Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Hagi și Rednic

Mă simt dator să-i comunic lui Mircea Rednic, manager-impresar-antrenor în Ștefan cel Mare, că e dezinformat.

Permalink to Hagi și Rednic
vineri, 14 decembrie 2018, 4:32

Abia începuse actuala ediție de Liga 1 când am scris aici că nu-l înțeleg pe Gică Hagi. În sensul în care nu va mai face performanță cu Viitorul, campioană în 2017, dacă va continua să-și vândă en-gros valorile. Hagi s-a supărat. La fel cum s-a supărat și pe Boloni, care declarase că „Nu e normal ca un club formator de jucători precum Viitorul să câștige campionatul. În nicio altă competiție un astfel de club nu câștigă trofee!”. Consider că Boloni avea drepate.

Iată însă că, fie și cu întârziere, Hagi a ajuns la aceeași concluzie. Cum Viitorul a pierdut clar meciul cu FCSB și, odată cu el, și-a îngreunat ori chiar blocat drumul spre titlu, Gică pare decis să schimbe macazul. Să păstreze fotbaliștii cei mai buni ori, în caz că nu va reuși, să părăsească Liga 1! N-a precizat unde și cum. A zis doar că „Nu mai vând jucători sau plec din România! Nu mai suport să mă bată fotbaliștii mei!”.

Lesne de dedus ce l-a înfuriat. Faptul că, la 0-0 cu FCSB, Fl. Coman a scos penalty-ul pe care, după respingerea portarului Cojocaru, Fl. Tănase l-a transformat în gol. Ambii roș-albaștri s-au lansat la Viitorul. Și nu-s singurii, toate formațiile de pe podium având jucători descoperiți, crescuți sau promovați de Hagi. CFR pe Cr. Manea și pe Țucudean, Craiova pe Cicâldău și pe Mitriță, iar FCSB pe cei numiți mai sus, dar și pe R. Benzar, Bălașa și Nedelcu.

Am analizat garnitura cu care Viitorul a învins acasă pe CFR Cluj, 1-0 pe 13 mai 2017, succes în urma căruia formația dobrogeană a devenit în premieră campioană. Din cei 14 jucători folosiți atunci, numai Țâru, Mladen și Casap mai sunt în lot după un an și jumătate! Ceilalți, în frunte cu R. Benzar, Boli, Cr. Manea, G. Iancu, Chițu, Țucudean și Fl. Coman, au fost vânduți!

Hagi s-a găsit mereu la Viitorul între ciocan și nicovală. A scos jucători pe bandă rulantă, unul mai talentat ca altul. Pentru ca afacerea să prospere, ori măcar să reziste, a trebuit să se despartă de cei de top. Așa a și încasat, dând în țară și, mai rar, la export, circa 17 milioane de euro. Dintre care aproape jumătate de la FCSB.

Mă îndoiesc că Hagi se va ține de cuvânt. Îi va trece supărarea și va uita de ea. Cu alte cuvinte, nu va înceta să producă jucători și, dacă va primi oferte convenabile, să vândă din ei. Personal, cât îl cunosc pe Gică, nu-l văd despărțindu-se de Viitorul, dar nici părăsind România. Își va duce crucea mai departe.

În altă ordine de idei, mă simt dator să-i comunic lui Mircea Rednic, manager-impresar-antrenor în Ștefan cel Mare, că e dezinformat. M-a acuzat în conferința de presă că, fiind fan Craiova, i-am criticat pe el și pe Dinamo cu scopul de a-i destabiliza înaintea meciului direct! Minte. Vorbește aiurea. Nu-i cunosc personal pe investitorii din Bănie și nici pe antrenorul Mangia, n-am discutat niciodată cu vreunul dintre ei. Niciodată, niciodată. Nici măcar la telefon. Am asistat la o singură partidă pe noul „Oblemenco”, dar ca simplu spectator, nicidecum ca invitat al clubului.

Pentru suita de eșecuri recente, Mircea Rednic e rugat să nu caute vinovați prea departe, ci să se privească în oglindă. Să nu-și mai imagineze că e cel mai deștept, mai inspirat și mai profesionist, iar cei din jur niște proști. Niște îngrămădiți. În măsura în care va redresa echipa, voi fi primul care-l va aplauda. Până acum însă, cu părere cu rău, n-am motive s-o fac. Niciunul.

Comentarii (102)Adaugă comentariu

Sarpele cu Ochelari (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 16:51

De curiozitate bai sarpe cu ochelari,tu a carei Craiova esti fan?Aia care e prin liga a 3-a sau clona din Liga 1?Nu de alta,dar pe tine te stim mai sarpe...cu ochelari:)

Razvann (4 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 16:56

Nea Ovi,vezi bre ca iti creste nasul!Matale n-ai nepoti de crescut,catei de plimbat?Hai breee,ai si matale o varsta si e un neamt ce iti da târcoale!

Liviu (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 16:57

Dar despre acuzele care i le ai adus despre jucatori cum ca ar fii impresariati de Luana de ce nu spui nimic ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan t (81 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 16:58

Da,dar asta nu exclude că ați fi fan craiova! În plus deși spuneți că becali în sus ,becali în jos,niciodată nu ați mers până la capăt cu critica și nu ați înfierat cu adevărat practicile lui becali,pe care cu zgârcenie,le ați înfierat

EMINESCU (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 16:59

minți, ne ovidiu! nu a zis Rednic în conferință ce spui matale. A spus că minți cînd acuzi că jucătorii sînt impresariați de Luana. Atît!

Clau (107 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:00

Strambu si-o cauta cu lumanarea. Cand nu ai rezultate taci, nu ataci pentru ca te expui. Intai faci ceva si dupa aia dai la gioale.

mihnea (29 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:07

Nea Ovi...vad ca n-ati spus nici *** legat de marele meci FCSB - si Viitorul..scuzati FCSB 2...v-a placut meciul? Hagi ce baiat corect.....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dragomir adrian (29 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:11

avea dreptate boloni .... un club formator ca viitorul , intr-un campionat puternic ca spania , italia ,anglia ,germania , nu ca n-ar castiga trofee ,ci mai mult, ar trebui sa fie in liga 3 , asa cum e barcelona b in spania...iar barcelona b este in orice moment peste viitorul... o demonstreaza uefa youth league ... faptul ca viitorul a luat campionatul nu inseamna ca jucatorii erau super valori , daca erau ar fi ajuns la cluburi de renume ...ci ca liga 1 din romania e de nivelul ligii 3 din spania ...

GeluCarmogelu (10 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:19

Articol demn de piata Matache , un fel de tzatzism de taraba . Imbatranesti degeaba , esti intotdeauna pe linga subiect si tratezi intotdeauna false probleme neavand curajul sa tintesti unde trebuie .

Nica fără frica (297 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:19

Tataie Tucudean nu a fost nici descoperit nici crescut și nici promovat de Viitorul. Până să ajungă la echipa lui Hagi deja jucase pentru Dinamo și Steaua în România și Standard Liege în Belgia și Charlton Athletic în Anglia!!! Referitor la cine minte în disputa cu Rednic cel care minte e Ioanitoaia! Rednic a spus că ești fan al echipei Craiovene și Ioanitoaia bate câmpii că nu-l cunoaște pe patron și antrenor!!! Deci fan al unei echipe ești numai în momentul în care faci cunoștință cu patronul și antrenorul echipei tataie!!!??? Du-te și te pensionează că te faci de râs!!!

New York (8 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:19

Legat de informatiile mincinoase pe care dvs si gsp-ciuma rosie le-a publicat si care au fost contrazise de Rednic, numic? Da, Puriul a zis, in gluma, ca "fiind fan Craiova, Ioanitoaia incearca sa destabilizeze", fiind fan, nu acolit de-al actionarilor, de-al lui Mangia, etc. Adica din iubire de suporter, nu din motive lucrative... Dar Mircea greseste, nu 'fanatismul' oltean e cauza destabilizarii, ci, asa cum se scuza autorul, chestiuni mult mai lucrative, doar ca probabil nu de la 'investitorii din Banie ori Mangia', ci din alte parti... Revenind, minciunile cu impresariatul Luanei? Cu Sorescu? Un articol, niste scuze, ceva, stimata redactie? Noi va multumim anticipat! Stim ca o facem degeaba, gsp-ciuma rosie va continua pe aceiasi linie de ***. Drepti!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laurentiu (50 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:20

Stim, nu esti fan Craiova, esti fan Victoria Bucuresti. O tempora... Tu si Cristoiu sunteti ca fratii. Ati fost ce ati fost pe vremea lui Ceausescu, iar acum va dati mari "jurnalisti". Voi ar trebui sa taceti.

DSC (12 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:20

Nea Ovidiu,nici eu nu ma duc la meciuri dar sunt fanul unei echipe si nu imi pot calca pe suflet dupa atatia ani!Mai mereu se cauta tapi ispasitori si probleme la Dinamo(acum chiar sunt),pe cand la alte echipe e calduta situatia.Presa se face si din subiecte de scan dal dar hai sa nu le inventam!

Demolarii (12 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:21

Poate că accuzele lui Ovidiu Ioanitoaia nu au la baza faptul că e un fan al Craiovei. Dar nici nu le-a motivat în vreun fel. Te-ai aștepta de la un om cu experiența lui , ca Ioanitoaia sa fie mai temperat, să aibă mai multă răbdare. Mai ales că știe că succesul oricarei întreprinderi depinde de cost. Chiar a folosit că scuza pentru emisiunile produse de dânsul și care atingeau deseori suburbanul, necesitatea obținerii de rating. Pe Rednic îl ataca invocând exact acele aspecte prin care acesta îi seamănă lui Ioanitoaia. Adică ce este permis jurnalistului, nu ii este permis antrenorului. Oare ce soluție va adopta Ioanitoaia , daca conducerea clubului Dinamo va cere trecere unor clauze speciale privind protectia imaginii clubului în producțiile tv, că urmare a cedării drepturilor tv? De pilda, boicotarea unor conferințe de presă? Sau , discutarea despre fiecare echipă un număr egal de minute? De pilda, la DigiSport se vorbește 2 ore despre meciul Fcsb -Dinamo, atunci se vorbește 2 ore despre Botoșani -Viitorul ori Voluntari -Chiajna? Sau daca nu e posibil, plata suplimentara? Intr-o democrație libertatea este până când încalcă o alta libertate. De aceea americani au considerat că dreptul de a poseda o armă, trebuie sa fie constituțional......și câteodată trebuie sa aplicăm chiar noi sfaturile pe care credem că suntem îndreptățiți să le dăm.....

krys888 (16 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:22

spui IOANIŢOAIA si *** ....

Cris (75 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:26

Dle Ionitoaia, gresesti. Sau nu vezi problema acestui club in ansamblu. Rednic este cel care a adus schimbarea la Dinamo. Si asta este vital. Dinamo, avand in vedere istoria si prestigiul in randul echipelor din Romania, nu are nevoie de anonimie. Nu poate trai din asta. Or, toti cei care s-au perindat pe la acest club in ultmii ani exact asta i-au adus. Au facut din acest club unul anonim. Iar principalul motiv a fost acela ca s-au complacut in impotenta financiara a patronului si in nepriceperea celor care au condus clubul. Au acceptat sa lucreze cu ce li s-a oferit, fara pretintii si si-au impus tinte minore, de club mediocru. Iar asta este inadmisibil pt un club ca Dinamo in Romania. Prin urmare, Dinamo avea nevoie de cineva care sa schimbe radical macazul. Iar primul lucru care impunea schimbare era lotul foarte slab valoric, cu orice risc (inclusiv acela de a lupta in acest sezon la retrogradare). Si asta pt a avea speranta ca, cineva priceput, asa cum este indubitabil Rednic, dar si cu perspectiva de a atrage finante pe viitor, va repozitiona clubul spre obiective pe masura numelui si a istoriei. Iar Rednic exact asta face acum. Desigur, deocamdata fara bani sau cu bani putini. Dar este un inceput. Schimbarea a ceea ce a fost rau pana acum reprezinta primul pas imperativ necesar. Cine nu vede si nu intelege asta, are serioase probleme. Intelegeti ca Dinamo trebuie schimbata din radacini, cu riscul de a lupta la retrogradare, pt a putea renaste. Iar pt asta trebuie masuri drastice si curaj pt a le aplica, chiar si impotriva opiniile si mentalitatilor refractare sau rauvoitoare. In concluzie, avand in vedere situatia in care a ajuns acest club istoric pt Romania, nu sunt relevante rezultate de azi, importante sunt masurile radicale care, prin prisma capacitatii celor care le iau (in cazul asta Rednic), pot prezuma o revitalizare si perspective de viitor.

ROMICA_BUNICA (15 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:29

Tucudean, crescut/ promovat de Viitorul?!? Așa e, n-auzise nimeni de el până atunci.

Alex (2 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:30

Bre matale esti cu capu' ...nu trece saptamana sa nu te iei de Rednic??? Dupa aia spui ca nu ai nimic cu el. Zic să nu-ti mai imagineze că matale esti cel mai deștept, mai inspirat și mai profesionist, iar noi cei din jur niște proști....care te credem ca nu ai o problema personala cu el.Las-o jos ca macane.

lucid (52 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:30

Lui Rednic i se spune "Strambu".Adica umbla cu strambe.

Vaj, the obvious hostile (10 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:31

Iar minte Ioanitoaia, nu se dezminte "manager-impresar"? Acuza nu era ca, suporter craiovean fiind, destabilizati, aia a fost o glumita, acuza era mai simpla, mai clara, mai directa, anume ca mintiti cu privire la impresarierea obligatorie de catre Luana Rednic a jucatorilor pe care Rednic ii aduce doar cu aceasta conditionare. Si ii baga in teren doar daca semneaza cu fica-sa, cazul Sorescu. Asta a fost acuza, si a fost demontata de Rednic, care a adus 5 jucatori, niciunul nefiind impresariat de Luana, iar Sorescu a fost reprofilat si joaca, fara a fi conditionat de impresariere. A primis 1 milion de euro celui care ar produce un contract de impresariere cu Luana, Sorescu sau altii, inclusiv cei nou transferati. Pai raspundeti acestei acuze, grave, de minciuna, domnule Ovidiu Ioanitoaia, nu vrajeala de Buftea, ii transmiteti ca minte pentru o gluma, dar nu raspundeti la acuzele serioase de minciuna sfruntata la care dvs personal si redactia gsp va dedati de saptamani intregi. Raspundeti, lasati contractele de impresariere cu Gnohere sau cele din trecut. Cazul Sorescu - replica gsp! Astept.

Nica fără frica (297 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:31

@dragomir Adrian unul dintre cele mai mari cluburi care promovează și creste tineri la fel ca Viitorul este Ajax!! Așa că vorbești aiurea!

Paul (50 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:33

Avocatii lui Rednic, aparati o cauza gresita. Omul a fost antrenor si acum e mai mult impresar. Cu fiesa se tine numai de smecherii. Luana ia bani de la jucatori ca altfel nu il dadea in judecata pe Gnohere. A dat-o in gat Gazeta, nu mai vorbiti prostii.

Hadrian (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:41

"Nici unul" ...

Elx rtw (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:46

Hai la pensie. lasa locul si la altii!!!

custov (88 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:48

tovarase ioanitoaia , acumi imi dau seama ce caracter IMBACSIT ai ,pentru mine esti obraznic in relatia cu MIRCEA REDNIC . Nu va ramane decat sa impachetati peste prajit in continuare .SOMN USOR ,tovarase!!!!!!!!!!

Dumi (60 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:50

M-am uitat special in arhiva si nu am gasit anul acesta nici un articol din care sa inteleg ca dl Ovidiu tine cu Craiova. Poate cu fcsb dar nu cu Craiova.

Dan (14 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:51

Domnu Ovidiu antrenoru dinamovist sa referit la faptu ca noi ce te citim am fost dezinformati de tine cum ca sunt jucatori care au semnat contracte cu Luana de cand a revenit antrenor la Dinamo.Aci asteptam raspunsu tau .El a spus ca esti fan craiovean lucru care lau spus si tu nu odata si nu e nimic rau in asta.Deci in concluzie ne a-ti dezinformat?Se pare ca da .

Mircea (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:52

Nu fii ipocrit domnule: Hagi nu are nevoie de bani pentru supravieţuirea clubului; la ce salarii au angajaţii, care trebuie să îi suporte istericalele, şi jucătorii, cu 17 milioane ţine clubul cinci ani. Banii, cea mai mare parte a lor, intră în buzunarul lui, doar la machedoni le place banul fără număr, au orgasm când îi văd ..

gilos (96 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:52

Nea Ovi, Cum adica a mintit Rednic ? Pai Rednic spune ca sunteti fan al Craiovei, iar dumneata raspunzi ca nu ai vorbit cu actionarii si nici cu Mangia...Asa si, ce legatura au una cu alta ? Logica elementara : eu spun ca gazonul e verde, iar dumneata imi raspunzi "minti !, gazonul nu e rosu !!" Daca impotriva lui Burleanu scriati rautacios si partizan pentru ca aparati interesele generatiei Sandu-Dragomir, in timpul carora ati prosperat, nu inteleg ce treaba aveti contra lui Rednic. Chiar nu intelegeti ca la Dinamo s-a ajuns in prapastie din cauza incompetentei si este nevoie de o reforma radicala ? Lucrurile astea nu se fac de azi pe maine, iar Mircea Rednic are tot suportul nostru. Este singurul care a lasat orgoliul si s-a intors sa salveze ce se mai poate si sa munceasca pentru a construi o echipa noua.

Andrei (276 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:53

Distorsionare de tip Stefan Gheorghiu, marca inregistrata a lui Ioanitoaia. Manipulare grosolana a declaratiei lui Rednic pentru a iesi un nou articol de scandal. Ioanitoaia are nevoie de tinte pentru care ulterior sa formeze obsesii. Daum, Burleanu, Rednic, vor urma si altii. Doar pensia nu mai vine...

_ge (11 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:55

Ce facusi bre? O facusi pe prostu' si'ti sade bine. Adica asta ai inteles matale din ce'a zis Rednic? C'ai vorbit la telefon cu Mangia? Nu bre, a zis ca esti fan Craiova lucru confirmat si de matale, ca doar nu te'ai dus pe Oblemenco sa'i huidui.

a dica (283 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 17:56

Foarte corecte aceste observatii. Aveti dreptate, Hagi ar fi putut tine pasul cu principalele puteri ale fotbalului autohton si cu siguranta ar fi scos capul si in Europa daca ar fi luat in cateva momemte alte decizii. Trebuie sa tinem cont ca ii lipsesc cateva lucruri importante care sa-i dea curajul sa atace alte obiective: resurse financiare macar la nivelul cluburilor Craiova, Astra, Dinamo; stadion mare, in oras; suporteri; oameni "grei", competenti in jurul echipei (nu-s suficienti cativa prieteni din fotbal si restul rude). Titlul de campion a venit nesperat si cu totul fortuit. Un moment prielnic ratat a fost cel de dupa castigarea titlului: n-a gasit bani sau n-a avut curajul sa ia 2-3 jucatori de nivel international (ne aducem aminte ce jucatori chipurile cu experienta, sa-l ajute in Europa, a adus...) care, impreuna cu cei ramasi ( inclusiv Benzar, Tucudean, Coman, Nedelcu), sa poata intra macar in grupele EL. Era posibil daca ne gandim ca au pierdut in Cipru in prelungiri, dupa ce au avut o bara prin Coman la 0-0. Sa fi marit salariile jucatorilor de la 5 mii la 10, 15, 20 de mii si n-ar mai fi plecat niciunul la Steaua si CFR. Ar fi castigat probabil din nou campionatul si cine stie... Anul asta s-a repetat povestea cu Cicaldau si Ganea, iar venirile, conform obiceiului, liberi de contract si de pe la echipe retrogradate. Ce vrea sa faca acum este si mai greu pentru ca nu mai are asa de multi jucatori valorosi, cei ce ridica putin capul vor sa plece la salarii mai bune, nu conteaza unde, iar un investitor potent e greu sa gaseasca. Poate ar trebui sa mai lase din orgoliu si sa bata el la unele usi, poate chiar si la autoritatile locale care pot sprijini, asa cum o fac si alte orase, cu ceva banuti, mai ales ca se vrea a se face performanta. Ca despre Rednic, ii las pe sustinatorii dinamovisti sa-si dea cu parerea...

Moartea_din_Vaslui (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:01

Dincolo de anunțul matale, nea Ovi, aș avea și eu de făcut un anunț: din vară echipa "Minamo" va juca în liga a 2-a.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:02

...nea Ovi rade lumea de matale ca o dai cotita...stim ca nu esti fan Universitatea Craiova...nici macar FCU...Rednic a vrut sa fie haios cand a spus asa ceva ...stie si el ca iubesti fcsb ca pe nimeni alta ...oamenii te acuza ca nu raspunzi de minciunile scrise cu impresariatul ...pai se poate nea Ovi ?...ce barbat esti matale ?...de ce ai mintit in legatura cu Sorescu ?

Cris (75 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:05

Paul, esto cam “mic” la minte asa, nu? Pai Luana este impresar, prin urmare este indreptatita sa pretinda comision de la jucatorii impresariati. Scopul activitatii de impresar este acela de a impresaria contra cost/procent. Internetul asta a creat posibilitatea ca sa se exprime, din pacate, si pliurzii!

custov (88 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:10

esti rau ,esti slab de aceea ceea ce conduci, a ajuns bun de impachetat peste prajit ,tov ioanitoaia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mircea (3 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:10

Nea Ovi, ne spui matale cate articole ai scris despre Rednic in ultimele 2luni?

adrian (2 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:13

Nu trece saptamana sa nu te *** !!! Nea Ovidiu, ai transformat acest ziar intr-o fituica!!! Ce dracului sa invete aia tineri de la dumneata ? Rednic a zis astazi, printre altele, ca fi-sa nu ia comision de la niciun jucator de la Dinamo iar voi, ziaristi de Spiru, ati publicat speta cu Gnohere !!! Pai nenicule, poate te-a lasat memoria, Bizonu` e pe la *** !!! De ce nu lasi locul altora ???? Ai distrus, sau intr-o oarecare masura, fotbalul romanesc!!!Ajunge, du-te in Cismigiu, plimba catelu`, fa ceva folositor !!! NU MAI SCRIE !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan b (283 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:16

@ Nica fara frica & ROMICA_BUNICA. Nu va faceti ca nu pricepeti. Tucudean n-a fost crescut sau lansat de Viitorul. La Viitorul si-a relansat cariera si de atunci ii merge bine. Aduceti-va aminte ca a venit la Hagi (de unde?) intr-un moment delicat, cand il batea gandul sa se lase de fotbal. De la Viitorul a facut si pasul spre nationala. Daca Hagi i-ar fi dat salariul pe care-l primeste la CFR ar mai fi plecat?

Cristi (1 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:18

Uitați-vă puțin la echipă de la care a plecat Rednic,Al Faisaly,n-a pierdut un meci de când a plecat Strâmbu Vrea numai comisioane si el si fica-sa mai mult asta il intereseaza. Acum încearcă să găsească alibi pt înfrângerea cu Craiova.Corect si la obiect articol,bravo O. Ioanitoaia!

cortes (62 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:21

Retragerea Nea Ovi.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 18:23

Bătaia peştelui este la IMPRESARI!!!!Frații Becali, Ana Maria Prodan vs Luana Rednic!Asta cu păsatul de rezultatele lui Dinamo sunt basme!!!!Fiecare dintre casele de impresariat îşi foloseşte pârghiile pt a face jucătorii lui Dinamo să semneze cu ei!!!!TOTUL ESTE LEGAT DE BANII DIN COMISIOANE!!!Spre deosebire de Becali şi Prodan, Rednic este implicat trup şi suflet la Dinamo.Dacă din asta fiica dânsului va câştiga bani...NU VĂD DE CE NU AR FACE-O!!!Chiar e de dorit asta!Pt.că nici pe frații Becali, nici pe Ana Maria Prodan nu i-am auzit că ar dori să cumpere clubul şi să vină cu un proiect managerial serios!Basmele astea debitate de jurnalişti sunt pt adormit copiii!Cine are o inteligență medie se prinde care este schema de lucru!Vă doresc o seară bună şi spor la...bani, bre!E o vorbă..."banii n-au miros!"Pffff....Rednic le va sta multora'n gât, dar va trebui să vă'mpăcați cu ideea că la Dinamo s-a'nchis "robinetul" cât este domnul Rednic acolo!!!SPER, DIN SUFLET, SĂ STEA CÂT A STAT FERGUSON LA M.U!

Val (52 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:01

Mai exagereaza si dl Ioanitoaia dar in general are dreptate. Au plecat prostii lui Bratu si au venit prostii lui Rednic, cu nimic mai buni. Cine accepta 4000 de euro pe luna de 4000 joaca. Tare e chestia cu robinetul inchis de Rednic. S-a inchis pentru altii si s-a deschis pentru fata lui Rednic. Ca tot a venit vorba intreb Luana nu are nici o meserie? Va trai toata viata in carca tatalui?

Dragos (250 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:12

Rednic va ia pe multi de prosti pentru ca si sinteti. Il aparati desi nu a demonstrat nimic pina in prezent. Echipa tot prost joaca. Hai sa ne gindim cum ati fi sarit de k... In sus daca alt antrenor ar fi fost eliminat din Cupa Romaniei de o echipa din liga a treia. Ii dau dreptate dlui Ioanitoaia ca Rednic nu a aratat nimiic de data asta. Multa vrajeala si promisiuni fara acoperire. Nici unul dintre jucatorii adusi de el nu a impresionat ca sa nu mai pomenesc de plasa luata de la Tade.

Valentin (6 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:17

,,-Buna ziua , - Bat pari " Asta e rezumatul acestui articol ! Ce a zis Rednic si ce ii raspundeti dumneavoastra ?

dinu (427 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:19

Rednic minte cum respira vezi cu Penedo. Cica despertirea s-a produs de comun acord!!!!Eu am citit ce a declarat Penedo dar nu avea ce sa faca. Sa ii cada in genunchi lui Rednic?

custov (88 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:21

de prosti !!!!!!!ii ia MIRCEA REDNIC ,numai pe purtatorii ilegali de veste ,de care a ras euro..PA,TU AI POSTAT SELFIEUL IMBRACAT ,MACAR TACI DIN GURA ,citeste-l pe tov ioanitoaia cand scrie de jiji!!!!!!!!!!!!!!

constantin (48 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:22

Tot respectul pentru fanii lui Dinamo! Aşa este domnule Ioaniţoaia... cum rămâne cu Sorescu şi cei care ar fi fost obligaţi să semneze cu Luana?... AUZIM?! Aţi minţit! De ce? În folosul cui? Vreţi să destabilizaţi clubul Dinamo? De ce? În folosul cui? Dar ce doare cel mai tare este faptul că ne-aţi crezut proşti, uşor de manipulat. Vom scăpa de retrogradare... Vom fi ce-am fost şi mai mult decât atât! ----------------------Fie vreme buna, fie vreme rea, Cîini pana la moarte si dincolo de ea. P.S. Domnule HAGI, cred că trebuie să vă adoptăm, aţi ajuns la fel de proscris ca Rednic. Aveţi totuşi un avantaj: Kira nu s-a făcut impresar! Ce urzeala tronurilor ieşea din patron, antrenor, căpitan, impresar şi hotel....Nici nu vă puteţi imagina.

Durden (338 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:26

bineinteles ca rednic abereaza, dar asa ca idee: ca sa fii fan craiova trebuie sa vorbesti la telefon cu patronul sau sa fii invitat oficial al clubului, sau cum?

mordved (24 comentarii)  •  14 decembrie 2018, 19:31

Dl Ioanitoaia tine se ne incredinteze cat de independent este cu argumente puerile: nu se saluta cu Becali, nu-i cunoaste pe patronii Craiovei ori pe Mangia etc. Dar de ce l-am crede? cand gsp publica numai fake news despre Dinamo?

Comentează