Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mărul discordiei

Revenind cu discuția la noul stadion din Ghencea, despre care se zice că va fi gata în octombrie, suporterii au convenit ca el să se cheme Steaua.

Permalink to Mărul discordiei
luni, 11 mai 2020, 2:29

Într-un sondaj GSP cu 41.992 de opțiuni, 45% dintre subiecți au ales numele Steaua, alții preferând Ienei (16%), Lăcătuș (14%), Mihai Neșu (12%) și așa mai departe. De notat că majoritatea câștigătorilor CCE 1986, Lăcătuș, Duckadam, Ilie Dumitrescu, Balint, alții, au înclinat spre Steaua. Recomandabil ar fi, chiar s-ar cuveni, ca sectoarele arenei, măcar lojele acesteia, să primească numele legendelor roș-albastre. Ale celor care au reușit cea mai frumoasă performanță din istoria fotbalului românesc.

Dacă problema numelui e ca și rezolvată, conducerea CSA fiind de acord cu propunerea fanilor, continuă polemica în jurul întrebării dacă FCSB va putea ori nu să joace în Ghencea? Răspunsul la ea a împărțit lumea, chiar a și învrăjbit-o. Așa s-a ajuns ca Duckadam și Balint să se înțepe reciproc la TV, să se ciondănească!

Plecând de la opinia ministrului TS, Ionuț Stroe, cum că orice echipă dispusă să suporte chiria solicitată ar trebui lăsată să joace pe Steaua, Duckadam (salariat la FCSB!) s-a declarat ferm pentru. El a apreciat că nu se poate interzice nimănui accesul pe un stadion construit din bani publici, nu din fondurile MApN, ministerul care-l va administra. În aceeași direcție, Ilie Dumitrescu s-a dovedit chiar mai tranșant. Conform lui, dacă nu i se va permite FCSB să intre acolo, „s-ar comite un abuz”.

La rându-i, Balint a manifestat unele rezerve. S-a situat pe o poziție asemănătoare cu a lui Lăcătuș, pe care am găsit-o, părere personală, cea mai aproape de adevăr. Mai realistă. Că ar fi legal să i se îngăduie formației păstorite de Becali să evolueze pe noua arenă, dar n-ar fi indicat. N-ar fi înțelept, asta în ideea că ar putea izbucni oricând incidente între galeriile CSA și FCSB, între ultrași. Și ar exista riscul ca ele să degenereze.

Rămâne acest măr al discordiei, iar cele două tabere opuse, cu urechile parcă înfundate, nu dau semne c-ar renunța la pozițiile de forță. CSA pretinde că FCSB îi e datoare vândută deoarece a folosit fraudulos marca Steaua, chestiunea palmaresului încă judecându-se. Ba îl și acuză pe Becali, nu fără justificare, că a lăsat în urmă sume neachitate. Că-i rău platnic, că nu prezintă încredere și nu-și respectă cuvântul.

De partea cealaltă, FCSB consideră că legea îi e aliată. Că nimeni n-are dreptul s-o împiedice să joace pe o arenă publică, cu atât mai puțin pe una ce va fi obligată să perceapă chirii mari în condițiile în care întreținerea ei se va ridica la 3-4 milioane de euro anual. Chirie pe care nu oricine, firește, va fi în stare s-o onoreze. Tocmai de aceea, sugerează Becali, el va fi dorit în Ghencea, nu alungat de-acolo.

Amintind că FCSB a achitat pe Arena Națională 20.000 de euro pentru un meci de L1 și 30.000 pentru unul de cupe continentale, sume la care s-au adăugat costurile pentru securitate, servicii medicale etc, e lesne de închipuit, scenariu plauzibil, că Steaua nu va fi un stadion ieftin. Dimpotrivă. Cum e de presupus că nu se vor îmbulzi amatorii, iar MApN nu va accepta să piardă o căruță de bani (va pierde oricum), probabil că CSA va fi silit de împrejurări și împins de minister să nu mai fie așa intransigent. Așa bățos. Nu pledez cauza FCSB, nu-i treaba mea, dar dialogul e întotdeauna mai bun decât războiul. Fie el numit armistițiu.

Comentarii (37)Adaugă comentariu

Simeone (96 comentarii)  •  11 mai 2020, 14:44

Vor fi de acord cu închirierea pana la urmă, dar nu va vrea Becali, deoarece chiria va fi una scumpa. Gigi va opina ca e de doua ori mai ieftin pe Național Arena decât pe stadionul Stelei.

militari (120 comentarii)  •  11 mai 2020, 14:48

Pozitie de mediere care nu serveste nimanui. Nimeni nu poate negocia cu un mincinos ca Gheorghe Becali. Si CSA nici nu ar avea din ce motiv.

Giulesti (85 comentarii)  •  11 mai 2020, 14:50

Nea Ovi, mai scrii bre mult pe acest subiect ori in fotbalul romanesc nu mai exista decat aceste doua echipe...

Florin (215 comentarii)  •  11 mai 2020, 14:53

@Simeone (39 conentarii) Cred ca te inseli. La 30000 de locuri pe Steaua nu va putea fi o chirie mai mare de 20000 euro cat este in prezent pe arena nationala de 60000. Nu cred ca ministerul isi va permite sa piarda multi bani. Eu impartasesc parerea dlui Ioanitoaia.

Bita (9 comentarii)  •  11 mai 2020, 14:55

Inca o minge ridicata la fileu prietenului Din Pipera. De inteles, viata este din ce in ce mai grea in perioada pandemiei. Totul costa mai mult.

Grasu (30 comentarii)  •  11 mai 2020, 14:58

Uite cum a devenit Talpan doctor de audienta...Nu are ce cauta fotografia lui in deschiderea articolului cand numele lui Talpan nu este nici macar odata amintit in cuprinsul textului.

geo (199 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:01

Cu palmaresul lucrurile nu sunt clare. Avocatul lui Becali zice una dar Talpan il contrazice sa ca in final tot justitia va trebui sa isi spuna cuvantul. Insa Talpan a castigat toate procesele.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:07

Aici nu e vorba de a tine partea cuiva. E un lucru simplu: pentru a-i interzice lui Becali sa foloseasca un bun public nu se poate da o decizie care sa sune chiar asa (adica "i se interzice prezenta lui cutare..."). Cum s-a intamplat la Craiova, de pilda, desi chiar si acea prevedere pare mai nou abuziva, s-a stabilit ca pe noul stadion craiovean se pot juca doar meciuri in liga 1 si in ultimele 5 faze ale Cupei. Plus, sigur, nivelurile superioare (cupele europene, echipe nationale). Mititelu asa a fost indepartat de stadion (si nu definitiv pentru ca a jucat un meci in Cupa acolo). In cazul Ghencea, cum banuiesc ca nu se va decide ca se pot juca doar meciuri din liga a 4-a, pe modelul craiovean, singura solutie cu acoperire legala imi pare a fi decizia ca pe stadionul nou construit sa nu poata evolua decat structuri sportive apartinand MApN si eventual echipe nationale. Nu vad o alta modalitate legala prin care Becali poate fi oprit sa foloseasca stadionul, care e bun public. Dar, daca se va decide asta, stadionul acela nu isi va recupera niciodata investitia (oricum nu cred ca o va face), iar costurile de intretinere se vor suporta din bugetul MApN. Si aparent nu ar fi o problema (desi banul public e o problema intotdeauna), insa la nivelul NATO se discuta foarte mult in ultimii ani in legatura cu bugetele armatelor statelor membre (stiti asta). Cred ca nu va fi foarte departe momentul in care "licuriciul cel mare" (preiau si eu o sintagma celebra) nu-si va baga nasul mai adanc in bugetele apararii decat o face acum. Adica, 2%, OK, bravo, dar mai precis la ce ii folositi? Ca, nu-i vorba, si in SUA din fondurile apararii se platesc activitati sportive si culturale, dar pana la un anumit nivel din buget. Ma rog, am dus discutia prea departe, dar pricepeti unde bat. Sigur, mai exista varianta unui pret de chirie prohibitiv, dar asta il va indeparta nu numai pe Becali ci si pe altii. In sfarsit, vom vedea ce va fi, desigur.

Caro (11 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:31

Articol in general corect dar in...colonel cu un titlu comercial fara vreo legatura cu continutul. Uns cu toate alifiile dl Ioanitoaia stie sa isi vanda marfa mai bine decat ceilalti.

Dtru (268 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:34

Este si parerea mea ca ministerul si clubul lui din liga 4 vor ceda mai devreme sau mai tarziu. Povestea cu onoarea militara nu mai tine si foamea va fi dupa pandemie mai tare ca onoarea.

BB (155 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:37

Asteptam sa dezmintiti varianta ca Talpan a propus ca stadionul sa ii poarte numele cum a-ti scris dv ieri si cum sustine Gazeta de multe zile. Niciodata nu este tarziu pentru restabilirea adevarululu.

Gore (28 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:40

Sunt sigur ca pentru a se razbuna CSA ii va cere lui Becali o chirie astronomica pe care acesta va refuza sa o plateasca. Acesta va fi un mod indirect de a o indeparta pe fcsb de stadionul Steaua si mapn sa iasa cu fata curata.

fcsb = 0 (1 comentarii)  •  11 mai 2020, 15:43

Chiar va este greu sa folositi numele Steaua Bucuresti cans vorbiti de Steaua?!? Cu cat va plateste ciobanul sa toti aruncati pe unde puteti denumirea CSA??? Pana in 1998 cum ii spunea-ti echipei armatei domnule Ovidiu?!? CSA sau Steaua?!? Razboiul este intre Steaua si fcsb si nu CSA si fcsb.. Si dece scrieti cu majulscule fcsb?!? Nu este nume propriu, nu este acronim, este simplu fcsb care nu inseamna NIMIC.

JFM (116 comentarii)  •  11 mai 2020, 16:04

Stadionul din Ghencea va fi administrat de ministerul apararii. Punct. Cat anume vor costa una sau alta, cine ar putea sa plateasca, astea-s detalii, vom vedea atunci. Becali ar putea sa joace si in Giulesti, de ce nu insista si pe varianta asta, stadionul va fi si acolo tot nou. Oricum "acasa" FCSB va avea cel mult 5000 de spectatori.

Andrei F (1607 comentarii)  •  11 mai 2020, 16:09

Daca ar exista acum un om care ar auzi pentru prima dată acum despre problemele dintre CSA și Becali și ar citi articolul de față ar înțelege că Becali este cel care a greșit față de CSA și mai ales că Becali ar avea datorii față de CSA!!! Jurnalistule,falsifici adevărul!!!Becali a ajuns legat de Steaua pentru că lui AFC Steaua i-a plăcut banii lui Becali!!!De aici se pleacă!!! AFC Steaua era o societate in care CSA era reprezenata, că de astă Talpan vrea palmaresul până în 2003!!!Becali spre deosebire de Pițurcă a dat bani pentru a intra la Steaua!!! Pițurcă cică este om bun dar el a primit acțiuni la Steaua moca și mai ales a vândut acțiunile lui Becali pe bani grei!!! Să iei bani de la Becali nu era o obligație!!! În plus ,AFC și CSA erau pline de datorii de care tu ca jurnalist le omiți ca și cum nu ar fi existat dar vorbești de datorii pretinse de CSA de la Becali!!! Cum Talpan spune că Becali nu a primit nimic pentru banii dați și datoriile rascumparate de asta cum naiba de voi îl vedeți tot pe Becali dator??? Și a spus Dukadam... Talpan și CSA cum justifică banii pierduți pe chiria stadionului când Becali a fost forțat să plece? Talpan și CSA cum justifică banii pierduți cu marca pentru că de când Becali și-a schimbat numele echipei Armata nu a făcut nici un leu profit....?Eu am trăit în țara în care GSP scria că Becali plătea la CSA o chirie atât de mare încât restul echipelor din Liga 1 in total nu ajungeau la nivelul chiriei plătite de Becali!Eu acum trăiesc în țara în care Dinamo nu-și găsește investitor- salvator deși suma nu este nici cea băgată de Becali in stadionul Ghencea!!! Dacă amintesc și de banii primiți de AFC prin acte legale cu obligația de a primi acțiuni atunci cred că acei bani ar cumpăra doua cluburi Dinamo!!! Și era vorba de bani plătiți până în 2003...

Andrei F (1607 comentarii)  •  11 mai 2020, 16:14

În problema stadionului Steaua mai este o mică- mare problema!!! Becali,Naționala când o să joace,martienii,sau CSA...au să achite aceași sumă pentru un meci jucat pe stadion? Sau CSA tot moca și alții să plătească administrarea stadionului...?Daca CSA nu o sa plătească sau o sa plătească mai puțin...competiția o sa fie socotita sportivă,cinstită???

Marian Dumitru (1 comentarii)  •  11 mai 2020, 16:57

Bune bai nenea Ovidiu. Tu nu te bagi in nimic, tu nu sugerezi , tu parcă... Un alt articol din categoria " gigi te iubesc , zău da nu incerc si eu sa te ajut " .

motanul incaltat (603 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:08

Aveti tot aceeasi mentalitate de comunist... Se vor bate suporterii... Care suporterii mai precis se vor bate???? Si care vor fi cuminti???? Pai sa va aduc eu in realitate/ La un moment dat toti suporterii se vor bate intre ei. Iar la alt moment dat ei vor fi cuminti... Cind spun toti suporteii ma refer la cei ai FCSB, Ai Stelei, ai lui Dinamo, AI Craiovei si a oricarei echipe ce exista in lumea asta. Si ei nu pot sa fie opriti de nici un jandarm. Si nici n-ar trebui....

Andrei F (1607 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:09

@Marian Dumitru (1 comentarii) • 11 mai 2020, 16:57 Cu ce-l ajuta?Il face dator ....dar probabil ca tu crezi ca asta este de bine...

alin (626 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:12

@Marian Dumitru (1 comentarii). Nu este nimeni de vina ca citesti si nu intelegi ce citesti. Articolul pledeaza pentru primirea echipei lui Becali pe viitorul stadion Steaua. Totul este atit de clar incit nu trebuie facut cine stie ce efort ca sa intelegi mesajul. Priveste-te in oglinda.

Dragu (26 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:19

Daca dl Ioanitoaia ii face reclama lui Becali atunci @Andrei F (1454 comentarii) este seful suprem al campaniei pro Fecesebeaua. Dupa acest individ orice critica la adresa fanariotului piperean este falsa si tendentioasa. Iar Becali este Dumnezeu Tatal si Isus Cristos in una si aceeasi persoana. El nu are nici in fel de datorii la Steaua doar ca a plecat din Ghencea fara sa plateasca chiria si utilitatile pe mai mult de un an.

CITA (2118 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:34

A punctat foarte bine JFM (85 comentarii) la sfarsitul postarii domniei sale aici. Probabil ca toate disputele se vor "regla" in functie de audienta de spectatori pe stadion a fiecareia dintre Steaua Bucuresti si FCSB, indiferent in ce liga se joaca respectivele meciuri si daca vor fi amicale sau oficiale.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:44

Bre dragi comentatori ai lui Nea' Ovidiu de-aci de pe blog, ascultati la Mafalda zis si zapacitu', suporter oltean, ca nenea Becali si Armata se vor impaca in cele din urma si vor imparti prada dupa ce vor umple tribunele la meciurile lor. Actuala FCSB va deveni echipa a IIa a echipei principale Steaua, sau invers, dupa caz, va disparea hibridul FCSB si va fi din nou unica Steaua ca in anii 90! Cu un singur "rand" de suporteri si nu doua ca acum, cu Patron de Stat sau Privat dupa cum va fi legea atunci, si toata lumea va fi multumita! Cei ce iubesc cu adevarat Steaua asa cum iubim noi Stiinta in Oltenia, vor intelege pana la final ca razboiul asta etern nu aduce nimic bun. Si-ar fi si rusine mare sa persiste, cu asemenea bijuterie de stadion nou-nout ce-i gata-gata sa fie inaugurat! Asta-i profetia si mi-o sustin, asa ca las loc sa mai vorbim noi ceva mai incolo, poate chiar la anu' sa vedeti c-am avut dreptate!

CITA (2118 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:49

.....si mai vroiam sa zic ceva, principial fiecare parte din conflict are dreptate, pana la urma nimeni nu-i de condamnat ca-si sustine aprig interesele in instanta. Singurul "pacat", daca imi e ingaduit sa-l numesc asa, e ca suporterii adevarati ai Stelutei cred ca s-au impartit care cum de partea uneia dintre tabere. Iar segregarea sper ca sunteti de acod ca slabeste din energie intregului. Echipa Steaua e numai una, fara doua tabere adverse de suporteri, ci din contra, cu una singura.

viorel (103 comentarii)  •  11 mai 2020, 17:51

Este nevoie de o discutie deschisa, sincera, obiectiva, intre suporterii stelisti pentru incerca sa se clarifice situatia deloc convenabila a echipei sau echipelor. Dialogul trebuie sa se bazeze pe fapte, realitati obiective, in niciun caz pe idei fixe, preconcepute, supozitii, nedevaruri. Iata cateva fapte, in succesiunea lor, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio analiza serioasa. 1. In 1998, dupa una dintre cele mai bune perioade din istoria echipei de fotbal (6 titluri consecutive, 3 prezente in grupele CL si foarte multi bani din vanzarea de jucatori), Steaua se gasea in pragul falimentului, din cauza lacomiei si managementului deficitar al ofiterilor din CSA si MApN. 2. Pentru a evita falimentul clubului si mai ales pentru a oferi protectie celor vinovati de dezastru, CSA a decis sa renunte, de buna voie, la sectia de fotbal, care a fost cedata asociatiei non-profit a lui V Paunescu. 3. CSA a informat FRF si LPF despre scoaterea fotbalului din clubul armatei, despre demilitarizarea si dezetatizarea echipei, Steaua trecand de la militar la civil si de la stat la privat. De mentionat ca CSA a fost de accord cu preluarea locului in Liga a I-a, a lotului de jucatori, a numelui, marcii, emblemei si nu a manifestat nicio revendicare sau solicitare. 4 Managementul deficitar a continuat si dupa 1998, datoriile au crescut din nou si atunci solutia a fost preluarea echipei de catre principalul creditor G Becali, moment in care CSA si MAPN au fost, din nou, de accord cu noua modificare de statut, fara a avea revendicari la FRF sau LPF si recunoscand legalitatea echipei Steaua din Liga a I-a. 5. Intre 1998 si 2013, au trecut 15 ani in care CSA a incheiat contracte comerciale cu Steaua, de inchiriere a complexului sportiv Ghencea, recunoscand deci existenta legala a echipei Steaua, dupa desprinderea de armata. 6. Aparitia si accentuarea unor dispute legate de cuantumul chiriei, intre Steua si CSA, a dus la lansarea a numeroase procese impotriva echipei private, dupa 15 ani de buna colaborare. 7. In urma proceselor Steaua a pierdut dreptul de a folosi marca, numele si emblema. 8. In niciun moment CSA nu a cerut in instanta anularea actelor de transfer al echipei in afara clubului militar, deci fara a fi anulata aceasta operatiune, Steaua este continuatoarea sportiva, fara nicio intrerpere si legala a fostei echipe militare. 9. Ca o recunoastere si confirmare a faptului ca Steaua este echipa din Liga I-a, CSA a decis, in 2017, sa infiinteze de la zero o echipa de amatori care sa inceapa sa joace din ligile inferioare. Deci, CSA nu a cerut reinfiintarea, nu a revendicat locul din liga a I-a, ci a creat o echipa noua, cu palmares imaculat, ca la orice infiintare. 10. Palmaresul sportiv al unei echipe nu este material, el insoteste echipa atata timp cat aceasta exista. Palmaresul nu poate fi confiscat sau tranzactionat atata timp cat echipa exista. Deci palmaresul echipei este indivizibil de echipa. Cum Steaua nu a disparut niciun moment, palmaresul a ramas permanent al echipei, el fiind completat, imbunatatit in anii care au urmat iesirii Stelei din CSA. Palmaresul nu poate fi confiscat, pastrat in seif si apoi oferit altei echipe. 11. Fotbalul este un sport popular si iubit pentru ca este un joc simplu. Rezultatele lui sunt cele de pe teren, nu cele din birourile avocatilor sau salile de judecata. Deci, justitia nu poate decide cum se numeste o echipa si nici ce palmares are, acestea fiind aspecte care tin strict de latura sportiva a activitatii. Pentru o evaluare corecta trebuie avute in vedere toate aeste aspect si faptul ca peste 85% dintre suporterii stelisti considera ca Steaua este echipa din Liga a I-a, iar peste 41% din suporterii romani tin cu Steaua din LIga a I-a. Evident ca CSA are dreptul sa-si infiinteze o sectie de fotbal, dar asta nu prin negarea, anularea tranzactiei legale incheiate in anii 1998 si 2003, care a fost aprobata de conducerea MApN si CSA fara absolut nicio rezerva, revendicare. Noi putem tine si cu Steaua si cu noua echipa a CSA, acestea nu se exclud, dimpotriva se pot complete si colabora.

Ali Bec (212 comentarii)  •  11 mai 2020, 19:05

De ieri pe azi nimic nou. Tâmpenii fecesebiste pentru fecesebisti.

Dilimache (657 comentarii)  •  11 mai 2020, 19:24

@bita- trolleaza si tu mai finut, ca se vede de la o posta ca nu esti de pe aici...

Tony (3 comentarii)  •  11 mai 2020, 19:30

Nea Ovi ?? .. ce atata stres ca nu joaca fcsb in Ghencea , nu e clar ?! E un proces pe rol , jiji trebuie sa plateasca prejudiciul intai .. apoi numai sunt stadioane in Bucuresti ?? , arena , giulesti , arcul de triumf . Si iti vine greu sa spui Steaua ., tot arunci cu CSA .. pai e clubul armatei romane Steaua Bucuresti , sau echipele se cheama doar afc , fc , cfr , etc

Tonyuk (3 comentarii)  •  11 mai 2020, 19:32

Nea Ovi ?? .. ce atata stres ca nu joaca fcsb in Ghencea , nu e clar ?! E un proces pe rol , jiji trebuie sa plateasca prejudiciul intai .. apoi numai sunt stadioane in Bucuresti ?? , arena , giulesti , arcul de triumf . Si iti vine greu sa spui Steaua ., tot arunci cu CSA .. pai e clubul armatei romane Steaua Bucuresti , sau echipele se cheama doar afc , fc , cfr , etc

Mozzie (24 comentarii)  •  11 mai 2020, 19:58

Nu mai spuneti ca "FCSB nu va juca in Ghencea" ... Spuneti "No comment" sau "Daaaa, vor juca". Vom vedea atunci, poate ca agenda arenei va fi atat de incarcata incat Becali sa nu mai prinda loc. Poate, e o ipoteza, nimic premeditat. E clar ca sunt provocari din partea lui Becali, omul e pervers, din scandal isi construieste gloria. Lasati-l fara scandal, sa vedem daca mai poate respira. Nu intrati in jocul lui sau al lui Ducadam.

Bresciano (12 comentarii)  •  11 mai 2020, 20:22

Ocuparea Romaniei de catre armata rosie in septembrie 44,a dus la aparatia celor doua cluburi pe model bolsevic,CSKA/CCA/Steaua si Dynamo/Dinamo.https://www.fifa.com/news/bucharest-fiery-foes-1095092-x9576

Virgil (113 comentarii)  •  11 mai 2020, 20:43

@viorel (63 comentarii). Tu sustii ca Becali a salvat brandul iar parerea multora este ca l-a ingropat in marlanie si derizoriu. Intre tine si ceilalti nu va fi niciodata prietenie oricate eforturi va depune dl Ioanitoaia sa lanseze porumbelul pacii.

Florin (27 comentarii)  •  11 mai 2020, 21:28

Vreți nu vreți Steaua si FCSB sunt una si aceasi echipa, CSA Steaua e o echipă nou înființată. Dacă aveți ceva in cap vedeti asta. Daca nu, nu... Hehe Am zis.

Ilie (23 comentarii)  •  12 mai 2020, 1:27

@Tony, @Tonyuk si voi aceiasi toti, mai puneti o data postarea ca sa ii faceti trafic maestrului. Dar sa o semnati fara y, Toni.

Eugen Qy (2 comentarii)  •  12 mai 2020, 13:24

Ce mult mi-as dori ca sa ma ia cu chirie , ORICARE dintre cei care fac atata propaganda lui gb ! Dar va rog sa imi dati voie sa pun niste intrebari ! Avea STEAUA Stadion ? AVEA ! A fost de rea credinta gb ? A fost ! Cine poate GARANTA ca acum nu va fi la fel de FARISEU ? Domnule Ioanitoaia , eu v-am apreciat intotdeauna si chiar si atunci când nu imi placea sau nu imi convenea punctul dumneavoastra de vedere, am analizat profund si v-am inteles ! Acum insa... Sa ma ierte DUMNEZEU, dar prea tineti pe fata cu FARISEUL de gb ! Nu vreti sa ma primiti CHIRIAS in locuinta dumneavoastra ?... Si va promit ca nu voi proceda ca gb fata de STEAUA !!! Va rog respectuos sa redeveniti persoana OBIECTIVA pe care o cunostea o lume intreaga !

Eugen Qy (2 comentarii)  •  12 mai 2020, 13:33

Viorele Tu, prietene, daca ai avea in spatele tau, la o intalnire de afaceri, bodyguarzii unui iNTERLOP, ai fi de acord, au BA, cu propunerile aceluia ? STEAUA a fost FURATA ! gb a intrat cu 20 de bodyguarzi dintre care Catalin Smarandescu poate depune marturie ca a fost acolo si in CE CALITATE !!! Mai usor cu becalismele ... Dar daca sunteti asa de "stelisti" cum afirmati, de ce nu MILITATI pentru o reunificare prin cedarea FCSB catre ARMATA si atunci cu siguranta ca fcsb, redevenita SYEAUA ar juca pe STADIONU-I !

CITA (2118 comentarii)  •  14 mai 2020, 18:40

Concluzia comment-ului de mai sus - viorel (63 comentarii) • 11 mai 2020, 17:51 - coroborat cu afirmatia D-lui Ioanitoaia ca, odata ajunsa in L2 echipa Steaua va fi obligata de legile fotbalului sa se privatizeze, ma duce la concluzia ca in final va fi pace si in Ghencea. Ori Steaua si FCSB vor fuziona sub numele consacrat Steaua, ori va fi "echipa a IIa", asa cum am mai vazut si pe la Dinamo, daca nu ma insel.

Comentează