Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Avocatul ultrașilor 

Nu-s eu în măsură să decid cine are dreptate, și cât, în polemica încinsă între Rednic și Prunea. Până la un punct, probabil că ambii. Oricum, e trist și regretabil că doi reputați fotbaliști, coechipieri în Ștefan cel Mare pe parcursul […]

...

Vinovăția lui I. Kovacs 

Accidentul cu pricina a stârnit atâta îngrijorare și emoție încât a interesat mai puțin spre deloc că Universitatea a câștigat în final cu 2-0 pe Arena Națională. Fără să scad din meritele oltenilor, victoria lor a fost obținută în fața […]

...

Supărat la victorie! 

N-a surprins și pentru că s-a jucat la Ploiești, nu la Târgoviște. Ceva a ieșit totuși din rutină: Hagi a început cu o garnitură fără Mladen, Iacob, De Nooijer, Achim, Iancu, Houri și Mățan. Concret, dacă-i socotim și pe Vână, […]

...

Vechea gardă 

Contestatarii se bazau pe faptul că echipa „Bursucului” pierduse două din cele trei partide disputate în acest sezon, ba și marcase un singur gol! În returul cu campioana Kazahstanului, Petrescu și-a luat însă o frumoasă revanșă. Sigur că ieșirile lui […]

...

Soluții, nu ordine!

Concret, Burleanu a anunțat că, în urma hotărârii Comitetului Executiv, toate cluburile din Liga 1 vor trebui să aibă formații feminine din stagiunea 2021-2022. Acesta va fi începutul. Ulterior, cu fiecare sezon competițional, numărul formațiilor respective va crește până la […]

...

Degetul pe rană

Craiova a început furibund la Ovidiu, drept pentru care, vreme de un sfert de ceas, pe teren a părut să fie o singură echipă, cea alb-albastră. Una vânjoasă, decisă, agresivă.

Permalink to Degetul pe rană
duminică, 14 aprilie 2019, 3:58

Mobilă, cu un presing avansat, riguros spre aspru, formația vizitatoare a dictat direcția și ritmul în fața unui adversar surprins de asemenea ripostă, incapabil să se regăsească. Absolut logic, Craiova a înscris repede, numai că Bărbuț a făcut-o dintr-un ofsaid kilometric, nesesizat de asistentul Radu Ghinguleac!

Au urmat, în minutele 11 și 13, două ratări ale lui Fortes, una mai mare ca alta, ocazii irosite de o echipă oaspete ce-și putea urca sacii în căruță.

Cum ea n-a închis partida, puștii lui Hagi au ieșit la atac din ce în ce mai coerent, mai curajos. Nu prea le-a mers însă, deoarece Craiova încă a reușit să blocheze jocul combinativ, nu și limpede, al gazdelor. Mai degrabă icnit.

Când repriza era gata să se încheie cu 0-1, Ianis Hagi a marcat un gol superb, șut năprasnic de la 25 de metri direct la păianjen. Veritabilă bijuterie, menită să aducă aminte de execuțiile nepereche ale tatălui său. Dar și, în altă ordine de idei, să le coasă gura celor care, ignoranți, răutăcioși ori amândouă, continuă să-l conteste pe Hagi jr. Uite că „beizadeaua”, „antitalentul” promovat pasămite artificial de antrenorul-manager-patron constănțean, îndrăznește să-i contrazică pe specialiștii și vizionarii lui pește prăjit. Să le dea cu tifla, să-i facă să-și înghită vorbele.

Așadar, 1-1 la pauză, scor oarecum injust. Mulți îl vor considera la fel și pe cel final, 2-1 pentru Viitorul. De discutat acest aspect, în condițiile în care, cu excepția cornerelor (4-4), fișa tehnică a întâlnirii a certificat o ușoară superioritate a Craiovei, 52 la sută posesie, 11-8 șuturi pe poartă și 5-3 șuturi pe poartă. Atât că, formulare tocită, învingătorul se stabilește totdeauna pe baza golurilor, niciodată în funcție de impresii sau de merite.

Or, în repriza secundă, începută și ea în nota de dominare a garniturii oltene, care se va stinge pe parcurs, a mai marcat doar Viitorul. La capătul unui contraatac-școală, ce a dus mingea pe traseul Hagi-Ganea-Rivaldinho, brazilianul a profitat de o deviere a lui Donkor, a insistat și a ajuns înaintea lui Pigliacelli. După Ianis, a venit rândul lui Rivaldinho, mai precis al lui Rivaldo Vitor Borba Ferreira Junior, să-i ofere un motiv de mândrie ilustrului său tată din tribună, Balon de Aur în 1999, campion mondial cu Selecao în 2002 etc.

Meciul a semănat, inclusiv ca deznodământ, cu duelul dintre aceleași formații consemnat recent în turul semifinalei de Cupă din Bănie. Ca și atunci, Craiova a înscris prima, iar Viitorul a răsturnat rezultatul. Căutând să explice pierderea de viteză a majorității băieților săi, fără suflu și fără noroc, Mangia a pus degetul pe rană: „Eu nu am două echipe cum are Viitorul!”.

Aluzie străvezie la faptul că, înaintea confruntării de sâmbătă, Hagi și-a permis să odihnească 10 titulari în întâlnirea de campionat de la Giurgiu, câștigată cu 4-1.

Adevărat că Mangia n-are, fără să fie însă vina lui. Conform unui comunicat țâfnos al conducerii, clubul craiovean a încasat din vânzarea jucătorilor o bagatelă de 6,5 milioane de euro în acești doi ani, bani pe care i-a folosit, ca să vezi!, puțin spre deloc pentru întărirea lotului. Ca atare, ar fi bine ca Mihai Rotaru, care împrumută, nu investește, să n-arate cu degetul spre banca tehnică, ci spre el însuși și spre vecinii din lojă.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Paul (39 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:06

Articol corect tocmai pentru ca nu lauda nemasurat familia Hagi. Golul lui Iannis a fost foarte frumos dar altceva mare lucru nu a aratat pe parcursul partidei. Este dotat dar are drum foarte lung pana la tatal sau si este posibil sa nu il strabata niciodata.

Victor (223 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:09

Domnule Ioanitoaia mai observ odata ca il apreciati la maxim pe Mihai Rotaru. Cum se spune in Oltenia dati impresia ca il iubiti ca sarea in ochi. Daca Gazeta va primi acreditare pe Ion Oblemenco sunt convins ca va veti schimba atitudinea radical.

Teodor (31 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:14

Toate bune si multa sanatate. Nimic reprosabil in acest trxt. Ati uitat sa precizati ca in faza dinainte de golul lui Ronaldinho Universitatea a ratat o ocazie imensa. Ati facut-o intentionat ori din graba?

Doryn (104 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:16

Sincer nu ma asteptam sa puneti alta poza la aceasta victorie despre chiar dv ziceti ca e norocoasa decat cu baiatul regelui. Curand o sa joace Ianis singur si Gica o sa dirijeze.

ovidiu_3003 (1631 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:27

...nea Ovi *** a inscris un gol norocos ...faraom pe el ...fundasii nostri l au lasat sa traga ...omul este un antitalent sadea ...pe care nu l vrea nimeni ...

jianu george (6 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:42

Dumneavoastra , Aveti ce aveti cu Adevarata Universitatea Craiova ,pana acum ati facut-o clona ,crai... etc ,incercati sa aduceti discordia in sanul echipei .!!!! Domnul Mangia ,a spus ca mas-media din Bucuresti aduce acuze daunatoare echipei ! Dansul isi vede de ce s-a apucat 1

Bogdan (24 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:49

Cand este clubul tau, care este diferenta intre a investi sau a imprumuta societatea ta? Rautacisme marca gsp.

Zapacitu’ (648 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:50

Nene Ioanitoaia, eu n-am ce zice, si matale ai dreptate suta-n suta, dar nici pe mine nu ma pot neglija. Vreau sa zic ca imi paru rau ca ai nostri pierdura meciul dupa ce incepura in forta si cu gol. Dar nu se mentinura la nivel drept concluzie eu zic ca nu fusera suficient de bine pregatiti fizic si clacara. Preparatorul fizic e mult mai vinovat ca pierduram decat macaronarul de antrenor. Mergem mai departe, ce sa facem?

Ion (71 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:53

Flelicitari Viitorului. Cat despre craiova, era mai bine fara ei in prima divizie. gresesc daca numesc craiova echipa psd-ului?

Andrei F (1286 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:54

Cica nu ( mai ) conteaza nota ,,artistica,, la un meci- ocazii,posesie,suturi pe poarta...- ci cine are goluri mai multe pe tabela! Ce te faci ca totusi ridici statuie golului lui Ianis...Curat murdar coane Fanica!!!

Cita (1772 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:54

Cand am vazut golul la vinclu al lui Ianis, am crezut pentru o clipa ca e taica-sau in teren. Dupa aceea m-am gandit ca dadea el si cu dreptul goluri frumoase din afara careului, dar nici chiar asa! Felicit pe Hagi pentru munca de pregatire a acestei partide si pentru rezultat, chiar daca meciul, precum ne spune Maestrul aici, nu a fost la inaltimea asteptarilor de spectaculozitate si frumusete a fotbalului.

Fabius (39 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 16:54

Sigur Mangia este nevinovat si cred ca vinovatul este undeva in conducerea clubului, dar nu Rotaru. Nu cred ca Rotaru este scouter la Craiova si nu cred ca el a refuzat jucatori de valoare pe care se cereau preturi corecte. Dupa meciul de ieri , in loc sa analizeze corect situatia, o parte a presei arunca cu pietre si se razbuna pentru conflicte mai vechi.

Kunta Kinte (446 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 17:05

Felicit sincer Viitorul, desi sunt oltean si-ar trebui sa sustin mai degraba echipele Olgutei V si ale lui Mititelu A. Baieatii astia de pe malul marii sunt din ce in ce mai pragmatici spre rezultat si mai prolifici in realizari in play off, ceea ce arata ca, pe langa anternorul lor celebru beneficiaza de o echipa de preoparatori fizici si management sportiv de cea mai inalta clasa europeana. Fara oameni bine pregatiti in staff, nici o echipa, cat de celebra ar fi in aceasta lume, nu poate spera la marea performanta. In plus, echipa din Ovidiu, Jud. Constanta, beneficiaza de multi ani de una din cele mai performante scoli de fotbal unde creste si formeaza copilasi ce vor sa ajunga mari fotbalisti. Asadar, ca patron in fotbal ai nevoie si de dascali, manageri, medici-preparatori fizici, impresari si marketing pentru a putea reusi sa scoti capul in lume.

Costin Crapcean (1 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 17:12

Corect, nea Ovidiule.

ovidiu_3003 (1631 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 17:32

...viitura ne a facut mereu de ras in Europa ...ce bine ca in acest an sta pe bara ...

CCC (77 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 17:40

N-as marsha doar pe vina exclusiva a lui Rotaru. E clar ca unii nu-si explica diferenta intre investitie si imprumut, dar ar trebui sa inteleaga ca la CSU lipsesc ambele! Indiferent cum ar numi banii pentru transferuri, e clar ca ei n-au fost alocati acestu scop in ultimul an. Cum spuneam la inceput, Mangia nu poate fi absolvit total de vina, faptul ca nu are un lot suficient de numeros si valoros, incat sa poata alinia oricand o echipa secunda de valoare apropiata cu cea a titularilor. Daca esti un antrenor valoros, te impui n fata conducerii si iti impui conditiile, nu te multumesti cu ce pica. Esti un antrenor marunt, de duzina, lucrezi doar cu ce ai si iti gura, ca sa-ti pastrezi scaunul si salariul. Asertiune valabila pentru tot fotbalul romanesc, nu doar pentru CSU. La unii este chiar mai rau, antrenorii au lot numeros si valoros dar nu au nici un cuvant de spus la echipa, doar la ... infrangeri, cand sunt amenintati cu demiterea. Cat despre ceilalti "oameni" din conducerea clubului, exista exemple multe de materiale din care se pare ca sunt "alcatuiti": paie, carton, lemn-tanase, etc Toti sunt "yes-man"-i, pentru ce-i curge printre degete "investitorului". Sau "creditorului", dupa caz. din nou, asertiunea este valabila pentru tot fotbalul romanesc! Respectivii, sunt iminsi n fata cand trebuie sa minta, sa insele sau sa "cosmetizeze" in interesul clubului, dar cand este vorba despre bani de investitii, nu au nici o putere, ridica din umeri si declara cu non-salanta ca nu "depinde de mine" (banii, evident - sic!)

a dica (191 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 17:51

Pentru Viitorul era mai bine daca castiga Craiova cu 1-0, gol din offside. Avea asigurata finala cupei. Asa oltenii se vor mobiliza si daca vine si un arbitru „pro”, nu se stie... Meciul a fost de bun nivel, cu faze si suturi la/pe poarta. Sa contesti justetea victoriei cu 2-1, cand oltenii n-au reusit s-o bage in ate in mod regulamentar, i-mi pare nejustificat. Sa nu uitam ca singurul lucru unde au fost superiori a fost capitolul presing avansat si duritate, in incercarea de a castiga mijlocul terenului. Pe ici pe colo le-a iesit... Dar uitam ca golul lui Ianis a fost anuntat de inca un sut pe langa vinclu si un altul pe jos, respins de portar cu o oarecare dificultate. Golul doi a plecat, nu de la o ratare craioveana, ci de la o balba specifica portarului (bun in multe faze, dar slab la reactie, iesiri si joc de picior) Cojocaru urmat de o faza, vorba lui Hagi, desenata: lansare direct pe Ianis, preluare si inaintare in terenul advers, pasa pe culuoar spre Ganea care centreaza covrig pe jos la intalnire pentru Rivaldinho (care nu a „profitat” de devierea lui Donkor, maestre, mingea a fost atinsa de fundas, insa nu a fost deviata semnificativ) si acesta a inscris asa cum un varf trebuie s-o faca. In dreptul echipei craiovene trebuie retinut ,la plusuri, doar faptul ca a „marcat” la „decizii favorabile din partea arbitrilor”. Aici cu siguranta or sa castige „competitia” in acest an!

Dudu (100 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 18:05

@Andrei F. Bai gura mare si minte putina, daca ai vazut golul marcat de Ianis si poti scrie asa despre el esti prostul prostilor. Ai un IQ de mameluc.

mircea (602 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 18:09

Bogdane, asta e clubul lui Rotaru ori ***???I l-a lasat ma sa mostenire???Daca nu realizezi diferenta uriasa dintre a investi si a imprumuta inseamna ca esti sarac cu duhul. Tu esti ala.

Claudiu (294 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 18:23

Toti acstia care a-ati mancat *** pe seama lui Hagi si a lui Ianis ar trebui sa recunoasteti barbateste ca a-ti primit o lectie. Deci gura muca si pas de voie, faceti mai putin pe desteptii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin (152 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 18:27

E unul de la care inteleg aici ca Viitorul si Craiova trebuiau sa se inteleaga ca Viitorul sa bata in cupa si Craiova sa isi ia revansa in campionat. Nu era nevoie de vre un pact pentru ca Viitorul a batut in toate competitiile. Tipul acesta e spuritual. El vrea sa ne intoarcem in trecut. Fie dar macar nu in cel mai indepartat trecut.

Andrei F (1286 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 18:38

Mai nene Dude ,ce am spus eu de golul lui Ianis sau de Ianis???Vai de ...dudele tale...

a dica (191 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 19:06

@ Ovidiu_3003. Cand zici „viitura” te referi la fenomenul petrecut pe Oblemenco cand n-ati stiut ce va lovit si ati exclamat cu totii: „muica, ce de Jii”? Cat despre Europa, intreaba-te ce ati facut voi? Ati ajuns prin grupe si nu s-a dat la ziar? Si vezi ca anul asta s-ar putea sa stati voi pe tuse. Sa va bata echipa care v-a dat pana acum trei din cei mai buni jucatori... Asta chiar ar trebui sa va puna pe ganduri.

UnMosh (11 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 19:08

Eu cred ca e treaba lui Rotaru cum isi foloseste banii. Daca e legal ce si cum face, n-avem de ce sa-i aducem reprosuri. Partea morala a afacerii este interpretabila, pentru ca fiecare priveste problema din punctul sau de vedere. Dar putem sa-i spunem clar ca nu poate emite pretentii la campionat si alte obiective pentru ca n-are echipa de nivel corespunzator. Putem chiar sa-i spunem ca cineva l-a pacalit cu Rocha, MezaColi, Acka si Fortes. Daca ia in considerare ce-i spunem, este iar treaba lui. Mangia are si el partea lui de vina. In primul rand pentru ca nu vede ca preparatorul fizic nu stie. Pe urma, el nu stie cum sa-si pastreze jucatorii in forma. Sa ne aducem aminte ce start greu a fost si cum se chinuie acuma echipa pe teren. Nu in ultimul rand, nu-i invata nimic. Nu vad o idee, nu vad trasee, nu vad altceva decat o minge data in fata dupa care fuge un jucator care o centreaza aiurea, sau, mai nou, un Fortes care joaca ca pe izlazul comunal, desi a dat si vreo 2-3 pase luminoase. Si Craiova are doua echipe, numai ca cea compusa din Burlacu, Gardos, Fedele, Popa, Cristea si care mai sunt, nu-s agreati de Mangia. Dar, ce ne batem noi capul ...

al batran (31 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 19:14

Multi se uita spre Rotaru, dar nu vede limitarea tehnica a stafului italian. Treptat a alungat tot ce era romanesc in staf marindu-l cu italieni,probabil sa nu i se vada limita. A alungat jucatori romani care jucasera pe afara Gardos, Roman, Popa si a adus jucatori ori mereu accidentati,ori de valoare scazuta. Limita tehnica se vede si de la jucatori veniti cu o pregatire si apoi a urmat o scadere in timp Cicaldau, Pigliacelli,Popa,Donkor si de la cei ramasi mereu in scadere Briceag, Mateiu, Mihaila fata de perioada Multescu. Se vede din pregatirea fizica precara valabila pentru o parte a campionatului si ultima data pentru o parte a meciului.

motanul incaltat (452 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 19:30

Pe linga Jean Padureanu o alta mare nenorocire s-a abatut peste fotbalul romanesc.... Patronul Unirii Urziceni care a demonstrat ca daca ai ceva bani poti cu putin noroc sa-i inmultesti de citeva ori si apoi sa dai faliment.....Mihai Rotaru exact asta incearca sa faca...Nu , nu e genul lui Gigi e doar de mii de ori mai prost . Sper sa nu-i iasa afacerea .

Daniel (185 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 19:34

Nu am putut vedea meciul live dar am vazut acum inregistrarea cu golul lui Ianis. Un gol magnific demn de Messi ori Ronaldo. Deci contestatarii sa taca. ***

Dudu (100 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 19:38

@Andrei F. Tristule, tu indraznesti sa negi ce ai scris acum un ceas...citeste fragmentul despre ridicarea in slavi a golului lui Ianis si canta la alta masa de stelisti. Vad ca singura ta treaba e sa o freci pe net toata ziua.

Andrei F (1286 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 20:16

@ Dude Ce am scris eu negativ despre Ianis sau golul marcat de Ianis? Tie iti trebuie traducator...?

ovidiu_3003 (1631 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 20:21

...nu ti face griji a_dica ...mai buni ca viitura suntem ...ai sa vezi ...iar cu jucatorii te inseli amarnic ...Cicalfau cand a venit la noi nu stia sa stea in ghete ...l am vazut in primul meci jucat pt noi cand am pierdut supercupa cu CFR...de atunci l am slefuit ...l am bafat meci de meci si l am facut jucatorul care este acum ...Baluta ...a fost format la Craiova ...a trecut vremelnic pe la viitura unde n a invatat nimik ...iar Mitrita s a format tot la Craiova si l am luat de la Pescara ...la viitura n a invatat nimik ...asa putem spune ca si noi i am dat viiturii pe Cr Ganea ...lasa tu echipa mea in pace vezi ti de fcsb ul tau unde te pricepi ...nu incerca sa faci pe obiectivul cu mine ...sum suntem noi anti bucuresti asa sunteti si voi anti Oltenia in frunte cu gurul dvs ...nea Ovi ...

potec (7 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 21:26

bre nea ioanitoaia devii din ce in ce mai *** ai ceva cu rotaru cu craiova? tot ataci intr-una unde gasesti mata pe cineva sa aduca asa an de an vreo 10 milioane de euro fara nici o pretentie si afara 90 la suta din cluburi se autofinanteaza din diverse surse dar vrei doar sa bagi zizanie dar nu tine nu te mai crede nimeni , cit despre mangia cum sa nu fie vinovat cind echipa de abia rezista 60 minute si nu de ieri de azi iar jucatorii incearca mult individual apararea greseste si ca grup nu numai individual nu prea se vede nimic o fi el simpatic dar trebuie sa plece nu uita ca si anul trecut craiova a facut un playoff modest salvat de cupa si atunci erau si baluta si mitrita si gustavo atunci erau pitici acum au plecat jucatorii aia buni cum spui. nea ovi cred ca e timpul sa ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabi (48 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 21:44

@Un mos. Nimenu nu a zis nici Ioanitoaia ca Rotaru nu poate face ce vor muschii lui cu banii luati de Craiova din transferuri. Dar aici are Ioanitoaia dreptate ca daca tot vinzi jucatori buni si nu aduci in locul lor altii iti compromiti singur sansele la titlu.

?????? (557 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 21:46

@Și ziceți că domnii George Becali și Mihai Rotaru dau "bani cu ROBOR", la FCSB și a CSU Craiova, ?

Mozzie (4 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 22:14

Ianis si-a aratat clasa. Sa moara haterii becalisti de frustrare.

a dica (191 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 23:03

Cum zici tu, mai ovidiu_3003. Am vazut ca pana acum toti ti-au dat dreptate (!?), de ce n-as face-o si eu? Vad ca tot cu „viitura” ai ramas. Te-a marcat puternic, inseamna ca a lovit tare. Si am inteles ca va pricepeti la „statul in ghete”. S-a vazut la ultimile meciuri...

Laur (95 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 23:43

Cand vezi ce haliomas e marele derbi Cfr cu Fcsb parca nu ti se mai pare atat de slab jocul practicat de Craiova. Dar Nea Ovidiu nu il inghite pe Rotaru si atunci il executa cand are si cand nu are motiv.

Vali (22 comentarii)  •  14 aprilie 2019, 23:52

@3003.Tot fraier si rămas.Mai moale cu viitura că în ultimele meciuri v-au dat-o.Despre jucătorii voștri trecuți pe la academia Hagi,nu ai inteles nimic.Tu îi descalifici.Hagi i-a adus pe drumul cel bun,numai un berbec prăzar ca tine nu înțelege asta.Ajunge cu veninul,ăsta esti ***....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (557 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 0:34

Opinați că ordonanțele despre ROBOR și taxarea împrumuturilor se aplică și în spețe de împrumut precum cele de la FCSB și CSU Craiova, cluburi împrumutate de către domnii Gigi Becali și Mihai Rotaru sau chiar și la împrumutul formației Astra de la FCSB , ?

Dilimache (453 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 9:14

Pe Iannis il defavorizeaza numele, daca il chema Popescu acum era ridicat in slavi de toata lumea.

?????? (557 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 11:13

@Apreciați că aceia care creditează societățile ce au echipe de fotbal nu pot interveni în organizarea și conducerea activităților cluburilor de fotbal, însă ar putea solicita garanții de la societățile care au echipe de fotbal ,pentru împrumuturile acordate, ?

keepcalm (62 comentarii)  •  15 aprilie 2019, 18:24

@Dilimache, pe Ianis il defavorizeaza fotbalul(pe care nu il stie), fara numele celebru(la noi si la turci) pe spate nu ar fi insemnat nimic, dovada ca la fiorentina unde alti copii de fosti fotbalisti(simeone si chiesa) el nu a reusit nimic, a reusit doar sa debuteze in seria A cred cateva minute

Comentează