Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Va risca Rădoi?

Din clipa renunțării lui Contra, s-a pus, și se mai pune, problema succesorului acestuia la națională. În care scop, pentru a-i testa pe suporteri, Gazeta i-a invitat pe aceștia să desemneze „antrenorul României la barajul pentru Euro 2020”. Au răspuns […]

Permalink to Va risca Rădoi?
joi, 21 noiembrie 2019, 4:12

Din clipa renunțării lui Contra, s-a pus, și se mai pune, problema succesorului acestuia la națională. În care scop, pentru a-i testa pe suporteri, Gazeta i-a invitat pe aceștia să desemneze „antrenorul României la barajul pentru Euro 2020”. Au răspuns 83.156 de iubitori ai fotbalului, cei mai mulți, 28 la sută, optând pentru Mirel Rădoi. Căruia i-au urmat Dan Petrescu (22%), Gică Hagi (14%), Mircea Lucescu (13%), Marius Șumudică (11%), Ladislau Boloni (6%) și Mircea Rednic (3%).

Preferința pentru Rădoi n-a surprins. S-a justificat în condițiile în care, cu el pe bancă, selecționata U21 s-a calificat după o pauză de 20 de ani la CE, iar acolo a avut o evoluție spectaculoasă, fiind eliminată abia în semifinale. În plus, ea și-a asigurat prezența la JO de la Tokio 2020. Chiar dacă Mirel a preluat echipa din mers, de la Daniel Isăilă, a reușit nu doar s-o păstreze, ci s-o și dezvolte. După ce au trăit un lung șir de deziluzii, românii s-au simțit mândri de trupa lui Rădoi.

Inclusiv FRF e, sau s-ar cuveni să fie, bucuroasă de alegerea publicului. Pentru că Rădoi vine din interior și cunoaște regulile jocului. Dar și pentru că, aspect deloc neglijabil, n-ar avea pretenții la un salariu substanțial, din moment ce ia de la tineret doar 60.000 de euro pe an. Sub a șasea parte din cât a încasat Contra și de 9 ori mai puțin decât Daum! De presupus că Rădoi ar accepta 100.000 ori 120.000 de euro pe an, n-ar cere mai mult. De înțeles, deoarece nu s-a întors cu mâna goală din șederile ca fotbalist în Arabia Saudită, Emirate și Qatar. Pe scurt, nu-i unul care să împuște francul.

Federalii bravează, dar prin vistierie cam bate vântul. Situația s-ar deteriora chiar dramatic în cazul absenței de la CE 2020, variantă în care s-ar pierde măcar 9 milioane de euro promise de UEFA. Iată de ce FRF ar înclina spre un antrenor mai ieftin, categorie în care n-ar intra niciunul dintre contracandidații lui Rădoi enumerați mai sus. Inclusiv Șumudică, tehnician care nu s-a sfiit să declare însă că „la națională vin și pe jos!”.

Dacă lumea l-a votat pe Rădoi, întrebarea e dacă, la rându-i, Rădoi ar vrea naționala? În locul lui, nu m-aș repezi să dau un răspuns afirmativ, deoarece acceptarea unui asemenea post implică riscuri serioase. Nu puține și nici mici pentru un antrenor de numai 38 de ani și, fatalmente, lipsit de experiență. Riscuri de care e conștient, ori era, și cel în cauză, care declara recent că ar duce până la capăt noul proiect U21. Că nu se simte încă pe deplin pregătit pentru a antrena naționala. Fiecare lucru la timpul potrivit, a explicat Mirel.

Totodată, apare pericolul ca, preluată de Rădoi, România să rateze, Doamne ferește!, barajul de Nations League. Atunci selecționerului i s-ar lega o tinichea de coadă și opiniile despre el s-ar răsturna peste noapte. Laudele s-ar transforma în admonestări, iar Mirel dintr-un antrenor de viitor, într-unul mai puțin iubit. Poate chiar contestat. N-a greșit, nu-i așa?, cel care a spus primul că graba strică treaba.

Există trenuri în viață, metaforic vorbind, pe care n-ai voie să le pierzi. Rădoi trebuie să decidă dacă se urcă în cel ajuns în gară sau îl așteaptă pe următorul. Personal, l-aș aștepta. Numai că, iertați banalitatea, fiecare om e alt om.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

dinu (427 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:25

Corect pusa problema. Ni cred insa ca Radoi are mintea dv si va sari in bazin inainte sa afle daca are ori nu apa.

octavian (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:25

solutia perfecta pentru meciurile de baraj este fara discutie DAN PETRESCU, un tehnician excellent pentru aceste tipuri de meciuri decisive. dupa aceea in functie de calificare sau ratarea calificarii se pot lua hotararile necesare de medie si sau lunga durata

Giulesti (85 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:26

Sumudica se da mare si zice asa dar daca se va ajunge la el sunt sigur ca va plusa si va cere salariu mare. Pariu?

Tudor (301 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:28

Va intreb si sper in raspunsul dvs. Macar moral Contra nu merita pastrat pana la baraj? Daca echipa se califica nu va fi si meritul lui? Multumesc anticipat.

Andrei (262 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:31

Dovada ca Radoi nu viseaza foarte sus este ca a acceptat un salariu de it, nu de antrenor cu pretentii. Cine se multumeste cu putin putin va primi deci morala articolului este sa te arunci la oretentii, nu sa fii modest.

Mircea (663 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:33

Si eu consider ca pentru Radoi ar fi prea repede . Dar frf il strange cu usa pentru ca nu va gasi nici o alta varianta mai convenabila. Va dau dreptate.

anonim (10 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:53

Pentru binele naționalei ar fi bine sa nu ne calificăm la euro 2020. Rădoi ar trebui sa preia ambele naționale și să joace barajul cu un singur scop: titlul olimpic! Ulterior sa ne gândim eventual la calificări la mondiale. Oricât ar fi de trist trebuie să renunțăm la ideea de calificare la euro 2020. Pur și simplu actuala echipă "mare" nu este de nivelul unui turneu final de campionat european. Din cele 18 puncte jucate în calificări cu echipele importante Romania nu a strâns decât 2. De asemenea Rădoi dincolo de limitele lui are avantajul că este deja selecționer adică e obișnuit să facă o echipa din jucători împrăștiați pe la diverse cluburi. Jucătorii de la națională mica au o relatie buna cu el. Și Rădoi pare că ar putea să facă la națională mare "curățenie": Nicușor Stanciu, Chiriches sunt numai câteva nume care nu mai au ce căuta la națională (să nu amintesc de episodul Tamaș). Să comparăm numai atitudinea jucătorilor de la națională u21 cu seniorii. În fine ar mai fi alternativa antrenorului străin: daca Wenger, Mourinho au fost deja luați și Pochettino e arvunit mai e disponibil Allegri!

CITA (2118 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 16:54

L-au desemnat cititorii gazetei dar nu si FRF! De unde stiti pe cine o sa cheme acel minunat comitet executiv FRF sa il inlocuiasca pe Contra? Sau ce viseaza la noapte presedintele Burleanu? Surprize pot fi oricand, asa ca eu n-as fi sigur pe niciunul din lista, daramite sa-l desemnez virtual pe Radoi. Si mai e ceva: egalitatea cu procentele lui Petrescu e aproape, marja de eroare il poate califica si pe acesta din urma la carma nationalei. Pe mine daca m-ar chema Burleanu, as impune contractual sa ma protejeze de presiunile cluburilor din intern pentru selectii si sa imi asigure jucatorii din extern pe care ii convoc. Adica, sa nu fiu nevoit sa ma rog de cine stie ce club olandez sau american sa-mi dea jucatorul de care am nevoie pentru un meci oficial la Nationala. Selectia as face-o inclusiv prin consultare prealabila cu oameni care se pricep si sunt dispusi sa ma consilieze, precum Mircea Lucescu.

Andrei F (1607 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 17:05

Ce logica!!!!Adica Radoi este sfatuit sa nu riste prin accederea la prima reprezentativa care da poate rata calificarea dar nu de mult il criticam pe Contra pentru ca nu s-a calificat ...???Adica antrenorul Contra ca sa nu zic de Daum ... cand a fost judecat i s-a gasit asa banalitati de motive pro???Pentru Contra nu a fost riscant????----Radoi daca se crede antrenor trebuie sa preia echipa nationala acum!!!Punct....Desigur ...daca nu izbuteste calificare o sa va reamintiti ca nu are studiile necesare sau alte cele...Pai deja ati mai mers pe aceasta carare domnule cand Radoi era antrenor la Steaua...----Si altfel...Radoi poate ajunge jos si ramanand la tineret...Deocamdata echipa condusa de el este la 5 puncte...Acum poate fi antrenorul nationalei mari.Daca sa zicem Moldovan devine antrenorul nationalei-ca vad ca astuia nu-i este frica si se autopropune ca Rednic....-si Romania o sa aiba rezultate cine mai crede ca Radoi mai are sansa sa preia echipa nationala...?Nu spune GSP ca in trecut Olaroiu a vrut sa fie antrenorul nationalei mari dar nu a fost numit si uite acum este si mai greu ca Olaroiu sa vina la nationala cand multi l-ar vrea...???

Tudor Tiron (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 17:22

E buna socoteala Dvs, domnule Ioanitoaia. Omul lucreaza deja la un proiect si pare a se pricepe la ce face. Sa l lasam sa continue acolo. Nici pe Hagi nu m as grabi sa l aduc. Si el are un proiect la care se pricepe si care are nevoie de el. De ce sa tulburam chestiuni care deja functioneaza bine? In plus, nu sunt inca sigur ca Hagi e un antrenor ATAT de bun. Nu ma intelegeti gresit--datorita proiectului Viitorul, Romania are in momentul de fata ceva sperante ca la un moment dat vom reintra in elita fotbalului (desi ar fi extraordinar sa avem academii de fotbal in fiecare regiune a Romaniei). Dar totusi cred ca Hagi nu e un antrenor extraordinar. E poate unul bun, care stie sa motiveze, dar nu mai mult. Raman cei mai in varsta, cu cea mai multa experienta. Apropos de varsta, ce s a intamplat cu Lucescu in Turcia? De ce a esuat?

Franz (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 18:06

Oricine numai Haginu ca sa nu-l faca pe Ianis al doilea Messi. Hagi sa faca ce stie sa creasca tineri si sa blatuiasca meciuri.

Bazil (77 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 18:09

Bursul este *** sa vina de la 7-800 00 contract si prime pe an la maruntisul lui Burleanu...Ca il si iubeste pe asta de nu mai poate respira.

Flaviu (86 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 18:54

Nu va faceti iluzii. O sa regretam numirea lui Radoi antrenor la inceput de cariera. Asa cum l-am regretat pe Piturca o sa ajungem sa plangem si dupa Contra

Ilie (369 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 19:28

'Rădoi vine din interior și cunoaște regulile jocului' - tocmai asta nu mai este de dorit, de aceea un antrenor strain ar fi binevenit

Marco (84 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 19:50

Cu ce vă freacă pe dvs salariul selecționerului? E cumva plătit din bani publici? Mai mai mult, dacă o competență se plăteşte, dvs ce doriți, un selecționer cât mai prost plătit? Felicitări pt logică!

tache (1 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 20:06

daca radoi pune botul si preia nationala isi va distruge cariera de antrenor,sper sa fie baiat istet si sa nu accepte.

MZM (390 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 20:11

Cred ca solutia cea mai potrivita este numirea lui Dan Petrescu, cu un contract de cel putin 2 ani, incepand cu 1.01. 2020, indiferent de ce se va intampla la barajul din martie.

pavel viorel (8 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 21:11

Pentru Tudor, până sa îi răspundă dl Ioanitoaia, imi permit eu sa îi spun ca FRF nu putea sa il păstreze pe Contra pentru meciurile de baraj pentru că, in cazul unui esec acolo, ar fi putut fi acuzată federatia, pe bună dreptate, că, in urma rezultatelor nesatisfacatoare ale nationalei in meciurile din grupă, unde s-a pierdut calificarea directă, FRF nu a făcut nimic. Nu a luat nicio măsură. Si apoi, este și logic. Odata ce ai pierdut calificarea directă, nu ai obtinut niste rezultate bune cu echipele care au contat in acreastă grupă, ce garantie am fi avut noi, suporterii, si FRF ca antrenorul Contra ar fi obtinut calificarea la baraj ? Nu mai vorbesc de lucrurile pe care noi, suporterii nu le stim, din interiorul nationalei. De exemplu care erau, cel putin in ultima perioada, relatiile dintre Contra și jucatori, ( sau și unii dintre jucatori ). Asa ca eu cred ca FRF a procedat corect. Acum sa vedem daca procedeaza la fel de corect cu numirea noului antrenor !!

pavel viorel (8 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 21:35

Iar legat de articolul maestrului Ioanitoaia, as vrea sa îi aduc aminte ca Mircea Lucescu avea tot 38 de ani cand a fost numit prima dată antrenor al echipei nationale. Sau director tehnic, era atunci, nu mai stiu exact, nu ma pricep. In schimb Mircea Lucescu, față de Mirel Rădoi, venea la echipa natională după ce avusese succes cu acel roiect al lui care s/a numit Corvinul Hunedoara. Formase acolo o echipă foarte bună, iar cei din conducerea federatiei de atunci, au vazut in el un talent deosebit de antrenor. Radoi nu stim daca este un asemenea talent, pentru că, în afară de succesele avute cu nationala de tineret de la CE din această vară, cand a beneficiat , ca si acum, in prezentele preliminarii, de niste copii talentati, valoroși, nu stiu ce alte performante a avut. Sa nu fie si el o deceptie! Nu uitati ca in prezentele preliminarii avem pana acum două victorii obtinute in meciurile de acasă, am pierdut in Danemarca ( in ciuda scorului strans si chiar a faptului ca puteam sa egalam, diferenta de joc a fost mult superioară echipei daneze), si am facut egal in deplasarea din Irlanda de Nord. Unde este adevarat, am dominat, am avut si ocazii, dar unde și puteam sa pierdem din cauza gafei portarului Vlad. Portar pe care eu il banuiesc pe Radoi ca il baga nemeritat titular (in dauna lui Aioani) la presiunile anumitor ”cetateni”. Daca, Doamne fereste, ne ”bate” Danemarca și acasă la noi, nu-l vad bine pe Radoi. (Na, ca scriu si in versuri) Eu cred ca pe Radoi ar trebui sa il lasam sa se mai coacă, sa confirme in aceste preliminarii obtinand o calificare la CE, sa vedem ce face si la Olimpiadă si apoi mai vedem. Nu-i este timpul trecut. E tanar. Ati vazut ce patirăm cu tinerii. Părea mea este ca foarte bun pentru echipa natională este ”prietenul” dvs, Mircea Rednic. Este un tip asezat, linistit, cu experientă, stie sa stapanească vestiarul, (vezi episodul Cadu) si are si o anumita ”smecherie” in sensul bun al cuvantului. In plus, eu cred ca Rednic a ”furat” meserie de la Lucescu, este pe același stil, stie sa formeze echipe. De ce sa il aduci pe Lucescu, mai batran si poate mai scump, cand il ai pe Rednic care poate face aceeasi treaba sau poate chiar mai bună. Si apoi Rednic are si Cv, Titluri castigate cu Dinamo si Rapid, multe selectii ca jucator la echipa natională. Faptul ca nu i se da nicio sansa de catre cei de la FRF si nu este sustinut nici de presă, mi se pare suspect. E ceva la mijloc. . Daca e asa, ar trebui sa se treaca peste aceste lucruri si sa se urmareasca interesul nationalei. Numai bine va doresc.

Viorel (77 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 22:11

Bine pusa problema. Daca se grabeste Radoi si-ar putea compromite intreaga cariera. Dar federatia il va strange cu usa sa ia postul ca sa dea mai putini bani.

?????? (831 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 23:47

Dacă l-ați remarca domnule Ioanițoaia, pe Buzărin, printre "prazilienii" Craiovei, însă, "în ale scrisului", ? Mai concret și concis spus, l-ați "selecționa" în echipa națională de "condeieri", dacă ați fi vreun fel de "selecționer", "președinte de comisie tehnică", sau "președinte al condeierilor" ,?

?????? (831 comentarii)  •  21 noiembrie 2019, 23:58

Deci domnule Ioanițoaia, dacă articolul lui Buzărin, "Cel mai dorit dintre pământeni", vă amintește și de filmul "În arșița nopții", cu Sidney Poitier în rolul principal, ?

motanul incaltat (603 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 1:32

Cum puteti sa afirmati ca "Doamne fereste, am putea rata barajul..." ????? Nu domnule sef de redactie , doar cu o mare minune l-am putea cistiga....Daca ar veni Jurgen Klopp ce-ar putea sa faca??? Sa-i motiveze, sa-i aseze in teren si sa le spuna ce sa faca.... Dar daca ei , fotbalisti, care nu joaca la cluburile unde sunt nu sunt in stare nici sa stea drepti in ghete, ce poti sa faci?????? E greu sa gasesti un antrenor, pt ca un esec nu da bine nicaieri si ei stiu asta cu toate ca sunt ***....*** *** bineinteles si spun ca Ianis e un super fotbalist ....Dar nimeni nu e chiar atit de prost incit sa nu vada realitatea care se vede si din avion...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 1:36

Eu sincer l-as vrea peHagi antrenor sa se spele cu fiiu-su pe cap. As fi curios daca ar juca cu el si mai ales daca i-ar da nr 10 intr-un meci in deplasare cu Islanda. Sau Scotia....Burleanu daca ar avea ceva in cap ar alege varianta Hagi antrenor, pt ca pt el , Razvan Burleanu, e o varianta cistigatoare in orice caz. Pt noi, normal ar fi un dezastru. Inca un dezastru. Dar suntem obisnuiti.

max (10 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 6:40

un antrenor de nationala nu te invata fotbal. e selectioner. el trebuie sa alega cine e in forma si sa implementeze sistemele. daum era ok, eu zic ca problema nr 1 la el era partea cu comunicarea. la noi, si nu pot zice fotbalul balcanic e vorba: "ghinion, nu avrut sa intre" nu ca ba frate da o pasa exacta, nu la abureala. sau centrare in careu la oha..poate intra..

Ionut (1 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 6:50

Sunt de acord ca este devreme pentru Mirel, dar nimeni nu vorbeste ca la U21 suntem pe locul 2 la 5 puncte in spatele Danemarcei. Nu exista nici o garantie ca tineretul se va califica. Daca preia nationala mare nu ar trebui sa aiba ca obiectiv calificarea la baraj ci sa formeze o echipa competitiva pentru preliminariile CM 2022. Nu cred ca poate face minuni, jucatorii nu evolueaza la echipele de club. Eu unul as accepta sa fac pasul spre echipa mare doar daca mi s-ar oferi timp precum lui Daum si Contra.

IMGB (72 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 8:13

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marin (98 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 9:35

numai romanii se uita in buzunarul altuia! Radoi nu are de pierdut, doar de castigat! chiar nu intelegeti ca este de vorba de JOCUL echipei, daca se schimba vor veni si rezultatele… problemele apar atunci cand le ceri fotbalistilor nejucatori sa joace…..

marin (98 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 9:37

iar cu Euro nu are rost…. oricum suntem ciuca batailor. plus ca mai este o vorba: cine nu risca nu castiga!

Adi (31 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 10:11

Cenzură este îi în floare pe acest site. Părerile contra sunt șterse. Papa băieți, stați liniștiți între voi aici

Ionut (23 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 11:29

Eu zic ca nu va rezista ofertei daca i se va face. Ca oricarui fotbalist sa nu ii cerem foarte multa minte. Fotbalul este un joc in care se folosesc mai mult picioarele si mai putin capul.

GeoOp (113 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 13:35

Cum sa accepte nea Ovi? De fapt...cine sa accepte? Acum la nationala e ca la FCSB. Mergi acolo pt bani. Pt ca selectia o face presa impreuna cu impresarii. Altfel apar tot felul de articole care se leaga nu numai de sport/ fotbal. Dar si de viata si problemele personale...private. Ca la crasma de la colt. Am vazut asta cu toti selectionerii veniti la nationala de la Piturca la Contra. Cum nu se facea cum zicea presa..cum incepeau criticile. I-mi aduc acum aminte de cazul Alibec. Promovat de dumneavoastra incontinuu, neconvocat de Daum ..pt ca probabil stia ce-i poate capul. Si asa a fost...s-a dus la FCSB si a dat un gol intr-un sezon intreg. Si atunci se invocau tot felul de mizerii din cauza ca nu-l convoca neamtul. in fine. Cert e ca la nationala nu o sa vina nici un mare antrenor pt ca trebuie sa joci cum iti canta presa (poate in legatura cu impresarii cine stie). O sa vina tot un neica nimeni gen Contra...Petrescu, Munteanu, Galca sau gluma aia de om de antreneaza in Turcia acum si o sa facem un mare maronel iar ca de obicei. Repet..problemele sunt la temelie nu la varf..nu la ultima piesa din constructie si anume Selectionerul. Dar nici ca faceti un articol despre situatia fotbalului juvenil. Nasu Becali ce face? Are ceva academii prin tara? Baga vreun ban in copii? Sau tot cu expirati straini joaca? Vad ca astia de la CFR de au ajuns cat de cat in Europa League au numai straini in echipa. Intreb si eu ca nu urmaresc mizeria din liga mamaliga. Cu asa camponat vrem nationala?? :))))))

?????? (831 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 13:55

Rădoi probabil că ar trebui să joace cu jucătorii pe care i-a antrenat la U21, conduși în teren de Ianis Hagi, selecție împotriva căreia s-a pronunțat în mandatul lui Contra, dând credit unor jucători mai experimentați care i-au primit cu ostilitate pe cei ce au fost în reprezentativa pregătită de Rădoi, ?

?????? (831 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 14:29

@Probabil că Gheorghe Hagi ar trebui lăsat să încerce în cele două meciuri de baraj, dacă se trece de meciul cu Islanda, și deoarece a lucrat cu cei mai mulți dintre jucătorii selecționabili, însă fără așteptări prea mari și fără contract , ?

GopoSapiens (25 comentarii)  •  22 noiembrie 2019, 18:15

Rădoi n-ar fi primul tinerel ce s-ar arunca la pălăria de selecționer, dac-ar fi să accepte o eventuală propunere venită de la FRF. (Hagi & Lucescu Jr. nu erau mult mai experimentați ca el când au acceptat același post, nu?)

Comentează