Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Dreptul la respect

S-a răspândit vestea că Eugen Neagoe umblă să-și rezilieze contractul cu Sepsi. În realitate, lucrurile n-au stat așa, ci exact invers.

Permalink to Dreptul la respect
joi, 2 mai 2019, 3:23

În sensul în care, supărat din pricina ultimelor rezultate, cu adevărat dezamăgitoare, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, l-a dat afară pe Neagoe! Clubul a emis un comunicat sec și gata, subiect închis.

Concret, patronul era supărat de ceva vreme. L-a enervat înfrângerea suferită la Craiova, provocată de golul magnific înscris de Cicâldău. Dar l-a deranjat la fel de tare atitudinea lui Neagoe, care nu l-a folosit suficient (în opinia sa) pe Attila Hadnagy, simbolul fotbalului din Covasna, singurul din lotul lui Sepsi născut în Sf. Gheorghe. În 2018-2019, Hadnagy a apărut doar în 6 meciuri (88 de minute), pe parcursul cărora n-a marcat niciun gol și n-a dat niciun assist.

Greu de crezut, chiar imposibil, că Neagoe a avut un dinte contra lui Attilla. Nu există antrenor care să țină pe bancă un jucător care i-ar putea fi util.

Atât că Hadnagy va împlini 39 de ani în septembrie, el fiind, până la recenta numire ca director executiv și șef peste transferuri, cel mai vârstnic fotbalist din Liga 1. Indiscutabil, unul demn de stimă, ca atare, idolul publicului din secuime.

Totuși, în măsura în care interesează pe cineva, Hadnagy a debutat în prima divizie, în tricoul lui FC Brașov, la 27 de ani și 11 luni. Cam târziu, nu?, pentru o legendă, fie ea și de importanță locală.

Dioszegi a omis și alte chestiuni. Că pentru Cicâldău, autorul golului care l-a umplut de nervi, Craiova a plătit lui Hagi 750.000 de euro și i-a cedat 15 la sută dintr-un viitor transfer.

La rându-i, Sepsi a plătit pentru golgeterul Tandia, 25 de ani, 10 goluri, 5 pase decisive în actuala stagiune, zero lei și zero bani! Pe malian l-a luat Neagoe gratis din Franța, de la Tours, unde era mai mult rezervă. Și l-a ajutat să crească în așa fel încât aceeași Craiova s-a oferit să-l cumpere cu 700.000 de euro. Dioszegi însă a refuzat.

Ar fi atâtea de spus în favoarea muncii depuse de Neagoe la Sf. Gheorghe. În noiembrie 2017, a luat echipa din buza retrogradării pentru ca, anul următor, s-o califice în play-off. Premieră în istoria unui club, îmi cer scuze, fară de istorie, fondat în 2011.

Iar clasarea pe locul 6, deși ultimul din eșalonul de elită, va băga în vistieria lui Sepsi 2,1 milioane de euro de la TV. Lista plusurilor e mai lungă. De pe ea nu poate lipsi ascensiunea lui Florin Ștefan, internaționalul U21, luat de Neagoe de la Daco-Getica, ex-Juventus București, cu numai 30.000 de euro! Cu alte cuvinte, cel supranumit „Geană” a adus jucători și, prin ei, a adus valoare.

Să fie clar, nu-i vorba că iau apărarea unui român în fața unui secui. Problema nu se pune în termeni de etnie, să nu speculeze nimeni, să nu interpreteze! Dar mă declar avocatul unui antrenor în disputa cu un patron, care la concedierea unui angajat gândește să achite, conform unor surse credibile, „două salarii, maximum trei!”.

Când Neagoe ar mai avea contract cu Sepsi încă 13 luni, reiese că, dacă Dioszegi l-a dat afară înainte de termen, era dreptul lui, trebuie să scoată banii! Toți banii! Pentru ce a făcut la Sf. Gheorghe, Eugen Neagoe merită să fie respectat. Și-a câștigat acest drept. Cu prisosință.

Comentarii (45)Adaugă comentariu

John (564 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:03

Foarte corect. Uite ca nu doar romanii sunt nerecunoscatori.

Franz (406 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:07

Ca si Rotaru a luat si Dioszegi modelul Gigi Becali de mare dictator. Asa se va alege praful si de echipa aceasta subventionata de la Budapesta.

Marius (1 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:09

Cine mai respecta un contract in ziua de azi ? Se majorează tarifele , in perioada contractuala ( a pus guvernului noi taxe ) , vezi Vodafone . Telecom scoate din grila de programe anumite posturi , dar cere bani in plus pentru a viziona tocmai posturile scoase dim grila , cu referire specială la posturile cu transmisiuni sportive .Marii distribuitori de combustibile majorează când vor prețurile , la fel și cei care au energia electrică și gazele pe mâna . Comentează cineva la tv , iese cineva in strada , politicienii iau atitudine ? Nu , desigur . La vei mulți și prosti se poate orice .

Adiro96 (4 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:17

Maestre , "nu exista antrenor care sa tina pe banca un jucator care i-ar putea fi util", suna bine intr-o lume normala .Lumea fotbalului este anormala ca si un exemplu : marele Zidane la finala campionilor cu Real Madrid si-a facut lotul de 24 incluzandu-l si pe fiul sau , mare rezerva la care se stia ca nu se poate apela dar l-a uitat in afara lotului pe James Rodriguez care urma sa plece la Bayern de suparare .Miza ? Castigatorii trofeului au primit o prima considerabila si o masina gratuit din partea sponsorului. Iata ca sunt motive meschine peste tot , iar acum sa-i facem statuie lui Neagoe dupa mersul jalnic din play off este prea mult . Un antrenor mediocru , brelocul lui Piturca si pupincurist ca si Iovan , depind de Satana sau de Burleanu pt un post mai caldut !

Florin (215 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:30

Oltenii intre ei...Sigur ca Ioanitoaia il apara pe Neagoe doar sint din aceiasi zona geografica si au aceiasi grupa de singe.

custov (9 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:37

tov ioanitoaia ,dreptul la respect sau dreptul la corectitudine ,MONTINI va scrie ; ”Nu am vorbit cu nimeni din România sau din Bulgaria și nu am dat această declarație. Nu știu nimic despre un interes al lui Levski pentru mine. Am citit și eu ce a apărut în presă, nimic mai mult. Nimeni nu m-a contactat. Este un mare fake news. Totul este inventat. Mi se pare incredibil și nu știu cum se poate ajunge la o asemenea situație”, a declarat Mattia Montini pentru doardinamo.ro. ziarul bun pentru impachetat peste prajit a scris NUMAI MINCIUNI !!!!!!!!!!!

dan (151 comentarii)  •  2 mai 2019, 16:48

Si de ce nu ati lua apărarea unui român în fața unui secui? Nu este corect politic ?

Liviu (1 comentarii)  •  2 mai 2019, 17:03

Nea Ovi,eu dacă eram patron la Sepsi il dădeam pe PițurcăNeagoe afară imediat după declarațiile lui de la finalul meciului cu clonapsdcraiova....Ziceai că era un prăzar din tribune,***....Sau vorbeau arginții lui Rotaru????

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (663 comentarii)  •  2 mai 2019, 17:55

@dan. De aia. Daca romanul nu are nici valoare nici dreptate el nu trebuie aparat doar pentru ca este roman. Baga asta la cap si repeta de sute de iei pana te ia somnul.

Liviu (333 comentarii)  •  2 mai 2019, 17:58

Nu ii ridica nimeni statuie lui Neagoe dar a facut mult cu o echipa de valoarea Chiajnei si a Voluntarilor care sunt la retrogradare. Dar mai bine sa tinem partea unui secui inaintea unui roman ca da mai bine...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  2 mai 2019, 18:15

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie (369 comentarii)  •  2 mai 2019, 19:00

"Să fie clar, nu-i vorba că iau apărarea unui român în fața unui secui." - adica secuiul nu ar fi român ?! Daca includeti la ne-români (excludeti adica) si ***, evreii, sasii, lipovenii, aromanii, etc .. faceti super epurare incit si Antonescu ar fi impresionat. Ati cam ramas in urma cu ceva secolele, 'maestre'

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Romanul (2 comentarii)  •  2 mai 2019, 19:07

Nea Ilie, te invit sa canti la alta masa...Daca secuii ar fi romani cum aiurezi tu atunci secuii nu ar mai cere autonomie si independenta. Nu confunda cu evrrii ca astia au treaba cu palestinienii, nu cu romanii.

Ilie (369 comentarii)  •  2 mai 2019, 19:19

Nu inteleg moderatorii de ce mi-au cenzurat cuvintul '***' din precedenta postare. Era mai corect 'romii' ? Va aduc la cunostinta ca Partidul Romilor s-a pronuntat la inceputul anilor 2010, prin Madalin Voicu, la mentinerea apelativului '***' ptr etnia respectiva. Deci care e problema si motivarea cenzurii ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pop (38 comentarii)  •  2 mai 2019, 19:20

Ba nea ovi, intotdeauna sa iei apararea unui roman, chiar daca nu este de la echipa oierului

Ilie (369 comentarii)  •  2 mai 2019, 19:36

@Romanul : prietene, pe ce te bazezi cind afirmi ca secuii (subinteles toti) ar cere autonomia si independenta ? Daca iti spun ca si eu sunt secui dar nu vreau nicio independenta si inainte de toate ma consider român, nu te gasesti un pic pe lânga ? Vezi, nu te lasa manipulat de generalizari. Asa si la ardeleni din jud. Cluj mai gasesti care vor autonomie si independenta ptr ca s-au saturat de mizeriile din 'regat'. Si aici, dupa logica ta (si vizibil a lui Ioanitoaia), ii pui si pe clujeni cu totii la categoria 'ne-români' ?

Vali (27 comentarii)  •  2 mai 2019, 19:39

@Florin.Corect.Neagoe e din Dolj,Ioanitoaia din Giurgiu.Aceeasi zona geografică!

a dica (283 comentarii)  •  2 mai 2019, 20:21

Chiar sunt curios sa stiu ce ar fi putut scrie Ovidiu-3003 de a fost cenzurat la blana. Sau poate si-au dat seama, in sfarsit, ca trebuia ”mascat” complet la fiecare comentariu.

Ali Bec (212 comentarii)  •  2 mai 2019, 20:23

Tov. 0vi, te rugam sa nu mai scrii despre olteni sau secui. Scrie despre machidoni. Cu ei te știi.

Observator (92 comentarii)  •  2 mai 2019, 21:14

Orice s-ar spune, Neagoe are dreptul la respect! A adus acest club in play-off, cea mai buna performanta de pana acum (si de acum incolo, as indrazni sa spun)! Am interactionat cu cineva de la Sepsi si, in final, nu s-a purtat corect, chiar daca miza era minora; prin urmare, nu ma mai mira ce se intampla la un alt nivel, al antrenorului, concediat, in ciuda unor merite evidente! O

Gore (28 comentarii)  •  2 mai 2019, 21:17

@Vali. Nu stii dar te bagi. Intradevar Neagoe este din Dolj, acelasi sat cu Piturca si sunt si rude. Ioanitoaia nu este din Giurgiu desi a facut liceul acolo. S-a nascut la Peris in Ilfov si parintii lui au fost doctori veniti de la Braila.

Andrei F (1607 comentarii)  •  2 mai 2019, 21:20

,,Dreptul la respect,,...Cand in ultimele meciuri ai rezultatele alea slabe si daca este adevarat ca nu a acceptat solutii din afara atunci Neagoe a castigat si dreptul la dispret...Asa se intampla in toata lumea...E bine sa te dai inflexibil la doleantele patronului dar atunci esti singurul raspunzator pentru lipsa rezultatelor....Orice club se gandeste de acum la viitorul echipei...la urmatorul campionat.Daca Neagoe e adevarat ca el a adus toti jucatorii atunci el este vinovat daca echipa a ramas descoperita pe un post...Neagoe se vede ca a facut echipa cu Piturca....Nu toti patronii sunt Mititelu...

alin (626 comentarii)  •  2 mai 2019, 22:08

@Andrei F. La ce prostii debitezi tu esti demn de dispret, nicidecum Neagoe. Si vorbesti despre Sepsi de parca ar fi Chelsea sau Inter cand este o echipa vai mama ei. Pe Mititelu il bagi in discutie in lipsa oricarui argument ca Mititelu a fost un patron dat dracului. Obosesti si scapi pe aratura.

Clau (107 comentarii)  •  2 mai 2019, 22:11

@Andrei F. Asa bati campii incat imi aduci aminte de aberatiunile postate de ovidiu_3003, dilimanul care tot scrie ca Andrei Ivan este mai mare decat au fost Dobrin, Hagi si Balaci.

itu52 (239 comentarii)  •  2 mai 2019, 23:57

Având în vedere că Oltul scaldă ambele regiuni, putem spune că sunt olteni(orgolioși) și unii și alții. Bănuiesc că iubesc râul tot atât de mult și se bucură de avantajele acestui lucru. Relația celor doi a fost de invidiat mult timp, deși inițial părea de neconceput. Să sperăm că se pun de acord și își limpezesc socotelile acolo la Sf. Gheorghe unde Oltul este mai mic și mai curat. Pun acolo de un grătar, cu pălincă în deschidere și zaibăr în prelungiri, schimbă câteva bancuri cu secui și olteni pentru atmosferă și se despart prietenește pentru că au făcut treabă bună împreună.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  3 mai 2019, 2:32

Sunt contracte facute ---nu i se creaza nedreptate nimanui. Il dai afara inainte de termen platesti cauze contractuale si gata.....Nu se pune ce face un antrenor si se pune ce nu face.... Mangia a fost dat afara sa vina un zero barat -Papura daca nu intelegeti-. Sa nu-mi spuneti mie ca face Papura mai mult in 5 etape decit facea Mangia in ultimele 5 -6 etape.Respectul lui Mangia si Neagoe se refera sper la multe mii de euro.

Vali (27 comentarii)  •  3 mai 2019, 3:06

@Gore.Tu stii,dar geografia ta e puțin deformată.Ilfov e in Olteni, cum e si Brăila.Si de fapt nu am comentat postarea ta...

ma (16 comentarii)  •  3 mai 2019, 7:19

Asa e nea Ovidiu

ianiu (18 comentarii)  •  3 mai 2019, 7:59

Maestre, e greu cu secuii ăștia, într-adevăr. La prima vedere, încercați să creați impresia că olteanul Neagoe este o victimă a fenomenului Har-Cov. Adică, românii buni sunt alungați de secuii răi din cele două județe. Uitați însă un singur aspect. La ce club din România ar fi rezistat un antrenor în condițiile în care echipa sa reușea să câștige un singur meci în șase luni? Cine ar fi răbdat atât de mult în România să vezi o echipă neputincioasă, care nu înscrie nici măcar un gol în cinci meciuri disputate pe teren propriu? Mai lăsați-ne cu victimizarea asta...Mangia a zburat de la Craiova după un singur meci egal pe Oblemenco....

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 mai 2019, 8:36

@ alin Mititelu este de poveste nu patron tare cum il vezi....Mititelu s- a crezut tare cand la pus pe Piturca antrenor dupa ce se intamplase la Steaua...Povesteste Piturca: ,,....ce Gigi iti luam eu bani vredata? Puneam si eu o clauza asa...,,Mititelu a pus cauze cu Piturca si a pierdut clubul!!!! Neagoe a fost secundul lui Piturca,scoala,nu?.Si Piturca a lasat Nationala pentru ca- si gasise echipa si a mai luat si 500 000 ........GSP vorbeste de Neagoe antrenor la Craiova de luni bune iar tu compari Sepsy cu Chelsea....Craiova este ca Chelsea!!!! Joaca in alb-albastru!!!!Tu crezi ca GSP ne vinde gogosi? Ultimele rezultate ale lui Sepsy nu sunt o ,,invitatie,,spre Craiova?Patronul lui Sepsy nu o citi si el GSP? Sau voi mizati ca oltenii sunt singuri in varful piramidei?

california (349 comentarii)  •  3 mai 2019, 8:50

intreb si eu, patronul asta secui, pe cine din play-off vroia sa bata marea echipa sepsi?

Andrei F (1607 comentarii)  •  3 mai 2019, 10:30

@alin@clau @dl.ziarist Domnilor unde va era respectul cand a fost schimbati 4 antrenori la CFR?Iordanescu,Conceicao,Minteoan nu meritau respect ?Dar antrenorii vanturati pe la Dinamo?La ei de ce nimeni nu a cerut ca patronii sa le plateasca restul de contracte?Unde era respectul vostru cand in GSP apareau ca inlocuitori ai lui Dica ba Sumudica,Rednic,Bergodi,Iordanescu Jr.?Unde va era respectul cand ziaristul care ne gazduieste scria contra lui Mangia sau a lui Teja?Astia nu merita respect?Ce are Neagoe in plus fata de astia?

keepcalm (74 comentarii)  •  3 mai 2019, 13:42

Lista tehnicienilor care au antrenat Steaua/FCSB sub comanda lui Becali: Victor Pițurcă, Dumitru Dumitriu, Mihai Stoichiță, Cosmin Olăroiu, Walter Zenga, Oleg Protasov, Gică Hagi, Massimo Pedrazzini, Dorinel Munteanu, Marius Lăcătuș, Cristiano Bergodi, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Sorin Cîrțu, Roni Levi, Ilie Stan, Laurențiu Reghecampf, Costel Gâlcă, Nicolae Dică și Mihai Teja. Din 2003 pana acuma si nu e gata anul ...

haideusicfr (287 comentarii)  •  3 mai 2019, 17:11

Secuii au luptat in armata lui Mihai Viteazul.

Daniel (223 comentarii)  •  3 mai 2019, 17:45

@Andrei F. Teama imi este ca nu te vei vindeca niciodata. Nici de infatuare, nici de prostie. Un ziarist este dator prin natura meseriei sa laude sau sa critice un antrenor. Deci pe Mangia si pe Teja printre ei. Era parerea dlui Ioanitoaia si nu obliga pe nimeni sa gandeasca la fel. Numai o minte incurcata si un partizanat bolnav pot condamna un ziarist ca expune o parere.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  3 mai 2019, 17:59

...,as vrea ca romanii sa nu mai cenzureze ...romani ...

Sabin (1 comentarii)  •  3 mai 2019, 18:38

Nu este vorba nici de romani,nici de secui.Neagoe a facut treaba buna pana la un punct in Sfantu Gheorghe,dar insuccesele de acasa era absolut firesc sa fie penalizate...cum altfel,decat prin demitere ! Asa este corect si cinstit peste tot in lume,dar si in Romania.Nu poti trece cu vederea greselile tactico-strategice doar pentru faptul ca a stat la carma echipei la promovarea in play off,sau sa nu observi ca echipele din play out ne-au depasit mult ca puncte in clasament.Nu poti permite sa bage nasul antrenorul in conducerea administrativa a echipei.Patronul numeste presedintele fara sa ceara aprobarea antrenorului...Pe de alta parte prin eliminarea din lot al lui Hadnagy,a dezbinat atat echipa cat si spectatorii,care au inceput sa lipseasca din tribune.Deci,era logic plecarea lui Neagoe.La echipa era necesara o transfuzie de sange,si cel care investeste in echipa,are dreptul sa decide cum doreste,fara sa intrebe nici macar pe Ioanitoaia.Banii nu vin de la Budapeste,ci vin din buznarele celor din judetul Covasna. O sponzorizare din Ungaria,este absolut legal,de ce nu primesc bani si altii din strainatate.Nu interzice nici un regulament.SEPSI OSK va ramane o echipa si fara Neagoe,dar cu siguranta vom juca in continuare in mod cinstit si corect indiferent cine va antrena echipa:Mangia,Zidane, Miriuta, Teja sau Ancelotti.

Cita (2118 comentarii)  •  3 mai 2019, 19:05

In primul rand, felicitari @Marius pentru interventia ta realista, sustin 100% ceea ce ai scris. In completare, consider ca cei ce nu respecta contractele comerciale vor avea numai de pierdut in viitor. La firmele comerciale, cota de piata in favoarea concurentilor mai seriosi, care nu incarca populatia cu sumele alacadabrante impuse de politicieni ca sa-si poata drege bugetul pe anul in curs. Daca ne referim la cluburi, in cazul asta Sepsi, va pierde pana la urma dreptul de a juca in Liga I, oricati bani vor incerca sa investeasca in jucatori. Iar bani la un moment dat vor fi mai putini, avand in vedere ca nici statul maghiar nu are sa arunce cu ei pe fereastra pe echipe din secuime conduse prost.

Zapacitu’ (911 comentarii)  •  3 mai 2019, 19:15

Bre nene Ovidiu, mai scrie matale si de altii, ca vad ca se infierbantara pe-aci pe blog romanii contra romanilor. Ca bine ne-a spus un fost ambasador al Finlandei in retragere acu cativa ani, voi sa scapati intai de Razboiul Romano-Roman, ca in rest nu sunteti in disputa cu nimeni!

Citosan (2118 comentarii)  •  3 mai 2019, 19:35

Sunt de acord ca unii mari si puternici, recte Statul, Corporatiile straine, Firmele mari Romanesti si altele au mecanisme prin care ne pot scoate bani din buzunar, oricaruia dintre noi, la orice ora; deci, precum zice si @Marius mai sus, n-ai ce face si platesti pentru ca unii mari si puternici nu-si respecta contractele, iar Consiliul Concurentei DOARME cand e vorba de a lua apararea bietului roman ce pune motorina scumpita artificial in ultimii ani doar pentru ca s-au inmultit peste masura turismele care merg cu acest combustibil; pai inainte era motorina mai ieftina ca benzina, procesul de fabricatie e mai simplu. Deci astia fac misto de noi, de cei multi care in loc sa protestam pentru noi, o facem pentru altii, care castiga enorm si iau pensii uriase. iesim in piata si ne expunem la gaze toxice pentru ca ei sa-si pastreze salariile si pensiile uriase. Cine sunt EI, stiti si voi mai bine, ca sunteti baieti si fete destepti/destepte pe aci pe blogul Maestrului Ioanitoaia. pentru dreptatea acestui antrenor n-o sa iasa nimeni in strada, desi e nedreptatit de rezilierea prematura a contractului, fara plata drepturilor ce i se cuvin conform contract. Poate iesi la pensie ca antrenor si o sa castige mai nimic. In schimb EI, stiti voi cine, chit ca raman in activitate, chita ca ies la pensie, tot o gramada de bani vor castiga iar noi vom ramane cu calculele de puncte amarate de pensie 1-2 acolo, pe care oricum casa de pensii nu ni le valideaza sau ajungem la concluzia ca le-am socotit gresit. Si ne socotesc fiecare anisor pana sa iesim la pensie, si fiti siguri ca in domeniul privat, ca patron sau manager, muncesti la fel de mult, poate chiar mai mult, si te stresezi mult mai mult decat un procuror, ofiter sau judecator. De-aici e nedrreptatea sociala care se face in Romania actuala, nu zapacelile electorale care ni se tot flutura pe la nas prin intermediul net-ului.

Mircea (663 comentarii)  •  3 mai 2019, 23:12

@Sabin. Cred ca ai inteles gresit. Ioanitoaia exprima un punct de vedere si atat, nu stiu daca trebuia sa iti ceara aprobare tie. Privind pe Sepsi este ciudat cat de repede a invatat fotbal brutarul din Sfantu Gheorghe incat sa dea afara un antrenor care a facut mult bine echipei. Valoric Sepsi nu este de locul 6 unde zici tu ca a prabusit-o Neagoe, ci de locurile 12 sau 13. Judeci ca un corporatist, sec fara sentimente.

gilos (96 comentarii)  •  4 mai 2019, 9:50

Articol-fitil marca nea Ovi. Se stie de cateva luni ca Neagoe va antrena Craiova anul viitor

Andrei F (1607 comentarii)  •  4 mai 2019, 9:52

@ Daniel Esti un yesmen care nu gandeste...Dupa gandirea ta inalta Neagoe este simbolul angajatului din fotbal nedreptatit? O fi Neagoe singurul antrenor dat afara de la un club? Tocmai Neagoe despre care GSP de luni intregi ni se spune ca o sa antreneze Craiova? Tocmai Neagoe ,,copilul,,lui Piturca....? Daca nu ai fi yesman te- ai fi intrebat ce a scris ziaristul in probleme adevarate legate de contractele din fotbal? De exemplu o fi ,,rezolvat,,cumva cazul Omrani? Sau o fi relatat ceva despre cazul unic in lume in care o instanta de judecata a spus negru pe alb ca CFR a folosit in Liga 1 un jucator fara sa- l fi legitimat?O fi spus ceva cand jucatori ca Maftei nu a putut sa recupereze nici 10% din datoria fata de CFR? O fi fost miscat de Ganea care datorita episidului CFR a devenit fotbalist amator?Daniele, dar Iordanescu Jr. dat afara dupa cateva meciuri a primit o mana de ajutor de la macar un jurnalist care sa fi cerut ca antrenorul sa- si incaseze salariul pe tot contractul semnat?De ce nu? Pentru ca nu avea un club de rezerva care sa- l angajeze a doua zi? Serios,Neagoe- Piturca 2 sa fie victima ale patronului?El care se lauda ca stie sa- si faca contracte beton?

Comentează