Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Sub semnul banilor

Situația începe să fie nu doar îngrijorătoare, e de-a dreptul alarmantă. Totuși, nu-i de mirare că formația din Berceni, pot să-i spun așa?, a ajuns în sapă de lemn. E normal să nu-ți iasă nimic atunci când, în lipsa unui […]

...

Burleanu cel ironic 

În condițiile în care tehnicienii din Liga 1 trebuie musai să înceapă cu doi jucători U21 și să termine cu măcar unul. Măsură ce presupune ca, pe lângă cei doi tineri fotbaliști, fiecare echipă să mai aibă pe bancă, pentru […]

...

Să fim serioși!

Joi seara, s-a întâmplat în Europa League cam ce-am prezis aici: FCSB a învins-o pe Mlada Boleslav și continuă cursa către grupe, în vreme ce Universitatea, 1-1 la Atena, n-a reușit să răstoarne acel 0-2 din Bănie și a părăsit […]

...

SuperDan 

S-au folosit cuvinte ca epic, fantastic, magnific, formidabil și altele, dar m-aș opri la perfect. Așa a jucat campioana României marți seara, când a făcut exact ce trebuia . Iar izbânda, nu-i vreo noutate, schimbă orice perspectivă. De spus însă, […]

...

Lucescu la FCSB?!

Surprins de amploarea zvonului, Lucescu a dezmințit repede și ferm ambele variante. Adevărul e însă că el însuși le-a alimentat în clipa în care, dând curs invitației lui Becali, l-a vizitat pe acesta la așa-zisul Palat, „unde am văzut multe […]

...

FRF contra cluburilor!

Cum era de așteptat, propunera LPF ca fiecare echipă din L1 să nu alinieze din sezonul viitor doi fotbaliști U21, ci unul sub 21 de ani și altul sub 23, a fost respinsă de FRF prin Comitetul Executiv.

Permalink to FRF contra cluburilor!
miercuri, 17 aprilie 2019, 4:10

Practic, nici Craiova, inițiatoarea proiectului, nici cele 10 cluburi care au iscălit pentru el n-au sperat că versiunea lor va trece. S-a confirmat că forul respectiv e dominat de președintele Burleanu și de oamenii acestuia. Războiul cluburilor, dacă se poate numi așa, era unul dinainte pierdut.

Când a decis să dubleze numărul jucătorilor eligibili U21, FRF a plecat de la observația, corectă, că regula aplicată din stagiunea 2016-2017 a dat roade. Nu numai că a înviorat campionatul, ceea ce e incontestabil, dar a contribuit și la calificarea naționalei de tineret la turneul final continental după o pauză de 20 de ani.

Ambele elemente au atârnat greu. Ceea ce nu înseamnă însă, ori n-ar trebui să însemne, că nu există rețineri față de măsura în discuție. Fără îndoială că emulația a ușurat misiunea naționalei U21 de a ajunge la CE. Sigur a făcut-o, dar nu în procentul invocat de Casa Fotbalului, din moment ce jumătate din titularii folosiți în campania de calificare la Euro 2019 au provenit din străinătate (I. Radu, Pașcanu, A. Ivan, Pușcaș) sau de la Viitorul Constanța (Boboc, Ianis), gruparea dobrogeană fiind cunoscută și recunoscută că nu promovează tineri la comanda regulamentului. Aceasta e filozofia lui Gică Hagi.

Filozofia și afacerea lui.

Conform noii prevederi, formațiile vor trebui să înceapă meciurile cu câte doi jucători U21 și, sine qua non, să termine cu unul dintre ei în teren. Pe celălalt îl poate înlocui chiar din minutul 1 cu orice fotbalist, indiferent de vârsta acestuia. S-ar părea, judecând în grabă, că o echipă ar avea nevoie de doi tineri pe foaie, dar nu-i așa.

Pentru că al doilea U21 poate fi substituit numai de un alt U21, de unde concluzia că sunt necesari trei tineri într-o partidă. Chiar patru, pentru cazul în care al doilea U21, introdus în locul primului, care a dezamăgit, se va accidenta. Puțin probabil, dar posibil. Atunci echipa cu pricina va încheia meciul în 10. Iată de ce o lege trebuie să aibă în vedere orice variantă, fie ea rar întâlnită. Plus că, alt aspect de luat în calcul, eventuala renunțare la un jucător tânăr din minutul 1 ar reduce oricărei echipei numărul schimbărilor.

În context, nu-i greu de înțeles de ce majoritatea cluburilor din L1, excepție Voluntari și Iași, care au refuzat să semneze petiția LPF, apoi FCSB și Viitorul, care s-au eschivat să răspundă, au considerat măsura federală ca exagerată. Nici nu-i altfel, întrucât menirea unei federații e să organizeze competiția, s-o dirijeze și s-o îndrume, nicidecum să impună manu militari, sub presiune, cu forța, anumite prevederi. Să înăsprească regulamentul azi ca să-l înăsprească și mai tare mâine!

Discutăm despre cluburi private, ce urmăresc să facă performanță și, pe baza ei, profit. Și nu-i normal să le dictezi acestora să joace în campionatul intern cu o garnitură și în cupele continentale cu alta. Totuși, UEFA nu restricționează în niciun fel alcătuirea unei echipe, și de-asta cred, chiar sunt convins, că propunerea LPF nu merita aruncată la coș, ci studiată cu multă atenție.

Comentarii (36)Adaugă comentariu

Ninu (35 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 16:34

Nu este nimic bun de asteptat de la Burleanu si federatia lui de yesmeni. Dle Ioanitoaia, organigrama frf s-a largit ca o balena si ar trebui sa va precupati si de acest aspect.

Radu (145 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 16:37

U21 s-a calificat insa imi este foarte teama ca se va face de ris la turneul final din Italia. Cum se intimpla intotdeauna cu noi inca odata ne vom multumi cu putin.

tinu (1 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 16:44

nea ovidiu,***,***???daca nationala u21 sa calificat dupa 20 de ani,daca cluburile din europa incep sa se uite si la ai nostri,daca ajax arata ca se poate...de ce va puneti voi contra?spun voi pentru ca jurnalistii,presa,federatia si liga continuati sa faceti rau fotbalului romanesc din nepricepere sau rea vointa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sergiu (1 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 16:47

"Discutăm despre cluburi private, ce urmăresc să facă performanță și, pe baza ei, profit." Nu am mai ras de mult asa. Unde se intampla asta? In Romania?

Lucian (195 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 16:52

Nu prea va place noul. Ca sa contrati federatia a-ti mai gasit un subiect de critica. Dar e mai subtire decat altele. Cu Craiova ati luat 10 ieri azi va dau nota 7 fara coronita.

ghita (72 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 17:05

FRF are interesul,obligatia sa creasca numarul jucatorilor pasibili de selectionat in ,,nationale'' asa ca masura este excelenta comparand cu ce jucatori se aduc de catre cluburile private din strainatate,faptul ca un gazetar ranchiunos gaseste in orice actiune a FRF ceva de criticat nu este altceva decat dorinta lui de a arunca cu noroi in Burleanu.

Duma (3 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 17:09

@tinu. Tu glumesti, care cluburi din Europa se uita la noi si la cine... la eterna rezerva Chiriches si la Puscas care joaca in serie B ori la trupa din Bulgaria... Cu exceptia lui Razvan Marin si a lui Stefan Radu care a terminat benzina noi nu mai contam deloc in fotbalul mare. Il adaug pe Tata si gata...Pana si albanezii sunt vreo 15 ca sa nu mai vorbesc de croati, sarbi, polonezi etc

Sibelius (25 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 17:12

E mult mai bine sa avem cate 7-8 straini/echipa adusi din liga a III-a sau a IV-a franceza sau care someaza de 6-12-18 luni si sunt angajati, in cel mai bun caz, 3-4 luni...asta daca nu au ghinionul sa ajunga la un mare club bucurestean care sa-i angajeze cu saptamana/etapa.

Vasca (160 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 17:15

@tinu. Asta e o alta idee gresita de a lui Vochin si inoculata lui Burleanu. Care inghite orice ca pelicanul. Adica se opun toate cluburile, massmedia, antrenori, fosti mari internationali si numai strategii de la frf se pricep. Uite ca eu nu cred. Daca crezi tu e treaba ta dar nu incerca sa ii convingi si pe altii ca nu vei avea succes.

Sorinache (9 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 17:22

Încă aștept primul comentariu pro Burleanu de la magul presei românești. Au trecut 5 ani.

gilos (90 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 17:57

Nea Ovi, sunt sigur ca va amintiti de Povestea lui Petrica si Lupul... In principiu, asa e, aceasta regula are avantajele si dezavantajele ei, oamenii de decizie din fotbalul nostru chiar trebuie sa analizeze toate aspectele si sa gaseasca o solutie acceptabila. Din pacate, dumneavoastra prin ranchiuna si rautatile etalate in ultima vreme impotriva conducerii FRF, a lui Burleanu mai ales, v-ati compromis si nu mai aveti credibilitate.

Vlaicu (22 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:08

Domnu Ghita, Ioanitoaia are ce are cu federatia pe care o adulezi tu. pus sau o aperi sau nu. Dar mi-as permite sa va intreb de ce 10 cluburi din 14 ale Lgii 1 se opun vehement acestei decizii cu 2 jucatori under 21? Daca nu sunt si ele ranchiunoase inseamna ca domnia voastra sunteti avocatul unei cauze strambe. Va doresc o seara minunata.

George (132 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:15

@gilos. Dl Ioanitoaia nu mai are credibilitate pentru ca a indraznit sa il critice pe Burleanu de cite ori i s-a ivit prilejul...Cind l-a atacat fara motiv, vreau un singur exemplu. Afla ca presa e ciiinele de paza al societatii si ca ea musca in toata lumea. Masura in tema e ca tot ce e prea mult strica. Deci ajungea un jucator tinar. Sau daca tot face Burleanu ce ii trece prin cap si ia decizii impotriva cluburilor sa decida ca toti jucatorii din divizia A sa aiba toti sub 25 de ani. Mai am o propunere. Sa joace in liga 1 decit cei care au ochi caprui sau verzi.

itu52 (161 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:15

Una caldă, alta rece. O măsură proastă de data aceasta. Primul U21 va juca liniștit, degajat, știind că are la dispoziție un meci întreg. Pentru cel de al doilea va fi un coșmar, omul de umplutură, cumpărat la număr, eventual nepotul patronului. Regulile generalizării sunt peste puterea ”aurului cenușiu” de la FRF. Nimeni nu garantează aceeași reușită pentru a doua selecție, este o impunere și va avea efectul de diminuare a regulii de bază. GSP a scos în evidență nu de mult, câteva transferuri surpriză din cluburile de juniori din România. Sunt pe rol lansări de talente românești în fotbalul din vest. Cum reușec să-i depisteze e un mare semn de întrebare, cert este că nu vin degeaba și întâmplător. Ei știu potențialul țării, dar și neputința cizelării, drept pentru care îi replantează în zona lor cu mult înaintea prea trâmbițatului U21. Încep să cred că M Sandu, specialist în ”sifonări” era mai priceput în instalații, pe vremea lui scurgerile de talente fiind limitate. Un aspect ciudat, inițial am crezut că este glumă, nepotul (15 ani) juca astă vara de plăcere pe terenul unui liceu(deschis permanent elevilor, bravo) alături de un junior legitimat la Tottenham, venit pe vară la bunici. Am aflat că este al doilea român în lot și chiar mi-a plăcut cum se mișcă. Având în vedere numărul mare de români exportați, nu ar fi interesant să se urmărească posibilitatea existenței unor talente în exterior. Ne legăm de maghiari că vin să investească în fotbalul românesc și că dau cetățenie celor care demonstrează că-n străfundurile neamului au avut tangențe ungurești. Bravo lor, știu ce vor, se mișcă, nu așteaptă alegerile să demonstreze că-și merită scaunul și privilegiile dormitării. Noi de ce nu am putea pune de o echipă românească prin țările unde avem copii cât o Croație, nu musai în prima ligă. Cred că pierdem prea mult timp în intrigă și găsirea argumentelor care să acopere o activitate pierută în mediocritate. Continuam să fim preocupați de acoperirea cu documente justificative a activității în dauna spiritului practic. Aici cei 30 de ani s-au pierdut degeaba, ba mai mult belelele s-au accentuat. Dovada? Corupția pierdută în labirintul actelor în regulă, greu de demonstrat juridic.

Cita (1786 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:28

Propunerea cu doi jucatori in teren U21 e de inteles tinand cont de motivatia principala, intinerirea loturilor. Avem destule exemple de succes, uite la Ajax Amsterdam si fabuloasa lor ascensiune recenta, uite povestea frumoasa a academiei lui Gica Hagi la noi, precum si altele. Ce nu inteleg eu totusi: din ce motiv se opun cluburile si nu le convine chestia asta? Cu cateva exceptii, am inteles ca protesteaza chiar la aceasta masura! Ce au de pierdut? - intrebarea mea NU este retorica! Pur si simplu nu le inteleg motivatia.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:31

...de acord cu comentariul lui gilos ...nea Ovi nu l critica niciodata pe prietenul sau Gino Iorgulescu nr 2 in fotbalul romanesc...ai crede ca avem o Liga ca o floare...

Golombioschi Ilie (147 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:41

Domnule Ovidiu Ioanitoaia acum vreo cativa ani in urma, in urma unui telefon prealabil la redactia Gazetei Sportului conform intelegerii cu dumneavoastra v-am trimis un email cu un numar de propuneri de imbunatatire a fotbalului romanesc si nu numai, pe care sa le puteti analiza si sa ma puteti sprijinii in popularizarea lor pentru a fi aplicate. Una din ele era introducerea regulii a 2 jucarori sub 19 ani, 2U19 , pe tot parcursul meciurilor,unitar la toate esaloanele, diviiziile, ligile. Asta e varianta de baza pe care am adus-o la cunostinta si a FRF-u-lui, Razvan Burleanu,Andrei Vochin si altora. Ea ramane perfect in picioare si acum chiar daca se fac pasi in directia ei. Atunci nu mi-ati dat nici un raspuns, ceea ce ar fi fost o chestie, dar nici acum nu v-ati dumirit despre ce e vorba, dupa ceva anisori trecuti, ..asta e grav.

zapacitu’ (665 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:42

Da ce-i bre asa mare diferenta intre 21 si 23 ani? E tot pe acolo la un fotbalist, ambii majori, ambii dornici de afirmare si cariera in fotbal. Nu inteleg draga nea Ovidiu, poate ma luminezi matale ca io simplu nu inteleg mecanismul 21/23 si nici acest scandal iscat aparent din nimic.

Kunta Kinte (455 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 18:49

Fiecare cu interesele proprii, FRF cu aranjamentele si pilele / influenta, cluburile cu investitiile si vanzarile de jucatori, presa (aici de fata, onor Dl. Ioanitoaia) cu publicitatea, casele de pariuri cu banul cat cuprinde iar noi, firavii suporteri ai ramasitelor din marile echipe romanesti ale secolulului XX, unii dintre noi vajnici comentatori pe blogul domnieie sale, cu pasiunea noastra pentru istoria fotbalului autohton.

Romica (36 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 19:16

Cu un subiect anodin Dl Ianitoaia a starnit iar furtuna. Are un talent deosebit sa faca polemica din orice.

Zuzu (1 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 20:20

Daca oricum ii un campionat de *** , macar sa creasca jucatori tineri cu speranta ca poate ajung afara.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

comenteario23 (1 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 20:29

Cate sanse vor fi pentru acesti tineri. Cluburile se puteau pregati. O metoda dura, dar vom avea fotbal sanatos! Sa ne uitam putin la formatiile din sferturile UCL: Barcelona (Lenglet, Artur, Dembele, Malcom), Manchester (McTominay, Rashford, Dalot), "Batrana" Juve (Bentancur, Kean), Ajax-70% din echipa, Liverpool(Alexander Arnold, Origi, Joe Gomez ) etc...

?????? (581 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 21:26

@Cum ați comenta despre faptul că obținerea certificatului de identitate sportivă implică și existența unei conduceri a clubului care să și întocmească și să semneze contractele de la cluburile care îi legitimează pe sportiviI cu drept de joc , chiar și pentru cei din Liga Națională de Fotbal, fiind probabil exclusă legitimarea de sportivi cu drept de joc pentru sportivii care nu au contracte legal semnate , cu persoanele cu funcțiile de conducere de la cluburi care au și dreptul legal de semnătură pentru întocmrea de contracte, ca reprezentanți legali ai cluburilor, chiar și la cluburile din Liga Națională de Fotbal, ? Remarcați și faptul că "finanțatorii-creditori" nu au certificate de identitate sportivă petru a semna contracte cu jucători din Liga Națională de Fotbal și de a legitima jucători cu drept de joc în competițiil organizate de FRF ȘI LPF, ci numai conducerile cluburilor cu cerificate de identitate sportivă au astfel de atribuții , de a semna contracte cu jucătorii pentru care obțin dreptul de joc ,legitimându-i, pentru a juca în competițiile organizate de FRF și LPF, ?

Durden (309 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 21:27

ahhhh adooorr cand vad batrani, ***, comunisti etc cum se sperie de tinerete si progres. imi da un scop in viata. multumesc!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo (231 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 21:56

Mare nacaz pt cluburi, care joaca la un nivel ridicat, produc bani, spectacol, umplu stadioanele. Exact regula asta ne împiedică sa avem 2-3 echipe în primăvara europeană. De ligt, 19 ani și căpitan la Ajax, înscrie golul calificării împotriva Juventus ului lui Ronaldo ( care a jucat și ea o repriza cu un flăcău de 19 ani), tare nasol e sa trebuiască sa joci cu tineri. Înca o data se confirma ca maestrul ioanitoaia e mai puțin interesat de soarta fotbalului, și mai mult de soarta unora din oamenii de bine implicați în fotbal.

a dica (202 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 22:03

Nu regula U 21 a produs aceasta probabila revigorare. Hagi, spre exemplu, s-a apucat de treaba inainte sa inventeze astia aceasta regula. Un junior bun se formeaza in 8-10 ani. Nu regula U 21 a calificat nationala U 21 la europene. Luati fiecare jucator din lot in parte si vedeti cati s-au afirmat jucand pe aceasta regula. Un tanar valoros isi castiga „de drept” locul in echipa. Analizati toti marii nostri fotbalisti si vedeti cand si cum au aparut in primul 11 la echipele de club. Atunci nu era nicio regula arbitrara, doar valoarea conta. Acum, pentru a arata cat de inventivi si revolutionari sunt, cei de la FRF vin cu o regula si mai si. Intreb, ce vor face jucatorii astia bagati in teren cu anasana dupa 22 de ani. Daca n-au valoare vor fi inlocuiti cu alti tineri, la numar. In acest timp, fotbalisti de 22, 23, 24 de ani, care inca mai pot progresa, vor face tusa. Si daca la 23 de ani faci tusa, adio cariera. Acum inteleg de ce la nationalele mici rar gasesti mai mult de 2 fotbalisti de la un club. Sunt selectionati fotbalisti de la diverse echipe care joaca nu pentru ca sunt valorosi ci pentru ca exista o regula. Chiar daca un club are mai multi fotbalisti valorosi, prioritate au cei care joaca pe la echipele de seniori, chiar si prin liga a 3-a, a 4-a. Astfel, domnii de la FRF vor sa arate ca regula U 21 face loturile nationale. Loturi care nu prea mai au rezultate.

viorel (49 comentarii)  •  17 aprilie 2019, 23:20

Durden, ai grija ca Ioanitoaia este mai tanar ca atitudine si ca minte decat multi. . S-a speriat Ioanitoaia de tinerete si de promovarea ei...Dar nu spui de ce s-au speriat cele zece cluburi care s-au opus deciziei federale. Aveai nevoie de minte si de buna crestere ca sa raspunzi la asa ceva iar tu nu arati ca le ai.

Marc (64 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 3:07

Desi nu l-am mai urmarit de mult pe "maestru" din motive lesne de inteles, vazand titlul, am zis ca nu pot sta de-o parte. Chiar si fara animonzitatea Ionitoaia-Burleanu, rationamentul anti FRF este fara fundament. Daca 10 cluburi ar cere sa joace doar cu straini. Si aia eventual angajati "cu ziua" nu inseamna ca FRF trebuie sa se execute. A fost o vreme cand unele echipe aveau cate un roman ratacit in primul 11. Sa ne intrebam ce-a facut nationala in perioada aceea? Apoi se stie ca *** de 30 + de ani (chiar si romani) erau (sunt) mai usor de corupt prin impresari, astfel influentand lupta la titlu si la retrogradare, rezultand campionate viciate. Un tinar in plina ascensiune nu cred ca poate fi atat de usor momit, avand in vedere ca chiar si un joc ratat ii poate influenta cariera. Pararea mea, ca decizia va influenta strategia cluburilor mari ce vor trebui sa investeasca in echipele de juniori, neglijate pana acum. Pepinierele de jucatori vor fi stimulate pentru ca vor avea piata de desfacere in L1, iar liga 2 si 3 vor fi incurajate sa creasca tineri pentru vanzare. Impresarii si scouterii nu vor mai cauta doar tunuri de no-name de pe aiurea si vor fi nevoiti sa caute (urmareasca) chiar si copii de 15 ani pe la antrenamentele juniorilor. Din toata povestea n-ar avea de castigat decat FORBALUL ROMANESC! Perdanti: cluburile cu bani? Ma indoiesc ca in final, lansand jucatori tineri in fotbalul mare, nu vor fi si ei castigati. Numai ca e mai mult de muncit, cu mai multa bataie de cap.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (150 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 8:51

De fapt cei doi sub 21 trebuie sa fie 4-5 sau mai multi daca te gandesti la accidentari,suspendari sau lipsa totala de forma sportiva. Dar e usor sa faci pe generosul si chipurile ganditor pe termen lung, pe banii altuia.Se pare ca Burleanu vrea sa iasa la pensie din fuctia actuala doar sistemul de vot la alegeri il avantajeaza clar, pe banii altuia. Si ar mai fi ceva, cum ramane cu principiul competentei, "joaca cei mai buni","nu conteaza varsta din buletin ci forma sportive" daca cei sub 21 de ani intra automat neavand concurenta ?

Paul80 (3 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 9:28

LPF sa introduca VAR-ul, nu sa se tina de prostii!

Dilimache (461 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 12:06

Nu-mi aduc aminte sa fi luat FRF o decizie buna in ultimul an, nici nu au cum la ce adunatura de habarnisti e acolo...

Dtru (254 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 13:41

In principiu sunt de acord cu cele scrise numai ca discutia nu mai are sens din moment ce propunerea a fost validata si va fi aplicata din viitorul sezon competitional. Trebuia facuta mai devreme o dezbatere deschisa pe aceasta problema dar nu e in metoda de lucru a frf.

vasco (335 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 19:39

Inca o dovada de fidelitate pentru gica popescu si clanul machidon,deci antiburleanu.Totusi ,daca vreti binele fotbalului romanesc,imi puteti spune de ce a ajuns sa apeleze la straini de mana a treia ,chiar si pentru o eventuala naturalizare ?Pentru ca nu avem si nu promovam valorile tinere(atatea cate avem)?

++ (176 comentarii)  •  18 aprilie 2019, 22:02

atit stie venerabilul: burleanu, burleanu, burle..

Marc (64 comentarii)  •  19 aprilie 2019, 16:47

"mercenar" este un cuvant vulgar sau jignitor?!?

Comentează