Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Fuga de răspundere

Miercuri seară, FRF a legiferat ruperea ligii secunde: primele 6 clasate vor susține play-off-ul de promovare, dar cu înjumătățirea punctelor și doar o singură manșă, pe când restul de 12 (Daco-Getica și Snagov s-au retras) se vor opri. Subsolul clasamentului se va îngheța și, ca atare, nu va retrograda nimeni. Ca la L3.

Permalink to Fuga de răspundere
joi, 14 mai 2020, 2:06

„O decizie democratică”, s-a bătut Burleanu cu pumnii în piept, insistând că ea s-a luat cu consultarea cluburilor. Democratică da, atât că nu-i obligatoriu, vom vedea imediat, ca tot ce e democratic să fie și corect. Echitabil. Proclamând înjumătățirea punctelor, decizia cu pricina a nedreptățit flagrant două formații. De la 11 puncte avans, liderul UTA va rămâne cu 5, numai 5, față de Mioveni și Turris, ceea ce a stârnit revolta arădenilor: „Ni s-a furat munca!”. Din păcate, cam da.

În pagubă iese și Turris. Gruparea din Teleorman avea un meci mai puțin și, dacă l-ar fi câștigat, n-ar mai fi intrat în play-off cu 20 de puncte, egală cu Mioveni, ci cu 21. Deci pe poziție de promovată, nu de calificată la baraj, diferență foarte importantă. În aceeași categorie s-ar înscrie și Metaloglobus, voi explica de ce.

Părerea mea e că șeful FRF a folosit termenul democratic mai degrabă ca acoperire, la alibi. În realitate, avem de-a face cu fuga de răspundere a actualei administrații federale. În sensul în care, deși mandatată să conducă și să ia hotărâri, FRF s-a limitat la un plebiscit, astfel încât să nu-și asume nimic. Iată de ce aș numi democrația etalată de Burleanu una electorală. Trebuie că șeful Casei Fotbalului a socotit că-i mai bine să se supere două, trei echipe, dar să se bucure celelalte, masa. Căci de la aceste mai multe vine grosul voturilor, nu-i așa?

Mai departe, FRF ar trebui să răspundă la niște întrebări pe care evident că le va ignora. Între ele:

  • De ce play-off-ul va începe abia pe 4 iulie, de ce așa târziu?!
  • În cazul în care s-ar fi grăbit startul, nu cumva s-ar fi putut juca toate cele 14 etape din programul inițial și nimeni n-ar mai fi protestat?!
  • De ce 6 echipe în lupta pentru promovare și nu 8, din moment ce Metaloglobus, locul 7, se găsește la egalitate de puncte, 37, cu Rapid?! Nu afirm că Metaloglobus ar putea urca în L1, dar în principiu are ce reclama.
  • În continuare, de ce play-off-ul se va disputa într-o manșă unică și nu, cum părea mai normal, tur-retur, când ar fi încăput ușor 10 meciuri?! Dar fără înjumătățire. Plus că, în conformitate cu sistemul federal, i se va crea un avantaj formației cu 3 partide din 5 acasă, favor care va putea atârna greu într-o întrecere-blitz.

S-a auzit că s-a renunțat la formula cu 14 din lipsa fondurilor. Adevărat, Liga 2 nu se scaldă în bani. Totuși, nu-mi amintesc ca vreuna dintre divizionarele B să fi reclamat pierderea surselor de finanțare. Numai că FRF n-a făcut ce s-ar fi cuvenit și s-ar fi impus: n-a returnat echipelor, și nici n-are de gând!, garanția de participare încasată înaintea stagiunii, 6.000 de euro de căciulă. Dacă mai ceda ceva, cât de puțin, din cele 5 milioane de euro oferite de FIFA și UEFA, merită presupus că L2 ar fi reușit să ducă sezonul până la final fără probleme. Surprinzător însă, Burleanu et Comp nu suflă niciun cuvințel despre milioanele acelea, destinate sprijinirii fotbalului pentru depășirea crizei provocate de pandemie.

Firește că mai simplu, dar și mai simplist, e să tragi obloanele și să scapi de griji. Zău așa, n-are niciun rost să te agiți când poți să stai cu burta la soare și să nu te doară capul. La acest capitol FRF poate da oricând lecții.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Marius (347 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:12

Iarasi excelent. Nu cunosc ce solutii mai existau pentru continuarea sezonului dar este clar ca frf a mers pe linia minimei rezistente.

Dinu (427 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:15

Combate Nea Ovidiu, nu se lasa si cred ca Burleanu il viseaza noaptea. Cred ca are dreptate cu milioanele de la fifa si uefa ca ele ar trebui date echipelor, nu tinute in buzunarul frf si date pe ochi frumosi.

Vio (188 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:18

Atat are si FRF in grija, liga 2 si cupa Romaniei si le inchide pe ambele. Liga 2 a redus-o la jumatate iar de cupa nu va mai avea timp. Trai pe vatrai neneaca la federatia asta.

Cioca (1 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:21

Tupeul lui Burleanu nu are limite... Rapid si Petrolul au pus presiune sa se imparta punctele si gasca le-a facut imediat pe plac. Ii dau dreptate lui Ioanitoaia ca asta nu face nimic decat in scop de a obtine cat mai multe voturi.

Iulian (190 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:24

Ziua si articolul impotriva frf ne-am obisnuit. Mereu criticati si uneori pe bune insa astept sa mai oferiti si solutii. Observ ca in aceasta privinta este dificil si la experienta dv.

Costin (17 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:27

Ca aradean imi exprim indignarea fata de masura abuziva a federatiei. Sunt insa convins ca in ciuda tuturor piedicilor ce i se pun UTA Nu va rata promovarea. Forta UTA!

coco (401 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:40

Adica mata ai fi vrut sa transpire alde Burleanu si Bodescu de dragul lui Pandurii Tg Jiu si Metaloglobus...Bre Nea Ovi te credeam om mai serios nu unul care se tine de glume.

Andrei F (1607 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:40

La o intrebare va raspund eu...Sunt 6 echipe pentru ca doar aceste echipe au aplicat pentru obtinerea licentei pentru Liga 1...In rest aveti dreptate...Nu exista argument pentru injumatatirea echipelor sau pentru ca o echipa sa intre in competitia anuntata cu un meci mai putin...De altfel orice forma de incheiere a campionatului fara a se respecta Regulamentul in vigoare la pornirea competitiei o sa nasca discutii...Si FRF si-a mai facut un deserviciu...La Liga 3 a anuntat echipele promovate dupa alte criterii...UTA dupa acele criterii era in Liga 1...Echipele de pe locurile 3,4,5 din liga 3 care aveau o distanta mai mica fata de prima si ele o sa se intrebe de ce nu au beneficiat de sistemul de la Liga 2...

florin (1 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:42

catre autorul fcsbist care a scris acest articol... sunt calificate in playoff doar echipele care siau depus dosarul de licentiere adica exact cele 6.. mori de ciuda?

Dan (8 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:44

Touche, nea Ovi! O intrebare, insă, mă macină: s-ar mai fi luat această decizie dacă pe primele două locuri s-ar fi clasat Petrolul și Rapid?

Ilie (135 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:45

Ești ca Tolontan. Ai dreptate, dar nu ești credibil pentru că nu lămurești ce căutai în delegația Rapidului în Italia pe vremea comunismului. Si tolo vorbește despre corupți dar avea banner cu Roșia Montană Gold Corporation pe site, exact lângă poză lui. Burleanu e un hoț și un incompetent, dar nu tu ai autoritatea morală ca să îl critici. Ai fost făcut ziarist de către comuniști, hoți și corupți.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:47

Nu stiu daca decizia e regulamentara. Adica daca regulamentul spune ceva despre situatia de forta majora de genul celei pe care o traim. Daca spune, ar trebui aplicat intocmai textul regulamentar dar dupa balbe ma tem ca nu exista asa ceva si s-a improvizat. Caz in care (si n-ar fi exclus sa vedem asta) oricine poate contesta decizia. Vom vedea ce va fi.

Adrian Roman (1 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:52

Inteleg punctul dumneavoastra de vedere, dar sunt aspecte pe care cred ca nu le luati in calcul in socoteala asta a echitatii. 1. In joc mai era 42 de puncte(14 meciuri), adevarat 11 puncte e mult, dar UTA inca nu jucase multe meciuri grele. Desigur ca avea si are prima sansa in continuare (cu 3 victorii nu pierde locul 2). Insa e imposibil de exclus ca in 14 etape, in conditiile actuale, putea sa termine si pe 5. 2. Multe cluburi au pierdut sursa de finantare, 80% printre care si UTA, Turris, Mioveni, sunt finantate de autoritatile locale. Cred doar ca multe nu au realizat asta inca. 3. Metaloglobus nu a dorit sa isi depuna dosarul de licentiere pt Liga 1. Deci ar fi fost doar in factor de acuze de blat in play-off, altfel sunt sigur ca se extindea la 7 sau 8. 4. Este normal in conditiile astea ca Liga 1 sa nu se suprapuna peste Liga 2. Toate partidele trebuie televizate, iar asta ar reprezenta un efort logistic imens pentru televiziunile de profil, ce sunt afectate ca orice companie de criza actuala. Ar mai fi si brigazile de arbitrii de considerat aici, poate, nu stiu.

Dilimache (657 comentarii)  •  14 mai 2020, 14:58

Da, foarte democratica, mai ales ca ii favorizeaza pe unii si isi bat joc de munca altora, exact asta inseamna democratic in mintea lui burleanu. Astept trolli, tre sa apara un mirciulica (1 comentariu) care sa ne spuna ce buna e federatia si ce naspa sunt jurnalistii :)))

UTA ARAD (1 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:03

Nu vorbesc doar ca suporter al echipei UTA ci și ca român și susținător al sportului,nu e normal sa iei o astfel de decizie în plon campionat in ce țară se mai face asa ceva?Unde in lume?orice echipă era acolo sus nu merita sa pățească asa ceva...dar atâta timp cât votăm o nulitate un om de care nimeni nu a auzit nimic sa ne conducă fotbalul și ne descotorosim de Ionuț Lupescu,Gică Popescu atunci ce sa mai zicem,in ROMÂNIA distrugem tot ce e frumos si cine distruge fotbalul?!Oameni ca Burleanu și Talpan care nu au avut si nu au nici o treabă cu fenomenul.Vorba lu ,,cineva" pleacă ai noștri vin ai noștri noi rămânem tot ca proști...

anca (109 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:17

Foarte documentat. Aveti insa dreptate ca frf nu va raspunde dar as afirma ca este de inteles. Chiar nu ar avea ce sa raspunda sa nu se prapadeasca lumea de ras.

Costel (28 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:20

Dur ca deobicei cu maharii frf. Gasesc ca just. Baietii au doua competitii de care raspund direct si le fuseresc pe ambele. Despre Cupa nu au ponenit nimic dar simt ca o vor abandona din faza semifinalelor.

Ninel (5 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:28

@Ilie (27 comentarii). Prost si rau ai fost si m-as fi mirat sa te schimbi. Dupa mintea ta varza ziaristii dinainte de 1989 sunt hoti si corupti. Nu cred ca ai auzit vreodata de ei dar te-as intreba daca intra in aceasta categorie George Calinescu, Geo Bogza, Leon Kalustian, Eugen Barbu si altii care au scris la ziare pe vremea comunismului. Cat l-am urmarit eu pe Dl Ioanitoaia ma indoiesc ca a fost comunist. Tu esti sigur, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gino (513 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:40

Iliuta tata, tu pari foarte incet de minte. Esti obsedat de chestia cu sef de delegatie desi a scris cineva aici ca tanarul Ioanitoaia a condus 15 rezerve ale Rapidului cand echipa era in divizia B si a facut o susa cu autobuzul in Italia unde a intalnit echipe de amatori. El era singurul care stia limba. Tu continui sa calomniezi iar eu daca as fi directorul ziarului as interveni sa ti se baneze postarile. Ca prea stii sa improsti venin si nimic altceva.

octavian (95 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:45

O mostra elocventa de furt calificat cu injumatatirea punctelor. De ce sa-mi fure cineva muncaDaca cineva este o catastrofa in fotbalul nostru Burleanu este.. Cu 11 puncte avans UTA poate rata.. Caz penal.

Iancu (1 comentarii)  •  14 mai 2020, 15:55

Articol excelent ! Dl Ioanitoaia după ce regulamente judeca acest Burleanu ? De ce Rapidul ( toată stima fata de club ) a intrat in Play Off fiind la egalitate cu Metaloglobus și Slatina la egalitate cu Progresul Spartac dau Baraj ? Burleanu și Gașca lui DEMISIA ! Nu vede nimeni ca acum se întorc obligațiile ? MTS nu poate interveni ? Nu cred ca intr o țara normala chiar dacă ești privat MTS nu poate interveni . Încă o data DEMISIA !

adi_stelistul (359 comentarii)  •  14 mai 2020, 16:01

@ UTA ARAD: UTA nu e chiar atat de dezavantajata cum pare. In varianta initiala avea de aparat un avantaj de 11 puncte in 14 etape. In varianta actuala are de aparat un avantaj de 5 puncte in 5 etape. Sa nu ne uitam doar la diferenta de puncte. Daca privim in ansamblu situatia pare ca, din contra, acum e mai usor pentru aradeni. Cel putin matematic. Cu 3 victorii din 5 meciuri au promovat. Pe vechiul sistem daca ar fi castigat toate meciurile pe teren propriu nu erau siguri de asta.

Aurel Craciun (18 comentarii)  •  14 mai 2020, 16:48

Nea ovi, ai dreptate doar parțial. Înjumătățirea e o idee proastă. La fel și cea cu doar 6 echipe (mai ales ținând cont că echipa de pe locul 7 are același număr de puncte ca cea de pe 6. Dar când vine vorba de banii de la federație greșești foarte mult (la fel ca în articolul de liga 3). Pentru a respecta regulile "pandemiei" trebuie luate anumite măsuri iar costurile pentru ligile 2 și 3 sunt cu mult peste banii gaj de la federație (inclusiv cei primiți de la UEFA). E vorba doar de un pic de matematică. Încearcă să fii obiectiv, nu doar orbit de ura împotriva clanului Burleanu (de cele mai multe ori ai dreptate să fii împotriva metodelor lor).

Călin Vegheș (4 comentarii)  •  14 mai 2020, 17:37

O singură concluzie: deciziile adoptate privind finalizarea L2 (și L3) sunt neregulamentare. Inclusiv „votul democratic” este neregulamentar pentru că două dintre cele trei propuneri înaintate sunt în afara regulamentului. Existau doar două variante posibile, reluarea și disputarea integrală a competiției sau înghețarea acesteia. Lucrurile se pot complica și mai mult de mâine (sau din 18 mai), când starea de urgență va înceta și va dispărea temeiul legal pentru suspendarea competițiilor. Ca bonus, fiind vorba despre un sistem divizionar, modalitățile de promovare-retrogradare trebuiau să fie sincronizate pe toate nivelurile. Culmea, problema nu este la președintele sau conducerea federației, ci la cluburile care au forțat semi-înghețarea campionatului. Și care acum își vor trimite fotbaliștii în șomaj tehnic (dar care este plătit numai pe durata stării de urgență, care încetează mâine...). Pe scurt, niște minți limitate au sabotat campionatul ligii secunde, și-au sabotat propriile echipe și vom avea un sezon 2020-2021 și mai slab decât precedentele... Dar, chiar îi mai pasă cuiva!?

Misu (234 comentarii)  •  14 mai 2020, 17:37

@Aurel Craciun (11 comentarii). Gresesti. Daca federatia dadea ligii 2 pe langa cota de asigurate inapoi 5-6 sute de mii de euro din cele 5 milioane de la fifa si uefa liga 2 se putea juca in intregime. Aici e cheia ca Burleanu refuza sa dea si un euro. Ii tine pentru cheltuielile federatiei.

Mircea (2 comentarii)  •  14 mai 2020, 17:46

Nea Ovi esti un mare frustrat ca nu mai esti in mijlocul bucatelor asa cum erai pe vremea lui Sandu si Dragomir pe care apropo ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  14 mai 2020, 17:59

De unde vine bre matematica asta cu injumatatirea punctelor? Ca nu inteleg neam fenomenul! Mai precis, pe ce criteriu? (atentie: nu intreb retoric, ci normal, ca nu inteleg). Dar daca mergem in continuare pe aceasta logica, atunci punctele acumulate in partidele ce vor urma vor trebui impartite si acestea la 2, ca sa fie echitabil, adica 0/2 = 0, 1/2 = 0.5 sau 3/2 = 1.5. Asa ar fi normal in continuare, chiar daca da cu virgula!

CITA (2118 comentarii)  •  14 mai 2020, 18:10

Eu sunt cu istoria, asta-i pasiunea mea, ce sa fac, asa ca as dori sa promoveze in L1 UTA si Rapid, echipe de mare traditie inca din perioada interbelica. "Democratia" FRF e cam greu de inteles. Tot in istorie ma uit si gasesc atat lideri alesi democratic/liber cat si dictatori sustinuti initial (atentie, toti, fara exceptie!) tot de popor care au facut ce-au vrut domniile lor dupa ce-au ajuns la putere. Asa si-aici la FRF, decid ce vor ei pentru ca au puterea votului in spate, n-avem cum ne impotrivi si acceptam situatia ca atare.

Mircea (2 comentarii)  •  14 mai 2020, 18:17

Intr-adevar nu am dovezi ci este doar o opinie a unui om care a observat din afara fenomenul si daca am jignit cu ceva imi cer scuze

Iuli (1 comentarii)  •  14 mai 2020, 18:27

Dar daca erau scenarile :1 continuarea campionatului.2 play off si play out.3 play off play out cu injumatatirea punctelor sau 4 uta direct in liga1 si cele 5 echipe play off, restu echipelor sa nu ma joace si sa nu retrogradeze . Ce votau celelakte echipa .?

petschovschi (30 comentarii)  •  14 mai 2020, 19:20

La liga a 3-a, echipele cu mai mult de 3 puncte avans au fost declarate promovate. La liga a 2-a au inventat alte reguli, de parcă nu sîntem toți egali în fața legii. Nu și la FRF, unde avem reguli diferite (chiar în interiorul aceleiași ligi) în funcție de interesele unor anumite echipe. A fost normal ca Aerostar să ajungă în liga a doua fără baraj ? Ei nu puteau juca un baraj tur-retur ca în celelalte serii ? Aerostar avea doar 7 puncte avans și au promovat direct, fără baraj. UTA avea 11 puncte avans, dar trebuie să joace play-off. UTA n-avea ce căuta în acel play-off. Cele 11 puncte avans (cu doar 13 meciuri rămase de jucat) reprezintă o diferență imensă pt. orice microbist de bun-simț. Dacă voiau play-off, trebuiau să-l facă cu echipele de pe locurile 2-7, care sînt toate cantonate într-un interval de 3 puncte. Mai mult, s-au jucat deja 23 de meciuri din 36, adică mai mult de jumătate de campionat. La finalul campionatului toate echipele vor avea 36 de meciuri, nu 38 (fiindcă Daco-Getica s-a retras). Mai sînt doar 13 meciuri de jucat (nu 14) pt. echipele din frunte (cu excepția Turris). Varianta cu înjumătățirea punctelor putea fi justă dacă se juca doar jumătate de campionat (adică 18 meciuri). Dacă tai punctele, atunci le reduci proporțional. Mă întreb, dacă mai erau de jucat doar 6-8-10 meciuri, tot așa făceau, înjumătățeau punctele ? Aplicînd regula de 3 simplă, UTA ar fi trebuit să aibă 31,94 puncte, nu 25 (23×50/36). Decizia e injustă și din acest motiv.

di livio (214 comentarii)  •  14 mai 2020, 19:33

Ninel, Gino sînteți de serviciu azi?...nu pot cititorii să aibă altă părere dăcît inegalabilul, megagazetaru, inventatoru gazetăriei gesepiste...dacă ai altă părere dăcît inestimabilu, ești pus la zid de tot felu de atîrnători zgubilitici...Ninel, Gino ce părere aveți de genialu articol al maestrului?...***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Virgil (113 comentarii)  •  14 mai 2020, 20:10

Pai cum sa nu isi ia astia apartamente prin centrul oraselor daca ei nu dau socoteala nimanui pentru milioane si milioane de euroi...

Franz (406 comentarii)  •  14 mai 2020, 20:14

@di livio (205 comentarii). Jenant ca tu cazi in acelasi pacat de care ii acuzi pe alti internauti. Ii critici pe cei care nu iti plac ca nu spun nimic despre articol dar nici tu nu spui nimic. Doar te dai tatal si mama inteleptilor. Poate in cartier la tine.

Tudor (301 comentarii)  •  14 mai 2020, 23:27

@Mircea (2 comentarii). Esti politicos si neinformat. Ioanitoaia nu a fost niciodata in gratiile federatiei dar nici nu l-a interesat. Nici pe vremea lui Sandu, nici pe cea a lui Burleanu. Frustrat nu vad de ce ar fi cat nu a avut niciodata avantaje de pe urma federatiei cacsa le fi pierdut. Vino tu cu un exemplu si convinge-ma. Eu stiu sigur ca avut mai multe procese cu Sandu. Important este daca ce sustine este adevarat sau nu. Probabil ca este pentru ca l-a criticat foarte des pe Burleanu si acesta nu l-a dat niciodata in judecata. Restul sunt pareri in functie de simpatii sau antipatii. Seara buna.

Resiteanu’ Exilat (44 comentarii)  •  15 mai 2020, 0:18

Domnule Ioanitoaia, cu cat ataci federatia mai mult, cu atat ti se sparg mai multe oua pe fata. Burleanu o fi el cum o fi, dar cum A FOST Mircea Sandu? Din pacate, fotbalul si societatea in general nu vor progresa decat dupa disparitia "capetelor batrane reactionare, comuniste, ca domnia ta, PSD, Sandu, Dragomir, Dinu, Iordanescu, etc,. Si mai terminati cu odele pentru Hagi, pe care voi gazetarii l'ati proclamat rege, si mai terminati cu "derby de Romania " cand joaca Steaua si Dinamo! E doar un derby local la voi in Bucuresti. Sanatate!

Comentează