Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

N-au văzut, ci au visat!

Dacă meciul FCSB - Dinamo a strâns 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naționale, deși se înfruntau ocupantele locurilor 9 și 10 din Liga 1, el trebuie socotit derby

Permalink to N-au văzut, ci au visat!
duminică, 6 octombrie 2019, 3:55

Nu știu dacă și de România, sună cam pretențios, dar mă abțin să deschid o discuție fără cap și fără coadă. Spre lauda ei, partida s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, oferind un spectacol captivant și o luptă încinsă. Uneori prea încinsă, probă că Istvan Kovacs a arătat 13 cartonașe galbene. El putea, nu cumva și trebuia?, să apeleze chiar la cel roșu, atunci când, fără vreo posibilitate de a intercepta mingea, Ciobotariu l-a lovit zdravăn cu piciorul în piept pe Fl. Coman. Totuși, faza s-a petrecut în minutul 87, de unde presupunerea că n-ar fi modificat mare lucru.

Apreciez ca echitabil egalul de 1-1, corect, iar asta împotriva a ceea ce au reclamat Gigi Becali și Bogdan Vintilă. Primul că „s-a jucat la o singură poartă”, evident la a „câinilor”. Celălalt că „rezultatul este injust, deoarece am avut mult mai multe ocazii”. Sigur, fiecăruia îi e mai aproape propria cămașă, dar patronul și antrenorul FCSB s-au referit nu la un meci pe care l-au văzut, ci la unul pe care l-au visat!

Într-adevăr, impulsionată de Fl. Tănase și de Fl. Coman, impecabili în repriza 1, cam obosiți după pauză, formația din Berceni a condus ostilitățile. Grație unei posesii superioare, 54 la sută, ea a deținut inițiativa și a ratat în repetate rânduri. Între ocazii, bara lui Fl. Tănase și întârzierea lui Gnohere din final, când i-a lipsit o fracțiune de secundă, un sfert de pas, să împingă balonul în poarta lui Piscitelli.

Dar Dinamo a avut ocazii mai clare. Haideți să ne reamintim numai de cea din prelungirile primei reprize: Planici a salvat de două ori din fața porții goale, după care Puljici a țintit stâlpul porții! În măsura în care FCSB a avut șanse de gol mai numeroase, 13-11, ratările lui Dinamo au fost parcă mai mari.

Apatică în evoluțiile precedente, lipsită de vlagă și de orientare, garnitura roș-albă, animată din nou de neostenitul Nistor, a părut sâmbătă ambițioasă și organizată. Renăscută, decisiv schimbată în bine de Dușan Uhrin. A creat pericol la toate fazele fixe, așa a și înscris, situații în care FCSB a trăit de fiecare dată cu sufletul la gură. S-ar cuveni ca fazele cu pricina să-l preocupe mai serios pe Bogdan Vintilă. Sau pe Gigi Becali?! Cei doi au suficiente motive să regrete că echipa lor, superioară ca valori individuale, n-a reușit să fructifice acest atu.

Latifundiarul s-a legat iarăși de arbitru: „Nu putem câștiga cu Kovacs, care inventează împotriva noastră!”. Acuzație neîntemeiată, întrucât „centralul” din Carei, criticat de CCA pentru comportare arogantă, dar delegat prea des și expus la fel!, a arbitrat echilibrat o partidă zbuciumată. A arătat stil, personalitate. Logic, a oprit jocul 10 minute din cauza scandărilor ultrașilor dinamoviști și, în general, s-a dovedit obiectiv, imparțial. Fără ca asta să însemne că n-a și greșit.

I se poate reproșa că n-a dictat penalty la hențul comis în minutul 42 de I. Cristea, braț îndoit și depărtat de corp, mână pe care, într-un careu arhiplin, trebuia s-o sesizeze mai degrabă asistentul V. Marinescu. Kovacs s-a pripit și când, în minutul 70, n-a lăsat avantaj la Fl. Tănase, care va marca, însă după ce arbitrul fluierase și adversarii se opriseră. Cum la duelul anterior dintre Gnohere și Corbu, faultase francezul, Istvan trebuia să sancționeze intrarea acestuia, caz în care balonul n-ar mai fi ajuns la Fl. Tănase. Astfel se evita o întreagă polemică.

Comentarii (41)Adaugă comentariu

Fane (53 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:07

Domn profesor, nu inteleg unde ai vazut mata faultul lui Gnohere asupra lui Corbu cand a fost exact invers...Poti fii fan CFR dar macar pasteaza masura.

andrei (262 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:19

Sunt curios dupa ce criteriu ati ajuns la convingerea ca *** este superioara valoric lui Dinamo Nu este intaia oara cand citesc asta la Dv si as vrea sa stiu de ce credeti ca lucrurile se prezinta asa. O zi buna.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian (206 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:21

Are dreptate evlaviosul Gigi care a uitat sa spuna ca a adiat vantul si din aceasta cauza Lamparzii si Mbapeii lui au fost impiedicati sa castige.

Mircea (663 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:25

De acord ca 1-1 este scorul corect. Arbitrul a gresit dar nu a influentat scorul final. Hentul lui Cristea nu s-a vazut la tv decat la reluarea reluarii asa ca nu este normal sa nu ii cerem arbitrului sa vada ce noi am vazut atat de greu.

eu (1 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:26

Care fault la Corbu,când de facp Gnohere a călcat clar glezna lui Corbu, decizia corecta fiind fault în atac...

aaa (17 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:32

Corbu ataca cu talpa inainte si chiar daca atinge prima data mingea apoi il ia cu fulgi cu tot pe francez, apoi Kovacs lasa avantaj la faultul asupra lui Popescu, mingea junge la Tanase, dribleaja un jucator iar la al doilea fault cand vede ca faza devine periculoaa pentru poarta dinamovista, revine si da fault la Popescu !!! De ce nu a dat de prima oara fault la Popescu?Faza asta spune totul despre ce vroia Kovacs la acest meci.La faza cu Cristea, mingea il loveste in mana de la distanta mica, asta spune si jucatorul dinamovist, insa Istavan nu a dat 11m pentru ca nu a vazut, altfel nu scapa aceasta ocazie.

Catalin1921 (1 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:44

Este un exemplu de editorial impartial!Niciodata nu l-am suspectat pe Nea Ovidiu ca ar lua partea cuiva in editorialele sale.Lucrurile spuse de dansul sunt argumentate asa ca nu inteleg de unde atata nesimtire.Faultul lui Gnohere clar ca lumina zilei iar penalty a fost la fel de clar , cartonas rosu la Ciobotariu ...dar vad ca nu se leaga nimeni de cele doua situatii cu Man si Corbu care a fost lovit de doua ori.Prima data hemoragie nazala si a doua oara l-a lovit cu genunchiul in coaste.Cu toate acestea nu a primit nici un cartonas.Primul fault a foat grosolan iar daca imi spune cineva ca a fost din greseala...

Cristian B (29 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:53

Domnule Ioanitoaia, La avantajul nedat la Tanase se impunea oprirea jocului cu câteva zeci de secunde atunci când Ghnoere a simulat um fault in careu la intrarea lui Cornu. Așa ca spuneti tot adevarul nu numai frânturi din care sa reiasă ca istvan Kovacs a viciat rezultatul. Ca dinamovist, recunosc sincer ca FCSB are jucatori mai buni decât Dinamo, dar cu un pic de determinare și cu Nistor magistral s-a jucat de la egal la egal. Nistor este cel mai bun fotbalist roman la ora actuala. Nu exista in campionatul românesc altcineva care sa tragă de unul singur echipa după el. Sper sa înțeleagă și contra acest lucru și să-l bage titular in ambele meciuri. Este și a fost mereu peste orice mijlocaș din România in ultimii 5 ani.

Antonio (4 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:54

Că meciul ăsta a strâns 30 000 de spectatori nu atestă faptul că a fost derby, doar confirmă faptul că prostia in România a atins un nivel foarte mare.

Urod (72 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 16:57

Cam atât mai poate aduna un derby la noi , chiar dacă se joacă în București, un oraș cu 4 milioane de locuitori. Greșeală mare de arbitraj la henț....in mod normal FCSB la ce lot are ar fi trebuit sa câștige, dar după joc nu s-a văzut diferență . Becali își va risipi banii familiei până sa ma ia FCSB campionatul....

Mihai (1 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:00

Buna ziua! De la venirea lui Vintila , Becali nu mai face ”semischimbari”,scoate-l pe ala si baga-l pe care vrei tu.Acest lucru se vede,echipa incepe sa joace fotbal ,scapata parca de stransoarea unui anaconda urias FCSB respira,se regaseste si joaca netimorata.De partea cealalta, Dinamo supravietuieste prin spiritul ei de lupta si prin forta traditiei unei mari familii dinamoviste.Denis Ciobotariu,fiul lui Ciobi reaminteste ca nimic nu e pierdut la Dinamo, ca asemenea unei pasari Phoenix, renasterea este posibila.Sistemul VAR e binevenit in fotbalul nostru, e o necesitate, el va conduce la reducerea volumului sonor al disputelor televizate privitoare la partinirea sau nepartinirea fluierasilor.Titlul articolului este inspirat , sa speram doar ca visurile celor doi ,Vintila si Becali, vor deveni realitate.

costinel (23 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:26

..baba comunista loveste din nou!! Kovacs , a avut 'stil si personalitate' desi a gresit ..macar de doua ori , gresreli recunoscute de insasi autorul articolului !!apoi ... greu cu numaratul , asta fiind si unul dintre principalele motive pentru care , asazisii ingineri(Ioanitoaia , Tolontan , Geambasu ... si lista ar putea continua ) , au migrat spre jurnalism ... de , vorba aia .. la gargara inainte , altfel numaratoarea celor 11 ??!! ocazii ale dinamovistilor , aduce cu ' doua la primarie , doua la piata 11 Fevruarie ... ' erou principal fiind acest Pristanda al sportului romanesc !!

Daniel (223 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:32

@Cristian B. Pai exact asta spune si dl Ioanitoaia, sigur mai credibil decat voi, unii stelisti si altii dinamovisti. Toti sunteti de ras cand il invatati pe dl Ioanitoaia ce trebuia sa fluiere arbitrul. Dl Ioanitoaia probabil ca a vazut atata fotbal cat voi toti launloc.

dinu (427 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:36

@aaa. Regulamentul nu este facut dupa capul tau. Este fault facut de Gnohere, nu de Corbu si numai tu ai vazut treaba cu fulgii. In cazul in care era pornit impotriva Stelei Kovacs ar fi dat 11 m la Cristea si se inchidea orice discutie. Sau daca nu a vazut este tot un argument contra lui.

aaa (17 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 18:10

@dinu, ai un nume predestinat ingamfarii si prostiei dinamoviste, cu siguranta regulamentul nu este facut dupa capul meu, dar este facut dupa micutul tau creieras.corbu intra cu talpa, loveste mingea si apoi piciorul lui Gnohere.Rferitor la Istvan poate vii si cu o explicatie de ce nu a dat imediat fault la Popescu si a dat doar cand a vazut ca faza devine periculoasa pentru poarta lui dinamo.Dar am dubii, ti ai etalat toate cunostiintele fotbalistice mai sus, esti falimentar.

Dorin (166 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 18:18

@costinel (15 conentatii) cand un individ cu pretentii scrie ca tine insasi...autorul, iti dai seama ca nu a facut mai mult de 7 clase si alea de mantuiala. Numai ca acest prost nu este doar fudul, el este si agresiv. ***, pune mana pe carte si nu iti mai da cu parerea despre mari gazetari ca Ioanitoaia, Tolontan si Geambasu. Vezi-ti lungul nasului si discuta cu cei de teapa ta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alin (2 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 18:21

In judecatile de fond va dau dreptate. In privinta arbitrajului totdeauna ramine ceva de discutat in contradictoriu. Fiecare suporter vede numai ce ii convine.

dan (151 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 19:28

Rezultat viciat. Nu am vazut niciodata ca un arbitru sa fluiere un fault in loc sa lase avantaj intr-o situatie clara de gol.

Mayra (1 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 20:40

Cine a scris acest editorial cred că a văzut alt meci sau e fan Kovaci . Nu e primul meci în care suntem furați ca- n codru . Cu Astra ,Cfr etc. am fost furați de acest ungur care are el ceva cu noi îi stăm în gât da nu- i nimic va veni timpul cand ne vom răzbună cu vârf și indesat

Paul (50 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 20:46

@dan. Tu esti alt prost. Ioanitoaia explica perfect faza iar tu o tii mortis. A fost gol pentru ca Tanase nu s-a oprit la fluierul arbitrului dar adversarii da. Deci gol marcat incorect, deci nu vorbim despre o viciere de rezultat.

Laur (111 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 23:35

Si de aceea bate campii Gigi Becali ca se gasesc orbi ca @Mayra care gandesc prost si ii ridica oierului mingea la fileu. Nu ai dreptul sa tipi ca te-a furat arbitrul cand nu a dat un 11 metri clar pentru adversar. Hotii striga hotii.

X (1 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 23:37

@Fane Uita-te pe reluari. Cel putin la Telekom se vede clar cum Corbu da in minge apoi francezul il calca.

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 0:09

@Bă Ioanițoaia, voi l-ați pus pe Șora pe fundalul GSP ca să vorbească Cosmin Contra de ritmul lui Șora, care probabil și-ar dori și un loc în echipa antrenată de Contra, alături de Chiricheș, Grigore, Stanciu, Deac, Bordeianu, Benzar, Paula Anton, Tătărușanu,?

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 0:12

Bă, probabil că voi vreți să jucați împotriva Norvegiei și cu Mihai Șora, ?

Sandu Gigel (37 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 0:20

De acord cu Dvs!

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 0:24

Probabil Contra ar dori să arate că este mai "academician" decât Gheorghe Hagi că joacă pe ritmul lui Mihai Șora, ?

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 0:45

Fuseră omiși Toșca și Deac din echipa pe care probabil Cosmin Contra o pregătște cu Mihail Șora și Mihai Stoichiță, alt reputat tehnician cu pretenții academice la fotbal, ?

Fane (53 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 10:26

@x. Ai dreptate. Am revazut faza si recunosc ca am gresit. Este fault dar il face Gnohere, nu Corbu. Imi retrag cuvintele.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 11:01

Chiar nu doriti sa luati o atitudine ferma de condamnare a fenomenului ultras mioritic ? Intreb nu numai jurnalisti, as intreba si Statul Roma-n care ar trebui sa aiba Autoritati care sa-i apare pe cetatenii civilizati, dar care Autoritati nu par a exista iar daca totusi exista par a conlucra cu cei care au atitudini nationaliste, rasiste, ba si de-a dreptul fasciste ! Deocamdata puteti multumi galeriei „morbide“ doar pentru meciurile fara spectatori. Pagube mari vor urma. „Batalioanele roma-ne“ de militieni vitaminizati au vrut din nou sa se impuna ca actori principali si sa opreasca meciul. Sint cunoscuti dar nimeni nu face nimic. Sint inerzisi pe o poarta si intra pe alta. Nu pierd doar spectatorii civilizati, FRF pierde incasari si plateste amenzi usturatoare. Pe plan international pierd toti cetatenii !!! - voi chiar nu vedeti ori marimea pagubei depaseste capacitatea voastra de a intelege ? Cred ca noi care mai gandim nu trebuie sa mai toleram nimic, tocmai cu astfel de lucruri marunte trebuie sa incepem. Obervatorul FRF si arbitrii trebuie felicitati pentru faptul ca au trimis echipele in vestiar ! Coman a gresit si el cind a aplaudat Ragnetele Carpatilor, asa cum a gresit si Alvez cind a luat banana si a gustat din ea. Trebuiau sa atraga respectuos atentia arbitrilor si sa plece spre centru. Nu cred ca ar trebui sa plece din proprie initiativa spre vesiar dar un motiv temeinic ar fi avut ! --------- „Locuri frumoase, potential mare, s-ar putea investi dar oamenii …“ „Ce treaba ai tu cu oamnenii, tu iti vezi de treba ta !“ Ei uite frate ca multi prefera sa nu investeasca nimic decit sa aiba treaba cu roma-nii astia, cu un Stat slab, cu autoritati corupte ori conduse de incompetenti numiti politic. As adauga si cuvintul anului: impredictibilitate. Nu ma refer doar la Dinamo, club mare cu potential, unde vedeti si voi ca doar un alt inculpat roma-n, bolovan bigudiu, ar investi acolo. Hai sa vedem cine sint patronii si mangerii la alte cluburi. Cred ca oamenii seriosi se pot numara pe degete. Voi va vedeti de treaba, interlopii isi vad de treaba, apoi va mirati de situatia caracaliana de peste tot. „Tu iti vezi de treaba ta“ este exact atmosfera in care infloreste coruptia si mafia. S-ar mai intelege neputinta autoritatilor daca interlopii romani ar fi singerosi, rafinati, inteligenti, gangsteri, … dar majoritatea sint doar nesimtiti, aroganti, inculti si prosti ca noaptea, ba mai si actioneza pe fata. Avea dreptate Becali cind se intreba cine e Cocos asta - cel pe care il acuza inca de prin 2008 ca fiind seful mafiei retrocedarilor - e cumva Capone de nu poate fi oprit ? Nu, pestele lui era doar amicul lui, sotul Elenei Udrea, care scotea miliarde din nimic fara ca Isarescu sa vada, ca si toti baronii politicieni, fii si ficile lor. Pe fata actioneaza si ultrasii, unii pot fi numiti de meserie, cistiga renume si bani facind scandal pe unde e nevoie de ei. ---------- Despre meci. Am scapat, imi pare rau dar arbitrii nu aveau cum sa ne ajute. Daca fluierau tot ca Gaman la Ovidiu, Fesnic ori orice dimbovitean luam bataie caci in afara centralilor si a lui Tanase sint toti figuranti in careu, nu numai la faze fixe. Apoi Steaua are un mijloc de liga a treia. Am obosit sa va tot spun ca se poate juca fotbal cu rugbysti gen Popescu, Filip. Nici Pintili nu construia dar bloca si pasa bine. Pe cuvint daca inteleg ce faceti voi cind va uitati la un meci, inclusiv Becali care il vrea pe Oaida si Vina la Nationala. Pai astia au jucat batuta pe loc, la Oaida s-au termiat toate mingiile, macar pasele aiurea ar trebui sa le vada cineva, iar Vina a ajuns un fel de titirez ca Apostol al lui Razvan. Iar in careu sint figuranti, joaca la alibi. A sarit si Oaida la golul venit din nimic dar daca nu s-a uitat la minge oare ce voia el sa faca ? Fault ? Noi nu aveam nevoie de astia dar daca altii vad la ei un potential ar trebui sa stie ca nu pot progresa fara antrenor si indicatii din teren asa cum a incercat Pintili. Nici lateralii nu sar serios la cap in careu iar Pufi prefera si el sa faca figuratie pe linia portii. Apoi mai intra si Bizonul, daca si pe asta il vedeti fotbalist inseamna ca sinteti orbi. Sintem zero, ne poate bate oricine. Brigada lui Covacs are nu numai meritul ca a oprit meciul, e mereu garantia unui spectacol fotbalistic bun.

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 11:18

Sa va spun ce am vazut eu si ce visez...Cand spui de Kovacs ca a arbitrat bine inseamna ca cautionezi astfel de arbitraje si sa fiu iertat dar este de neiertat mai ales dupa episodul recent ca Bancu...Adica o fi egal pentru jurnalist ,arbitru si yesmeni ca Nistor da asist din lovitura de colt iar Coman tot la o lovitura de colt este sanctionat cu galben dupa ce a fost tinta tirului suporterilor dinamovisti si mai ales s-a facut referire la etnie ca in cazul De Nooijer?Adica am visat eu ca in astfel de cazuri arbitrul corect opreste jocul si se anunta in stadion sa se inceteze cu astfel de strigaturi si tiruri....?Va dati seama cata ura are Kovacs daca el a fost si lovit de un obict ,s-a strigat in legatura si cu originile lui si deabia atunci ....?Apoi poate poate jurnalistul sau un yesmen sa-mi spuna pentru ce a fost sanctionat Tanase?Comentatorii de dupa meci-DOLCE-nu au vazut nimic imputabil la Tanase dar au vazut o mana in gatul lui Tanase aplicata de Nistor!!!!Merge si asta nu?Apoi...Imediat dupa inceputul reprizei a doua este o faza in care mingea este bramburita in careul dinamovist .Coman sare de cateva ori la cap si se vede din avion cum Puljici il tine pe Coman de tricou in toata desfasurarea fazei!!!A fost si o reluare dar....nebagata in seama ...!!!!Sa vorbesti de rosu in minutul 87 ca si cum nu ar fi contat este iarasi ....Adica cat trebuie sa dai un gol?Si trebuie sa remarc si eu pe arbitru care nu a adaugat la cele 3 minute minutul necesar desi au fost doua schimbari in prelungiri si un cartonas galben pentru tragere de timp....A,din intamplare era o lovitura libera pentru Steaua si s-a fluierat!!!!Tot din intamplare cica arbitrul locuieste la Cluj si deaici Craciunescu vorbeste de o culpa a celor care deleaga....-----Despre faza Corbu -Gnohere amintesc doua chestii...La meciul Viitorul-Iasi ziaristul vazuse fault in atac desi atacantul lovise mingea si apoi a fost contact cu jucatorul advers!!!!Sa ne miram ce ferm este si de aceasta data desi actiunea se petrece pe invers!!!Apoi aintesc de ,,saniutele,,lui Lovin pentru care jucatorul lua rosu desi nu-si atingea adversarul!!!!Trebuie sa fi tare rau intentionat sa nu observi ,,saniuta,, sinucigasa a lui Corbu!!!Adica asta venea cu talpa spre minge si este bine doar pentru ca atinge mingea...?

Dilimache (657 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 11:26

Din pacate oamenii vin in speranta ca vor vedea fotbal de calitate, ceea ce nu e asa....

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 11:33

@17 Nentori Tirana (806 comentarii) • 7 octombrie 2019, 11:01 Eram aproape sa te felicit dar...Mie mi-a placut Ovidiu Popescu...A dat si cateva pase bune care daca erau fructificate ...De exemplu el a dat pasa la clinciul Corbu-Gnohere...Daca ar executa si el toate loviturile libere ar avea mai multe reusite-a facut-o intr-un meci cu CFR si a fost cel mai bun-.Asta in oglinda cu altii...O Popescu nu se vede de multe ori si pentru ca alearga si pentru un Coman,Man...

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 11:58

Ați zice totuși că în partida cu FC Viitorul, Dan Petrescu a cam arătat că nu prea își poate depăși "condiția" de "Gică Petrescu al fotbalului", ?

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 12:22

Dan Petrescu, după eșecul categoric în fața lui Hagi: „Poate cu alte echipe poți să câștigi, dar nu cu Viitorul” ?

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 13:49

Gica Petrescu Ia mai toarna un paharel - YouTube , varianta, https://www.google.com/search?q=Ia+mai+bea+un+păhărel+Gică+Petrescu&oq=Ia+mai+bea+un+păhărel+Gică+Petrescu&aqs=chrome..69i57.17123j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 , ?

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 14:07

@Andrei F, ai dreptate, au jucat toti mai bine. Macar au mai recuperat citeva mingi. Le-o fi spus cineva celor trei mijlocasi sa-si fixeze si imparta raza de actiune caci acum o luna erau peste tot si pe nicaieri, lasau efectiv centralii singuri. Dar n-au construit nimic iar in careu fac figuratie. Clujul are 4-5 jucatori la mijloc care fac de toate, inchid, construiesc, trag la poarta si sar la cap in aparare si atac. Ajunge sa cada ai lui Dan Penalti ca potirnichile undeva in lateral, unde arbitrii dau fault la orice adiere de vint, si deja sint 10 care sa sara la cap si sa se bata in careu. Cine sa sara la noi ? Bizonul abia se ridica cu 10 cm iar la fiecare duel cade. Iar tinerii nostri au nevoie de antrenori si staf profesionist ca sa progreseze, cea ce n-am mai avut de mult.De Oaida nu stiu dar Vina a stiut ce joaca cu Hagi ! Noi n-am mai avut de mult mijlocas adevarat si atacant asa cum au mai toate echipele. Tocmai de aceea putem pierde cu oricine daca motivatia nu este la 100%. Am si pierdut in ultimii ani campionate cu echipe mai slab cotate. ----- Da, mai ales Popescu a jucat mai bine ca altadata dar nu suficient pentru o echipa ce lupta la campionat. Cred ca l-a instruit Pintili caci de data asta a inchis bine, caci antrenorii … scuze, sa-l folosesti fundas lateral ori mai rau inter ori extrema, imi pare rau dar nu pot decit sa ma crucesc, pina si impieDicatul a renuntat dupa 20 de minute la astfel de experimente. Eu n-am inteles nimic de la ultimii asa zisi antrenori. Sint slabi si la cap, fara tabla ar fi in stare sa bage 12 in teren. Uite, daca Vintila asta poate sa explice coerent cum „gandeste“ el un meci eu ma duc popa in China. Deocamdata e clar ca pe parcurs nu poate reactiona, mie toate schimbarile lui mi s-au parut facute la nimereala. Eu zic am avut mare noroc ca n-am pierdut cu Dinamo.

?????? (831 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 14:21

Gică Petrescu-Uite așa aș vrea să mor https://www.youtube.com/watch?v=S3ELSnWybX8 ?

Andrei F (1607 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 15:06

@17 Nentori Tirana (807 comentarii) • 7 octombrie 2019, 14:07 Ai fost plecat din tarisoara?De cat timp au jucat impreuna Popescu,Vana si Oaida?Cand erau sanatosi macar unul era tinut pentru meciurile din Europa.Vana nu a jucat mai nimic nici la Viitorul...Acum nu are nici o scuza pentru jocul practicat!Am ajuns sa ma bucur cand Vana nu joaca sau este schimbat!Aprope la fiecare meci se evidentiaza cu asisturi pentru adversari...Ovidiu Popescu cred ca alearga cel mai mult de la Steaua...Daca ar fi lasat pe teren sa se odihneasca in multe momente ale jocului ca Coman sau Man Popescu ar fi si mai bun...Pase bune?Pai tocmai am spus de una...Apoi a avut un sut destul de bun spre poarta...Oricum dintre cei 3 a fost de departe cel mai bun...----Mi-a placut ca macar dumneata ai legat complicitatea FRF cu agresivitatea suporterilor dinamovisti...Astia au fost deja sanctionati -vorba vine!!!-pentru ce au facut la Ovidiu dar pentru ce fac cu Steaua sunt laudati!Am vazut cum suporterii erau controlati la portile de acces...3 secunde de persoana!!!Asta au cerut Organele!Si astia se vad pe ce parte joaca!!!De la presari nu am nici o speranta!Dupa problema Bancu unde in corpore au luat atitudine uite sa presarii au obosit acum ...

Cita (2118 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 15:40

S-au strans multi in tribune din inertie pentru ceea ce au insemnat odata Steaua si Dinamo. Ce-i drept, nici nu au inclocuitori pe masura, si aici ma refer si la Rapid sau Sportul Studentesc, ca sa fiu mai precis cu Bucurestiul.

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 15:42

Ma bucurai cand auzii ca fuse un meci spectaculos, multumim nea Ovidiu si te mai asteptam pe la Pielesti in vizita, sa mai vii si pe la noi ca ne e dor sa mai vorbim de fotbal in Banie.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 15:44

Bine bre pai ce s-a ales in ziua de azi de Steaua si Dinamo? Scazura mult fata de ce stiam eu despre ei. In ce priveste pe arbitru, nea Ovidiu trebuie cinstit de I.Kovacs la cata reclama ii facu zilele astea.

Comentează