Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Refuzul

Când a declarat despre CFR că „e creația mea și a lui Arpi (n.a. Arpad Paszkany), doctorul Iuliu Mureșan n-a greșit. Nici măcar n-a exagerat. Deoarece a fost președinte în Gruia vreme de 18 ani, a luat echipa din Divizia […]

Permalink to Refuzul
joi, 16 mai 2019, 2:28

Când a declarat despre CFR că „e creația mea și a lui Arpi (n.a. Arpad Paszkany), doctorul Iuliu Mureșan n-a greșit. Nici măcar n-a exagerat. Deoarece a fost președinte în Gruia vreme de 18 ani, a luat echipa din Divizia C și a dus-o până în grupele Champions League. Competiție în care, între altele, a reușit, ca prima echipă românească, s-o bată în decembrie 2012 pe Manchester United chiar pe Old Trafford, Man Utd fiind antrenată în acel moment de legendarul Sir Alex Ferguson!

Cu Mureșan la timonă, CFR a cucerit 11 trofee, de câte patru ori campionatul și Cupa, de trei ori Supercupa. Ceea ce nu l-a împiedicat pe Neluțu Varga, noul patron al clubului după retragerea lui Paszkany, să-l dea afară pe doctor în octombrie 2018. Fără a mai dezgropa morții, Mureșan a plătit, pe drept, pentru rușinoasa eliminare din „dubla” cu anonima Dudelange din Luxemburg.

Totuși, fiind demis în octombrie trecut, a avut partea lui de contribuție, cât de mică, la câștigarea de către clujeni a acestui al cincilea titlu de campioană. Ca atare, încercând să șteargă cu buretele mai vechile disensiuni, Neluțu Varga l-a invitat pe Mureșan să vină la meciul cu Craiova, care a consfințit obținerea titlului. Implicit, să participe la sărbătoarea de după. La focul de artificii și la deschiderea sticlelor de șampanie. La petrecerea la care a cântat și a dansat, dezlănțuit, însuși Dan Petrescu.

Probabil că altul s-ar fi dus și nimeni n-ar fi avut ce-i reproșa. Doctorul însă a refuzat. Asta nu pentru că le-ar purta pică lui Varga și celor care i-au succedat în birou, lui Marian Copilu, lui Bogdan Mara și celorlalți. Deloc. Din câte am dedus, a rămas în raporturi civilizate cu aceștia. Nici pentru că, numit recent președinte la Hermannstadt, ar fi avut probleme urgente de rezolvat la Sibiu.

A explicat însuși Mureșan de ce n-a mers în Gruia. Pentru că „N-am vrut să tulbur apele!”, idee pe care a dezvoltat-o după cum urmează. „Am evitat de-atunci (n.a. de la destituire) să trec pe la stadion, pe la club. Nu ne-ar pica bine nici mie, nici lor, celor care sunt acum”.

Remarcând sinceritatea răspunsului, căci altul ar fi inventat o scuză plauzibilă, precizez că nu m-a legat vreo prietenie de Iuliu Mureșan și nici nu mă leagă. Dimpotrivă. Am circulat rar pe aceeași stradă, ba și mai rar în aceeași direcție. Dar atitudinea lui, pe care o găsesc decentă, de bun-simț, mi-a lăsat o impresie deosebită. M-a făcut să-mi schimb părerea despre un om pe care-l credeam abil și uns cu toate alifiile, ca să nu folosesc cuvântul oportunist. Deși s-ar potrivi și șmecher.

Refuzul doctorului mi s-a părut, sper să nu mă fi înșelat, un exemplu de demnitate. Dacă termenul nu-i prea pretențios, de onoare. Ce-a fost a fost, înțelegeți ce vreau să spun?, de-acum fiecare e cu treaba lui și nu servește nimănui și la nimic să-ți bagi nasul în ciorba altuia.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

Feri (85 comentarii)  •  16 mai 2019, 14:37

In sfarsit un articol de lauda pentru Cluj. Chiar era momentul.

Marius (347 comentarii)  •  16 mai 2019, 14:40

Dv nu il cunoasteti suficient. Eu da si pot sfirma ca gresiti. Nu am vazut in viata mea om mai ranchiunos si mai razbunator ca fostul medic al securitatii din Cluj.

Onisii Dragos (1 comentarii)  •  16 mai 2019, 14:53

Nea Ovidiu nu-i mai ridica in slavi pe CFR Cluj...nu bateau ei nici intr-o 1000 de ani pe Man Utd daca sir Alex care este un sir ...repet ..nu dadea sanse egale si lui CFR ca si lui Galata ..avand in vedere ca, cu Galata a jucat cu rezervele...avand meci decisiv in campionat...asa ca valoarea lui CFR este sub flacaii din Luxemburg...asa campionat avem..cu asta defilam !!!

Varga (7 comentarii)  •  16 mai 2019, 14:59

Nu e nici un exemplu. Dar nici nu e bine sa lingi mana care te-a lovit. In fata Muresan rade in spate cred ca l-ar manca pe nemestecate pe Varga, pe Copilu si pe Mara.

Badea (13 comentarii)  •  16 mai 2019, 15:11

@onisii. Nu te contrazic dar statistica va consrmna ever ca Man Utd a luat-o pe coaja de la CFR la ea acasa. Restul se uita in timp si ramane numai victoria Obtinuta de CFR.

Banateanul vesel (7 comentarii)  •  16 mai 2019, 15:17

@Onisii Dragos - fecesebistule, si cand Cfr i-a batut pe Roma pe Olimpico a fost tot ca sir Alex le-a dat sanse? Sau cand v-au dat cu terenul in cap pe Arena Nationala, acum cateva luni, i-a lasat ciobanul *** sa va bata?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gilos (96 comentarii)  •  16 mai 2019, 15:19

Nea Ovi, aveti dreptate. Meritele lui Muresan la performantele CFR-ului, de ieri si de azi, sunt incontestabile.Indiferent de ce motive a avut, cred ca a ales corect sa stea deoparte, viata merge inainte si nu este bine sa amestecam lucrurile.

ilie ionescu (3 comentarii)  •  16 mai 2019, 15:40

Muresan l-a ajutat pe pazcany sa construiasca in Gruia o trupa de praduitori, care cu aranjamente si ajutor de la arbitrii au sterpelit titlurile 2008, 2010 si 2012. Muresan si arpi bacsi au sifonat banii din club, i-au ratacit prin Cipru, au bagat echipa in insolventa, au inselat statul cu zeci de milioane de euro si au pacalit proprii angajati. Tot muresan a contribuit impreuna cu interpusii nlui pazcany la iesirea frauduloasa din insolventa si la reluarea ciclului de praduiala, cu ajutorul arbitriilor si al cooperativei, mai punand inca doua campionate, 2018 si 2019 langa cele deja sterpelite. Evident ca toate aceste nu se putea face fara protectie politica solida, fara complicitatea serviciilor si a justitiei. Asa cum pazcany a trecut in umbra, lasand alte figuri de paie precum bagacean si varga sa para conducatori, asa si muresan a trebuit sa se retraga pentru ca au comis-o de prea multe ori. In concluzie, muresan a fost permanent partas la praduialöa asa ca merita sa fie premiat si pentru noul trofeu sterpelit de gasca din Gruia.

Bingo (96 comentarii)  •  16 mai 2019, 15:45

Bai Onisii Dragos, nu este nici o ridicare in slavi aici, visezi. Este adevarul gol golut doar ca el ii infurie de adversarii Cfr ului si mai ales pe fecesebistii care isi inchipuie ei ca este ceva de capul echipei lor. Saracani. Nu a fost, nu este si nu va fi cu oierul ca patron.

Vlad (13 comentarii)  •  16 mai 2019, 15:48

Odă securiștilor. Scrisă de un coleg mai puțin talentat.

Mircea (663 comentarii)  •  16 mai 2019, 16:04

@ilie ionescu. Tu esti altul care te oftici. Probabil un fost stelist amarat. Indiferent ce au facut Paszkany si Muresan si sigur au facut ei nu au intrat la parnaie ca idolul vostru Gigi Becali. Iar istoria fotbalului va consemna victoriile CFR-ului ca sa va bagati voi unghia in gat ca ati uitat decand nu ati mai castigat un campionat.

toma (38 comentarii)  •  16 mai 2019, 16:11

Vlade, Iuliu Muresan a lucrat pentru securitate dar ca medic. Deci a terminat o facultate si are mai multa scoala decat tine. Si cu siguranta mai multa buna crestere.

Mihai (182 comentarii)  •  16 mai 2019, 16:23

Aceasta este brava generatie de pe net...Daca Dl Ioanitoaie sau alt jurnalist il injura pe Muresan sau pe altcineva fruntasii de pe net il laudau. Daca Dl Ioanitoaia l-a laudat ei au dat-o imediat pe injuraturi. Ideea este ca ei se pricep mai bine ca toti. Cinste lor, au motive sa fie mandri.

Cita (2118 comentarii)  •  16 mai 2019, 16:47

Cum adica bre medic al securitatii? Ce inseamna asta? E ca si cum ai zice, spre exemplu, medic al militiei de frontiera de la Tulcea. Si daca a lucrat la securitate, ce daca? A facut politie politica? Vad ca multa lume stie pe aici multe lucruri, dar in fond nu stie mai nimic. Important e discursul de ura, pe care vad ca nu numai "o parte a presei" il foloseste si incurajaza, dar se pare ca exista si multi anonimi de-astia pe net care n-au ce face si comenteaza fake-news-uri.

zapacitu’ (911 comentarii)  •  16 mai 2019, 16:50

Clujul merita atat castigarea campionatului cat si elogiile maestrului din acest inspirat articol. Si e cu atat mai laudabil cu cat insista asupra oamenilor de valoare din fotbal, care facura ceva ce se cunoscu in acest sport.

Andrei F (1607 comentarii)  •  16 mai 2019, 16:55

Pacat ca Muresan a plecat de la CFR !Pacat pentru Dan Petrescu!!!Pai cine-i mai repara omului ficatul -conform marelui ziar GSP?Uite ce ne spunea GSP ieri:,,“Eram la o masă cu patronul unui club de fotbal, antrenorii, președintele, managerii și mai mulți. Într-un weekend. Spre seară, patronul se amețise, se îmbătase, și cum trecea pe lângă antrenorul principal îi dădea un pumn la ficat. O dăduse în glume fizice. Antrenorul n-a zis nimic. Cum mai trecea pe lângă el, patronul îi dădea un pumn la ficat. Dar sănătos, nu în glumă. Antrenorul, nimic. Până la urmă, a zis că se duce la baie și i-a ridicat în picioare pe cei din conducere și a început să li se adreseze obscen”...,,Atitudinea discreționară a lui Varga față de angajați e confirmată de mai multe surse. Surprinzător este numele antrenorului lovit în ficat la beție: Dan Petrescu, un tip care în public are reputația unui antrenor necruțător!,,-----Sau cumva articolul dv. este pentru spalarea multelor pacate de la CFR?Daca este asa mai incercati!!!

keepcalm (74 comentarii)  •  16 mai 2019, 17:01

Vezi nea Ovi sa nu cumva sa te scapi sa mai scrii vreodata frumos despre ardeleni pentru ca vei fi taiat de pe statul de plata de la cei care te platesc. Cine vorbeste despre securisti? Cei al caror patron/protector a fost valentin ceausescu&familia? Cine vb de corectitudine? Cei care sunt fani unei echipe al carui patron a facut puscarie? Fani echipei care au ca director sportiv(sau ce functie ar fi avand mimi) a facut puscarie impreuna cu “fratele” sau? Ia ganditova mai bine si vedeti barna din ochi vostri mai degraba decat paiul din ochi altora ...

Cita (2118 comentarii)  •  16 mai 2019, 18:28

Ambii au procedat corect si cu eleganta, atat cel ce l-a invitat la Fiesta pe "fostul", cat si cel din urma care a refuzat participarea, din motive obiective si bine punctate in acest articol de calitate.

Marian Boeangiu (49 comentarii)  •  16 mai 2019, 18:41

Pe vremea aceea nu oricine ajungea doctor. Asta se vede din discurs si comportament. Cum este in realitate omul nu stiu. Poate ca e chiar mai rau decat a fost zugravit aici de multi internauti dar cert,ce se vede limpede , e decenta discursurilor, calitatea lor, limpezimea lor. Repet ,nu ma pot referi la sinceritatea lor dar "jocul de scena" face toti banii.

John (564 comentarii)  •  16 mai 2019, 20:00

Va dau dreptate. S-a comportat cum Nelutu Varga nu merita. Asta este un mare sforar iar Bagacean este de poza.

Ilie (369 comentarii)  •  16 mai 2019, 20:08

Articol cu fotbal romanesc .. Nici in Cancan n-ar fi scris mai bine

Radulian (110 comentarii)  •  16 mai 2019, 20:33

@ilie. Hai ca mai aparu un cap gol...Unuia care gandeste ca tine si scrie asa prostie nici ca ai ce sa ii pretinzi. Ce fotbal si ce cancan, hai sa ne aflam in treaba si sa parem ca suntem destepti cand de fapt suntem praf.

Sorin (128 comentarii)  •  16 mai 2019, 20:36

Analizat mai atent acest articol apare ca un atac voalat impotriva lui Varga si a Clujului. Mare stelist Nea Ovidiu nu s-a abtinut si arunca cu pietre in campioana Romaniei.

make (8 comentarii)  •  16 mai 2019, 20:46

Mda, uite ca din caini-caineste se poate scrie si ceva cat de cat pozitiv la adresa celor de la CFR, cu soparlele de rigoare. Cat despre nefericitii care reclama pe aici furaciunile clujenilor si patronajul politic care i-au facut campioni de 5 ori in ultimii ani e jaleee... Pai cand Jiji bea la masa cu presedintele tarii si ceilalti mahari de pe Dambovita si castiga titluri furate, manjite si cumparate pe fata era bine, era frumos, era clasic. Asa au castigat si echipa lui Jiji, si echipa militienilor de altadata titluri dupa titluri, dar e normal, erau echipele capitalei, deh... Ei, uite ca provincia se bate cu voi de la egal la egal, ba CFR-ul, ba Astra, ba Viitorul v-au tras-o mai mereu in ultima vreme si o sa v-o mai traga. Obisnuiti-va cu ideea, ca sa nu intrati in depresie...

Laur (111 comentarii)  •  16 mai 2019, 22:44

Se poate spune si scrie orice prostie ca nu degeaba se spune ca hirtia suporta orice. Dar cea mai mare prostie este aceea ca CFR a cistigat titlul datorita politicului. Sibianul Johannis ori teleormaneanul Dragnea sint din Cluj Napoca si opinia publica nu a aflat amanuntul.

di livio (214 comentarii)  •  17 mai 2019, 1:10

domnu doctor a fost invitat în Gruia...halucinant ce a urmat...a urmat un articol monumental, devastator, fabulos, savuros, spumos, siropos și tastat de însuși guru gazetăriei sportive...încercai să scriu și io în stilu gesepisto-țepelinic...guru uită că Arpi și doctoru băgară clubu în insolvență după ce-au încasat zeci de milioane de euroi de la nionu lu Hagi...recreația lor...atitudine decentă, de bun simț...abil, oportunist, șmecher, doctor uns cu alifii...repetiții repetitive papagalicești

gogu (131 comentarii)  •  17 mai 2019, 1:50

Cu Muresan cu tot Sibiul se va duce linistit in liga 2. Stadionul renovat isi va astepta cu interes spectatorii... la matineu.

Razvan (331 comentarii)  •  17 mai 2019, 5:46

Iata un presedinte pe gustul lui Ioanitoaia: uns cu toate alifiile, bagat pana in gat in combinatii dubioase cu adversarii si arbitrii, duplicitar si care care considera bugetul clubului ca propriul buzunar. Pt Ioanitoaia...un exemplu de profesionalism, fair play, un performant si un "facator" de istorie. Ca si Lucescu, Stefan, Padureanu si altii din gasca lui! Disclaimerul asta cu "nu am mai vorbit cu el de 100 de ani si drumurile noastre bla bla" e deja obositor (il folosesti de fiecare data cand scrii laudativ de un personaj dubios - Becali, Sandu, etc) si nu'l crede nimeni!

Dilimache (657 comentarii)  •  17 mai 2019, 10:59

M-am saturat de CFR, mai mult marketing decat valoare, nivelul e foarte slab, insa din pacate si restul competitorilor sai sunt la fel de praf.

Patru (1 comentarii)  •  17 mai 2019, 11:14

Buna ziua foarte decent articolul. Domnul doctor muresan ca si presedinte al clubului cfr a vorbit ce trebuie si cand trebuie. Domunul muresan va reusii si la hermanstad fosta soimii sibiu de altfel echipa buna in istoria fotbalului romanesc. Cred ca numai seriozitatea specific ardelreneasca si bunul dumnezeu i au ajutat sa castige campionatul la cate schimbari de antrenori a avut. Daca craiova nu l ar fi vandut pe mitrita si baluta poate lua campionatul. Craiova trebuia sa ajunga mai sus in cupele europene si apoi sa i vanda. Dar cred cs si jucatorii si au dorit sa plece pe bani mai multi. Ce sa zic pentru jucatori e mai bine. Pana la urma noi adevaratii suporteri ramanem, jocatorii vin si pleaca. Antrenorii vin si pleaca. Si pana la urma ce e cel mai frumos cand 30000 de oameni vin benevol la stadion pentru acelasi lucru. Dragostea pentru universistea craiova. Zi linistita la toti.

Mitu (54 comentarii)  •  17 mai 2019, 11:56

@Razvan. Si tu pricepi pe dos lucrurile. Ioanitoaia scrie negru pe alb far elegant ca nu il agreaza pe Muresan. Care este recomandat de alea 11 trofee. Insa tu rastalmacesti parerea asta ca sa iti iasa tie judecata stramba. Esti altul care se da rotund.?.

gabi (2 comentarii)  •  17 mai 2019, 11:58

Buna ziua ,din pacate chiar tarziu isi dau seama unii oameni din televiziune,jurnalism de diferenta dintre oameni,din pacate ma mir de domnul Ioanitoaia ca e un jurnalist vechi ca nu sesizeaza diferenta dintre oamnenii cu bun simt si ceilalti.Dar niciodata nu e tarziu sa iti dai seama de calitatea oamenilor.Domnul Muresan este un exemplu de conducator in orice domeniu ar fi,e in stare sa conduca nu numai in fotbal .Doar ca diferenta e ca el si Arpad erau mai retrasi pentru a se proteja si eu cred ca e mai bine asa.Din pacate si noi suporterii CFR -1907 suntem diferiti,sustinem echipa doar ca daca vedem ca lucrurile nu merg ,atunci reactionam si noi cumva nu putem merge in stadion sa radem ca prosti si sa fim bucurosi (ADICA TREBUIE SA FIM REALISTI)iar zicea cineva ca daca ei castigau campionatul erau 2 saptamani de distractie ,noi ne am bucurat atunci seara si in urmatoarea zi si gata,acuma urmeaza altceva si trebuie sa fim cu picioarele pe pamant,cam asa stau lucrurile.Noi suporterii le dorim celor din conducerea actuala a CFR-1907 numai bine si putere de munca incontinuare ,si la fel ii dorim si lui Muresan si lui Arpi tot binele din lume.

marcel (190 comentarii)  •  17 mai 2019, 13:32

Muri si Arpi din Cluj Napoca si-au mobilizat postacii si le-au ordonat sa ii laude. Exemplul Burleanului e viu si molipsitor.

keepcalm (74 comentarii)  •  17 mai 2019, 14:57

@marcel, de ce ii judeci pe toti dupa tine si comportamentul tau?

Observator (92 comentarii)  •  17 mai 2019, 16:51

Maestre, toata stima pentru medici, dar cel pe care-l laudati n-a fost decat o interfata intre patron si public/ziaristi! N-am cunostinta despre vreo realizare importanta de-a domniei sale si, din cate stiu, stilul sfatos si suficient nu si-l etala nicodata in fata jurnalistilor straini, pentru ca, banuiesc, nu cunoaste vreo limba straina! De altfel, stilul sfatos si suficient (chiar si laudoros) l-am vremarcat la mai multe persoane din spatiul intracarpatic, mai ales in fotbal! O.

?????? (831 comentarii)  •  17 mai 2019, 23:02

@Ați zice și că la fiecare partidă a echipei reprezentative devine și mai evident că selecționerul Cosmin Contra a fost unul dintre favoriții lui Victor Pițurcă atunci când era selecționer Pițurcă și motivele pentru care Cosmin Contra ea printre preferații lui Victor Pițurcă, ? Remarcați și că noutățile în lotul pentru partidele cu Norvegia și Malta, anunțate de Cosmin Contra, sunt un portar și un fundaș, ?

?????? (831 comentarii)  •  17 mai 2019, 23:29

Deci, ați zice că noutatea anunțată de Contra pentru partidele cu Norvegia și Malta este că mergem să ne apărăm , ca o continuitate a "pițurcismului" în fotbalul românesc, ? Opinați că vreunul dintre jucătorii anununțați ca noutăți la echipa reprezentativă va prinde minute jucate în Norvegia, ?

?????? (831 comentarii)  •  17 mai 2019, 23:42

Deci, s-ar putea zice și că, din punct de vedere coceptual, noutatea ar fi că "există și o continuitate mai veche a modului de abordare a jocurilor", ,,pentru cine nu a aflat încă" , ?

?????? (831 comentarii)  •  17 mai 2019, 23:53

Remarcați de asemenea și faptul că fundașii de la FCSB sunt ceva mai ofensivi, apărarea FCSB nefiind totuși una dintre cele mai ,"redutabile", ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2019, 0:29

Din selecția făcută ați zice și că selecționerul Cosmin Contra încearcă și să nu îi dea lui Gigi Becali prea multe motive de a-i comenta, "deciziile", ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2019, 0:42

@Apreciați că pentru partidele cu Norvegia și Malta selecționerul Cosmin Contra ar trebui să convoace jucători neselecționați în lotul pentru turneul final al reprezentativelor U21, ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2019, 1:16

@Apreciați și că selecționerul Cosmin Contra ar putea să îi pună pe unii dintre jucătorii tineri ce vor participa la turneul final al Campionatului European U21 în rolul de "a alerga după doi iepuri", așa cum și selecționerul Cosmin Contra și chiar și Victor Pițurcă se mai exprimau anterior, deși ar putea avea și posibilitatea ca să folosească , pentru partidele cu Norvegia și Malta ,chiar și zece dintre jucătorii dintre cei pe care selecționarul Mirel Rădoi nu îi va reține în lotul pentru turneul final al Campionatului European U21, ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2019, 1:55

@Remarcați și că jucătorii din selecționata U21, care în majoritate au și puține minute jucate în reprezentativa națională sau chiar deloc, vor juca cu jucătorii U21 din Croația- vicecampioană mondială, Anglia - țară care dă în acest an cele patru finaliste ale cupelor europene, Franța - campioană mondială, ? Deci, apreciați că selecționerul Cosmin Contra ar trebui să se orienteze către jucători care nu vor participa la Campionatul European U21, pentru partidele cu Norvegia și Malta, pentru a nu le afacta pregătirea pentru partidele de la Campionatul European U21, ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2019, 1:57

Deci, pentru a nu afecta pregătirea pentru participarea la Campionatul European U21 a reprezentative calificate la acest turneu de Campionat European, ?

?????? (831 comentarii)  •  18 mai 2019, 10:03

Remarcați și că Suedia și Norvegia au mai fost învinse cu Cămătaru în atac, nu cu Hagi, Lăcătuș sau Pițurcă, ?

cata (10 comentarii)  •  5 iunie 2019, 10:03

nu modera te rog

Comentează