Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Jignire și umilință

Continuă să provoace comentarii, majoritatea indignate, modul în care FRF a gestionat tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, acțiune găzduită de Romexpo. Manifestare UEFA la care, de-a dreptul șocant, administrația Burleanu și-a invitat simbriașii, dar nu și personalități […]

Permalink to Jignire și umilință
marți, 3 decembrie 2019, 3:10

Continuă să provoace comentarii, majoritatea indignate, modul în care FRF a gestionat tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, acțiune găzduită de Romexpo. Manifestare UEFA la care, de-a dreptul șocant, administrația Burleanu și-a invitat simbriașii, dar nu și personalități marcante ale fotbalului nostru! Acestora, staruri cu care orice federație din lume s-ar fi fălit, FRF le-a închis ușa în nas.

În schimb, n-a uitat să-și convoace yes-menii. Niște anonimi, între care Auraș Brașoveanu, Ciprian Paraschiv sau Marius Burcă. Pentru cine nu știe, dar oare știe cineva?, ultimul e președintele lui Metaloglobus, ocupanta locului 10 în liga secundă. Fără îndoială că Gullit, Totti, Casillas, Lahm și celelalte vedete UEFA sosite la București s-au bucurat să-i revadă pe celebrul Auraș ori pe ilustrul Marius, foștii lor coechipieri sau adversari, nu-i așa?!

Inexplicabil, dar intenționat, FRF i-a omis de pe listă, de pildă, pe Emeric Ienei, pe Mircea Lucescu și pe Gică Hagi. Pe Gică Popescu, implicat direct în pregătirea Euro 2020, l-a chemat într-un târziu și numai după insistențe. La 82 de ani și urmând un tratament medical, probabil că Ienei n-ar fi venit de la Oradea, unde locuiește. Federația avea însă obligația să-l invite, din moment ce discutăm despre antrenorul care a reușit cea mai înaltă performanță din istoria fotbalului românesc, câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Cum FRF s-a făcut că plouă, nederanjându-se să-i dea măcar un telefon venerabilului tehnician, acesta a fost îndreptățit să declare că „M-am simțit jignit!”.

La fel trebuie că s-a simțit, deși s-a ferit s-o spună, Mircea Lucescu, alt nebăgat în seamă de mahării FRF. Plini de importanță, Burleanu et Comp. l-au ignorat pe antrenorul care, după legendarul Sir Alex Ferguson, a strâns cel mai mare număr de trofee din fotbalul mondial. Sigur că l-a mâhnit ingratitudinea federală, chiar l-a durut, pe cel care, când a câștigat cu Șahtior Cupa UEFA 2009, a făcut turul de onoare al stadionului din Istanbul înfășurat în steagul tricolor.

Luni seară, la Botoșani, după ce Viitorul a pierdut meciul din L1 cu formația locală, Gică Hagi a căutat să braveze: „Nu mă interesează că nu m-a chemat Federația. Eu sunt mândru că am jucat pentru România și mă întorc la Constanța să muncesc”. Cum Hagi a descoperit, a crescut și a lansat numeroși tineri, lui datorându-i-se grosul loturilor reprezentative actuale, umilirea lui nu poate fi sub nicio formă justificată. Cu atât mai puțin, scuzată.

Comentând această atitudine reprobabilă, consilierul președintelui Burleanu, Andrei Vochin, a vrut să dreagă busuiocul într-o intervenție televizată. Prin afirmația „Eu tot cred că e o gafă de ceva, a cuiva, tot încerc să cred că e așa ceva”, fostul nostru coleg a urmărit, altminteri abil, să arunce pe umerii unei singure persoane o greșeală de care se fac vinovați toți ștabii de la Casa Fotbalului. În frunte, firește, cu Răzvan Burleanu.

Parașutați la FRF, străini de fenomen, aceștia conduc conform principiului stalinist „Cine nu e cu noi e împotriva noastră”. În consecință, aceia care mișcă în front și nu aplaudă din răsputeri au fost, sunt și vor fi priviți ca inamici publici. Ca dușmani de clasă. Pentru că, vorba altui refuzat, Cristi Balaj, „Cei care au votat cu Gică Popescu sunt condamnați pe viață!”. Cu o astfel de politică revanșardă, fotbalul românesc se duce la vale. Chiar riscă să dispară.

Comentarii (67)Adaugă comentariu

Mihai (17 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:28

Probabil ca ai dreptate,dar cand Lucescu si Hagi au refuzat sa fie antrenori la nationala nu se asteptau si la urmari.Cat despre cei care au votat contra ce voiau,lauri.Hai sa fim seriosi chiar daca suntem de alta parere.Ps,exemplul presedintelui va spune ceva?

emil (8 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:29

Daca nu s-ar mai prezenta candidati prinsi la randul lor cu mana in alte buzunare - gen Lupescu(a capusat suficient cat a fost la federatie), gen Popescu - poate am scapa de sinistrii care conduc acum federatia si LPF.

Cosmin (8 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:30

Traiasca "oamenii der fotbal" romani care i=au ales pe acesti ...fripturisti. Ca nu s-au parasutat singuri....la FRF. Asta avem, si meritam ce fotbal avem

Marian (2 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:45

In afara de alegeri, oamenii astia nu pot fi cumva dati jos ? Adica si la un guvern exista o motiune de cenzura si vorbim de un organsim ce conduce o tara totusi... alegeri anticipate samd... trebuie sa existe o modalitate in acel statut prin care sa fie fortati sa plece....

Vlad (309 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:48

@Mihai. Ca sa fi refuzat, Lucescu si Hagi trebuiau mai intai ofertati, ceea ce nu s-a intamplat. Esti in necunostinta de cauza.

Gelu (116 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:50

Excelent articol. Niste impostori care considera fotbalul feuda lor si a slujbasilor lor. Bine le-a zis cineva ca sunt sinistri.

Ducu (55 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:51

Mda... iar vedeti lucrurile dintr-o singura perspectiva, nea' Ovidiu... Un jurnalist cu o atat de mare experienta ca a dumneavoastra ar fi trebuit sa scrie un articol impartial, cu o abordare corecta, deontologica. Dar de unde cer eu atata deontologie in ziua de azi ?!? Si de la cine ?!?

Mircea (663 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:53

Scriu cu pacat dar Sandu Mircea a fost un inger pe langa politrucul de Burleanu. Asta trebuia sa plece inaintea lui Contra. O data cu Daum.

Flaviu (86 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:56

Este o rusine fara margini ce s-a intamplat. Dar Burleanu si aia din gasca lui nu au obraz si deci nu are ce sa le crape. Astia au nenorocit fotbalul mai rau decat Sandu si kassai.

Claudiu (343 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 15:58

De data aceasta sunt intru totul de acord cu dv. Nu exista scuze pentru asa mitocanie.

Caisa (17 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 16:25

Are dreptate dl Balas, Burleanu este doar un aventurier razbunator. Toti cei care au votat cu Lupescu sunt pusi la zid. Asa zisa lui federatie nu este decat o adunatura de fripturisti corupti. Fotbalul moare sigur..

serban (1 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 16:30

Pana nu dispare Burleanu si toata gasca ,nu se va intampla nimic la FRF.

Paul (25 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 16:39

cititi si va minunati scrisoarea activistului burleanu. probabil nici n-a scris-o el, are cine sa o faca. seara a salvat-o contra, care i-a pasat lui figo o folclorista. suntem si noi buni la ceva, nu?

Ilie (369 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 16:55

Dl Emerich Jenei nu a reusit cea mai inalta performanta din istoria fotbalului romanesc, ci unica performanta. Restul sint povesti.

anca (109 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 17:01

@Ducu (55 comentarii). Serios? Si care arfi celalalt punct de vedere? Sa iasa Burleanu si sa-l spuna ca poate pacaleste vreun prost. Ca tine.

Jean (280 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 17:15

Penibila incercarea de raspuns a Burleanului. Adica el i-a platit-o lui Hagi pentru ca Gica nu a vrut sa fie ambasador al evenimentului ca avea treaba la Viitorul. Dar asta nu are legatura cu invitarea la tragere. Cu aceasta incercare Burleanu se afunda si mai tare in mocirla.

ces (1 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 18:30

nu va mai puneti intrebari de ce nu i-a chemat pe .....etc,ce sa discute un nimeni in fotbal cu profesionistii,l-ar fi neclipsat pe "buze zambitoare",el se inconjoara de nulitati cu care are ce vorbi.

Mitu (54 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 18:42

Sincer recunosc ca m-am bucurat cand a fost ales Burleanu presedinte. Un tip tanar care va schimba rotitele ruginite ale fotbalului nostru. La fel de sincer regret acum ca m-am inselat. Acest Burleanu este un pervers si un pacalici.

Bingo (96 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 18:46

Spuneti-i acestui politruc fals si unsuros care este Burleanu ca razbunarea este arma prostului. El si daca va trai o mie de ani nu le va ajunge lui Jenei, Lucescu si Hagi nici pana la glezne.

Romica (63 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 18:50

Incep sa va dau tot mai multa dreptate ca Burleanu e un tip batut in cap. Il credeam macar smecher si cand colo el e prost cu spume. Exista niste legende in sport care trebuie tratate cu respect in oricare imprejurare. Nadia, Nastase, Patzaichin dar si Gica Hagi. Fata de acestia nu are nimeni voie sa greseasca.

Maxentiu (65 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 19:06

Inca un comentariu rauvoitor la adresa federatiei. Poate ca neinvitarea unor personalitati ale fotbalului romanesc a fost o scapare, dar raspunsul d-lui Burleanu e o asumare barbateasca si eleganta pe care eu, unul, o apreciez. Pe de alta parte, desconsiderarea celor implicati direct in acest proiect de mare amploare cu epitete gen "simbriasi", "yes-meni", "anonimi" nu face decit sa confirme calitatea umana a unui individ meschin, frustrat si anacronic.

a dica (283 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 19:23

@ Mihai & Emil Faceti degeaba umbra pamintului. Sa va fie rusine ca inca puteti gandi asa. Un gand si pentru oamenii de fotbal care lucreaza in prezent pentru federatie: rusine!, prezenta voastra alaturi de acesti oameni le valideaza mitocaniile. Pacat pentru Vochin, este consilierul lui Ciurii Burii, trebuia sa-i spuna ce trebuie sa faca. Ar fi momentul sa se desparta de banditii astia si sa revina acolo unde ii e locul si unde poate sluji cu adevarat fotbalul romanesc.

CITA (2118 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 19:35

Ehei, au avut loc pe scaune langa nenea Burleanu onorabilii presedinti de la Avantul-Prabusirea si FC Butoiul, si n-a mai fost loc pentru cine conteaza cu adevarat in fotbalul romanesc. Bun articol, admir sincer tenacitatea lui nea Ovidiu in a-i face praf pe bastanii FRF-ului, dar se pare ca ursii astia au invatat sa tina cadenta pasului indiferent cati caiini latra la ei. Probabil ca au nevoie de unii care si musca, dar nu e asta rolul presei. Trebuie cautat pe la Anaf sau Dna caini agresivi.

MZM (390 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 19:45

Nu stiu daca a fost intr-adevar vorba de o scapare, de o gafa sau de „o razbunare”, dar poate ca e mai bine asa. Era usor ridicol sa dam o tenta de mare sarbatoare in legatura cu un eveniment (turneul final) la care echipa noastra probabil ca nici nu va participa!

Vio (188 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 20:36

Bravo @a dica, asta inseamna sa fii vertical si nu *** si ciracii lui din comisia tehnica. Vochin este un mercenar care a abandonat presa ca sa ii sopteasca la ureche prostii lui Burleanu, dar sa umble cu mercedesul si sa ia prime nemuncite si sa bata strainatatile. O rusine de om.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (97 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 20:37

UEFA i-a invitat pe toti marii fotbalisti dar aceeasi UEFA nu l-a invitat pe Hagi...Au venit cumva delegatiile celorlalte tari cu reprezentanti din trecutul lor fotbalistic ?? Eu cred mai degraba ca exista niste protocoale la care toate tarile s-au conformat, incl Romania. Iar dumneata, Ovidiu Ioanitoaia, ca intotdeauna in loc sa publici un articol de calitate, folosesti acest blog pt rafuielile personale cu federatia.

Bogdan (395 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 20:51

Maxentiule, esti prost informat, platit sau amandoua? Aia despre care tu delirezi ca ar fi implicati intr-un proiect de mare amploare sunt doar niste salariati ai frf fara nici o pregatire si nici o sarcina. Brasoveanu, Paraschiv si alte momai nu au nici o legatura cu nimic daramite cu tragerea la sorti pentru Euro. Ce proiecte a avut si are frf pe langa niste interese de gasca? Nici unul decat niste vrajeli cu fotbal la sate, in strada si in cosmos. Ei sunt aplaudacii lui Burlean si atat, niste ***. Care Burleanu nu exista pe langa colosii amintiti de dl Ioanitoaia. Alege, prost, platit ori ambele.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alin (626 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 20:53

Hai ca au inceput sa se produca latraii @Maxentiu gen. Chiar ii asteptam ca sa avem de cine rade.

Bratu (104 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 20:58

Ai dreptate, Mircea (92 comentarii). Personal Ceferin l-a invitat pe condamnatul Brasoveanu sa participe la manifestare. Il cunostea bine din perioada in care Nea Auras juca la Chelsea si la Real Madrid. Unde a fost coechipier cu Burca de la Metalglobus si cu Paraschiv de nicaieri.

argus (108 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 21:06

Voi astia care faceti pe avocatii lui Burleanu intrebati-va de ce UEFA i-a invitat la Bucuresti pe Figo, pe Totti ori pe Casillas si nu pe niste functionari de la federatiile din tarile acestora. Burleanu a vrut sa isi arate muschii dar sub presiunea presei s-a speriat si a dat inapoi.

Romania (3 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 22:51

Oameni buni -cei care intr un fel sau altul dau dreptate sau scuza gafa enorma si in mod clar intentionata- de a invita pe unii dintre cei mai buni reprezentanti ai tarii in domeniu. Si domeniul era fotbalul: pe cine sa inviti daca nu pe cei care au avut rezultate notabile (cel putin asa credem noi pt ca altii mai buni nu avem) din care nu trebuia sa lipseasca Hagi ( la cate Europene a jucat ? cred ca la 2 nemaivorbind de alte merite; Chivu; Ienei; Lucescu si inca cativa. Voi oameni buni chiar credeti ca UEFA a interzis sa chemi tu ca tara organizatoare a eveninentului pe cei mai buni reprezentanti ai tai in domeniu?! Ce Dumnezeu pe ce lume traiti?! Treziti va - e deja ceasul al 13-lea. Voi nu vedeti unde e fotbalul din tara?! Si care credeti voi ca e cauza?! Va spune asta unul care traieste intr o tara ‚normala“ ( in Germania) de 22 de ani si care in mod sigur vede lucrurile altfel decat se vad de acolo! Sa auzim numai de bine

?????? (831 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 23:20

@Opinați că Dan Petrescu ar trebui să îi transfere pe Alibec și pe Budescu la CFR Cluj, dacă se va califica în turul următor al Europa League , și pentru a obține un avans de zece puncte față de celelalte competitoare din Liga întâi, ? Ați zice și că Teja și-a mai achitat din "obligațiile" la Gheorghe Becalii "gigindu-in această etapă pe Tănase și Man, ?

?????? (831 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 23:26

@Cum ați comenta și despre "contribuția" GSP la "gigirea" jucătorilor din Liga întâi pe care "îi transferă" pe la Sevilia și Ludogoreț, la începutul etapei, ca după încheierea meciurilor să anunțe că nu joacă de banii ce au fost ceruți de impresari, ?

?????? (831 comentarii)  •  3 decembrie 2019, 23:55

La golul lui Man ,portarul de la Iași deși se afla pe direcția barei a plonjat spre exterior lăsând întreaga poartă descoperită, ?

Maxentiu (65 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 0:22

@Bogdan, am rugamintea ca atunci cind mi te adresezi sa faci efortul de a te ridica la nivelul meu intelectual, ca sa nu ma obligi pe mine sa ma cobor al al tau. Valabil si pentru @alin.

Suru (108 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 1:58

Desi Burleanu incearca acum sa dreaga busuiocul nu ii iese. Tot mai multi isi dau seama ca Ioanitoaia l-a descris fidel cand l-a zis politruc si impostor. Cu zi ce trece ma conving ca l-a mirosit bine din capul locului.

Ioan (1 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 6:53

Nici o tara din lume nu si-ar uita legendele cu excepția țărilor din lumea 3a unde totul e bazat pe favoritism și mituire. Aici e vorba doar the mitocanie și neprofesionalism. A refuza sa devii antrenor la națională sau a celor ce meritau o invitație nu anuleaza meritele nici unuia dintre ei care au făcut ceva pentru fotbalul românesc la nivel mondial or intern. Dar nu se poate face nimic. Conducerea FRF e votată de voi si va reprezinta. Data viitoare deschideți ochii înainte de a alege . Alegeți oamenii potriviți nu persoane parvenite sau de fațada sau mai bine spus mitocani! E foarte aplicabilă cunoscuta parabola "spune-mi cu cine te insotesti ca să-ți spun cine ești"

xxrapi (26 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 7:06

Am observat ca exista comentatori care sunt de partea federatiei : ca nu au vrut nationala ; ca... ; ca... Acestia ori sunt postaci platiti sa scrie asa ceva ori sunt mici,ca varsta,nestiind realitatile din fotbalul nostru trecut. Dupa parerea mea, conducatorii federatiei ,ASA CUM AU FOST PUSI ACOLO,ASA SA FIE DATI AFARA! Scurt.Atat.

Adi (31 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 9:43

Mi se șterg comentarii care nu convin autorului. Să faceți borș băi autoritarilor, habar nu aveți ce-i aia democrație, asta este campanie de manipulare exact ca pe timpul bolsevicilor. Faceți borș, am plecat din mocirla asta!

pierre tzuzea (6 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 10:13

pai de gafencu , vulcanescu , paulescu , steinhardt, gyr , vasile voiculescu , trifa , antonescu si multi altii care zac prin cimitire cenzurate si morminte uitate cum e? nu domnul ioanitoaia la o astfel de festivitate trebuiau chemati mai multi sportivi. hagi a spus ca nu are timp de festivitati. si trebuie inteles si set up-ul celor de la FIFA ccare a fost clar. la ce logistica avem cu terenurile si saracia din tara sa zicem merci ce ne-au dat si sansa sa tinem niste meciuri plus au facut ei cum au facut ca noi sa mai avem o sansa de calificare. cit priveste hagi a facut mult rau la FIFa pe cind nu a cerut socoteala tocmai el care isi vinde jucatorii inainte de meciurile importante fiind parcursul lui dezastruos in cupele europene. cit despre lucescu ati uitat cum a refuzat acum la sfirsit de cariera echipa nationala? zicea ca este batrin ca ... si la o saptamina lua calea turciei unde s-a facut de ris. cauta in disperare sa iasa pe usa din fata a fotbalului. cariera prin rusia, ucraina si la turci. boloni este un mare antrenor cu staif dar deh este ungur si nu prinde bine politic nu? acum se duce la rapid doar , doar sa iasa pe brate si ovationat fiind o reclama pentru psd. imi este sila de tot felul de atitudini pe cind spuneam avem valori uitate dar EscA este in cartea de istorie. Nu stiu daca va va aproba cineva dar nu se pune problema asa. Voi presa nu ii atrageti atentia acestui individ abolic in comunicare cu greseli gramaticale si suparat pe sat ca prostul. a fost pina si impotriva lui lucescu pe care l-a jignit cindva. paunescu a facut pace. a primit facultatea pe puncte , a jucat afara i s-a dat ce a vrut si a tacut din gura 30 de ani cu mircea sandu si dragomir. se stie cu ce il au la mina dar asta este alt subiect. asa ca la romani postul de prostul satului este cel mai usor de gasit pentru ca postul de destept este asaltat de foarte multi. daca il chema pe hagi se punea problema dece nu si dinu sau ienei sau lucescu si asa mai departe. mai bine asa pentru ca nea nu are timp de festivitati el are timp de altele.

doilaunu (195 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 11:05

Scopul ceremoniei a fost tragerea la sorti a grupelor Euro. Nu a fost o festivitate de premiere unde sa se dea coronite celui mai, celei mai... Hai sa nu amestecam lucrurile. Stiu ca e greu sa tii atata ura in tine si sa nu o folosesti, doar ca asta se vede si e urat.

Dilimache (657 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 11:38

Da, nene, asa e in romanica, niste baieti si tovarasii lor pun mana pe putere si mictioneaza cu bolta pe toata lumea. Ce Hagi, ce Lucescu? Oamenii de genul lui burleanu nu stiu sa recunoasca valoarea, performantele altora chiar ii enerveaza pt ca ei nu au facut nimic in viata in afara de a servi un stapan care la un moment dat le-a dat un os de ros la federatie...

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 14:53

@Jucătorii de fotbal și antrenorii din "Gigionia" sunt expuși deciziilor imprevizibile, ?

Iliescu Gabriel (2 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 19:05

Nea Ovidiu dacă cumva(presupunem prin absurd) atât Hagi cât și Lucescu au refuzat postul de selecționer după demisia lui Contra și eu as fi făcut la fel. Adică nu ii invitam... Asta ca să nu ramin dator.

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 22:04

Academicianul de fotbal Gheorghe Hagi a anunțat că este dezavantajat de faptul că ăia care nu fac faza defenisivă, după cum au afirmat ami mulți specialiști ai fotbalului, Budescu și Alibec, s-au odihnit 6 zile , în vreme ce discipolii academicianului Gheorghe Hagi s-au odihnit doar două zile, ?

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 23:11

Remarcați deci că aceia ce " se odihnesc" pe terenul de joc, prind și programări ale jocurilor care să le asigure odihna și chiar și când sunt convocați la echipa națională sunt odihniți de selecționer, chestiune neprezentată totuși de academicianul de fotbal Gheorghe Hagi în observațiile referitoare la programarea meciurilor, ? Remarcați totuși că Budescu a ales să joce la Astra după anunțarea programului ediției 2019-2020 a Ligii întâi, ? Ați remarcat dacă se anunțaseră și programările transmisiilor TV, ?

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 23:16

Remarcați și faptul că și Ianis Hagi, Tudor Băluță, Răzvan Marin, Denis Drăguș, Adrian Petre, etc., sunt odihniți de cluburile la care sunt legitimați ?

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 23:29

Despre Budescu și Alibec probabil că s-ar putea zice și că sunt într-o perioadă de "odihnă activă", ? Remarcați și că celor menționați anterior li s-ar putea adăuga și Maxim, Cristian Manea, Butean, Pașcanu, etc. ?

?????? (831 comentarii)  •  4 decembrie 2019, 23:35

Opinați că pentru meciu cu Islanda ar trebui pregătită "o selecționată a odihniților" și o selecționată a jucătorilor cu meciuri jucate și aceia care care câștigă meciul dintre cele două selecționate să joace cu Islanda, ?

?????? (831 comentarii)  •  5 decembrie 2019, 0:04

Deci, "echipa odihniților" ar putea juca într-o formulă, Niță -Cristian Manea, Tamaș, Pașcanu, Butean- Răzvan Marin , Băluță, Budescu, Maxim -Ianis Hagi, Alibec , ?

Comentează