Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Hagi în pericol!

Din păcate, Viitorul - FCSB n-a oferit derby-ul așteptat, deoarece formația bucureșteană s-a dovedit net superioară la Ovidiu.

Permalink to Hagi în pericol!
luni, 16 decembrie 2019, 3:56

Exceptând raportul de cornere, 5-7, ea s-a dovedit mai bună la restul capitolelor. Surprinzător, și la posesie, 56 la sută, domeniu în care trupa dobrogeană obișnuia să-și domine adversarii. Nu însă și duminică seara, când Hagi însuși a recunoscut că „am întâlnit o echipă puternică, iute, tehnică, iar noi n-am fost în ritmul nostru”. Rezumat corect.

FCSB, căreia Hagi i-a spus când așa, când Steaua, a beneficiat de un Fl. Coman în zi fastă, gol și assist, dar și de o linie mediană, Ov. Popescu, Nedelcu, Moruțan, care a făcut legea în materie de recuperări și intercepții. Mai ales Ov. Popescu a împins jocul spre careul gazdelor ca un piston. Iar în față, Fl. Coman, MVP-ul partidei, secondat permanent de Fl. Tănase și uneori de Man, a creat pericol la fiecare atac.

În ansamblu, FCSB a confirmat ascensiunea. „Marșul spre locul 1”, cum l-a numit Bogdan Vintilă, grație căruia echipa se înscrie, părerea mea, drept una dintre candidatele autorizate la câștigarea campionatului. Nu știu câte dintre deciziile luate în vestiar ori pe bancă provin de la antrenor și câte de la patron. De un timp însă, ele sunt bune și FCSB arată în consecință. E echilibrată, muncitoare, așezată.

La rându-i, Viitorul trece printr-o pasă neagră, probă că a pierdut consecutiv două meciuri acasă. Sigur, i-au lipsit Țâru și Achim, Eric fiind mai demult ieșit din circuit, însă nici absența acestora n-a justificat evoluția ștearsă, neconvingătoare, a constănțenilor. Care par, ori chiar sunt, obosiți. Fără idei și fără puteri, debusolați. Poate că a vorbi despre criză e prematur, dar un semnal de alarmă trebuie tras. Deoarce Viitorul, aflat în picaj, riscă să termine sezonul pe ultima poziție de play-off, de unde, cu 6-7 etape în urmă, lăsa impresia că trage la campionat!

Întrucât Hagi a mai trăit asemenea sincope, nu mă îndoiesc că e conștient de pericol. Înaintea noastră, a celor din afară, el simte că echipa traversează o perioadă delicată. Așa îmi și explic de ce s-a bucurat ca un copil, s-a dezlănțuit, după ce Viitorul a învins greu și cu șansă pe Voluntari în etapa precedentă. El realiza că punctele acelea sunt extrem de prețioase.

Altfel, am citit pe bloguri fantasmagoria unora, vai, destul de numeroși, că meciul de pe litoral a fost „blat oribil”, „aranjament murdar” etc. Firește, e dreptul fiecăruia să gândească și să scrie ce vrea. Doar că într-o măsură decentă, rațională, nu aberantă. Pasămite, nașul Gică Hagi ar fi cedat în fața finului Gigi Becali,în așa fel încât latifundiarul să poată continua cursa pentru titlu!

O prostie, chiar o jignire gratuită, în condițiile în care, dacă exista un angajament între cei doi, logic era ca punctele să ajungă la Ovidiu, nu la București. Am explicat de ce și nu mai insist. Simplu, pentru că Viitorul ar fi avut mai mare nevoie de ele. Unora însă le place să bată câmpii și nu-i mai oprește nimeni și nimic. Nici măcar ridicolul.

Comentarii (78)Adaugă comentariu

dan (5 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:27

ioanitoaia gura mica!aseara a fost blatul secolului la ovidiu iar marele rege si supusii sai cireasa de pe tort

vasco (363 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:32

Rusinos!Clanul machidonilor nu se dezminte!

Vlad (309 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:36

@dan(2 comentarii) Bai prost cu legitimatie, de ce sa fi facut Viitorul blat, ca sa pice din play off???? Tocmai unor *** ca tine se adresa dl Ioanitoaia dar degeaba. Capetele seci tot seci.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicco (29 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:36

Haida-de, meștere, ai uitat un amănunt semnificativ: G.Hagi e recidivist, că și G.Becali ( acesta cu acte în regulă)! Acest amănunt ar trebui să-ți schimbe nuanță comentariilor. Ba ar trebui să schimbe chiar culoarea!

JFM (116 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:37

Punctele de la Voluntari, castigate dupa ce era 0-1, s-au dus acum la Becali, nu ca e intelegere intre cei doi ci pentru ca REGIZORUL cel mare, o combinata dintre TELEVIZIUNI si CASELE de pariuri, asa vrea finalul de campionat, unul f. strans. N-ati vazut ca toti au jucat "pe calcaie" cu Becali? Doar Astra n-a facut-o si asta s-0a vazut pe tabela. Deci ne indreptam spre un Play Off f. f strans in care echipele sa fie despartite doar de 2-3 puncte. Ei spun ca asa fac competitia mai apriga si creste interesul. In fiecare an au facut la fel. Sa intelegem atunci ca sezonul regulat se joaca de pomana si ca degeaba il mai urmarim, inclusiv la TV? Exact asta se intelege. O rusine de competitie, mai are rost sa spun ca de aia, atunci cand dam de greu, se cunoaste imediat cine joaca pe bune in interior si cine este parte din festivalul blaturilor? Nu mai are rost, stiti deja dar va faceti ca nu stiti.

Mishu (234 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:38

NEa Ovi, si daca Hagi nu prinde playoff care este problema? Nu inteleg de ce trebuie sa ii plangi matale de mila.

dan (5 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:39

rusine mare rege hagi ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Poli 21 (189 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:40

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gogu (131 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:40

Descriere exacta a meciului. Nu o mai laudati pe FCSB ca ii suparati pe dinamovisti...Care vor vedea play offul ca si anul trecut la televizor..,

dan (5 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:40

papusarii lui hagi au fost marionete aseara

Dinu (427 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:42

De acord ca Hagi a mirosit declinul echipei. In parte i se trage vhiar de la el care se intinde mai mult decat ii permite plapuma.

Danny (1 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:43

A fost clar blat aseară intre fcsb și Viitorul

Andrei (262 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:43

Popor de ametiti daca primele doua commenturi vorbesc despre blat. Te apuca rasul plansul de nu te mai opresti.

Daniel (1 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:45

EU cred ca nu a fost blat.Eu cred ca in Romania nu se intampla asa ceva. Sincer va spun fundasii centrali ai Viitorului isi cam dadeau cu stangul in dreptul inainte de acel gol penibil din faza fixa .La fel au bucata si in meciul tur.. De arbitrajul de la medias vs iasi nu spine nimeni nimic? Domnul Fesnic isi bate joc de toti?

mihai (1 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:48

domnu Dan...eu nu sunt suporterul nimanui din Romania, eu traiesc de 305 de ani in Australia si imi place sa mai urmaresc din cand in cand fotbalul di Romania, si am vazut acest meci....comentariul tau nu numai ca este ne obiectiv!, dar este si lipsit de o logica care ar putea avea o tangenta cu gandirea umana!...dar te inteleg ca traiesti pe taramul uri si fatarniciei!...deci nu esti vinovat de modul de gandire de care esti capabil...in rest numai de bine!...un simpatizant al fotbalului romanesc ( asa cum este el! )

aldo_m (164 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 16:50

zau nea Ovidiule lu matale ati trebuie ochelari noi schimba ti domnule dioptriile sau nu te mai numi ziarist de sport acum ma faci sa regret ca megeam mult sa cumăpar ziarele de sport care derby sau sa vorbim desptre ETERNUL BLAT dintre fin si nas zau mai si scriii adica noi astia cu carte sau fara CHIAR ASA PROSTOVANI SANTEM bre am inghitit zeci de mii de minciuni e prea ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andy (103 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:08

Sa nu uitam ca anul trecut FCSB sau Steaua a pierdut puncte cu Viitorul iar CFR a luat .

dan (5 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:28

hagii si circarii lui cascadorii rasului

Antijiji (1 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:31

***!!! Hagi își va recupera punctele la Mediaș, care, la rândul ei, a bătut la Iași din 2 penalty-uri inventate de arbitri! Viitorul e noua Gloria Bistrița!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan (151 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:38

Cum spunea Umberto Eco internetul este populat de legiuni de *** care comenteaza. In categoria asta intra cei cu "blatul", ba unul vorbeste de un blat in 3 cu case de pariuri, etc. Toti indivizii acestia UITA ca Viitorul i-a luat/suflat vreo 2 titluri Stelei...

ionut (5 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:40

Stimate dle Ioanitoaia, sunteti de multa vreme pe meterezele gazetariei sportive, in consecinta ma asteptam la mai mult nerv in ''penitza'' d-voastra. Nu se poate ca la experienta d-voastra sa nu observati ca ''ceva este putred in Danemarca''. Nu se poate sa nu fi observat si la meciul din tur, schimbarea absolut halucinanta a lui Hagi, cand Lies Houri a fost scos (dupa o prestatie superba la mijlocul terenului, cand efectiv valsa printre mijlocasii lui Becali) si introdus la mijloc ...Steliano Filip, un ''chirurg'' prin excelenta. Faptul ca Viitorul nu mai are nici o sansa la titlu este de notorietate, iar Astra nu se poate baza la nesfarsit pe acest duo fenomenal. SINGURA, repet SINGURA care mai poate incurca CFR-ul in lupta pentru title este fcsb-ul, cu satelitii traditionali, Viitorul si Astra.

vasco (363 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:40

@@andrei,ai des crize de "rasul plansul"?***

Liviu (2 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:41

Blat fara rusine ca atatea altele. Nimeni nu se sesizeaza?

Alexandru (1 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:42

Uitati cand Hagi a incurcat Steaua si Gigi a pierdut campionatul.Vedeti numai enormitati.Ai dreptate nea Ovi!

Ilie (135 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:49

Cine vorbește despre blat aseară nu știe că orice aromân vrea să fie primul. Pentru ei nu există locul doi. Un blat aseară este exclus. Doar acel 2-5 de acum câțiva ani a fost.

vasco (363 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:50

Cel mai mare "pericol "pentru hagi e limba romana si...un test IQ.

Liviu (333 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:50

Multe minti scurte se produc aici. Blat, blat si isr blat atat pot ei si nu se dezmint. Saraci cu duhul este putin spus. De compatimit.

cornel (79 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:50

Când vrei să câștigi un joc îl ții pe Iancu în teren care a atins mingea de 5 ori, nu îl bagi pe Ganea să nu cumva să strice balul , dar din fundașii penibili care s-au dat la o parte nu schimbi niciunul ! Lasă măi nea Ovidel că ne mai pricepem și noi nu numai mata ! Câte meciuri a câștigat haji la Ovidiu cu fcsb în ultimii 7-8 ani ??!!! O să ajungă în play off amândouă, i-au banii , se duc în cupele europene și se fac de râs ca în ultimii ani pentru unii ca mata, tot ridică în slăvi....infatuarea, aroganțe, nesimțirea și minciuna unor agramați care culmea, ne dau lecții de moralitate la fiecare conferință de presă !!!

Dragos (250 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:54

Nea Ovidiu, in locul dumitale mi s-ar face sila sa citesc tot ce posteaza aici niste prosti. Pentru ca trebuie sa fii prost bocna ca sa fii vazut meciul si sa sustii acum idiotenia ca a fost blat.

Dan (273 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 17:56

Asa este, am sesizat si eu. Fecesebeaua a batut Viitorul ca sa ii faca partie spre play off lui...Dinamo! Acum v-ati prins fraierilor care sunteti voi foarte fraieri??????

MrVali333 (1 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 18:00

viitorul dinamo rapid si timisoara la primul titlu ajuns in gruia toate echipele mentionate mai devrem au pierdut returul cu Cfr ca sa castige Cfr campionatul asaca fustratilor ciocu mic si joc de glezne ! Si Cfr decand e in liga 1 a avut penaltiuri cat restul echipelor din liga 1 . Fara arbitri cred ca erati la 0 titluri si in acest moment si poate fara participari in cupele europene ;)

gheorghe (328 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 18:05

Nea Ovi, ne-ai convins bre... nu mai zice nimeni nimic... Cum sa ne treaca prin cap asa ceva ? Voluntari =Pandele = finul lui Gigi Becali Viitorul = Hagi = nasul lui Gigi Becali Cum ar putea sa-i treaca cuiva prin cap ca punctele luate de Viitorul de la Voluntari vor ajunge in final la FCSB ? Hagi-Becali-Pandele nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase...

MZM (390 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 18:11

Toata stima, domnule Ioanitoaia, pentru acest articol in perfecta concordanta cu ce s-a intamplat pe teren. Asa cum spuneti, FCSB a fost net superioara la toate capitolele. Indiferent de forma celor de la Viitorul, echipa lui Vintila a jucat aseara un fotbal modern, viguros, cu mare risipa de energie, cu pase rapide, derutante, dintr-o atingere, cu demarcari surprinzatoare, ceea ce a dus la numeroase ocazii de gol. Adica, echipa pare a fi parasit jocul lent, previzibil si plicticos din alte (multe) partide. Macar de ar tine-o tot asa, dar eu cred ca principala candidata la titlu este, totusi, CFR. Pentru simplul motiv ca acolo este antrenor Dan Petrescu!

octavian (95 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 18:34

Hagi nu merita sa fie tratat cu atata rautate.. S-a uitat prea repede la ce jignire a fost supus Hagi de catre cine? de Burleanu un nimeni in fotbal, Nu s-a luat nici o masura .A fost un act huliganic impotriva lui Hagi.

vasco (363 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 18:38

Chiar daca vad ca nu publicati,mai scriu odata.Cel mai mare pericol pentru Hagi ar fi un test IQ.Si daca ar exista,unul de cracter...

GopoSapiens (25 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 18:43

În ce pericol e Hagi? Ceva legat de Football Leaks?

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 19:54

Ce ti-e si cu jurnalismul asta!!!Articolul trecut jurnalistul plangea pentru o faza de arbitraj dar la acest meci nu spune nimic !!!!Pentru ca se intareste convingerea ca acest jurnalist vede arbitrajele bune doar cand stelistii au de suferit!!!Nu se poate ca Man sa aiba parte de 3 faulturi dure si sa te faci ca nu vezi!!!!Nu se poate ca Viitorul sa fie iertata de 2 rosii si tu marele jurnalist sa taci dupa ce in trecut tot la un meci Viitorul-Steaua ai facut caz pentru ca Moncilovici trebuia eliminat inaintea lui Taru...De fapt acest jurnalist a ras de Steaua si cand Man lua bocancul lui Marc in cap si arbitrul nu a dat nimic...Se vad cararile ...

Bogdan (395 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 20:08

Trebuie sa fi sarit de pe sina ca sa vezi blat la meciul asta. Absurd sa dea Hagi trei puncte la cata nevoie are de ele si la cat este el de bolnav de orgoliu. Asemenea calcule sunt de***

?????? (831 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 22:21

@ Un alt arbitraj cu tentă "infracțională" în etapa din liga întâi în care au mai fost criticate arbitrajele de la meciurile Dinamo - Sepsi și Politehnica Iași -Gaz Metan, de acestă dată un arbitraj al lui Istvan Kovacs care a arătat 6 cartonașe galbene și unul roșu (două cartonaș galbene) jucătorilor echipei vizitatoare, la faulturi care nu au provocat nicio accidentare ,unele dintre acțiunile ce au fost sancționate cu cartonașe galbene ca faulturii fiind dispute pentru balon ale jucătorilor celor două formații ,? Remarcați și că a fost o etapă în care se zice că arbitrajele au favorizat echipele din Ardeal, ? Istvan Kovacs chiar este arbitru FIFA, ? Opinați că indivizii de la CCA manifestă în mod public un oarecare interes de a stabili locurile în clasamentul și echipele participante în play-off, ?

dodo (205 comentarii)  •  16 decembrie 2019, 23:18

Nea Ovi, ai ramas cu iubirea fata de Stra Luce Ntori de Nord si ura fata de Steaua !

++ (194 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 0:24

da chiar, cum va vine ideea ca ar fi fost blat ? lasati va rog copii sa joace, vorba unora.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 1:36

Bineinteles ca nu a fost blat.... Viitorul cind intinleste o echipa care vrea sa joace fotbal e zero...... Daca lumea n-ar asculta la ce debiteaza Hagi si ar fi total impartiala, Viitorul ar retrograda.Ar face exact ce face cind joaca in Europa.....

ovi (4 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 7:15

Hai nea Ovidiu , ca nu suntem chiar toti ***. Faza primului gol fcsb ist e incredibila. Planici si Soleidis sunt in careu in pozitie centrala, chiar in zona de unde Soleidis inscrie ,inca din momentul pregatirii executarii loviturii de colt. Cei doi jucatori nu se deplaseaza mai mult de 1 metru din pozitia initiala in care se aflau pana la cea de finalizare dar totusi nici unul din ei nu e marcat. Nu a fost o schema, nu a venit nimeni din spate , toti jucatorii au avut cam aceleasi pozitii de la un cap la altul al fazei si totusi nimeni nu-i ia in marcaj pe cei doi. Sigur ai sa zici ca e marcaj in zona etc. Nu exista un asemenea tipar de marcaj in zona , cu doi jucatori care se dau cap in cap pe scurt si care in momentul in care vad clar ca mingea ii va depasi in loc sa incerce sa se retraga pentru a incerca sa agate mingea sau macar sa incurce un posibil atacant advers, se intorc si privesc faza ca simplii specatatori.Nu toata lumea e proasta! In tur toti ziaristii “nu puteau explica” cum de Viitorul nu era in stare sa faca 3 pase legate, acum din nou” nu-si pot explica” cum sa te aperi in halul asta la nivel de liga 1 . Explicatie e una singura: sunt blaturi ordinare ! Fcsb este impinsa prin toate mijloacele posibile catre varful clasamentului. In afara de aceste meciuri cu Viitorul, sa nu uitam non combatul Clinceniului, penalty-ul neacordat lui Dinamo in derby, faultul in atac nesemnalizat la golul lui Coman la meciul cu Chindia parca, penalty -urile inexistente acordate lui Tanase . Doar asa la un calcul sumar sunt vreo 15 puncte obtinute fraudulos de Fcsb. Te mai miri ca au ajuns si ei sa joace cu cateva sute de spectatori in tribuna pe meci? Lumea nu mai e proasta, vede toate aceste furturi. Nea Ovidiu, nu mai merge cum mergea odata cu prosteala.

Emilian (19 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 7:20

Romanii vad blat peste tot, si acolo unde nu este; totusi, nu e vina microbistilor ca meciurile fcsb -Viitorul sunt privite cu mare neincredere. Pentru mine e un mister de ce Hagi arata mereu o stima deosebita lui Becali si echipei lui! Hagi e un luptator si un om cu o dorinta uriasa de victorie cu orice echipa, dar parca in fata lui Becali e mai mereu un miel supus. Iar Viitorul se comporta la fel.

dan b (283 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 13:15

@ Andrei F Lutule, stai calm, nu te ambala! Vezi peste tot numai cartonase rosii. Pai parca a fost si un pui de penalty la Rivaldinho... Ati castigat usor, gata!, ziceti merci. Daca juca Viitorul cum a facut-o cu CFR ce mai comentati? Acum ce nu va convine? Apropo, la meciul CFR - Celtic ti-a placut cum a arbitrat turcul? Mie, da. Tu poate ai vazut si acolo niste cartonase, e dreptul tau...

?????? (831 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 16:42

@ Opinați și că după etapa recent încheiată, în care arbitrajele au influențat sau au decis rezultatele unor partide de fotbal, ar trebui urmărită și verificată și existența unor presupuse relații de interese și între arbitraje și interese ale agențiilor de pariuri sau chiar și a unor indivizi ce ar putea obține și câștiguri din pariuri, ?

Paul (25 comentarii)  •  17 decembrie 2019, 17:23

nu vă mai certaţi, înflăcăraţi microbişti: cooperativa n-a murit!

aldo_m (164 comentarii)  •  18 decembrie 2019, 8:53

nea ovidiule NICI CAND GIGI DECLARA LA TV CA A CUMPARAT MECIUL suporteriii lui fcsb spuneau nu e blat atunci ce mai comentam sarbatori cu magie si fara blaturi

CITA (2118 comentarii)  •  18 decembrie 2019, 19:50

Domnilor, fiecare isi face afacerea personala asa cum considera. A dezvoltat o echipa tanara, vioaie, cu rezultate; apoi a vandut din jucatori ca sa-si scoata profitul, nu e nimic rau in asta. Va reinvesti, ca-i baiat destept Hagi, si va continua. Putina rabdare sa avem. Un merit enorm al lui este contributia la aceasta minunata echipa de U21 care s-a calificat la Olimpiada. Nu-i poate lua nimeni acest merit. Felicitari!

Comentează