Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Hagi la FRF? Nici vorbă!

Accept însă că elevii lui Rădoi, dezlănțuiți în fața croaților, n-au mai strălucit la fel. Dar au avut și adversari mai puternici și mai motivați. Totuși, englezii n-au jucat rău, s-au străduit. Să spui însă, cum au delirat insularii, că […]

...

De necrezut! 

Un meci care a început ca unul normal, dominat mai întâi de ai noștri, apoi de insulari, dar care s-a terminat într-o manieră de necrezut, uluitoare. Am început să scriu aceste rânduri și pentru că în ultimele 17 minute s-au […]

...

Iarăși la coadă! 

Cum clarifică el fazele controversate și ajută în luarea deciziilor corecte. Să ne reamintim că la România-Croația 4-1, videoarbitrajul le-a folosit „tricolorilor” în două situații. Mai întâi, scoțianul Madden, care nu sesizase hențul lui Benkovici, a revenit și, după VAR, […]

...

Putem să visăm

Cum noi avem un cult al pesimismului, al lipsei de încredere în forțele proprii, unii au pretins că „tricolorii” nu vor bate pe nimeni la turneul din Italia-San Marino. Mai rău, alții au anticipat că nu vor reuși să marcheze […]

...

„Câini” de vânzare 

Date fiind relațiile glaciale cu tehnicianul pe care l-a demis recent, Negoiță s-a angajat să negocieze transparent cu acesta. Ba și, pentru maximă credibilitate, s-o facă în prezența suporterilor, cunoscuți ca susținători frenetici, uneori prea frenetici!, ai antrenorului. Dacă tranzacția […]

...

Teja după Dică 

Eșecul de acasă cu CFR Cluj din etapa de adio a stagiunii l-a costat postul pe Nicolae Dică.

Permalink to Teja după Dică 
joi, 3 ianuarie 2019, 2:52

Fusese prevenit de Gigi Becali că va fi dat afară în cazul în care va termina la mai mult de trei puncte în urma campioanei. A terminat la șase și s-a trezit pus pe liber. În stilul său pretins creștin, amestecând rugăciunile cu amenințările și sfidările cu regretele, latifundiarul i-a arătat ușa unui antrenor căruia îi făcuse destule declarații de amor.
Pe Dică l-a curățat înfrângerea cu campioana, devenită astfel favorită să ia încă un titlu.

Dar și faptul că, de regulă ascultător, în banca lui, a îndrăznit să-l înfrunte pe Becali. Nu numai că i-a schimbat pe Fl. Coman și pe Man, preferații patronului, apoi și pe Moruțan, pe care abia îl introdusese!, însă s-a găsit să-l bage pe Al. Stan, trecut definitiv de Gigi pe lista neagră!

În ciuda faptului că schimbările au înviorat prestația roș-albaștrilor, care au irosit trei ocazii de egalare spre final, ele au provocat demiterea lui Dică. Dacă Becali ar mai fi putut înghiți înfrângerea, deși cu noduri, curajul tehnicianului de a decide singur, independent, l-a înfuriat peste măsură. Scoaterea lui Moruțan după 36 de minute a umplut paharul. Paradoxal, tocmai curajul avea să-i fie fatal lui Dică.

Apelând la statistică, domeniu rupt de orice sentimentalism, descoperim un aspect interesant. Că bilanțul lui Nick, numit la FCSB pe 1 iunie 2017, nu e de lepădat: 46 de victorii, 18 remize și 16 eșecuri, adică o rată de succes de 65 la sută. Nu-i de top în condițiile în care Becali a investit 11 milioane de euro în jucători după instalarea lui Dică (Fl. Coman trei milioane, Nedelcu două, R. Benzar 1,7, Moruțan 1,2 și așa mai departe), dar nici de luat în râs. E decent.

Doriți o comparație? Cu toate că Gaz Metan a lăsat o impresie plăcută în sezonul de toamnă-iarnă, rata de succes a lui Mihai Teja reprezintă 42 la sută! Cu o linie de clasament 23-7-8-8, succesorul lui Dică a realizat mai puțin decât cel căruia i-a urmat. Sensibil mai puțin.

Apropo de Teja, unii s-au grăbit să interpreteze precedentul meu articol drept o piedică pusă noului antrenor al FCSB. Pasămite, dacă n-aș fi distrus munca acestuia, aș fi minimalizat-o. N-aș fi respectat-o suficient. Fals, pe de-a întregul fals! Am scris că Teja, 40 de ani, e un tehnician școlit și interesant. Promițător, de perspectivă. Am precizat însă că „n-are nicio performanță notabilă”.

Degeaba s-au supărat unii, pentru că Teja chiar n-are n-are nicio performanță ori nu știu eu?! Fără să insist că a plecat de la U21 după 43 de zile în 2014 și de la Pandurii Tg. Jiu după 19 în 2017, rămân la părerea că, dacă-și propunea să câștige campionatul în curs, Becali trebuia să aducă un antrenor cu experiență și autoritate. Unul, să spun așa, verificat.

E posibil însă să mă înșel. E punctul meu de vedere, nicidecum verdict, dar și al altora. De pildă, al lui Dan Petrescu („Dică nu merita dat afară!”) și al lui Valeriu Iftime („Nu l-aș felicita pe Becali că l-a adus pe Teja”), al altora. Când te-ai fript cu un antrenor începător, logic e să nu mai mergi pe același drum, ci să încerci altceva. Să nu mai iei unul care să-ți execute indicațiile orbește.

Sincer, m-aș bucura ca Teja să confirme și să mă contrazică. Trist e că îi privim ca pe dușmani, niște trădători de țară, pe cei care au altă opinie decât a noastră și-i înjurăm ca la ușa cortului. E trist și dureros.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Escu (63 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:02

Noul patron Nelu Varga i-a pus pe Bilasco, Mara si Copilu sa gaseasa un club care sa-l cumpere pe Tucudean pentru a completa bugetul pe 2019 al clubului. DOAR cluburi din Turcia sunt dispuse sa plateasca pentru transferul atacantului, insa DOAR 800.000 de euro, scrie ProSport. Cota lui Tucudean e la 3 milioane de euro, cat ar vrea si CFR in schimbul atacantului.

doru (1 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:10

nu stiu daca e corecta comparatia....ce lot a avut Dica la Steaua si ce lot a avut Teja la Gaz (echipa cu mari probleme financiare)..e ca si cum as concura eu c o dacie versus cineva cu n Mercedes iar apoi sa se traga concluzia care din noi doi e cel mai bun sofer..nu stiu de ce a plecat doar dupa cateva zile de la celelate echipe...in cateva zile nu poti sa ti dai seama de valoarea unui tehnician...

Radu (63 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:11

„n-are nicio performanță notabilă”...pe Contra ce performante ,,notabile'' il recomandau ca sa fie antrenorul nationalei Romaniei???

Filip (28 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:27

Absolut de acord cu tot ce ati scris aici. Gigi Becali pacatuieste grav cu Biblia in mana. Si mai rarut cu latifundarul. Omul e sansar de terenuri si nimic mai mult.

Filip (28 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:28

Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere de munca. La multi ani.?

Lup (4 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:35

Nu sunt de acord. Față de Dică, Teja este un excelent teoretician (doctor și știința sportivă). Are o experiență de 10 ani ca secund la echipe mari, a fost antrenor la echipe de Liga 1, are performanțe oricum mai consistente decât Dică (care antrenase un an ca secund și un an ca principal în B). Dică a pierdut culpabil un campionat, calificarea în Europa League, nu a scos (pus/crescut în valoare) niciun jucător tânăr și nu a arătat concepție de joc, deși avea resurse foarte mari la dispoziție, estetica fiind una deplorabilă. Deci, nu cred că Teja a realizat mai puțin decât Dică, ci mai mult. Rămâne de văzut cum se confirmă calculele.

daniaania (35 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:44

Sincer nu imi pare o mutare buna, parca ar fi o solutie de moment. Nici Dica nu o avut experinta, si sa vazut. Orice ai face in orice domeniu iti trebuie experineta. Teja nu este nici el mai diferit, o sa vedeti. Vor pierde din nou campionatul si asta numai daca CFR va pierde pe mana ei in play-off.

Razvan (331 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:51

D'ale lu' Tataie Ovidiu: compara procentul de reusita al unei echipe cu un lot de 20mil euro (fcsb) cu al uneia cu lotul de 1 mil (gaz metan) si deplange lipsa de fair play in disputa de idei (el care ii face Habarnisti, Ciurli Burli, drogati si altele pe cei care nu sunt de partea de care are el interesul). Urmeaza articolele ecou scrise de Buzarin si Andries, care deplang disparitia marelui performer gangav Nick Dicka si aparitia lui Teja Nepriceputul.

domprofesor (1 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 15:59

gigi la fel ca si dragnea e papusarul in cautarea unei marionete perfecte

Lot (1 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 16:02

La Steaua lotul e problema, nu antrenorul. Dica a fost nedreptatit, se va demonstra asta in retur.

Adrian (85 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 16:45

Bai Razvane care faci tu pe desteptul, echipele analizate joaca in acelasi campionat deci e obligatorie comparatia. Basca interesanta si daca tie nu iti convine. Dupa mintea ta putina ar trebui facut clasamentul dupa valoarea de piata a fiecarei echipe. Ioanitoaia judeca ligic si imi este teama ca nici Teja nu e vreo mare scula de antrenor.

Marcello (138 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 16:47

@Radu. Si de aia a rupt Contra gura tirgului si a batut niste echipe de mina a paispea...

Lestie (75 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 17:02

Fiind acelasi tip de antrenor ca Dica, Teja n-ar cum sa rupa gura targului la Steaua. Ar putea obtine insa rezultate mai bune, cu conditia sa fie mai norocos decat predecesorul lui. Asta inseamna mai putine accidentari, mai multa inispiratie si o relatie normala cu maleficul MM Stoica. Daca si de data asta ros-albastrii rateaza titlul, atunci Becali trebuie sa se intoarca la oi, Stoica sa treaca la Dinamo, cu care se iubeste din copilarie, iar Teja sa-i lase locul lui Costello, singurul antrenor care a castigat, intr-un sezon, trei trofee pe plan intern.

Laur (95 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 17:05

Vreti sa ma lasati cu doctoratul lui Teja care nu valoreaza doi bani pe banca..A stat doua luni la Covercciano si e vreun savant de parca a urmat la Oxford sau la Cambridge. Ca multe doctorate a avut Jenei iar Iordanescu si Hagi vorbesc agramat. Daca e asa mare doctor Teja sa se duca la spital sau la policlinica.

Logos (5 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 17:18

Iată un articol cu care sunt complet de acord. Dacă Teja este planul B al lui Becali atunci se va mai pierde încă un campionat. Oricum problema în primul rând e Gigi. Dacă ar fi stat în banca lui anul trecut și n-ar fi insistat să joace Alibec tot returul, Steaua ar fi fost acum campioana în exercițiu, nu CFR-ul. Valabil și cu Europa League când s-a pierdut prostește locul 1 în grupă. Dică putea crește frumos ca antrenor dacă era lăsat să-și facă treaba.

Rumble (1 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 17:32

1. Sa compari medias cu fcsb e ridicol. Numai daca privim raportul investitiilor vedem ca diferenta de puncte e prea mica intre cele doua. 2. Teja e tanar dar ,cu mici exceptii, toti antrenorii numiti de becali la fcsb au fost tineri. Oli, zenga, reghe, galca, radoi. Asta e stilul lui, sa numeasca tineri fara cv ca antrenori. Cine e solari ca antrenor si conduce Realul ? 3. Nici eu nu cred in teja, nu in priceperea lui, ci in capacitatea de a fi cu cojones. Si fizic pare cam aplecat de spate. Totusi, la steaua e altceva financiar si dpdv al conditiilor de pregatire, s-ar putea sa reuseasca.

Blakkumen (5 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 18:31

Dar andries cu cate puncte a terminat in urma geambasului? :((

ovidiu_3003 (1649 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 18:44

...destul de buna caracterizarea lui Jiji ...restul articolului ...destul de slabut ...insa ne spune ca Teja n o sa fie mai bun ca Dica ...dar ca suporter fcsb ist s ar bucura sa se insele in apreciere ...

dinu (315 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 19:02

Un articol la locul lui care spune o serie de adevaruri. Becali nu vrea sa lucreze cu antrenori adevarati gen dan petrescu si vrea numai de aia care sa faca drepti in fata lui.

Daniel (185 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 19:54

Singura treaba a individului ovidiu_3003 e sa bata campii indiferent de subiect. E prezent pe toate blogurile si le stie pe toate de te ia capul. In lipsa lui de creier crede ca Dl Ioanitoaia e fan FCSB ceea ce e o mare prostie.

MZM (305 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 20:19

Steaua a schimbat antrenorul dupa un an si jumatate si toti cei de la GSP se grabesc sa critice, sa faca pronosticuri sumbre, sa dea sfaturi etc. In aceeasi perioada de un an si jumatate, Dinamo a schimbat... un autobuz de antrenori, dar nimeni nu se ingrijoreaza! Domnilor gsp-isti, nu-i mai plangeti pe cei de la Steaua, vorba aceea biblica, plangeti-va pe voi si pe... copilul vostru de suflet, Dinamo, echipa fostei securitati comuniste! Sau ati abandonat-o? O si vedeti in Liga a 2-a? Chiar nu mai merita nicio lacrima aceasta echipa? Prietenul la nevoie se cunoaste, nu-i asa?

ioanitoaia (5 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 20:25

Mai Daniele, mai usor baiatule, ca se prinde lumea.

John (510 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 20:46

Polemic ca sa fie trafic. O sa vedem daca aveti dreptate si veti avea doar daca Gigi se va amesteca iarasi in chestiuni tehnice mai mult decat ii e permis unui patron. Vom vedea daca a ales un Dica2.

Tutucea (15 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 21:49

Care stea MZMule ?

Durden (304 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 22:00

bine at venit in 2019, anul in care ioanitoaia inca e singurul jurnalist "de top" care mai scrie despre jiji...

Andrei F (1285 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 22:48

Bla,bla,bla...Un articol bun sa fie la numar...Sa plangi dupa Dica dupa ce GSP a bagat parii prin gardul lui Becali...? Sa compari un antrenor care a antrenat in Liga 1 si mai ales la o echipa pe care ai laudat- o cu un antrenor venit din Liga 3...? Deci...chiar se poate scrie orice despre orice...? Si vreti antrenori cu experienta? Pe cine???? Petrescu,Sumudica...??? Astia la Steaua ar avea soarta lui Alibec...Presa si comentatorii de profesie au sa vada ce nu au vazut pana acum...Si ca sa fiu inteles...Dumneata jurnalistule ai proceda ca in cazul Stanciu pentru care ai obtinut o suspendare...A aaa si pentru Sumudica ai obtinut candva o pasuire...Totul numai sa fie contra lui Becali...Intersul poarta fesul,nu?

?????? (555 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 23:45

Anunțul zilei ar fi că Iordănescu junior ar merge la "o tarla a lui Gigi Becali" ?

Liviu (267 comentarii)  •  3 ianuarie 2019, 23:56

@Andrei F. De regula plictisesti cu "stiinta" ta dar de data asta esti mai razna ca oricand. Cine a bagat parii prin gardul lui Becali? Care pari si care gard? Ar trebui sa ne mai scutesti cu atata intelepciune...Pana azi Ovidiu Ioanitoaia era omul lui Becali, acum a devenit dusmanul lui de moarte in mintea ta . Ar trebui sa te decizi, amice...

Blakkumen (5 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 0:58

Domne ioanitoaia, ce e cu nea geambasu, ca imi sterge comentariile. Nu l-am jignit. Doar i-am spus ca ar fi cazul sa mai zambeasca si dansul, *** :( Dar nu i-a placut. Cica jignire. Dar el cand a zis de Daum ca are fatza de sef de lagar la Dachau, a fost frumos? :((((( a zis ca nu e jignire ci figura de stil. Un fel de metafora. Metafora mea mi se pare mai buna. Mai umana. Eu am fost foarte politicos si i-am urat An nou fericit, mai putin posac iar el a facut urat. :(( imi fac griji pt dansul. Un jurnalist atat de "temut". Atat de "box to box"... domne, cu asa ceva nu e de joaca. Nu i-au priit nici Sarbatorile. S-a intors si mai acru. Parca mananca doar lamii toata ziua. Aveti grija domne de el...

Andrei F (1285 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 4:26

@Liviu Ati fost plecat pe alta planeta? Am scris ,,GSP,,!!! Astia il schimbau pe Dica ba cu Bergodi,ba cu Iordanescu Jr.,,ba cu Sumidica,ba cu Reghe,ba chiar si cu Rednic de ai fi zis ca echipa lui Becali este pe locul 10 ci nu alta!!!! GSP a militat la greu pentru ,,independenta,,lui Dica fata de Becali cand tot ei au scos la iveala problema cu Vatca de exemplu unde nu s- a mai vrut independenta lui Conceicao!!!Vatca- somat sa se dea accidentat ca sa joace alt portar,apoi Vatca trimis la Voluntari si ,,sfatuit,,sa nu vorbeasca pe subiect...Datorita inteligentilor ca tine in GSP aflam de toate,,adevarurile,,posibile care se bat cap in cap si se trec usor subiecte care meritau dezbatute...Probabil ca tu esti printre singurii care nu au citit articolele in care ni se spunea ce bine joaca Gazul cu echipele mari dar cum se intampla ca mai mereu joaca in inferioritate acele meciuri...Ce sa vezi, acum il ridiculizezi pe Teja!!!Sau poate ca d- ta nu poti pune cap la cap cateva articole...????Sa afirmi ca acest jurnalist este omul lui Becali inseamna fie ca esti cazut de pe alta planeta fie iti lipseste ceva la ...!!! Sa afirmati ca si eu am spus asta inseamna ca nu puteti intelege un text simplu!!! Scriu clar ca datorita,,iubirii,,jurnalistului Stanciu a fost suspendat iar Sumudica a fost pasuit!!! Daca tie astea ti se par fapte proBecali inseamna ca...imi pierd timpul!

Dilimache (450 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 4:40

Oierul o sa duca echipa de rapa cu orgoliul si instabilitatea lui psihica...

Razvan (331 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 10:55

@Adrian : chiar vrei sa ma contrazic cu tine? Faptul ca esti fan am logicii Ioanitoaiene ma face sa ma gandesc ca mi'as pierde timpul degeaba. O intrebare: de ce castiga Real Madrid UCL si nu Levante? Ce nu joaca in La Liga ambele? Stiu explicatia ta: pt ca antrenorul lui Levante e mai slab ca al lui Real! Ia sa vezi daca il pun pe Solari la Levante, castiga fluierand cu lotul ala! Cum dreac supravietuiti, bai nene?

Andrei (171 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 12:38

Teja nu ate cum sa aiba admiratori pentru ca nu a facut nimic ca antrenor. E abia la inceput. Admiratori are Gigi Becali si se stie de ce calitate sunt. Ei il ataca pe Dl Ioanitoaia care scrie adevarul. Cu Dica 2 echipa va avea acelasi insucces ca si cu Dica 1.

mircea (601 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 12:43

@Andrei F. Au dreptate cei care te iau dcateodata la misto. Procentul de succes e metoda matematica normala de a judeca randamentul unui antrenor. Alta nu exista. Chestiunea legata de valoarea de piata jucatorilor lui vine in plan secundar.

Andrei F (1285 comentarii)  •  4 ianuarie 2019, 13:38

@ mircea Vai,vai...Dar Rednic ce procentaj are sau avea cand GSP il ,,vedea,,la Steaua? Dar Sumudica,Bergodi,IordanescuJr....??? Istetule,dupa logica jurnalistului si a ta nici Dan Petrescu nu merita sa fie antrenorul Stelei!!! Ca doar nu o fi retrogradat in China cu procentaj mare? Ba ,dar voi nu ganditi deloc?Asta e unu la mana...Apoi...dupa mine Dica s- a ,,stricat,,cand a incercat el sa se dea Croitorasul cel Viteaz!!! A vrut el sa arate la ultimul joc ca este independent...Daca ati fi corecti ati fi vazut ca presa incepuse sa- l critice pe Becali pentru schimbari dar Dica a tinut sa se faca de ras si deci ,,meritul,,este al lui... Stii cate articole pot sa- ti gasesc in care antrenorii erau criticati cand facea ca Dica...?Si ca tot a venit vorba de articole...in cate articole nu a fost laudat jocul Gazului Metan...? Astea - articolele- crezi ca sunt scrise de mine?

di livio (202 comentarii)  •  5 ianuarie 2019, 0:49

de regula ascultător, in banca lui...curaju de a decide singur, independent...paradoxal, tocmai curaju avea să-i fie fatal...bilanțu lu Nick nu-i de lepădat, nu-i de top,nu-i de luat in rîs...îi decent...însamnă că bilanțu lui Mick îi indecent...tehnician promițător, de perspectivă...îi scris adînc, profund, prăpăstios, sinonimic, repetitiv, papagalicesc

florin (1 comentarii)  •  5 ianuarie 2019, 3:09

vad foarte multe comentarii despre Dan Petrescu " antrenor cu experienta"...ma oameni buni acest asa zis "antrenor cu experienta" nu are practic nici o performanta... nici o realizare... si la unirea urziceni si la cfr titlurile si performantele au fost facute de oameni din conducere... la fel cum la fcsb decide becali... asa si despre petrescu putem spune ca a fost o " Marioneta".... stim cu toti cum au castigat titlul aceste echipe "cu experimentatul antrenor petrescu"...... dar in realitate nu a realizat nimic... ZERO... asta se vede in ceea ce face in strainatate (nimic... e ptr bani)

Marcus (251 comentarii)  •  5 ianuarie 2019, 11:41

Di Livio, scuteste-ne. Lumea s-a prins ce vrei. Esti din aia care dati lectii dar nu ati ouat nimic toata viata. Frustratei.

?????? (555 comentarii)  •  5 ianuarie 2019, 19:27

Considerați că fără "consilierea" lui Viorel Păunescu nea Gigi Becali s-ar fi putut descurca mai bine în fotbal, Viorel Păunescu ''consiliindu-l'' despre sistemul care era îninte de 1986 la Steaua, sistem care în aceste vremuri nu prea mai funcționează, acel sistem având în acele vremuri sprijin de la mai multe niveluri politice și de la armată ?

Grig (84 comentarii)  •  5 ianuarie 2019, 19:41

Bai Andrei F, daca din acest articol tu ai inteles ca Ioanitoaia plinge dupa Dica nu ai creier nici cit unghia. Omul e mai subtil si trage in alta directie. Dar tu nu bati pina acolo. E prea departe pentru un mare filizof ca tine.

?????? (555 comentarii)  •  5 ianuarie 2019, 20:16

,,VIDEO Mitică obscen! » Dragomir a derapat din nou în direct la TV: "De unde pi**a mă-sii să știi?" Cum ați justifica domnule Ioanițoia că ați început sau chiar continuați să "cultivați" pentru publicul spectator și telespectator de fotbal, o parte mai mahalagească, infracțională chiar în unele aspecte, deși în dese rânduri ați făcut trimiteri la rolul formator, educativ, al sportului, al fotbalului, solicitând chiar sabcționarea jucătorilor de fotbal pentru gesturi nesportive, înjurături, etc. ?

Andrei F (1285 comentarii)  •  6 ianuarie 2019, 10:23

@Grig Acum eu stiu care dintre noi are probleme de intelegere???? Unde spun eu ca jurnalistul plange dupa Dica? Ba din contra argumentez ca jurnalistul la fel ca si GSP au bagat parul prin gardul lui Becali!!! Am si exemplificat cu Dica ,,schimbat,,cu Iordanescu Jr.,Sumudica,Bergodi,Rednic...Am exemplificat cu cazuri unde acest jurnalist a adus prejudicii Stelei: suspendarea lui Stanciu,pasuirea lui Sumudica...Am demontat argumentul ca Teja ar avea procentaj de puncte castigate mic reamintind ca jocul Gazului a fost laudat si ca pe acest considerent al punctelor castigate nici Dan Petrescu sau Murinho nu se califica...Deci...?

Comentează