Ovidiu Ioaniţoaia

A vorbit şi a scris pentru milioane de microbişti, a crescut generaţii de ziarişti şi continuă să facă din jurnalism privilegiul de a fi sincer cu oamenii

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Ovidiu Ioaniţoaia
Dopaj la FCSB?!

Când scriam aici, colecția e martoră, că meciul FCSB-CFR va fi de 1 ori X, mă gândeam la forma deosebită a gazdelor, dar și la numeroasele absențe din formația clujeană, obligată să joace pe Arena Națională fără niciun atacant de […]

...

A greșit Rădoi?

Din fericire, acum, în ajunul „triplei” Macedonia de Nord – Germania – Armenia de la sfârșitul lui martie, lucrurile stau altfel. Dacă, luați-o ca glumă, deși nu-i cea mai bună, Chiricheș nu se reaccidentează, atunci e foarte posibil ca toți […]

...

Știre falsă

Când căruța părea să se fi împotmolit mai rău, consilierul președintelui Burleanu a venit la Telekom Sport cu o afirmație care a surprins în aceeași măsură în care a și bucurat. Conform lui Andrei Vochin, în ianuarie-februarie 2022, la etapa […]

...

Spre un caz Oct. Popescu?

Cu atât mai important cu cât puştiul de la FCSB, născut pe 27 decembrie 2002, va fi mezinul „tricolorilor” convocaţi la Euro 2021. Tavi ar mai avea două cicluri la tineret, încadrându-se în regula U21 din Liga 1 până în […]

...

A văzut pe dos!

Hotărât s-o împiedice cu orice preț pe CSA Steaua să promoveze, cunoașteți contextul, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu și-a făcut numărul. A trimis la „satelitul” din eșalonul 3 nu mai puțin de 8 jucători din lotul folosit de […]

...

Mircea, când te-ai înșelat?!

În editorialul precedent, am exprimat unele obiecții față de discursul și de prestația lui Rednic după a patra sa venire la Dinamo, rezerve drastic sancționate de către fani

Permalink to Mircea, când te-ai înșelat?!
duminică, 4 noiembrie 2018, 4:11

Am devenit brusc unul dintre „adulatorii lui Gigi Becali”, jignit de cei care-și închipuie că înjurăturile pot ține loc de argumente. Am scris cumva că Rednic e antrenor slab? Nici vorbă. Dimpotrivă, am subliniat că are calitate și palmares, fiind cel mai galonat tehnician din Liga 1. Campion cu Rapid și cu Dinamo. Am avut însă, și continui să am, observații legate de atitudinea sa.

De fapt, tot punându-și la colț jucătorii, ce-a vrut Rednic să spună? Că antrenorii dinaintea lui au greșit când au adus fotbaliști de duzină. Mai ales, Bratu. De acord că acesta n-a făcut cele mai reușite transferuri, OK, dar Rednic o mai spusese. A declarat-o după primul meci, de ce trebuia s-o repete după al doilea și după al treilea?! Ce-i mult strică totdeauna.

Unul din marii noștri antrenori (căruia nu-i public numele deoarece nu i-am cerut permisiunea) remarca faptul că, de la o partidă la alta, Mircea Rednic n-a adus nimic nou în prestația echipei. Concret, nu s-a văzut nicio schimbare în bine. I-ar fi fost mai greu, opina respectivul tehnician, să perfecționeze repede organizarea defensivă. Era însă mai ușor, teoretic, să umble la faza de apărare, dar nici asta n-a făcut. În al treilea meci disputat împotriva unei divizionare C, „câinii” au primit două goluri în 90 de minute și trei în 120! Conform obiceiului, Rednic nu și-a asumat nici măcar parțial eșecul. S-a grăbit să arunce vina pe jucători.

A arătat cu degetul spre aceștia, de parcă treaba lui era să-i analizeze, nu să-i antreneze! Fuga lui de răspundere a reamintit de recentele afirmații ale lui Prunea cum că „întreaga problemă la Dinamo e că nimeni nu-și asumă nimic. Nici conducătorii, nici antrenorii”. Iată, n-am zis-o numai eu, ci și un „tricolor” ce a apărat în peste 200 de întâlniri poarta alb-roșiilor. Prunea a câștigat campionatul și Cupa cu Dinamo.

Spre deosebire de alții, nu pretind că Rednic și-a îndepărtat jucătorii. Pasămite, dând în ei, i-ar fi speriat și împins spre indiferență. Chiar i-a înrăit. Pretind însă că, în raport cu Rednic și cu fotbaliștii lui, folosim unități de măsură diferite. De pildă, după trei meciuri fără victorie, Rednic, personal, nu și-a reproșat nimic. Lui Grozav însă, i s-a cerut imperios să plece, deși evoluase în doar două partide ca integralist! Corect, Grozav trage în piept fotbalul de la o vreme. Probabil și-a umplut buzunarele în Rusia și în Turcia, așa că nu se mai omoară. Părerea mea e însă că el putea și trebuia făcut să joace, nu trimis la plimbare! Pentru evaluarea lui Rednic ar mai fi timp. Pentru a lui Grozav n-a fost.

Altfel, e frumos că lui Mircea i s-a lăsat mâna liberă la transferuri și că fanii au deplină încredere în el. Atât că și un antrenor cu experiență (ca și un ziarist cu experiență) se mai poate păcăli. Azi, când Rednic a forțat rezilierea contractului lui Mezague, i-aș reaminti că el însuși l-a titularizat pe acesta la Mouscron în 17 partide! Când francezul a semnat cu Dinamo, în septembrie, Rednic îl lăuda ca „fundaș puternic, cu un joc de cap foarte bun. Are personalitate, tocmai de aceea i-am dat banderola. E un băiat serios”. Să credem că Mezague a uitat fotbalul în doar două luni?!

Totuși, când s-a înșelat Mircea, atunci sau acum?! Cu același prilej, cel poreclit Strâmbul mai susținea că „Mezague are și minusuri, dar eu nu vorbesc niciodată în public despre așa ceva. Niciodată nu m-ați auzit să vorbesc urât despre vreun fotbalist”! Fără comentarii.

Comentarii (59)Adaugă comentariu

tot eu (4 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:22

Domnu' Ioanitoaia, o rectificare: Cel mai titrat sau galonat antrenor din Liga 1 este Becali George, care a luat titluri cu 2 echipe! Sa nu uitam ca a luat titluri cu Steaua si cu CFR, cand, antrenor fiind al Buzaului, a incurcat Steaua in lupta pentru titlu! Atat de bun e Becali, ca antreneaza mai multe echipe intr-un campionat fara sa stea pe banca! In rest, de stambe, numai de bine!

Laurentiu (50 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:22

Grozav(ul) si-a batut joc de toti. De club, de fani, de coechipieri. A vrut cu tot dinadinsul sa rateze. Poate sa spuna el ce vrea. Cu astfel de caractere cei tineri nu pot invata nimic bun.

Laur (46 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:34

Maestre, a umblat la faza de apărare în meciurile din campionat. Echipa n-a mai luat câte trei, obișnuite și grupate. A tratat cu lejeritate meciul de cupă, nu se aștepta ca echipa să joace acel meci cu atâta lejeritate, nici prin minte nu i-a trecut că se va împiedica „de-un ciot”. Loviturile de departajare l-au convins. Apropo, câte zile a avut la dispoziție Rednic să antreneze lotul, să facă primul 11?

Cristi (42 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:41

@Laurentiu. Vezi ca Sergio Ramos a batut la fel sambata cu Rayo si la 1-1 in final. Diferenta e ca el a inscris. Scarita se foloseste doar ca nu le iese tuturor. Grozav a fost prea sigur pe el dar e si parerea mea ca nu trebuia dat afara pentru asta. Daca nu iubea Dinamo ar fi acceptat oferta lui Becali.

Cristi (42 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:43

@Laur. Aproape trei saptamani. Cam cat a stat si Grozavu la Dinamo.

pawn (64 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:45

un articol furios, dar corect in unele observatii. rednic a prins val de opinie publica favorabila si a crezut ca poate face sportul preferat: transferul responsabilitatii pe jucatori. pai, stai asa, nene: ii ciocanesti o saptamana, ameninti ca-i dai afara (chiar asa: cine angajeaza si da afara jucatori la dinamo? are rednic mana libera? asta e intrebare jurnalistica) si pe urma vrei sa rupa fasul?

Claudiu (12 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:48

Super! Un articol foarte reusit!

Laur (46 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:52

@Cristi, Grozav nu trebuia să fie scos „țap ispășitor”, dar Rednic vrea să „moară pe mâna lui”, iși face echipa lui, cum se zice.)) Nu știu pe cine deranjează, dar maestrul este la al treilea articol despre Dinamo în numai o săptămână. ))

california (349 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:53

cam multa filozofie; care e scopul in fotbal? sa dai goluri; pt. asta trebuie ca toti jucatorii, indiferent de postul pe care joaca, sa aiba simtul portii, sa stie sa traga pe poarta, mai ales din miscare; ori proba la care a fost supusa intreaga echipa dinamovista a aratat ca e inferioara unei echipe de divizia 3-a ( chiar avand portar mult mai bun decat adversara); ce sa le faca rednic la astia? sa le fi insuflat simtul portii cu o seara inainte? asta ori il ai, ori nu, iar antrenamentul e util doar pt. prima categorie, adica nistor, pustiul care a dat golul 3 si inca vreo 1-2 jucatori; norocul lor e ca nici alte adversare din liga nu stau prea bine sau mult mai bine si atunci ne balacim de mult timp in mediocritate.

Bogdan (15 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 16:59

Dl Ovidiu, deja esti complet transparent! Exact ca si cu Daum.. cind ti se pune pata pe cineva, iar in cazul lui Rednic presupun ca este ceva personal din trecut, incepi tocatul marunt..etapa de etapa.. Oare de ce trebuie sa ‘analizam ‘ jocul lui Dinamo meci de meci cind deja au schimbat trei antrenori in sub jumate de an??? De ce a fost dat afara Grozav si nu e ‘investigat’ Rednic? Pai una la mina, dupa cum recunosti matale Grozav este un pacalici tip Mitea si NU avea ce cauta la Dinamo iar dupa perla din Cupa drum bun cale batuta spre Azerbaijan sau unde l-o mai lua cineva. Faptul ca antrenorii precedenti erau inebuniti sa il ia pe acest comic spune tot despre competenta lor! Doi, cum sa mai vorbesti nene de antrenor acum cind suntem deja la al treilea! Pai pa cine sa mai aducem dom ‘ expert? Pe Ancelotti?? Putin decenta.. Alta dovada de micime si pricineala din partea matale.. tema fundasului francez.. pai cind l-a luat Dinamo, ce era sa zica Rednic nene? Ca e o mazeta dupa cum a aflat el bine cind l-a antrenat ceva in Belgia? Pai de ce credeti ca a plecat de acolo?? Pt ca nu era bun nici de Mouscron! Asa ca stie exact ca Nu se poate baza pe el! Deci care e dilema??? Nici una, asta daca nu esti Ioanitoaia un batrin pricinos si personal care cauta nod in papura asa ca de.. Da nene, il stim pe Rednic bine cu lipsurile lui, dar este clar UNICA solutie ramasa la dispozitia lui Dinamo! Punct. Iar repetitiile astea obsesive si insinuante cu ‘Strimbul ‘ deja spun mult despre Maria Ta decit despre el! Alde FCSB care are toti banii in Romania si au acumulat absolut TOT ce este mai bun de au trei echipe practic se fac de ris la Braila cu care, ca sa vezi coincidenta, Rednic barimi remizase si este facut zob, doar trei vorbe si 4 scuze ca au folosit tineri ca nu au luat in serios, etc! Apropos dar daca nici Dinamo Nu a luat in serios Cupa pe care oricUm Nu o vor cistiga? A? Posibil??? Noooo, hai sa dam cu *** ca face rating? Da? Si daca dupa niste achizitii in iarna ii redreseaza ‘Strimbu’ ?? Bagi un articol sa iti ceri scuze sau, mai bine, te lasi naibii de scris si iti vezi de nepoti ca realmente s-a saturat lumea de platitudinile si agendele personale...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu_3003 (1630 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:02

...nea Ovi ...cine v a injurat ?...Matale esti un adulator al fcsb ului ...nu i intereseaza pe dinamovisti parerea matale despre antrenorul lor sau despre echipa lor ...cum nu ma intereseaza pe mine cand scri despre Mangia si Universitatea Craiova ...fiindca nu urmaresti aceste echipe decat ca adversar al lor ...de aceea nu te am bagat in seama cand ai scris ca avem un inceput prost si ca Mangia a uitat sa antreneze ...la urma se vede al cui este colacul ...

adi_dinamo (15 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:08

Stim d-le Ioanitoaia ca nu simpatizati Dinamo. Stim ca va bucura locul in clasament si stim ca scrieti aceste articole cu scopul de a inflama spiritele (si mai mult) la Dinamo. Tocmai de aceea articolul dvs. este fara valoare, practic luati bani degeaba. PS: asa pt cultura dvs. fotbalistica, faza defensiva sau apararea, este tot aia;)...poate schimbati un pic in text, ca ne cam zgarie pe creier.

adrian (6 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:08

Nea Ovidiu, daca altui antrenor nu-i scrii numeloe pentru ca nu ai cerut permisiunea, pe Rednic de ce-l pomenesti ? Sau ti-a dat permisiunea sa-l ,,terfelesti,, ? Las-o dracului de gazetarie ! Sau vorba ,,smardoiului,, ala de la Targu Ocna, ori suntem smecheri ori nu mai suntem !!!! Pai ce ai vrea sa spuna Rednic de lotul lu` slim fit Bratu ? Ca e bun ? Cand sunt numai catastrofe acolo !!!! Cateodata sari calul bine de tot !!! Cu tot respectul !!!

iulian (190 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:09

Puteti mirii voi cit vrei insa de data asta nea Obi i-a dat-o la ficat lui nea Mircea. La declaratia cu Mezague nu ai ce sa comentezi. Taci si inghitii in sec.

Cici (26 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:15

Chapeau bas! - pentru tot eu! Pe zi ce trece tot mai mult presa sportiva apreciaza fotbalul romanesc prin prisma gandirii Marelui Nimic cu breloc de la fc5b! Lasati-l pe Rednic! multi se uita la rezultatele lui ca broasca la bordura! tocmai ei sunt cei mai vocali in a critica ce nu-i criticabil. Numai bine!

octavian (95 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:18

Fotbalul se poate juca la zeflemea, dar numai in anumite momente. Grozav a gresit. Cit priveste Rednic, il intereseaza transferurile... poate pentru fiica-sa!

Cici (26 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:22

Daca Dinamo va juca fotbal spectaculos dupa comisioanele Luanei, de ce nu!!? Toate spre bine! Ca de comisioanele Prodancei vad ca nu se prea ia nimeni....

jij (59 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:29

A castigat campionate cand erau blaturile in floare,pe unde a fost nu a facut mare lucru. Sa nu uitam ce jihadism facea Borcea cu blaturile cand era la Rinamo pardon Dinamo,porecla spune totul despre Rednic,restul e cancan

Show-ul rosu (10 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:32

Rednic nu-si asuma niciodata nimic!!!... Ruptura dintre el si jucatori s-a produs deja. Poate fi o tentativa de a introduce jucatorii Luanei!!! Mare greseala. Anul asta Rednic nu este dinamovist!!!

Mihai (1 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 17:34

Ma întreb dacă o face din greșeală sau intenționat. De ce a venit el la Dinamo când Niculescu era antrenor de câteva etape? Poate a văzut lipsa de lideri în echipa de conducere, și oportunități de a transfera mulți jucători? Și acum se asigură că jucătorii actuali se fac de cacao?

st.il. (13 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 18:41

Editorialul este f. bun , de la cap la coadă ! . Trebuie s-avem însă puțintică răbdare , și-o să vedem că după campania de transferuri a dulăului-chef M.R. , rezultatele de râs vor continua , iar de vină vor fi , bine-nțeles , arbitrii , starea jalnică a gazoanelor , frigul de afară , chiloții prea strâmți , sistemul competițional , FRF , Burleanu, Mititelu, instalațiile de nocturnă , etc....Pun rămășag că asta va fi continuarea acestui...serial !...Sau , mai bine zis , spectacol de circ !...

Unu’ (11 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:14

De când a venit Negoiță, ba jucătorii, ba antrenorii, ba arbitrii, toți au fost de vina, mai puțin managementul. Acum cică Bratu ar fi pentru lotul slab. Daca la Dinamo transferurile au fost decise de un antrenor venit de la juniori, fara experiență, atunci e cam mult amatorism sau durere in cot prin conducere. Anul trecut Dinamo a jucat play-off cu Nemec, May, Torje, Nedelcearu, Fteliano. Sezonul asta lotul e mult sub, cine sa vina pe salarii mizere? In afară de Axente, Popovici. Ce se întâmplă la Dinamo se repeta in fiecare sezon, doar că anul asta rezultatele sunt mult mai slabe. Nu exista strategie, nu se dorește performanta și din păcate, suporterii merg pe fentă.

Maxentiu (65 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:33

De acord cu aceasta analiza echilibrata si cuprinzatoare a situatiei de la Dinamo. Dl. Rednic nu mai poate juca la nesfirsit cartea "grelei mosteniri". O singura nedumerire am: de ce va tot poticniti de anonimii care va injura? De ce ar simti unul dintre cei mai experimentati gazetari sportivi din Romania nevoia sa se justifice in fata unora care nu pot percepe nuante dincolo de "forza X" sau "huo Y"? Inteleg sa cititi si sa luati in seama criticile argumentate ale cititorilor, e elegant sa faceti asta, dar injuraturile, acuzatiile sau criticile deplasate trebuie ignorate cu detasare. Parerea mea.

anti (58 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:34

BOGDAN, Pt ce il acuzi ma pe nea OVI,ce a zis rau de Rednic?,a zis ca trebuie sa plece ?! NU. A zis doar ca judeca lucrurile cu dubla masura,ceea ce e clar.V-ati invatat toti anonimii sa jigniti un ziarist care a facut istorie in presa romana,la orice cotidian ar fi lucrat.Numele lui Ioanitoaia va ramane in analele presei sportive ,precum al lui Ioan Chirila .Fie ca a lucrat la Flacara,la Sportul Romanesc,la Gazeta,omu si-a facut treaba.Nimeni nu poate fi complet impartial dar nea Ovi n-a sarit niciodata calul.

vasi (17 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:35

Domnule Ioanitoaia, sa va spun eu care e problema cu Mezague,acest fotbalist e impresariat de prodanca, in ultimul meci ca titular, ce a facut Mezague? A gresit la gol, inadmisibil, apoi, la o alta faza, cu adversar in spate, a cazut din picioare doar sa poata adversarul lua mingea si eventual sa inscrie, deci, acest Mezague, a fost platit sa tranteasca meciul, si dupa ultima declaratie a lui gigi, e clar si cine e cel care l-a platit.

ManX (2 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:37

Domnul Ioanitoaia, Rednic repeta asta pentru ca este întrebat de jurnalisti. A aparut Rednic pe scena, la tribuna, pe gard sa repete asta ca un disc zgâriat? Intrebarile jurnalistilor adresate jucatorilor si antrenorilor dupa meciuri sunt deseori penibile si fara a avea ceva cu meciul jucat în acea seara si aceleasi. Este si un refren al jucatorilor si al antrenorilor. "Mergem mai departe"

Marcus (279 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:41

Toate afirmatiile de aici se sustin. Va dau dreptate mie in suta.

Andrei (276 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:46

"Ce-i mult strică totdeauna" spune Ioanitoaia. Cam asta gandesc si eu cand citesc articolele lui.

a dica (283 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 19:48

Remarci pertinente. Rednic n-a venit sa repare pentru ca nu mai are ce repara. Se baga prea mult in seama. Cat despre Grozav, nu trebuia dat afara. Altul mai valoros nici nu are Dinamo. Daca e baiat destept se duce la Hagi macar pana in vara si ar avea soarta lui Tucudean.

Clau (107 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 20:13

Iar a aparut *** de ovidiu_3003...Speram ca am scapat de *** boy dar nu am avut noroc. Desi zarghitul zice ca nu il intereseaza comenteaza de zor si debiteaza numai aberatii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (831 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 20:16

Ce opinie aveți totuși despre refuzul președintelui FFR făcut la oferta premierului Greciei de a oferi și românilor posibilitatea găzduirii câtorva partide ,în eventualitatea organizării unui campionat mondia prin 2030 , cu contibuția Greciei , domnul Burleanu motivând lipsa infastructurii și prin anul 2030 ?

Viorel (77 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 20:50

Chestia cu Mezague e tipica pentru caracterul lui Rednic. Cand nu a fost treaba lui l-a laudat de nu a mai putut pe Mezague. Cand a ajuns el antrenor la Dinamo s-a intors cu 180 de grade si jucatorul a devenit prost peste noapte.

Bozo (25 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 20:52

Domnule Ioanitoaia, articolul asta arata ca dvs nu prea cititi GSp. La venirea lui Mezague la Dinamo, Rednic a declarat ca e jucator bun dar cam filosof, respectiv are momente cand uita de ce e pe teren. A scris pe GSp asta. Deci Rednic a fost consecvent in opinie. Grozav mai primea sanse daca nu isi batea joc in meciul de cupa. Ori Rednic nu e nici genul de antreenor culant si nici nu era cazul sa-i tolereze prostia si salariul nesimtit pentru ceea ce ofera. Asta insemna sa acutizeze nemultumirea celorlalti platiti mult mai prost si sa scape din mana vestiarul. Iar lotul lui Dinamo este foarte slab anul asta si asta este principala problema acolo. Dinamo a mers cat de cat la inceput de campionat pentru ca era acolo Mahalangu, cel care lega jocul si estompa problemele din aparare. Singura sansa a lui Rednic si a lui Dinamo e sa refaca lotul din mers si sa repare ce se mai poate repara anul asta. Iar la anul sa poata pretinde mai mult. E destul de evident asta, dvs ar fi trebuit sa vedeti imediat ca aveti experienta in fenomen.

?????? (831 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 21:05

Ați zice totuși că Mircea Rednic ar fi fost mai nimerit ca președinte la FRF decât antrenor la Dinamo ?

custov (88 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 21:22

tov ioanitoaia ,iarasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?????? (831 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 21:58

Comentariul anterior ați zice că ar fi din cuvântările lui Mircea Rednic de pe la emisunile de televiziune ale domnului Ioanițoaia ?

cn (31 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 22:10

Autorul ii reproseaza lui Rednic faptul ca a repetat inutil criticile la adresa lui Bratu, privind selectia ('ce-i mult strica'). Pai uita ca si dl Ioanitoaia repeta acum criticile la adresa lui Rednic. Pe fond cred ca are dreptate, dar insistenta asta te duce cu gandul la ceva obiective ascunse. Mai ales cand coroborezi cu faptul ca in fiecare zi apar articole nesemnate despre 'haosul de la Dinamo' si diverse chestii neverificabile. Cum era acum 2 zile - 'jumatate nu mai joaca pentru ca vor fi dati afara, ceilalti sunt terorizati de Rednic' sau ceva de genul asta, fireste nesemnat. De cand a venit Rednic, ziarul le plange zilnic de mila sensibililor jucatori de la Dinamo.

Liviu (333 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 22:18

@Bozo. Bati campii fara farmec. Uita-te in arhiva ca sa te convingi ca Ioanitoaia a reprodus cuvant cu cuvant declaratia lui Rednic din 15 septembrie. Ce este este, vorbesti ca sa nu adormi.

Vlady (150 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 23:02

Minciuna asta cu o oferta de un milion din Arabia ati scos-o de la...Luana Rednic. L-a dat afara Al Faisaly dupa numai 5 meciuri si acum se inghesuie sa il ia Al Nasr si sa ii dea o caruta de bani. Nu va crede nimeni

?????? (831 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 23:18

Un milion ziceau că îi mai datorează și dom' Nicolae lui dom' Gigi Becali ? Apăru și ofertă pentru Rednic ?

Bogdan (395 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 23:35

Asta cu milionul de euroi tot de la Rednic pleaca. Isi face reclama singur ca poate se prind fraierii si e impresionat Negoita. Vlady punea foarte corect problema mai devreme. Asa mai mintea Daum cind zicea ca e plin de oferte si el nu a gasit serviciu nici dupa mai mult de un an.

?????? (831 comentarii)  •  4 noiembrie 2018, 23:53

Ați zice că se vede și pe chipul lui Llullaku la, https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/llullaku-a-explicat-de-ce-a-ratat-penalty-ul-din-meciul-cu-fcsb-e-greu-sa-ridici-mingea-aici-552350.html, că domnul Nicolae nu are milionul pe care domnul Gigi Becali zice că i-l datorează , așa cum și domnul Nicolae zicea prin alte emisiuni televizate?

Mateias (70 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 1:34

Nea Ovi, nu stiu cat s-a inselat Strambul, sigur e ca pe altii i-a inselat ca e mare antrenor si nu e. Referinte de la arabi, azeri si alte natii.

?????? (831 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 1:35

Dică în vremea când juca la Steaua își propunea să câștige toate meciurile cu 1-0 ? Ați remarcat și că Zoua a șutat peste poartă ca Gicu Grozav însă nu a șutat de jos precum Llullaku care nu a putut ridica mingea ,,datorită stării gazonului" ?

zorrozabal (76 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 7:38

Un articol de maestru!Nimic de adaugat despre Rednic!Pentru ca sunt cateva "axiome" pe care le stie si cel mai din fundul provinciei antrenor!1.-Apararea e "treaba" antrenorului!2.-La faza de aparare trebuie sa participe intreaga echipa!3.-Nu iti critici jucatorii in public!Atat despre Rednic!Dar sa nu uitam cum a ajuns Dinamo pe loc de retrogradare!Bratu ne incantase pe toti cand a preluat echipa!A intinerit-o si a romanizat-o!A castigat play off jucand frumos si inscriind goluri multe!In acest campionat iar a inceput bine-acel 3-3 pe terenul mult laudatei fcsb!Atunci ce s-a intamplat?Hagi i-a dat dreptate-indirect-lui Bratu,cand a declarat ca "Dinamo are un lot bun spre foarte bun,dar ca are vestiarul vraiste"!De ce?De la "nucleara" acelui"Diavolul care isi face cruce"-cu ofertarea lui Nistor in plin campionat!Iar sinistrul personaj are in continuare o ciudata imunitate din partea "comisiilor"!

andrei (5 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 10:27

Nea ovi, n-are bre legatura ultimul articol, noi stim ca matale esti sl uga lui jiji de mult timp, nu asta ne-a convins. Evita Dinamo, te rugam, nu aduci nimic discutiei, doar mai arunci cate o pastila. Lasa-ne, vezi-ti de iubita oaie

Bozo (25 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 10:53

@Liviu prietene, ca sa nu adorm si sa continui sa bat campii: vezi aici articolul de pe GSp de unde dl Ioanitoaia a luat doar prima parte iar nu si continuarea in care Rednic spunea despre Mezague ca: "Are personalitate, se implică, tocmai de aceea i-am dat și banderola. E un băiat serios, nu face probleme. Normal că are și minusuri, dar eu nu vorbesc niciodată în public de așa ceva. Niciodată nu m-ați văzut să vorbesc urât de vreun fotbalist. Dacă mi-aș permite să-i recomand ceva, câteodată mai filosofează". Întrebat ce înseamnă când un fotbalist filosofează, tehnicianul a început să râdă și a detaliat: "Adică mai filosofează pe gazon și o mai comite". Spusele lui Rednic s-au adeverit intru totul: Mezague e baiat entuziast dar foarte "filosof", respectiv a comis-o meci de meci.

coco jambo (1 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 12:32

Singura vorba inteleapta pe care a spus-o Ioanitoaia in toata existenta lui este asta: "Ce incepe prost, se termina si mai prost". Vorba asta se potriveste de minune anul acesta lui Dinamo.

Bogdan V (1 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 13:31

Rednic e cel mai las antrenor indiferent de echipa pe care o antreneaza. Niciodata, dar NICIODATA rednic nu si-a asumat vreun esec. Cand echipa lui castiga, iese in fata presei cu zambetul lui fals prin care ne comunica cum datorita lui a castigat echipa ( indiferent de numele echipei). Daca pierde e de vina toata lumea, el nu. Nu au respectat "indicatiile pretioase". Chiar Stelist fiind, nu, nu ovreau pe dinamo la retrogradare sau retrogradata.Insa cu inca 2 jocuri de exceptie marca Rednic vs Miercurea Ciuc sigur va retrograda, sau cel putin nu va intra in play off.Chiar daca Steaua nu are antrenor (asta e adevarul), mai nea Rednic te anunt ca nu as vrea la Steaua un "stramb" ca tine. No Way! Vedem diseara ce antrenor esti, desi nu va vad bine.

gogu (32 comentarii)  •  5 noiembrie 2018, 14:37

nea ovidiule rednic a spus ca GICU la antrenamente batea 11 m NORMAL daca l ar fi vazut ca da scarita nu l lasa sa bata oare mata l ai asculat pe rednic ce sa mai aranjeze rednic ca mata ai scris ca dinamo are cea mai slaba aparare din liga unu ,neuroni nu prea se mai refac dar trebuie sa ti reamintesc ca mata in ziarul lu mata l ai facut pe marele piturca puscarias si barbugiu si de la piti nimeni n a mai calificat nationala ai zis vreodat ca ai gresit nici vorba viata merge mai departe cu alte subiecte dar e tare ciudat ca de la un timp te ocupi numai de rednic ,bre ai vre o polita de platit vre o razbunare *** ca altfel nu mi explic de ce numai rednic daca pica in b sa l disrugi dar cand rednic a pierdut un campionat in dauna urziceniului cu un 11 m NEDAT nu mi amintesc sa arati ca suferi pt PIERDERA UNUI CAMPIONAT PE NEDREPT SI CASIGAREA LUI CU ARBITRI sa fii sanatos nea ovi ca mi placi cand vrei sa demonstrezi ca ai dreptate mereu si ca sa te supar putin bre hagi nu e antrenor cat crezi ca rezista la o echipa de afara zi mata

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează