Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Degetul pe rană

FRF doar s-a aliniat, federația engleză solicitând prima ca UEFA să intervină pe lângă IFAB, forul ce răspunde de Regulile Jocului, pentru corectarea regulamentului. În Bundesliga, cel dintâi campionat de Top 5 din Europa care s-a reluat, sunt aplicate ambele […]

...

Temeri exagerate

Amânarea poate fi privită ca o bilă albă. Văzută din alt unghi, bila se închide însă la culoare. Întrucât acceptul de la Nyon nu face altceva decât să prelungească o stare de incertitudine. Concret, cluburile așteaptă lămuriri. Vor să li […]

...

L-a durut în cot!

Își dă cu părerea zilnic și despre orice, de parcă ar reprezenta o echipă de top, nu una ce se găsește la un singur punct de retrogradare. A învățat însă de la Burleanu, pe care îl socotește „salvatorul fotbalului românesc”!, […]

...

Fără cap și fără coadă

În paralel, FRF și LPF caută soluții pentru încheierea sezonului în condiții cât mai bune. Uneori le găsesc, alteori nu. De pildă, stârnește controverse intenția federală de a organiza barajul de promovare-retrogradare într-o manșă unică. Justificarea că n-ar fi date […]

...

O mizerie

Enervați, ultrașii de la CS Universitatea au ripostat afișând la stadion un banner imens, în care m-au acuzat c-aș fi primit un hectar de teren de la Mititelu! Cu care nu mai vorbisem la ora respectivă de 5-6 ani, cum […]

...

Să-l vedem pe Teja!

Decepționat de eșecul cu Viitorul, unul ce a trimis-o pe FCSB pe locul 3, Gigi Becali a anunțat că nu se mai amestecă în treburile roș-albaștrilor.

Permalink to Să-l vedem pe Teja!
joi, 14 martie 2019, 3:54

„Gata, nu mă mai bag la echipă! Nu mai are rost fiindcă titlul s-a jucat. Dacă mai erau două, trei puncte diferență (n.a. sunt cinci până la CFR), da, mă băgam, dar așa nu mai contează”, s-a lamentat latifundiarul.

Fraza de mai sus merită interpretată și ca recunoaștere a faptului, uneori negat cu tărie, că Becali a dictat formațiile de start, schimbările de pe parcursul partidelor și așa mai departe. În asemenea condiții, staff-ul tehnic, în frunte cu Mihai Teja, mai degrabă a ascultat decât a decis. S-a conformat. Dacă Ludovic al XIV-lea al Franței, Regele Soare, a decretat „Statul sunt eu!”, patronul FCSB a clamat că „Echipa sunt eu!”.

N-a spus-o totdeauna deschis, dar a lăsat să se înțeleagă. De aici și ironiile la adresa modului în care a fost (și este) manageriat clubul. În consecință, la instalarea lui Teja, s-a scris că FCSB și-a adus un nou secund, antrenorul principal, adică Becali, fiind păstrat!

Gigi i-a făcut rău echipei când s-a amestecat în vestiar. Dar și când s-a grăbit să-i beștelească pe băieți cum i-a venit la gură. Speriați, complexați ori ambele, aceștia n-au mai reușit să arate tot ce pot. Pasămite, s-au intimidat, s-au crispat, s-au blocat.

În repetate rânduri, fotbaliștii cărora patronul aproape că le-a ridicat statui la sosire, comparându-i cu Messi, cu Lampard, cu Mbappe și cu alte superstaruri, au ajuns după o partidă, două niște ciurucuri, niște ratați! Gen „Roman a uitat fotbalul”, „Matei parcă e copil de mingi”, „Florinel Coman a fugit de joc” etc. Pe majoritatea acestora, de care acum caută să scape, a plătit bani grei și/sau le achită contracte umflate. De regulă, nejustificate.

Să ne oprim la Adrian Stoian. Luat de la Crotone, din Serie B, acest mijlocaș de 28 de ani, cu numeroase meciuri și în Serie A, a fost prezentat de Becali în termeni superlativi. Ai fi jurat că nu mai e nimeni ca Stoian. Că va rupe, că va sparge norii. După doar o sută de minute însă, jumătate cu Călărași, jumătate cu Voluntari, Adi a căzut în dizgrația patronului și i s-a atras atenția că trebuie să plece! Nu-i singurul într-o situație neplăcută. Fl. Matei și Nedelcu figurează și ei pe lista neagră. Sunt indezirabili, deși cel din urmă, cumpărat de la Viitorul, a costat două milioane de euro!

Actualmente analiști TV, ex-steliști reputați precum Panduru, Balint și Ilie Dumitrescu, voalat și Duckadam, au încercat să-i explice afaceristului din Pipera cât și cum greșește. De formă, Becali a acceptat, dar i-a intrat pe o ureche și i-a ieșit pe cealaltă. A zis uneori ca ei, însă a făcut totdeauna ca el, orgolios, nestăpânit.

Am serioase dubii că Gigi se va schimba. Poate va bate în retragere o vreme, dar sunt convins că, dacă FCSB va câștiga un meci ori două, se va reîntoarce. Pe moment, să-l credem însă pe cuvânt. Asta ar însemna că, măcar scurt timp, Mihai Teja va putea hotărî el la echipă, el și numai el. Că nu-i va mai indica Becali nici pe cine să titularizeze și nici pe cine să înlocuiască.

Personal, m-aș bucura ca Teja, primind un plus de libertate, să le demonstreze celor care s-au îndoit de el, inclusiv subsemnatului, că e capabil de mai mult decât a realizat la FCSB. Să-l vedem, are cuvântul!

Comentarii (54)Adaugă comentariu

Alex (129 comentarii)  •  14 martie 2019, 16:04

Bun articol insa el nu va schimba nimic. Oierul nu se va baga o zi doua trei peste Teja dupa care va lua iarasi jucaria in primire. Omul sufera de o boala nevindecabila.

doru (122 comentarii)  •  14 martie 2019, 16:06

Chiar e de mirare cum uita unii fotbalul cand ajung la glorioasa echipa din Berceni City. Ii ajuta Becali dar nici Teja nu este complet strain de involutia unor jucatori talentati.

liviu (312 comentarii)  •  14 martie 2019, 16:14

Stilul gsp si al lui Ovidiu Ioanitoaie de a il peria de scame pe Gigi Becali indiferent de faptul ca echipa lui joaca un fotbal de rasul lumii. . Dar e nevoie devtrsfic si atunci sevtrsge tare pe machidon. Pana cand?

Poison (5 comentarii)  •  14 martie 2019, 16:15

Să fim serioși: Gigi nu a renunțat la banii de la Uefa (titlul nu îl interesează, a și spus-o). Tactici gen mă retrag, vând echipa, nu mă mai interesează, nu mă mai bag etc sunt fumigene. Va încerca să blatuiasca cu arbitrii și cu Astra (care se va dovedi un prieten de nadejde - 6 puncte, pariez oricât). Va lansa atacuri la adresa CFR-ului și a Craiovei, va transfera (din gură) de la adversari înaintea meciurilor directe și, prin intermediul lui Craiete, va arunca în presă fitile cu mari probleme și scandaluri, mereu în tabăra adversarilor, niciodată la FC FCSB (care va fi numită de acesta: STEAUA). Maestre, Gigi nu s.a schimbat. In aceste momente e mai periculos ca oricând.

Vlad (300 comentarii)  •  14 martie 2019, 16:19

Nea Ovi stii cand va face Becaliotul un pas cit de mic inapoi? Nu la pastele care urmeaza curind ci la pastele cailor. La experienta dumitale ma mir sincer ca mai pui botul la asemenea vrajeli ieftine. Gigi minte la fel cum respir. Este un mare farseur.

dan t (81 comentarii)  •  14 martie 2019, 16:28

Calm,calm......ușor cu aruncatul gunoiului numai în curtea lui becali! Atât dumneata cât și majoritatea presei,l ați încurajat și ia ți lăudat atât de mult inițiativele ....! Acum ce faceți,deveniți primii care mușcați mâna care va dat să mâncați? Ar trebui să vină din nou maestrul rebengiuc cuniscaiva suluri în redacție,cum a venit și la revoluție

Clau (94 comentarii)  •  14 martie 2019, 17:12

@dan t. Tu sa stai calm. Prostia ca Becali a dat cuiva sa manince e prea gogonata caci pe machidon il intereseaza doar de el si de neamul lui de albanezi. Dl Ioanitoaia il pune la punct iar si bine face. Becali este raul echipei si dusmanul fanilor. Tip abject.

dan t (81 comentarii)  •  14 martie 2019, 17:18

Ptr "clau"......"caci" tu!

Marco (4 comentarii)  •  14 martie 2019, 17:56

Ia si te pensioneaza

gilos (96 comentarii)  •  14 martie 2019, 17:57

Nea Ovi, la varsta si experienta dumitale, pui botu' la balivernele lui Becali ?

a dica (239 comentarii)  •  14 martie 2019, 18:20

Maestre, am apreciat si apreciez profunzimea si corectitudinea scrierilor dvs. Acum trebuie, insa, sa va si critic: pentru ce, Dumnezeule, trebuia sa scrieti "modului în care a fost (și este) manageriat clubul", cand puteati folosi "modului în care a fost (și este) condus clubul?

adrian (52 comentarii)  •  14 martie 2019, 19:08

"Să-l credem pe cuvânt". Maestre, care cuvânt la nea gigi? Omul acesta nu e capabil să respecte nimic. A făcut o echipă lipsită de identitate, un no name. Voi gazetarii sunteți de vină. Vă distrugeți cu inconştiență obiectul muncii. Uitați-vă în cele două ziare de sport. Totul pentru gigi. Cu el se deschide ziarul. În ritmul ăsta, s-ar putea să-l închideți (ziarul, nu pe gigi).

Suru (102 comentarii)  •  14 martie 2019, 19:25

Ce sa il mai vedem ca e ca si dat afara...Dica avea doua clase peste Teja, dar si marele defect ca... nu era machidon.

Cita (1949 comentarii)  •  14 martie 2019, 19:32

Cand o fi din nou vorba de bani multi, uita tot Dl. Becali si intoarce iar foaia.

Cita (1949 comentarii)  •  14 martie 2019, 19:36

Sunt trist ca uite ce a ajuns si stim ce-a fost echipa de Liga intai de fotbal Steaua Bucuresti. Scandaluri si dispute pe bani din ce in ce mai putini. O echipa a Armatei prin diviziile secunde, cu emblema si palmaresul (in special castigarea Cupei Campionilor Europeni). Destul de trist, ca dealtfel tot fotbalul autohton actual.

Andrei F (1464 comentarii)  •  14 martie 2019, 19:44

Daca articolul este despre Steaua sigur este tendentios...Pe o parte saracii baieti .-a se citii jucatori- pe de alta jucatorii sunt umflati ca valoare...Pe de o parte rade de declaratiile lui Becali pe de alta il declara pe Becali de neschimbat.Atunci de ce -si mai incordeaza stiloul scriind atata despre Becali si Steaua?Desigur pentru a baga zanzanie...Nu vreti sa ne demonstrati cat fotbal cunoasteti si sa ne spuneti ce jucatori trebuia sa foloseasca Becali la meciul cu Viitorul?Sau nu stiti ca nu se putea alinia doar aceasta formula de joc?Stoian ,Matei,Nedelcu nu au avut nici o presiune la primul joc de la Calarasi...Ca doar nu-i criticase Becali inaintea meciului.Si mai mult,chiar dumneata ai criticat in multe randuri jucatorii stelisti.Sunteti mai rau decat Becali...,,O caciula prea mare,,-il faceti zob pe Teja care nu ar fi de Steaua....,,Cei slabi si cei mici,,-desigur ii faceti slabi pe stelisti....,,Teja tradat,, e clar de cine...,,Dezamagirea numita FCSB,,fara cuvinte....

di livio (207 comentarii)  •  14 martie 2019, 20:31

speriați, intimidați, complexați, crispați, blocați...sărmanii copilași neajutorați, nevinovați, îngerași, feciorelnici, virginași, plîngăcioși, persecutați, marginalizați...repetiția-i mama gazetăriei ioanițoaiste, gesepiste, rinjieriste, papagaliciste...dicționar de sinonime și inflație de virgule...Panduru, Balint și Iie sînt ex-steliști reputați...încă o perlă din gîndirea ex-reputatului megagazetar, mare maestru, hiper cronicar, imens leader de opiniune...insipid, incolor, inodor, încîlcit. incoerent, inerent...iaca făcui și io d-un articolaș

Dumi (53 comentarii)  •  14 martie 2019, 20:37

Bravo Andrei F, ia mai gandeste-te nitel si trage concluzia ca dl Ioanitoaia a provocat infrangerea din meciul cu Viitorul iar asta pentru ca a bagat zazanie. Ce putea folosi Becali sau Teja jti spun eu. Nu pe rasuflatul Hora ci pe Bizon care a ratat dar a fost pericol permanent. Gandeste-te mai bine, cred ca FCSB a castigat meciul...

Mihail (22 comentarii)  •  14 martie 2019, 20:40

@Andrei F. Articolul e vadit tendentios pentru ca nu lauda epavele lui Becali si pe Becali...Ii citesti pe stelisti si judeci ca nu prea sint zdraveni la cap. Nu vad ceveste, vad numai ce vor...

Andrei F (1464 comentarii)  •  14 martie 2019, 21:10

@Mihail (12 comentarii) • 14 martie 2019, 20:40 Sa stiti ca daca sunteti avocat va apreciez!!!!Dumneavoastra imi intariti spusele!!!Asta am spus si eu...Becali critica jucatorii ,ziaristul de fata o face si el...De ce oare mai rade de Becali si se crede mai cu mot???!!! Sau nu asta ati intentionat?Dar ...@Dumi (37 comentarii) • 14 martie 2019, 20:37 Si Hora a ratat la fel de mult ca Bizonul cu Viitorul dar a si inscris cateva goluri in meciurile precedente...Bizonul a avut si in meciurile precedente astfel de ratari....De asta Hora a meritat sa joace inaintea Bizonului....Si da, presarii influienteaza ierarhia in Liga 1...Acest jurnalist a scris fara sa aiba dreptate de un arbitraj proSteaua dar a marsat pe joc slab cand Steaua a fost dezavantajata clar de arbitrii...Daca vrei iti indic si articolele...La fel au facut cu delegarile de arbitrii...Au rezonat cu oltenii in cazul Avram dar in cazul Radu Petrescu cu multe greseli in spate contra Stelei au tacut...

Lucian Lazar (1 comentarii)  •  14 martie 2019, 21:16

Domnule Ioanitoaia, ce om serios mai crede ceva spus de Gigi Becali?

Florin (24 comentarii)  •  14 martie 2019, 21:30

Becali recunoaste ca a pierdut (EL a pierdut) titlul si a abandonat.

Adrian v (1 comentarii)  •  14 martie 2019, 22:26

Ma iertati.... Teja nu e Mesia! E foarte corect articolul, dar Teja nu e fachirul.... El este ceea ce trebuie la un FCSB condus corect. La Medias omul asta a produs “125%” din asteptari pentru ca stie sa fie si selectioner, si mentor, si antrenor, si prieten cu jucatorii.... Quot era demonstrandum ! Adrian

Mihail (22 comentarii)  •  14 martie 2019, 23:11

@Andrei F. Te incapatinezi fara sens. Ziaristii chiar asta trebuie sa faca, sa laude sau sa critice in functie de ziua jucatorului. Patronul care isi distruge proprii jucatori isi sapa groapa singur.

Marcuta (1 comentarii)  •  14 martie 2019, 23:16

DI livio esti repetitiv si plictisitor la maxim. Recidivist, esti si de rea credinta cand iti inchipui ca intimidat si complexat inseamna acelasi lucru. Dar nuantele sunt pentru oamenii sanatosi la cap nu pentru clientii mei.

jiji (59 comentarii)  •  15 martie 2019, 0:02

Bai oameni buni si rai,asta e cancerul fotbalului romanesc,distruge pe zi ce trece fotbalul romanesc,a distrus toti jucatorii tineri de perspectiva,acest monstru trebuie sa dispara cat mai repede ,de cand a iesit din puscarie s a ales praful de tot ce a facut.la ce investitii a facut trebuia sa dominam fotbalul romanesc gen Ludogorets in Bulgaria. Bai Nea Ovi,ce dracu il tot bagati in seama ?Asta ce construieste noaptea darama ziua,e dusmanul cel mai mare al echipei ,dusmanul fotbalului romanesc

motanul incaltat (535 comentarii)  •  15 martie 2019, 1:38

Gigi Becali face aceeasi greseala ca si dumneavoastra. Toti , dar absolut toti fotbalisti din Liga 1 sunt niste ciurucuri. Nu iti trebuie n etape sa-ti dai seama iti trebuie o seara de Champions League, urmata de o etapa de Liga 1. Apoi te-ai convins. Sa zicem ca ar apare un fotbalist roman ca un nufar intr-o mocirla totala. La maxim 15 ani ar fi in echipamentul lui Liverpool -un ex la intimplare, poate fi oricare alt club mare.Poate ca au mai existat si au ajuns la Arsenal si Inter dar au avut mentalitate de manelisti-Eu sunt seful la bani---si s-au ratat pe vecie. Ex:Alibec, Mitrea,Maxim, Marica sau chiar Ilie Dumitrescu care e mare comentator, ca s-a retras la 32 de ani ca si Marica.Fotbalul nu era pt ei , fotbalul e pt Ronaldo-are 33 sau Messi.....De Chiriches nu vreau sa-mi amintesc ca imi sa vars----o nulitate absoluta.

Andrei F (1464 comentarii)  •  15 martie 2019, 4:47

@ Mihail Adica presa poate critica jucatorii si ea nu- i distruge? Tu si multi ca tine puteti critica jucatorii si crezi ca este bine?Tu mai sus le- ai spus epave!!! Deci singura critica rea este a lui Becali? Sigur poti mai mult!!!Tu nici nu mai stii care este subiectul articolului...Tu chiar crezi ca echipa despre care Hagi a spus ca a produs mai mult fotbal decat Viitorul este poligonul tau de invective!!!Asta te- a ,,educat,,articole ca cel de fata...Si Becali tot asa este incurajat de sfatuitori ,,buni,,care mai apoi rad de el...Barem Balint si Panduru au fost onesti si au recunoscut ca au tinut cu echipa adversara lui Becali...

Chis Alexandru (6 comentarii)  •  15 martie 2019, 5:27

Credeti ca o sa-l vedeti pe Teja? Dupa numai o etapa Becali va apare aidoma acelor papusi Matrioska! Adica il cautati pe Teja si veti da, invariabil, peste... Gigi Becali! Teja este un "deja vu" Dica.

dodo (192 comentarii)  •  15 martie 2019, 7:10

Daca ar fi sincer, nea Ovi ar scrie: sa-l vedem pe Teja cum pierde. Iubirea infinita fata de Stra Luce Ntori de Nord l-a inscris in clubul select al frustratilor antistelisti!

Nae Girimea (38 comentarii)  •  15 martie 2019, 7:47

Si mie mi se pare ca de la Dica la Teja e cam din lac in put. Insa formula ca s-a schimbat doar antrenorul adjunct e foarte potrivita.

Popescu Daniel (2 comentarii)  •  15 martie 2019, 11:49

Pai ce sa faca domnule Ioanitoaia dl Becali cu Stoian care da 6 pase gresite la adversar la mijlocul terenului si de aici se declanseaza contraatacuri din care Steaua primeste gol, si cu Nedelcu care doarme pe teren si ii e frica de minge, pai astia sunt jucatori de fotbal, pai Matei parca face balet pe teren se misca ca o balerina, are dreptate Becali, fiindca le plateste foarte multi bani, sa vina acesti fotbalisti sa munceasca la un strung sau o munca mai grea ca un om obisnuit si atunci sa vada si ei cit de greu se munceste banul, trebuie sa muncesti ca sa justifici salariul pe care il primesti.

17 Nentori Tirana (835 comentarii)  •  15 martie 2019, 12:42

Respect pentru analiza subiectului zilei ! Da, sa-l vedem. Cum am mai spus, Dica a experimentat 2 ani, sa-l lasam si pe Teja doua luni. Eu mai cred ca vom cistga campionatul – dar fara rugbysti si bizoni si fara schimbari la pauza care par inspirate de un telefon. Daca nu ia campioantul si nici nu vinde nimic in vara Teja si MM vor fi vinovatii- desi mai stim noi inca unul. ---------------- Sa mentionam ca Ilie Dumitrescu a generat subiectul – anume ca cine cumpara comori trebuie sa se si ingrijeasca de ele nu sa dea cu piciorul milioanelor. Din cauza atacurilor necontrolate – la cald, la suparare ! - ale lui Becali n-au jucat constant Balasa, Nedelcu, Morutan, Tanase, Co-man si Man, n-a progesat nici unul – doar lui Man i-a crescut cota caci n-a avut concurent pe dreapta si este si singurul cu care „finutii“ n-au experimentat. De 3 ani Becali baga bani si nu vinde nimic. Radoi, Dica si MM „au scapat“ da Tamas, Tucudean, Popa, Alibec si Budescu – nici nu mai stiu cum se numeau cei doi rugbysti care jucau la „deschidere“. Unde joaca ? Da cineva doi bani pe ei ? Finu i-a refuzat pe rind pe Teixeira – care apoi ne-a furat campionatul cu Astra ! - pe Anton si Bicfalvi, toti liberi de contracte !!! Comic ? Nu, tragic. Daca Reghe nu cistiga 6 puncte grele - un 3:0 cu Astra ! - nu apucam playofful. Socotiti ! -------------- Daca cei 6 tineri – pe care ii face praf cu schimbul Becali - nu joaca raminem iar fara campionat si fara vinzari in vara. Astia se pot vinde – au toti o cota peste un milion – nu Filip, Stan si Bran, Hora si alti bizoni pe care nu stiu cine i-a propus. Poate Mitica in gluma. Da, Coman mai sare calul, e copil care a si sarit niste clase, dar de ce nu are nimeni grije de el ? Dar de Alibec - jucator problema ? - de ce n-a avut nimeni grije ? Eu nu i-as fi dat voie sa-si cumpere masina care a stirnit atita invidie pina si in rindul suporterilor. Alt exemplu Costea, alt fotbalist – ba da fotbalist pe care Becali a dat doua milione si l-a platit regeste !!! - … sofer, care sofeaza Bucale-Sibiu, sta in parcare sa-si astepte p... iranda 3 ore si se intoarce apoi la Bucale. Pai de aia ii dai 20 mii pe luna ? Scuze Becali, eu inteleg ca antrenor poate fi si un Cal dar ar trebui ca cineva sa se ocupe si de jucatori, nu sa-i faca praf la tv ca sa auda toata lumea ca milionaele tale nu fac doi bani ! Mare dreptate are Ilie Dumitescu - o seara cu familia valoreaza mult ! Nedelcu are de 3 ani o cota constanta de 1, 5 milioane si o sa joace precis si la vara in Franta, la fel Morutan, Coman, Man. Un joc bun si ii poti vinde, recuperezi paguba facuta de Radoi si Dica ! Cum sa nu joace astia ? Il scoti pe Nedelcu si il ti pe Filip ? Il scoti pe Morutan ca sa intre un senioer fara cota ? - citi bizoni melci mai incap pe teren ? Ba, n-are cumva Voluntari un „fotbalist“ sa-l reciclam, sa-l ajutam si pe Pandele saracu ?

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  15 martie 2019, 18:13

...cine l crede pe Jiji ...este mai prost ca el ...Jijin este inainte de toate un puscarias recidivist cu meseria de cioban ...

keepcalm (74 comentarii)  •  15 martie 2019, 20:31

Chiar avea nevoie jiji sa il mai promovati si pe bloguri? 🤔 sau ati simtit ca nu maj sunteti citit si mai scrieti cate ceva despre cancanul din fotbal sa nu va uite lume, mai nou vad ca se promoveaza fosti puscariasi in media de zici ca sunt cei mai grozavi eroi pe care ii avem

Andrei F (1464 comentarii)  •  16 martie 2019, 7:39

@ 17 Nentori...Filip este peste Nedelcu la orice...Saracul Nedelcu desi a jucat mai mult si mai in fata decat Filip nu are nici un gol...Filip are doua...Nedelcu la inaltimea lui nici sa nu se loveasca mingea odata de el la cate cornere si lovituri libere are Steaua...? Si Nedelcu nici la Viitorul nu a facut nimic...Care sunt jocurile alea in care Nedelcu a dat pe cineva pe spate?La Nedelcu nu numai cota nu a crescut dar nici muschii...La ceilalti jucatori se mai vede ceva...

17 Nentori Tirana (835 comentarii)  •  16 martie 2019, 11:54

Pentru mine Nedelcu este un fotbalist complet, are cel mai mare potential. Ar mai fi Coman dar pare unul care are tendinta de a se pierde in p „amanunte“ precum Costea. Am spus si eu ca au stagnat. Au avut „antrenori“, „colectiv“ … A cui e vina ca de aceste comori – Becali a dat 4 milioane ! - se ingrijesc poate doar *** acasa ? Alibec a fost in aceeasi situatie. Potentialul astora - inca neatins ! -provoaca neliniste si invidie – genul lor a fost mereu in fotbal predestinat sa fie oferiti publicului pe tava ca VINOVATI in cazul unui esec – Alibec a fost scos cu Voluntari in minutul 85 de catre Dica cu stiinta si tehnica unui CAP-sit, voit pentru a fi prezentat vinovat, voit spre a fi huiduit. Asa a fost mereu in fotbal - ai picat si tu in plasa mediocritatii. Ianis are acelasi profil – pentru MM, antrenori fara scoala si chiar Becali Hagi reprezinta un pericol, astia l-ar lua pe Ianis doar pentru a-l servi la o adica ca vinovat pe tava. Andrei draga, asta e lumea buna a fotbalului. ------------------------ Filip a dat un gol cu genunchiul si trebuie sa ramina 10 meciuri pe teren ? Sa dea pase la adversari, sa faulteze si sa alerge ca melcii din fata ? Trebuie sa faca mai mult ca mijlocas. Oare poate ? Filip este un jucator util care poate aduna energie in tribuna astfel ca atunci cind intra sa se autodepaseasca – asa cum a fost in meciul cu Ajax. E un heirupist cu avint care si-a atins potentialul – tocmai de aceea e iubit intr-un colhoz. La fotbalisti vad ca avem mai mereu opinii diferite dar tu ai vazut poate niste filme comuniste in care la un CAP fruntas apare un inginer agricol tinar. Cum e primit in „colectiv“ ? - omul reprezinta un pericol. Primar si secretar PCR sint Radoi si Dica iar Becali e nevasta unuia dintre ei, singura din sat care il place pe tocilar – astia vad tot un pericol, caci tinarul care poate are si ochelari de atita citit, s-ar putea dovedi mai bun decit ei !!! Te rog sa ma crezi ca asa se intimpla si intr-o echipa de fotbal ! ------------------------ Dupa opinia mea Nedelcu a si jucat mereu bine, tin minte ca a fost de multe ori – pentru mine – cel mai bun de pe teren in conditii foarte grele – la Iasi ? - a dat si gol din exteriorul careului, are un sut foarte bun, construieste, da pase filtrante pe pozitie viitoare caci vede jucatorul care alearga – dar am spus si eu ca poate mai mult ! Ori asta e important. Jucatorii cu potential trebuie sustinuti. Intreb si eu: cind a jucat prost ? Pe Becali l-a dat gata faza cind Ianis era pa pamint ! - ce sa-i faca, sa-l rupa ? Apoi Stucan a descris foarte bine faza cind Ianis s-a infiltrat intre linia Nedelcu-Filip si linia de 4 din spate si a pasat apoi unui pusti care a dat gol caci Pufi se lasa tot timpul in jos. Ce vina are Nedelcu ? Au stat ca la carte, caci Teja a invatat din carti, le-a tinut probabil o ora de fotbal din carti. Ce pazeau cei 6 ?!!! - nici nu erau in joc ! Asta e fotbalul din carti ! L-au vazut toti 6 pe Ianis dar au stat cum le-a spus Teja care ar face mai bine sa aiba incredere in jucatori daca tot ii trimite pe teren. Eu ca central as fi iesit la Ianis si l-as fi impidicat sa preia. Fault, poate apoi gol Ianis si apoi as fi auzit ca n-am respectat planul tactic ! Ba, inca odata, ce pazeau aia 4 ? Era doar Ianis si un baietel care venea cu intentia sa treaca in viteza de linia de 4. Scuze, e gol de antrenor care nu are incredere in jucatori. -------------------- PS Andrei F, tu esti stelist, nu cadea in plasa unor sfatuitori care vor raul Stelei. „Steaua are un tricolor – si ala Brenzar !“ ar fi titlul rauvoitorilor. Pai avem o echipa tinara care ar trebui condusa din teren de Pintili si Teixeira – care stiu cu siguranta mult fotbal. Fotbalul se joca cu fotbalisti, bizonii te ajuta pina la un anumit nivel maxim, ceva ca liga a cincea din Germania. Bizoni vrei, asta joci ! Cine da doi bani pe Filip, Stan, Bran, Hora, Bizonu si chiar Ruse ? Crezi ca daca ii voia cineva mai erau la Steaua ? E vorba si de afacere ! Iti dai cu stingul in dreptul daca nu-i joci si promovezi pe cei care pot fi vinduti ! Inca odata, pe putin 6 o sa joace la vara in Italia ? - daca nu ii faci praf pina atunci ! Scuze Andrei dar in „ritmul“ asta becalian Steaua va da in doi ani faliment. Asta vrei ? Asta vor altii !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (1464 comentarii)  •  16 martie 2019, 13:10

@17 Nentori Tirana (780 comentarii) • 16 martie 2019, 11:54 In primul rand Nedelcu nu mai trebuia adus de cand cazuse primele negocieri cu Becali.El a declarat ca vrea sa joace doar la Viitorul sau afara...Acum il cred pe cuvant...Se cere afara...din echipa sau din tara...La faza cu Ianis ,Nedelcu si Morutan arbitru trebuia sa fluiere...Nu se joca mingea cand esti cazut si te afli in picioarele a doi adversari...Faptul ca Nedelcu a costat ceva nu are treaba cu ce joaca pe teren...Becali poate castiga bani si din performanta sportiva nu numai din vanzarea jucatorilor.Pasele alea filtrante ...au fost odata...Pana si Balasa a dat o pasa mai buna ca Nedelcu...Afirmi ca Filip a dat un gol cu genunchiul....Si?Nedelcu nu are si el genunchi?Sa dea gol cu ce vrea el....dar el are treaba cu inaltatul mingiilor in tribune...Daca Nedelcu ar fi valoare l-ar rascumpara sau imprumuta Hagi ca in cazul Ianis...Nu sunt de acord cu tine nici in cazul Coman...Dintre Coman si Tanase mai prezent in joc mareu este Tanase...Si Tanase daca tot meciul ar fi odihnit ar avea realizari mai multe dar asta alearga tot meciul...Texeira este slab in ultimul timp iar Pintili a jucat prea putin...Steaua la cate lovituri de colt sau libere are ar invinge mult mai usor daca ar mai fi avut jucatori tari pe picioare ca Varela,Szukala sau Moncilovici...Planici,Balasa,Nedelcu sunt repetenti la fazele fixe in careul advers...Craiova uite ca a invins cu golul lui Mateiu...CFR de multe ori se scoate cu golurile lui Vinicius,Muresan,Djokovic...

?????? (828 comentarii)  •  16 martie 2019, 13:13

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (828 comentarii)  •  16 martie 2019, 13:20

"Ete scârț", ? "Chiar așa" ?

?????? (828 comentarii)  •  16 martie 2019, 13:48

Cum ați comenta domnul Ioanițoaia despre faptul că ați acceptat , în emisiunile televizate pe care le moderați, din parea domnului S Cârțu , comentarii precum cel moderat de de site-ul publicației ?

?????? (828 comentarii)  •  16 martie 2019, 14:09

Opinați că vreun al antrenor decât domnul S Cârțu ar fi putut promova conceptul "autobaza în poartă", în fotbalul acelor vremuri ?

17 Nentori Tirana (835 comentarii)  •  16 martie 2019, 14:55

Da Andrei F, „arbitrul“ trebuia sa fluiere - ori a fost fault ori simulare. Am mai vazut antrenamente de fotbal tiris in sala mica in care jucatorii nu au voie sa se ridice de jos – dar asta e gradinita, distractie. Pe „arbitrul“ asta il stim, ne-a mincat multe meciuri. Da, am spus si eu ca Tanase are cel mai bun randament pe stinga si ca urmare Coman trebuie sa joace virf – caci daca nu-l joci si nu-l promovezi trebuie sa fi cazut in cap ! La fel trebuie promovati si Benzar, Balasa, Nedelcu, Morutan si Man – iar aici e logica, afacere, sa lasam fotbalul ca sint putini care il inteleg ! - condusi din teren de Pintili si Teixeira. Daca te iei si de astia mie mi-e clar cum stam cu fotbalul tau. ------------------ Te respect desi esti cam psd-ist – daca ar fi toti ca tine am fi elvetieni – vezi ca ti-am raspuns pe indelete. Dar nu de psd-ist ti-am dat exemplele din filmele comuniste, ci doar ca sa intelegi mai bine ca in lumea fotbalului exista invidie, rautate, orgolii fara acoperire si este o lume in general destul de saraca cu duhul, exact ca intr-un CAP ! Te rog sa recitesti cu atentie, sint sigur ca o sa intelegi. Idea a pornit de la Ilie Dumitrescu – un om rational dupa cum se vede – anume ca daca dai milioane trebuie sa ai grije de comorile cumparate, trebuie sa le promovezi nu sa la distrugi !!! Tucudean era si el un diamant de care n-a avut cine sa se ocupe dupa plecarea lui Reghe, nu numai Costea, Alibec. Becali a cumparat bine – tineri talentati, diamante neslefuite, care se pot vinde, acest tip de jucatori sint cautati ! Mai e ceva, tinerii mai au nevoie si de indrumare si mai ales de incredere !!! In special daca Becali considera campionatul pierdut trebuie sa vinda macar ceva la vara ! - e logic. Ce se intimpla daca nu ia campionatul jucind cu altii decit cei enumerati ? Ce mai vinde ? Daca in schimb promoveaza tinerii care vor juca aproape sigur la Radoi – si nu ca-i fin ci ca-i unul care nu-i cazut in cap ! - si mai prind si doua meciuri bune in calificarile EL atunci acesti tineri se pot vinde iar apoi MM poate sa-si indeplineasca visul si sa cumpere toti bizonii de la Voluntari, Chiajna, Calarasi, Medias, ... --------------------- PS eu mai cred in cistigarea campionatului cu Teja care mie mi s-a parut mereu unul cu idei europene, deloc balcanice. Poate infringerea asta ii da curaj – tata, taci, daca cad macar sa cad pe judecata mea ! Un curaj care s-ar putea transmite si echipei ! Eu cred ca in continuare o sa-l vedem pe Teja, o sa vedem daca poate ceva ori nu ! Sint si eu curios. In orice caz Ierarhia in vestiar trebuie s-o stabileasca Antrenorul, nu colectivul – colectivistii, apropo de CAP. Astfel de situatii limita, un discurs taios si hotarit al antrenorului, dau mereu un imbold echipei. Cei ce joaca stiu ca sint alesi ca cei mai buni, lor li se ofera incredere si se vor bate – scuze dar Dica, un Nic, acuza repetat lipsa de atitudine fara sa-si dea seama ca-si da cu stingul in dreptul. Iar acum pretinde ca i-a facut Becali echipa si tactica iar MM doar l-a sapat ! Frumos – era un Nicmic cind l-a luat ca prostul Becali de la petrecerea de campioni a Viitorului !!!

Andrei F (1464 comentarii)  •  16 martie 2019, 18:59

@17 Nentori Tirana (781 comentarii) • 16 martie 2019, 14:55 Daca 6 jucatori trebuie promovati indiferent de nivelul lor fotbalistic am avea in fata Viitorul...Si Viitorul inca nu a facut bani nici din transferuri nici din Europa...Daca Filip este mai bun ca Nedelcu trebuie sa joace...Acum nu mai este timp de promovari ci de titularizari meritate...Apoi Morutan ,Coman si Nedelcu nu fac fata unui meci cu intensitate...3 jucatori este prea mult pentru orice echipa...Coman si Man sunt motivele pentru care Moraes sau Stan sau Benzar pe cealalta parte au mai mult de tras si sunt de multe ori prinsi descoperiti...Aminteste-ti cum facea banda Tanase cel de la Pitesti sau Tanase actualul...Benzar nu stiu de ce merita sa fie promovat la anii lui mai mult decat Tanase...Dar sper ca nu va prind eu logica... -----Aia cu PSD nu va ridica si deci nu are rost sa va argumentez...

?????? (828 comentarii)  •  17 martie 2019, 5:11

Prim modul în care a realizat selecția opinați că selecționerul Cosmin Contra ar dori să atragă atenția că la cluburile FCSB și Astra competiția sportivă nu ar fi încurajată, alte publicații atrăgând atenția despre reguli ale fair play-ului financiar ce ar fi de stabilit între cluburile din liga profesionistă de fotbal ?

biancorossi (60 comentarii)  •  17 martie 2019, 5:34

Care ”gigi” ba ? Ala e Gheorghe Becali, condamnat de drept comun, recidivist, ***. Un deraiat notoriu, incult, *** si mitoman, psihopat, misogin si primitiv. De ce scrii despre asa ceva cu atata evlavie ? Stii de ce, nu ?

Durden (332 comentarii)  •  17 martie 2019, 11:38

In numele lui dumnezeu, de ce inca mai scrii despre becali?!?!?!?

Comentează