Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Se schimbă schimbarea?!

Care, desființând play-off-ul și play-out-ul, ar cuprinde 16 echipe. Noua formulă e agreată de majoritatea iubitorilor fotbalului, de vreme ce, într-un sondaj GSP ce-a strâns aproape 45.000 de sufragii, 79 la sută dintre votanți s-au pronunțat în favoarea ei. Ca […]

...

Victorie de autor

Opțiunea părea, măcar sub aspect financiar, una normală. Ceea ce nu l-a împiedicat pe un prieten, suporter CFR, să-l acuze pe Dan Petrescu că „vrea să se sinucidă”! Iată însă că „Bursucul” nu s-a sinucis. Ba a și dat tuturor […]

...

Norocul celui mai bun

Pe o contră, Rondon a înscris un gol care le-a venit lui Dan Petrescu și elevilor săi ca o mănușă. Asta în ideea că le-a permis, ba i-a și îndemnat, să pună în scenă specialitatea casei, stilul precaut și pragmatic, […]

...

Nu-i totul pierdut!

După acest 1-1 consemnat între CFR și Sevilla n-ar strica lămurite câteva chestiuni. Plecând de la componența formației andaluze, aspect care a stârnit nenumărate discuții în contradictoriu. Unii au susținut că Sevilla a aliniat în Gruia o garnitură alcătuită preponderent […]

...

Aproape de miracol

Cine și-a închipuit că formația andaluză, cvintuplă deținătoare a Cupei UEFA, va rupe norii în Gruia s-a înșelat. Ea n-a reușit să se desprindă, deoarece campioana noastră s-a așezat inteligent în teren și nu s-a descoperit. Dar și pentru că […]

...

Jupân Colțescu

Primele meciuri pe care le-am urmărit în etapa 8, FC Voluntari - Craiova și Astra - CFR, au oferit mai multe greșeli de arbitraj decât fotbal de calitate

Permalink to Jupân Colțescu
duminică, 1 septembrie 2019, 3:32

Balul l-a deschis Andrei Chivulete la Voluntari. Mai întâi, le-a avantajat pe gazde. În startul partidei, a închis ochii la faultul din careu la Cicâldău. Pentru ca în minutul 86, la scorul de 1-1, să valideze golul lui M. Roman II, înscris după ce craioveanul l-a incomodat pe Balaur. Opinia mea coincide cu a lui Ion Crăciunescu: „Roman a putut relua cu capul, la cornerul executat de Cicâldău, pentru că nu i-a permis adversarului din marcaj să intervină. Folosindu-se de ambele mâini, l-a împiedicat pe Balaur să sară”. Întru totul de acord.

Anterior, Chivulete îl iertase pe Cr. Costin de un cartonaș roșu, ilfoveanul lovindu-l cu pumnul în figură pe Ivanov (59). Cu intenție ori fără, contează mai puțin căci fotbalul nu-i box. La fel, „centralul” bucureștean, care a arbitrat șmecherește, la alibi, a întârziat să-l elimine pe Țâră. I-a dat doar avertisment în minutul 37, îl va elimina abia în 56, deși lovise și prima oară cu cotul! Folosirea brațului ca armă constituie o abatere în raport cu care FIFA și UEFA le cer cavalerilor fluierului să manifeste toleranță zero.

Totuși, neatenția de la golul din final rămâne gafa numărul 1 comisă de Chivulete. Echipă mai bună, mai valoroasă, Craiova merita să câștige. Deși n-avea nevoie de ajutorul arbitrului, l-a primit. Dacă formația pregătită de Bergodi, variantă ipotetică, va retrograda din pricina punctului pierdut in extremis vineri, Andrei Chivulete va avea serioase mustrări de conștiință.

El a fost însă dulce copil, băiat de mingi, comparativ cu Sebastian Colțescu, autorul unui veritabil recital de erori la Giurgiu. Unde, pe lângă că a eliminat 3 oameni de la CFR, pe antrenorul Dan Petrescu, pe Camora și pe Vâtcă, a acordat și două lovituri de la 11 metri pentru Astra. Cea dintâi, împingere ușoară a lui Begue de către Cestor, a lăsat loc de discuții (38). Să zicem însă, cu îngăduință, că S. Colțescu a avut acoperire regulamentară, scăparea tuturor arbitrilor aflați în dificultate.

Colțescu a greșit însă flagrant, în afara oricărui dubiu, atunci când, în minutul 34, n-a fluierat fault pentru CFR la intrarea lui Radunovici asupra lui Costache, fază care a precedat penalty-ul amintit și care a încins spiritele. Făcând din țânțar armăsar, Dan Petrescu a pornit să înjure birjărește, incalificabil, drept pentru care a fost trimis la cabină. O dată în plus, temperamentul l-a trădat pe antrenor.

Din păcate, din clipa aceea, Colțescu și-a pierdut și el cumpătul. Ca atare, va lua decizii într-o direcție unică, anti-CFR, ceea ce a sporit starea de tensiune. În stilul său superior și narcisist, arogant și sfidător, craioveanul s-a simțit probabil jignit și a hotărât să demonstreze cine e jupân pe teren. Și-a propus să-i învețe minte pe clujeni. Implicit, i-a ușurat sarcina Astrei, altminteri, o echipă organizată și ambițioasă. Colțescu a condus în continuare provocator, a ignorat contextul și a exagerat. A folosit unități de măsură diferite, deranjând prin manieră și iritând prin atitudine.

Așa s-a grăbit să-l elimine și pe Camora (58), deși acesta, nervos, aruncase o sticlă de apă în gazon, nicidecum în arbitrul de rezervă ori în asistent. Uitând de spiritul jocului, acesta a stricat meciul. Ba, a și părut, culpa sa cea mai gravă, că-i vânează pe campioni. Că-i pândește spre a-i pedepsi și a le arăta că el e Dumnezeu Tatăl. Regret, dar Sebastian Colțescu are urgent nevoie de odihnă. De foarte multă odihnă.

Comentarii (65)Adaugă comentariu

Teo (35 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 15:53

Toate bune. In general va dau dreptate insa am o nemamurire. Cum de cei doi arbitri pe care ii criticati dv au luat note mari in GSP ? Chivulte chiar 7 care e nota maxima la un meci fara probleme speciale.

Mircea (625 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 15:57

Salut faptul ca nu ii luati apararea lui Dan Petrescu. De data asta mahalagiul chiar nu are nici cea mai mica scuza ca prea si-a scos si si-a bagat.

dorulet (56 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 15:59

NeaOvo, dou snapani astia sunt cei doi. Primul il mosteneste pe tasu cel cu folcloristele lui Pinalti iar alalalt e obisnuit sa faca jocurile. Clar ca a avut boala pe Cfr si a ars-o cat a putut.

cfrinho (4 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:01

Este inadmisibil ca acest Coltescu sa fie pastrat in arbitraj de atatia ani! In 2003 ne-a facut praf in meciul CFR-Corvinul, incheiat cu 2-4, fiind scos cu greu din stadion de catre jandarmi! A incitat si tensionat continuu jucatorii CFR prin decizii gresite, impotriva cursului jocului care se anunta foarte interesant, cu doua echipe ce doreau sa joace fotbal si inca o faceau foarte bine. Este inacceptabil ca acest arbitru sa profeseze in continuare dupa dezastrul pe care singur la creat si intretinut! Coltescu NU promoveaza fotbalul, ci DISTRUGEREA fotbalului si-asa sarac pe care-l avem.

Cosmin (3 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:02

La al doilea penalty, cu eliminarea lui Vatca, in prima faza Radunovici a impiedecat portarul sa degajeze, apoi a fost lovit. Se penalizeaza prima infractiune, faultul la portar, apoi rosu...si nu se da penalty. Asta nu ati vazut-o ?

dorian (11 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:03

Coltescu a fost de multe ori implicat în scandaluri. De ce mai este delegat la meciurile din liga 1??

Sebastian (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:04

Intr un fotbal de proasta calitate avem arbitrii de același nivel.Oricum și Petrescu are nevoie de multa odihnă și sa nu ne amăgim CFR a jucat slab.

Nedelcearu mai consuma ,,lichide”? (3 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:07

Domnule ioanitoaia e musai sa mai scrieti un editorial despre un tanar dezorientat de fuse orare,pahare si avioane. Cine e tanarul cu pricina? Nimeni altul decat celebrul nedelcearu care vine sa joace pt echipa nationala si jigneste o echipa din liga 1,fcsb, pt ca e pe ultimul loc din clasamant. Cumva baietanul nedelcearu are si tupeul acompaniat de zdranganitul paharelor ca suporterii echipei fcsb sa fie prezenti la meciul nationalei Romaniei si suporteri si sa-l sustina si sa-l aplaude pe acest nedelcearu?!!! Iata, domnule ioanitoaia, cum un tasti-basti din asta separa pe suporterii echipei nationale in loc sa-i uneasca in interesul sustinerii intregii echipe nationale a Romaniei. Daca toti ,,paharnicii,, jocului de fotbal s-ar apuca de comentat in bascalie ca nedelcearu despre cutare echipe din tara pe care public mizeaza federatia de fotbal ca va aduce incasari la bugetul propriu din vanzarea biletelor de meci? Domnule ioanitoaia, sustineti ca derapaje negandite ca ale lui nedelcearu sa fie sanctionate de frf in interesul unitatii suporterilor pt echipa nationala.

Lenroc (6 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:08

Mizerabilă manipulare, care sunt de fapt deciziile greșite luate de Colțescu?? Nu-l mai apărați pe Dănuț, are un caracter la fel de mizerabil ca acest articol.

Florin (177 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:08

In sfirsit un articol corect despre arbitraje nu ce am vazut in editia tiparita. Diferenta ca de la pamant la cer intre parerea din ziar si cea de aici ma fac sa cred ca si ka GSP sunt tot felul de interese sa fie *** un arbitrul ori altul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Brizz (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:10

Mai oameni buni, cred ca suntem in tara prostilor. Cum sar astia de la CFR un pic, cum gata se face analiza la sange si se gasesc vinovati. Nea' Ioanitoaia, pai haide sa ne uitam pe parcursul celor 5 campionate castigate, cam cat de ajutati au fost cei de la CFR si cum celor de la Vaslui li sa luat practic un titlu, ca de', trebuia sa mearga la Paszkani si Muresan. Haide sa analizam si cum Nea' Dan se comporta meci de meci, cum vorbeste si cum intelege el sa fie antrenor. Haide sa ne uitam si cum a arbitrat trio-ul Hategan, Balaj, Kovacs meciurile CFR-ului de-a lungul timpului. Practic, echipa aceasta care practica antifotbal, cu jucatori batrani ce fragmenteaza mereu jocul, fara rezistenta fizica, a facut un meci bun cu Celtic. Dar de aici si pana a nu vedea ce a fost, este si va ramane CFR, si anume o echipa ajutata mereu sa castige titluri, este inadmisibil.

Cristian (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:13

Foarte simplu . Dacă vrei sa destabilizezi o echipa dai tel la un ziarist de la gazeta sau sport. Ro , îl *** și rezolvi problema . Invers șmecherii care au nevoie de arbitraje favorabile sau nefavorabile , *** doua părți și rezolva problema . Ce caută coltescu la Astra -Cluj când el este din Craiova și este declarat fan Craiova , oare Piturca își bagă laba ??? Gândiți-va :)

Ionel sava (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:15

Ce se plang clujeni? Sunt cei mai ajutați de arbitri de la înființare Luați o statististica și veți vedea asta Trei campionate au luat cu ajutoru arbitrilor Sa lase Ciocu mic toți de la cluj

a dica (237 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:21

Lucrurile sunt clare: nord-vestul (Fesnic, Kovacs, Fesnic) trage cu CFR, Coltescu cu Craiova... Ba de cand a descalecat Piturca pe Jiu, se pare ca si CCA-ul trage cu oltenii (ca e multi si patimasi, ar zice cineva de la FRF) Directiva ar suna cam asa: n-o faceti pe fata, dar un 5-10% se poate. 5-10%, intr-un meci echilibrat, macina si, in cele din urma, inclina balanta cum trebuie. Revenind la articol, cred si eu ca da!, Coltescu n-are ce cauta in aritraj. Totusi, mergand la concret si judecand dupa modul cum am vazut ca se arbitreaza prin Europa, zic ca la Costache n-a fost fault (asta il concureaza pe Tanase la simulari, iar la tavalit pe jos e lider); n-a fost 11 m, usor acordat (primul); eliminarea lui Dan Petrescu, provocata insa pe deplin meritata, ca si a portarului; eliminarea lui Camora, tendentioasa. Trageti linie, adunati, scadeti si veti vedea rezultatul: Craiova campioana. Si acum intra orhestra: „multi ani traiascaaa, multi ani traiasca,... Burli sa traiasca, laaaa muuulti ani!”

Iulian (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:31

Poate nu a fost un arbitraj perfect, dar nici catastrofal cum lasa sa se inteleaga Dl. Ioanitoaia. CFR a jucat slab, iar eliminarile au fost corecte. In plus, a devenit o normalitate ca Dănuț sa se maimutareasca si sa faca circ aproape la toate meciurile. Iar daca a scos pe gura acele înjurături de mahala chiar merita o suspendare de durata. Poate se mai calmează.

adrian (18 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:31

o strategie buna a FRF si televiziuni....intrebarea lor...ce ne facem fratilor ca astia iau campionatu cu echipa a 2-a ?O sa castige campionatu cand intra echipa de baza cu 7 etape inainte de finalul campionatului...ce inseamna asta ?....zero raiting TV ....zero suporteri pe stafioana...altfel zis....INTERS ZERO ptr. Liga 1....ce ne facem.....pai ii ajutam cumva pe aia care credem ca se pot mentine undeva sus , si le dam in CAP la CFR...nu ca nu au meritat unele dintre sanctiunile de ieri....ii inteleg si pe suporterii care se bucura de esecul lui CFR , crescand sansele echipelor iubite de ei....dar nu cred ca e corect ce a fost aseara...un articol care prezinta realitatea din meciurile de ieri...fara detalii care sa arate nedreptatile clare de ieri

alin (556 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:31

@Lentoc. Bine ca mai sunt prostovani ca tine altfel de cine ar ride lumea...Coltescu nu a gresit nimic decit ca a dat usor un 11 m si l-a eliminat aiurea pe Camora. Si cine il apara pe Petrescu ca dl Ioanitoaia il condamna? Nu stii sa citesti ari nu vrei.

Hai CFR (2 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:31

Daca va uitati cadru cu cadru faultul a fost in afara careului. Jucatorul Astrei era deja la orizontala cand erau amandoi pe lina de 16 m. Legat de nervi .. o lasati ca si Miss Halep tranteste rachetele de caldaram...si Nastase cum se comporta cand juca tenis ? Iar celalalt 11 m chiar a fost tendentios daca nu rautacios. Coltescu-le lasa-ne ! Hai plimba ursul esti varza om de 2 bani ce esti.

GeoB (14 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:32

La noi de ani de zile erarhia a fost stabilita pe alte criterii,altele decat de cea de performanta.De ani de zile ea a fost stbilita de "greseala omeneasca" a arbitrilor.Ne intrebam de ce suntem ultimii in Europa ? Azi maine vom fi ultimii in lume.Cred ca chiar gazeta a facut un clasament,acum cativa ani,in care aparea un clasaemt real fara "greseli" de arbitraj.Ei bine,alta era configuratia clasamentului.

Bogdan (349 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:33

Corecta analiza dar ea ii dedanjeaza pe fecesebisti desi ei nu mai au treaba cu titlul. Au iesit din cursa inca din etapa a seasea.

gogu (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:34

Si de tratament...

gaby (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:43

Nu inteleg ce va agitati atata,a fost un arbitraj in nota ligi1...mare campioana ce e cfr daca va uitat atent la toate meciurile cfr-ului este cea mai agresiva echipa,cea mai ajutata si care prostesteaza cel mai mult sa nu uitam ca a fost de 2 ori la rand campioana si nu zic ca nu ar fi meritat dat tot de 2 ori a fost si capioana la arbitri cu greseli care au avantajot-o,asa ca sa nu mai sufere si sa joace fotbal,nu se pot pune toti in genunchi dor ca sunt campioni si s-au calificat dupa 6 7 ani in europa dupa ce si-au batut joc atata timp de fotbalul romanesc cu atatai bani incasati de prin europa,transferuri si a ajuns in insolventa...asa ca ciocul mic si jucati fotbal arbitri sunt aceiasi pe care cand castigati ii laudati si cand pierdeti ii ocarati.

Daniel Petrescoi (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:45

Frustrarea e mare la CFR. Orice arbitru l-ar fi eliminat pe infumuratul si nesimtitul de Petrescu, care injura odata la 10 secunde. Iar idiotul ala de portar a crezut ca este la box??? Toata lumea stie ce face CFR cand nu poate invinge. Da vina pe arbitrii, pe conspiratii, pe destin, pe Divinitate.

Laur (106 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:50

Perfecta descrierea lui Coltescu arbitrul instrument. Baiatul asta se iubeste prea mult pe sine. Ati vazut ce masina conduce? Una ca a lui nu se achizitioneaza din munca cinstita.

COSTI (15 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:53

...concurs de epitete , la baba comunista , nici daca ar fi fost impotriva ta , nu ai fi sarit asa ... *** .... la statura ta morala , sunt mandru ca nu scrii de steaua

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Niku (259 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 16:54

@Iulian. Sigur ca CFR a jucat slab ca nu degeaba a lasat-o Coltescu fara doi jucatori. Dintre care chiar capitanul echipei a fost eliminat degeaba. Daca ramanea Astra in 9 meciul se termina 0-4. Marele arbitru Coltescu a aplicat la sange regulamentul numai cand a fost vorba de CFR. Un penibil si tu impreuna cu el.

Catalin Arhire (9 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 17:01

Mda ... chiar tendentios acest articol , mai ales ca multe dintre deciziile lui Colțescu au fost regulamentare . Poate nu au fost in "spiritul " jocului dar perfect acoperite de regulament ! Sa spui ca "Și-a propus să-i învețe minte pe clujeni" ma face sa ma gandesc ca chiar sunt ceva conexiuni cu zona ardealului . Apropo ... cand se dau salariile/primele la Cluj ?

Cristi (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 17:30

Cu mult respect ,dacă toate echipele din liga1, NU vor să mai fie arbitrate de arbitri conduși de un neica-nimeni , Deaconu, ce se întîmplă? O grevă pînă nu se schimbă toții impostorii din arbitraj ar fi binevenită.

dania (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 17:35

Coltescu aseară a făcut ce trebuia pt cine nu se știe încă.A anihilat CFR-ul ca prea îi Bună echipă ăsta și cu lotul 2, așa sa îi pună la punct.Nu contează ca vor sa facă performanta, nu.A știut cum sa -l scoată din pepeni pe DP inteligent.Apoi în repriza a doua a venit tăvălugul peste CFR.Vochin nu zice nimic de Coltescu zice numai de DP, oare a ce suna toată ura fata de aceasta echipa buna în tara ăsta și Europa ? Ca ăstea suntem noi romanii ca ne place sa ne uram și sa ne discredita ? Aseară a fost o execuție în direct a Campioanei și nu trebuie sa fii as în materie sa vezi.Vezi printre rânduri.

Rica (3 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 17:41

Opriti garnitura a doua CFR! Are cale libera la cistigarea campionatuli.Astia in 9 inscriu gol in deplasare .Un semafoar3 rosu un sabot galben pt.Paun a marcat 2 goluri.Repede e posibil ca play off sa fie o formalitate pt CFR

Sorin (3 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 18:39

La al 2 lea penalty trebuia fault in atac și rosu pt Vatca! ( A spus la Digi prietenul Dvs Porumboiu) Presa tace, nota mare pt arbitru la așa greșeli grave! Deci, unde e dreptatea?

macovei gigel (2 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 18:46

Draga domnule Ioanitaia unde a ti vazut dumneavoastra ca un jucator pe teren in alte campionate sa aiba astfel de iesiri la decizia unui arbitru,gen sa dai cu sticla de apa de pamant,sa injuri ca la usa cortului si altele.Eu consider ca stfel de iesiri trebuie penalizate drastic,astfel incat sa nu mai dea curs altora,indiferent gravitatea lor,intrand astfel in normalitatea spectacolelor fotbalistice al altor campionate........Cu respect un cititor al editorialului dumneavoastra

Franz (385 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 18:57

@Catalin Arhire. Pana acum dl Ioanitoaia era omul lui Becali si dusmanul CFR ului, iar acum ia salariu de la Cluj. Bai, tu esti prost de bunui si nu suporti adevarul. Chiar asa au stat lucrurile, Coltescu a tras din rasputeri sa blocheze pe CFR.

Gorila (18 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 19:31

Baieti...CALM....e clar ca incerca sa impiedice monopolu CFR ului...nu ca ar fi vina CFR ului...sunt f slabe celelalte echipe...nu toate...adevarat....hai sa ne vedem La Roma si in Gruia...sa pierdem cum doresc unii...si e normal sa gandeasca asa...dar sa pierzi in EL...trebe SA PARTICIPI...hai sa vedem partea plina a paharului si sa ii lasam sa ne critice...au acest drept...eu personal le doresc succes in liga 1 la toti....mai exista sanse la locul 2

Lammet (3 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 19:50

Nea Ovi (inca scriu cu majuscula), da-o incolo de treaba. Pai 1-2 propozitii despre comportamentul grobian al lui dan petrescu, si o gramda impotriva arbitrului(lor). Pai as vrea sa ii zici lu' dan petrescu sa injure in UL arbitrii, la fiecare meci, sa vedem ce atitudine are UEFA.

Adrian Pop (92 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 19:56

Pentru cine nu stie cum stau lucrurile, intr-o statistica facuta pe primele 75 de prime ligi din lume, Australia, Romania si Mexic, in aceasta ordine (cu SUA pe locul 4) ocupa podiumul la numarul de cartonase rosii si penalty-uri acordate in ultimii 15 ani de catre arbitrii cu minimum 5 sezoane petrecute in prima liga. Cine il acuza pe Coltescu ca umfla numarul de "evenimente" dintr-un meci se inseala pentru ca nu e singurul. In Australia si in SUA fotbalul e la inceput, arbitrii sunt si ei la inceput, asa ca acolo se explica lucrurile. In Mexic e coruptie. Ghici ce se intampla in Romania ... Si inca un indiciu: numarul de faulturi e aproximativ egal intre La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga si Premier League cand le comparam cu Liga 1 de la noi. Diferenta o fac arbitrii. ESTE VIZIBIL DIN AVION, BAIETI!!!

andrei (5 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 20:22

no comment..senilitate avansata

Marcel (161 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 20:41

Domnule Ioanitoaia, citesc pe gsp si refuz sa cred ca Udrea si Craitoiu sustinca eliminarea lui Camora a fost decizie corecta. Nici un arbitru din lume nu dadea al doilea galben pentru gestul lui Camora care nu a vizat pe nimeni. Inteleg ca exista prietenii intre ziaristi si arbitrii dar Udrea si Craitoiu fac un deserviciu ziarului. Ei denatureaza adevarul. Sunt stelist si tot cred ca sa il lauzi pe Coltescu dupa asa prestatie este rusinos.

geo (162 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 20:47

Nu exista dovada mai clara ca Gazeta este in slujba lui Becali si al Fecesebelei ca articolul lui Craitoiu si Udrea care il spala de pacate pe Coltescu. Jalnica regie.

adrian (18 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 20:55

RESPECT Marcel....mai rar...banuiesc ca ibesti SPORTUL si RESPECTI PERFORMANTA si MUNA...repet RESPECT OMULE

Durden (326 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 21:00

ioanitoaia si arbitrajul. cea mai frumoasa poveste de dragoste. atata poate omul...

Daniel (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 22:33

Oameni buni, s-a ajuns la o talibanizare totala, atat in sport cat si in politica. Sa nu cumva sa spui adevarul vizibil de pe luna daca se intampla sa deranjezi trendul de opinie general sau foste glorii. Exercitiu de imaginatie, foarte util pentru a intelege haul intre Liga 1 si fotbalul cu adevarat profesionist: cam ce s-ar intampla daca Ernesto Valverde s-ar comporta ca Dan Petrescu aseara la un meci din La Liga, indiferent de ce decizii ia arbitrul? Evident, este un scenariu SF. Dar, de dragul comparatiei, ce s-ar intampla? Ar iesi la rampa Josep Maria Bartomeu sa il apere pentru ca "echipa a demonstrat ca are valoare si vrea sa faca performanta", asa cum am citit ieri declaratia halucinanta a unui actionar de la CFR? Sau si-ar lua o amenda istorica din partea propriului club si/sau concediere + toata presa spaniola de sport ar condamna ferm si la unison comportamentul, inclusiv ziarele prietene ale Barcelonei + suspendare pe multe etape de la liga spaniola de fotbal? Evident, intrebare retorica. Civilizatia si fair play-ul nu sunt chestii care doar se declara la conferintele de presa in campionatele din vest, ci se cultiva si se aplica, de catre toata lumea implicata in fotbal.

Mielu (20 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 23:15

Durdene, ia spune tu geniule cum a arbitrat Coltescu...Excelent nu, cat mai face si FCSB niste puncte si sa spere ca va prinde play off.

Stefan Dobre (1 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 23:20

Domnule Ioanitoaia, urat din partea dumneavoastră ca va situați fățiș de partea uneia dintre combatantele de ieri-seara: dacă la eliminările lui Petrescu si Vatca nu obiectați, admiteți ca ceea ce a făcut Camora nu e profesionist , si deci se poate sancționa cu un cartonas galben, fiind al doilea, roșu, îl acuzați pe Coltescu de hartuire a Cfr... Dar dumneavoastră nu va simțiți deranjat de opiniile contra ale internauților, la care, de fiecare data, găsiți de cuviință sa răspundeți cu argumente, mai mult sau mai puțin adecvate??? Când domnul arbitru Coltescu spune ca a fost înjurat de mama, moarta de câteva luni de zile, martore fiind cadrele TV , care au surprins in direct ceea ce a fost la gura nenorocitului de Petrescu, dumnealui de ce nu ar avea dreptul sa fie om, sa reacționeze cumva la adversitatea cu care este tratat? Sau dacă este arbitru nu mai are dreptul sa fie om? Sincer, aveam pretenția sa păstrați o anumită decenta si sa tratati cu condescendenta, nu sa inflamați spiritele, sunteți formator de opinie, ce Dumnezeu!

make (8 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 23:37

Da, Petrescu e ghiolban si merita rosu. Dar maniera de arbitraj a oltenasului instabil psihic poate scoate din minti si un om mai calm decat Bursucul. Practic a facut praf un meci care incepuse promitator. Cand un arbitru vrea sa ajunga el vedeta pe teren s-a dus dracului tot meciul, iar exemple din astea nu prea vezi in campionatele din lumea buna a fotbalului.

ge (162 comentarii)  •  1 septembrie 2019, 23:47

Nea Ovi, dupa ce matale l-ai criticat, subalternii matale mai tineri, l-au albit pe Coltescu. Cu alte cuvinte, i-au dat dreptate la majoritatea deciziilor discutabile luate, aici https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/astra-cfr-exclusiv-gsp-reactie-zdrobitoare-a-lui-coltescu-m-au-injurat-de-mama-care-a-murit-acum-doua-luni-dupa-o-suferinta-grea-incredibil-cfr-cluj-a-incalcat-regulamentul-verdictul-gsp-fata-de-deciziile-arbitrului-576227.html Cine sa va mai inteleaga ?

Mihail (21 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 0:07

@Stefan Dobre. Tu si alti ca tine cautati pete in soare. Un jucator nu se da niciodata afara pentru un gest ca al lui Camora. Poate i se da primul galben dar niciodata un al doilea. Se tine cont si de spiritul jocului nu doar de litera regulamentului si nu se rupe echilibrul unui meci. Daca arbitrul proceda la fel cu un jucator de la Astra ati fi tipat din toti plamanii ca o impinge din spate pe CFR. Articolul este corect si realist. Iar lui Coltescu daca i-a murit mama, Dumnezeu sa o ierte si el trebuia sa nu arbitreze o perioada. Cand a incercat sa se arunce pe fereastra tot altii sa fi fost vinovati?

Campion (11 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 0:07

Din pacate cooperativa si-a intrat in rol. Imi amintesc ca atunci cand cfr facea 10 puncte in grupele cl, in tara juca aproape mereu in 10 oameni si nu era macar 1 meci fara un penalty hilar impotriva cfr. Acum psihi asta a fost delegat anume la meci si a fost trimis cu un scop.clar. Sa opreasca echipa a doua a cfr sa inchida campionatul. Maurul si-a facut datoria, maurul.poate sa moara. Toata mafia ciobaneasca e in alerta. S-a jucat cinstit in primele etape si ghici cine e pe ultimul loc. Lucrurile trebuie indreptate si coltescu (fara majuscula) a facut ce i s-a spus.

Bogdan (4 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 0:29

Cred ca sunteti cu cfr ca prea va luati de arbitrajul lui SC. Sunteti si putin rautacios si sa mai si spuneti ca de la un fault ne acordat sa ajuns la un penalti, la experienta dumneavoastra ar trebui sa cunoasteti ca de la punctul A pana la punctul B sunt n ecuatii. CFR nu are respect pt nimeni iar acel antrenor este un 0 barat. In ce fotbal civilizat ati mai vazut asa comportament asa atitudine fata de arbitrii?? Este o rusine de echipa si o rusine pt cei ce nu ia masuri impotriva celor ce isi bat joc si isi permit sa injure si sa sa tarasca un om prin presa cu minciuni.

Nica fără frica (259 comentarii)  •  2 septembrie 2019, 1:02

Tataie ești terminat rău și numai tâmpenii debitezi!!! Păi la tine pe blog dacă unul comentează contra ta și a aberațiilor pe care le debitezi îi ștergi comentariul ca să-ți arăți mușchii de comunist și ne spui nouă de Coltescu a vrut să-și arate mușchii!? Cu cât trece timpul devi mai *** și mai greu de suportat!!!! Câți bani ai primit de la CFR pentru comentariul ăsta!!!???

Comentează