Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Degetul pe rană

FRF doar s-a aliniat, federația engleză solicitând prima ca UEFA să intervină pe lângă IFAB, forul ce răspunde de Regulile Jocului, pentru corectarea regulamentului. În Bundesliga, cel dintâi campionat de Top 5 din Europa care s-a reluat, sunt aplicate ambele […]

...

Temeri exagerate

Amânarea poate fi privită ca o bilă albă. Văzută din alt unghi, bila se închide însă la culoare. Întrucât acceptul de la Nyon nu face altceva decât să prelungească o stare de incertitudine. Concret, cluburile așteaptă lămuriri. Vor să li […]

...

L-a durut în cot!

Își dă cu părerea zilnic și despre orice, de parcă ar reprezenta o echipă de top, nu una ce se găsește la un singur punct de retrogradare. A învățat însă de la Burleanu, pe care îl socotește „salvatorul fotbalului românesc”!, […]

...

Fără cap și fără coadă

În paralel, FRF și LPF caută soluții pentru încheierea sezonului în condiții cât mai bune. Uneori le găsesc, alteori nu. De pildă, stârnește controverse intenția federală de a organiza barajul de promovare-retrogradare într-o manșă unică. Justificarea că n-ar fi date […]

...

O mizerie

Enervați, ultrașii de la CS Universitatea au ripostat afișând la stadion un banner imens, în care m-au acuzat c-aș fi primit un hectar de teren de la Mititelu! Cu care nu mai vorbisem la ora respectivă de 5-6 ani, cum […]

...

O decizie scandaloasă

Nu știu dacă FCSB merita victoria în meciul cu Sepsi, pe care l-a câștigat duminică seara pe Arena Națională cu 2-1.

Permalink to O decizie scandaloasă
luni, 4 noiembrie 2019, 3:55

Nu există o balanță care să cântărească meritele. Vintilă pretindea că formația lui putea să mai înscrie 4-5 goluri. De acord, dar l-aș întreba câte goluri putea să mai marcheze Sepsi, pe lângă cel din care Karanovici a deschis scorul?

Știu sigur însă că, inventând un penalty pentru gazde în minutul 55, la 0-1, Horațiu Feșnic i-a băgat pe bucureșteni în joc. Nu neg că aceștia presau. Dar s-au mai văzut echipe care domină, uneori categoric, fără să reușească să dea gol. Poate că FCSB ar fi învins și fără ajutorul arbitrului. Ori poate că nu. În orice caz, „centralul” clujean a luat o decizie de care ar trebui să se rușineze. Una de-a dreptul scandaloasă.

De ce zic asta? Deoarece Feșnic, foarte bine plasat, la 5-6 metri de fază și cu fața la ea, nemascat, a interpretat exact pe dos contactul dintre Velev și Fl. Tănase! Întrucât nu mijlocașul lui Sepsi a faultat, a faultat cel de la FCSB, care i-a pus piedică adversarului în careu. I-a blocat deplasarea. Ca atare, decizia corectă era fault în atac.

Comentând eroarea arbitrului, Cristi Balaj a apreciat la Telekom Sport că „Feșnic s-a păcălit”. Să admitem, precizând însă că s-a păcălit tare, ca un începător, în condițiile în care faza n-a fost complicată. Iar el, repet, excelent plasat față de duelul amintit. Intrigă judecata lui eronată, chiar indignează, și în ideea că „centralul” de 30 de ani e purtător al ecusonului FIFA. Și nu de ieri, de azi, de la 1 ianuarie 2017. Oricâtă îngăduință am manifesta, fie și excluzând suspiciunea de rea-credință, vehiculată de unii, discutăm totuși despre o eroare inadmisibilă. De gâgă.

Cel mai simplu ar fi să spunem că Feșnic a prins o zi proastă. Nu-i vorba însă numai despre atât, din moment ce el n-a primit nicio delegare în ultima lună din pricină că, pe 4 octombrie, a comis gafe peste gafe la Craiova – Poli Iași, 1-1. N-a acordat un penalty pentru A. Ivan, le-a refuzat moldovenilor o lovitură liberă de la 16 metri, Vătăjelu l-a busculat pe Platini, dar „centralul” l-a pedepsit pe ieșean, apoi nu l-a eliminat pe Bancu în prelungiri, deși se cuvenea! Rezultă că Horațiu Feșnic nu acuză numai o zi nefastă. Ci mai degrabă o pasă neagră.

Lui Feșnic i se pot ierta multe în numele tinereții. La 30 de ani, clujeanul are perspective. Are viitor. Bine, dar prezent are?! Greșeala e omenească, însă repetată și repetată din nou, și din nou, poate fi iertată la infinit? Dacă, punând răul înainte, Csaba Laszlo va fi mazilit de la Sf. Gheorghe deoarece Sepsi a pierdut întâlnirea cu FCSB pe mâna lui Feșnic, acesta îi va plăti antrenorului salariul până la finele contractului? Iar fotbaliștilor, primele de joc ratate? Nu, firește că nu.

Trec peste acum, dar faptul că pe lista FIFA figurează asemenea pseudoprofesioniști, Feșnic nefiind unicul, reprezintă încă un exemplu, de pe o listă nesfârșită, că arbitrajul românesc se găsește în criză. N-are decât să se bată Vassaras cu pumnii în piept cât vrea, să fie sănătos, criza pare profundă.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

ciobanul spaguitor (27 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:11

Fesnic e o AYA de serviciu din ultimele luni.

Clujeanul (61 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:24

Nea Ovi, spune-o domnule pe aia dreapta ca asa nu poti gresi decat daca vrei sa gresesti. Furt pe fata.

Dinu (375 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:26

Prea mare sucarul degeaba. Avea si Gigi Becali nevoie de o mana de ajutor si arbitrache asta de Fesnic i-a dat-o. Ca prietenul la nevoie se cunoaste.

Carol (18 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:28

De cate ori a primit Cfr asa favoruri si nu ati mai facut atata gura. Clar ca GSP este agatata la vagonul Cfr

Andrei.f (2 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:34

Ovidiu, nu te ambala, golul sepsi a venit dupa o lovitura libera gresit acordata. Asta nu ai vazut ?

Gorila (18 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:36

Nea Ovi....nu te carcterizeaza vrajeala asta putrezita....cu toate ca in general aveti doar articole penibile...ce se face LPF fara FCSB in play off ?....pe bune??!!!!....nu doar in play off....FCSB trebuie sa se bata la titlu....asta inseamna raiting la tv si bani pompati in FRF...de ce o ardeti jicnitor de penibil si nu vorbiti de lucruri reale...cat ne mai jicniti inteligenta ?....penibil domnule....vb de performante....cu articole si echipe ca FCSB sau Viitorul pe care le laudati ,are Romania sansa sa joace in Europa din urna a 4 a , si 8 jocuri in preliminariile Europene....oare comunismul este precum reumatismul ?.....nu trece ever never ?

Clau (94 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:38

Este ordin de la presedintele Burlan sa ia Fecesebeaua campionatul. Ca doar s-a impacat el cu *** ca sa primeasca ofrande.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Baddog (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:50

Domnule Ianitoaia, nu știu de ce dar când se greșește împotriva celor de la FCSB (și au fost multe greșeli în ultimii ani), nu faceți asemenea articole acide.Nu v-am văzut să aveți aceeași aciditate după meciul cu Astra când celor de la FCSB li s.au refuzat 2 penaltiuri.Nu v.am văzut să spuneți nimic după golul marcat de Chindia când la aceeași fază a fost și fault și henț și apoi câteva minute mai târziu Cristea fiind boxat la propriu de către portarul gazdelor și arbitrul nedaind penalty.Atunci toți gazetarii au tăcut mâlc, acum se face mare tam-tam.Dar domnule Ianitoaia, de ce nu vreți să analizați faza golului celor de la Sepsi și să vedeți dacă în prealabil la prima centrare din lovitură libera nu cumva a fost un pui de offside!!!

Cugetatorul din Giurgiu (5 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 16:53

"Frumos" comentariu si mai ales "obiectiv"! Sa facem orice numai sa scriem impotriva FCSB! Asta se vine bine la GSP. Chiar si D. Udrea, zis Micul Gaga s-a simtit dator sa scrie un comentariu taios din adanca lui cunoastere a fenomenului fotbalistic! Si cei doi corifei ai arbitrajului autohton, C. and P, s-au aratat profund indignati! Bravos natiune. Cand arbitreaza mult mai scandalos "celebrul" Kovacs trecem totul sub tacere mai ales daca e impotriva FCSB! Traiasca GSP alaturi de ziaristii sai atotstiutori!!!

Ghencea (112 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:08

In caz ca era in favoarea lui *** Cluj Napoca sigur ca nu mai era ka fel de scandaloasa...In slujba lui Dan Petrescu cel educat...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rclaudiuv (4 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:16

Am vrut sa ma asigur ca nu gresesc si am cautat scrierile domnului Ioanitoaia dupa meciul FCSB-CFR cand Hategan greseste neacordand penalty la pumnul incasat de Planici "din neglijență" (asa spune autorul) de la Arlauskis. Daca de data asta... la o faza confuza, la care ai nevoie de 20 de reluari sa iti dai seama cine pe cine atinge primul si cine are prim-planul... il facem pe Fesnic cu ou si otet, inseamna ca atunci Hategan trebuia ars pe rug. Dar stai, a fost faza impotriva FCSB si nu se cuvine sa ii suparam pe cei de la CFR... asa ca bunicutul a amintit de respectiva faza in ultima fraza a comentariului sau (in care ii face praf pe stelisti) si susutine ca acolo era nevoie de VAR. PENIBIL, TA-TA-IE!

a dica (239 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:31

Ce-i drept e drept. Fesnic a tot fost iertat. Multe greseli comise de-a lungul timpului greu de explicat (gen ca n-a fost bine plasat, ca n-a vazut). Problema e in capul lui cu care interpreteaza faze clare. Inseamna ca are doar o calitate, e tanar. Si inganfat, si fara cunostinte in ale arbitrajului, si fara deprinderi. La judet cu el!

Nica fără frică (261 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:52

Bre tataie dar nesuferit mai ești!!! Steaua la greșeli de arbitraj e pe minus iar CFR pe plus dar de CFR nu ai scris niciodată! Du-te bre și nu te mai întoarce!!!!

Cita (1949 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:53

Fara suparare fata de toata lumea ce s-ar putea simti lezata la o adica, excludem categoric posibilitatea sa nu fi fost gafa? Sa fi fost cu intentie? Si va rog nu interpretati posibila intentie de care fac vorbire aici ca un act de coruptie, poate fi pur si simplu chestie de simpatie-antipatie - deci ceva personal ce tine strict de arbitru si gandurile/convingerile acestuia. Vezi ca de-aia e buna o investitie in sistem VAR si la noi? Si e buna consultarea si cu tusierul? Daca mananci o paiine (buna!) in calitate de arbitru, NU ai voie sa faci atatea "gafe inocente" sau "gafe intentionate" asa cum e descris mai sus!

Mirel (129 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:54

@rclaudiuv (4 comentarii). Esti gramada, chior ori ambele. Faza asta cu simulantul Tanase nu este confuza decat in capul tau. Fault clar in atac, Dl Ioanitoaia are perfecta dreptate. Ca nu le convine stelistilor este alta problema dar uite ca Dl Ioanitoaia nu mai este omul lui Gigi Becali., asa cum gandeati voi.

zapacitu’ (769 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 17:55

........cu atat mai scandaloasa cu cat, inteleg din articol, a influentat decisiv rezultatul partidei! Asa e? Gresesc?

Kunta Kinte (511 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 18:04

Nea Ovidiu se pricepe bine la arbitrii, imi aduc aminte de Procesul/Recursul Etapei de la TV din anii 90-2000, ce mai dadea cu ei de pamant! Hai sa recunoastem ca putini arbitri cinstiti, corecti, integri si valorosi s-au perindat prin fotbalul nostru autohton in ultimii 21 ani. De ce ar face exceptie un pusti care abia a implinit 30ani? Credeti ca are vreo experienta? A dat un examen dur la FIFA, a tocit precum tocilarii la scoala, a luat examenul cu brio, apoi si-a dat in petec. Nu are scoala vietii, asta-i lipseste, si de-asta selectia, macar la intern, ar trebui sa fie mult mai dura. Daca ma intrebati pe mine, probabil ca sunt destui alti iubitori de fluier de fotbal care l-ar fi putut suplini pe gafistul nostru, dar care au avut, sa-i zicem ghinion, ca n-au fost tocilari precum personajul principal din acest inspirat eseu al maestrului Ioanitoaia.

geo (177 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 18:11

***. Pentru ca niste fraieri cocliti dintre acestia l-au jignit cand l-au considerat ani in sir omul de casa al becaliotului. Care ii dadea si il facea. Acum omul plateste polite ca i-a venit apa la moara.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Romica (54 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 18:14

Care faza confuza mai meltenilor cand ea s-a vazut si de pe marte... Fault in atac, nici nu se discuta si nu mai faceti voi pe prostii si pe neintelesii.

Clujcampion (18 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 18:42

Se pare ca in general fecesebistii vad meciurile pe televizorul oierului unde fazele sunt fotoshopate :))) Altfel nu imi imaginez de ce ei vad intotdeauna altceva decat s-a petrecut in realitate. Adevarul e ca fara ajutorul vartos dat meci de meci de fluierasi, fecesebe se batea la baraj anul asta. Cand nu joaca si echipa cu fluier pentru ei, e vai si amar. Sa ne amintim doar de recentele intamplari hazlii cu alashkert si guimaraes....

MZM (347 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 18:49

„Indignarea” d-lui Ioanitoaia este nu numai nejustificata (chiar daca arbitrul ar fi luat o decizie gresita, se intampla frecvent!), ci si neproportionala cu fapta. Din pacate pentru ziarist & comp., Fesnic era foarte aproape de faza si a dictat corect 11 m. pentru ca Velev a faultat si nu invers. Tanase, pentru a lua prim-planul, intinde piciorul stang in fata bulgarului iar acesta il loveste peste picior si se arunca la pamant (pentru a disimula faultul!). Daca faza se petrecea pe la centrul terenului, nimeni nu i-ar fi reprosat nimic arbitrului. Dar pentru ca s-a produs in careu, se da lovitura de la 11 m., asta e! Dl Ioanitoaia merge pana acolo, incat cere (indirect) ca Fesnic sa-i plateasca despagubiri lui Csaba Laszlo, pana la sfarsitul contractului, daca acesta va fi dat afara!!?? Mai, sa fie! Dar, d-le Ioanitoaia, cand la jocul Astra- Steaua, Coltescu i-a anulat Stelei 3 (trei!!) goluri perfect valabile si a mai dat si un 11. mai mult decat discutabil impotriva aceleiasi echipe, nu v-am auzit vorbind de despagubiri, nici pe dv., nici pe ceilati ziaristi. Singura persoana care, atunci, a reactionat adecvat a fost dl. Radu Paraschivescu, la comentariile tv de dupa meci, spunand textual: „executie in direct impotriva Stelei!”. Ceilalti colegi de platou au ras putin cu subinteles si nimenu nu a comentat acest rapt unic in istoria fotbalului! Dincolo insa de amanunte, cred ca supararea ziaristilor este, de fapt, alta: nu se asteptau ca echipa lui Gigi sa paraseasca asa de repede ultimul loc in clasament, sa faca 24 de puncte si sa egaleze astfel pe Craiova care e pe locul 3! Si, aici le dau dreptate, pentru ca nici nu pot sa-l critice pe Gigi, nici nu pot sa-l laude! Păi, ce viata e asta?

Augustin (254 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 18:53

Beeeei, ia vedeti ca Nea Ovidiu apara pe Sepsi si loveste in FCSB....Nu cumva dupa ce a fost evreu vreme lunga a devenit mai nou ungur? Sigur sigur penibililor ca se va pronunta pentru autonomia tinutului secuiesc.

Don (5 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 19:23

Wow, ce ați pățit? De fiecare data când va dati cu părerea despre o echipa, fie critic sau laudativ, imediat sar gusterii sa spună ca sunteți plătit, ca aveți favorit, și aproape mereu vorbesc prostii.. Apoi apar asemenea articole, clar plătite, pentru ca altfel as crede ca e scris de un voluntar din redacție, nu de, teoretic, cel mai titrat din gazeta. Nu am văzut meciul, nu prea ma pasionează fcsb, dar am văzut faza penalty'ului... Și este penibil, sa o spun drăguț, sa faceți asemenea cancan. Tănase a protejat mingea. Asa am văzut după ce am revăzut faza de vreo 5 ori. Baga picioru în fata mingii și apărătorul îl lovește. Vs rog sa îmi explicați cum nu este asta.... In cel mai rău caz, am greșit,desi clar nu asta se vede Din reluări, dar dacă eu am greșit urmărind faza de 5 ori, oare chiar atât de mic sa fiți sa sugerați ca primește spaga/ordin arbitrul? CFR, alte echipe, au fost ajutate mult mai fragrant în ultimul an. Nu țin minte niciun articol despre alta echipa în care atacați un arbitru atât de josnic pentru absolut nimic. Când am văzut articolul despre lipsa de imparțialitate gsp în unele articole, am crezut ca sunteți peste asta. ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan b (239 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 20:10

@ cei ce au sarit ca arsi motivand ca FCSB este pe minus la greseli de arbitraj. Aici nu-i vorba de FCSB, CFR sau cine mai spera sa profite de erorile de arbitraj, e vorba despre un arbitru la care s-au adunat multe. A venit momentul decontarii...

Omar (33 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 20:14

Ce conteaza ca le-a facut cadou 2 puncte , sub pomul de iarna ,, si asa nu castiga nimic nici anul asta iar ,Pegorarul din Pipera are grija de arbitrii lui.Cum de nu mai urla la gigi tv ca CFR e ajutata de arbitrii.Era jiji,,grasul ala *** *** ,patronul de la Timisoara,,si *** mititicul,,sau asa ceva ,un recidivist de la Craiova.Mai rezista jiji dar dupa parerea mea nu multi ani,,e gata pita lui..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

++ (193 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 20:28

fotbalul rom. e plin cu astfel de "decizii" de neinteles.

a (141 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 20:31

Bre Nea Ovi, ai inceput sa imbatranesti! Si nu frumos. Daca nu era interes direct pentru Craiova te durea.....la basca. Asa ai devenit contestatar. Unde ti-a fost "decizia scandaloasa" cand s-a intamplat acelasi lucru cu CFR sau Craiova?

argus (55 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 20:38

Acest Fesnic este un arbitru mediocru dar macar este foarte plin de el. Zici ca este tata lui mama lui Collina

Mozzie (6 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 21:53

Voi cum credeti ca a recuperat FCSB distanta?

Manu (135 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 23:25

Pt cine nu vrea sa inteleaga, au mai gresit si alti arbitrii dar nu la faze asa clare si usor de judecat. Sub acest aspect este corecta analiza. Iar chestia lui @a cu interesul Craiovei o mare gogomanie.

a (141 comentarii)  •  4 noiembrie 2019, 23:47

Nea Ovi, ce parere ai de golul anulat lui Dinamo? Ai simtit ce scandalos a fost? La 0-0 Dar ce conteaza? E pentru Craiova.....e meritat nu scandalos..

Vio (158 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 1:23

@a. Nu este deloc scandalos. Una ca decizia a fost la limita si f greu de luat. Doi pentru ca la analiza fazei Balaj a inclinat spre ofsaid. Intre eroare umana si una scandaloasa este o diferenta uriasa.

Viktor (254 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 1:29

@Don(4 comentarii). Uite ca a mai aparut un mare expert. Porumboiu, Craciunescu si Balaj care vorbesc mereu alta limba il distrug toti la fel pe Fesnic iar noi trebuie sa te credem pe tine cand faci teoria chibritului. Asta inseamna sa nu ai deloc simtul penibilului.

motanul incaltat (535 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 2:22

Cind ajungi la 30 de ani arbitru in Liga1 ar trebui sa fii un geniu ca trebuie s-o iei de jos de tot sa te comporti admirabil sa poti promova.... Deci este extrem de greu. Sau poti sa ai pile , sa sari peste trepte si sa ajungi sus fiind o nulitate.... Ne mira ca exista si a 2-a varianta???? Normal ca nu.Numai ca avind arbitrii de slaba calitate, echipe cu jucatori cel putin penibili n-o sa vindem niciodata cu 15 milioane.... Si atunci se merita??????? La nivel mare nu, bineinteles ca nu, la nivel mic se merita.... Intrebati-i pe oameni care l-au promovat......Or sa spuna ca e cel putin de nivelul lui Colina....

?????? (828 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 9:59

Topul stirilor zilei pe GSP 1.Mihaela Rădulescu nu mai este virgină. 2.Victor Pițurcă a fost atacant valoros. Afirmația îi aparține șui Victor Pițurcă. 3. Dinamo și CSU Craiova au fost defavorizate de arbitru, după ce echipa lui Gheorghe Becali a fost avantajă de arbitru.

?????? (828 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 10:11

NELI - Cei mai nebuni feat. MACANACHE și THE WATCHER ?

?????? (828 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 10:51

Vlad Dobrescu - Globul De Cristal (feat. Deliric & DOC) [VIDEO] ?

Augustin (254 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 11:03

Beeeei, ia vedeti ca Nea Ovidiu apara pe Sepsi si loveste in FCSB....Nu cumva dupa ce a fost evreu vreme lunga a devenit mai nou ungur? Sigur sigur penibililor ca se va pronunta pentru independenta tinutului secuiesc.

Andrei F (1464 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 11:42

Singurul lucru scandalos este sa te focusezi doar pe greseala unui singur arbitru!!!!Ce sa vezi,sunt arbitrii care etapa aceasta au gresit mult mai grav si nimeni nu face galagie!!!!Steaua pe medie este o echipa defavorizata clar!!!!La meciul cu Chindia la 0-0 s-a marcat dupa un hent plus fault faza fiind sub ochii arbitrilor!!!!In plus Cristea a primit un pumn in cap....Si ?S-a scandalizat cineva?Adica este normal ca numai Steaua sa fie lovita de arbitrii si cand se intampla invers sa facem scandal???----Acest jurnalist la multe jocuri in care Steaua era lovita de arbitrii spunea ceva de genul...,,da au avut ei de tras de la arbitrii dar nici stelistii nu au jucat,,...Exemplu?Meciurile cu Cheajna cu Man lovit cu gheata in fata de Marc si cu Ropotan care trebuia in mai multe randuri pentru duritati...Acum cand Steaua a avut atatea faze de poarta a descoperit ziaristul ca se poate rata...----Rad cand aud declaratia lui Piturca care aminteste de penaltyul la Ivan...Piturca uita ca Barbut trebuia eliminat din prima repriza pentru fault dur la Coman...

Andrei F (1464 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 11:53

@Clujeanul (39 comentarii) • 4 noiembrie 2019, 16:24 Deci orice greseala de arbitru este voita?Ai in cap si golul vostru de la 2-0?@Manu Pai la meciul Chindia -Steaua au fost greseli mai grava de arbitraj si mai multe...@Clujcampion La televizorul tau s-a vazut eroarea la golul vostru?@Pentru ceferistii clujeni...Va durea de arbitraj si cand Planici a luat pumnul in cap de la portarul vostru?Fatarnicilor!!!!

HAU (1 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 13:03

un lucru e important,mimamo va fi din nou campioana in play-out.

Don (5 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 18:15

Viktor, ești semidoct sau pur și simplu ignorant? Mai citește'mi odată comentariul, aparent te'a depășit ideea. Și lasa'ma xu experții bulii, mereu își dau, cu părerea, 50% din dati au dreptate. Ideea nu e ca a dat un *** de fault care chiar a fost, cu atitudinea dezgustătoare a lu nenea Ovidiu. Dar dacă tu ai vreo mulțumire din a jigni pe alții pentru înțelegea ta limitata asupra unui subiect, este fix problema ta. Stima.

Tica (1 comentarii)  •  5 noiembrie 2019, 23:02

Să pună VAR,și se termină cu ,,greșelile ''.

Comentează