Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Războiul din Bănie

Am intrat în posesia scrisorii adresate de Primăria Municipiului Craiova unui cetățean care trebuie că a cerut, bănuiesc, detalii privitoare la gestiunea stadionului "Ion Oblemenco", la modul în care e el administrat.

Permalink to Războiul din Bănie
vineri, 27 martie 2020, 4:17

Astfel am aflat că pe parcursul anului 2019 arena respectivă, despre care vă reamintesc că a fost inaugurată în noiembrie 2017, că are 31.000 de locuri și a costat 60 de milioane euro, a produs venituri de 1.171.618 lei, conform scrisorii asumate de primarul Mihail Genoiu și secretarul general Nicoleta Miulescu pe 23 martie ac.

Pierderile s-au strâns, precizează semnatarii, și din pricină că în intervalul mai-iulie nu s-au desfășurat competiții. S-a schimbat suprafața de joc. În condițiile în care nu s-au găsit persoane dispuse să închirieze hotelul, restaurantul și cafeneaua din incinta stadionului („s-au scos de 4 ori la licitație, dar nu s-a prezentat niciun ofertant”), cheltuielile efectuate au atins 5.405.898 lei în 2019. De unde, lesne de calculat, o pierdere cifrată la 4.234.280 lei. Aproape 900.000 de euro, proveniți din buzunarul contribuabililor, obligați să suporte o sumă importantă pentru întreținerea arenei din Lunca Jiului.

Evident că, obiectivul fiind relativ nou, nu era de așteptat ca el să meargă ca pe roate. Să genereze imediat profit. Totuși, deficitul e unul nepermis de mare, ceea ce ar îndemna pe oricine să acuze managementul. Oamenilor li s-a dat pe mână o bijuterie și nu prea știu ce să facă cu ea.

Putem vorbi probabil și despre asta. Dar aici intră în discuție și altceva, statutul să-i zic original al stadionului, unul imposibil de înțeles și greu de acceptat. Conform căruia, n-o să vă vină să credeți!, „Ion Oblemenco” are voie să găzduiască numai meciuri de Liga 1, ale Cupei României de la 16-imi în sus și ale naționalei, atât și nimic în plus. Trebuie spus că niciun alt stadion din țară nu e legat de asemenea clauze, de unde și întrebarea, legitimă, de ce s-a recurs la ele în Bănie?

Răspuns: pentru ca trupa alb-albastră să se bucure de exclusivitate, iar U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, să nu cumva să poată juca vreodată acolo! Așa a dorit Olguța Vasilescu pe vremea când conducea Primăria și a rămas bătut în cuie, un privilegiu nejustificat și, repet, fără precedent în sportul nostru. Altminteri, meritele Olguței referitoare la construirea stadionului nu trebuie puse la îndoială.

Totuși, veți riposta, U Craiova 1948 a călcat o dată pe „Oblemenco”, când a întâlnit, în septembrie 2019, pe U Cluj. Corect, asta însă pentru că partida a contat pentru 16-imile Cupei, fază în care nimeni din Primărie nu și-a închipuit că va ajunge echipa lui Mititelu, chiar și lider detașat în Liga 3. Mititelu a plătit atunci, sper că nu greșesc, 10.000 de euro, după care a insistat să fie reprimit, angajându-se că va achita costurile la nivelul Ligii 1. În paranteză fie spus, CSU cedează 10% din suma încasată din vânzarea biletelor. Cum Mititelu a fost refuzat ferm, se impune concluzia că „Ion Oblemenco” s-a ridicat numai și numai pentru CSU, ca un cadou pentru această grupare.

Presimt ce va urma după publicarea acestui text. Vor sări unii cu gura că mi-am dat arama pe față, că sunt omul lui Mititelu, care mi-a oferit, care mi-a promis etc. Fals, niște prostii, cred că n-am mai vorbit cu Mititelu, nici la telefon, de vreo 5-6 ani. Ceea ce nu mă împiedică să susțin că e discriminatoriu și abuziv, parțial legal, ce se petrece la Craiova. Unde au contribuit la construirea noului stadion, prin taxe și impozite, toți locuitorii orașului. Suporterii lui CSU, adevărat mai numeroși, dar și cei ai lui U 1948. N-ar trebui să-și permită nimeni să facă diferența între ei.

Dacă Mihai Rotaru, și el cu merite în relansarea fotbalului craiovean, vrea exclusivitate pentru formația alb-albastră o poate eventual obține. Dar contra cost, nu pe cale politică, nu pe pile, nu prin presiune. Iar cei care se plâng că la „Oblemenco” se înregistrează pierderi serioase să caute mai atent cauzele deficitului și să înțeleagă că nu-i în regulă cum procedează. E timpul, deși mi-e teamă că a trecut, ca războiul din Bănie să înceteze.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Craioveanu (42 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:30

Bre Nea Ovi de asta iti arde matale acum sa il aperi pe brutarul care a ingropat in datorii o echipa. Poate ai dreptate dar chiar nu era momentul acum.

Micu (84 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:35

Adresa de la primarie ti-a ridicat mingea la fileu. Povestea nu este noua dar te-ai folosit de prilej ca sa ii mai platesti o polita lui Rotaru. Asta o si merita. Bine gandit.

FCU Original (2 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:44

Felicitari domnule Ioanitoaia,nu sunteti aservit nimanui cu acest editorial,aratati exact cum stau lucrurile in Craiova.Nu este normal ca o echipa care detine palmaresul,sa nu fie lasata sa joace acolo unde i este locul.Nu exista logica pt aceasta masura,nu poti cheltui o astfel de suma numai pt ai face pe plac unuia care se bate cu pumnul in piept ca este mare investitor,in fond este doar un administrator ,un creditor al unui club nou infiintat in 2013,fara istorie,fara palmares,fara nimic.Este corect?Nu este iar opinia publica si in special mass media se complace in aceasta mizerie.Adevarul va triumfa iar adevarata echipa a Craiovei si a tututor cei care tin cu ea,FC Universitatea,va reveni pe stadionul pe care a realizat atatea performante de a lungul timpului.

Mihai Alexandru (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:44

In Craiova deja normalitatea este o anomalie iar anomaliile sunt normalitate. Problema este ca sa te simți captiv in propriul tău oraș îți da fiori. Mi se pare ireal ca sa plătesc pentru un bun și nici măcar sa n-am voie să-l ‘vizitez’. Cei de la csu au trecut de mult de ceea ce putem numi abuzuri s-a ajuns la tiranie și la dobândirea definitiva a lucrurilor care nu li se adresează. Este păcat ceea ce se întâmpla dar sa nu uitam Dumnezeu nu doarme iar poate curând lucrurile se vor schimba. Forza știința , Forza Fcu.

Tudor (301 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:48

Din pacate lucrurile au luat o turnura proasta si nu vad sa fie vreodata cale de impacare intre astea doua tabere de olteni. Nu inteleg nici care este problema pentru ca Mititelu a anuntat ca isi face stadionul lui. A aratat si o macheta. Prin oras lumea vorbeste ca ar avea bani numai pentru macheta nu si pentru altceva.

Bogdan (395 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:51

Exagerati foarte tare pentru ca nu exista nici un razboi la Craiova. Nu poate exista razboi intre o echipa care trage la titlul de campioana si una care se chinuie in liga a treia. Mititelu sa isi mai vada lungul nasului, nu sa tot se considere nedreptatit.

Cinca (2 comentarii)  •  27 martie 2020, 16:55

Nu pot sa nu va dau dreptate. Mititelu a facut multe magarii insa trebuie lasat sa jiace pe Oblemenco exact datorita argumentelor din textul dv. In plus echipa lui are palmaresul istoric si nu clona pesedista a Olgutei.

Simeone (96 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:03

E un adevăr ca prostia unor oameni în a gestiona bunurile orașului, determina lipsa de venituri, respectiv sărăcie. Craiova e cel mai important oraș din Sud, cu un potențial mare având în vedere ca e și oraș studențesc. Nu vad nicio problema ca stadionul sa fie împărțit între cele doua echipe ale Craiovei și nu numai, poate veni acolo Argeșul sau Severinul sau orice alta echipa care plătește. Edilii orașului și al județului ar putea promova concerte sau festivaluri de muzica sau sport precum se întâmplă la Cluj. Cu toate acestea nici la Cluj cele doua echipe nu s-au înghițit. În toamna când se punea problema accederii în grupele UCL, CFR nu a primit acceptul Consiliului Județean ce administrează Cluj Arena, la fel în primăvara când se punea problema jocului cu Sevilla. Mai nou cele doua echipe ale Clujului au îngropat securea războiului, pe lângă cei 3 feroviari ce activează la U Cluj, se vor alătură alți 4 la vară ca forma de împrumut. Dar râca unor zeci de suporteri și au unor instituții locale nu va putea rezolva pacea atât de necesara

Dragos (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:06

@bogdan Ai o perceptie total deformata asupra realității. Formația din Liga 1 are șanse infime la titlu, țin de domeniul fanteziei. Pe când Universitatea Craiva defileze in Liga 3 fiind in proporție de 90% sigura de promovarea in Liga 2. Aici nu este vorba de Mititelu sau de lungimea nasului sau ori a altei persoane. Ci de un bun public care generează pierderi pentru comunitate din cauza exclusiva a raporturilor nesănătoase dintre municipalitate și un creditor cercetat penal pentru fraudarea bugetului de stat cu peste 50 milioane de euro.

Viorel (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:14

Absolut de acord. Intreaga poveste este o gainarie regizata de psd la care Rotaru varsa permanent sponsorizari grase.

Cristi (2 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:28

Sper să fiți la fel de obiectiv domnule ioanitoaia și cînd se vor pune în funcțiune cele trei stadioane (in lucru acum ) din capitală . Oricum vi se vede răutatea printre randurile scrise tot timpul împotriva singurei echipe care mai aduce ceva suporteri la stadion . *** in continuare lucrul la care vă pricepeți cel mai bine (mă refer la GSP) atîta timp cînd din 10 articole 8 sunt despre cioban

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Doru (5 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:35

Ai intrat si in posesia stiri ca "ala mic" nu are bani sa-si platesca slugile in perioada asta virusata, bunic imbarligacios ce esti!!!!!

Nikoal (4 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:41

Mititelu nu este lăsat să joace pe stadion pentru că are datorii mari la vechiul stadion. Daca eu dau spre închiriere un apartament și chiriașul nu plătește așa sa zic un an și după îl dau afară și peste vreo 5-6 ani vrea înapoi sa se mute, și primite multe voi ce ați face? L-ați primii sau nu. Asta este adevărul, nu trebuie data vina pe CS Universitatea că nu este lăsată FCU sa joace, Mititelu a făcut datorii, Mititelu sa le plătească.

Ionut (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:51

Vrem Știința pe Oblemenco!!!

Bogdan (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:57

Când vad ca scrieti "suporterii CSU, mai numeroși" ma faceti sa rad. Suporterii Craiovei ii puteti contoriza cand ambele echipe vor juca in Craiova, pe Oblemenco. Pana atunci, sa ne uitam doar la cei care merg in deplasari, acolo putem vedea catsuporteri adevarati sunt, retul ii putem trece la "spectatori". Daca e sa facem o comparatie, sa ne uitam la cele doua meciuri de cupa disputate de ambele echipe in Banie si putem trage o congluzie. Într-un meci, cu bilete platite de toti participantii, intre o echipa de liga 2 si una de liga 3, iar celalalt meci, intre o echipa care"trage" la titlu si una din liga 2, cu bilete gratis si obligatii de a participa pt cei angajati in primarie sau in subordinea primariei.

danny pump (17 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:58

asa a vrut olguta !!!ca si cum parasuta aia a platit din bani ei !!!

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 martie 2020, 17:59

Corect articolul în mare parte...Stadionul daca este făcut cu banii statului ar trebui închiriat în condiții asemănătoare la toți doritorii...La fel că la Stadionul National unde poate juca cine- și permite chiria cu mențiunea că și acest stadion este pe pierdere ...Unde cred că greșește jurnalistul este partea politica...Îl informez eu că stadionul din Cluj avea pierdere de un milion de euro cu multi ani in urma...Adică de ce sa ne deranjeze doar ce se întâmplă la Craiova daca problema este valabilă și în alte locuri????

Cornel (96 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:05

@Nikoal (1 comentarii). Ce afirmi tu este o minciuna raspandita de fanii Craiolgutei in lipsa unor argumente credibile. Daca lucrurile ar fi stat asa cum barfesti tu Craiova nu ar fi fost lasata sa joace pe Oblemenco meciul de cupa contra Universitatii Cluj. Dar ca sa zica si ei ceva adversarii lui Mititelu tot bat toba cu minciuna asta.

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:08

@ Cristi Buna abordarea dv..Aștept să văd dacă ziariștii au sa ceara același regim și pentru stadioanele care se construiesc acum in București- mai ales Ghencea,Rapid....Și alea tot din banii contribuabililor sunt făcute...

Craiu (67 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:11

Indiferent in ce tabara te afli trebuie apreciata eleganta dlui Ioanitoaia de a permite unor gainari gen @Doru (2 comentarii) sa ii aduca jigniri. Altul ar fi oprit asemenea mitocanii. dl Ioanitoaia lasa de inteles ca se considera mai presus de ele.

argus (108 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:26

Imi plce despre dumneavoastra. E bine ca juvetilor sa le mai spuna cineva si adevaruri care nu le pica bine la orgoliu. Ca al lor chiar este nemasurat.

robert (8 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:34

daca sunteti corect scrieti si de arena nationala tot asa cu venituri si cheltuieli

octavian (95 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:40

Stadionul s-a facut si folosit pe criterii politice.Nu este posibil ca echipa care detine palmaresul si istoricul si gloria sa fie marginalizata.Marele perdant este Mititelu. Mai mereu a fost pacalit.A platit naivitatii. A fost tepuit.

George7002 (5 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:44

...ce iti arde tie om batran degeaba.

Valentino (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 18:49

@Nikoal ,daca are datorii ,nu il lasi sa joace doar in clauzele din contract(șaisprezecimi ),daca are datorii,nu il lasi deloc,dar si eu zic ca este un abuz care mai tarziu cineva va plati....lumea se duce la csu dupa fotbal de prima liga,ceilalți dupa palmares prin liga 3 ,fiecare e liber sa aleagă ce vor,asa ca acest război exista atat timp cat unii țin cu familia ,altii cu *** ...rusine celor ce au trădat .inca ceva ,in 2012 strigați "Justice FOR Craiova",un an mai tarziu au trădat si acum înjura echipa ce au iubito!rusine ,asta este omul,aceasta echipa din liga 1 nu este "stiinta" daca se numea "Extensiv "sau "Electroputere " nu avea nimeni nimic cu ei,deci doar voi va numiți "universitatea ":))rusine nu aveti nimic...e simplu ,numitiva altcumva si nimeni nu are nimic cu voi...clonații🖕🏿

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

GeoX (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 19:29

Asa e la Craiova, toti fac ce vrea Olga... PLĂTESC PROSTII!!!

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 martie 2020, 19:40

@ Nicoale Mititelu a făcut datorii??? Pai cum așa? Lui nu i se lua 10% din încasări???Ba dar deștepți va credeți voi!!! Ar fi la fel cum pe National Arena lui Becali i se lua 10% din încasări iar Dinamo ,Rapid ar plati 20 000 de euro....

Nikoal (4 comentarii)  •  27 martie 2020, 20:24

Nu are nici un palmares, echipa oficial nu are palmaresul, ce a decis curtea de la Timișoara a zis că niciuna din cele 2 echipe actuale în sistem nu au palmaresul. Palmaresul este la vechea echipa ucisă de Adrian Mititelu. Daca vrea sa facă ceva deștept, sa plătească cele aprox. 7 mil de € datorii și să scoată adevărata FCU Craiova din mormânt, până atunci vorbim de o echipă din 2013 și una din 2017, una mai adevărată decât cealaltă :))

Olteanul milog (5 comentarii)  •  27 martie 2020, 21:03

Nea Ovi, uite cum e cu "suporterii" lu' csu: o peluza formata din liceeni si studenti (repetenti la istorie) carora li s-a inoculat, la ordin, prin scoli de catre profesorii de sport ca echipa asta ar fi "Stiinta"+ fosti membri ai galeriei Stiintei, care in 2013 ii dadeau .... lu' csu . Mai sunt vreo 8000-10000 de pasionati de fotbal, care vin la meci ca la spectacol, indiferent de echipa, dovada ca au fost si la meciul nostru cu U Cluj, chiar daca nu era vreun derby. Pe langa astia, mai sunt vreo 10000 de "tarani" (adica din mediul rural), care au fost atrasi cu invitatii, gratuite la inceput, acum la preturi modice prin intermediul primarilor din Oltenia si pe care le imprumuta reciproc (cand lipsesc unii, le dau prietenilor), sa mai vada si ei Bania si sa se faca de ras cu fanfarele lor penibile si prazul din dotare!!!

Ionel Santejudean (1 comentarii)  •  27 martie 2020, 21:10

csu-WC MOGOȘOAIA echipă de partid corupt pentru manipularea PROSTIMII din Craiova

Dilimache (657 comentarii)  •  27 martie 2020, 21:14

PSD-ul si mafia locala lovesc din nou! De asteptat, PSD-ul este virusul Romaniei, nu scapam de ei orice am face, astia nu trec nici cu spirt, nici cu apa cu sapun...

Olteanul milog (5 comentarii)  •  27 martie 2020, 21:19

Nea Ovi, uite cum sta treaba cu "suporterii" lu' csu: o peluza formata din liceeni si studenti (repetenti la istorie si logica), carora li s-a inoculat, la ordin, in scoala de catre profesorii de sport si de catre presa sportiva vanduta ca echipa asta ar fi "Stiinta"+ fosti membri ai galeriei Universitatii, care in 2013 ii dadeau ... lu' csu. Mai sunt vreo 10000 de craioveni pasionati de fotbal, care vin la meci ca la spectacol, indiferent de echipa, dovada ca au fost si la meciul nostru cu U Cluj. Pe langa astia, mai vin vreo 10000 de "tarani" (din mediul rural), care au fost atrasi prin invitatii, la inceput gratuite, acum la preturi modice, prin intermediul primarilor din zona Olteniei si pe care le imprumuta reciproc (cand lipsesc , le dau prietenilor) pt a mai veni la oras si pt a se face de ras cu fanfarele si cantecele lor penibile si cu prazul din dotare.

Gore (28 comentarii)  •  27 martie 2020, 21:30

@Nikoal (2 comentarii), beeei pretene, cred ca tu n-ai una de o suta in buzunar dar ii ceri lui Mititelu sa plateasca sapte milioane de coco pentru palmares...Oricum echipa lui amarata este mai veche decat clona Craiolguta.

Dinamovistul 1 (23 comentarii)  •  27 martie 2020, 21:35

Sincer nu tin nici cu o echipa si nici cu cealalta din Craiova si ma doare in cot de amandoua. Ce se intampla insa la Craiova este o manarie fara limita. Cum ma stadionul ala a fost facut numai pentru pesedei si ceilalti locuitori sunt tratati ca suboameni lipsiti de drepturi. Credeam ca numai in Coreea de sud mai este posibil asa ceva.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  27 martie 2020, 23:29

In primul rind daca va considerati ziarist ar trebui sa intelegeti ca ce zice Genoiu, primarul Craiovei are atita valoare cit stirile ce vin din China , de la partidul comunist. Adica nu valoreaza nimic... Deci sa inteleg ca s-a vrut inchierea unui hotel, restaurant si cafenea dar n-a venit nimeni. Daca prin absurd venea Mititelu sa inchirieze avea loc afacerea??? Dar oricare dintre noi??? Normal ca nu---ca se cereau preturi astronomice ce te faceau sa pleci si sa-ti deschizi un restaurant la 100 metri distanta cu doar maxim 10% din ce se cerea la stadion....Pt ca pe chirie se cerea o suma si in realitate mai era o suma care trebuia sa intre in conturile lui Genoiu din care asta trebuia sa verse si la PSD....Nu intelegeti ca vorbim de Romania si nu de Germania??? Daca Aliantz Arena genereaza profituri de zeci poate sute de milioane de euro, arena din Craiova va fi doar o groapa fara fund. Pt ca asta se vrea....

Nikoal (4 comentarii)  •  27 martie 2020, 23:38

@Gore Echipa aia amărâtă e înființată în 2017, nu va place adevărul? Și da, sa plătească toate datoriile că de el au fost făcute nu de mine, vad că găsiți vinovați în stânga și în dreapta dar la Nea Mititelu' închideți ochii, oare strategic? Chiar daca nu au palmaresul, echipa din liga 1 care se bate la titlu și joaca in preliminariile UEL în fiecare an, are dreptul 100% sa se numească Universitatea Craiova, drept dovadă că și EA,. a demumit-o așa în FIFA 20, și la descriere scrie 1948, nu puteți să veniți să îmi spuneți că au luat șpagă cei de la EA, că nu va cred plus au sigla cu leul, ce-a de dinainte de 1991, adică cu care a jucat Balaci pe tricou, din păcate FCU 1948, Echipa înființată în 2017, nu joacă nici macar cu sigla fostei FC Universitatea Craiova, echipa omorâtă de Mititelu' , acum sigla lor este modificata foarte puțin, are scris pe margine FCU și pe partea stângă are un tricolor, adica, mai in românește este o sigla noua, foarte foarte asemănătoare cu cea veche. Atenție! Atenție! Atenție!

Mihai (2 comentarii)  •  27 martie 2020, 23:49

În Craiova există câțiva suporteri ai CSU și o mare masă de suporteri ai FCU. Mai sunt spectatorii care iubesc fotbalul și orice este alb-albastru. Ei sunt un fel de spectatori ai stadionului, ai oricărei echipe din Craiova. Ei au fost miza când Olga a decis să blocheze accesul Universității Craiova pe Ion Oblemenco. Să pară că oamenii ăia care vin la meciurile jucate de Mogoșoaia acolo sunt suporterii lui Rotaru și ai Olgii. Greșit. Oamenii ăia sunt cetățenii cărora le este dor de fotbal. Până să se construiască stadionul copia făcută de Rotaru avea 2 - 3000 de oameni la stadion. Pe ploaie și la meciurile proaste dacă se strângeau 300 de cetățeni. Meciul dintre FCU și U Cluj a blocat Craiova. A doua zi a jucat și Mogoșoaia în cupă și a adunat 1500 de spectatori cu tot cu lojele și tribuna 0. La Craiova este numai FCU. Domnule Ioanițoaia, cunoașteți situația și de fiecare dată ați prezentat-o așa cum stă. Nu trebuie să vă temeți că vă acuză lumea de parti prix cu Mititelu. Ne luați partea nouă, suporterilor Universității Craiova care am fost lăsați 6 ani fără fotbal și acum suntem trimiși prin maidane insalubre din comune cu nume de basme rusești. Nu suntem puțini. Pe YouTube și Facebook la cele mai slabe meciuri au fost câte 15 - 20.000 de vizionări. Meciuri din Liga a III-a unde nici soarele nu răsare în totalitate. Stadioane însăilate pe margini de drumuri neumblate. Meciuri de chin în povestea frumoasă a renașterii Universității Craiova. Vă mulțumim pentru prezentarea adevărului!

Doru (5 comentarii)  •  28 martie 2020, 1:03

Indiferent in ce tabara te afli, e de apreciat eleganta d.lui Ioanitoaia de a lovi acolo unde vrea dansul. In ceea ce priveste gainareala, draga d.le Craiu(56 comentari) , nu cred ca va puteti permite a jigni!

Sandu (51 comentarii)  •  28 martie 2020, 1:37

Fanii Mititelului sunt mai numerosi pe net decat pe stadion. Aici se imbulzesc sa ii ia apararea brutarului si sa il laude pe Ioanitoaia iar la meciuri ii numeri usor in tribune.

Doru (5 comentarii)  •  28 martie 2020, 1:50

D.le Ioanitoaia, o simpla intrebare :ce va impinge a promova numele unui gropar al Stiintei? Dragul de a vedea cati postaci, ca noi ce ne varsam amarul pe blogul d.voastra, aveti, sau nevoia de a vinde o hartie de impachetat peste? Pomeniti-l atunci cand o sa-si recunoasca nenorocirea adusa fotbalului oltean!!!!!!! Eu am crescut cu Tunarul Oblemenco la radio ca si d.voastra. Oare nu e pacat sa-l pomeniti pe individul mic, in scrierile vostre? Ca presa sportiva aveti alte prioritati in afara scandalului!!!!! Sa fim sanatosi!

adi_stelistul (359 comentarii)  •  28 martie 2020, 9:18

Deci sau sunteti omul lui Mititelu sau ii platiti polite lui Rotaru. Ca doar nu vreti sa credem ca poate sunteti sincer indignat de bataia de joc la adresa banului public. Hai, dom'le, cine-ar fi? Pe cine intereseaza? Cam aici suntem si reactiile o confirma.

Maryobluelion (1 comentarii)  •  28 martie 2020, 9:42

Stadion construit doar pt cs🚾 psd2013 nascuti in liga 2 ! clona nu e Stiinta !

Daniel (223 comentarii)  •  28 martie 2020, 12:11

@adi stelistul. Sigur baietas ca nu intereseaza subiectele despre Craiova ci numai cele despre fecesebeaua si despre sfantul Gigi de la Pipera. Voi fecesebistii pana nu deveniti cu totul si cu totul penibili nu va lasati. Ca si cand nu ar ajunge ca sunteti niste loseri.

Sorinache (2 comentarii)  •  28 martie 2020, 15:45

Meritele Olgutei la construirea stadionului?!!! Care sunt acelea Dle. Ioanitoaia?!

Catalin (4 comentarii)  •  28 martie 2020, 18:41

Adi stelistul, ce bani publici ca nu despre asta este vorba in articol cum delirezi tu.Este vorba ca ce este permis unora este interzis altora insa unul ca tine trebuie sa citeasca de trei ori ca sa nu inteleaga nimic.

John (3 comentarii)  •  28 martie 2020, 18:56

Nea Ovi, îmbătrânești urat. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

george (2 comentarii)  •  28 martie 2020, 23:14

Unde-o fi dreptatea.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  30 martie 2020, 12:04

Se cearta toti pe bani si avantaje din fotbal, dar acum sunt altele prioritatile, mai bine ar investi in sustinerea sistemului sanitar, greu incercat. Sanatate!

Comentează