Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Totuși, pe cine am bătut?!

Deși n-a avut sprijinul publicului, naționala a făcut împotriva Lituaniei cel mai bun meci al său din actuala ediție a Ligii Națiunilor.

Permalink to Totuși, pe cine am bătut?!
duminică, 18 noiembrie 2018, 4:15

Fișa tehnică întărește afirmația de mai sus. Cu excepția loviturilor de colț, 1-3, „tricolorii” i-au depășit pe baltici la toți parametrii: 60 la sută posesie, 8-0 șuturi pe poartă, 595-367 pase etc. Izbânda de sâmbătă e prețioasă și în ideea că România câștigase greu, ba și cu șansă, întâlnirea tur de la Vilnius. Unde Maxim a înscris pentru 2-1 în ultima fază!

De data asta, Contra s-a dovedit mai inspirat și mai curajos. A început cu două vârfuri (Pușcaș și Keșeru) și cu doar un închizător de meserie (Anton), formulă ultraofensivă, neobișnuită, care n-a întârziat să producă. Debutant într-o partidă oficială, George Pușcaș a deschis scorul încă din minutul 7. Apropo de Pușcaș, mai trebuie remarcat că naționala a terminat confruntarea cu trei jucători eligibili U21. Cu Ianis Hagi, Cicâldău și Pușcaș.

Faptul că selecționerul a chemat la lot, pe lângă cei menționați, alți șase tineri, pe care i-a ținut rezerve (Cr. Manea, Pașcanu, T. Băluță, Nedelcearu), R. Marin fiind suspendat și A. Ivan indisponibil, merită discutat. A făcut bine Contra ori nu? În condițiile în care nu-i deloc sigur să vreunul dintre cei enumerați va figura în garnitura de la Podgorica, e greu de răspuns. Deoarece acolo se va juca, urmare a mizei uriașe, cu pistoalele pe masă, Contra va apela probabil la fotbaliști mai experimentați. Firește că există și o explicație pentru că i-a convocat pe cei nouă. Să-i introducă în atmosfera naționalei, să-i familiarizeze cu ea. În paralel însă, Rădoi avea și are nevoie să-și omogenizeze echipa înainte de Euro 2019.

Repet că „tricoloriilor” li se cuvin felicitări pentru atitudinea și, în parte, pentru evoluția de sâmbătă. Inclusiv cei care n-au sedus, Bancu, Anton și Maxim, au vrut și s-au străduit. Să nu ne amăgim însă, ci să realizăm că am bătut o Lituanie care se află pe poziția 129 în clasamentul mondial! Adică, îmi cer scuze, am bătut pe nimeni! Spre edificare, Jamaica ocupă locul 53, Luxemburg e pe 84, Mauritania pe 104 și Bahrein pe 113, în ierarhia FIFA la zi! Forțe de temut, nu?!

În opinia mea, cei mai în vervă au fost Moți, Stanciu (mai șters în prima repriză), Chipciu (în scădere după pauză) și Pușcaș. Chipciu a lucrat la golul 1, autor Pușcaș, în vreme ce Stanciu l-a creat pe al doilea, marcator Keșeru, după care l-a înscris el însuși pe al treilea. Prin titularizarea lui Pușcaș, 22 de ani, naționala a câștigat un jucător, chiar dacă acesta vine din Serie B. Atât că noi câștigăm des jucători și mai rar meciuri importante! Rar, foarte rar! M-aș bucura să fiu contrazis chiar marți, la duelul din Muntenegru.

Deși nu insist asupra iertării lui Moți, consider să dacă selecționerul nu s-ar fi supărat aiurea pe acesta, întâlnirea cu Serbia de la București ar fi putut avea alt deznodământ. Odată cu ea, și cursa pentru șefia grupei. Din dorința de a-i demonstra lui Moți cine e jupânul, de a-l învăța minte, Contra l-a lăsat la Ludogoreț și a recurs la Tamaș. Pentru experiența lui, a justificat tehnicianul.

Întrucât, pe lângă câteva gafe, Tamaș a comis-o și a văzut roșu până la pauză, s-a ales praful de victoria mult visată! La Ploiești, parcă pentru a-i spori regretele lui Contra, Moți n-a comis nicio greșeală. Cu el în frunte, apărarea a blocat orice cale de acces spre careul propriu. Ca atare, balticii n-au apucat să tragă nici măcar un șut, unul singur, pe spațiul porții lui Tătărușanu!

Comentarii (55)Adaugă comentariu

Florin (24 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 16:35

Asa este . N-am batut pe nimeni. Acest nimeni ne administra , acu' un deceniu, un scor de neprezentare. Constatam , cu amar ce-i drept, ca am evoluat. :) Inca un adevar. Moti fara gresala. In disputa cu ... nimeni.

Lestie (78 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 16:52

Cand adversarul face doar act de prezenta, nu e nimic de comentat. Laudele la adresa lui Puscas, Stanciu sau Moti nu isi au nici ele rostul.

Alin (626 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:03

Iarasi faci unii pe exigentii. E o diferenta intre 2-1 chinuit acolo si 3-0 clar aici. De vazut daca ajunge aceasta crestere ca sa prindem nacar locul doi. In general de acord.

a dica (283 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:09

E adevarat, cand si Anton joaca bine si Stanciu, foarte bine, inseamna ca adversarul e modest. N-ar fi nicio problema ca unul sau altul n-a rupt gura targului ieri daca am sti ca au potential si se adapteaza in functie de adversar. Dar cum ii cam stim ce pot pe fiecare, sa nu ne ambalam prea tare. Poate avem noroc si-i prindem pe muntenegreni intr-o zi proasta... Altfel, ne vom intreba de ce tot intarziem cu intinerirea? Masiva, caci ce s-a intamplat pana acum au fost chestii punctuale.

doilaunu (195 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:27

jos Daum! Jos Burleanu!

dinamo_fan (127 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:29

ne se amageste nimeni, cel putin dintre suporteri. doar prin redactii dupa un gol cu Lituania au si aparut transferuri fictive la Milano sau mai stiu eu unde...

iulian (190 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:29

Citesc si ma apuca rasul de nu mai pot ca se cearta niste unii care au jucat mai bine la Nationala cu Lituania fostii stelisti sau fostii dinamovisti... Polemica nu are nici un rationament. E lucrul care conteaza cel mai putin de la ce echipe au plecat.

Romica (3 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:34

Intrutotul de acord cu dvs. Am batut niste desculti asa ca ar trebui sa fim mai decenti si sa nu ne umflam in pene. La intrebarea dvs din titlul articolului nu e greu de raspuns. Am batut-o pe ultima clasata cu care rezultatele nici nu se pun daca vom ajunge la baraj.

Bârgaoanu Dragoş (133 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:38

Când un omuleț intră pe nişte site-uri, dă un soi de "copy paste" după nişte statistici, apoi debitează nişte truisme, nu are cum să nu fie adevărat ce scrie el!!Cam asta este "rețeta de succes" a domnului Ioanițoaia!Citiți materialele colegilor dânsului.Oamenii îşi asumă nişte opinii ORIGINALE, PE CARE LE ŞI ARGUMENTEAZĂ...AU IDEI!!!Numa'matale scrii aceleaşi truisme triste, la nivelul unui şcolărel de clasa a 4-a când are temă pt acasă o banală compunere!!!

ManX (119 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:39

Am batut pe nimeni. Când pe noi ne trateaza altii în acest fel ne suparam grav. La feroezi nu le-a cazut bine, pe buna dreptate, ca au fost tratati de pescari. Mai ales ca au fost descrisi asa de braconieri de la GherhanauaSaramuraluiPeste. Domnu' Ioanitoaia, sunteti un exemplu pentru mii de ziaristi pe care i-ati crescut. Pute presa de ei.

Cristian B (29 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:40

Eu cred ca România a făcut un joc modest fără prea mari realizări, asta ținând cont de valoarea adversarilor și de pretentiile noastre de a obține primul loc in grupa.Chiar 8 suturi pe poarta? Ce e drept n-am numărat, dar nu cred ca toate pasele sper portarul advers trebuie luate ca suturi. Cred ca am fost mai norocoși ca Lituania și cam atât. Am cam bubuit mingea in fata și am recuperat-o doar in terenul nostru. Pușcaș e atacant veritabil, sper sa crească in continuare și sa rămână muncitor și sa nu se mulțumească cu puțin. Contra nu greseste doar in cazul Moți, o face și in privința lui Nistor, care după părerea mea e singurul “Dorinel Munteanu” din România. Nu vreau sa minimalizez cumva meritele lui Hagi dar fără aportul jucătorilor ca Dorinel Munteanu, generația lor nu ar fi avut nici un fel de succes. Cu cuplul Nistor - Marin la centru România poate avea o alta fata. Chipciu joaca fundaș dreapta de când a plecat din România și o face foarte bine, nu înțeleg de ce la naționala nu joaca pe același post,Benzar este cel mult mediocru spre slab.

dimi (65 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:41

Nea Ovidiule eu te-am crezut om serios dar mi-am schimbat parerea...Cum poti lasa sa apara bazaconia cu Nicolae Stanciu la Milan si jicatorul lui peste sa declare ca nu vrea sa plece! Bre Nea Ovidiule va rade lumea ce ziar incalecat de impresari de doi leii ati ajuns...

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:48

...pai si Muntenegru ce echipa este ?...ce reprezinta ea in fotbalul european ?...a...este mai buna decat Albania care ne a batut la turneul final din Franta fara sa aiba vreo motivatie ...

Misu (234 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:52

Cu Tamas si-a facut-o Contra cu mana lui. A dat gres grav pentru ca meciul acela ne-a ingropat si ultimele sperante. Sunt convins ca dinamovistul din el si-a spus cuvantul si acum regreta sincer ca s-a razbunat pe Moti.

ManX (119 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:57

dimi (37 comentarii) • 18 noiembrie 2018, 17:41 Asta este nimic pe ziua de azi. Scria unu' angajat la aceasta cherhana ca la acest meci Contra a folostit de Centenar jucatori din toate zonele tarii. " 2 - Moldova: Alexandru Chipciu (Brăila), Alexandru Maxim (Piatra Neamț, jud. Neamț)" Probabil ca Alexandru Chipciu este nascut la Braila, dar Braila sigur nu face parte din Moldova.

Razvan (331 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:57

Logica Ioanitoaiasca: daca Moti joaca fara greseala impotriva unei echipe de "nimeni", e clar ca era mult mai bun decat Tamas, care a clacat in jocul cu Serbia! Gen...magistral impotriva Avantului Tarlungeni=imperial cu Real Madrid!

Sandu Gigel (37 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 17:59

Contra nivi el nu intelege ce vrea. De ce ia jucatorii lui Radoi daca nu ii baga?!?

petschovschi (30 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 18:35

Care-i miza aia uriasa pentru care se joaca la Podgorica ? Acolo ne-ar trebui o victorie ca sa nu fim pe ultimul loc in clasamentul locurilor 2 (cu un egal am fi cel mai slab loc 2 din cele 4 grupe). Conteaza insa doar cel mai bun loc 2 (ofera acces in play-off in cazul in care vreuna dintre cistigatoarele grupelor se califica la EURO 2020 din preliminarii). Al doilea cel mai bun loc 2 are si el o oarecare importanta intrucit te plaseaza in urna a 3 la startul prelimianriilor pt EURO. Doar ca sansele Romaniei la cele mai bune doua locuri 2 sunt doar ipotetice (de domeniul SF la cel mai bun loc 2). Mai degraba e important meciul pt Muntenegru care risca serios retrogradrea daca nu ne bat (n uca asta ar insemna o catastrofa). Romania n-a obtinut niciun bebeficiu din aceasta participare, nici nu a cistigat grupa, nici nu va fi printre cele mai bune locuri 2. S-ar putea spune ca e un esec, "perfomanta" asta o realiza si Daum. Nici el n-a batut pe Muntenegru (dar el are macar scuza ca i-a ratat valorosul Stanciu un 11 m in ultimul minut).

petschovschi (30 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 18:42

...o completare: anul trecut, pe vremea lui Daum, la muntenegreni jucau Jovetic si Savic, adica un fel de Mutu si Chivu ai lor (la scara mai redusa, Chivu a cistigat Liga, Savic doar a jucat finala...).

Laur (46 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 18:52

Jucăm preliminarii normale, dacă facem figura ne calificăm, dacă nu, nu.

Pedro (1 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 18:57

Domnu Ioanitoaia traiti in trecut se vede. Am batut pe nimeni dar si noi suntem de mult un nimeni

costy (8 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 19:09

Aceasta echipa trebuie laudata dupa un meci cu adverser puternic ! Noi romani ne laudam singuri ! Cand ne lovin si cam des la cap revenim cu picioarele pe pamant !Dar nu stam mult si iar visam ! Ex; Contra viseaza ca Lituania poate incurca Serbia dar oare so intreba daca Serbia lua aceste meciurii amicale in serios cate ne dadea !

Andrei (262 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 19:16

Bai Razvane, trebuie sa fii *** ca sa judeci lucrurile pe dos. Astia care ii iubiti de nu mai puteti pe Daum si pe Tamas luati-va de maini si aruncati-va in Dambovita. Ambii au insemnat ceva in urma cu foarte multi ani si sunt terminati de multi. Traiesc doar in mintea unor expirati ca ei. Atat ca daca Dl Ioanitoaia ii critica voi i-ati fi ridicat in slavi ca asa sinteti voi destepti. Nu mai e nimic de Daum ca daca era nu statea fara angajament un an jumatate

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ali Bec (212 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 19:55

Iata, a aparut si fisa meciului. Cioplita, cu subiect si predicat, in lemn. Si comentata de un adevarat ... patriot!

Laur (46 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 20:03

De ce marșați pe aceste meciuri? La europene ne putem califica și din preliminariile originale.

california (349 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 20:24

cu moti sau fara, tot nu bateam serbia; cu lituanienii e altceva, chiar d-vstra incepeti articolul cu ideea ca aseara n-am batut pe nimeni; oricum intreaga formatie s-a descurcat bine, desi initial, cand am vazut formula de start si posturile jucatorilor, alegerea mi s-a parut putin ciudata.

?????? (831 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 21:43

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/romania-castiga-dumitru-dragomir-lasa-loc-de-interpretari-lituania-e-o-echipa-de-divizia-b-ce-spune-fostul-presedinte-de-primul-meci-al-lui-ianis-hagi-17666093 Dumneavoastră ce opinie aveți despre cntribuțiile domnului Mitică Dragomir la "caracterizarea fotbalului"?

randoom (12 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 21:46

Noua fecesebistilor ne place ca stapinul nostru, nenea Gigi, apare din ora in ora si vorbeste muuuult si proooost. Asa cum scrie nenea Ovidiu zilnic pe blog.

Laurian (5 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 22:00

Pe terenul de fotbal nu joaca locurile din clasamentul fifa. Joaca niste oameni. Locurile din clasament sunt pur orientative, si ajuta la repartizarea (orientativa si ea) pe criterii valorice sa le spunem. astfel incat sa nu ajunga sa joace intr o grupa de calificare franta, spania, anglia, germania, italia si intr o alta ucraina, ungaria, slovenia.etc. nu pt ca nu ar fi corect asa, ci pentru ca nu s ar vinde bine un turneu in care nu exista favorite. ca peste tot in viata functioneaza regula 80-20 si bogatii au sansa la bogatie si mai mare, iar saracilor le trebuie un efort supraomenesc sa si depaseasca conditia. asta ca sa ma leg si de un articol anterior de al dvs cu privire la ce a zis hagi legat de competiile europene. pana una alta cosmin contra nu este guardiola, si jucatorii nu sunt top top, dar acest om scoate pana acum maxim de la ceea ce putem noi selectiona. Si cel putin pana acum in mandatul sau nu ne facem de ras. Cu adversarii cotati mai slabi ne descurcam bine, cu cei cotati mai bine, atentie! nu pierdem. Eu as numi asta un punct bun de plecare pt a construi ceva. Predecesorul lui Contra era un papagal care ne insulta inteligenta tuturor din pacate. Pe scurt, ar trebui sa ii felicitam pe Cosmin si pe jucatori pt faptul ca poate lumea fotbalistica incepe sa ne respecte din nou. PS: inca de cand si a inceput cariera de antrenor Cosmin nu pierdea multe meciuri. In primul sau mandat la Timisoara a fost dat afara fara sa fi pierdut vreun meci, spre ex.

Viorel (77 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 22:08

Imi place ca sunteti foarte aspri cu o echipa care a castigat la scor. Cand ne-a batut Lituania la Cluj Napoca cu 3-0 nu ati mai marait ca azi. Iar dl Ioanitoaia a Facut liniste pentru ca era vorba despre prietenul sau dl Piturca.

Bogdan (395 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 22:16

@Ali Bec. Cred ca nu numai eu asteptam curios balmajelile tale de baiat special. Trecea seara si nu ma distrasem suficient. Lucrurile au reintrat in normal si au aparut reziduurile tale zilnice. Bravo, nu te lasa, fa-te de ras in continuare. Iti ramane loc pentru mai bine.

Grig (105 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 22:24

Analiza destul de corecta pentru ca prezenta lui Tamas a fost o greseala. Contra nu s-a informat ca lumea si a convocat un jucator care era in forma proasta la o echipa aflata la retrogradare. Amuzant e faptul ca unii ii cauta permanent defecte domnului Ovidiu Ioanitioaia. Cand lauda trebuia sa critice si cand critica trebuia sa laude. De ras nu altceva.

vlad (309 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 22:33

Auzi intrebare la Laur ca de ce marsam la aceste meciuri??? Pai marsam la ele pentru ca numai ele se joaca acum. Atunci cind se vor juca meciurile pentru calficarea la europene sigur vom marsa la ele. Pe pariu???

Dilimache (657 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 22:37

Asa e, nu am batut pe nimeni, suntem vai steaua noastra, iar Contra a gresit, nu ar fi trebuit sa cheme la lot jucatori degeaba!

Bodrin (29 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 23:40

Totuși, Contra va realiza, probabil, o performanță: echipa antrenată de el va termina grupa pe locul al III-lea, adică pe podium! Felicitări!

gio (59 comentarii)  •  18 noiembrie 2018, 23:57

@Laurian Cred ca ne insulti tu inteligenta cu Contra al tau. Cat despre "papagalul" Daum nu are Contra victorii la andresanca cate victorii are Daum in cariera. O sa-i comparam pe cei 2 cand o castiga Contra Bundesliga adica prin 2080. Eu zic sa mai ai rabdare pana marti cand ne bate Montenegro, terminam pe locul 3 in grupa de Divizia C iar maestrul Contra se va putea lauda tot cu un punct in meciurile cu Montengro ca si "papagalul". Poate ne trezim si aducem antrenor adevarat.

Dan Constantin Petre (3 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 12:09

N-am reusit sa gasesc un comentariu asupra partidei de fotbal cu Lituania. Ma asteptam sa vad schimbarile si notele acordate fiecaruia dintre jucatori si Gazeta a ratat una dintre obligatiile sale .Poate ziaristii consacrati nici n-au fost pe stadion. Au fost si ei suspendati?

Dan Constantin Petre (3 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 12:19

Comentariul meu ar trebui sa urmeze articolului ziaristului specializat in acest sport. Normal ar fi fost sa se acorde note fiecaruia dintre jucatorii intrati pe teren, inlocuirilre facute s o nota si antrenorului. Sau nici ei n-au avut acces pe stadion ?

Ali Bec (212 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 14:37

@Dan Constantin Petre: Hai sa nu fim rautaciosi ca se supara alde Bogban, Mirel, mircea, anca si alti aplaudaci. Gazeta si-a facut datoria si notele le poti gasi aici https://amp.gsp.ro/article/553348. Contra a primit un 7. Doi jucatori au fost chiar „magnifici“. Asta fiind und termen folosit de ziaristul GSP (crescut evident de Traianel) pentru evolutia de nota 8. (Asteptam sa avem cindva si jucatori de nota 10, doar pentru a afla ce adjective vor primi). Unul dintre cei magnifici a fost asa de magnific incit nenea ziaristul i-a uitatat numele echipei de club la care evolueaza. Si uite asa, in toata campania asta in jurul meciului cu Lituania n-a fost articol fara vreo penibilitate mai mare sau mai mica. Un corifeu a mutat Braila in Moldova. Altul a reamintit de o remiza 1-1 cu Tara Galilor de acu 25 de ani, etc., etc.. De aceea eu vreau sa subliniez spre nedumerirea celor pomeniti sus ca orice articol scris in limbaj de lemn si orice compunere de nivel gimnazial este ceva apreciat din tot sufletul.

Sorinache (9 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 14:57

Dezamăgitor articol. Nimic despre Daum, nimic despre Burleanu. Am dat click degeaba.

vio (28 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 15:54

Ce ar fi daca la nationala ar veni cuplul jiji-lutu 2? Ce Daum,ce Contra,ce Lucescu, astia-s niste papagali!

nica fara frica ! (297 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 17:09

"Deoarece acolo se va juca, urmare a mizei uriașe" ???.....ce miza uriasa tataie ?.... jucam vreo finala de campionat mondial ????......hai tataie ca ai luat-o iar pe aratura !!!!!

Mq (45 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 19:34

Pe unii mai amarati nea Ovidiu

teo stemate (23 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 20:48

3-0 cu Lituania este rezultatul corect, aşteptat. Se poate spune că am reintrat în normalitate. Puteam să le dăm mai multe goluri, chiar dacă trebuie să recunoaştem că cel puţin trei din cele opt şuturi pe poartă au fost cam anemice. Dar ai noştri şi-au creat ocazii din careu sau din apropierea careului, ceea ce mie mi s-a părut foarte bine, având în vedere că singurul lucru pe care l-au făcut lituanienii a fost să se apere. Chiar mi s-a părut că "strâng" foarte bine în apărare şi de aceea sunt curios să văd dacă sârbii reuşesc să marcheze mai mult de un gol împotriva lor. Oricum, pe noi ne interesează, în primul rând, să câştigăm în Muntenegru. Asta ar confirma revenirea. Hai România!

Laurian (5 comentarii)  •  19 noiembrie 2018, 23:54

@gio Putin imi pasa de victoriile din bundesliga ale lui Daum. in primul rand pt ca in sportul asta conteaza si pasaportul si antrenor german suna mai bine decat român. Dar am vazut ce face un german. Vine, spune ca ataca si fara minge, se face de ras prin tactica aleasa si prin rezultate, si pe urma ne acuza ca nu suntem patrioti. Nu, mai Daum, o sa te tinem din patriotism. Rezultatele te tin in functie prietene. Aici ma refeream ca ne insulta inteligenta. Pana acum nu vad rostul articolului Dlui Ioanitoaia. Era de asteptat sa batem Lituania la scor, am batut Lituania la scor. Trebuia sa curga cerneala si cand n am luat o pe coaja la Belgrad desi era de asteptat sa o luam dupa spusele multora. Sa ne uitam unde joaca ai nostri si unde joaca sarbii si muntenegrenii. Uitati va la cotele jucatorilor daca va plac asa mult numerele si clasamentele. Si inca ceva dle Gio, uitati va va rog la palmaresul lui Cosmin ca jucator, caracterul lui, darurirea din teren, echipele pe care le a bifat in cariera, coechipieri, antrenori, si apoi vedeti si la Daum. daca sunteti asa determinat sa faceti o paralela.

gilos (328 comentarii)  •  20 noiembrie 2018, 10:38

Nea Ovi, acum catva timp, prin 2010, Lituania ne tragea un 3-0 la Cluj, in meci oficial, preliminariile CM..., nu cred ca sunt asa de desculti... Cand joci bine si jocul se leaga, lucrurile par simple si usoare. Haideti sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, meritul lui Contra este evident. Decat sa cautam nod in papura, ce-ar fi sa incercam o incurajare ?

gintonic (44 comentarii)  •  20 noiembrie 2018, 12:32

Foarte bine punctat cu Tamas si Moti, nea Ovi !... Ambitia lui Contra costa o tara intreaga !... aveam o sansa acasa , in 11, in fata Serbiei !

Birlic (90 comentarii)  •  20 noiembrie 2018, 16:50

@gintonic i-ai făcut piața azi lui nea Ovi? Vezi că a rămas fără zarzavat.

dc (10 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 0:53

voi astia alte ioanitoaia & co, nu stiti decat sa denigrati, sa diminuati si sa puneti in umbra munca reala, efortul, faceti din sport o mahala pestilentiala; romania a jucat ofensiv, a dominat si a castigat; ziarul asta ar trebui sa respecte asta; voi nici macar nu stiti ce e fotbalul, cu toate ca ziarul asta e plin numai de fotbal, de fapt de comentariile voastre prostesti; incurajati in mod constant denigrarea, voi va credeti destepti cand faceti asta; in loc sa scoateti in evidenta ce e pozitiv, de fat nici nu stiti ce inseamna asta; cand dracu' veti disparea?

Nica fără frica (297 comentarii)  •  21 noiembrie 2018, 4:22

Deci care a fost miza uriașă a meciului cu Muntenegru că tot nu am înțeles!!!??? ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează