Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Cu ochii în soare

Încheiam editorialul din 28 decembrie 2019 cu frazele "Atât cât îl știu eu, anticipez că, dacă Rotaru îl va asculta și îi va da satisfacție, Pițurcă va rămâne la Craiova. Altminteri, nu. M-aș bucura să mă înșel, însă mă îndoiesc".

Permalink to Cu ochii în soare
duminică, 5 ianuarie 2020, 2:08

Iată că nu m-am înșelat! După un prim moment în care patronul și antrenorul păreau să fi căzut la pace, Pițurcă anunțând că va continua, s-a produs ruptura. Dintr-un motiv necunoscut până și președintelui Cârțu, care admitea că „N-am idee ce-au discutat cei doi”. Clubul a emis un comunicat călduț, dar Pițurcă a răbufnit. „Nu s-au făcut achiziții, iar eu nu stau să mă bată Gigi Becali!”, a ridicat el tonul și a trântit ușa.

La orgoliul lui de-acum proverbial, ex-selecționerul ar dori să fie înțeles: a cerut și a fost refuzat. Trimiterea la Becali nu-i însă cea mai fericită. Deoarece, pe lângă că se bagă unde nu-i fierbe oala, inclusiv în probleme tehnice, latifundiarul a investit masiv în FCSB. A cumpărat jucători, uneori la prețuri mari. Spre deosebire de Rotaru, care mai mult a vândut. Iar când a cumpărat, cu excepția lui Cicâldău, n-a cumpărat ce trebuia.

Adevărul e că acest mandat al lui Pițurcă, întins pe durata a 14 meciuri de Liga 1, 6 victorii, 3 egaluri, 5 înfrângeri, nu s-a dovedit cel visat. Nici de public și nici, firește, de Rotaru. Acesta aștepta ca Pițurcă să-și respecte promisiunea și, conform cuvintelor rostite la scurt timp după instalare, să câștige campionatul sau măcar să se bată la locul 1. Deși e clar că pe antrenor l-a luat gura pe dinainte, contestatarii nu-l iartă și, pe bună dreptate, îl întreabă „Nu dispuneai de același efectiv, repudiat ulterior, când ai promis că vei lupta la titlu?!”.

Respectivii, dar și unii de bună-credință, se miră că, în ciuda repetatelor declarații de fidelitate, Pițurcă a lăsat-o pe Craiova cu ochii în soare. A părăsit-o cu doar o zi înainte de reunirea lotului, care are programată vizita medicală luni și urmează să se deplaseze în Antalya marți! Dacă tot intenționa să renunțe, s-o fi făcut-o imediat după eșecul din partida cu FCSB, 0-2 pe 22 decembrie.

Încă mai mult. Fără a nega calitățile de antrenor ale lui Pițurcă, evidențiate la timona naționalei, merită observat că nu-i întâia oară când acesta stă la o echipă românească, scuzați expresia, cât capra la țap! În 2010, s-a despărțit de Steaua după două meciuri și 50 de zile, deoarece Gigi Becali, care-l desființase pe Tătărușanu la TV, n-a vrut să gireze cu un teren că nu-i va mai ataca pe propriii jucători. Pentru ca în toamna aceluiași an, Pițurcă să se despartă și de Craiova lui Mititelu (cu care va ajunge în instanță) după numai 16 meciuri. Oricât ar susține cineva contrariul, acest du-te-vino nu creează o impresie favorabilă. Întreține imaginea unui tip mofturos, care își ia jucăriile și pleacă atunci când nu i se face pe plac. El nu vrea doar să conducă, ci vrea să comande. Să dicteze.

Altfel, nu garantez că Rotaru din Filipine, inițial din Dubai, și Pițurcă din București s-au certat din cauza lui Nistor. În opinia mea, nu Nistor era achiziția cea mai vizată de Pițurcă, mai degrabă interesat de aducerea a doi fundași centrali și a unui vârf. Prunea nu greșea însă afirmând că prețul stabilit de Dinamo pentru căpitanul ei, 300.000 de euro, dacă nu 260.000, era unul nepermis de mic. Chiar penibil, ridicol.

Pentru că nu-l evaluezi niciodată pe Nistor, 5 goluri, 12 assisturi în 18 jocuri, media notelor în GSP 6,82, cât pe albanezul Qaka, zero goluri, zero assisturi în 16 apariții la Craiova, media notelor 5,11, decât dacă ești pus pe glume. Să-mi fie cu iertare, pe glume proaste.

Comentarii (34)Adaugă comentariu

Andrei Cr (1 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 14:43

Foarte adevărat! Piți e mediocru. Locul lui e la CSA. Să fie sănătos!

Viktor (278 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 14:44

Excelent. Ma bucur ca nu il laudati pe Satana si il puneti la punct.

Bogdan (395 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 14:46

Nu ma asteptam la asemenea dezamagire din partea lui Piturca. Banii si Vica l-au dat peste cap si a ajuns sa se creada mai ceva decat Mourinho. Un fel de Sir Fergusson de Romania.

Daniel (223 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 14:48

Corecta observatia ca avind acelasi loc s-a anuntat candidat la titlu dupa care a intors-i cu 180 de grade. Il credeam un antrenor mai bun si in orice caz mai serios.

Nici (275 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 15:18

Ca suporter al Craiovei sunt de parere ca Piturca a fost teapa Aere multe si rezultate putine. Dar nici italianul Bergodi nu mi se pare o solutie. Vrei sa iei titlul si iei antrenor de la ultima clasata care este ca si picata in B...

Mircea (663 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 15:21

Piturca s-a pacalit pe el dar ne-a pacalit si pe noi fanii Craiovei care am crezut in el. Uite ca la primul hop mai serios a dat bir cu fugitii.

argus (108 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 15:25

Justa observatia privitoare la zgarcenia lui Rotaru.individul isi imagineaza ca se poate face performanta fara sa investesti masiv. Sa ia exemplu de la Becali care nu a mai luat titlul de ) ani desi a bagat cei mai multi bani

MZM (390 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 15:34

Piturca este un antrenor bun cu principii si pretentii. A pus niste conditii la inceput, dar care nu i s-au respectat, asa ca a renuntat, e limpede. Omul nu a venit la Craiova pentru a castiga bani ca antrenor. Are destui. Poate ca, din punctul sau de vedere, e mai bine ca nu i s-au indeplinit conditiile. Poate a inteles mai repede decat altii ca intr-un campionat in care este implicat si Dan Petrescu, nu se mai pune intrebarea „ghici cine va castiga titlul?”.

mihai (1 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 16:00

Pentru PITI nota 10 asa ar trebui sa procedeze toti antrenori din liga 1 calcati in picioare de patroni si care din pacate gandesc cu stomacul ,vai de rotaru care la un sprit cu mitrita ia decis soarta esti tare destept bai mitrita din cauza asta numai joci nimic ti a intrat sefia la cap ***,va comparati voi cu Piti sa gim seriosi

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Matei (93 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 16:32

@mihai (1 comentarii). De acord cu tine dar ramane in picioare si intrebarea dlui Ovidiu. Cine l-a obligat sa declare ca trage la titlu cu Craiova cand nici nu o vazuse jucand? Asta se pune ca o nota proasta pentru marele antrenor.

Craiu (67 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 16:34

Cred ca Rotaru se inchina cu amandoua mainile prin Filipine ca a scapat de Satana. Si este cea mai buna solutie sa isi intoarca fata catre baiatul lui de casa Papura

gogu (131 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 16:36

Piturca este altul care i se pare normal sa taie si sa spanzure el pe banul altuia. Cand a preluat Craiova oare si-a imaginat ca o va antrena pe Barcelona sau pe Juventus?????

Bazil (77 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 16:42

Cei care ii aduc osanale lui Piturca uita ca acesta a fixat un obiectiv pentru Craiova si l-a asumat si nu l-a atins. Trebuia sa demisioneze a doua zi dupa ce Steaua l-a invins 2-0 fara replica. Asa proceda un tip ci onoare si nu lasa echipa de izbeliste in ajunul cantonamentului fara antrenor.

Romica (63 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 17:54

Bravo @gogu (121 comentarii). Nu este nimeni vinovat ca Piturca a visat cai verzi pe pereti. Singurul vinovat este el.

AliBaba (3 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 17:57

Acelasi subiect intirs pe toate fetele desi era f simplu de tras concluzia ca Piturca este un farseur. Nationala a pacalit-o mai usor decat pe cluburi dar tot pacaleala se cheama. Cand nu ii iese chinta arata spre toti ceilalti, jucatori, patron, gazon, etc.

Mircea (10 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 19:19

Domnule, ai ramas in presa de pe vremea defunctei Flacara, cu acelasi limbaj de lemn, aceleasi sabloane si invitand aceleasi cunostinte la o sueta, cat sa mai iasa de un articol. Cand ai de gand sa te pensionezi totusi, nu ai decenta sa realizezi ca esti demult perimat?

motanul incaltat (603 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 19:21

Dar pe cit il evaluezi pe Nistor daca el este printe putini jucatorii de la Dinamo care a avut una sau maxim 2 oferte reale???? Man este evaluat de Gigi la 20 milioane.... Insa n-are nici o oferta de 7 milioane macar. La fel ceilanti---evaluati la zeci de milioane de patron dar zero oferte...Ianis a avut oferte si de 12 milioane dar s-a vindut cu 3,8 milioane ca asa era cel mai bine pt jucator... hai nu zau????.Am inteles ca Florinel Coman ar avea o oferta de 7 milioane din USA dar nu stie nimeni daca e reala sau nu.... O marfa se cam vinde in functie de ofertele care-ti vin sau nu se vinde....Cind un magazin trebuie sa se inchida o sa vedeti ca reducerile merg pina la 70%, cu toate ca concurenta vinde aceeasi marfa cu 100%. Nu va mai luati dupa ce declara Prunea ci dupa faxurile ce ajung pe adresa lui Dinamo pt Nistor.....

Manu (167 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 19:53

@Mircea (9 comentarii). Nu stiu cata carte ai tu insa Flacara pe care o ironizezi tu da lectii intregii prese de azi. Faci pe desteptul fara argumente ca limba romana nu s-a schimbat iar Dl Ioanitoaia o manuieste mai bine decat oricare altul. Saracan de tine te bagi in seama si nu iti dai seama de ridicol. Dl Ioanitoaia a intuit perfect deznodamantul povestii de la Craiova.

moise tiberiu (3 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 20:02

nea ovi...banuiesc ca nu aveti tupeu sa l invitati la emisiunea...prietenii lui ovidiu.pe piti.la cat de ramolit esti,e posibil.in loc sa scrieti despre adevaratele motive.exemplu cine este responsabil de acest lot stufos si fara valoare?presedintele clubului?sorin cartu care nu ne spune si noua ce atributii are.ca el nu stie nimic.nu raspunde de nimic.un director sportiv?nu stiu.nu exista.daca atunci de toate astea se ocupa patronul,ce rost mai are sa vorbiti de piturca.a crezut ca poate sa faca treaba cu ce are la dispozitie.s a convins ca nu se poate .si a plecat.ce e rau in asta?unde a gresit?i a lasat patronului jucaria sa faca ce vrea cu ea.masinuta.nu este stricata.este in grafic pt playof.treaba patronului.sa si duca strategia mai departe.

Dilimache (657 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 20:36

Orgoliul nemasurat plus lipsa de profesionalism il fac pe acest antrenor mediocru sa faca misto de Craiova. Atat, nu merita sa irosesc mai mult timp scriind despre acest personaj jenant.

vasco (363 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 21:18

Daca ar fi venit,prin reducere la absurd,Jurgen Klopp in Romania,oriunde,mai ales la nationala,i-ati fi gasit cam aceleasi defecte ca si lui Piturca.In tara asta ,orice t.erchea b.erchea te critica,te desfiinteaza,asa...dintr-o doara,sau dintr-un condei.Aici,pe plaiurile lui mitica dragomir,e la moda caricatura ,bascalia.sau competentii precum fratii becali in echipa mircea sandu...gica popescu,meme,jiji,deh,numai personalitati!!!Unul si unul!

Andu (56 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 22:00

@moise tiberiu si alti melteni. Piturca daca era asa de antrenor cum pretindeti voi nu trebuia sa vina la Craiova in necunostinta de cauza si sa se bata cu pumnul in piept ca ia titlul. Cartu si ceilalti sunt de decor, papusile lui Rotaru dar nu din cauza lor a pierdut Piturca atatea meciuri ci a tacticii lui de doi lei. Tu si cei de teapa ta aparati o cauza dinainte pierduta. E ramolit dl Ioanitoaia, ia demonstreaza tu asta. Cum nu va pica bine ceva cum deveniti agresivi si marlani.

gilos (328 comentarii)  •  5 ianuarie 2020, 22:28

Rotaru este un amator in fotbal. Daca-l pastra pe Mangia, plus inca 2-3 jucatori buni adusi, s-ar fi batut la titlu cu CFR si FCSB. Nu este Mangia antrenorul perfect, dar a facut treaba, incepuse sa inteleaga temperamentul echipei, jocul era in progres...Asa...ne-am intors de unde am plecat...

Dinu (427 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 6:55

De acord cu @Andu (34 comentarii). Multi au devenit de nesuportat. Nu vor sa auda si sa citeasca decat ce cred ei. Alte pareri sunt interzise ca atat ii duc pe ei ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (135 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 8:27

Cu excepția laudei de sine de la început, e un articol foarte la obiect.

Claudiu (96 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 11:49

Piturca e bun de selecționer, acolo figurile lui mai merg când are o baza larga de selecție, poate refuza jucători, îi poate pedepsi, are atuurile ca a calificat națională de 2 ori. La o echipa de club, mai ales în provincie, e mult mai greu, sunt mult mai multe meciuri, trebuie sa ai talent. Șmecheria nu tine mult. Iar Craiova a pierdut multe puncte cu echipe de play-out

CITA (2118 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 12:38

Consider ca cei de la Universitatea vor gasi grabnic o solutie de a-l inlocui pe Piturca, cineva care poate mentine ritmul echipei si chiar sa vina cu inovatii pentru crestere. Aveti dreptate ca Piturca e orgolios, asta l-a facut sa esueze in final si cu Nationala.

Cristian (29 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 14:54

Cred ca plecarea lui Nistor la Craiova aduce Dinamo intr-o situație mai disperata decât a făcut-o plecarea celor 11 jucatori luați de Nețoiu de la Craiova la Dinamo. Craiova are acum șanse mari la titlu in timp ce Dinamo se va bate la retrogradare. Craiova avea lot bun și fără Nistor, dar nu avea antrenor. Dinamo nu era dependentă de Nistor așa cum nici Barcelona nu e dependentă de Messi. Din păcate Negoita nu poate duce pe Dinamo decât in jos, cât de jos vom ajunge o sa vedem. Și așa o sa dispară și ultimul club de tradiție din fotbalul românesc. Asistam la o distrugere sistematica a ceea ce cândva însemna mândria acestui popor și anume sportul românesc.

costea (19 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 17:33

Iliuta, nu este lauda de sine. Maestrul a intuit perfect cum va decurge situatia la Craiova si le a dat un exemplu de gazetarie colegilor de breasls mai tineri...Dl Ovidiu nu s-a temut ca risca sa se faca usor de ras

Florin (215 comentarii)  •  6 ianuarie 2020, 19:27

In afara pretentiilor sale de mega antrenor si de mare bogatan Piturca s-a facut rau de bacanie la Craiova. Parasitul Rotaru va incerca sa braveze si va forta din noupromovarea baiatului sau de curte ciudatul Papura. Si va mai lua o plasa

vio (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2020, 5:09

cu acest diletant nu trebuie discutat.V.Piti e *** care a inselat fotbalul.Asta nu are fotbal in cap.Asta are doar barbut si poker.E o rusine sa te lasi de el condus si sa reprezinte U Craiova.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pierre tzutzea (6 comentarii)  •  7 ianuarie 2020, 7:45

acest piturca este obisnuit sa joace la cacealma. are o calitate in a-si sti slabiciunile si puterea. nu are ambbitia prostului . si atunci cum sa iasa din acest joc depasit de tot ce se intimpla in jurul lui. lumea s-a schimbat si variabilele sint cu mult mai multe cind joci pocker cu mai multe perechi de carti. fotbalistii sint fara stapini si au bani. joaca dupa toane. toti sint interesati de transfer pe bani multi femei si masini bengoase. pe vremurise mai citea o carte azi au o biblioteca de *** de pe internet de masini de a fi boier de boieri. asa si cu cei care au plecat sa munceasca in strainatate. ca uzufructul sa fie complet el trebuie sa se intoarca sa isi deschida un business sa angajeze calfe de romani ingenunchiati si sa isi resspecte aproapele doar la slujbe unde se duce sa isi etaleze masina, familia bine imbracata si cu mult tzesot adipos ca mai apoi sa faca donatii bisericii in a fi cel mai tare din parcare. odata iesit de acolo devine cel ce era ba chiar mai prost mai ambitios mai arogant. se stie ca diavolii cei multi sint in jurul turlelor bisericii. asa piturca a dorit sa supraliciteze aducerea unor fotbalisti de care era sigur ca nu pot fi adusi pentru a spune eu vreau dar voi nu si atunci sa plece motivat. insa i s-a adus ce a dorit si atunci a gasit alta smecherie cu neluarea in cantonament a unor jucatori fiind sigur ca nu i se va accepta. atunci iata-l iesind si rasuflind usurat ca a scapat de povara care l-ar fi ridiculizat. eu cred ca totul i se trage de la batuta luata de la becali pe care nu si-a dorit-o nici in cele mai negre vise. era invins. isi aratase potenta. atit el cit si olaroiu reghe, lucescu si alti razvani sint depasiti. ei au noroc de bugete mari si de sefi de cluburi fanatici care nu stiu prea mult. cind se prind ca antrenorii romani nu sint de fapt buni deja facaturile romanesti au incasat bani multi. exceptie face unul ca boloni sa fim clari care nu joaca la doua capete care are coloana vertebrala si stie ce inseamna sa antrenezi nu in china ci in vest. este cel maititrat si cel care ne face cinste. cine nu intelege atunci sa isi maicheme un belly dancer si sa bage pistacios si alte din alea... de prin orient. asa ca si craiova sint convins ca a dorit sa scape de acest piturca cel care a adus vrajba si razbunare. jucatorii pot fi adusi unde trebuie printr-o buna pshologie...ai scos sabia de sabie mori. cu mici exceptii in tara sint putini antrenori pusi la punct cu arta conducerii si a comunicarii. priviti la uhrin care este poate cel mai cerebral antrenor dar si om de fotbal de la dinamo. carcacter puternic un om care greu tradeaza si atunci fortat de imprejurari dar poatenici atunci. banul iti umple burta si o falsa realizare ca mai apoi sa cazi in depresie sa nu mai reprezinti nimic in fata cuiva. cazul nistor este unul complex. si a fost obligat sa plece pentru a se plati salariile de 'saracii " de la dinamo care mai ieri se laudau cu hotelurile cu scaparea de niste penalitati la taxe cu averile de necrezut facute in mai putin de 30 de ani pe cind altii in vest le-au trbuit sute de ani. de aici faptul ca oamenii dear fi fost cu bun simt sau sa aibe un Dumenzeu cel adevarat intelegeau ca nu vor pleca pe lumea aialalta cu nmic. sint de toate felurile in america dar au investit pentru tara lor. nu au dormit cu aurul la cap. asta este diferenta in a-ti iubi tara si a nu o iubi. mauitam de unazi la o stire ca badea de la dinamo a dat lovitura pe piata afaercirlor cu mcdonalds asumindu-si 260 de milioane de euro. si tu te ti de palmares si niste baraci la dinamo? sa fie codul lui da vinci? pe miinile cui este dinamo? cine isi bate joc cu oamenii cu suporterii jucind alba neagra cu constiintele unor oameni? dar ce ma merge azi cind toate loazele au ajuns la putere care sint miliardari care nici nu stiu sa vorbeasca dar si-au luat liceul in 4 luni ca in cazul lui titi ionescu tiriac. lucescu este alt monument care sescuza acuzindu-se de fapt. vorbim de citeva sute de mii de euro ei fiind cu sute de milioane sub perna. nu poti crede ca s-a ajuns aici. se suspecteaza intre ei apoi spun ca de fapt dinamo este tinuta in chingi de altii care nu se vad. inclin sa cred asa ceva pentru ca altcumva dece sa ti un palmares si niste baraci lacustre? pe acest fond pafnutie de pipera prospera pentru ca are bani pentru ca investeste cit de cit. un talmes balmes pe toate fronturile. da avem mai multe biserici si tot mai putini credinciosi. avem miliardari degeaba. ei se manifesta tot ca cei care se intorc si deschid business-uri pentru a umili. cum sa spui ca nu te pricepi? iti iei oameni care se pricep si din aia grei. dar este mai usor cu laurette la plaje cu a -ti bate joc de un maruer care te-a ajutat cindva si a -ti da cadouri scumpe cu helep cu care puteai achita niste amarite de salarii la clubul mama . nici cu halep nu mi-e rusine care a primit o corectie de la romani si de la sharapova donind bani seriosi australiei pentru dezastrul de acolo. halep spune ca va da 200 de dolari pentru australia pe cind va face o greseaa. hopa si daryll pe care l-am creut cu maimulta minte .aiurea... el da 50. saharpova a dat 25000 de dolari... si nu-si bate joc . o sa primeasca fiecare dupa sufletul lui. in aceasta harababura unde nu mai exista mila , ajutor , caractere ci prostie , rautate si care o are mai .. mare nu va mai mirati ca totul este cu susul in jos sau cu josul in sus.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcel (190 comentarii)  •  8 ianuarie 2020, 15:23

Am citit in ziar ca ati suferit o operatie de ernie. Sa va dea Dumnezeu forta sa treceti peste acest necaz si multa sanatate si putere de munca.

Che Guevara (363 comentarii)  •  8 ianuarie 2020, 18:18

Singurul care poate sa scoata Craiova din *** e Mangia. A doua varianta ar fi Gigi Multescu. Cu Papura nu rezolvati nimic. Papura este mantaua de vreme rea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează