Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Avocatul ultrașilor 

Nu-s eu în măsură să decid cine are dreptate, și cât, în polemica încinsă între Rednic și Prunea. Până la un punct, probabil că ambii. Oricum, e trist și regretabil că doi reputați fotbaliști, coechipieri în Ștefan cel Mare pe parcursul […]

Permalink to Avocatul ultrașilor 
marți, 23 iulie 2019, 3:25

Nu-s eu în măsură să decid cine are dreptate, și cât, în polemica încinsă între Rednic și Prunea. Până la un punct, probabil că ambii. Oricum, e trist și regretabil că doi reputați fotbaliști, coechipieri în Ștefan cel Mare pe parcursul a trei ani, au ajuns să sară unul la gâtul celuilalt. Frumos era să nu fi dezgropat securea războiului.

În opinia mea, Rednic greșește măcar în două momente. Când afirmă că la Dinamo a existat liniște după plecarea lui și când le ia apărarea suporterilor. Conform lui, aceștia n-ar avea nicio vină în ceea ce i s-a întâmplat lui Neagoe. Zău așa, ce liniște a fost în anturajul „câinilor roșii” când ultrașii s-au dus cu scandal la hotelul lui Negoiță și la domiciliul lui Bălănescu, unde au protestat și chiar au dat foc?! Rednic a glumit sau ce?

Mai departe, poate că lui Neagoe i s-a tras infarctul și de la țigările și cafelele băute în neștire. Ambele reprezintă factori indiscutabili de risc. Dar sigur i s-a tras și de la presiunea creată permanent de un grup de fani, care l-au contestat încă din ziua în care a preluat echipa.

În condițiile în care nici nu venise bine și ultrașii, declarați public susținătorii lui Rednic, i-au cerut demisia, vehement și repetat, cum să pretinzi că aceștia n-au avut nicio vină în provocarea accidentului suferit de „Geană”?! E ca și cum ai ignora realitatea. Ai sfida-o. 

Referindu-se la meciul cu Craiova, Prunea reclama: „Am văzut în tribună oameni desfigurați de ură. Ne înjurau și el (n.a. Neagoe) era prăbușit pe pistă. Inadmisibil, sunt niște animale, nu oameni! Acesta nu e Dinamo care m-a crescut pe mine”.

Haideți să nu-l credem pe Prunea, cotă parte în războiul la baionetă cu Rednic. Să apreciem că putea să exagereze. Ori chiar că a exagerat. Atunci să-l ascultăm pe Nistor, căpitanul alb-roșiilor, absent în partida respectivă din pricina unei accidentări. „Am asistat la scene de Evul Mediu. Omul (n.a. Neagoe) era aproape de o tragedie, iar ei îl înjurau”, a răbufnit Nistor. Și-atunci, ce curaj să ai, ca să nu-l numesc tupeu, să proclami că fanii sunt inocenți, plasați în afara oricăror bănuieli? Că nici usturoi n-au mâncat și nici gura nu le miroase.

Mă opresc aici tocmai pentru că subiectul îmi displace. Îmi provoacă, scuzați-mă, milă și silă. Când mergi până acolo cu mizeria încât cutezi să-l bălăcărești pe Dinu, una dintre legendele lui Dinamo, ba să-l și ameninți cu moartea, înseamnă că nu mai ai nicio limită. Că ți-ai pierdut nu doar bunul simț și decența, ci chiar controlul.

De acord că Dinu e un personaj incomod, că nu menajează pe nimeni. Numai că una-i una și alta-i alta. Poți să nu fii de acord cu el, să te deranjeze, însă n-ai dreptul să-l ameninți cu moartea, fie și voalat. Nici pe Dinu, nici pe nimeni. Într-o lume civilizată, e interzis așa ceva, chiar se pedepsește drastic.

Or, tocmai pentru că n-a încercat să-i liniștească pe ultrași, Rednic s-a transformat, fără să vrea, în avocatul acestora. Dacă nu și complicele lor. Situația i-a convenit, iar tăcerea lui, pentru că n-au apărut dovezi că s-ar fi implicat direct, i-a îndemnat pe ultrași să acționeze. Și au făcut-o.

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Zamby (6 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:34

Din jenant in penibil... „maestre”!

Dorin (166 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:41

Excelent articol, dar fariseii si *** va vor injura. Urneaza sa vi se ceara pensionarea si chiar capul ceea ce nu cred ca va mai impresioneaza. V-ati obisnuit cu clientii amintiti de Prunea ca il injurau pe Neagoe cand se afla intre viata si moarte. Autentice ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi (97 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:44

Sincer, ma surprinde atitudinea Dv. Nu ma asteptam sa coborati la nivelul *** din *** de ultrasi a lui Dinamo. Nu trebuia sa ii bagati in seama ca sa isi inchipuie ca sunt cineva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tsg (17 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:45

O iesire la pensie ar ajuta la evitarea injuraturilor, implicit a unui infarct

George (164 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:46

Nea Ovi, esti naiv rau daca crezi ca Strambu a stat deoparte. Nu a stat si in stilul lui i-a manipulat tot timpul pe *** din galerie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pt cine joaca dinamo? (4 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:48

Ce percutant sunteti cu articole despre dinamovisti,domnule Ioanitoaia! Dar cand nu s-au facut demersurile pt recuperarea prejudiciului provocat clubului dinamo nu ati fost asa percutant. Si ultrasii au stat ca mortaciuni dar si presa. Apropo, unde era DNA-ul, ,,autoritatile statului,, cum zice prunuța, cand se impartea valiza de la morti si de la vii dupa meciul dinamo-cfr 2007? Daca mai vrea suporteri *** sa lase intrarea libera la meciurile lui dinamo pana cand echipa va ajunge in prim jumatate a clasamentului.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

++ (194 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:51

n-o fi Daum de vina? prea miroase a rominism dragi ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aldo_m (164 comentarii)  •  23 iulie 2019, 15:56

nea ovidiule cred ca papura plange ca suporterii i au cerut demisia PESTE TOT IN LUMEA ASTA DACA NU SANT REZULTATE SE CERE DEMISIA eu fac 400 de km sa ma faca prunea drogat si are dreptate domnul filozof dinu,rednic mi a dat bani sa strig dar am uitat ce sa strig si am ramas si cu bani ,cum adica n a avut liniste prunea el a adus jucatorii a avut perioada de pregatire sa i formeze dar ati vazut principalul vinovat e doctorul asta sigur i a pus ceva in mancare lui neagoe LA DINAMO INCOMPETENTA SE ASCUNDE DAND VINA PE ALTII adica cei care vin sa sustina echipa suporterii ei sant vinovati ,balanescu ,prunea ,neagoe nu au nici o vina drogatii ,betivii ,afaceristi astia sant suporterii lui dinamo recunosc ca sant drogat ,betiv si afacerist chiar am o mica afacere cu 4 angajati chiar asa ne a ovidiule ati amintesti articolul din FLACARA DE EUGEN BARBU se cheama DINU DE LA DINAMO

Eugen Qy (35 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:01

La TV se auzeau , in acele deosebit de grave momente, dor apostrofari adresate lui NEGOITA si de aia prin asemanare s-a creat falsa impresie ca NEAGOE era vizat. Pe NEAGOE, in schimb l-au incurajat fanii OLTENILOR (BRAVO LOR)!!! Tare de tot sa te incurajeze adversarii, cand esti pe pragul trecrii in nefiinta si cand, galeria propriei echipe te ignora cel putin, dupa ce te-a contestat rasunator pana atunci !!! Si se mai mira FATARNIC, toata lumea de socurile care de care mai violente din jurul acestei ECHIPE, care totusi nu e mai contestata sau repudiata decat STEAUA simbolul fotbalului romanesc desi se afla in Liga a 4a si nu pericliteaza, DEOCAMDATA locul niciunui fost ADVERSAR REDUTABIL !!!!!!

alin (626 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:08

Excelent. Falsii fani nu trebuie lasati sa isi faca de cap. Trebuie facuti sa inteleaga ca tara asta are legi care trebuie respectate. Nu e sat fara ciini si se umbla fara bat prin ea.

flasc (12 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:19

"În condițiile în care nici nu venise bine și ultrașii, declarați public susținătorii lui Rednic, i-au cerut demisia, vehement și repetat" aloooo, nenea, oltenii i-au cerut lui papura demisia din prima secunda de cand a devenit A1 si nu a mai facut infarct. Cred ca principala cauza trebuie cautata in alta parte: adica la Neagoe.

mircea (14 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:20

maestre..............fumezi continuu......si bei mult prea multe cafenelee...........si in final semeni prea mult,cu cornel dinu.........adica ati stat pe la colturi ...si ati tot profitat de asta,pana cand va apucat marea oboseala..................

Nica fără frica (297 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:25

Despre exprimarea de *** a lui prrunea nimic!?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Noroc bun,mo! (4 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:26

Orice jucator care trece printr-o scadere de forma sau orice echipa care nu si-a dezvoltat relatiile de joc intre jucatori sa astepte meciul cu dinamo. Intr-un meci cu echipa dinamo orice anonim marcheaza gol, orice echipa fara rezultate castiga si isi revine. Dinamo scoate din depresie pe oricine. Dinamo e ca mama omida,scoate si argintul viu ...din adversari... dar isi baga oamenii in spital.

sittingbull (2 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:31

Dle Ioanițoaia, sunteți incredibil, nu vă puteți ascunde absolut deloc antipatia pentru M. Rednic! În opinia dvs, omul ăsta e vinovat şi când tace! Singura prostie pe care a făcut-o la ultima "descălecare" (vorba unui clasic în viață, contestat incontestabil!) a fost că a semnat ca primarul uitând de sine şi gândindu-se la salvarea clubului de la retrogradare! Mai rar fraieri ca el!

Cris (44 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:32

Nu sunt ultras.Nu voi jigni pe nimeni.Trebuie sa respectam parerile tuturor,incluziv ai ultrasilor.Domnule Ioanitoaia,nu suporterii sunt vinovati de ce I sa intimplat lui Neagoie.Conducerea smecherita a promis ceva si saracul Neagoie sa trezit cu niste jucatori care nu fac fata in liga 1.Adica suporterii sunt vinovati ca in doua meciuri nu au ajuns la poarta adversa? Ca a incasat 7 fara sa marcheze? Nu vedeti ca parca ati scrie la comanda?Oamenii nu mai sunt prosti .Generatia noua nu va mai sta cu capul plecat ca sabia nu-l taie.Asta este situatia si Negoita crede ca PR-ul partidului va reusi sa manipuleze la nesfirsit.

Birlic (90 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:34

Este adevărat fotbalul românesc, galeriile, oamenii de fotbal, precum și presa sportivă (vezi singurul ziar de sport din Ro) chiar par a proveni din evul mediu întunecat și din nefericire nici dumneavoastră maistre nu sunteți străin de asta. O pensionare rapidă ar fi un câștig substațial și o lovitură de imagine puternică pentru presa sportivă și pentru sportul rege (a nu se înțelege pentru rege).

gilos (96 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:34

Nea Ovi, Nu Rednic este responsabil de debandada de la Dinamo, el a vrut sa ajute, sa iesim din aceasta fundatura. Cand Badea, Borcea si clanul Becali devalizau clubul Dinamo, dumneata erai bine-merci realizator de procesul-etapei si-i aveai invitati pe acesti infractori. Degeaba strigau suporterii, dumneata, pt audienta si rating, faceai jocurile praduitorilor. D-asta s-a ales praful. Acum, ce sa zic, nici usturoi n-ati mancat nici gura nu va miroase

mos craciun (1 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:36

Pe principiul acesta inseamna ca Piturca e nemuritor,la cate cuvinte de " incurajare" a primit cand antrena pe Steaua si totusi nu a avut probleme cardiace.Cand nu te preocupa sanatatea ta,cand fumezi n pachete de tigari pe zi+cafele pe temperaturi de peste 30 de grade,ultima picatura din pahar e ca iti striga cineva demisia.

Paul (3 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:46

Am fost in peluza. Nu sunt fanatic. Cand a inceput totul nu stia nimeni ce se intampla, si aproape imediat internetul pa picat in zona de cate accesari erau din zona. Cand s-a aflat, au fost cativa *** care au luat in zeflemea. Apoi s-a lasat linistea. Unde de la inceputul meciului s-a strigat "n-avem nevoie de Eugen Neagoe" si "demisia", din acel punct nu i-a mai strigat nimeni numele. La un moment dat l-au strigat insa cei de la Craiova si imediat ce au incetat peluza a aplaudat. Eu am aplaudat gestul oltenilor, nu stiu restul pentru ce anume... dar impresia mea a fost ca toti la fel. Aproape imediat s-a strigat insa, la comanda cred, mesajul clasic impotriva oltenilor. Apoi s-a strigat ceva de genul "Negoita e vina ta, mai bine erai tu"... dar fara vlaga, doar cei din josul peluzei. Si abia apoi s-a strigat ceea ce se comenteaza peste tot, acelasi mesaj clasic impotriva "investitorului". Fara indoiala ca ne veti baga pe toti in aceeasi oala, dar nu sunt majoritari *** acolo. Nu il vrem pe Neagoe la echipa, dar l-am respectat as zice, nu a fost injurat, dar i s-a spus ca nu trebuia sa se bage. In alta perioada poate ar fi fost chiar sustinut. Dar acum, sa folosesti o perioada de play-out ca sa construiesti o baza si apoi sa o iei de la zero... nu inteleg cum ar putea cineva sa creada ca ar fi bine pentru echipa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Iulian (190 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:46

A propos de Dinamo multe pot intelege dar nu si de ce GSP il cultiva in exces pe cizmarul Ionut Chiruila. Individul se autopropune antrenor cand nu a facut nimic pe unde a fost, doar a vandut pantofi si a bagat intrigi. Ce va da acest pacalici de scrieti zilnic despre el ca doar nu o faceti in memoria tatalui sau.

Cristian (75 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:46

Dle, Ionitoaia, gresesti in cel mai important punct al acestui articol. Acela ca galeria lui Dinamo a provocat accidentul lui Neagoe. Este o mare eroare sa spui acest lucru. Pai, dupa logica asta, daca atitudinea galeriei, a strazii provoaca atata tensiune si stres ca imbolnaveste si pericliteaza vietile angajatilor, atunci membrii Guvernului (Dancila si ministrii PSD), Dragnea etc sunt niste eroi nationali, avand in vedere cat isi risca viata in raport cu manifestarile (uneori huliganice) verbale ale protestatarilor, comparabile prin duritatea mesajelor si prin tensiunea creata cu orice galerie de fotbal. In realitate, actiunile vocale de tip manifest ale protestatarilor (indiferent de unde provin: manifestanti stradali sau galerii) se circumscriu dreptului la libera exprimare in raport cu propriile convingeri si afectiuni, neputand fi gasite ca vinovate pt accidentele nefericite de sanatate ale celor care fac tinta manifestarilor. Astfel de accidente de sanatate, nefericite si nedorite de catre nimeni, ascund probleme medicale particulare ale persoanelor in cauza, care se pot manifesta independent de actiunile manifestantilor din strada sau galerii (pot sa apara pe fondul oricarei suparari profesionale, casnice etc.). Sa fim rezonabili si sa nu exprimam jdecati de valoare in raport cu trairile subiective din preajma unor evenimente/accidente nefericite si nedorite. Pe de alta parte, este ciudat ca nu se analizeaza si tehnic situatia de la Dinamo, care arata ca actuala echipa este una care joaca cu mult sub cea antrenata de catre Rednic. Lotul facut de catre Neagoe si Prunea este, asa cum rezulta din cele 2 meciuri trecute, mult inferior valoric tuturor loturile avute de Dinamo vreodata. Cu un astfel de lot si joc nu ai cum sa te mentii in liga intai. Iar vina pentru acest lucru ii apartine conducerii actuale a lui Dinamo, care l-a indepartat pe Rednic, desi acesta, cu toate ca a ratat obiectivul, incepuse sa inchege un nucleu de echipa.

Bazil (77 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:49

@gilos. Imi aduc eu bine aminte ori cu distrugatorii Badea si Borcea Dinamo castiga campionate si cupe? Bine ca s-a intors nen-tu Rednic, antrenorul minune ca sa claseze echipa pe cel mai prost loc din istoria ei...Felicitari ca le meritati amandoi.

Relu (27 comentarii)  •  23 iulie 2019, 16:53

Mos Craciune, imi place de tine ca esti inteligent. Ai dreptate, Neagoe s-a bucurat foarte tare ca i s-a cerut demisia din ziua 1 si nu i s-a permis nici sa participe la prezentarea oficiala oficial. Fii convins ca asa tratament isi doreste orice antrenor.

Alin (1 comentarii)  •  23 iulie 2019, 17:21

Totul e din cauza lui giovani becali si clanul lui mafiot, care e in spatele acestor schimbari, l-a adus pe neagoe, omul lui piturca, iar negoita care e pe langa fotbal, o chitra de om, a vrut sa isi bata joc de rednic. Acum nu mai merge prosteala asta, iar ziaristii primesc niste "sugestii" sa nu scrie adevarul. Rusine nea Ovidiu...

?????? (831 comentarii)  •  23 iulie 2019, 17:34

Se apropie meciul cu Spania și cronicarii de sport se apucară să scrie despre câți "***" mai adună Dinamo prin tribune, că la Gheorghe Becali, "e altfel"?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Grasu (30 comentarii)  •  23 iulie 2019, 17:42

I-auzi ca se apropie meciul cu Spania peste...o luna jumatate si n-ar trebui sa se scrie despre smecheriile lui Rednic si baietii lui de casa. Bai da destepti se mai cred fitangaii astia...

Ionut (23 comentarii)  •  23 iulie 2019, 17:45

Ultrasii lui peste par siguri ca lor le este permisa orice magarie. Ia sa intre vreo 4,5 dintre ei la mititica si sa vezi ce o sa le mai scada elanul de haiduci moderni

gido (12 comentarii)  •  23 iulie 2019, 17:57

prunea este un mare manipulator... dupa incidentele de la constanta , ii apara pe suporteri spunand ca sunt oameni de afaceri , responsabili, din familii respectabile...acum, spune ca sunt niste ***...iar toata galagia pe care o face ,are ca scop acoperirea rezultatelor si a jocului catastrofale din primele doua etape...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul (359 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:12

Si Prunea a fost pana mai deunazi la fel de concesiv fata de suporteri. Priviti chiar declaratii de-ale lui aparute pe gsp inainte de meciul cu Craiova. "Trebuie să realizăm că Dinamo înseamnă și suporteri. Au fost civilizați, au plecat fără probleme. Sunt oameni care au afaceri, care discută omenește, nu sunt niște vagabonzi" (dupa meciul cu Viitorul). Nu contest asta, dar s-au comportat ca atare. Putea sa spuna raspicat asta, dar n-a facut-o. Sau: "De ce să ne fie frică dacă vin suporterii noștri? Sunt băieți pe care îi înțeleg, își lasă familiile acasă și vin cu noi peste tot[...] Mi-a spus ce i-a determinat să intre pe teren, s-au adunat multe frustrări". Cu siguranta exista multe frustrari, dar nu poti cautiona, ca fosta glorie a echipei, orice metode de exhibare a lor. Ceea ce Prunea a facut. Iar acum "descopera" ca Rednic ii plateste sau incita sau ce se intampla. Poate au fost si incurajati sa actioneze intr-un anume fel. Ma rog, sincer imi doresc ca situatia de la Dinamo sa se rezolve. Nu castiga nimeni din scandalul acela.

Cita (2118 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:23

Totul pleaca aici de la diferenta foarte mare intre ce a fost echipa Dinamo pe vremea cand patron era Statul (MI-ul de atunci) si ce-i acum cu patron politic Negoita. Pana si pe vremea de dinainte de acesta, cand Consiliul de Administratie era format din 10 persoane cu rol decizional, echipa juca mult mai frumos si avea rezultate. Si, la fel ca si acum, se gaseau destui sa urle "demisia!" total nemultumiti in primul rand de propriile lor persoane, si-apoi de echipa mult iubita.

Cita (2118 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:24

.......ce-ar trebui totusi sa inteleaga suporterii e un singur lucru: echipa nu se va mai putea intoarce la Stat, modernitatea ii cere sa aiba patron privat si asta-i regula, se respecta!

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:27

Nu sunt de acord cu cei ce continuau sa-l injure furibund pe Neagoe chiar si dupa ce l-au vazut cu ochii lor cazut la pamant! Dealtfel, nu sunt de acord nici cu injuraturile din prima clipa, lasa bre omul sa se acomodeze cu echipa si-aba dupa ia-l la rost!

zapacitu’ (911 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:29

Draga nenea Ioanitoaia, nu-i deloc avocatul ultrasilor, e bucuros ca acestia il vor pe el antrenor si, in consecinta, le canta in struna. Ca poate, cine stie? - intr-o buna zi il cheama din nou antrenor cu drepturi depline!

Kunta Kinte (565 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:33

Ce poze tari ati gasit cu Rednic si Prunea, sugestive :) :) :) Daca va trimit una cu mine s-o publicati, fug si ultrasii cei mai cei de pe stadion :) :) :) Concluzie: lasati omul in pace, sanatatea lui e cel mai pretios lucru din lume! Si a voastra, deasemeni, fiecare pentru el insusi! Relax!

zapacitu’ (911 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:36

@ Kunta Kinte: randu trecut propusei sa se rejoace meciul :) eu pot fi de acord cu tine, daca vrei, ca oricum va batem si acasa si in deplasare si pe unde va prindem pe toti bucurestenii din Liga I!

?????? (831 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:59

La Dinamo probabil că Ioan Andone ar mai putea obține, câte ceva, ?

Durden (338 comentarii)  •  23 iulie 2019, 18:59

Daum si burleanu sunt de vina pt ce i s-a intamplat lui neagoe!!!

Adi Minune (97 comentarii)  •  23 iulie 2019, 20:01

@Durden. Cei doi trompetisti sunt chiar mai prosti ca tine, tristule. Ceea ce este o performanta greu de egalat.

Roman (15 comentarii)  •  23 iulie 2019, 20:37

Ca sa le iei apararea acestor derbedeii trebuie sa fi la fel ca ei sau sa ai interese directe si avantaje de pe urma manifestarilor lor huliganice. Prieteni stiu in ce categorie intra Strambul.

Tyty (127 comentarii)  •  23 iulie 2019, 20:45

Trebuie sa ai creierul cit unghia ca sa deduci de articol ca numai scandarile impotriva lui Neagoie ale galeriei au provocat infarctul acestuia. Dar trebuie sa il ai si mai mic ca sa nu realizezi ca atitudinea galeriei a contribuit si ea la declansarea suferintei cardiaca. Asta scrie aici si nu altceva.

Bratu (104 comentarii)  •  23 iulie 2019, 23:43

Beeei nu il mai aparati pe Strimbu ca nu merita. Este unul care trage sforile sa ajunga banii la fiica lui. Ea nu are meserie si s-a facut impresar.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  24 iulie 2019, 1:44

La echipa securitatii si a militiei comuniste, actuali suporteri devin huligani.....Pai ce huligan in lumea asta e fan militie sau politie sau securitate.....Suporterii lui DINAMO NU SUNT HULIGANI. Pot fi numiti neo-militieni cel mult.....Ba poate unii din ei chiar au fost platiti de militie sa "provoace" jandarmii pe 10 August ca acetia sa aibe motiv sa utilizeze artileria grea asupra unor manifestanti pasnici.....Nu patati numele de huligan cu ce fac acesti neo-militieni.....Daca gresesc. dati-mi numele unei echipe din campionatul englez ----ca acolo au aparut huligani----ce sustin vreo echipa a politiei.....

nebulaEXE (22 comentarii)  •  24 iulie 2019, 4:30

*** iar nu si-a luat pastilele. i-as zice numele de familie, dar o sa fie ascuns de minunata cenzura a acesti blog de sport. noi, internautii, cum zice el cu dispret, *** de la padureanu, pinalty, staicu sau ala de la bacau. *** a avut un rol extrem de important in cooperativa 1991-2004.

Bingo (96 comentarii)  •  24 iulie 2019, 9:08

Ultrasilor de doi lei mai opriti-va ca faceti numai rau cand va bagati in treburile stafului. Bagati bani nu injurii daca vreti sa aveti un cuvant de spus in luarea decizilor.

Comentează