Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Sfidarea

Privind arbitrajul lui George Rădulescu la meciul Dinamo – FC Botoșani de sâmbătă, Gazeta i-a pus "centralului" nota 2 și a titrat pe pagina 1 "Masacru din fluier!"

Permalink to Sfidarea
duminică, 15 septembrie 2019, 4:05

GR a avantajat net formația gazdă, care n-a jucat rău, ci a părut în progres. Mai organizată și mai omogenă, schimbarea în bine fiind meritul lui Dusan Uhrin jr. La fel de adevărat e însă și că Rădulescu a ajutat-o pe față, flagrant, în 4 situații. Le voi analiza pe rând, nu înainte de a remarca fotbalul spectaculos, în vână, practicat de Botoșani. Și ea o echipă în ascensiune.

Altfel, a existat o fază, la 0-0, în care lui Dinamo i s-a anulat pe motiv de ofsaid un gol înscris de Montini. Sincer, am trăit cu impresia că asistentul Mircea Orbuleț a ridicat fanionul aiurea. Deoarece Montini și Haruț s-ar fi aflat pe aceeași linie. Ba am avut și senzația că mâna fundașului moldovean s-ar fi găsit mai aproape de propria poartă. Atât că mâna nu se ia în considerare, iar reluările video au probat ofsaidul. Milimetric, la mustață, dar ofsaid. Oricum, Rădulescu nu putea ignora semnalizarea de la tușă.

Serialul gafelor a început în secunda 15, când s-ar fi cuvenit ca Rădulescu să-l elimine pe Neicuțescu pentru cotul în figură administrat lui Chindriș. Sigur că nu-i simplu de scos cartonașul roșu în startul unei partide. Orice arbitru se ferește de asta, ezită. Dar folosirea brațului ca armă, cu intenție ori fără, se sancționează cu asprime maximă. FIFA și UEFA sunt drastice în acest sens.

Au urmat trei secvențe în care Rădulescu n-a acordat 11 metri pentru Botoșani. Să acceptăm că prima, când Ciobotariu l-a îmbrâncit pe Chindriș la limita suprafeței de pedeapsă (minutul 78), n-a fost foarte clară, convingătoare. Celelalte două erau însă de văzut și din avion. În minutul 84, Moldoveanu l-a lovit în careu pe Roman I, dar Rădulescu a mutat faultul în afară, pentru ca în 90+8, Fabbrini să-l busculeze pe același Roman I sub ochii indiferenți ai arbitrului! Cum ultimele faze s-au petrecut spre final, George Rădulescu poate fi lesne acuzat de vicierea rezultatului. De altfel, cercetând biografia acestui arbitru, Andrei Crăițoiu a descoperit că a comis de-a lungul timpului 11 greșeli mari contra lui FC Botoșani!

Plângându-se de prestația brigăzii, care l-ar putea lăsa șomer în cazul în care nu va reuși calificarea în play-off, Marius Croitoru nu înțelegea de ce CCA a decis ca, într-o întâlnire cu o echipă bucureșteană, formația din Moldova să fie arbitrată de un bucureștean! Unei obiecții logice i se va răspunde, bănuiesc, că „vinovatul” e membru al Colegiului Ilfov. Are serviciul în Bragadiru (șeful Poliției) și domiciliul în Clinceni. Argument subțire, până la punct comic, întrucât ambele localități sunt situate în apropierea Capitalei, la o aruncătură de băț.

Nu insist, poate cu alt prilej, că în 2014 Comisia Centrală a Arbitrilor l-a promovat fraudulos pe Rădulescu la Liga 1, încălcând un regulament (referitor la limita de vârstă) pe care-l va modifica în 2015 tocmai pentru a justifica avansarea respectivă! Nu pot însă trece peste anomalia că, în ciuda tevaturii provocate de arbitrajul său la Astra – CFR, Sebastian Colțescu a fost delegat în etapa următoare!

Chiar dacă SC n-a greșit cum și cât a apreciat presa, inclusiv subsemnatul, tot a ieșit iureș, polemică, scandal. Ca atare, când Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare, CCA avea datoria morală, măcar din decență, să nu-i dea imediat meci lui Colțescu, Chindia – Sepsi! Dar pe Vassaras și pe subalternii lui îi doare-n cot de publicul larg și de părerea acestuia. Ei sfidează. Nu le pasă de nimeni, asta în vreme ce arbitrii se întrec în a face praf meciurile. Și, iată, chiar le fac.

Comentarii (55)Adaugă comentariu

Olivian Olaru (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:20

Așa cum antrenorii sunt amendați și suspendați, la fel ar trebui făcut cu arbitrii. O amendă mare și o suspendare și mai mare poate i-ar face sa fie mai atenți. Recunosc că nu am fost atent până acum, dar totuși nu am auzit până acum ca un arbitru sa fie amendat pentru greșelile de arbitraj.

Vlaicu (32 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:20

De acord chestia cu delegarea lui Coltescu este ostentativa si lipsita de bun simt. Dar ce sa il intereseze pe un grec ce gandesc iubitorii romani ai fotbalului.

Mihail (29 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:22

Nea Ovi, parca erai cu oltenii, acum ai trecut de partea moldovenilor. Interesul poarta fesul decand nu mai are Gazeta acreditare si intrare pe Ion Oblemenco.

Fane (53 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:24

Intrece orice inchipuire sa pui un tip cu chipiu sa arbitreze echipa militienilor...Si sa vrea tot nu poate fi corect. Il impiedica uniforma si il trage intr-o directie gresita gradul.

Preddys (2 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:28

Puneti-va ochelarii și analizați...la Roman după prima atingere, el nu cade, ridică piciorul drept și în afara careului se intampla un al 2-lea contact...luati frame cu frame si vedeti.Rosu in min 1, penalty la chindris...dar si la Fabrini ...impins si împiedicat să joace mingea în careu...ramane de vazut si la Nistor ...băieții de la TV s-au întrecut sa analizeze doar fazele defavorabile BT.

observator (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:40

Bai Preddys, da tu esti prost de-a binelea. Propunem sa fii numit incomisia centrala a arbitrilor.

Claudiu (343 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 16:44

@Preddys. Mare tupeu ai baietas...

Alo, trezirea bosorogilor (4 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:16

Au fost greseli de arbitraj. De acord! Dar nu trebuie spus ca sunt doar impotriva botosaniului. Un arbitru cu scoala bine facuta nu tolera atatea faulturi repetate la fabrini fara sanctiuni cu cartonase. Sa ne spuna ioanitoaia cate faulturi a suferit fabrini in meciul cu botosani! Galeria lui dinamo daca mai sta nepasatoare in tribune uitandu-se cum fabrini e tavalit pe teren propriu ca in deplasare inseamna ca e galerie de pensionari.Si nici oasele lui fabrini nu vor mai tine mult. Cum sa te uiti pe teren propriu in liniste cum jucatorul fabrini iti e faultat si nu se i-au masuri disciplinare de catre arbitru???

Vanbasten_85 (16 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:17

Golul anulat incorect lui Montini nu-l puneti?De ce n-ati facut articol si dupa meciul castigat de CFR cu sprijinul lui Chivulete?

geo (199 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:25

Vanbastene, cred ca nu stii sa citesti, nu s-a invatat inca lectia asta la voi pe ulita... Scrie despre golul lui Montini ca n-a fost gol. Ofsaid, pa si pusi.!

fotbal (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:27

Afara cu vassaras si alti sefi care pun brigada de meci arbitrii din Bucuresti si Ilfov la meciuri in care sunt echipe din Bucuresti. E sfidator. Inadmisibil . E lipsa crasă de bu simț. Domnule Iianitooaia, pa a cand mai sta grecul Vassaras in Romania? avem arbitrii romani care pot fi sefii arbitrilor. Fara pile, relatii. Da, Colțescu nu trebuia cateva etape delegat dupa acel meci ASTRA CU CFR Cluj.

Clujcampion (28 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:28

E ciudat cum Dinamovistii dezgroapa morti, uitand cat au fost de favorizati in ultimele campionate. Dar asa e cand esti suporter, vezi cu ochelari de cal. Modul in care a fost arbitrat meciul de ieri e o consecinta directa a urmarilor meciului Astra-CFR. Un meci in care toti cei de la cfr au primit sanctiuni drastice (unele meritate, altele hilare, cum e cazul lui Paun), iar Coltescu a fost delegat etapa urmatoare. Adica dupa ce faci praf un meci, favorizezi flagrant o echipa si o enervezi la culme pe cealalta, CCA te considera un arbitru minunat. E clar o sfidare, dar domnule Ioanitoaia, ce uita Vassaras si bricheta e ca fotbal fara suporteri nu exista. Si o mare parte din vina stadioanelor goale o poarta si fluierasii trimisi sa stabileasca rezultate.

Tudorache (179 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:30

Asta cu delegarea ostentativa a smecherului de Coltescu a fost facuta cu adresa. Sa demonstreze cc(a) ca pe ei ii intereseaza doar parerea lor si nu a altora. Gusterii sunt copia lui Burleanu care crede ca el a inventat fotbalul. Aia de la cc(a) cred ca ei au inventat arbitrajul si nu le mai ajungi cu prajina la nas.

adrian (98 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:35

Pt dinamovist; au mai arbitrat unii tendentios insa politache acesta de Radulescu a depasit orice masura. Auzi ca fost faultat des signor Montini...Pai daca nu il tin oasele sa se duca la sah sau la go. Dinamo a fost, este si va fi o mare rusine de echipa,

Bogdanh (395 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:39

Analiza excelenta. Nimic de reprosat. O laudati pe Dinamo dar subliniati ca a fost ajutat de arbitru. Asa au stat lucrurile prea evident ca fanii cainilor sa mai poata riposta ceva.

Nadler Cristian (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 17:44

M-am uitat la RB Leipzig-Bayern, un meci cu greşeli grave de arbitraj...despre ce credeți credeți că a scris presa germană ? Despre FOTBAL , tactici, faze etc...Ce scrie cea mai slabă presă sportivă din UE ? Masacre,nenorociri drame...ce contează faptul că am văzut un meci disputat, cu multe faze de poartă etc...De adâncim în mocirlă de ani buni din cauza acestor pseudo-ziare de scandal...Ruşine eterna

?????? (831 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 18:07

@Apreciați că ar trebui concediat din poliție, deoarece se ocupă de arbitraj, probabil incompatibilitate și pentru polițiști de a desfășura alte activități salarizte, așa cum este și la procurori, cu excepția celor stabilite de Constituție, ?

Lupe (75 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 18:12

Da, Botosani a fost privata de 2 penalty uri clare si unul discutabil. De asemenea, Dinamo a fost INDUBiTABIl privata de un gol valabil (al lui Montoni) si un penalty indiscutabil la Fabrini. A nu recunoaste greselile si in defavoarea lui Dinamo, inseamna a analia vadit subiectiv. Si spune asta un fan al Craiovei. Hai Craiova!

?????? (831 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 18:16

I-ați plătit colaboarea și lui Traian Ungureanu, câtă vreme a fost europarlamentar, ?

Relu (27 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 18:26

Dinamovistii vor in perversitatea lor sa se scrie acum despre fotbal. Daca ii fura pe ei arbitrul cum a furat pe Botosani ar fi vrut sa se scrie numai si numai despre arbitraj. Unii nu se pot dezbara de un partizanat bolnavicios.

Florin (215 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 18:29

Sa mor daca *** ca sa pui un politist sa arbitreze fosta echipa a politiei. Stabii de la CCA sunt ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (390 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 18:43

Toată stima, domnule Ioanițoaia, pentru hotărârea de a scrie despre acest jaf la drumul mare!.. Totul s-a petrecut ca in povestirea pe care ne-ați relatat-o acum cativa ani, cand la un joc de tenis cu piciorul, arbitru îi favoriza flagrant numai pe cei 2 fii ai săi: „Dar ce vreti voi, mă, sunt copiii mei, cu cine să țin?!”, se indigna el!

Ghencea (129 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 19:00

Stimati si iubiti dinamovisti, nu va mai mintiti singuri. Nu ati avut nici un penalti. Arbitrul a fost al 12 lea jucator al vostru. Nea Ovidiu are dreptate ca nai miscati ceva. Cu nitel noroc puteti scapa de retrogradare.

a dica (283 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 19:07

Eu in analistii (cei ce analizeaza pe la tv si pe net) nostri nu prea mai am incredere. Ma uit si eu la meciuri de prin alte campionate, cupe europene, calificari si compar. Nu-mi place cand cadem dintr-o extrema in alta. La CFR - Voluntari s-a vazut clar ca si injuraturile isi au rostul lor, adica prea a fost scrupulos arbitrul si i-a lasat pe ilfoveni in 9 - exces de zel in aplicarea literei. La Dinamo (ei n-au nicio vina) baiatul asta, sef la politie a demonstrat (a cata oara?) ca n-are nicio treaba cu arbitrajul. Ma intreb cum face in munca de politie... CCA are o mare vina tot insistand cu indivizi al caror istoric in arbitraj demonstreaza ca nu sunt OK. Nu-s putini din astia care nu progreseaza, de ce-i mai tine? Ia lansati o serie de astfel de intrebari catre CCA, faceti o campanie de strans semnaturi si determinati-i sa iasa si ei la lumina. Luati statistica si puneti fiecare arbitru sub lupa, asa cum faceti cu antrenorii si jucatorii. Poate astfel s-or stradui si ei mai mult si, mai ales, sefii lor.

Cita (2118 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 19:17

Da ce arbitrii astia sunt Dumnezei? Daca a gresit. si se cunoaste ca a facut-o, atunci sa nu-l mai delege la meciuri cu bani multi, sa-l trimita pe undeva prin Liga III sa faca foamea, sa vada si el cum e sa viciezi cu buna stiinta rezultatul unui meci.

Clujcampion (28 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 19:27

@a dica Ia spune tu cum trebuia aplicat regulamentul la cluj-voluntari? Cum se penalizeaza faultul in pozitie de ultim aparator? Dar cot in gura? Nu e vorba de a aplica scrupulos regulamentul ci pur si simplu de a-l aplica. Ceea ce Radulescu nu a facut. Dar stai linistit, etapa viitoare sigur va fi delegat la vreun meci in liga I.

zapacila (911 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 20:18

Bre nenea Ovidiu, ca bine scrisesi aici, eu sa fiu mai mare in fotbal l-as zbura pe arbitrul asta din meserie, sa munceasca orice altceva ca de fotbal nu e bun deloc. Ia banii contribuabililor din fotbal degeaba si ne mai plangem in tara asta de lipsa de eficienta.Rusinos.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 20:32

Si moldovenii astia ce mai vrea ? N-a ascultat de Istrati, Asachi, Negruzzi … doar ca sa intre in Ciorogirla fara viza si acuma vrea Kaiserschmarrn ? A primit ce-a vrut,pasta bostan, cu drumuri, spitale si sport pe aratura, unspe contra una. N-as fi rau da astia mi-a trimis si mie clujean arbitrii toti mititici. Astia care voteaza de 30 de ani psd ma baga in depresie, astia ma trimite printre scuipati in China, ca de nervi plec nunde bani. Aflati ca Dan Penalti e un nume, sint peste tot respectat, numa la mine acasa nu. Noroc ca mi-a luat miticu micofonu ca iar ii bagam la loc, ca cu moldovenii astia nu poti decit sa recidivezi. ---- Altfel, ca fost ilfovean, multumesc din inima pacientilor sectiei dermato-venerice care ma face mare, militian, arbitru, parla-mental, tri-color, pa mine care care n-am vrut decit dinamo pardon sa cresc in liniste cu Ilici … gaini.

?????? (831 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 20:49

Opinați că ar trebui să îi dați și lui Tolontan, ca temă, să studieze și ,"Ghidul privind incompatibilitățile și conflictele de interese", pentru a găsi și ilegalitățile din zona de sport, stabilite de reglementările din legile ce stabilesc incompatibilitățile și conflictele de interese, ? https://www.integritate.eu/Files/Files/Ghid_Incompatib_ConflicteInterese_2011/Ghid%20Incompatibilitatile%20&%20Conflicte%20aprilie%202018.pdf ?

blat blater (2 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 20:58

Echipa militiei si seku e ajutata de arbitri mai rau ca pe vremea odiosului si a lui postelniku! Singura solutie - desfiintarea cluburilor departamentale dinamo si steaua. La ora actuala capraru dement ala cu ifose de la armata vrea - si reuseste - sa distruga FCSB - adevarata urmasa a CCA si Steaua ca sa-si faca ambitia si *** niste bani publici impreuna cu gashka

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marco (1 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 21:01

Dle Ioanitoaia, asteptam si analiza fazelor in care Dinamo a fost dezavantajata...Spuneti ceva de golul anulat aiurea lui Montini, dar nimic de buscularile in careu la Nistor si Fabrini, precum si tolerarea faulturilor grosolane si continue ale celor de la Botosani...Deci cum facem cu deontologia profesionala si cu echidistanta? Ca sa nu mai vorbim de meciurile lui Dinamo la Botosani din ultimii ani, cind intr-adevar a fost macel, in beneficiul echipei acestui obraznic baron local, Iftimie, un fel de Becali din Moldova...

a dica (283 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 21:07

@ Clujcampion (2 comentarii) Daca zici ca esti campion, hai sa-ti raspund: mana aia pe atacant nu i-a determinat caderea, la cativa metri lateral dreapta venea alt funda; se putea da fault si rosu, fault si galben sau nimic, toate fiind, e adevarat, discutabile. In care situatie veneau injuraturile? Cred ca ghicesti singur... „Cot in gura” a cam fost... antebrat. Mergea si galben si nu asistam la un meci penibil. Eu ca spectator neutru as fi dorit sa vad cum castiga (logic!) CFR, dar in alte conditii. La meciul Spania - Romania Puscas, in conditii asemanatoare, l-a umplut pe unu de sange si nu s-a dat nici fault. Deci se poate. Spilul e (la nemti, nu la Cluj) ca atunci cand cel lovit vine si sare mai tarziu si se baga si sub bratul jucatorului aflat deja in aer, se considera smecherie (din partea celui ce se tavaleste de durere pe jos) si nu se fluiera, chiar daca se lasa cu sange. In conditiile astea, sa lasi o echipa in 9 chiar nu slujeste spectacolului.

Clucampion (28 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 21:21

@a dica cred ca ai vazut alt meci... in fine... e plin de de astia pe aici. Propun inainte de a vorbi prostii sa incerci sa citesti regulamentul.

Clucampion (28 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 21:23

@a dica cred ca ai vazut alt meci... in fine... e plin de de astia pe aici. Propun invainte de a vorbi prostii sa incerci sa citesti regulamentul.

penibilii (2 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 22:02

o intreaga trupa de militieni si seci au sarit cu gura - pusi de sefi sau de instinctele lor de militieni - cum a fost gol la dinamu (era un Ofsaid FT FT CLAR- se vede CLAR la TV), cum lovesc ei cu cotul peste gura - si NU e nimic si nu lasa urme. Sunteti PENIBILI , dar sandramaua tot se prabaseste si merge in B

alin (626 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 22:24

@Marco. Esti partizan in aprecieri ca orice ciine. Care bruscari si de unde in careul botosanean? Dar deontologie profesionala este pleonasm de scoala primara. Mai treci pe la librarie sau pe la biblioteca.

a dica (283 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 23:12

@ Clu(j)campion. Am incercat sa dau un raspuns civilizat. Schimb registru si, inainte de a ma apuca de citit, ma intreb daca tu ai facut-o si cat timp ti-a luat?

4_ (19 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 23:17

Mda. La Astra-CFR mă întrebam dacă era furt calificat sau tâlhărie, dar la Dinamo-Botoșani e clară treaba, nu mai am întrebări. A, ba da, una singură: o fi semnat și dl. Rădulescu scrisoarea coaliției arbitrilor? Dar de Craiova - FCSB ce ziceți? Dacă eram cu 20 de ani în urmă, aș fi zic că ăștia doi și cu Viitorul sunt în cooperativă. Frumoasă greșeală de portar, de pus în ramă.

Filip (31 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 23:18

E prieten cu Deaconu, cunosc relatiile lor de familie, sunt arhicunoscute...

?????? (831 comentarii)  •  15 septembrie 2019, 23:25

Arbitrașii ăștia din Liga întâi au început să vă formeze impresia că arbitrează mai bine în meciurile internaționale la care sunt delegați decât în meciurile din Liga întâi, pe care le arbitrează, ?

Olah tibor (2 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 7:14

Foarte bun articol;nu la fel sant si unele comentarii.Eu numai pe tovarasu Preddy as intreba:asa ca santeti tot un militian p..t??

Clujcampion (28 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 8:39

@a dica Scuze dar nu inteleg de ce te inflameziu. Cand parerea ta este contrara atat regulamentelor cat si evidentei, ar trebui sa te aprob?

Durden (338 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 17:16

ioanitoaia si arbitrajul. cea mai frumoasa poveste de dragoste

iloe988 (1 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 19:17

Privind arbitrajul lui George Rădulescu la meciul Dinamo – FC Botoșani de sâmbătă, Gazeta i-a pus "centralului" nota 2 și a titrat pe pagina 1 "Masacru din fluier

di livio (214 comentarii)  •  16 septembrie 2019, 19:57

nu v-ați plictisit de titlurile astea sinistre?...cu masacrări, mitralieri și devastări...atîta vă duce mintea, n-aveți pic de imaginație...creierele voastre sînt masacrate de prostie...hai că v-am MITRALIAT și v-am DEVASTAT în mod FABULOS și HALUCINANT...AIURITOR și ABRACADABRANT

Comentează