Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Șmecherie cu ghivent

Aflăm de dimineață până seara ce donații a mai oferit Gigi Becali în vreme de coronavirus. Știri, declarații, imagini. Becali în sus, Becali în jos, ai fi tentat să crezi că lumea începe și se termină cu cel numit latifundiarul din Pipera.

Permalink to Șmecherie cu ghivent
marți, 24 martie 2020, 3:48

Unii îi spun oierul șef, ceea ce n-ar trebui să-l deranjeze, din moment ce obișnuiește să-și plimbe turma de mioare prin centrul orașului Voluntari. Atunci e țanțoș nevoie mare, mândru ca un comandant de oști.

Lui Becali îi place să se vadă pe micile ecrane, să apară. Ahtiat după asta, e un cabotin, un ipocrit, un fanfaron și cum mai vreți. Fiecare poate completa pe linia punctată. Dar măcar dă, chiar dă, spre deosebire de mulți alții. Bagă mâna des în buzunar, se implică, ajută, salvează. Generozitatea lui nu-i de contestat, e un merit ce se cuvine recunoscut și respectat. Vorbim despre o generozitate afișată, căutată și ostentativă, care nu e însă altceva.

Surprinzător, acest tip cu mână largă refuză de la un timp să-și onoreze obligațiile din unele contracte, asumate prin semnătură. Așa ceva nu se întâmplă între oamenii de afaceri cu pretenții sau se întâmplă numai o dată, pentru că a doua oară nu mai bate nimeni palma cu un neserios.

Astfel, FCSB l-a luat în iarnă, cu focuri de artificii și covor roșu, pe Adrian Petre de la Esbjerg, dar n-a virat cei 500.000 de euro ce ar fi trebuit plătiți până la 1 martie! Firește, clubul danez a reclamat la FIFA și e greu de crezut că nu va avea câștig de cauză.

Într-adevăr, internaționalul de tineret în vârstă de 22 de ani n-a sedus în tricoul roș-albastru. Dar nici n-a fost lăsat să se integreze. A jucat numai două reprize, schimbat fiind la pauză din ordinul patronului-antrenor! De acord că Becali se aștepta ca Petre să aibă alt randament. Să rupă plasele adverse și gura lumii. Acesta n-a convins, corect, însă nici nu i s-a arătat răbdare, înțelegere. Pe de altă parte, latifundiarul i-a stricat rostul lui AP în Danemarca. Silindu-l să se întoarcă precum un învins la Esbjerg, i-a încurcat cariera. Dacă nu și viața.

De metodele lui Gigi se plânge, mai nou, și FC Botoșani. În ideea că gruparea moldavă n-a primit tranșa de 200.000 de euro din transferul lui Olimpiu Moruțan, sumă cu scadență la 10 martie! Hai, mai zici că pe Becali nu-l încearcă vreo mustrare de conștiință să-i tragă în piept pe niște străini. Dar să procedeze așa și cu prietenul Valeriu Iftime, de la care a cumpărat în ultimele sezoane aproape jumătate de echipă?! Așa ceva nu se face, nu se explică și, cu atât mai puțin, se scuză.

În sfârșit, fiind pandemie, să admitem că fotbalul, în prezent fără activitate, nu mai interesează ca înainte. Societatea are alte griji, alte temeri. Ca atare, și Becali, alte preocupări. Nu-i mai arde de fotbal ca în urmă cu câteva săptămâni. Ori, pur și simplu, traversează o jenă financiară. A rămas fără bani pe moment, dar își va reveni curând și va plăti datoriile.

Lucrurile nu par să stea însă așa. Cel în cauză declara recent că „Nu am achitat nimic și nu o să achit nimic! S-a oprit tot, s-a oprit lumea, voi nu vedeți? Trebuie să știu să mă acomodez la lumea nouă, trebuie să fiu deștept. Dacă sunt prost, mor!”. Ciudată „filosofie”, teoria chibritului, conform căreia a fi deștept e egal cu a nu avea cuvânt. Sau cu a-l încălca intenționat, ba și cu zâmbetul pe buze.

La Giurgiu, pe unde am copilărit, în zona velodromului umplut cu pământ și mai târziu cu blocuri, unuia ca Gigi Becali i se spunea șmecherie cu ghivent. N-am știut niciodată ce însemna expresia, dar am reținut-o peste ani și ani. Cu un soi, recunosc, de vinovată admirație.

Comentarii (40)Adaugă comentariu

Vio (188 comentarii)  •  24 martie 2020, 15:56

Excelent portretul lui Becali cu bune si cu rele. Dar mai mult cu rele.

Florin (215 comentarii)  •  24 martie 2020, 15:58

Domnule Ioanitoaia, eu am crescut in Banat si nu cunosc expresia folosita de dv si in titlu. Cred ca poate insemna escroc sau bisnitar.

alin (626 comentarii)  •  24 martie 2020, 15:59

MIsto aia cu mindru ca un comandant de osti. Ostile fiind oile si Lutu.

Bogdan (395 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:01

La Esbjerg o sa fie obligat sa dea banii iar cu Iftime se va intelege el. Totusi cum e machedonul este si pistolul...

andrey (262 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:19

Dv ii dati la cap *** in timp ce colegii Dv il ridica in slavi si il prezinta ca salvatorul tarii si chiar al lumii intregi. Cand individul este de fapt un *** si un mare farsor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Simeone (96 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:19

In vreme de criza economica si institutionala, Gigi stie sa se faca placut cu ce stie el mai bine. Din banii facuti in conditii indoielnice, e un Robin Hood actual, doar ca aici nu mai e vorba de banii bogatilor, e vorba de bani de la Stat. Stie sa profite de aceste vremuri, o parte din avere a facut-o imediat dupa Revolutie, profitand de vidul legislativ in materie de impozitare, apoi prin schimburi oneroase cu Armata, culminand cu ultima lovitura de 60 de milioane euro de la ANRP. El da acum diverse donatii in stanga si in dreapta sa se auda de el, dar chiar el spunea deseori ca el nu e prost sa dea daca nu va lua ceva dintr-o activitate. Asa, se gandeste el la ceva, probabil de la simpatia publica, la politica si iute la conducerea tarii, e un pas mic in context de criza. Iohannis in sfarsit are un adversar redutabil pe care daca nu il marcheaza om la om, s-ar putea sa nu se stie. Din punct de vedere politic, Gigi a dat chix, culminand cu acea perioada de puscarie, dar, in vreme de criza, totul se ia de la 0, nemaicontand foarte mult (vezi exemplul lui Ceausescu care dupa ce facuse puscarie a ajuns in conducerea PCR si apoi chiar Presedinte). In ceea ce priveste obligatiile, toata lumea stie ca de nu i-ai luat toti banii la inceput, e posibil sa nu-i mai vezi. Asa si cu achizitia lui Morutan in rate :))), achizitia lui Petre de la danezi si altele. Lui Gigi Becali acest lucru ii place, neonorarea contractelor, nerespectarea legislatiei (***)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costel (28 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:23

Mi-a placut cu exceptia cuvantului salvator care nu isi avea locul aici. Cu el va contraziceti singur. Ca ori este binefacator ori este unul care isi face reclama pe seama fraierilor.

Marian (18 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:23

Si eu daca as fura sute de milioane de euro de la stat as dona cateva milioane,astfel lumea ma va percepe ca pe un binefacator si nu ca pe un hot.

TomaNuCrede (1 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:26

Cand ne dai noua, contribuabililor, o teapa de 60 milione de euro iti vine usor sa faci asa acte de caritate. Stati linistiti becali nu a facut niciodata acte de caritate DIN BANI FACUTI DIN MUNCA CINSTITA. Chiar si avalansa de jucatori cumparati aiurea tot in scopul de a spala bani a facut.o, nu din dragoste de Steaua.

Silviu (26 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:27

Nea Ovi, ce cauta bre un oltean ca dumneata la Giurgiu ori erai sub acoperire????O arzi cand Giurgiu si cand Chiajna si chiar cu un popas in America, zau daca nu incepi sa incurci

Corin (60 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:32

Gresiti profund. Individul nu merita nici macar injurat. Orice bagare in seama este pentru el publicitate nemeritata. Si a luat-o in cap tocmai pentruca mas media se ocupa de el ca deun star de cinema. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CITA (2118 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:56

Fotbalul e o MARE afacere, dar care acum sufera puternic. Gigi se protejaza si profita de asta pentru a nu-si onora pentru moment contractele. Dar nici nu va putea beneficia de vreo letcaie de la Stat/UE sprijin financiar sau subventie, asa ca incerca sa reziste de unul singur valului de lipsa de lichiditati.

Andrei F (1607 comentarii)  •  24 martie 2020, 16:59

Articol in care jurnalistul sa o comita mai tatre ca asta mai rar...Trebuie sa-ti lipseasca si notiunile cele mai elementare de economie ca sa confunzi banii din buzunarul propriu prin care Becali a facut donatii si banii unei societati comerciale!!!!Cum ar fi daca jurnalistul ar face donatii din banii ziarului sau invers,ziarul ar face donatii din buzunarul ziaristului????Apoi...In cazul cu danezii Becali a intrebat pe Argaseala ...deci se poate intampla ca si societatea lui Becali cu fotbalul sa nu fi primit bani din o seama de surse...publicitate,sponsori,rate de la jucatori vanduti sau imprumutati....In cazul Morutan rate era scadenta pe 10 martie!!!Si acum urmeaza nuclearele!!!!Poate Becali procedeaza asa pentru a deveni campion!!!Va mira????Pai asa a procedat CFR-echipa campioana!!!!CFR SI FRF au fost notificate de UEFA pentru restante financiare neplatite de mai bine de cinci ani!!!!Ba frate,cinci!!!!!Apoi sa ne amintim scandalul cu Botosani -CFR si meciul care nu a fost anulat!!!!Pai Iftimie ii pasuise pe CFR luni intregi pentru banii pe Golofca!!!!S-a deranjat oare acest jurnalist in cazurile mult mai evidente????Sau o intarziere de luni o fi mai grava decat o intarziere de cinci ani-sau Iftimie care are 14 zile trecute de la termenul ratei o fi mai grav decat lunile de intarziere a CFR....?

anti (14 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:05

Se putea sa nu sara si Ioanitoaia? in loc sa i multumeasca lui Becali,pt tot ce a facut si face pt romani,pe nea Ovi l-a luat gura pe dinainte.Tocmai mata nea Ovi,care te duci pe la avicolele din tara si veneai cu sute de pui care ajungeau prin pomii de pe marginea drumului? si asta in timp ce populatia statea la coada la tacamuri !? de bine de rau,Gigi a construit un spital,a salvat vieti,a construit case de la zero. Pune mana pe telefon si suna-i pe Cornel Constantiniu,pe Florentin Petre,pe Cotabita,pe Ioana Tufar,pe altii mii de romani sa vezi ce a facut Gigi Becali pt ei.Nici dumneata nu esti sarac dar mereu ai avut arici la buzunare.N-ai dat de pomana niciun covrig.Nea Ovi,Gigi face ceea ce ar trebui sa faca toti bogatii patriei,sa fie solidari cu cei suferinzi.Asta intr o tara in care guvernantii nu se gandesc la sanatatea cetatenilor.Avem pensii speciale de 20.000 de euro,avem servicii platite cu o suma de 4 ori mai mare decat cele din Germania.Dar n avem pansamente,masti si manusi in spitale.Despre asta poti sa scrii daca vrei.Nu despre un om care ajuta cu milioane de euro un sistem uitat de guvern,adica sanatatea.Daca am mai fi avut macar 50 de Becali,tara asta n ar fi avut niciun deces de coronvirus.Acum ti-ai gasit matale sa iti arati vechea dusmanie fata de Becali? nu e deloc momentul omule.Implica te in aceasta campanie ,ai destui bani *** avar.Ori ,macar respecta legea si stai in casa,ca ai peste 70 de ani.Dar fara sa mizgalesti hartia fara rost..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Unu’ (102 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:11

"În sfârșit, fiind pandemie, să admitem că fotbalul, în prezent fără activitate, nu mai interesează ca înainte. Societatea are alte griji, alte temeri. Ca atare, și Becali, alte preocupări. " Trebuia sa continuati ideea. Omul in momentul asta plateste echipamente medicale, masti, halate, combinezoane din buzunarul propriu si le doneaza la spitale (vezi Matei Bals). Asta se intampla in tara in care dezinfectantele si mastile de protectie au devenit obiecte de lux si vandute la preturi umflate de diverse companii romanesti(o mai stiti pe aia cu sa sustinem companiile romanesti care acum in vreme de criza jupoaie cat se poate?). A distrus el Steaua, face circ la TV, dar acum nu mai e vorba despre fotbal.

ManX (119 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:25

Dupa titlu si primele randuri era clar ca acest articol nu merita sa-mi ocupe plictiseala mai ales in aceste timpuri cand plictiseala devine pasiune pe tot globul, iar ministrul sanatatii din belgia anunta o probabila durata a acestei crize de inca opt saptamani chiar daca se poate iesi din casa din cinci aprilie. Va doresc sanatate domnul Ioanitoaia ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicolae Cristache (15 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:25

Am promis că nu mai vreau să știu de cel care mi-a fost coleg. Intervin pentru că subiectul este unul de epocă. Ioanițoaia spune „dar dă... ” Nu dă nimic, dă o sută ca să nu dea milioane. dacă asta înseamnă „dar dă” judecați singuri. De fapt, sunt sigur că nu voi publicat, așa este între prieteni vechi.

geo (199 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:40

Andrei F, iar bati campii cu gratie. Te pomenesti ca FCSB este al lui Argaseala sau al lui Lutu si nu am aflat noi...Ca vine sau pleaca vreun jucator fara stiinta lui Becali...Tie iti place sa faci pe prostul si rolul asta ti se potriveste perfect.

Mos Martin (54 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:42

@Marian (17 comentarii). Stai calm ca exista multi altii care s-au imbogatit de la stat si nu dau nimic. Dl Ioanitoaia nu il apara, spune lucrurilor pe nume.

Daminuta (63 comentarii)  •  24 martie 2020, 17:50

Oare cine l-a facut mare pe moș Gigi? Clone mimetice, abtineti-vă...!

Bogdan (9 comentarii)  •  24 martie 2020, 18:03

Evident lupul moralist de la gesepeu...sincer, nici nu stiu de ce va citesc articolele!

Dan (8 comentarii)  •  24 martie 2020, 18:36

Este simplu acest infractor nenorocit din toate punctele de vedere trebuie băgat în pușcărie.Este foarte simplu dar asta într-o țară civilizată nu într-o țară de infractori la fel ca acest Becali.

Romica (63 comentarii)  •  24 martie 2020, 18:58

@Bogdan (9 comentarii). Ia spune ce este morala in acest articol? Sunt fapte si daca ai argumente combate-le. Dar nu ai si atunci mai bine faci pe desteptul.

Flory (9 comentarii)  •  24 martie 2020, 19:11

Domnul Becali face și lucruri bune, dar are și un mare ,,talent” să strice imediat totul, cu declarații care te lasă fără cuvinte.. Aștept ca apropiații lui să-i atragă atenția să aibă un comportament decent. Să strigi în gura mare ,,Îmi tai gâtul ” sau, ,, mă spânzur dacă nu câștig ...meciul.”!!! și multe, multe altele ... ! Dacă ar fi mai modest și respectuos cu ceilalți ar fi mai apreciat.

Campioana CFR (1 comentarii)  •  24 martie 2020, 19:14

Iar o dam cu "A furat dar a si facut"??? Individul acesta a fost condamnat si a facut puscarie iar acum are alt dosar care-i va aduce alti ani de puscarie! A furat zeci de milioane (parca 60 milioane, daca nu gresec) si da acum cateva sute de mii ajutoare... Disperarea lui de a iesi in public si sa arate ca arunca cu bani e fiindca vrea sa aduca argument in fata instantei ca e un om cu buna credinta care face acte caritabile. E un prefacut de cea mai joasa speta!

Dragos (250 comentarii)  •  24 martie 2020, 21:43

Merg pe mana lui @Romica (54 comentarii) ca srticolul nu este moralizator. Nu si pe a lui @Campioana CFR (1 comentarii) care mi se pare ca poarta ochelari de cal si vede numai partea urata a oierului.

itu52 (239 comentarii)  •  24 martie 2020, 21:48

Șmecherie cu ghivent, da, e mult de când nu am mai auzit-o, dă cu nostalgia în proscrisii pandemiei(peste 65 de ani). Musiu Jiji defilează, el știe de la ”89 încoace că la evenimentele majore, dacă ai givent te poți înșurba bine. Atunci a ajuns de la stână la palat, acum poate reușește să se înnobileze, să spele păcatele devenirii. Poate ajunge „sir Jiji”. Mai știi îl spală DNA_ul și gata, este nou și imaculat în R.N.R( Republica Nevirusată(adică normală) Română ). Poate ajunge să bată bani, nu să-i spele. Să revenim la oile noastre, expresia se purta când începusem a pune lama pe obraz și când se vehicula că al IV-lea război mondial va fi în ciomege, pentru că al III-a va fi dirijat fie de neutroni, fie de neuroni. Cum Pământul a ajuns la discreția CoVid, intră pe culoarul doi, a ales războiul psihologic. Pandemia covid e sâcâitoare pentru că nu vezi dușmanul, e invizibil, nu știi când îți sare piticul în plămâni și începe a ronțăi verzi și uscate de te lasă gol pe interior. Deci ochii și urechile pe cei mari, sunt oameni de bine, dacă-i ascultăm ajungem la mondialul de fotbal de la arabi, dacă nu, îl înghețăm și pe ăla. Pentru că pandemia nu mai are avion la regresie și va mearge pe jos, să-l lăsăm pe Jiji întrale cacialmalei, va claca. Dacă e deștept ar vinde pentru că a ține azi un club e, „scump, scump ... vremuri grele”. O să ajungă să îl dea pe un ban. #V.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  24 martie 2020, 23:30

Sa zicem ca luati un televizor in rate. Semnezi deci un contract ca la anumite date vei plati niste rate... Te astepti de la acel televizor sa functioneze---tu eventual sa stai pe canapea cu o bere rece si sa privesti un meci de fotbal la acel televizor... Dar se intimpla ca televizorul nu prea merge---n-are calitate si intr-un cuvint nu te satisface. Atunci il iei ,il bagi in cutie si te intorci la magazin sa-l returnezi. Cam asta e ce s-a intimplat cu Adi Petre , bineinteles un non-jucator. Probabil Becali va pierde, pt ca danezi nu-l vor inapoi fiind varza....Cam in aceeasi situatie e Ianis cu Genk. Genk a platit toate ratele pt Ianis???? Poate dar acum isi pling banii..Situatia nu e chiar simpla.

GHITA (76 comentarii)  •  24 martie 2020, 23:31

Pe la noi in Bucuresti astfel de smecheri cu ghivent se numesc borfasi,bisnitari,geambasi,marla parvenita,apelative care i se potrivesc ca o manusa

almaviva (43 comentarii)  •  25 martie 2020, 6:00

Bravo dle Ioanitoaia! Un portret excelent al acestui bisnitar, asa-zis afacerist. In orice tara civilizata, un astfel de *** ar fi ramas un simplu borfas de cartier.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicol (1 comentarii)  •  25 martie 2020, 10:17

Ovidiu Ioanitoaia esti giurgiuvean de pe la Chiajna cu nume moldovenesc care toata viata l ai pupat in fund pe unul dintre cei mai importanti evazionisti ai tarii, patronul tau atata timp de la Pro tv si acum te deranjeaza ca Becali nu face plata danezilor Mare comunist *** esti ,mos senil ,care mai bine iti pui pixul in cui decat sa faci pe slugoiul la gsp numai sa te mai tina pe acolo. Toata viata ta ai profitat de toti , chiar si de Becali , dar cum a refuzat sa ti mai plateasca consumatia pe la restaurante si te refuza din orice pozitie incepi sa mananci *** cu lopata. Becali cumpara acum echipamente medicale .. cati din cei ce au obtinut bani licit sau ilicit fac acest lucru? Becali a salvat niste vieti omenesti , niste copii operati de urgenta peste hotare cu banii lui. Cati dintre cei ce au obtinut bani fraudulos in tara asta - cum spuneti voi de Becali- au facut lucrurile acestea? Nea Ovi argat si ofticos ai fos si asa ai ramas.

Bazil (77 comentarii)  •  25 martie 2020, 11:01

Catalynne, tu traiesti in alta lume.,Daca traiai in asta ai stii ce cei doi nu isi vorbesc de vreo 15 ani. Nici nu se saluta. Deci te crezi sugubat degeaba.

Dilimache (657 comentarii)  •  25 martie 2020, 11:36

Perfect, m-ati uns pe suflet, la fel cred si eu despre oier!

ManX (119 comentarii)  •  25 martie 2020, 12:27

Daca nu ati publicat al doilea mesaj, banuiesc faptul ca aveti deja un virus in calculator.

scirlet (2 comentarii)  •  25 martie 2020, 12:41

Distrugeti-l, mentaliati invechite ! A indraznit sa iasa din pluton. Becali nu-sionoreaza contractele, distruge (incurca) cariere ..... Sunteți deplorabili, de toată jena!

florin (2 comentarii)  •  25 martie 2020, 12:53

Nea Ovi, las-o jos că măcăne!

florin (2 comentarii)  •  25 martie 2020, 12:55

Să nu mai vorbim despre faptul că și in situația în care se află tot mapamondul, voi cereți BANI pentru Gazeta Virtuala!!!Rusinica!

Nicolae (1 comentarii)  •  26 martie 2020, 3:25

Dacă aș fi în locul lui Becali acum că nu se mai joaca fotbal și tot trebuie să plătească jucătorii iași pune să îngrijească de oi că prea se dau rotunzi și nu aș mai dona nimic lasă să doneze și Johannis fiindcă are de unde și le-aș confisca averile fraților Micula. Pe ei de ce nu îi critică nimeni și pe alții care nu mișcă un deget. Bacali cum este el cu bune cu rele a arătat unei țări întregi când trebuie să pui umărul la treabă. Toți bogătașii din țară nu valorează cât el iar începând de la președinte toți politicienii sunt oameni de nimic..... Câte și mai câte vreți să vă scriu.... Începând de la politicieni și până la opincari.... Deși opincile nu mai sunt la modă.... Dar fiți fără griji că vom ajunge iar la ele....

Nicolae (4 comentarii)  •  26 martie 2020, 9:19

Smecherie cu ghivent ar vrea sa insemne smecherie cu filet, adica nu simpla, ci "cu dichis": https://www.dex.ro/filet .

Campioana CFR (45 comentarii)  •  26 martie 2020, 17:56

@Dragos: tu vorbesti de ochelari de cal? :)) Dupa cum gandesti, daca ar veni Jiji la tine acasa si ti-ar .... nevasta dar apoi iti da niste bani, esti fericit. :)) Mai sunteti destui cu mentalitatea asta de ***? Un hot e hot indiferent ca face sau nu acte de caritatea pe urma! Mai e de mirare ca e condusa tara de 30 de ani de hoti? Cu asemenea indivizi ca Dragos, pot fura linistiti in continuare. "A furat dar a si facut"... - sclavi!..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează