 iunie 2020, 22:19

@gigi dorobantu (30 comentarii). Inainte de a-i da reject lui nen-tu Ovidiu pe noul stadion care se va construi in 2060 in Stefan cel mare Fanii ar trebui sa ii dea reject lui Cornel Dinu si lui Marius Niculae Acestia au fost mult mai severi cu echipa decat a fost Ioanitoaia. Ioanitoaia a criticat, Dinu a desfiintat echipa.

Silviu (22 comentarii)  •  28 iunie 2020, 1:28

Papa Pius ... Nu sunt fan Dinamo si daca dispare ... asta e... o afacere care a dat faliment. Imi pare rau ca acest ziar a ajuns de "can-can " fotbalistic" sub conducerea acestui gazetar ( lipsit de talent) - despre asta a fost cometariu. ( citeste ce scrieRadu Paraschivescu sau TRU ( are el alte bube politice ) dar scrie frumos despre sport)

Mister (46 comentarii)  •  28 iunie 2020, 11:30

Silviule, iti trebuie timp sa intelegi ca Ioanitoaia e ziarist, nu scriitor ca Paraschivescu sau TRU. El ataca si ridica probleme, nu cauta imagini si nu foloseste metafore. De aceea si deranjeaza. Diferenta uriasa pe care trebuie sa constientizezi si trebuie sa o accepti.

Silviu (22 comentarii)  •  28 iunie 2020, 14:40

@Mister ... n-am chef de polemici. Sunt prea batran pentru asta. OK domnul Ioanitoaia e gazetar nu e scriitor si nu-mi place stlilul dar ziarul a ajus o porcarie. Cu tituluri de genul " s-a rupt inca un titular" samd -unde e cronica meciului Hermmastdt -Cliceni ( o analiza tehnica - 5 -6 randuri despre tactica nu tot ziarul).Nimic de genul asta - Miriutia s-a certat cu Ana Maria . Prima pagina:"Ea e viitoarea senzație din Milano » Iubita noului jucător de la Inter arată incredibil!" Iti place ce vezi ?

Vlady (150 comentarii)  •  28 iunie 2020, 15:27

Silviule, mai multa dreptate are Mister. Ai si tu insa doar putina. Ce analiza tactica asteptai de la Sibiu-Clinceni, glumesti si pe cine interesa..,Greseala ziarului este ca in conditiile in care printul nu prea mai atrage on line se publica ce crede pustimea ca vrea lumea. .

pepsi (1 comentarii)  •  28 iunie 2020, 22:04

mimamo e pe topogan,liga intai e din ce in ce mai curata,fara *** si mimamo un campionat curat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Silviu (22 comentarii)  •  28 iunie 2020, 22:47

Silviu (22 comentarii)  •  28 iunie 2020, 22:48

@Mister ince o data nu mai chef de polecmici Craiova a batut la Cfr. 4-3-3 de la Craiova a batut ce joca CFR ( Craivo Asrta) Acelsi sistem...nu m aintereseaza pre tare de GSP. acan o sa analizeze fotbal o sa-l citesc --cauta "fooball made simple"

Silviu (22 comentarii)  •  28 iunie 2020, 22:52

@Mister/... mai multa dreptate nu exista.cauta pe you tube "football made simple" te rog sa revezi Procesul Etapei si |Recusrsul .........

Silviu (22 comentarii)  •  28 iunie 2020, 23:07

"Un bărbat ce pescuia liniștit pe malul râului Olt a fost legitimat de jandarmi. A prezentat actele și l-au săltat imediat. Cine era"

Comentează