Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Călcâiul lui Ahile

Se știe că patronul a întreținut totdeauna optimismul, adesea necontrolat, în tabăra roș-albastră. Deși echipa lui n-a mai luat campionatul din 2015, Becali a socotit-o mereu mare favorită la titlu, number one.

Permalink to Călcâiul lui Ahile
duminică, 27 ianuarie 2019, 4:21

I-a adus, băgând adânc mâna în buzunar, pe Lampard și pe Mbappe de România, recent pe Luis Suarez, oferind asigurări că FCSB va fi ce-a fost și chiar mai mult decât atât! Că va vinde jucători pe sume de 30, 40 ori 50 de milioane de euro, că într-o bună zi, dar repede, își va adjudeca UEFA Champions League! Să trecem, nu? Vrabia mălai visează.

Deși exagerat, optimismul latifundiarului pare să fi molipsit întreg vestiarul. În consecință, până și jucătorii mai temperați, gen Pintilii, apreciază că FCSB posedă prima șansă la titlu, în ciuda faptului că, pe moment, CFR Cluj are totuși șase puncte avans în clasament! Surprinzător, până și antrenorul Teja, de regulă ponderat, a intrat în acest joc. „Consider că am cei mai buni fotbaliști din țară și șanse foarte mari să intrăm în play-off de pe locul 1”, a afirmat el la reîntoarcerea din Spania.

Dacă această declarație nu se încadrează în războiul psihologic dintre primele clasate, propunându-și să-i bage în sperieți pe clujeni, ea e una riscantă. Chiar lipsită de o bază solidă, de vreme ce FCSB a susținut trei amicale în pregătiri și n-a câștigat niciunul! Însuși Teja recunoștea că „a fost un cantonament reușit, dar mai avem mult de lucrat”.

De observat o schimbare de atitudine în ceea ce privește achizițiile. După ce a anunțat că „Îi voi aduce (n.a lui Teja) pe cei 4-5 pe care mi i-a cerut”, Becali nu și-a ținut cuvântul.

Nici Fabbrini, nici Ivanov, nici Olaru, nici Tandia nu vor îmbrăca tricoul roș-albastru imediat. Nici chiar Iulian Cristea, care se va alătura echipei abia în vară. De regulă mână spartă, Becali a refuzat să achite 100.000 de euro pentru a-l înrola neîntârziat pe fundașul Mediașului. Personal, nu cred că a secat balta.

Totuși, ex-parlamentarul s-o fi săturat să arunce cu banii. Pentru că, regretabil, tocmai tinerii în care a investit fără număr, Fl. Coman, Man și Moruțan, au dezamăgit mai tare în turneul iberic!

Într-adevăr, FCSB i-a adus pe Fl. Matei, pe Ad. Stoian și pe Hora, numai că niciunul dintre ei, cât vor fi de utili, nu va rezolva problema centrului apărării, călcâiul lui Ahile, zona vulnerabilă. Acolo, tot perechea Planici-Bălașa va rămâne în pole-position pentru titularizare. Bălașa pe care, scăpând caii, Becali îl desființa nu demult: „E cel mai slab, face circ pe teren!”. Mai intră în discuție L. Filip și Momcilovici, chiar și J. Morais, care nu sunt însă fundași centrali de meserie, rutinați. Rezumând, FCSB a adus jucători, dar nu pe posturile descoperite.

În paralel, liderul Ligii 1 și-a văzut de treabă. A tăcut și a făcut. Trupa din Gruia n-a pierdut niciun meci în Antalya, unde a câștigat trei din patru. N-a luat jucători în afara lui I. Rus, dar nici n-a cedat vreunul important, Mailat figurând mai degrabă ca rezervă. În schimb, după Camora, le prelungește contractele lui Culio și Vinicius, primul de 35 de ani, iar celălalt de 34. CFR e adepta stabilității, a continuității.

În măsura în care FCSB își proclamă postura de favorită, CFR nu se ambalează. Trăiește într-o atmosferă de normalitate, ceea ce pare s-o recomande, simplă părere, drept favorită la titlu. Pentru că are șase puncte în plus, dar și pentru că stă cu picioarele pe pământ. E echipa mai modestă, mai echilibrată, care evită stridențele, datul în spectacol.

Comentarii (41)Adaugă comentariu

Radu (178 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 16:24

Acelasi subiect ca si Geambasu insa tratat cu mai mult discernamant. La aceste observatii subscriu pentru ca nu il ataca pe Teja ca celalalt.

un roman (11 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 16:38

CFR este favorita fiind ajutata CONSTAT de maniera de arbitraj spre deosebire de FCSB care esre COSTANT dezavantajata !!!!!! Scurt , clar si pe intelesul tuturor . Valoarea ADEVARATA a CFR s-a vazut cu amaratii din Luxembourg care nici macar profesionisti nu erau , asa ca ori sunt arbitrati la meciurile internationale de arbitrii romani , ori fac cele mai mari contraperformante din istorie !!!!

Clujeanul (92 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 16:40

De cind a plecat Muresan de la Cfr Ovidiu Ioanitoaia a devenit brusc simpatizant al Cfr. Sau schimbarea pozitiei sale trebuie explicata prin numirea in conducerea clubului a prietenului sau Stanciu fost ziarist...

Constant (2 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 16:54

Constant Constant... Constant... CONSTANT toti *** au acces la internet...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laur (111 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:02

@Un roman. Nu credeam sa citesc vreodata aberatia ca arbitrii au dezavantajat-o pe CFR, Dar nu mai stiti ce cauze sa gasiti pentru situatia pierderii unui nou titlu de campioana. Remarcile dlui Ioanitoaia sunt de bun simt nu bitele de favoare pentru CFR.

Liviuco (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:04

Teja trebuia sa ramana la GMM pana la finalul campionatului,acum pana la paste o sa fie mielut de taiat:))

iosif (2 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:10

fcsb e ajutata constant de arbtri, cu toate astea CFR va lua campionatul.

Andrei F (1607 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:13

Serios?!Becali nu a vrut sa plateasca 100000 Mediasului?De unde aveti informatia?Nu de alta dar GSP spune ca Becali a oferit 100000 dar Mediasul vrea 200000...Voi la GSP nu puteti sa va puneti de acord...?

Ion Ovidiuțoaia (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:18

Nea Ovidiu vezi că în ecuatia asta ai uitat sa o treci pe Craiova.

Lestie (78 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:19

Steaua e, intr-adevar, mare favorita la titlu. Din pacate, sansele ei de reusita sunt subminate de Stoica si Becali, care nu invata nimic din tampeniile pe care le fac. Imi pare rau de Mihai Teja, pentru ca in capul lui se vor sparge toate oalele.

un roman (11 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:28

@Laur Mai citeste odata , ai inteles exact invers decat am scris . ARBITRII AU AJUTAT CONSTANT CFR , acum ai inteles ?

un roman (11 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:31

@iosif Si iesirea rusinoasa din Europa ???? Ati luat bataie de la niste amarati de luxemburghezi si mai aveti tupeul sa vorbiti ???? Rusinea , rusinii !!!!

adrian (52 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:33

Marele antrenor de la fcsb nu pricepe nimic din fotbal. O echipă se construieşte în timp. Faptul că a plătit bani pentru jucătorii aduşi de la Viitorul, nu înseamnă nimic dacă aceştia nu joacă. Coman nu a jucat nici jumătate din timp, dar este al doilea golgeter. Nu cred că vedetele aduse gratis în această iarnă vor face ceva. Amatorism total, s-ar putea şi locul secund să fie prea mult.

Giulesti (85 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:35

As vrea sa il vad pe Teja dupa prima infringere pe care o va suferi fcesebeaua. Nu cred ca Becali isi va mai aminti atunci ca sint machidoni si ca bunicul lui Teja facea niste gogosi excelente. La George Becali seful turmei nteresul poarta totdeauna fesul.

cristi (42 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:41

@Pentru Jmekerul de mai sus. Ai dreptate. Nea Ovidiu a uitat sa scrie ca U Craiova clona are cele mai mari sanse sa castige campionatul. Numai daca ne referim la campionatul...Olteniei. Desi Pandurii nu ar fi un adversar prea usor de trecut cu vederea si intr-o asemenea competitie. .

Poison (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:42

Doar gura de Fotbal Club FCSB. Nu au nicio sansa la titlu.

Cita (2118 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 18:12

Nenea Gigi Becali are un business foarte frumos din fotbal. Castiga foarte bine din multe surse, indiferent ca iese pe locul intai sau doi. Are un atu principal, notorietatea echipei, singura din Romania ce a castigat vreodata o Liga a Campionilor. Ce nu stie lumea e ca performanta asta unica s-a datorat unei echipe de management impecabila, formata, educata si instruita in spirit militar de clubul care azi se chiama FCA Steaua.

Zapacitu’ (911 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 18:18

Hai bre nea Ovidiule ca face foarte bine nea Gigi ca insufla un spirit pozitiv echipei. E important in orice mediu competitiv cu target performanta sportiva sau nivelul vanzarilor, spre exemplu, sa ai o atitudine pozitiva pe care s-o insufli echipei (de fotbal sau de vanzari, dupa caz).

itu52 (239 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 18:19

CFR are toate șansele să câștige. Este cea mai stabilă formație, are veniri și plecări neesențiale, turbulențe minore în zona administrativă sau necunoscute în vestiar. Se strecoară ca o umbră pe sub cupola zgomotului becalian, vorbesc cumpătat, sunt experimentați și dau dovadă de rafinament. Cum se zice pe la noi „sunt domni și-n șanț”, că o mai iau și ei pe arătură când momentul se cere respectat. Au un vestiar solid, fără inflexiuni balcanice. Aici trucurile de la *** sunt inefective, hăitașii lui MMăciucă fiind inefectivi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Melteanul (565 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 18:25

Patronul acesta cumpara ieftin si vinde scump fotbalistii ca pe incaltari. Face bani din asta, investeste mai putin in imobiliare legate de fotbal (dovada ca nu a construit pe banii lui un stadion si un centru special de pregatire, pe un teren pe care il detine), aloca mult pentru marketing - vezi dorinta lui arzatoare de a iesi la televizor cat mai des - si, in general, stie sa faca afaceri in orice domeniu, ca orice machidon dealtfel.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 19:04

Aia cu "ex parlamentarul" a fost profundă!!! Ce ***...Te apucă greața!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

motanul incaltat (603 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 19:05

Cind cumparam un bilet la 6/49. fiecare din noi speram ca vom cistiga milioanele de euro puse in joc. Becali crede si el ca va vinde pe 50 milioane minim. E mai nebun decit noi???? A doua zi , ca sa continui ne sculam la 6-7-8 dimineata si mergem la servici ca milioanele ori s-au reportat ori au fost impartite de altii..... Si Becali face la fel... Nu vinde decit pe maruntis, nu cistiga iar campionatul, dar mai este un an in fata. La fel cum saptamina viitoare mai e o tragere loto. Doar sa-l critici pe Becali e ca si cum ai arunca primul cu piatra.

Iulian (190 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 19:33

Sunt stelist dar cam aveti dreptate. Venirea lui Iordanescu la Medias i-a incurcat planurile lui Becali privitoare la transferuri. Iordanescu se da mare stelist dar face totul sa o blocheze pe Steaua.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 19:33

...nea Ovi ca orice fan fcsb ist vrea campionatul ...si isi incurajaza echipa favorita prin articole mobilizatoare ...atat stie ...atat face ...

Bogdan (395 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 19:37

@Zapacitu. Ideea nu e rea. E ce zici tu si mult mai grav. Cand vorbesti la FCSB despre castigarea Champions League inseamna ca ai probleme dintre cele mai serioase la mansarda si nu ar strica sa te tratezi.

Sandu Gigel (37 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 20:26

Oricum ai da-o, marea favorita la titlu ramane CFR Cluj. Este macar cu un pas inainte

mihai (182 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 21:01

Bargoane, nu te da mintea afara din casa. iti place ori nu Becali e latifundiar si a fost parlamentar. Ca sa pricepi asta trebuie si un pic de creier dar nu ii poti cere nimanuii mai mult decit poate.

Durden (338 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 21:46

Asta da jurnalist adevarat! Nu se mai face jurnalism ca asta...sa nu ai tu nici un subiect si sa scrii despre un patron de echipa. Despre un *** functional, cocalar cu acte in regula. In absolut fiecare saptamana. Si sa iti intre banii de salariu. Ioanitoaia e un geniu al economiei actuale!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

SStudentesc (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 21:52

Atentie la secundul lui teja, campion in 2011cu niste jucatori fenomenali, lasand la o parte caracterul *** care sper ca odata si odata va disparea si care la dat cu mult mult inapoi, o sa vedeti o schimbare in viitorul apropiat in ceea ce il priveste pe respectivul antrenor cu licenta pro si care nu vreau sa-i dau numele ca ma dezamagit profund, doar atat va spun nea Ovi, urmariti cazul si sper ca odata si odata va veti aminti de comentul meu, va salut cu respect.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nick (24 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 23:05

Articolul nu este despre Becali, e despre FCSB, dar mai exista prosti Durden gen care nu pricep si atunci fac pe desteptii. FCSB ii intereseaza pe foarte multi iubitori ai fotbalului si este motivul pentru care gsp acorda multa atentie acestei echipe. automat si lui Becali..

Claudiu (343 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 23:12

Unii in zona sunt foarte amuzanti. Se supara ca Dl Ioanitoaia scrie despre Becali si FCSB , se supara si cand scrie despre Rednic si Dinamo. Ii supara adevarul spus in fata asa ca ii propun Dl Ioanitoaia sa scrie despre Chiajna o zi si despre Voluntari in urmatoarea. Nu o sa citeasca nimeni si o sa fie trafic zero, dar fanii vor fi fericiti toata saptamana.

Viktor (278 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 2:17

Doar ca se scrie Achile, nu Ahile. In rest buna dimineata.

Dilimache (657 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 10:04

Jiji e delusional, cum se zice-n filme, e de ***...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 10:31

Becali a dat bani grei pe jucatori – ofera si salarii adecvate – dar antrenori a adus doar baieti buni si frumosi din familie. Cu Radoi merita incercat, l-a costat 20 milioane sa-l tina aproape, frumos foc ca Piti. Asa patim toti, astea care se lasa greu in genunchi te consuma cel mai tare. Dica trebuia insa trimis la doctor inca de cind declara la petrecera Viitorului ca el este doar antrenor. Plus, cu o cutra imblinzita la brutarie plasata strategic intre vestiar si patron nu putea iesi bine. Budescu, Alibec, Pintili credeau probabil ca traiesc o gluma ca in las fierbinti. Iar cei tineri de unde sa creasca ? Se tot spune ca Dica i-a promovat. Aiurea, noul regulament a facut ca tinerii sa apuce jocuri, iar Man nici nu avea rezerva. La Viitorul jucau toti bine pentru ca acolo aveau antrenor si staf. Impie dica tul si cutra au avut ei grije ca nici pe teren sa nu vorbeasca nimeni. Spre deosebire de CFR unde daca ceva nu merge repara Culio, Vinicius si Djochevicioiu - din teren. CFR e o echipa cu prezenta in teren nu prin tabloide, antrenorii la fel. Clona psd-ista din CraiOlga la fel dar are in plus si prazurili din tribune. Scuze maestre dar si media e de vina, voi faceti mari niste mitici. Imi amintesc perfect, toata ziua Dica, saracu Dica, nu e lasat sa lucreze, cutra mmuncea si ea, coate, ciripeli … dar dupa doi ani astia inca mai experimentau, inca nu-i terminasera pe toti ! Nu v-a trecut prin cap ca astia ar putea antrena la fel si niste sticle de sifon ? --------------------- Teja e adus tot asa, ca baiat bun si frumos. Nu are nicio realizare. Trebuie insa vazut cum se descurca. E mai deschis, normal caci e si mai educat, citit, nu are de ce sa loveasca pe la spate. Problema e cu fotbalul, n-a dovedit ca stie, din fericire nici ca nu stie. Bine n-a inceput caci vine si asta cu idei noi, nu stie nici el ca jucatorii joaca, nu antrenorul. Nu-mi place ca vorbeste – e drept ca totusi nu-i asa de obositor ca Edi – in loc sa ajute fotbalistii sa se organizeze singuri – doar asa ii poti responsabiliza. Imi amintesc ca dupa fiecare catastrofa – cu Iasi spre exemplu – iesea Dica spunind ca jucatorii nu au avut atitudine. Saracu, nu realiza ca el i-a trimis in teren, el ii dirija, dar nu juca el – din fericire. Teja are cel mai bun lot, daca lasa mai mult fotbalistii sa vorbeasca si tine cutra departe de vestiar si intrigi ar putea cistiga titlul. Are efectiv ghinion ca primul meci il joca contra chirurgului, asa ca sper sa nu fie judecat dupa primul meci - chiar daca il pierde.

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 11:16

@17 Nentori Tirana (774 comentarii) • 28 ianuarie 2019, 10:31 Ma ajutati si pe mine si-mi spuneti un joc bun al Viitorului cu jucatorii de la Steaua?De exemplu exista astfel de jocuri contra Stelei?Dar in Europa?

daniel (223 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 14:05

pe gigi, nu-l intereseaza niciun fel de performanta, a si recunoscut acest lucru; el cumpara jucatori cu un anumit pret, si face tot posibilul sa-i vand la un pret mult mai mare..uneori merge, alteori nu prea...e gura sparta, ca sa acopere acest aspect, sa distraga atentia...

11 (45 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 14:17

Echipa are probleme in aparare si ei se intaresc in... atac.

17 Nentori Tirana (871 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 15:23

Draga Andrei F, ca stelist - nu vrem locul doi - si bun cunoscator de fotbal ar trebui sa recunosti ca Dica a dat gres si trebuia schimbat inca din turul primului sau sezon. Viitorul a jucat putin in Europa si n-a avut rezultate caci Hagi era mereu nevoit sa-i vinda pe cei mai buni. Erau insa toti tineri, promitatori, juniori titulari in prima Liga. Totusi in ultimii doi-trei ani cu Radoi si Dica n-a evoluat niciunul, nici cota lor n-a crescut. ------------- Tanase inainte sa vina la Steaua marcase 16 goluri la Viitorul plus a dat 6 pase de gol. Dica l-a ametit pe 3 posturi, era pus sa se apare in flanc caci retragea in centru lateralii, asa ca aparea des in atac si din dreapta cind juca in spatele virfului. Plus ca in jurul sau se aflau mereu alti jucatori – o problema resimtita de toti, cel mai tare de Alibec, Budescu si Teixeira. In fata un bizon care nu poate sprinta, dribla ori combina iar in spate mereu alti inchizatori care mereu pe atac in spatii mici nu creau ci incurcau, astfel ca nu era meci in care atacantii adversi sa nu scape de cinci ori singuri cu centralii ori cu portarul. Pe Alibec Hagi l-a salvat – ca si pe Tucudean scos de Radoi si Dica – apoi a ajuns fotbalistul anului la Astra alaturi de Budescu si Teixeira. Poti numara cite minute din total au jucat cei trei impreuna sub Dica si MM ? - cei care l-au scos pe Alibec in min 85 cu Voluntari ca sa-l prezinte vinovat. ------------------- Coman a dat si el 10 goluri si 9 pase de gol inainte de a veni la Steaua. A luat campionatul, el a dat golul in mascarada cu Clona CraiOlga, el a obtinut penaltiul in ultima etapa cu CFR. La 18 ani cu 19 reusite – trei goluri europene - era cotat la 1,5 milioane la Viitorul dar apoi cota a tot scazut ajungind la 1,2 milioane in sept 2018. A crescut apoi ca si la Tanase pe baza convocarilor si a reusitelor personale. Cite meciuri ale lui Dica au fost salvate de reusite personale ale jucatorilor ? Mai mult de jumate caci nu-mi aduc aminte de trasee clare, multe combinatii, alta idee de joc decit posesia. Iar tactica … hai sa-mi explice si mie cineva cum poate sa te bata pe tine - care ai un lot excelent de 2 ani - un Do-ri-nel in primul sau meci la Real Chiajna dupa un pescuit, vinat si o bauta de 3 ani. A mai batut apoi pe cineva ? ---------------- Balasa a fost si el la 17 ani titular la Viitorul, ba a si salvat echipa de emotiile retrogradarii marcind cu Dinamo. A plecat de junior in Italia cu o cota de jumate de milion si a crescut apoi la Crotone si Roma pina la un milion. Azi e la 1,5 cu toate convocarile. Mare brinza. N-a evoluat cu nimic. Dica n-a reusit sa rezolve fazele fixe - zona e buna dar nu avantajeaza un central - si nici sa-l protejeze de atacurile in viteza ale adversarilor. Treci si tu de el in viteza daca il prinzi cu spatele la poarta. Ba mai dai si cu capul daca apari din alta zona iar pe Balasa il agata putin un Culio. S-a descurcat singur cit a putut. ----------------- Romario Benzar, a tot urcat pina la 2 milioane – dar la Viitorul ! A venit titular, campion si tricolor la Steaua ca sa-i scada cota in sept 1018 la 1,5 miloane. Azi e iar la 2 milioane datorita convocarilor. N-a evoluat cu nimic, ori i s-a spus sa nu mai are banda ori nu mai poate, iar de centrat nici nu are cui. Pe Bizon trebuie sa-l nimeresti in cap ori in genunchi. La inghesuiala dicana pe benzi in fata e si normal sa nu-ti foloseasca viteza si intuitia. Ce-ar face un Dani Alves daca n-ar avea o zona libera unde sa fuga ? ------------------- In afara de Man – jucat ca la regulament – care nu are concurent si a avut avantajul sa joace titular si mereu pe acelasi post nu cred ca mai vedem o crestere de valoare. Unii si-au mentinut cota doar datorita convocarilor la loturi. Sub Reghe – hai sa comparam – Tata, Gardos,Lato, Stanciu, Chipciu, Popa, Sanmartean, Rusescu, nici nu erau convocati de PiTi si aveau toti o cota peste 4 milioane ! A ajuns si Dica in primavara dar cu cine si cum ? Doar la Galca si Radoi m-am enervat mai tare. Doar la Plzen a facut Steaua un meci bun dar a inceput cu o asezare „noua“, cu Man ca in Liga si a terminat cu Popescu extrema dreapta !!! - te doare capul, pai a ajuns Popescu sa scape singur spre poarta si nu stia ce sa faca ! Noroc cu Tanase care a avut forta sa scoata mereu mingea din spate, cu realizarile personale ale lui Balasa si Teixeira.

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 16:03

@17 NENTORII..M-ai pierdut de la meciul cu Chiajna...La acel meci Tanase de care ai facut atat caz a fost umplut de sange si trebuia penalty plus eliminare...In plus a mai fost un penalty la Man cand a fost luat cu fulgi cu tot si bagat in benerele in spatele portii...Dar...desigur...Man si mai ales Tanase simuleaza!!!!Dar Tanase sau Alibec aveau astfel de probleme la fostele echipe????Poate asta este ADEVARATA DIFERENTA!!!!----Tanase si Coman au inscris mai mult la Steaua decat la Viitorul...Treaba este ca la Steaua nu se mai gasesc meciuri ca cele despre care ai vorbit-Craiova care a jucat cu rezervele rezervelor,CFR aflata in vacanta ...Apoi sa ne amintim acel 1-1 in care marea echipa Viitorul a fost salvata de arbitru...Acestea fiind spuse nu intelegi ca Steaua nu o sa aiba niciodata ajutoarele Viitorului si chiar daca nu castiga campionatul ...e mai bine asa....????E greu sa recunosti ca de fapt Becali a cumparat de la Viitorul niste jucatori foarte scumpi pentru ce aratasera pana atunci?Ai uitat cum Coman,Nedelcu ,Benzar erau vanturati pe la Porto,Lazio,Galatasaray,Fenerbahce...ca in cele din urma Hagi sa aleaga tot oferta lui Becali!De ce crezi ca sa intamplat asta?Adica il vinzi pe Varela cu 1 milion si cumperi pe Coman cu 3????----Tare si asta cum ca Alibec sau Balasa au fost salvati de Hagi!!!!Pai daca Balasa ,Alibec sau Mitrita erau asa de ,,salvati,,nu se mai intorceau in Romania!De asta ce zici?

Andrei F (1607 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 16:17

@17 Nentori Tirana (775 comentarii) • 28 ianuarie 2019, 15:23 Esti nedrept si in ce priveste meciul cu cehii...Man a avut o ratare singur pe linia portii...

Comentează