Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cu botul pe labe

Am văzut toți cum s-a chinuit FCSB în "sfertul" de Cupă de la Sibiu, în care 80 de minute a cam ars gazul și doar 10 a jucat!

Permalink to Cu botul pe labe
vineri, 6 martie 2020, 2:39

Vicecampioana a avut nevoie de nefericita deviere a lui Luchin în proprie poartă pentru a egala, după care, într-adevăr, a oferit un fotbal modern, atractiv. Iar călcâiul lui Dennis Man și lobul lui Florinel Coman i-au dus la victorie pe roș-albaștri într-o partidă dominată până atunci, și sub aspect mental, de un Hermannstadt curajos, organizat și harnic. Poate că antrenorul său, Vasile Miriuță, a exagerat când a spus, necăjit: „Nu câștigă totdeauna echipa cea mai bună”. N-a exagerat însă foarte tare.

Surprinzător, Bogdan Argeș Vintilă s-a declarat „foarte mulțumit de băieții mei”, deși consider că era cazul să se entuziasmeze mai puțin. Degeaba „noi am vrut să facem jocul nostru, să practicăm un fotbal spectaculos”, întrucât bucureștenilor nu prea le-a ieșit. Ba chiar, să mă ierte BAV, nu le-a ieșit deloc până în ultimele minute.

Desigur, scorul primează de regulă în fața impresiei, așa se justifică și atitudinea lui Vintilă. Care a avut motive să-și laude elevii numai în ideea că, fiind conduși, n-au renunțat să lupte, să spere și să forțeze. Dar atât. În rest, FCSB a divulgat o grămadă de lacune, de slăbiciuni, cu precădere în zona centrală a apărării. În care Miron întârzie să se acomodeze, iar L. Filip rămâne, oarecum scuzabil, o improvizație. Un fel de manta de vreme rea, prin care mai trec ploaia și vântul.

Cum Panțâru, mereu în urma fazei, Ov. Popescu, Moruțan, Fl. Tănase și Ad. Petre, ex-danezul parcă din alt film, au decepționat, Vintilă sau Gigi Becali a decis să-i ridice de pe bancă și să-i introducă la pauză pe Man și pe Coman. Au fost mutările providențiale, cei doi reușind, prin execuții superbe, să salveze rezultatul. Parțial, și spectacolul. Dar nu mai mult. De aceea BAV trebuia să fie mai ponderat. Probabil că s-a gândit la duelul de quitte ou double cu Craiova de duminică, în perspectiva căruia și-a propus să ridice moralul vestiarului. Aceasta ar putea fi o explicație plauzibilă.

În altă ordine de idei, Ilie Dumitrescu i-a reproșat la DigiSport antrenorului, cu trimitere clară și la patron, că l-a cam șicanat pe Fl. Coman, dacă nu și umilit, nelăsându-l să termine pe teren 6 meciuri consecutive de Liga 1! Dincolo de faptul că nici Florinel nu prea s-a omorât cu firea în unele întâlniri, el însuși recunoscând la Sibiu că „traversăm o perioadă foarte slabă”, sunt tentat să-i dau dreptate fostului reputat internațional.

Poate că Ilie n-a găsit cea mai potrivită formulare reclamând „l-ați pus cu botul pe labe (n.a. pe Coman), la colț”, însă obiecția lui merită luată în seamă. La fel și comparația că nici Messi, cel mai mare fotbalist contemporan, nu-i capabil s-o ducă singur pe Barcelona numai la victorie. Pentru că niciun jucător, cât de înzestrat, cât de dăruit, nu poate ține locul unei întregi echipe, fără să mă aliez părerii celor care pretind că masele, nu personalitățile, scriu istoria.

Joi seara, sub lumina plăpândă a stadionului de Sub Arini, animat de un public entuziast, Fl. Coman a dovedit încă o dată, asemenea lui Dennis Man, că are talent. Talent cu carul. Altfel zis, că nu-i un jucător obișnuit. Că e, sau măcar poate deveni, un lider, un fotbalist exponențial. Iar acestuia, spunea Ilie Dumitrescu, i se cuvine un statut special, o atenție în plus. El trebuie crescut cu grijă, cultivat. Absolut de acord.

Comentarii (33)Adaugă comentariu

Marius (347 comentarii)  •  6 martie 2020, 14:49

Dv l-a-ti tot criticat pe Coman si acum il laudati pentru o singura faza. Cred ca il laudati tocmai ca sa ii faceti in necaz lui Becali care s-a rupt de el in ultima vreme.

Milica (53 comentarii)  •  6 martie 2020, 14:52

Daca recunoasteti ca Sibiul a jucat mai bine decat clona 80 de minte nu cumva trebuia sa scrieti mai mult de o fraza despre Sibiu? Totul se subordoneaza audientei. ***. Foarte trist.

Lucian (206 comentarii)  •  6 martie 2020, 14:56

Va apreciez mult pentru echilibrul afisat de fiecare data dar de data aceasta nu va inteleg. Desi gasiti deplasata expresia folosita de Ilie o folositi chiar in titlul articolului. D c?

gogu (131 comentarii)  •  6 martie 2020, 14:59

Cu asemenea laude nemasurate adresate unuia care are minte putina cum banuiesc ca are si Florinel ii faceti mai mult rau decat bine. Valabil si pentru Man chiar daca el pare mai mobilat.

Vlad (309 comentarii)  •  6 martie 2020, 15:05

De la Ovidiu Ioanitoaia aveam mai multe pretentii privind limba romna decat de la Ilie Dumitrescu. In locul Dv eu nu as fi preluat expresia cu botul pe labe si sub nici o forma nu as fi dat-o in titlu. Gusturile nu se discuta dar orisicat.

Andrei (262 comentarii)  •  6 martie 2020, 15:07

Va impartasesc parerea ca Vintila a exagerat in declaratiile de dupa terminarea meciului. Il apara faptul ca echipa lui a intors rezultatul pe final de meci si din cauza asta si-a luat si el viteza.

alin (626 comentarii)  •  6 martie 2020, 15:10

Tare chedtia cu ploaia si vintul care trec prin mantaua de vreme rea...O fi fost veche mantaua ori numai gaurita...

CITA (2118 comentarii)  •  6 martie 2020, 15:33

Daca si-au vazut sacii in caruta, pai e bine ca au jucat 10 min din 90, s-au menajat pentru alte jocuri mai importante. Vad ca reusesc sa se regaseasca pana la urma, dupa meciuri unde nici nu-ti vine sa te mai uiti la ei de cat de prost joaca. Sunt curios cati de la ei vor fi selectionati la Nationala pentru meciurle ce urmeaza.

Stancu ioan (1 comentarii)  •  6 martie 2020, 16:24

Steaua a jucat 10 minute numai...Ok..A câștigat meciul..Va dati seama cand va juca 50 minute sau 70... SA va temeti adversarilor !!!! Steaua ( FCSB ) ia si titlul si cupa ANUL ACESTA 2020

a dica (283 comentarii)  •  6 martie 2020, 17:12

Problema nu-i la Coman sau Man. Ei joaca daca li se aduc mingii in fata. Folositoare, nu oricum. Cine crede ca poate un jucator sa ia mingea din 16 propriu si s-o duca pana in poarta adversa se inseala. Asa ca lasati-i pe astia doi in pace ca altii mai buni nu avem. Ei au nevoie de o echipa cu un mijloc care sa munceasca pentru ei. Cu prea laudatii Morutan, Olaru si Oaida, care tot incearca ei golul si nu prea le iese, s-a ajuns in situatia asta de ineficienta. Sa intre jucatori care construiesc pentru atacanti gen Nedelcu, Vina si veti vedea rezultate.

Andrei F (1607 comentarii)  •  6 martie 2020, 17:26

Văi ,văi...Ce sa vezi!!! Adică maestrul ziariștilor și-a a făcut timp sa se uite doar la meciul Stelei din Cupa??? Pai cum maestre,nu vedeai d- ta pe Craiova echipa care se bate la campionat??? Cum vine muica asta sa nu vezi cea mai tare echipa din Cupa și să te uiți tocmai la echipa railor????---- *** cu Coman nu- ți iese!!! Eu am văzut cum Coman a pierdut că de atâtea ori gratuit mingea și de acolo s- a născut golul sibienilor!!! Mai mult am văzut o ratare a lui Coman de singur cu portarul!!! Dumneata cum de ai scăpat toate astea?!?! Aaaaa,nu te mai puteai lega de Vintila și Becali??? Atunci...roata dumitale a ajuns pătrată!!!

Doryn (166 comentarii)  •  6 martie 2020, 18:31

Nu va mai minunati de prostiile debitate de Andrei F. Obisnuiti-va cu ele ca si cu ceaiul de dimineata. Unii au zis ca omul *** si el nu face altceva decat sa confirme zilnic.***. Oricat de obiectiv este dl Ioanitoaia baiatul de mingi Andrei F tot bombane si crede ca fecesebeaua este victima unui complot mondial.

Giulesti (85 comentarii)  •  6 martie 2020, 18:54

Bravo Doryn, ce scrii tu eu am scris demult si de multe ori. Andrei F vede numai FCSB in fata ochilor si este patimas cu echipa oierului sef.

Marean (270 comentarii)  •  6 martie 2020, 19:44

Florinel are nitel talent cum zice nea Ovidiu insa nu ajunge ca sa faca furori si sa se transfere la o echipa tare de afara. Pentru asta iti trebuie si moral, ceeace ii lipseste lui Florinel.

George (164 comentarii)  •  6 martie 2020, 20:28

Bun articol, urat titlu. Iar Dennis Man mai constiincios decat Florinel Coman. Am ii cam pe poante ca balerineld.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  6 martie 2020, 20:32

Adevaratii stelisti – azi Ilie Dumitrescu – trebuie sa spuna mai des lucrurilor pe nume ! Ar putea Ilie insa ataca si alte probleme pe care le vede la Steaua, macar greselile in care Gigi persevereaza cu sfintenie – sa-i dea o Diploma „errare humanum est perseverare diabolicum“ - trebuie ilustrate cu exemple. Poate vorbi de el, de greselile si educatia lui, de Steaua 85 – 90, de alte echipe mari. Caci toate au antrenor , staf, nucleu de titulari care sint respectati si ingrijiti, au si niste figuri centrale care pot aduna echipa in momente mai grele. Sa vedem ce are Steaua. Nici nume. Ce om serios mai vine la Steaua ? Poate Dan Penalti caci lui – ca si lui Pisi - ii place Las Fierbinti. Hai Dane tata ca la noi ai fi in ielementu tau. Sint zeci de telenovele cu fotbaliatorii nostri. Cum sa nu discuti cu Morutan, Coman, Man ? Cum sa te surprinda Tanase la interviu ? Cum sa nu stii tu nimic de jucatorii tai care vor sa plece ? Circ. Caterinci. Au cu cine discuta serios ? Am spus MM, apoi M², de azi, un om cu atitea telenovele care isi mentine aroganta cu energie totala va fi = „cM²“, pina se va aseza si asta linistit doua minute sa gandeasca si el ceva. Pai F C Bayern are o femeie care tine echipa, nu are numai biroul deschis, acolo sta cineva si la birou, cu treaba, nu ca sa sparga seminte – are G P birou ? Caci pina sa fie bagat in seama Viitorul a mers struna. Au Müller dar si alti motomemeti cu cine discuta serios o treaba. Nu stiu, poate stie Ilie, dar cred ca Morutan doar daca vrea tamiie gaseste pe cineva. Asta in afara de faptul ca o femeie la fcsb ar fi de ca Vasilica pe Marte. Fcsb – ce-o fi aia ? Sibienii nu pot fi acuzati ca au tradus gresit. Apoi nu-i fiinta umana mai blinda ca o mioara. Sibienii ne-au dat o idee buna. Eu mi-as face drapel iar antrenor l-as pune pe Lassie (Sile, ce mai), cumnatul lui Border si Collie (Bourceanu si Ilie tata). --- Da. De-abia se conturau Nedelcu, Tanase, Coman, Man ca nucleu … Pac, pac, pac !

CCC (137 comentarii)  •  6 martie 2020, 20:34

Interesant in articolul domnului OI este ca il critica pe antrenorul FCSB-ului, BAV, pe motiv de laude excesive la adresa jucatorilor propii, care ar fi prestat un joc bun ( victorie in ultimele minute cu 2-1), dar nu ne spune nimic in acelasi registru despre antrenorul sibienilor, VM, care declara la conferinta de presa - citez: “imi felicit jucatorii, au prestat un joc minunat!”. Cat despre FBCSB, un pic de realism nu ar strica si ar fi suficient ca sa omoare si ultima speranta: o echipa fara antrenor, manager, nutritionist, preparator fizic si director tehnic nu va castiga NICIODATA vreun trofeu!

Romica (63 comentarii)  •  6 martie 2020, 22:59

Finalul textului semnat @CCC (85 comentarii) surprinde perfect situatia tragico comica de la FCSB. Si toate posturile acelea sunt ocupate de un singur individ. Are un premiu cine stie cum il cheama.

itu52 (239 comentarii)  •  7 martie 2020, 1:19

„Pentru că niciun jucător, cât de înzestrat, cât de dăruit, nu poate ține locul unei întregi echipe, fără să mă aliez părerii celor care pretind că masele, nu personalitățile, scriu istoria”, e?!?! „bate șaua să priceapă iapa”. Oare convingerile au un substrat al trăirilor personale, sunt dezideratele unei „emanații”, sau rezultatul muncii de informare ce caracterizează un jurnalist zelos. Fiind în preajma lui 4 Martie, trecând prin galeria dispăruților, mi-aduc aminte de „Toma cu șopârla”. Revenind la fotbal,FC(S) Barcelona(de la club pâna la fani) a scris istoria fotbalului în ultimul deceniu, dar Messi a dirijat-o. Așa e de când lumea, cineva trebuie să fie în frunte. E tare complicat, pentru că personalitatea face parte din mase, este, deși termenul a fost cam șifonat (prin abuz de folosire), emanația acesteia. A dracului problemă, asta chiar e o șopârlă!

motanul incaltat (603 comentarii)  •  7 martie 2020, 1:26

Hai sa va zic ceva de talentul lui Coman. Il are dar il foloseste maxim 5 minute in meci. Asa nu va pleca in veci la nici o echipa oricit de mica din afara.... Steven Gerrard a zis de ianis ca daca nu-si mentine forma la cel mai inalt nivel nu o sa-l cumpere. A jucat acceptabil daca se poate spune asta in Europa League cind ratezi un penalti dupa care in meciul urmator i s-a dat nota 2.....Daca ai talent trebuie sa-l arati in fiecare secunda timp de 90 de minute de 3 ori pe saptamina. Daca nu---joci in Liga 1.Fotbalul e simplu---nu il mai complicati atit.

JFM (116 comentarii)  •  7 martie 2020, 7:53

Florinel a demonstrat ca e un mare talent inca de la Viitorul. Aici ar fi trebuit sa confirme talentul, sa "explodeze". Ce face? Demonstreaza in continuare ca are talent? Poate de aia nici nu-l ia nimeni la banii ceruti de Becali, n-a progresat la nivelul acestor sume, el e in continuare un ... mare talent.

Bota Pompiliu (29 comentarii)  •  7 martie 2020, 8:49

Nea Ovi, ar trebui sa va faceti un club ,,anti Steaua,,: cu Lucestii, Mironiuca, Talpan, Niculae, so on.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  7 martie 2020, 9:33

JFM, a progresat cineva ? Cu cine ? Cum atinge unul – Nedelcu, Coman, Man, Tanase – borna de 10 milioane, in urmatorul meci e facut praf: „aur de tinichea“. La Viitorul Coman avea totul, Viitorul este si singurul club care se ocupa de educatia jucatorilor, au oameni care se ocupa de toate problemele lor, oameni instruiti care tin echipa inchegata. Pina sa apara G P. La Steaua Coman nu are antrenor, … e tinar si nu are cine sa se ocupe de el. Probleme au toti tinerii. La Steaua, din contra, sint pusi in mod repetat „cu botul pe labe“. --- Au avut antrenori ? Coman, Man, cei care apar in fata primesc des mingea cu spatele la poarta, sint des izolati caci Steaua joaca practic fara mijloc. In afara lui Tanase – nu e pozitia lui, e saracu plimbat pe tot terenul – nu e nimeni in stare sa tina de minge si sa dea o pasa simpla in adincime pe pozitie viitoare. Edificator este meciul pierdut cu Dinamo: numai pase lungi si laterale, Coman si Morutan izolati, Man experimentat pentru prima oara in centru, Tanase cu limba scoasa de atita fuga, restul spectatori. La Dinamo Fabrini (?) a tinut de minge pina au aparut 5-6 dinamovisti in atac, Dinamo a avut un mijloc solid, in aparare au stat aproape de noi si au fost primii la minge, … Ce sa faca Coman ? Sa ia elicopterul ? Asa zisii antrenori nu stiu sa aduca oameni in atac. Mijlocul e baza unei echipe, acolo joaca fotbalisti. Filip, fara mobilitate, Popescu si Oaida se uita toti numai la minge, stau aiurea, paseaza aiurea, nu au tehnica, personalitate, pot juca la fel si rugby. Pe Vina si Morutan ii fura faza, se pierd in nimicuri. Olaru deja a regresat. Iar baiatul asta nou in atac, mie dupa cum se misca nu-mi pare sportiv ci un fel de Keserü2, la fel, daca raminea in Danemarca era sigur azi pe lista lui Radoi ! Pai toti astia din mijloc nu-s in stare de o pasa de 10 m care sa NU trebuiasca a fi preluata de un bizon – nici o sansa, sare mingea din bizoni ca din gard. Daca „fotbalistii“ astia trag un sut cad pe spate ori fac entorsa. Nu nimeresc ditamai poarta din 6 m ! La cap nu sar … ca-i doare bostanul ! E tragic, de noaptea mintii ce se intimpla, in mod repetat !, la Steaua. Ne salveaza doar executii personale. Si ce facem ? Asa Gigi, da tata cu tamiie ca se rezolva.

clujcampion (28 comentarii)  •  7 martie 2020, 10:11

Alooo, domnu Ioanitoaia... da Hermannstadt cum a marcat: Nu tot scarita? Sa inteleg ca numai Coman e talentat ca stie sa dea gol cum stiu cam toti copiii pe maidan?

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 martie 2020, 10:53

@17 Nentori Tirana (830 comentarii) • 7 martie 2020, 9:33 Vai domnule...dupa asa comentariu ma faceti sa ma gandesc daca nu sunteti Maradona in persoana...Cum si Maradona a mai luat prafuri ....tot nu pot sa ma abtin ...Din marea scoala primita la Viitorul face parte si cursurile de bucatari???Daca te-am bagat in ceata stai ca te scot ...,, Eric dezvăluie de ce a plecat de la Viitorul: „Gică Popescu m-a făcut bucătar! Nu meritam să fiu tratat așa”,,....Sau de injurat tinerii jucatori???Iti exemplific daca nici asta nu stii...----Si pentru ca ai adoptat gandirea gesepista conform careia jucatorii stelisti au regresat .....Cum poate o echipa sa regreseze fata de cealalta daca ea este la play off iar Viitorul nu?Daca ai compara cifrele lui Coman de acum sigur nu ai mai spune ca fotbalistul a regresat fata de perioada Viitorul...Eu imi amintesc sigur ca la Viitorul Coman freca destul de mult banca de rezerve... Si am o intrebare pentru tine...Stii ca Ionita,Mailat ,Pascanu erau superfericiti ca nu au semnat cu Steaua?Jucatorii astia este ca au progresat cum va place voua ?Pai gesepistii spun ceva despre asta????..............................@Doryn @Giulesti Puteti sa redati un cuvintel apreciativ la adresa Stelei scris de mine in comentariul care va deranjeaza????Si cum de nimeni nu este deranjat ca nici un gesepist nu a vazut si nu a scris un randulet despre meciul foarte frumos de la Iasi???Pai numai daca era vorba doar de executiile lui Breveld si Horsia si tot ca jurnalist erai obligat sa adaugi un randulet si despre meciul in cauza...Cand va citesc pe voi ma intreb daca in Romania nu exista decat antistelisti....

Val (52 comentarii)  •  7 martie 2020, 12:13

@Bota Pompiliu (27 comentarii). Baietas, vezi ca FCSB nu este Steaua si nici nu va fi. Steaua nu joaca in liga 1, acolo joaca clona lui Becali. Ai incurcat borcanele grav. Si faci parte din categoria celor pe care nu suporta adevarul ca nu crede nimeni ca Florinel este unicul fotbalist care a dat gol loband mingea peste portar.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  7 martie 2020, 14:45

Andrei F, da sint, chiar ma gandeam ca poate ti-a soptit o sopila psdista. Realitatea este ca Steaua noastra nu merge bine, iar eu chiar spuneam ca noi stelistii adevarati ar trebui sa fim mai critici. „Bucatar“ e un termen de „Las Fierbinti“ folosit de G P, despre care tocmai spuneam ca pina sa-si bage morometele asta infractor inteligentia la Viitorul echipa Regelui a aratat mai bine. Vrei sa stii ceva ? G P nici n-a vrut la Steaua, daca Valentin il lasa de capul lui azi nu stia nimeni de el, era mai muritor de foame ca Camataru. Ce om normal la cap lucreaza cu un tractorist din Braila, cu o Vasilica, eu sint absolut sigur ca nici tu care esti psd-ist convins n-ai face-o. Nici pina azi n-a dat cei 2,1 milioane incasati pe sest Rapidului iar cei 0,5 milioane i-a incasat Statul de la el doar ca sa legifereze un furt. Vezi proiectele lui imobiliare, ride pina si militianul Mitica Corleone de el. A ramas cu milioanele din teapa pe care a tras-o, a fost saltat la timp ca sa nu se faca de rusine la alegeri – Avram a luat de doua ori mai multe voturi decit ar fi luat el – Statul l-a salvat deja de multe ori asa ca ar trebui sa-si tina gura. --- Restul e tactica, e fotbal, e pentru fotbalisti si antrenori, adica cam 500 mii de romani care inteleg ce scriu. De ce nu intelegi tu eu nu stiu. Ilie Dumitrescu e prea fin ca sa spuna tot ce are pe suflet dar eu cred ca a *** ca si mine cind ne-a batut Dinamo ! Hai Andrei sa facem ceva, caci numai dind vina pe arbitri si gsp, cind echipa noastra joaca evident slab, cind nu are antrenor adevarat de 5 ani, ani buni de cind Steaua perseveraza cu sfintenie in aceleasi greseli, noi NU REALIZAM NIMIC. E de evul mediu ce se intimpla la Steaua ! Vrei s-o bage Avram in poarta pentru noi ? Kovacs ar fi bagat-o dar n-a avut nici o singura ocazie ! E de noaptea mintii. E in cel mai bun caz Las Fierbinti cu atitea telenovele. Andrei tata, din cite te citesc esti convins ca majoritatea judecatorilor romani nu pot fi obiectivi oricit s-ar stradui. Intrebare de baraj, ce crezi tu ca se intimpla daca unui judecator stelist, iar astia sint majoritatea, i se puna pata ? Hai Andrei sa revenim la realitate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 martie 2020, 17:20

@ 17 mentori...Văi domnule suferiți că Steaua nu are antrenor...nu mai este Steaua din comunism...echipa are acum un recul...pesedistii sunt rai...Uite nu- ți dau eu un ,,medicament,, ,ti- l da Dan Petrescu care spune că acest campionat se va câștiga prin urlete,țipete,greșeli de arbitraj...Eu te întreb doar atât ....ai urmărit ultimele meciuri ale Craiovei??? Nu?! Atunci nu- i bai că nici presarii nu le-a au văzut sau nu se vede sau citește ...!!!!...De celebrul ,,focul la ei,,ai auzit??? Asta face presă acum!!!Tu vrei sa fi la modă și ,,arzi ,,și tu dar nu te ajuți nici pe tine...Spiritul de harakireala nu este critic ci distructiv!---- Aveam impresia că aveți niste ani in spate...Ați uitat când Becali primea talpa de la presă pentru că se baga peste antrenori pe principiul cum să decidă la echipa Becali că doar nu el sta cu jucătorii prin cantonamente,antrenamente...???? Uite că acum presarii știu toate cele la Steaua mai bine și că Vintila și desigur și că Becali...Sau îți amintești când se spunea că Becali este sfătuit de oameni mari de fotbal??? Ei acum Becali și Vintila primesc sfaturile la televizor sau din presa...Care naiba o mai fi lacul și care puțul...? Sigur nu presarii plâng mai cu sârg de dragul Stelei decât o face Becali...Și apoi dragule cine va obliga că zi de zi să purtați de grija unui singur om? Repet...o fi întâmplare că pe secțiunea blog toți jurnaliștii au treabă doar cu Becali deși în cupa au mai fost alte 3 meciuri...?

Bota Pompiliu (29 comentarii)  •  7 martie 2020, 22:36

Val, baietas, ma bucur ca te pricepi la fotbal, da vezi ca ,,a loba peste,, e cam pleonasm. Intreaba invatatoarea ce inseamna.

Dani (2 comentarii)  •  8 martie 2020, 8:44

Vai de capul lor de "forbalisti" carora le iese o faza din greseala! Si vai de mama lor de "jutnalisti" care-i pupa-n spate pentru asta! Mie daca mi-ar iesi la fabrica doar o piesa din zece toti ar zice ca sunt ***@!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

codrut (1 comentarii)  •  8 martie 2020, 8:58

Lotul fcsb are 4-5 jucatori buni ptr Romania , antrenor slab , patron fara vreun aport pozitiv la echipa. De unde sa rasara performanta !? J

Pandele (84 comentarii)  •  8 martie 2020, 16:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează